انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 17 از 62:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
لاوروف: موضوع اس-۳۰۰ جزو موضوعات روابط دوجانبه با ایران است

سرگی لاوروف، وزير امور خارجه روسيه، با بيان اينکه چيزی از بحث درباره موضوع موشک‌های ضدهوايی اس-۳۰۰ در ديدار اخير وزير دفاع روسيه از ايران نشنيده، تاکيد کرد که اين مسئله جزو موضوعات مطرح در روابط دوجانبه ايران و روسيه است.
به گزارش خبرگزاری ايتارتاس، آقای لاوروف، چهارشنبه اول بهمن در مسکو گفت: «من چيزی درباره اينکه موضوع اس-۳۰۰ {در ديدار اخير وزير دفاع با همتای ايرانی خود} مورد بحث قرار گرفته باشد.»
وزير امور خارجه روسيه افزود: «اين يک موضوع در روابط دوجانبه ماست و در چارچوب همين روابط نيز مورد توجه خواهد بود.»
سرگی شويکو، وزير دفاع روسيه در هفته جاری به تهران سفر و ضمن امضای يک توافقنامه نظامی – دفاعی با همتای ايرانی خود، بر حل و فصل اختلافات ميان دو کشور در رابطه با سامانه اس-۳۰۰ تاکيد کردند.
ايران به دنبال امتناع روسيه از تحويل دادن سامانه موشکی اس-۳۰۰ به خود، از مسکو به دادگاه کيفری بين‌المللی شکايت کرد و خواستار دريافت غرامتی چهار ميلياد دلاری شد.
دو کشور در سال ۲۰۰۷ توافق کرده بودند که روسيه در ازای دريافت ۸۰۰ ميليون دلار اين سامانه را به ايران تحويل دهد اما به دنبال تحريم‌های شورای امنيت سازمان ملل متحد عليه ايران در سال ۲۰۱۰، مسکو نيز از اجرای اين توافقنامه سر باز زد.
سامانه پدافندی اس- ۳۰۰ می‌تواند تا شعاع ۱۵۰ کيلومتری خود را پوشش دهد و قادر است هواپيماها و موشک‌های بالستيک در ارتفاع کم يا زياد را ردگيری کرده و هدف قرار دهد.
اسرائيل و آمريکا نسبت به فروش اين سامانه به ايران واکنش منفی نشان داده‌اند و مصرانه از مقام‌های کرملين خواسته‌اند اين نوع جنگ‌افزار پيشرفته را در اختيار ايران قرار ندهند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا درباره ایران سخنرانی می‌کند

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، می‌گوید که در ماه مارس در کنگره آمریکا سخنرانی خواهد کرد. این سخنرانی که به دنبال دعوت جان بینر، رییس مجلس نمایندگان، صورت می‌گیرد از سوی کاخ سفید، نقض پروتکل‌های میان دو کشور توصیف شده است.
جان بینر روز چهارشنبه اعلام کرد که از نخست وزیر اسرائیل دعوت کرده است تا درباره تهدیدات ایران و اسلامگرایی افراطی در کنگره سخنرانی کند.
در دعوتنامه وی، روز ۱۱ فوریه برابر با ۲۲ بهمن به عنوان زمان سخنرانی نخست وزیر اسرائیل در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای نتانیاهو در بیانیه روز پنجشنبه دوم بهمن خود افزوده است که «باعث افتخار اوست این دعوت را بپذیرد» و از این فرصت برای «قدردانی از باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، کنگره و مردم ایالات متحده به دلیل حمایت از اسرائیل» استفاده خواهد کرد.
جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، روز چهارشنبه اعلام کرد که طبق پروتکل تشریفاتی، این رهبر کشور است که باید از رهبر یک کشور دیگر دعوت کند و رییس جمهوری آمریکا دعوتی از بنیامین نتانیاهو به عمل نیاورده است.
باراک اوباما و کنگره آمریکا بر سر نحوه برخورد با برنامه هسته‌ای ایران دچار اختلاف هستند.
در حالی که دولت اوباما می‌گوید باید به دیپلماسی و مذاکرات ایران و شش قدرت جهانی فرصت داد تا به یک توافق جامع و نهایی دست یافت، کنگره آمریکا به دنبال تشدید تحریم‌های تهران برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی است.
بنیامین نتانیاهو هم دیدگاه مشابهی با کنگره آمریکا دارد و بار‌ها گفته است که مقام‌های ایران در صدد فریب افکار عمومی جهان بوده و از تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای دست نخواهند کشید.
آقای اوباما در سخنرانی سالیانه خود در کنگره آمریکا گفت تحریم جدید ایران در شرایطی که مذاکرات در جریان است، شکست دیپلماسی را تضمین می‌کند و لذا آن را وتو خواهد کرد.
گفت‌وگوهای ایران و شش قدرت جهانی برای حل و فصل نهایی برنامه اتمی تهران تا اواخر ماه ژوئن تمدید شده است و طرفین امیدوارند که زود‌تر از این تاریخ به توافق دست یابند تا به یک دهه اختلاف بر سر ماهیت این برنامه پایان داده شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آیت‌الله علی خامنه‌ای به جوانان اروپا و آمریکای شمالی نامه نوشت

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در نامه‌ای از جوانان اروپا و آمریکای شمالی خواست که به گفته وی، اجازه ندهند «تروریست‌های تحت استخدام» به عنوان نمایندگان اسلام معرفی شوند.
به گزارش وب سایت رهبر جمهوری اسلامی، آقای خامنه‌ای با اشاره به «حوادث اخیر در فرانسه» و بدون محکوم کردن حمله به دفتر نشریه طنز شارلی ابدو، از مخاطبان نامه خود خواسته که درباره‌ انگیزه‌های به گفته او «سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام»، پرسش و کاوش کنند.
وی با بیان اینکه «هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی»، با شدتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ افزود: «چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟»
آقای خامنه‌ای تصریح کرد: «مگر چه معانی و ارزش‌هایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ قدرت‌های بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ تصویرسازی غلط از اسلام، تامین می‌گردد؟»

گفت‌وگوی وحید پوراستاد با محمد جواد اکبرین، روزنامه‌نگار و دین پژوه، درباره نامه خامنه‌ای به جوانان

در دو هفته‌ گذشته امامان جمعه در ایران و برخی از روحانیون نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی، حمله به دفتر نشریه شارلی ابدو و گروگانگیری در پاریس را «بهانه‌ای برای اسلام هراسی» از سوی کشورهای غربی دانسته‌اند.
خبرگزاری دولتی ایرنا روز ۲۶ دی سخنان برخی از امامان جمعه را در این زمینه منتشر کرده بود.
احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد، دراین روز گفته بود: «عده‌ای از عناصر داعش و جاسوس کشورهای استکباری و معاند در قالب یک سناریوی فرانسوی و صهیونیستی به تازگی تعدادی را در قالب یک گروگانگیری در کشور فرانسه به قتل رساندند تا دستاویزی برای اجرای نیات خصمانه خود داشته باشند».
رهبر جمهوری اسلامی همچنین از مخاطبان نامه خود خواست که‌شناختی «مستقیم و بی‌واسطه» از دین اسلام به دست آورند.
وی اضافه کرد: «من اصرار نمی‌کنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه می‌گویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود».
آقای خامنه‌ای تصریح کرد: «اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند».
گفته‌های آقای خامنه‌ای در حالی است که نشریه «یالثارات الحسین» وابسته به گروه انصار حزب‌الله از گروه‌های تندروی حامی رهبر جمهوری اسلامی، روز ۲۴ دی، حمله به دفتر هفته‌نامه «شارلی ابدو» را «پدیده‌ای مبارک در فعل این ماجرا» دانسته بود.
در‌‌ همان روز انجمن روزنامه نگاران مسلمان، از جمله گروه‌های وابسته به اصولگرایان نیز در بیانیه‌ای نوشت که «به سخره گرفتن اعتقادات یک امت» مبنای تروریسم را پایه‌گذاری می‌کند.
این در حالی است که روزنامه «مردم امروز» به دلیل چاپ عکس بزرگی از جورج کلونی با تی‌تر «کلونی: من هم شارلی هستم» روز ۲۷ دی توقیف شد.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دادگاه عالی اتحادیه اروپا تحریم بانک تجارت ایران را لغو کرد

یک دادگاه عالی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه دوم بهمن تحریم‌های ۲۸ عضو این اتحادیه علیه بانک تجارت و نهادهای وابسته به شرکت کشتیرانی ایران را لغو کرد.
به گزارش خبرگزاری آسیوشیتدپرس، این حکم پس از آن صادر شد که اتحادیه اروپا نتوانست تصمیم خود برای توقیف دارایی‌ها و منابع مالی بانک تجارت را توجیه کند.
بر اساس این گزارش، دادگاه اروپا دلایل کافی مبنی بر حمایت این بانک از گسترش تسلیحات هسته‌ای یا نقش این بانک در دور زدن تحریم‌های وضع شده علیه ایران را دریافت نکرده است.
دادگاه عالی اتحادیه اروپا در دومین حکم خود همچنین گفته است: اتحادیه نتوانسته است ثابت کند که شرکت «اوشن کاپیتال ادمینستریشن» و دیگر شرکت‌های وابسته به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی از گسترش سلاح‌های هسته‌ای حمایت کرده‌اند.
دادگاه اروپا شهریور ماه سال گذشته نیز با صدور احکامی رای به لغو تحریم‌ها علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و ۱۷ شرکت وابسته به آن داده بود. اتحادیه اروپا دو ماه فرصت داشت که تقاضای تجدید نظر کند.
تحریم‌های یاد شده در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۲ طی سه نوبت توسط اتحادیه اروپا علیه این شرکت‌ها اعمال شده بود.
شهریورماه پارسال دادگاه عمومی اتحادیه اروپا همچنین مقرر کرد که این اتحادیه باید تحریم‌های خود علیه هفت شرکت و بانک ایرانی را لغو کند. این نهاد‌ها شامل پست‌بانک ایران، بیمه ایران، کشتیرانی گود لاک، بانک توسعه صادرات، بانک بین‌المللی پرشیا، بانک رفاه کارگران و شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی است.
دادگاه اروپا تاکنون چندین بار تحریم‌های وضع شده علیه بانک‌ها، شرکت‌ها و نهادهای ایرانی را لغو کرده است، اما اتحادیه اروپا هنوز به طور رسمی این نهاد‌ها را از لیست تحریم‌ها خارج نکرده است.
در آخرین مورد، دادگاه اروپا ۲۷ شهریورماه امسال حکم به لغو تحریم بانک مرکزی ایران داد. اتحادیه اروپا ژانویه ۲۰۱۲ این بانک را در لیست تحریم‌ها قرار داده بود.
تخمین زده می‌شود کمتر از ۱۰ میلیارد دلار دارایی بانک مرکزی ایران در اتحادیه اروپا بلوکه شده باشد. تحریم بانک مرکزی ایران باعث شد که دست تهران از سیستم نقل و انتقالات مالی بین‌المللی، سویفت، نیز قطع شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تکذیبیه موساد: مخالف وضع تحریم‌های جدید علیه ایران نیستیم

سازمان اطلاعات اسرائیل، موساد، گزارش‌ها درباره مخالفت این نهاد امنیتی با تشدید تحریم‌های ایران و اختلاف نظر با بنیامین نتانیاهو در این زمینه را تکذیب کرد.
خبرگزاری آلمان روز پنج‌شنبه، دوم بهمن، بیانیه این آژانس اطلاعاتی را منتشر کرده که تاکید می‌کند اتفاقا «آن‌چه ایران را پای میز مذاکره آورده، عامل تاثیرگذار و استثنایی تحریم‌ها بوده است».
این بیانیه اشاراتی به اظهارات روز چهارشنبه جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دارد.
آقای کری در این کنفرانس خبری ضمن اعلام دوباره مخالفت دولت باراک اوباما با تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران در کنگره آمریکا اظهار داشت که یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل در دیدار با هیاتی از اعضای کنگره درباره تاثیرات احتمالی تشدید تحریم‌های ایران گفته است که این کار مانند «پرتاب نارنجک» وسط مذاکرات است.
این اظهارات مورد استناد خبرگزاری بلومبرگ واقع شد تا در گزارشی از اختلاف نظر میان موساد و بنیامین نتانیاهو بر سر تحریم‌های بیشتر علیه ایران سخن به میان آورد.
اما موساد ماجرا را به شیوه دیگری شرح می‌دهد. در بیانیه این نهاد امنیتی آمده است: «روز ۱۹ ژانویه ۲۰۱۵، تامیر پاردو، رییس موساد به درخواست سناتورهای ایالات متحده با آنها دیدار کرد و این دیدار با تایید نخست وزیر انجام شده است».
این بیانیه سپس می‌گوید: «برخلاف آن‌چه گزارش شده، رییس موساد نگفته که مخالف وضع تحریم‌های اضافی علیه ایران است، بلکه در واقع آن‌چه ایران را پای میز مذاکره آورده، عامل تاثیرگذار و استثنایی تحریم‌ها بوده است».
موساد در ادامه بیانیه خود تاکید می‌کند که رییس این سازمان عبارت «پرتاب نارنجک» را در رابطه با وضع تحریم‌ها علیه ایران به کار نبرده است، بلکه کاربرد آن شکلی استعاری دارد و می‌خواسته بگوید که ممکن است مذاکرات به‌طور موقت با بحران مواجه شود، اما در نهایت در شرایط بهتری از سر گرفته خواهد شد.
موساد سپس هشدار داده توافقی که ایران و قدرت‌های جهانی در حال دستیابی به آن هستند، منفی است و احتمالا به مسابقه تسلیحاتی در منطقه منجر خواهد شد.
مقامات ایران و کشورهای گروه ۱+۵ می‌گویند که احتمالا طرفین تا آخر ماه مارس، دهه اول فروردین، به توافقی سیاسی دست خواهند یافت و پس از آن تلاش‌ها برای توافق بر سر جزییات فنی آغاز می‌شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ملک عبدالله پادشاه عربستان سعودی درگذشت



مقام‌های عربستان سعودی تایید کرده اند که ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه این کشور در سن ۹۰ سالگی درگذشته است.
اعلام خبر مرگ پادشاه عربستان سعودی در نخستین ساعات روز جمعه از تلویزیون رسمی این کشور صورت گرفت.
با مرگ ملک عبدالله، برادر او ملک سلمان، ۷۹ ساله، پادشاهی عربستان سعودی را به عهده می گیرد.
ملک عبدالله در چند هفته اخیر به علت ابتلا به عفونت ریه در بیمارستان بستری بود. او در سال ۲۰۰۵ و پس از مرگ برادرش، ملک فهد، پادشاه عربستان سعودی شد.
از زمان بستری شدن ملک عبدالله در بیمارستان، ولیعهد ملک سلمان وظایف او را به عهده گرفته بود.
با اعلام پادشاهی ملک سلمان، امیر مقرن بن عبدالعزیز برادر ناتنی ملک عبدالله به عنوان ولیعهد جدید معرفی شده است.
ملک عبدالله، ملک سلمان، و امیر مقرن هر سه پسران ملک عبدالعزیز بنیانگذار کشور عربستان سعودی در دوران مدرن هستند که از آنها با عنوان آل سعود یاد می شود.
ملک عبدالله، سیزدهمین پسر در میان ۳۷ پسر ملک عبدالعزیز بود.
بنا به گزارش‌های رسمی، ملک عبدالله در سال ۱۹۲۴ در ریاض به دنیا آمد اما درباره محل تولد او اختلاف نظراتی وجود دارد.
از ملک عبدالله در داخل عربستان سعودی به عنوان پادشاهی اصلاحگرا نام برده می شود. در دوران زمامداری ملک عبدالله، انتقاد از عملکرد دولت در مطبوعات سعودی اجازه انتشار یافت. ملک عبدالله همچنین از افزایش حضور زنان در بازار کار حمایت می کرد.
ملک سلمان، پادشاه تازه، در سال ۲۰۱۲ به حکم ملک عبدالله به مقام ولیعهدی رسید. او در سال ۲۰۱۱ به عنوان وزیر دفاع عربستان سعودی تعیین شد و تا پیش از آن برای ۴۸ سال امیر منطقه ریاض بود.
'رهبری راسخ'
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا نخستین رهبری بود که درگذشت ملک عبدالله را تسلیت گفت.
آقای اوباما با صدور بیانیه ای، فقدان ملک عبدالله را به مردم عربستان سعودی و خاندان سلطنتی این کشور تسلیت گفت و او را "رهبری قاطع با عزمی راسخ " دانست که برای روابط سعودی و آمریکا، اهمیت ویژه ای قائل بود.

همچنین آقای اوباما در این بیانیه تسلیت نوشته، بخشی از میراث ملک عبدالله، تقویت مناسبات آمریکا و عربستان خواهد بود.
جرج بوش پدر، رئیس جمهوری اسبق آمریکا، نیز با صدور بیانیه ای، ملک عبدالله را "متحدی قابل اعتماد و آگاه" برای آمریکا توصیف کرده و مرگ او را تسلیت گفته است.
آقای بوش با اشاره به روزهای پس از اشغال کویت توسط عراق، نقش استراتژیک ملک عبدالله در تحکیم روابط آمریکا و عربستان سعودی در جنگ اول خلیج فارس را که منجر به آزادسازی کویت شد ستایش کرد.
از میان رهبران اروپایی، فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه در نخستین ساعات انتشار خبر، فقدان ملک عبدالله را تسلیت گفت.
قرار است مراسم تشییع پیکر ملک عبدالله روز جمعه در ریاض انجام شود.
پادشاه اردن و رئیس جمهوری مصر به عنوان دو تن از رهبران جهان عرب که برای حضور در نشست داووس در سوییس بودند با ناتمام گذاشتن سفر خود، راهی ریاض شدند تا در این مراسم حضور یابند.ملک عبدالله دوم پادشاه اردن همچنین در کشورش ۴۰ روز عزاداری عمومی اعلام کرده است.
آقای سیسی، فقدان ملک عبدالله را ضایعه ای تاریخی دانسته و گفته مصری ها هرگز مواضع این رهبر را فراموش نخواهند کرد.
رئیس جمهوری مصر همچنین ابراز اطمینان کرده که ملک سلمان به عنوان پادشاه جدید و امیر مقرن، ولیعهد تازه، راه ملک عبدالله را ادامه خواهند داد.
محمود عباس، رهبر تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در سرزمین های فلسطینی سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
مرگ پادشاه عربستان سعودی همچنین بر بازار نفت، تاثیر اندکی گذاشت و بهای هر بشکه نفت خام آمریکا را ۸۸ سنت (کمتر از یک دلار) افزایش داد و به ۴۷ دلار و ۱۹ سنت رساند.
با این حال به گزارش خبرگزاری ها، به نظر نمی رسد که بهای نفت خام در ماه های پیش رو چندان تغییری بکند و انتظار می رود که همچنان قیمت نفت پایین باقی بماند.


بی بی سی
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  ویرایش شده توسط: shomal   
مرد

 
انتقاد از پیاده‌روی ظریف با کری در تریبون‌های نمازجمعه

خطیبان نماز جمعه تهران و مشهد در سخنان روز جمعه خود، از پیاده‌روی محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران همراه با جان کری، ‌ همتای آمریکایی‌اش در ژنو سوئیس، انتقاد کردند.
به گزارش خبرگزاری‌های ایران، کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران، رفتار تیم مذاکره‌کننده ایران را «دور از شان» دیپلماسی جمهوری اسلامی توصیف کرد و خطاب به آن‌ها گفت: «مردم این کار شما را نمی‌پسندند.»
احمد علم الهدی، امام جمعه شهر مشهد نیز با انتقاد از پیاده روی محمد جواد ظریف و جان کری، وزرای خارجه ایران و آمریکا، گفت: «درست‌‌ همان روزی که کاریکاتور اهانت به پیامبر اسلام در شارلی ابدو انتشار یافت، متولی سیاست‌ خارجی ایران در مقابل دوربین‌های شکارچی در خیابان‌های ژنو با دشمن ایران قدم می‌زد.»
او ادامه داده که این اقدام برای ناظران بین‌المللی این تحلیل را به همراه دارد که «ایرانی‌ها از اسلام خسته شده‌اند و از پیامبر اسلام دست برداشته‌اند.»
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران در جریان دور دیگری از مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای پنج به علاوه یک که ۱۰ روز پیش در ژنو سوئیس برگزار می‌شد، دقایقی در خیابان‌های اطراف محل مذاکرات، با جان کری، وزیر خارجه آمریکا پیاده‌روی کرد.
این اقدام وزیر خارجه ایران، پیش از خطیبان نمازجمعه، شماری دیگر از اصولگرایان را به موضع‌گیری و انتقاد واداشته بود.
سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، از جمله این منتقدان بود که از محمد جواد ظریف خواست تا «رسما به خاطر حرکت‌های ناپسند اخیر از ملت ایران عذرخواهی کند.»
آقای نقدی، اقدام ظریف را «خطای فاحش» و «حرکت کاملا غلط و ناپسند» دانسته و گفته بود: «قدم زدن ظریف با وزیرخارجه‌ آمریکا، زیر پا گذاشتن خون شهدا بود.»
به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، همچنین گفته بود که ظریف از «چشم و نظر»ش افتاده است.
حسین شریعتمداری، مدیرمسوول روزنامه اصولگرای کیهان نیز در یادداشتی به این موضوع پرداخت.
اما شماری از نمایندگان اصولگرای مجلس شورای اسلامی نیز به موضوع پیاده‌روی ظریف و کری واکنش نشان داده‌اند.
همچنین همزمانی سفر وزیر خارجه ایران به پاریس برای دیدار با همتای فرانسوی‌اش با انتشار کاریکاتوری از پیامبر اسلام در نشریه فرانسوی شارلی ابدو، محور انتقادهای نمایندگان اصولگرای مجلس بود.
منصور حقیقت‌پور، قدم زدن ظریف و کری را «مثل قدم زدن لیلی و مجنون» یا «دو عاشق که به ماه عسل رفته‌اند» توصیف کرده که به گفته برای مردم ایران قابل قبول نیست.
همچنین به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیس قوه قضائیه، صادق آملی لاریجانی، چهارشنبه گذشته در جلسه مسئولان قضایی خواستار تغییر رویه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در شیوه همکاری خود با کشورهای غربی شد.
در پاسخ به این انتقاد‌ها، محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت، انتقاد برخی از این افراد را به «موفقیت مذاکرات» مرتبط دانست و گفت: «برخی چون می‌بینند مذاکرات هسته‌ای به خوبی، با منطق و قاطعیت پیش می‌رود به این نوع رویکرد‌ها روی می‌آورند.»
نوبخت، استفاده از ترکیب واژگان «دیپلماسی ضعیف» برای توصیف دیپلماسی دولت را نام‌گذاری و برداشت «خیلی سخیف» خوانده بود.
عباس عراقچی از مذاکره‌کنندگان ارشد ایران در مذاکرات هسته‌ای و معاون محمد جواد ظریف نیز در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی ایران، پیاده‌روی ظریف و کری را امری عادی خواند که چندان اهمیت خاصی نداشته است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ادامه گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و آمریکا در سوییس

خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ايرنا) از دو دور گفت‌وگوی تیم‌های مذاکره کننده ايران و آمريکا در یک روز و در زوريخ سوييس خبر داده است.
به گزارش ايرنا، هيئت ايرانی به رياست عباس عراقچی، معاون وزارت امور خارجه، صبح جمعه، سوم بهمن و سپس مجددا عصر همين روز، با هيئت آمريکايی به رياست وندی شرمن، معاون سياسی وزارت امور خارجه آمريکا ديدار و گفت‌وگو کردند.
«گفت‌وگو درباره اختلافات موجود در برنامه هسته‌ای ايران»، محور اين گفت‌وگوها اعلام شده که قرار است تا شنبه ادامه داشته باشد.
هلگا اشميد، معاون فدريکا موگرينی، مسئول سياست خارجی و امور دفاعی اتحاديه اروپا نيز در اين مذاکرات حضور دارد.
معاونان وزارت امور خارجه ايران و آمريکا، پس از تمديد هفت ماهه توافقنامه ژنو سوييس، يک بار اواخر آذر ماه در ژنو و برای دومين بار نيز از ۲۵ تا ۲۷ دی ماه باز در ژنو گفت‌وگو کرده بودند.
ايرنا همچنين گزارش داده که محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه ايران نيز که برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوييس به سر می‌برد، قرار است با جان کری، همتای آمريکايی خود و ساير وزيران کشورهای ۱+۵ درباره مسائل مورد اختلاف هسته‌ای گفت‌وگو کند.
آقای ظريف، صبح جمعه نيز با ديدير بورکهالتر، وزير امور خارجه سوييس ديدار کرد.
ايران، آمريکا، بريتانيا، فرانسه، چين، روسيه و آلمان، دهم تير سال ۱۳۹۴ را به عنوان آخرين مهلت خود برای رسيدن به توافقی جامع و نهايی درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی و تعيين چگونگی مواجهه با آن، تعيين کرده‌اند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
این پادشاه هم «ضد ایران» است

اگرچه ایران و عربستان سعودی روابط آنچنان گرمی ندارند و وزیر امور خارجه ایران در ماه‌های گذشته از سفر به ریاض امتناع کرده، اما در پی درگذشت ملک عبدالله، پادشاه عربستان، حسن روحانی، رییس جمهوری ایران پیام تسلیتی در این‌باره نوشت و خبرگزاری‌ها از سفر محمد جواد ظریف از داوس به ریاض خبر دادند.
درگذشت پادشاه عربستان سعودی و روی کار آمدن رهبری تازه برای این کشور، سوالات پیرامون آینده را پررنگ کرده است. اینکه آیا باید منتظر تغییری در رویکرد عربستان باشیم، و آیا خاندان سلطنتی عربستان سعودی در پی ترمیم روابط با ایران بر خواهد آمد یا خیر؟
برای بررسی بیشتر این موضوع رادیو فردا با گیدو اشتاینبرگ، تحليلگر ارشد در موسسه علم و سياست در برلين گفتگو کرده است.


آقای اشتاینبرگ ارزیابی شما از کادر رهبری تازه عربستان سعودی چیست؟
اعلام پادشاهی سلمان شگفتی بزرگی نبود. به هر حال او این چند سال ولیعهد بوده است. او همچنین بیش از ۵۰ سال است که فرد پرنفوذی در سیاست داخلی عربستان سعودی محسوب می‌شود و من فکر نمی‌کنم آمدنش تغییر چندانی ایجاد کند. بیش از او، به نظرم انتخاب ولیعهد دوم بسیار مهم است چرا که اولین بار است که فردی از نسل بعدی خاندان حاکم عربستان به عنوان پادشاه آینده برگزیده شده است.محمد بن نایف تنها ۵۵ سال دارد. از او با عنوان فردی توانا در امور اداری و همچنین اقدامات علیه تروریسم یاد می‌شود. در نتیجه به نظر می‌آید که هدف این خاندان ثبات است، چه ثبات داخلی و چه ادامه روند جاری سیاست خارجی. و من فکر نمی‌کنم تغییر چندانی را در سال‌های آینده شاهد باشیم.


می‌خواهم به طور مشخص درباره ایران صحبت کنیم. انتظار می‌رفت که ریاض و تهران در دوران حسن روحانی به سوی پیشرفت در روابط قدم بردارند، ‌اما مثلا در همین هفته گذشته رسانه‌های ایران گزارش دادند که بیش از ۸ ماه است که عربستان در تهران سفیر نداشته است. به نظرتان با توجه به وضعیت رقابت گونه ایران و عربستان در منطقه، چه آینده‌ای را باید برای این روابط متصور بود؟
من فکر نمی‌کنم که در ماه‌های آینده ما هیچ پیشرفتی در روابط دو کشور ببینیم. اولا آن‌ها که هم‌اکنون در ریاض قدرت را در دست دارند، پادشاه سلمان، ولیعهدش مغرن، و نایف ولیعهد دوم، هر سه کسانی هستند که با موضع ضد ایران شناخته می‌شوند. تقریبا همانند آن نگاه سنتی خاندان سلطنتی عربستان سعودی است که ایرانی‌ها را دوست ندارند و ایرانی‌ها را یک قدرت هژمونیک می‌دانند که ثبات عربستان سعودی و همسایگانش را به خطر می‌اندازد. در عین حال ما شاهد یک همکاری سربسته بین دو کشور با همکاری آمریکایی‌ها در مبارزه با گروه خلافت اسلامی در عراق و سوریه بودیم، نبردی که هر دو با دشمن مشترک می‌جنگند. اما نباید عمق دشمنی بین ایران و عربستان را در این میان فراموش کنیم. مثلا از نقطه نظر عربستان، گروه حوثی به نیابت از ایران کنترل بخش‌هایی از یمن را دست گرفته است. و این موضوع، بهبود روابط بین ایران و عربستان را سخت‌تر می‌کند. پیش‌بینی من این است که با شکست گروه خلافت اسلامی در یکی دو سال آینده یا کم شدن تهدید این گروه، روابط ایران و عربستان خصمانه‌تر هم بشود.


آقای اشتاینبرگ، ایران در این روز‌ها در حال مذاکره بر سر برنامه اتمی‌اش با ۶ قدرت جهانی‌ است، و آن‌ها امیدوارند که در هفته‌ها و ماههای آینده به توافقی دست یابند. به نظر شما یک توافق اتمی با ایران، چه تاثیری بر موقعیت عربستان در منطقه خواهد داشت؟ ‌
این موضوعی‌ست که سعودی‌ها از آن هراس دارند. مذاکرات اتمی، معمای بدی را برای ریاض ایجاد کرده است. آن‌ها از طرفی می‌ترسند که تهران به سلاح اتمی دست پیدا کند. در نتیجه از رابطه خصمانه بین ایران و آمریکا هراس دارند. اما آن‌ها به‌‌ همان میزان هم از توافق بین ایران و آمریکا می‌ترسند چرا که به نظرشان، چنین توافقی دست ایران را در منطقه خلیج فارس باز می‌گذارد و به موقعیت سعودی‌ها در آن منطقه آسیب می‌زند. در نتیجه از دیدگاه ریاض، خیلی سخت است که تصمیم بگیرند کدام نتیجه از مذاکرات اتمی می‌تواند به نفعشان باشد. در ‌‌نهایت هم سعودی‌ها بسیار نسبت به دستیابی به توافق بدبین هستند چرا که معتقدند ایران تنها در پی تولید سلاح است و نمی‌خواهد توافق کند.


پس با این اوضاع پیچیده چه راهی پیش روی سیاستمداران و دیپلماتهای سعودی می‌بینید؟
در سال‌های اخیر سعودی‌ها خط بسیار مشخصی را در سیاست‌های منطقه‌ای دنبال نکرده‌اند. فکر نمی‌کنم این به دلیل کم بصیرتی باشد. آن‌ها رویکردشان مهار کردن ایران بوده اما آن‌ها غرق موضوعات متعدد سیاسی بودند. از سویی با حمایت از کودتای عبدالفتاح السیسی درگیر مهار اخوان المسلمین در مصر بودند و به جز این، در تلاش برای بازگرداندن بخشی از نفوذ خود در یمن هستند. ‌همچنین تصمیم به اقدام برای سقوط بشار اسد در سوریه گرفتند و این‌ها سوالات و چالش‌های متعددی در زمینه سیاست خارجی است که سعودی‌ها باید به یک شکل نظام یافته به آن بپردازند خصوصا با توجه به اینکه دستگاه دیپلماسی عربستان در مقایسه با کشورهای غربی بسیار ضعیف‌تر است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ظریف: تحریم‌های جدید دستاورد مذاکرات را از بین خواهد برد

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، روز جمعه هشدار داد که وضع تحریم‌های جدید علیه تهران، همه دستاوردهای مذاکرات اتمی را به مخاطره خواهد انداخت.
آقای ظریف در همین روز دیداری نیز با همتای آمریکایی خود، جان کری در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در شهر داووس سوئیس داشت. از سویی کاخ سفید هم اعلام کرد که شانس توافق اتمی با ایران ۵۰ به ۵۰ است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه ایران در نشستی با حضور رهبران سیاسی و اقتصادی کشورها در داووس با اشاره به مذاکرات اتمی تهران و قدرت‌های جهانی گفت: «ما یک توافقنامه داریم که در آن پیش‌بینی دستیابی به یک توافق جامع شده است. اگر کسی بخواهد آن را از بین ببرد، به باور من باید جامعه جهانی او را منزوی کند، خواه کنگره ایالات متحده باشد یا هر کس دیگری.»
وی در ادامه افزود: «اکنون زمان آن است که جامعه بین‌المللی قاطعانه در برابر (تهدید تحریم‌های جدید) بایستد چرا که این مسئله تمام این دستاورد به شدت حائز اهمیت را از بین خواهد برد.»
کنگره ایالات متحده که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است تلاش می‌کند تحریم‌های جدیدی را علیه تهران به تصویب برساند، اما باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا هشدار داده که این اقدام کنگره به معنای شکست دیپلماسی خواهد بود و بنابراین آن را وتو خواهد کرد.
در همین حال مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا نیز در سوئیس پی گرفته می‌شود؛ داووس سوئیس محل دیدار محمدجواد ظریف و جان کری در عصر جمعه بود. شهر زوریخ هم میزبان هیات مذاکره‌کنندگان ایرانی و آمریکایی به ریاست عباس عراقچی و وندی شرمن، معاونان وزرای خارجه دو کشور است که از روز جمعه به همراه هلگا اشمید، نماینده اتحادیه اروپا بار دیگر به مذاکراه با یکدیگر نشستند.
خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، گزارش داده که مذاکرات امروز ایران و آمریکاحدود پنج ساعت به طول انجامیده است و این مذاکرات تا روز شنبه ادامه خواهد داشت.
اما گزارش دیگری از خبرگزاری فرانسه حکایت از آن دارد که دولت باراک اوباما در شرایط کنونی شانس برابری میان پیروزی و شکست مذاکرات قائل است.
این گزارش اظهارات روز جمعه جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید را بازتاب داده است که می‌گوید احتمال موفقیت این مذاکرات دیپلماتیک میان ایران و قدرت‌های جهانی ۵۰ به ۵۰ است.
ایران و گروه ۱+۵، متشکل از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، چین، روسیه و آلمان تا ۱۰ تیر ماه سال آینده فرصت دارند که به توافق جامع اتمی دست پیدا کنند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 17 از 62:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA