ارسالها: 24568
#42
Posted: 30 Oct 2014 01:27
SPARTAK: هیچکس نمیتونه تصور کنه که دولت امریکا بیاد و چنین جنایتی رو بر علیه خودش انجام بده
اونهم برای تصرف جایی مثل افغانستان
اگر سیاست و مصالح آمریکا ایجاب کنه امکان هر عملی هست . مسئله تصرف افغانستان رو هم دست کم نباید گرفت چون آمریکا همیشه در صدد ایجاد سدی است در مقابل روسیه تا روسیه نتونه به آرزوی دیرینه خود که دسترسی به آب های گرم (خلیج فارس ، اقیانوس هند ) است برسه .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 66
#43
Posted: 31 Oct 2014 19:18
Pedram1980: دوست عزیز !
شما مثل اینکه قوری چای راسل رو باهاش آشنایی نداری. کسی که می خواد یه نظریه یا فرضیه رو اثبات کنه هست که باید مدرک مستدل براش بیاره.
بنده کاری به صاحب برج ندارم. کاری هم به بیمه برج ندارم. هر کسی که ملک,شی یا وسیله با ارزشی توی آمریکا داره می تونه بره و اونرو در مقابل انواع خطرات محتمل و غیر محتمل بیمه کنه. به خودش مربوطه. مردم آمریکا خونه های یک طبقه و دو طبقه خودشون رو در مقابل آتش سوزی و طوفان و سیل و ... بیمه می کنن, بیمه کردن بلندترین برج های نیویورک که هزار و یک اتفاق ممکنه براشون بیفته, نه تنها کار مشکوکی نیست که کاملا هم عقلانیه. اگر کسی بیمه نمی کرد همچین ساختمون هایی رو مشکوک می شد قضیه.
شما گفتی بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی ! ماده منفجره باعث ریزش بوده. خب اسم این دانشمندان چیه ؟ چه کسی پشتیبان مالی این تحقیق بوده ؟ گزارشش کجاست ؟
دوست عزیز
مثل کسی را که خودش را به خواب زده را حتما شنیده ای مثل شماست که دایما در حال مغالطه و تجاهل هستید در نتیجه من از ادامه این بحث بی ثمر معذورم.
از آن زمان که آرزو چو نقشی از سراب شد/
تمام جستجوی دل، سوال بی جواب شد/
نرفته کام تشنه ای به جستجوی چشمه ها/
خطوط نقش زندگی، چو نقشه ای بر آب شد/
چه سینه سوز آه ها که خفته بر لبان ما/
هزار گفتنی به لب اسیر پیچ و تاب شد/
نه فرصت شکایتی، نه قصه و روایتی/
قرار عاشقانه ه
ارسالها: 66
#44
Posted: 31 Oct 2014 19:44
hamiice: شما گفتی بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی ! ماده منفجره باعث ریزش بوده. خب اسم این دانشمندان چیه ؟ چه کسی پشتیبان مالی این تحقیق بوده ؟ گزارشش کجاست ؟
پرفسور استیون جونز، استاد فیزیک هستهای دانشگاه بیرمنگام بر اساس آزمایشهایی بر روی چهار نمونه متفاوت خاکروبه از خرابههای برجهای دوقلو و ساختمان 7 تجارت جهانی انجام داد به این نتیجه رسید که از نوعی ماده منفجره «نانو ترمیت» برای تخریب برجهای دو قلو استفاده شده بود.
پرفسور استیون جونز، دانشمند فیزیکدان آمریکاست که به خاطر تحقیقات گسترده درباره یازده سپتامبر و افشاگری درباره پنهانکاریهای آمریکا در این حادثه، از تدریس در دانشگاه منع شده است.
ماده نانوترمیت (سوپرترمیت) نوع بسیار قدرتمندی از ماده ترمیت است (اکسید آهن و آلمونیوم) که حداقل یک عنصر با اندازهای بسیار ریز، در اندازههای نانو یا حتی ریزتر از آن، دارد. ماده سوپرترمیت از لحاظ قدرت تخریبی به اندازهای بالاست که هر گرم آن، از هر ماده منفجره سنّتی دیگر که در عملیاتهای تخریب از آن استفاده میشود، انرژی بیشتری تولید میکند.
«استیون جونز» در مقالهای علمی در همینباره، نتیجهگیری کرده است که لایه قرمز رنگ موجود در تراشههای قرمز و خاکستری رنگ کشف شده در خرابههای برجهای تجارت جهانی، ماده ترمیت فعال و عملنکرده است.
استیون جونز در هر کدام 4 نمونه متفاوت مخروبههای برجهای دوقلو، تکههای ریز یا تراشههایی متشکل از دو لایه، یکی به رنگ قرمز و دیگری به رنگ خاکستری یافت.
در آزمایشهای پرفسور جونز مشخص شد لایه خاکستری شامل اکسید آهن بود، درحالی که لایه قرمز حاوی آهن، اکسیژن، آلمونیوم، سیلیسیوم و کربن بود ـ یعنی همه عناصری که نانوترمیت را تشکیل میدهند.
آزمایشهای بیشتر بر روی این تراشههای قرمز و خاکستری نشان داد که این تراشهها، به طرز عجیبی در دمای 430 درجه سلسیوس آتش میگرفتند و با راهاندازی یک واکنش انفجاری باعث ایجاد حلقههای آهن میشدند ـ یعنی دقیقاً همان اتفاقی که در ترمیت میافتد.
دکتر جونز توضیح میدهد این سوپرترمیت که محققان «آزمایشگاه ملی لاورنس لیومور» و سایر آزمایشگاهها آن را شبیهسازی کردهاند دارای خصوصیاتی است که میتوان آنها را به لایه سطحی یک مکان یا ساختمان اسپری کرد و یا حتی آن را مانند رنگ چسباند تا بدین ترتیب لایهای به شدت انرژیزا و قابل انفجار روی سطح ساختمان ایجاد شود.
پرفسور استیون جونز برای اثبات استفاده از ماده نانوترمیت برای تخریب برجهای دوقلو به دلایل فراوانی استناد کرد که یکی از مهمترین آنها شواهدی از وجود جوی آهن مذاب در زیر خرابههای برجهای تجارت جهانی بود که تا هفتهها بعد از ریختن ساختمان همچنان داغ بودند.
این فلزات داغ که بسیاری از شاهدان عینی و دانشمندان دیگر بررسی کننده ساختمانها به آن اشاره کردهاند، شاهدی بر رخ دادن واکنشهای ترمیتی در ساختمانها بوده است.
این فلزات مذاب 6 هفته پس از ریزش برجها در 11 سپتامبر در محل مورد نظر یافت شدهاند
یکی از مدارک مهم دیگر که بر وقوع انفجار در برجهای دوقلو تأکید میکند، شواهد لرزهنگاری است که نزدیکترین ایستگاه لرزهنگاری به برجهای دوقلو ثبت کرده است.
الگوهای لرزهنگاری ثبتشده برای برجها ابتدا حرکتهای پردامنه و سپس لرزههای ضعیفتر را نشان میدهند که تنها در صورت وقوع انفجار قابل توجیه است. لرزههای بزرگتر مربوط به انفجار بمب و لرزههای ضعیفتر مربوط به برخورد خرابههای ساختمان به سطح زمین هستند.
محققان این جهش عظیم در لرزههای ثبتشده همزمان با ریزش برجها را وقایعی «عجیب» و «غیرمعمول» میدانند که به هیچ عنوان با روایتهای رسمی دولت آمریکا که ادعا میکند این برجها بر اثر حرارت ناشی از سوختن بنزین هواپیما ریختهاند، همخوانی ندارد. در روز 11 سپتامبر، به خاطر این دو انفجار دو زلزله با شدت بالای دو ریشتر ثبت شدند.
از آن زمان که آرزو چو نقشی از سراب شد/
تمام جستجوی دل، سوال بی جواب شد/
نرفته کام تشنه ای به جستجوی چشمه ها/
خطوط نقش زندگی، چو نقشه ای بر آب شد/
چه سینه سوز آه ها که خفته بر لبان ما/
هزار گفتنی به لب اسیر پیچ و تاب شد/
نه فرصت شکایتی، نه قصه و روایتی/
قرار عاشقانه ه
ارسالها: 66
#46
Posted: 3 Nov 2014 13:16
Pedram1980
دوست عزیز وقتی پشت صحنه سیاست قرار باشه اتفاقی رخ بده مطمئنا آن اتفاق رخ میدهد . حالا توجیه علمی آن و چگونگی انجام کارها بعدا مشخص میشود . از نظر بنده تحقیقات انجام شده قانع کننده بود . ولی از نظر شما فانع کننده نیست و این مسئله طبیعی است که هر شخصی نظر و دیدگاه خودش را دارد و نظرات متفاوت باشد . ودر آخر وقتی این مسائل و رخدادها کهنه شدند و زمان زیادی گذشت اسناد آن هم منتشر خواهد شد تنها باید زمان آن فرا برسد.
از آن زمان که آرزو چو نقشی از سراب شد/
تمام جستجوی دل، سوال بی جواب شد/
نرفته کام تشنه ای به جستجوی چشمه ها/
خطوط نقش زندگی، چو نقشه ای بر آب شد/
چه سینه سوز آه ها که خفته بر لبان ما/
هزار گفتنی به لب اسیر پیچ و تاب شد/
نه فرصت شکایتی، نه قصه و روایتی/
قرار عاشقانه ه
ارسالها: 24568
#49
Posted: 4 Nov 2014 18:02
SPARTAK: دوران جنگ سرد تموم شده
در مدت اخیر به خصوص بعد از الحاق کریمه به روسیه، فصل جدید در روابط مسکو و واشنگتن گشوده شده و این فصل با فصول گذشته در دوران بعد از جنگ سرد تفاوت دارد. لحن کلام و گفتار مسکو و واشنگتن نسبت به یکدیگر دگرگون شده و سیاست های علمی دو کشور در قبال یکدیگر نیز، دستخوش دگرگونی شده است، با علم به اینکه روسیه ایدئولوژی غربی را کم و بیش پذیرفته و قانون اساسیاش مبتنی بر نظام سرمایهداری لیبرال است.
روسیه از گروه 8 کنار گذاشته شده و گروه 7 به ترکیب سابق خود برگشته است. در این میان، برخی از تحلیلگران از جنگ سرد جدیدی بین آمریکا و روسیه سخن می گویندکه مدتهاست آغاز شده و در تشنجهای منطقه ای کم کم چهره نشان میدهد . . با ذکر این نکته که باید شاهد حضور قطب دیگری هر چند کم رنگ تر ( اتحادیه اروپا) در میدان منازعات جهانی باشیم .
SPARTAK: ضمنا همه حرفهاتون با ترک یکی یکی این کشورها توسط امریکا دقیقا پوچ شد
ترک یکی یکی کشورها از نظر نفرات نظامی به منزله پایان دخالت آمریکا در اون کشور نیست .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand