انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 16 از 62:  « پیشین  1  ...  15  16  17  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 


حضور قاسم سلیمانی در مراسم بزرگداشت شهید تقوی


سردار قاسم سلیمانی در مراسم بزرگداشت شهید حمید تقوی حضور یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ‌مراسم بزرگداشت شهید حمید تقوی با حضور تعدادی از مقامات کشوری و لشکری از جمله سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین شیرازی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس در این مراسم سخنرانی می‌کند.

در این مراسم همچنین سردار قاآنی جانشین سپاه قدس، سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل، حجت‌الاسلام والمسلمین علوی وزیر اطلاعات ،عمار حکیم رییس مجلس اعلای عراق، سرتیپ مرتضی قربانی رییس سازمان موزه انقلاب اسلامی، سردار محمدباقر ذوالقدر، سردار احمد وحیدی وزیر سابق دفاع، آیت‌الله موحدی کرمانی، امیر حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، کاظمی سفیر سابق ایران در عراق، هادی العاملی فرمنده سپاه بدر عراق و برخی دیگر از شخصیت‌های سیاسی و نظامی حضور داشتند.

نمایندگان اقلیم کردستان عراق نیز با ارسال تاج گل به این مراسم، شهادت «سردار سامرا» را تسلیت گفتند.

شهید سرتیپ سید حمید تقوی از نیروهای سپاه قدس بود که هفته گذشته در عملیاتی در سامرا به دست نیروهای گروهک تروریستی داعش به شهادت رسید.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

در دیدار سید عمار حکیم

ظریف از رویکرد حیدر العبادی در تقویت انسجام ملی تقدیر کرد



سید عمار حکیم، رییس مجلس اعلای اسلامی عراق روز دوشنبه با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، در تهران ملاقات کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ظریف در این دیدار، ایفای نقش هوشمندانه و سازنده علما، مراجع و رهبران مذهبی عراق را مایه افتخار دانست و از رویکرد سیاستمداران عراقی به‌ویژه حیدر العبادی در راستای تقویت انسجام ملی و هم‌چنین گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران و مقابله با تروریزم به عنوان دشمن مشترک دو کشور، قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اجتماع بزرگ اربعین در کربلا به عنوان یک نماد وحدت بخش اسلامی و انسانی، لطف و میهمان نوازی مردم عراق از زائران ایرانی را فراموش نشدنی و قابل تقدیر توصیف کرد.

رییس مجلس اعلای اسلامی عراق نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بالای همکاری دو کشور در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و بازرگانی تأکید کرد.

عمار حکیم ضمن اشاره به مناسبات راهبردی و روابط مستحکم و عمیق بین ایران و عراق، تلاش و همکاری‌های هرچه بیش‌تر برای تبدیل چالش‌ها به فرصت برای ملت دو کشور را ضروری برشمرد.
ایسنا


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
هاشمی رفسنجانی:

شیعه واقعی توهین نمی‌کند


رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد که شیعه واقعی باید رعایت اخلاق اسلامی و احترام به همنوعان را از تعالیم ائمه (ع) بیاموزد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس مجلس اعلای عراق، سخاوت و شجاعت را دو ویژگی ممتاز مردم عراق و بروز آن را در راهپیمایی اربعین امسال دانست و گفت: در شرایطی که نا امنی در هر گوشه از خاک عراق هست، مردم از سراسر کشور به سوی کربلا به راه می‌افتند و مردم شهرهای مسیر از انبوه میهمانان پذیرایی می‌کنند، نشان از شجاعت و سخاوت آنان است و ناظران جهانی به ویژگی‌های شیعیان و مردم عراق توجه کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مهربانی با مردم را سرلوحه گفتار و رفتار اهل بیت(ع) خواند و گفت: شیعه واقعی باید رعایت اخلاق اسلامی و احترام به همنوعان را از تعالیم ائمه (ع) بیاموزد و نباید به بهانه جشن‌های مذهبی به مقدسات پیروان مذاهب دیگر بی‌احترامی کرد.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر ضرورت وحدت و همدلی برای جهان اسلام، مخصوصاً در عراق، گفت: بزرگان شیعه و سنی باید توجه داشته باشند که دشمنان اسلام مسلمانان را به جنگ‌های داخلی نکشانند که حاصل آن تقویت گروه‌های امثال داعش، بوکوحرام، جبهه النصره، وهابی‌ها و سلفی‌ها می‌شود.

وی با بیان اهداف تقویت گروه‌های تروریستی در سرزمین‌های اسلامی از سوی دشمنان مسلمان، گفت: تأسیس پایگاه‌های نظامی از سوی دشمنان نشان از برنامه‌های آنان برای ماندن طولانی در سرزمین‌های اسلامی است.

هاشمی رفسنجانی نقش شخصیت‌ها و مردم کردستان عراق برای حفظ و ثبات امنیت در آن کشور را مهم و برجسته توصیف کرد و گفت: مطمئن باشید که دشمنان برای کم کردن برتری نسبی شیعیان در عراق برنامه دارند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حمایت از گروه تروریستی داعش توسط بعضی از کشورهای منطقه را بی تدبیری سیاسی و عدم آینده‌نگری خواند و گفت: حتی اگر موفق شوند با زور اسلحه مناطقی را بگیرند، وقتی نوبت به حاکمیت و رضایت مردم رسید، تروریست‌ها نمی‌توانند، چون اقدامی جز کشتن مردم و غارت اموال و زورگویی به آنها نمی‌دانند.

وی با تأکید بر لزوم همکاری ایران و عراق و زمینه‌های فراوان گسترش همکاری‌ها، گفت: تهران و بغداد با منابع غنی، موقعیت جغرافیایی و مکتب اهل بیت(ع) ظرفیت‌های همکاری با همه‌ی دنیا را دارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید عمار حکیم نیز در این دیدار با یادآوری تعابیری که آیت‌الله شهید سید محمدباقر حکیم و مرحوم آیت‌الله سید عبدالعزیز حکیم درباره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی داشته‌اند، گفت: تاریخ، مقاطع فراوانی از نقش کلیدی و تأثیرگذاری فراوان جناب‌عالی در عراق سراغ دارد که به دنبال مصالح و منافع مردم تلاش می‌کردید.

رئیس مجلس اعلای عراق با ارائه گزارشی از برنامه‌های اربعین امسال و حضور 20 میلیونی مردم، گفت: خودم از بصره تا کربلا همراه مردم بودم و موارد فراوانی از عشق آنان به اباعبدالله الحسین(ع) و عزادارانش دیدم.

وی با تشریح اوضاع سیاسی و امنیتی عراق و همگرایی مردم شیعه و سنی عراق، گفت: همین همگرایی است که دشمنان را عصبانی می‌کند تا دست به اقدامات وحشیانه و تروریستی بزنند که فکر می‌کنیم بروز گروه‌هایی چون داعش آخرین تلاش‌های آنان است.

حکیم، با ارائه تحلیلی از اوضاع شیعیان در جهان اسلام و به ویژه در عراق، گفت: شیعه، عراق را برای همه مردم با همه مذاهب و قومیت‌ها می‌خواهد و در طول یازده سال گذشته نشان داده که علی‌رغم اختلافات داخلی، در کلیت عراق به اصل دمکراسی اعتقاد دارد و به لوازم آن پایبند است.

رئیس مجلس اعلای عراق همکاری کرد و شیعه برای تداوم امنیت در کشور را ضروری دانست و گفت: اصل برای ما حفظ تمامیت ارضی عراق است که با تروریست‌های بعثی‌ و داعش می‌جنگیم.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


کامرون: اوباما مرا "داداش" صدا می‌زند



نخست وزیر انگلیس با تاکید بر اینکه روابط وی و باراک اوباما هیچگاه بهتر از این نبوده است، گفت: ما آنقدر به یکدیگر نزدیکیم که اوباما مرا "داداش" صدا می‌زند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس با اشاره به اینکه رهبران دو کشور روابط بسیار دوستانه‌ای دارند افزود: رئیس جمهوری (اوباما) می‌گوید که روابط ویژه ما هم در محفل خصوصی و هم عمومی، بسیار چشمگیر است و من با او موافقم.

طبق فرهنگ واژگان اربن (Urban Dictionary) اصطلاح "برو" (Bro) مخفف و غیر رسمی واژه "برادر" است و به جوانان سفید پوست آمریکایی و اغلب به پیروان یک گروه برادری در دانشگاه اطلاق می‌شود که فرهنگ رپ سیاهپوستان را تقلید می‌کنند. اما با این حال منظور اوباما احتمالا این بوده که به رابطه نزدیک دو طرف اشاره کند.

اگرچه کامرون و اوباما از جناح‌های مخالف سیستم‌های سیاسی متبوع خود آمده‌اند اما همیشه در محافل دیپلماتیک در کنار هم هستند؛ این در حالی است که روابط و دیدارهای گوردن براون و رئیس جمهوری وقت آمریکا همواره پرتنش بود.
ایسنا


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
تاسف و ندامت نخست‌وزیر ژاپن از نظامی‌گری کشورش در جنگ جهانی دوم


نخست وزیر ژاپن گفت که در هفتادمین سالگرد پایان جنگ دوم جهانی در اوت 2015 مراتب تاسف و ندامت خود را از نظامی‌گری کشورش در این جنگ ابراز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در جریان یک کنفرانس خبری امروز (دوشنبه) گفت که به دنبال تضمین دادن به جامعه بین‌المللی است که از اظهارنظرهای رسمی گذشته‌اش درباره مسئولیت‌پذیری کشورش درقبال نظامی‌گری ژاپن تغییر موضع نمی‌دهد.

وی گفت که کابینه‌اش از موضع کلی نخست وزیران سابق شامل عذرخواهی 1995 در مراسم پنجاهمین سالگرد پایان جنگ دوم جهانی حمایت می‌کند.

آبه به خاطر دیدگاه‌های ملی‌گرایانه‌اش معروف است و بسیاری از تحلیلگران به بیان این گمانه‌زنی پرداخته‌اند که وی به دنبال کم اهمیت جلوه دادن مسئولیت‌پذیری ژاپن در قبال اقدامات نظامی‌گرایانه این کشور در جنگ دوم جهانی است.

چنین اقداماتی از جانب توکیو باعث خشم چین و کره جنوبی شده که در دوران جنگ دوم جهانی مورد بی‌مهری و تجاوزات ژاپن قرار گرفتند و قانونگذاران آمریکایی نگران این مساله هستند که این مسائل باعث تنش بیشتر در منطقه آسیا شود.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
کريمی قدوسی: رهبری بزرگترين منتقد مذاکرات هسته‌ای است

گزارش ها حاکی است که جواد کريمی قدوسی، عضو کميسيون امنيت ملی مجلس، گفته است که علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی «منتقد» مذاکرات بين ايران و اعضای گروه ۱+۵ است.
به گزارش وب سايت «پيام مشهد»، جواد کريمی قدوسی که شنبه ۲۷ ديماه در مراسم بزرگداشت نواب صفوی در مهديه مشهد صحبت می کرد با اشاره به اين که ««بزرگترين منتقد مذاکرات مقام رهبری است»، گفته است:« ايشان در ديدار با سفرا مواضع خودشان مبنی بر اينکه شما اصرار داشتيد که مذاکره کنيد و گرنه به دولت‌های قبلی چنين اجازه‌ای داده نمی‌شد و با مذاکرات تنها تحريم‌ها افزايش يافته است را به صراحت تمام اعلام کرده‌اند. »
ايران در ده سال اخير مذاکراتی را با گروه۱+۵ شامل کشورهای آمريکا، بريتانيا، فرانسه، چين و روسيه به همراه آلمان انجام داده است. اما اشاره جواد کريمی قدوسی به مذاکرات بين ايران و آمريکا است که پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، جواد کريمی قدوسی همچنين در اين مراسم گفته است:«اين اواخر با جسارت از خط قرمز ما عبور کردند تا جايی که می‌خواستند اورانيوم را از کشور خارج کنند و در همين ارتباط مقام معظم رهبری باز در بيانی ديگر در واکنش به مواضع رئيس جمهور تمام مواضعشان را رد می‌کنند و می‌فرمايند «بعضی از افراد چيزهايی را می‌گويند و می‌نويسند و به قرآن توجه ندارند».
اشاره اين نماينده مجلس به موضوع انتقال بخشی از ذخاير اورانيوم ايران به روسيه است که پيشتر خبرگزاری آسوشيتدپرس از قول ديپلمات‌هايی گزارش داده بود که ايران و آمريکا به طور موقت بر سر طرحی به توافق رسيده‌اند تا براساس ان ايران بخش قابل توجهی از اورانيوم غنی‌شده که ممکن است در «ساخت سلاح اتمی به کار رود» را به روسيه منتقل کند.
جواد کريمی قدوسی در ادامه گفته است: «در مواضع وزير امور خارجه آمريکا که بارها گفته است شما توافق کنيد و در کنارش آنقدر امکانات وارد کشورتان می‌کنيم که انرژی هسته‌ای برايتان معنايی نداشته باشد می‌توان اين برداشت را کرد که در مذاکرات به تعبير رهبر معظم انقلاب بايد به آرمان توجه و آن را حفظ کرد.»
پس از ان که ايران و گروه ۱+۵ نتوانستند بر سر مهلت مقرر به توافقی جامع بر سر حل مناقشه هسته ای ايران دست يابند، اختلافات در درون جناح های سياسی ايران بر سر چگونگی حل مناقشه هسته ای اين کشور تشديد شده است.
حميدرسايی، نماينده تندرو و عضو جبهه پايداری پيشتر گفته بود :«امروز نماد استقلال کشور چرخه سانتريفيوژ است.»
در همين زمينه غلامعلی حدادعادل، رئيس فراکسيون اصولگرايان مجلس نيز هفته گذشته گفته بود: دفاع از حقوق هسته‌ای و تعداد سانتريفيوژها هم در راستای استقلال کشور است.
اين درحالی است که حسن روحانی،‌رييس جمهوری ايران، در واکنش به منتقدان مذاکرات هسته ای ايران با شش قدرت جهانی خواستار همه پرسی در مسايل اساسی کشور شده بود.
حسن روحانی گفته بود:‌مگر کسی در ميز مذاکره بر سر اصول و آرمان‌ها بحث می‌کند؟ يک عده در توهمات زندگی می‌کنند. دنيای امروز بحث منافع است.
رئيس جمهوری ايران اضافه کرده بود: «آرمان ما به سانتريفيوژ وصل نيست، بلکه آرمان به مغز و قلب و اراده ما وصل است.»
ظرفيت غنی سازی و تعداد سانتريفيوژهای ايران از جمله مسايل مورد اختلاف بين ايران و گروه ۱+۵ است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
علی مطهری و برآمد اصول‌گرايی معترض

نطق علی مطهری در تاريخ ۲۱ دی در مجلس جنجالی شد. سخنان وی در نقد رويکرد حکومت پيرامون ۹دی و تاکيد بر غير قانونی بودن حصر خانگی مير حسين موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد باعث شد تاهم نطق وی نيمه تمام باقی بماند و هم جلسه علنی مجلس تعطيل شود.
بعد از هياهويی که نزديک به ۲۰ نفر از نمايندگان مجلس و از جمله حسينی نماينده قصر شيرين، نعيمی نماينده آستارا، اکبری نماينده کرج، کريمی قدوسی نماينده مشهد، آقامحمدی نماينده خرم‌آباد، انصاری نماينده آبادان و بشيری نماينده پاکدشت به خرج دادند، سيد محمد ابوترابی نايب ریيس مجلس اجازه نداد علی مطهری نطقش را تمام کند و سرانجام با حمله فيزيکی تعدادی از نمايندگان و دفاع مطهری وی ناچار از تريبون به پايين آمد. اقدام ابوترابی بر خلاف آيين‌نامه داخلی مجلس و اصل ۸۶ قانون اساسی بود.
علی مطهری اولين نماينده‌ای نيست که نطق وی در راستای انجام تکاليف نمايندگی در جمهوری اسلامی متوقف مانده و مورد حمله نماينده های تند رو واقع می شود. پيش از وی نمايندگانی چون مهندس مهدی بازرگا ، مهندس علی اکبر معين فر، شرع پسند و ديگر نمايندگان، برخوردهای مشابه و سنگين‌تری را تجربه کرده بودند.
اگر چه علی مطهری پيش از اين و در طول دوران نمايندگی‌اش در مجلس دهم بارها خواستار رفع حصر شده و آن را غيرقانونی اعلام کرده بود اما اين بار لحن و ويژگی اعتراضی سخنانش شديدتر بود. البته فضايی که در خصوص انتخاب بين دو گزينه «رفع حصر» و يا «محاکمه قانونی» ايجاد شده و از ۱۶ آذر امسال به بعد نيز بحث آزادی رهبران نمادين جنبش سبز در عرصه عمومی پژواکی دوباره بافته است، باعث شد تا حساسيت اصول‌گرايان افراطی نسبت به دفاع از حقوق موسوی، کروبی و رهنورد از تريبون مجلس و پخش عمومی آن از طريق راديوی سراسری بيشتر از گذشته شود.
همچنين انتقاد تند مطهری ازبزرگداشت برنامه حکومتی ۹دی امسال و تشبيه صورت‌بندی تفرقه‌آميز از اين روز به «يوم الشيطان» باعث شد تا نماينده‌های متعلق به اصول‌گرايان افراطی کنترل‌شان را از دست بدهند. از ديد آنها حرف‌های مطهری در تعارض با حرف های تمجيد آميز رهبری از ۹دی بود.
بنابراين سخنان مطهری پژواک و تاثيری فراتر از يک نطق عادی نماينده مجلس پيدا کرد و موجی را در عرصه سياسی پديد آورد. البته معلوم نيست دامنه اين موج پايدار بماند. اما اين رويداد پيامد‌هايی را در بر دارد که انکار اثر‌گذاری آنها بر عرصه سياسی کشور اگر امکان پذير نباشد‌، دشوار خواهد بود. در ادامه سعی می‌شود به چند مورد مهم پيامد‌های نطق نا تمام علی مطهری در مجلس واکاوی شود.


باز بودن پرونده انتخابات ۸۸
نطق علی مطهری و جنجالی که بر سر آن راه افتاد به تنهايی تمام تاثيرات برنامه حکومتی بزرگداشت سالگرد ۹دی و ادعای حکومت در خصوص مرگ جنبش سبز که از آن به فتنه ياد می‌کند راخنثی کرد.
واکنش خشمگين و هراس‌آلود جمعی از نمايندگان تندرو و مدافع ولايت مطلقه، آسيب‌پذيری حکومت نسبت به تحرک مجدد جنبش سبز و رفع حصر موسوی، کروبی و رهنورد را به نمايش گذاشت. مطهری يک تنه آشکار ساخت که تمهيدات مختلف حکومت در فراموشی و حذف جنبش سبز و رهبران نمادين آن کار ساز نيفتاده است. همچنين روشن ساخت جامعه درانتخابات ۹۲ از جنبش سبز عبور نکرد وپرونده بحران انتخاباتی سال۸۸ بر خلاف نظر برخی از چهره های اصلاح‌طلب نه تنها بسته نشده که در پيشگاه افکار عمومی مفتوح است. واکنش نماينده‌ها و برخورد سيد محمد ابوترابی بيشتر از جايگاه دفاعی و از سر ضعف بود.


برجسته شدن رويکرد سياسی علی مطهری
علی مطهری بيش از پيش رويکرد سياسی خود را برجسته ساخت که اينک در شرايط خاص سياسی ايران وزنی به مراتب فراتر از يک فرد دارد. مطهری پديده خاصی است که در هيچ‌يک از جناح های سياسی حکومت نمی‌گنجد و رفتار منحصر به فردی دارد اگر چه در حال حاضر متحد استراتژيک اکبر هاشمی رفسنجانی است.
علی مطهری در سير تحولات سياسی خود به جايی رسيده که در چارچوب ساختار قانونی جمهوری اسلامی و قرائت ولايت فقيه مقيد به قانون اساسی خواهان توجه به حقوق سياسی مردمو تحمل منتقدان است. او در گذشته از مدافعان اقتدار گرايی سياسی بود اما اينک بر باز شدن محدود فضای سياسی اصرار دارد. ابستادگی وی بر رفع حصر موسوی، کروبی و رهنورد که با شجاعت چشمگيری همراه است به معنای موافقت وی با راهبردهای سياسی آنها نيست. مطهری عملکرد آنها را بدون عيب نمی‌داند و خواهان برخورد متوازن با هر دو طرف دعوای انتخاباتی سال ۸۸ است.
شکاف مواضع وی به مرور با ديدگاه‌های رهبران نمادين جنبش سبز کمتر شده و از اصولگرايان بيشتر فاصله گرفته است. مطهری به دنبال دفاع مطلق از حقوق مردم نيست. همچنين با دمکراسی متعارف نيز همراهی ندارد که از جمهوری اسلامی تعديل شده و نزديک به عدالت سياسی حمايت می‌کند اما تبعات خواسته و ناخواسته درگيری و اصطکاک وی با بخش مسلط قدرت و اقتدار گرايان عملا به جنبش دموکراسی‌خواهی و گشايش فضای سياسی در ايران کمک می‌کند.
البته مواضع وی در حوزه فرهنگی و مدنی و مطالبه خستگی ناپذير وی بر سخت‌گيری بر پوشش زنان و فضای بسته فرهنگی او را در جايگاه چهره‌ای طرفدار ساختار سلطه در حوزه اجتماعی و فرهنگی می‌نشاند. اين تعارض باعث می‌شود تا نوعی سردرگمی در بين نيرو‌های جامعه مدنی در مواجهه با او ايجاد شود.
اما رفتارهای متناقض وی در عرصه سياسی و فرهنگی و به خصوص بی‌پروايی‌اش در بيان حرف‌های انتقادی از تريبون مجلس از او جريان جديدی از معترضان به وضع موجود در داخل نظام شکل داده است. اگر چه از نخبگان سياسی در اين جريان کسی غير از مطهری وجود ندارد، اما شرايط کنونی ايران باعث نوعی اقبال حداقل مقطعی به وی در جامعه می‌شود.
مطهری فردی اصول‌گرا است و برای رفتار خود اصول و چارجوب معينی دارد و از آنها عدول نمی‌کند و حاضر است منافعش را نيز قربانی کند. اهل مصلحت‌گرايی نيست. از اين رو علی مطهری در حال حاضر پتانسيل شکل دادن حزبی از اصول‌گرايان منتقد وضع موجود را دارد و حتی می‌تواند گزينه مناسبی برای اصول‌گرايی اصلاح‌طلب باشد. او سعی می‌کند در حوزه‌های ديگر نيز مانند وحدت شيعه و سنی منتقد سياست‌های دو گانه حکومت باشد. اما طبيعی است اقبال به مطهری صرفا در حيطه سياسی است و ديدگاه‌های وی در حوزه فرهنگ و انديشه مخالفان جدی در بين اصلاح طلبان، تحول‌خواهان و نيرو های جامعه مدنی دارد.


سخت شدن عرصه بر روحانی
فعاليت و موضع‌گيری علی مطهری برای رفع حصر و انتقاد وی از روحانی به خاطر انجام ندادن فعاليت در جايگاه رييس شورای امنيت ملی برای آزادی موسوی، کروبی و رهنورد مشکلاتی را برای دولت اعتدال و شخص روحانی پديد آورده است و آنها بيش از گذشته در معرض انتقاد برای بی‌توجهی به وضعيت رهبران نمادين جنبش سبز هستند.
اعتراض‌ها به اصلاح‌طلبان ميانه و به خصوص حلقه نزديکان به محمد خاتمی و نمايندگانی کهبه اصلاح‌طلبان وابسته هستند نيز در حال افزايش است. اگر اين تصور در بخش مسلط حکومت وجود داشته که با ریيس جمهور شدن حسن روحانی پرونده موسوی، کروبی و رهنورد و راهبرد سياسی آنها بسته می‌شود، اتفاقاتی که در واکنش به نطق مطهری به وقوع پيوست و تحرکات اخير در جامعه نشان‌گر خطای اين محاسبه است.
نه تنها حسن روحانی و برنامه اعتدالی‌اش، بديل جنبش سبز نيست که بيش از پيش در معرض انتقاد قرار گرفته ودر پرتو نظراتو مشی رهبران نمادين جنبش سبز مورد ارزيابی و انتقاد قرار می گيرد.
همچنين فضای به وجود آمده و تاثير کنش علی مطهری در به هم ريختن تدابير ضد جنبش سبز حکومت نشانگر ظرفيت بالقوه در اين حوزه است. اين وضعيت برای آن دسته از نيرو های اصلاح‌طلب دولت محور و حلقه ياران روحانی که مسئله حصر را امر ثانوی و فرعی محسوب می‌کنند و تنها راه‌حل‌های حد وسط و متضمن برد - برد برای دو طرف را قابل اجرا ارزيابی می‌کنند خوشايند نيست و آنها را در تنگنا قرار می‌دهد. مطهری صريح‌تر روحانی را به دليل کاربست روش‌های مشابه محمود احمدی نژاد در توجيه عملکرد اقتصادی دولت مورد انتقاد قرار داد.
با توجه به شدت يافتن برخوردهای تخريبی و ايذائی می توان حدس زد که فشارها بر علی مطهری افزايش خواهد يافت. تقاضای وی برای رسيدگی به تخلف ها در مجلس و اخطار آئين نامه‌ای بعيد است به جايی برسد بر عکس مخالفان موقعيت بهتری دارند تا پرونده وی را به هيات نظارت بر مجلس برده و حداقل هشدار و تذکری به وی بدهند.
همچنين اصول‌گرايان افراطی می‌کوشند با گسترش حملات زمينه رد صلاحيت وی در انتخابات آينده مجلس را هموار سازند. اما چنين اتفاقی هنوز قطعيت ندارد و تابعی از آرايش سياسی انتخابات‌های آينده، موازنه قوا ورفتارهای آينده علی مطهری است.
ولی غلط نيست اگر گفته شود تحمل نظام برای پذيرش وی در عرصه رسمی نظام در حال پايان است. حکومت بدش نمی‌آيد وی را در جايگاه فردی معتقد به نظامبه نقطه مرزی با اپوزيسيون براند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«آرژانتین به دنبال انکار نقش ایران در انفجار آمیا در ازای دریافت نفت بود»

گزارشی قضايی در آرژانتين منتشر شده که ادعا می‌کند مقام‌های ارشد دولت اين کشور قصد داشتند تا در ازای دريافت نفت از ايران، نقش مقام‌های جمهوری اسلامی در انفجار مرکز يهوديان بوينوس آيرس در سال ۱۹۹۴ را «لاپوشانی» کنند.
اين گزارش در واقع متن دادنامه‌ای است که آلبرتو نيسمان، دادستان آرژانتينی بر اساس شنود مکالمات مقام‌های اين کشور با ايرانيان تهيه کرده بود. جنازه آقای نيسمان، يکشنبه گذشته و يک روز قبل از آنکه در کنگره آرژانتين عليه مقام‌های دولتی شهادت بدهد، در خانه‌اش پيدا شد.
روزنامه نيويورک تايمز در شماره پنجشنبه دوم بهمن خود و با استناد به بخش‌هايی از اين گزارش ۲۸۹ صفحه‌ای نوشته که مقام‌های آرژانتين و ايران به توافقی رسيده بودند که بر اساس آن، آرژانتين به ايران گوشت صادر کند و از ايران نفت تحويل بگيرد و همچنین، نقش مقام‌های جمهوری اسلامی در انفجار مرکز يهوديان اين کشور مشهور به آمیا را امحا کند.
بر اساس اين گزارش، کريستينا فرناندز دو کريشنر، رئيس جمهوری و هکتور تيمرمن، وزير امور خارجه آرژانتين از اين توافق حمايت کرده بودند اما توافق فوق هرگز به اجرا در نيامد زيرا مقام‌های آرژانتين نتوانستند پليس بين‌الملل (اينترپل) را قانع کنند تا نام مسئولان ايران را از فهرست افراد تحت تعقيب خود حذف کنند.
دولت آرژانتين اما با تکذيب اين گزارش، آلبرتو نيسمان را به «توطئه» عليه خود متهم کرده‌اند.
مقام‌های رسمی در دولت گفته‌اند که دادستان سابق پرونده، توسط يک مقام سابق اطلاعاتی به نام آنتونيو استيوسو که در ماه دسامبر گذشته توسط رئيس جمهوری از کار برکنار شده بود، اجير شده بود.
آنيبال فرناندز، دستيار رئيس جمهوری آرژانتين، گزارش دادستان سابق را «مطلقا بی‌اعتبار» توصيف کرده است.
اين در حالی است که مرگ آلبرتو نيسمان به بحرانی سياسی در آرژانتين تبديل شده و تظاهرات متعددی در روزهای گذشته در اين کشور برگزار شده که خواسته آنها، رفع ابهام‌ها درباره مرگ مشکوک دادستان سابق است.
در انفجار مرکز يهوديان بوينوس آيرس، پايتخت آرژانتين در سال ۱۹۹۴ (۱۳۷۳)، ۸۵ نفر کشته شدند. دادستانی آرژانتين، تعدادی از مقام‌های وقت و ارشد جمهوری اسلامی را به صدور دستور اجرای اين عمليات و حمايت از آن و حزب‌الله لبنان را به اجرای آن متهم کرده است.
اکبر هاشمی رفسنجانی، رئيس جمهوری، علی فلاحيان، وزير اطلاعات، علی‌اکبر ولايتی، وزير امور خارجه و محسن رضايی، فرمانده وقت سپاه پاسداران، از جمله مقام‌های ايران هستند که حکم جلب‌شان توسط پليس بين‌الملل و در رابطه با اين پرونده صادر شده است.
تهران همواره دخالت خود در حادثه مرکز يهوديان آرژانتين را تکذيب کرده و اتهام‌ها عليه خود را ناشی از توطئه اسرائيل دانسته است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تلاش برای تهیه طرحی در مجلس برای ممنوع‌القلم کردن برخی روزنامه‌نگاران

یکی از نمایندگان مجلس ایران از تهیه طرحی خبر داد که بر مبنای آن، امکان فعالیت از برخی روزنامه‌نگاران و اهالی رسانه گرفته شود و آن‌ها ممنوع‌القلم شوند.
حمید رسائی روز دوم بهمن‌ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اعلام کرد: «ما در حال تهیه طرحی دوفوریتی هستیم که وزارت ارشاد را ملزم می‌کند که در صورت توقیف چند‌باره رسانه در اختیار یک فرد به دلیل توهین به مقدسات، از فعالیت آن فرد در حوزه مطبوعاتی و قبول مسئولیت او در این حوزه جلوگیری شود.»
به گفته این نماینده مجلس، «متاسفانه در حوزه فرهنگ کشور دقت نظرهایی که در حوزه‌های دیگر از جمله سلامت، غذا و دارو صورت می‌گیرد، وجود ندارد و این حساسیت در میان مسئولان فرهنگی دیده نمی‌شود.»
این عضو کمیسیون اصل نود مجلس، ‌در ادامه با اشاره به این‌که «بعد از تخلف یک رستوران یا داروخانه که به سلامت چند نفر آسیب رسانده، آن مکان پلمب شده و پروانه فعالیت صاحب آن به کلی باطل می‌شود»، گفت: «در حوزه فرهنگ به دلیل شناخت و نگاه غلط و برداشت نادرست از آزادی بیان و این‌که مطبوعات رکن چهارم دموکراسی هستند، این اتفاق نمی‌افتد.»
آقای رسایی در پایان این گفت‌وگو اعلام کرد: «ما نگرانیم که مانند سال‌های اصلاحات آمریکایی و به دلیل سوءعملکرد وزارت ارشاد و حمایت دولت از جریان رسانه‌ای بیمار، دوباره رسانه‌هایی به پایگاه دشمن تبدیل شوند و مجددا مقام معظم رهبری این تذکر را بدهند که برخی رسانه‌ها به پایگاه دشمن تبدیل شده‌اند.»
در همین رابطه،‌ روزنامه شرق، صبح امروز دوم بهمن‌ماه، در نوشته‌ای این طرح را به توقیف روزنامه «مردم امروز» به سردبیری محمد قوچانی ربط داد.
روزنامه مردم امروز به سردبیری محمد قوچانی در آخرین شماره خود عکس جورج کلونی، بازیگر آمریکایی را در صفحه اول منتشر کرد که کاغذی در دست داشت و رویش نوشته بود «من شارلی هستم» که این تصویر و تیتر آن منجر به توقیف این روزنامه شد.
توقیف مردم امروز، هشتمین توقیف در کارنامه کاری محمد قوچانی است که پیش‌تر سردبیری روزنامه‌های شرق، اعتماد ملی و هم‌میهن را در کارنامه داشت.
از سوی دیگر، خبرگزاری تسنیم گزارش داد که حضور مدیرمسئول روزنامه توقیف شده «مردم امروز» در دادسرای فرهنگ و رسانه به منظور تفهیم اتهام، به چهارم بهمن ماه موکول شده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«مخالفت موساد با نتانیاهو برای تحریم بیشتر ایران»

شبکه خبری بلومبرگ از اختلاف نظر ميان سازمان جاسوسی خارجی اسرائيل (موساد) با بنيامين نتانياهو، نخست وزير اين کشور بر سر تحريم‌های بيشتر عليه ايران خبر داده است.
بر اساس گزارشی که بلومبرگ، چهارشنبه اول بهمن منتشر کرده، مقام‌های موساد به قانون‌گذاران و مقام‌های رسمی ايالات متحده آمريکا گفته‌اند که تصويب تحريم‌های بيشتر عليه ايران در کنگره اين کشور، گفت‌وگوهای هسته‌ای قدرت‌های جهانی با جمهوری اسلامی را نابود می‌کند.
مقام‌های موساد به دولت باراک اوباما و تعدادی از سناتورهای آمريکايی گفته‌اند که حتی با طرح مارک کرک، سناتور جمهوری‌خواه و رابرت منندز، سناتور دموکرات برای تصويب تحريم‌های بيشتر عليه ايران در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای نيز مخالف‌اند.
اين در حالی است که بنيامين نتانياهو، نخست وزير و آويگدور ليبرمن، وزیر خارجه اسرائیل، به شدت از اين طرح حمايت می‌کنند.
بلومبرگ به سخنان چهارشنبه گذشته جان کری، وزير امور خارجه آمريکا اشاره کرده که گفته بود يک مقام اطلاعاتی اسرائيل در گفت‌وگو با او، تصويب تحريم‌های جديد عليه ايران را به «پرتاب نارنجک ميان روند مذاکرات» توصيف کرده است.
بر اساس اين گزارش، مقام‌های ارشد موساد همچنين در ديدار هفته گذشته با هيئتی از نمايندگان ارشد کنگره آمريکا نيز نسبت به اين مسئله هشدار دادند.
بلومبرگ افزوده که وقتی سناتور منندز از اين مسئله آگاه می‌شود، برای اطلاع از صحت و سقم ماجرا با ران درمر، سفير اسرائيل در آمريکا تماس می‌گيرد.
جان باراسو، سناتور آمريکايی که در سفر هفته گذشته به اسرائيل حضور داشت، تاکيد کرده که در اسرائيل در اين باره «ديدگاه واحدی وجود ندارد».​


اختلاف کاخ سفید و کنگره بر سر دعوت از نتانیاهو
جان بوينر، رييس مجلس نمايندگان ايالات متحده ضمن مخالفت با سياست‌های باراک اوباما در قبال مناقشه هسته‌ای ايران اعلام کرد که از نخست وزير اسرائيل دعوت کرده است تا درباره «تهديدات تهران و اسلام‌گرايی افراطی» در کنگره آمريکا سخنرانی کند.
اما سخنگوی کاخ سفيد می‌گويد که طبق پروتکل تشريفاتی، اين رهبر کشور است که بايد از رهبر يک کشور ديگر دعوت کند و رييس جمهوری آمريکا دعوتی از بنيامين نتانياهو، نخست وزير اسرائيل، نکرده است.
خبرگزاری آسوشيتدپرس روز چهارشنبه، اول بهمن، بر اساس گزارش دفتر جان بوينر نوشت که او در نشستی با نمايندگان جمهوری‌خواه کنگره تاکيد کرده که کنگره به‌رغم هشدار آقای اوباما بايد تحريم‌های جديدی عليه ايران وضع کند.
اين گزارش می‌گويد که در دعوتنامه جان بوينر برای سخنرانی بنيامين نتانياهو در کنگره آمريکا تاريخ ۱۱ فوريه برابر با ۲۲ بهمن در نظر گرفته شده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 16 از 62:  « پیشین  1  ...  15  16  17  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA