انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 2 از 5:  « پیشین  1  2  3  4  5  پسین »

آخرین اخبار حذف یارانه ها


زن

 
یکشنبه, ۲۸ آذر, ۱۳۸۹
بهمن اخوان، نماینده تفرش و عضو کمیسیون صنایع و معادن در مجلس، در یادداشتی نوشت: نفس هدفمندکردن یارانه‌ها کار بسیار خوبی است چون این اتفاق در اکثر کشورهای دنیا افتاده است اما در شرایط کشور ما، پیاده کردن هدفمندی یارانه‌ها به نظر نمی‌رسد اولویت اقتصاد باشد؛ به عبارتی هنوز بسترهای اقتصاد ما برای اجرا کردن این طرح اقتصادی مهم آماده نیست.

بنابراین اگر نتوانیم یک جراحی تمیز و رادیکال انجام دهیم، واکنش‌های این موجود زنده به شکل تورم، موج ورشکستگی بنگاه‌ها و اعتراضات احتمالی بروز می‌دهد و پس از آن مجبور به توقف طرح خواهیم شد که هزینه بسیار سنگینی دارد.

سیاست‌هایی مانند طرح تحول، تورم بالایی دارند. تورم تمام استانداردها را به هم می‌ریزد. پول، استاندارد استانداردهاست. همه را، هر چیز را با پول می‌سنجند. در این فضا جراحی اقتصاد بسیار حساس بوده و می‌بایست مرحله به مرحله و به دقت پیش رود.

در شرایطی که ما گندم را به قیمت کیلویی ۴۰۰ تا ۵۰۰ از کشاورز خریداری می‌کنیم و در دنیا مقام اول را در ضایعات نان با ۱۰۰۰ میلیارد تومان در سال داریم این کار منطقی به نظر نمی‌رسد، با همین تحلیل و همین آمار کوچک خواهیم دید که اگر هزینه ضایعات نان بین خانواده‌ها تقسیم شود با ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان از این رقم به ازای هر خانوار می‌توان هم کیفیت نان را بالا برد و هم کارهای توسعه‌ای انجام داد.

مشکلات مهم‌تری داریم که در آنها هم مانند مصرف انرژی اول هستیم. جا دارد اول آنها درمان شوند بعد به مسئله حساس مردم یعنی حذف یارانه‌ها برسیم. در سرانه مصرف تریاک در جهان اول هستیم، در فرار مغزها در جهان اول هستیم، در فضای کسب و کار از آخر اول هستیم، در تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی در جهان اول هستیم، در ریسک اقتصادی رتبه ۱۴۰ هستیم، سالانه ۲۵ میلیارد دلار هزینه خسارت کشته‌شدگان رانندگی را می‌دهیم، سالانه نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر از نخبگان کشور مهاجرت می‌کنند که به میزان ۵۰ میلیارد دلار تا زمان نخبه شدن برای کشور هزینه داشته‌اند.

اگرچه ما در کشورمان مقام اول را در دنیا بعد از ونزوئلا در مصرف بنزین نیز داریم و بنزین در کشور ما در حالی با قیمت پایین به مردم فروخته می‌شود که در کشورهای منطقه قیمت آن بین ۷۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان است. بنابراین افزایش قیمت بنزین اتفاق خوبی است اما در صورتی‌ که بهره بانکی را نیز همزمان با هدفمندکردن یارانه‌ها مثل کشورهای اروپایی به ۳ درصد برسانیم و از سرمایه‌های پولی در جهت سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی و دامداری استفاده کنیم. یکی از چالش های اصلی اقتصاد ما در حال حاضر ایجاد اشتغال و در آمد و توسعه طر ح های تولیدی و صنعتی است. هدفمندکردن یارانه‌ها اتفاق مثبتی است اما در صورتی‌ که سطح درآمد مردم را بالا ببریم و از کاهش بهره بانکی در جهت تولید و اشتغالزایی رونق اقتصاد استفاده کنیم.

منبع: خبرآنلاین
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
دوشنبه 29 اذر 1389
علام قیمت؛ افزایش قیمت نان با حذف یارانه ها

خبرگزاری مهر: بر اساس جدیدترین تصمیمات کارگروه کنترل بازار، قیمت هر کیلوگرم گندم برای کارخانجات آرد 250 تومان، قیمت هر کیلوگرم آرد سنگک 270 تومان، قیمت هر کیلوگرم آرد لواش 290 تومان و قیمت هر کیلوگرم آرد بربری 300 تومان تعیین شد.

کارگروه کنترل بازار در جدیدترین جلسه خود درباره قیمت گندم و آرد انواع خبازی ها تصمیم گیری کرد. بر این اساس، قیمت هر کیلوگرم گندم 250 تومان در اختیار کارخانجات آرد قرار می گیرد، این درحالی است که قیمت هر کیلوگرم آرد نانوایی های سنگکی 270 تومان، قیمت آرد نانوایی های لواش 290 تومان و قیمت هر کیلوگرم آرد نانوایی های بربری 300 تومان تعیین شده است.

لواش 75 تومان شد

بر این اساس، خبازی ها باید با آرد 75 ریال خداحافظی کرده و از روزهای آینده، با قیمت های جدید آرد، تنور خود را گرم کنند.در این میان، با توجه به قیمت آرد تعیین شده، می توان آنالیز قیمت هر یک از انواع نان را به راحتی محاسبه کرد.

اگر قیمت هر نان لواش با آرد 75 ریالی در گذشته به طور متوسط 35 تومان بود و بنا به گفته مسئولان، سهم آرد در بهای تمام شده نان تنها 5 درصد باشد و سایر عوامل همچون هزینه دستمزدها که 95 درصد قیمت را تشکیل می دهند، ثابت باقی بمانند، آنگاه برای پخت هر قرص نان لواش با آرد 290 تومانی، هزینه آرد 46.4 تومان خواهد شد، بنابراین با احتساب سهم 29 تومانی سایر عوامل هزینه ای در قیمت 30 تومانی نان لواش، هر قرص نان با آرد جدید حدود 75 تومان عرضه خواهد شد.

بربری 310 تومان شد

در ادامه همین محاسبات، اگر برای پخت هر نان بربری به طور متوسط 650 گرم آرد مصرف شود و قیمت هر بربری نیز با آرد 75 ریالی، 135 تومان در نظر گرفته شود، آنگاه قیمت هر نان بربری بدون احتساب هزینه ها و عوامل دستمزد، حدود 180 تومان خواهد شد که اگر این رقم را با هزینه ثابت دستمزد که حدود 130 تومان است جمع ببندیم، آنگاه قیمت هر نان بربری با آرد 300 تومانی، 310 تومان خواهد شد.

کاهش قیمت ماکارونی، کیک و کلوچه و...

البته افزایش قیمت نان با افزایش قیمت آرد، تنها یک روی سکه است، اما روی دیگر سکه ارزانتر شدن فرآورده هایی از جمله کیک و کلوچه و ماکارانی است، چراکه گندم 250 تومانی، آرد ارزانتری نسبت به گذشته را در اختیار آنها قرار می دهد و بر همین اساس هم، بر اساس توافق نامه هایی که وزارت بازرگانی با صنف و صنعت به امضا رسانده، قرار بر این است که قیمت ها کاهش یابد.

بنابراین افزایش قیمت آرد می تواند یک بازی برد- برد باشد که اگرچه از یک طرف منجر به افزایش قیمت نان می شود، اما در طیف وسیعی از کالاهای مصرفی و جایگزین موجب کاهش قیمت خواهد شد.

لینك خبر:http://www.iranpressnews.com/source/088893.htm
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  ویرایش شده توسط: bita   
زن

 
تصویر / جدول تطبیقی و درصد افزایش قیمت انواع سوخت در طرح هدفمندی یارانه‌ها
کلمه: جدول زیر، حاوی مقایسه‌ی تطبیقی قیمت انواع سوخت و نیز درصد افزایش قیمت‌ها در جریان هدفمند شدن یارانه‌هاست؛ جدولی که نشان می‌دهد قیمت انواع سوخت در اکثر موارد چند برابر شده و حتی در مورد چند قلم، بیش از ۲۰۰۰ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که احمدی نژاد در مصاحبه تلویزیونی خود وعده‌ی شیب ملایم افزایش قیمت‌ها را داده بود و قانون هم دولت را به تدریجی بودن افزایش قیمت‌ها و واقعی شدن آنها در طول پنج سال ملزم کرده است.

5
لینك خبر:http://www.kaleme.com/1389/09/28/klm-41374/
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
قیمت نان هم اعلام شد
يك مقام آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با بيان اينكه جلسه امروز استانداري تهران براي تصويب قيمتهاي جديد نان در تهران دقايقي پيش به پايان رسيد گفت: بر اساس مصوبه استانداري قيمت نان لواش 100تومان، سنگك 400تومان، بربري 350تومان و تافتون 200تومان تصويب شد.
پيش از اين خبرگزاري فارس قيمتهاي پيشنهادي انواع نان را كه در جلسه ديشب استناداري تهران مطرح شده بود به شرح زير اعلام كرده بود.

قيمت نان پس از هدفمندي يارانه آرد و نان 20 درصد ارزان‌تر از واحدهاي آزادپز خواهد بود، آخرين قيمت‌هاي پيشنهادي انواع نان كه در جلسه شب گذشته استانداري تهران بر روي آن بحث شده بود را به شرح زير اعلام كرد:

نوع نان----------------وزن چانه/گرم-----------------قيمت نان/ريال
لواش --------------------- 160 ------------------------- 1000
سنگك--------------------- 650 ------------------------- 4000
تافتون---------------------- 300 ------------------------- 2000
بربري---------------------- 600 ------------------------- 3500
وي افزود: اين قيمت ها در جلسه ديشب استانداري تهران نهايي نشده است و قرار بر اين شده تا امروز در جلسه اي با فرمانداران قيمت ها نهايي و به وزير بازرگاني اعلام شود.
اين منبع آگاه گفت: قيمت نان با هدفمندي يارانه ها در شهرستان هاي استان تهران متفاوت خواهد بود.

به گزارش فارس، سالانه در حدود 4 هزار ميليارد تومان به گندم و آرد يارانه دولتي تخصيص داده مي شود كه هزار و 300 ميليارد تومان آن در راستاي حمايت از كشاورز و در حدود 2هزار و 500 تا 2هزار و 700 ميليارد تومان به مصرف كنندگان نهايي پرداخت مي شود.
در ابتدا براي هدفمند كردن يارانه‌ آرد و نان 3 سناريو وجود داشت. سناريوي اول ادامه وضع موجود سناريوي دوم پرداخت كل يارانه به مصرف‌كننده و سناريوي سوم كه يك سناريوي بينابين و تلفيقي بود در راستاي حمايت از كشاورز و مصرف‌كننده بود كه به تصويب رسيد و دو سناريوي اول در كارگروه تحول اقتصادي راي نياورد.
در طرح هدفمندي يارانه ها و بر اساس سناريوي سوم (سناريوي تلفيقي)، يارانه حمايت از كشاورز گندم كار در جاي خود باقي مي ماند و تنها يارانه مصرف كننده نهايي هدفمند و با باز توزيع يارانه ها پرداخت مي شود تا قدرت خريد خود را ازدست ندهد.

لینك خبر:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8909291742
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
بازخوانی تاریخ / آن روزها که راست‌گرایان مخالف سهمیه‌بندی بنزین و افزایش قیمت‌ها بودند

سه شنبه, ۳۰ آذر, ۱۳۸۹
کلمه – گروه اقتصادی: شش سال پیش جناح اقتدارگرای امروز، با رد صلاحیت و حذف گسترده اصلاح طلبان و در انتخاباتی که از سوی برخی تحلیلگران اصلاح طلب، اولین انتخابات مهندسی‌شده توصیف شد، اکثریت مجلس هفتم را به دست آوردند. آنها در اولین سال فعالیت خود، برای فشار آوردن به دولت اصلاح طلب وقت و نیز با هدف فضاسازی سیاسی به نفع خود در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نهم، طرحی را با عنوان “تثبیت قیمت‌ها” به تصویب رساندند که هدف آن را جلوگیری از فشار بر اقشار ضعیف عنوان می‌کردند.

همان کسانی که امروز داعیه‌دار هدفمند کردن یارانه‌ها و اصلاح الگوی مصرف جامعه شده‌اند، در آن سال برخلاف برنامه توسعه پنج ساله، جلوی افزایش تدریجی قیمت برق، بنزین و دیگر اقلام سوختی را گرفتند تا خود را طرفدار مستضعفان جلوه دهند.

اما آن طرح به هرحال تصویب شد و در بودجه سال ۸۴ اعمال شد. دولت خاتمی که با چند سال تلاش، افزایش تدریجی قیمت سوخت بدون فشار آوردن ناگهانی به مردم را جا انداخته بود، به شدت با طرح اکثریت راست‌گرای راهیافته به مجلس هفتم مخالف بود، اما عبدالله رمضان‌زاده سخنگوی دولت اصلاحات اعلام کرد که دولت با وجود مخالفت اولیه با این طرح، چون از تصویب مجلس گذشته و به صورت قانون درآمده، آن را اجرا می‌کند.

نتیجه را چند ماه پیش وزیر نیروی دولت احمدی نژاد اعتراف کرد. او گفت که طرح تثبیت قیمت ها، با ثابت نگه داشتن قیمت برق، این وزارتخانه را با مشکل شدید تامین منابع رو به رو کرد و باعث فرسوده شدن مضاعف شبکه توزیع برق کشور شد، به طوری که به گفته‌ی وی، حدود یک‌پنجم برق تولیدی کشور در این شبکه توزیع فرسوده، هدر می‌رود. شبیه همین اتفاق در حوزه‌های دیگر از جمله صنایع نفت و گاز نیز رخ داد.

اکنون در اولین روزهای اجرای طرح حذف یارانه‌ها توسط دولتی که اصلاح طلبان به وضوح در کفایت و تدبیر آن تردید دارند، بازخوانی سخنان دو چهره شاخص اکثریت وقت مجلس در آن زمان، به ویژه از این لحاظ جالب است که هر دوی این چهره‌های راست‌گرا، در طول سالهای پس از تثبیت قیمت‌ها، از بانیان و تصویب‌کنندگان طرح های سهمیه‌بندی بنزین و هدفمند شدن یارانه‌ها بوده‌اند.

این سطور را به نقل از روزنامه همشهری روز ۲۳ دی ماه ۸۳ بخوانید:

غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه بودجه ۸۴ که دو روز پیش توسط رئیس جمهور به مجلس تقدیم شد، آخرین بودجه دولت فعلی و اولین بودجه مجلس هفتم در اولین سال برنامه چهارم است که در دستور کار مجلس قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مجلس هفتم به مردم قول داده با فقر و فساد مبارزه کند، تصریح کرد: حال باید صداقت خود را در کاهش فقر و تبعیض نشان دهیم و واضح است در اولین قدم نمی توان به مقصد رسید ولی نخستین قدم را در مسیر درستی می توان برداشت. البته مجلس با طرح تثبیت قیمت ها نخستین قدم را برداشته است و حال که قیمت گاز، برق و تلفن افزایش نمی یابد، مردم می توانند نفس راحتی بکشند.

وی در پاسخ به برخی افراد که این اقدام مجلس را سیاسی می دانند، گفت: اگر انتخابات رئیس جمهوری در پیش نبود، آیا مجلس باید اجازه می داد که بنزین از لیتری ۸۰ تومان به ۳۰۰ تومان افزایش یابد و ناگهان طوفانی از قیمت ها برپا شود؟ آیا چنین وضعی به سود مستضعفان است؟ به هر حال ما مصمم هستیم که با بی انضباطی مالی مبارزه کنیم، چرا که هیچ چیز بیشتر از تبعیض مردم را رنج نمی دهد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی، محمدرضا باهنر در روزهای قبل در نامه ای به اعضای فراکسیون اکثریت مجلس با اشاره به این که در جلسات قبلی پیشنهادات شورای مرکزی این فراکسیون برای اصلاح تبصره ۲ طرح تثبیت قیمت ها تصویب نشده، تصریح کرده بود: الزام دولت به سهمیه بندی فرآورده های نفتی به خصوص بنزین در سال ۸۴ به هیچ وجه به مصلحت دولت کنونی، دولت آینده و مجلس شورای اسلامی نیست.
لینك خبر:http://www.kaleme.com/1389/09/30/klm-41491/
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
چهار نکته درباره هدفمندی یارانه‌ها و آجر شدن نان نانواها

سه شنبه, ۳۰ آذر, ۱۳۸۹

سایت آینده در گزارشی نوشت

در حالی که با حذف یارانه آرد گندم و پرداخت نقدی قیمتهای جدید نان یمعمولی که سه برابر قیمتهای سابق است اعلام شده وقیمت نان آزاد پز فعلی نیز ۲۰درصد بیشتر از نان معمولی تعیین شده است ، گمانه‌زنی های مختلفی درباره سرنوشت نان با قیمت غیریارانه ای مطرح شده است، آینده در گزارش ابهامات این موضوع را بررسی کرده است.

با ارائه نان آزادپز در سالهای اخیر بخشی از مردم با خرید این نوع نان از کیفیت آن راضی هستند. ارائه نان سنگک با قیمت ۵۰۰ و۷۰۰ تومانی آزاد به مردم در حالیکه اندازه کمی بزرگتر وکیفیتی بمراتب بهتر از نان معمولی دارد واستقبال از این نوع نان که حتی به تشکیل صف مقابل نانوایی های آزاد پز نیز منجر شده است این ذهنیت را در مسئولان بوجود آورده است که با آزاد شدن قیمت نان مشکلی بوجود نخواهد آمد اما این موضوع تا چه حد صحیح است.

خبرنگار آینده با پرسش از تعدادی از نانوایی های آزادپز به نکات جالبی درباره این شیوه دست یافته است.

نکته اول اینکه برخلاف دستور العمل رسمی که نانوایی های یارانه‌ای حق فروش آرد را ندارند تقریبا یک سوم آرد مورد نیاز نانوایی‌های آزادپز از محل فروش آرد یارانه ای به نانوایی‌های آزاد پز تامین می شود نانوایی های آزاد پز یک سهم آرد یارانه‌ای را با دوسهم آرد با کیفیت آزاد مخلوط می کنند.واین اقدام هم بخشی از هزینه‌های نانوایی‌های یارانه‌ای را تامین می کند وهم بخشی از هزینه های نانوایی‌های آزاد پز را کاهش می دهد.بنابراین با یکسان شدن قیمت نان نانوایی‌های‌آزادپز نه تنهاقادر به کاهش قیمت خود نخواهند بودبلکه بخشی از هزینه های آنان نیز اضافه می شود.

نکته دوم کیفیت نانهای نانوایی‌های آزادپز است که بدلیل استفاده از آرد مرغوب سه ستاره می توانند نانی با کیفیت را به مردم تحویل دهند اما نانوایی های یارانه‌ای بخشی از نازل بودن کیفیت خود را ناشی از آرد نامرغوب می دانند که در شرایط جدید با توجه به عدم تغییر شرایط نگهداری گندم وآرد کردن آن بخش عمده آرد تولیدی کشور همچنان نامرغوب بوده وبنابراین آرد تحویلی به نانوایی‌های آزادپز نیز کاهش کیفیت شدید داشته و آرد نانوایی‌های معمولی نیز تفاوت آنچنانی نخواهد داشت ، همچنین هنوز در ایران شیوه مخلوط کردن مناسب آردحاصل از آسیاب گندم های مختلف وجود نداشته وبخشی از نازل بودن کیفیت نان نیز ناشی از همین ناتوانی است بنابراین انتظار از مردم که با پرداخت مبلغ ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومانی برای یک نان همان نان یارانه‌ای بی‌کیفیت فعلی را بخرند تاحدود زیادی غیرمنطقی وموجب نارضایتی مردم خواهد شد.

نکته ‌سوم به افزایش سایرهزینه‌های نانوایی غیر از آرد برمی گردد در محاسباتی که برخی از رسانه‌ها درباره نان غیریارانه‌ای انجام داده‌اند تنها قیمت آرد را محاسبه کرده اند در حالیکه بخش قابل توجهی از هزینه نانوایی به تامین انرژی حرارتی لازم برای گرم نگاه داشتن تنور اختصاص می یابد وبا افزایش شدید قیمت گاز ونفت کوره هزینه‌های نانوایی نیز بشدت افزایش می یابد و همچنین موضوع دستمزدها که براثر اجرای طرح هدفمندی افزایش می یابد و مهمترین بخش هزینه نانوایی ها را تشکیل می دهد.

نکته چهارم هم پارامترهای غیر مستقیم موثر در کسب وکار نانوایی است، مسائلی چون ارزش دهها میلیون تومانی ارزش جواز نانوایی ومسایل مربوط به کاربری مغازه‌های که به صورت نانوایی اداره می شود و روابط میان صاحب ملک واداره کنندگان نانوایی که با آزادشدن قیمت نان، کاهش مصرف و کاهش درآمد غیررسمی نانوایی ها از محل فروش آزاد آرد یارنه‌ای می‌باشد که موجب بروز بحرانهای بخشی در این صنعت خواهد شد.

نکته پنجم شرایط زمانی اجرای این طرح است که در۴ فصل سال پایین ترین کیفیت آرد در فصل زمستان است وبدلیل سستی آرد وکیفیت نازل آن نانوایان یارانه‌ای از انواع افزودنی‌ها مجاز وغیرمجاز برای بعمل اوردن نان استفاده می کنند ودر این شرایط فروختن این نان باقیمت سه برابر به مردم موجب نارضایتی خواهد شد، همچنین شرایط روانی هدفمندی نان که بدون تبلیغات ، تعامل وحمایت لازم از صنف نانوایان در مقایسه با رانندگان که علاوه برتقدیر وحمایت معنوی از تسهیلاتی نظیر خطوط اعتباری قرض الحسنه هم بهره می بردند شرایط اجرا را دشوار ساخته وامکان ورشکستگی بسیاری از واحدهای نانوایی معمولی بخصوص در مناطق محرومتر شهرها را جدی کرده است.
لینك خبر:http://www.kaleme.com/1389/09/30/klm-41547/
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
* صفحه اصلی
* » کرایه‌های حمل و نقل، تا ۱۸ درصد افزایش می‌یابند...

کرایه‌های حمل و نقل، تا ۱۸ درصد افزایش می‌یابند

سه شنبه, ۳۰ آذر, ۱۳۸۹

در جلسه دیشب ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور کرایه جدید حمل و نقل عمومی تعیین و تصویب شد.

به گزارش مهر، در جلسه ویژه شب گذشته ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت که با حضور مقامات ارشد اجرایی کشور برگزار شد، کرایه جدید حمل و نقل عمومی تصویب شد. مقرر شده است ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور به زودی قیمتهای جدید را ابلاغ کند تا در استانهای مختلف کشور اعمال شود.

در همین حال، شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی تصویب کرایه جدید حمل و نقل عمومی در جلسه دیشب ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور را تائید کرد. حسینی افزود: استانها پس از دریافت ابلاغیه جدید می توانند با در نظر گرفتن این قیمتها و همچنین باتوجه به اختیارات خود، آن را اعمال کنند.

به گزارش مهر، گفته می شود افزایش کرایه حمل و نقل عمومی بین ۶ تا ۱۸ درصد در نظر گرفته شده است. به عبارت دیگر، متوسط افزایش کرایه ها در بخش حمل و نقل عمومی حدود ۱۰ درصد خواهد بود.
لینك خبر :http://www.kaleme.com/1389/09/30/klm-41540/
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
از هدفمندی شبانه یارانه‌ها تا بیکاری کارگران و کوچک شدن سفره‌ها

سه شنبه, ۳۰ آذر, ۱۳۸۹

کلمه – گروه اجتماعی: شب می خوابید، صبح قیمتها تغییر کرده است. از نان و پنیر که خرید روزانه برای صرف صبحانه است، تا قیمت خانه. درست به مانند سهمیه بندی بنزین که شبانه موجب شوکه شدن مردم و به آتش کشیده شدن چندین جایگاه پمپ بنزین و شکاندن شیشه عابربانک ها شد، یا افزایش مالیات بر ارزش افزوده که نزدیک به یک ماه بازار تهران را تعطیل و بازاریان را شوکه کرد. دیروز نیز مردم از هدفمند کردن یارانه ها و از خبری که احمدی نژاد در لا به لای یک حضور تلویزیونی بیان کرد، غافلگیر و بهت زده بودند. به طوری که دیروز در سوپرمارکت، املاک مسکن، قصابی، کبابی تا اتوبوس، مترو و تاکسی، همه جا سخن از حذف یارانه ها بود. همه افرادی که به سخنان احمدی نژاد در شب گذشته از صدا و سیما گوش نداده بودند، با اینکه می دانستند یکی از همین روزها یارانه ای در کار نخواهد بود اما خبر شوکه شان کرده بود. چرا که این خبر به نوعی با زندگی شان مرتبط بود.

کاش حداقل بتوان نان خورد

دیشب احمدی نژاد گفت که چهار هزار تومان از یارانه های نقدی، بابت نان مردم است. حالا صبح شده است، نانوا می گوید: “اصلا از همین امروز نرخ نان باید تغییر می کرد اما لابد به خاطر اینکه انصاف دارد، این کار را با تاخیر انجام می دهد!” ظریفی در پاسخ نانوا گفت: “با غم نان چه کنیم، روزی می گفتیم گوشت و مرغ را سالیانه می خوریم. آخر نمی توان که نان را سالیانه خورد. چرا با مردم این گونه می کنند؟”

افزایش قیمت نان باعث می شود تا دیگر مردم نیز با افزایش قیمت کالا یا خدمات تولیدی خود، افزایش قیمت نان در اقتصاد خانواده خود را جبران کنند. در این میان این قشر حقوق بگیر هستند که زیر چرخهای این طرح خرد می شوند. چرا که با افزایش قیمت کالاها، حقوق آنها زیاد نخواهد شد. نتیجه امر، کاهش قدرت خرید آنها است.

یک گونی پول برای خرید یک کالا

رو به روی نانوایی، بنگاه معاملات املاک قرار دارد. در همین اثنا، صدای زد و خورد و شکستن شیشه به گوش می رسد. یکی فریاد می زند: “نمی فروشم، خانه ام را نمی فروشم. آواره می شوم. نمی دانستم به این زودی یارانه ها هدفمند می شود.” چند نفری از میانه صف برای جدا کردن دو نفر به آن سوی خیابان می روند. معامله به هم خورده. فروشنده می گوید: “دولت هر وقت که اراده کند، می تواند حساب شما را خالی کند و همین مقدار را هم که به شما صدقه داده، از حسابتان برداشت کند و عملاً نبض حیات و ممات شما را در اختیار بگیرد. ضرر و زیان می دهم و نمی فروشم. خانه ام را اجاره می دهم تا بتوانم با یک گونی پول به در مغازه بروم، نان بخرم.”

کمی که خلوت می شود، هرچند که فروشنده حق بر هم زدن معامله را بعد از نوشتن مبایعه نامه ندارد، اما مردم حق را به او می دهند و در صف نانوایی جا به جا می شوند.

اما کمی که تامل می کنند، می بینند این شهروند درست می گوید. هر چیزی امکان دارد. اگر فردا صبح بیدار شدید و برای خرید چند عدد نان مجبور شدید یک گونی پول با خودتان به نانوایی ببرید و یا دیدید که روی اسکناسهایتان تعداد صفرها از اسکناس بیرون زده است، زیاد تعجب نکنید. حذف یارانه ها به کاهش ارزش پول باز می گردد. بعضی پیشنهاد می کنند که اگر پولی دارید، آن را تبدیل به کالا کنید؛ از طلا و ارز گرفته تا کالاهای کم ارزش تر. زیرا با قدرت خرید کنونی این پول کالای بیشتری می توانید خریداری کنید تا در آینده. اما این پیشنهاد هم مدبرانه نیست، زیرا آنچه مسلم است، اینکه بازار ناامن است و حتی خریدهای این چنینی هم نمی تواند دردی را دوا کند. زیرا با توجه به افزایش قیمت تولیدات داخلی و پایین بودن قیمت کالاهای مشابه خارجی، حتی در صورت بستن گمرکات و مرزها، تمایل برای استفاده از کالاهای خارجی افزایش یافته و در نتیجه قاچاق کالا میان مرزنشینان تشویق می شود و این خود کمر اقتصاد را می شکند.

آرامشی زیر خاکستر

البته نباید از تاثیرات حذف یارانه سوخت غافل شد. هرچند که گفته می شود بخشی از فعالان حمل و نقل و اتوبوس های بین شهری دست به اعتصاب زده اند، اما این قانون نیز با زور و تهدید اجرا می شود. گواه این موضوع، حضور نیروهای امنیتی در میادین بزرگ تهران در روز گذشته است. از همان ساعتی که احمدی نژاد اعلام کرد یارانه ها حذف شده است، افراد لباس شخصی با لباس های مشکی رنگ و سربازها در میادین حضور پررنگی پیدا کردند. پیش از این نیز تمهیداتی برای هدفمند کردن یارانه ها چیده شده بود و بارها رییس پلیس تهران و وزیر اطلاعات و رییس قوه قضاییه از فتنه گران اقتصادی و برخورد با آنها خبر داده بودند.

اما این بار نیز با برخورد سخت افزاری و بگیر و ببندهای ناشیانه به جای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به موقع، سعی در خاموشی مردم از یک شوک ناگهانی داشتند و آتش خشم مردم ناراضی را با صف آرایی نیروهای امنیتی پاسخ دادند. مردمی که به درستی فکر می کنند واقعی شدن قیمتها، چیزی را در اقتصاد ما عوض نمی کند. دولت همچنان رانتیر خواهد ماند و تنها قدرتش در زندگی من و شما افزایش خواهد یافت.

خرد شدن طبقه متوسط

به علاوه، با حذف یارانه ها، شاید تنها طبقه متوسط یعنی تحصیلکردگان، دانشجویان، خرده بازاری ها و اقشاری از این دست که به اقتضای شغل و فعالیت خود با مهمترین اقلام مصرفی در کشور سر و کار دارند، تعدادشان کم یا طبقه اجتماعی شان حذف شود؛ مثلا دانشجویان که هر روزه ناگزیر به استفاده از حمل و نقل عمومی برای رفتن به دانشگاه هستند.

ثابت ماندن حقوق و چندین برابر شدن قیمت ها

یا یک مغازه‌ی فروش رایانه، نمی تواند برق مصرف نکند. کار با کار رفتگر فرق می کند که کارش شاید نیازی به برق نداشته باشد. کارمندان نیز هر روز با اتومبیل خود سر کار می روند تا به موقع سر کار خود حاضر شوند و مجبورند از انرژی استفاده کنند. حال تصور کنید با واقعی شدن قیمتها و رکود حاکم بر بازار، در کنار ثابت ماندن حقوق کارگران و کارمندان، چه اتفاقی می افتد؟

بیکاری اقشار مختلف مردم و کوچک شدن سفره ها

تصور کنید چه بلایی بر سر راننده تاکسی که حتی پول ندارد سوخت خود را تامین کند، می آید؟ تجسم کنید بازنشسته ای را که برای تامین معاشش با آبرو در آژانس کار می کرد. حالا با چندین برابر شدن قیمت بنزین و گاز چه باید بکند؟ حالا چگونه آبرویش را جلوی دامادها و عروسهایش حفظ کند؟ از سوی دیگر با واقعی شدن مواد اولیه و انرژی های مصرفی در کارخانه ها، قیمت کالاهای تولیدی از متوسط جهانی آن بیشتر می شود و مردم به خرید کالاهای خارجی با قیمت مناسب تر روی می آورند. پایین بودن قیمت کالاهای خارجی به رغم آزاد بودن قیمتها در این کشورها، نشان از تکنولوژی بالاتر و تولید با هزینه کمتر در این کشورها دارد. نتیجه آنکه کارخانه های داخلی با محصولات باقی مانده در انبارها مواجه و ورشکست می شوند. ورشکستگی کارخانه ها هم نتیجه ای جز بیکاری عده ای کارگر ندارد. تورم در کنار بیکاری، تنها نتیجه اش فقر و کوچک شدن سفره های مردم است.

اما حالا از این شکل اجرایی کردن هدفمند کردن یارانه ها، عده ای ذوق زده شده اند که هیچ جای دنیا بدین شکل آن را اجرا نکرده است، آری، همه دولت ها کمی هم به فکر مردم و فشار بر اقشار آسیب پذیر هستند و همه چیز را شبانه اعلام نمی کنند. اگر شب خوابیده اید و حالا بیدار شده اید و می بینید حتی پول کافی برای رفتن به محل کار خودتان ندارید، تعجب نکنید. اینجا ایران است و رئیس دولتش کسی نیست جز احمدی نژاد.
لینک خبر:http://www.kaleme.com/1389/09/30/klm-41432/
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
زن

 
حذف یارانه ها؛ شروع اعتراضات در شهرستانها + عکس
یزد

گزارش دریافتی: صبح سه شنبه 30 آذر 89 عده بسیار زیادی از صاحبان گلخانه ها مقابل اداره جهاد کشاورزی یزد واقع در میدان امام حسین تجمع عظیمی نمودند تا اعتراض خود را نسبت به گران شدن سوخت گازوئیل گلخانه ها در فصل سرما اعلام کنند به طوری که نیروهای پلیس مجبور به بستن مسیر بلوار دانشجو شدند. لازم به ذکر است که تعدادی بسیار زیادی از وانت های پر از نیروهای سرکوبگر زره پوش آماده حمله به جمعیت معترضین بودند.
1
اعتراض گلخانه داران در یزد


همدان

در همدان، با اعلام گران شدن سوخت تقریبا تمامی رانندگان آژانس های کرایه‌ ای از صبح روز یکشنبه دست از کار کشیده‌ اند و عملا حرکت آنها به یک اعتصاب تبدیل شده به ‌طوری که اغلب آژانس ‌ها تعطیل شده ‌اند.

بندرعباس

در بندرعباس رانندگان کامیونها در اعتراض به افزایش قیمت سوخت، از روز یکشنبه دست به اعتصاب زدند. رانندگان کامیونها که از نقاط مختلف به این شهر برای بارگیری سفر کرده‌اند در اعتراض به افزایش چندین برابر قیمت گازوییل از بارگیری خودداری کرده و اعتصاب کرده‌اند. روزانه هزاران کامیون برای بارگیری وارد بندرعباس می‌شوند و از روز یکشنبه راننده هیچ کامیونی حاضر به بارگیری نشده است.

جزیره قشم

خبرگزاری حکومتی مهر: مالکان و ناخداهای اتوبوسهای دریایی بنزین سوز از صبح یکشنبه و با آغاز مرحله نهایی طرح هدفمند کردن یارانه ها به علت گران شدن قیمت بنزین دست از کار کشیده اند و می گویند که تا زمانی که قیمت بلیط اتوبوس دریایی مطابق با قیمت بنزین تغییر نکند کار انتقال مسافر را انجام نخواهند داد
لینك خبر:http://www.iranpressnews.com/source/088987.htm
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  ویرایش شده توسط: bita   
زن

 
سه شنبه، 30 آذر ماه 1389
بحران بنزین، اعتصاب و سرگردانی مسافران جزیره قشم

خبرگزاری مهر: تعداد زیادی از مسافرانی که روز یکشنبه از اسکله پشت شهر بندرعباس قصد سفر به جزیره قشم را داشتند به علت کار نکردن مالکان و ناخداهای اتوبوس‌های دریایی مسیر قشم بندرعباس در اسکله پشت شهر بندر عباس سرگردان ماندند.

تنها ساعتی پس از آغاز مرحله نهایی طرح هدفمند کردن یارانه ها به علت کار نکردن مالکان و ناخداهای اتوبوسهای دریایی بنزین سوز فقط اتوبوسهای دریایی تندرو که سوخت آنها گازوئیل است کار حمل و نقل مسافر را انجام می دادند که به علت تعداد کم این نوع اتوبوس دریایی دراسکله پشت شهر بندرعباس هرمسافری که قصد سفر به جزیره قشم را داشت باید ساعتها منتظر رسیدن این اتوبوسها می ماند.

تعداد زیادی از این مسافران دانشجویان و افرادی هستند که برای کار به جزیره قشم می روند و به علت این مسئله از صبح روز گذشته ساعتها در اسکله منتظر رسیدن یک اتوبوس دریایی بودند.

مالکان و ناخداهای اتوبوسهای دریایی بنزین سوز از صبح یکشنبه و با آغاز مرحله نهایی طرح هدفمند کردن یارانه ها به علت گران شدن قیمت بنزین دست از کار کشیده اند و می گویند که تا زمانی که قیمت بلیط اتوبوس دریایی مطابق با قیمت بنزین تغییر نکند کار انتقال مسافر را انجام نخواهند داد.

یکی از ناخداهای اتوبوس‌های دریایی به نمایندگی از سایر ناخداها گفت: قایق‌های ما برای هر بار رفتن به جزیره قشم و برگشتن از این جزیره 110 لیتر بنزین مصرف می کنند و زمانی که قیمت بنزین لیتری 100 تومان بود هزینه بنزین ما 11 هزار تومان می شد و با هزینه های دیگر قایق در مجموع 17 هزار تومان خرج قایق می شد.

وی افزود: در هر سفر رفت و برگشت به قشم یک قایق در مجموع 32 هزار تومان درآمد کسب می کند که 17 هزار تومان آن بابت هزینه های بنزین و سایر موارد از آن کم می شود و باقی پول برای خودمان می ماند.

این ناخدای اتوبوس دریایی عنوان کرد: اما در حال حاضر و با افزایش قیمت بنزین به لیتری 400 تومان فقط باید برای هر بار رفتن به قشم و آمدن به بندرعباس 50 هزار تومان برای بنزین و سایر موارد قایق خرج کنیم و این درحالی است که قیمت بلیط همان قیمت سابق است و علاوه بر اینکه هیچ سودی نمی کنیم باید 18 هزار تومان هم از جیب خودمان برای قایق خرج کنیم تا بتونیم یک بار به قشم برویم و برگردیم.

وی بیان داشت: هرکدام ازاین قایقها خرج حداقل دو یا سه خانواده را درمی آورند و با این وضع تمامی این خانواده ها بامشکلات شدید مالی مواجه خواهند شد.

این ناخدا ادامه داد: از صبح امروز تاکنون هیچکدام از مسئولان هیچ پاسخ دقیق و قانع کننده ای برای رفع این مشکل به ما نداده اند.

داد خدا شجاعی مالک یکی از این اتوبوسهای دریایی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس بیان داشت: هر مالک اتوبوس دریایی تا دیروز که قیمت بنزین لیتری 100 تومان بود باید با احتساب هزینه های روغن قایق، دستمزد ناخدا و ملوان و همچنین غذای هر کدام از این افراد در هر بار رفت و برگشت به جزیره قشم 36 هزار تومان خرج می کرد و در نهایت هم با کم شدن سهم تعاونی از مجموع پولی که به دست می آمد حدود هشت هزار تومان به مالک قایق می رسید.

وی ادامه داد: اما درحال حاضر این هزینه ها حداقل دوبرابر شده یعنی به 72هزار تومان افزایش یافته است و این در حالی است که در آمد ما از هر بار رفتن و آمدن به قشم فقط 50 هزار تومان است و باید 22 هزار تومان هم از جیب خودمان خرج کنیم و هیچ پول دیگری برای ما نمی ماند.

این مالک اتوبوس دریایی با اشاره به اینکه هرقایق معمولا در بیشتر اوقات بدون مسافر از قشم بر می گردد، عنوان کرد: با این وضع ما دیگر به هیچ عنوان نمی توانیم کار کنیم مگر اینکه چاره درستی برای این مشکل اندیشیده شود.

شجاعی افزود: درحال حاضر 230 قایق واتوبوس دریایی عضوتعاونی اتوبوسها وقایقهای دریایی بندرعباس هستند که هر کدام از آنها حداقل خرج سه خانواده را در می آورند.

این مالک اتوبوس دریایی اظهار داشت: البته با افزایش قیمت بلیط بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد اما بسیاری از مسافران ما دانشجویان و قشرضعیف جامعه هستند که به احتمال فراوان با این افزایش قیمت آنها نیزبا مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.

وی گفت: از مسئولان می خواهم تا راه حلی پیدا کنند که هم ما قایق داران دچار مشکل نشویم و هم مردم و مسافران با مشکل مواجه نشوند.

بسیاری از افرادی که در این اتوبوسهای دریایی کار می کنند از اقشار بسیار ضعیف و کم درآمد جامعه هستند و به غیر از این کار هیچ منبع درآمد دیگری ندارند.

در حال حاضر و در اسکله پشت شهر بندرعباس هیچ کدام از اتوبوسهای دریایی بنزین سوز کار حمل مسافر را انجام نمی دهند و فقط تعداد اندکی از اتوبوسهای دریایی تند رو این کار را انجام می دهند و به همین دلیل بسیاری از مسافران در این اسکله با سرگردانی و مشکل مواجه شده‌اند.

لینك خبر :http://www.iranpressnews.com/source/088979.htm
در این جا چار زندان است
به هر زندان دو چندان نقب،
در هر نقب چندین حجره،
در هر حجره چندین مرد در زنجیر …
     
  
صفحه  صفحه 2 از 5:  « پیشین  1  2  3  4  5  پسین » 
سیاست

آخرین اخبار حذف یارانه ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA