انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 18 از 62:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
تجارت ایران با روسیه یا مبادله غذا با اسلحه؟

دیدار اخیر سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه از تهران و مفاد توافق‌های اعلام شده بین دو کشور بار دیگر نشان داد که ابعاد امنیتی-نظامی و توجه انحصاری بر انگیزه‌های سیاسی همچنان نیروی محرک اصلی در مناسبات تهران و مسکو به شمار می‌رود، در حالیکه دو کشور همسایه (در آب‌های خزر) از امکانات گسترده‌ای برای تبدیل شدن به اقتصاد مکمل یکدیگر برخوردارند: شرایطی که ترکیه پیش‌تر در قبال روسیه برای خود فراهم آورده است.
دیدار شویگو از تهران که هدف‌های سیاسی مرتبط با اعمال تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و همچنین زمینه سازی بازگشت فعال کرملین به مذاکرات اتمی ایران با گروه ۵+۱ را (میانجی‌گری با آمریکا) بیش از هر موضوع اعلام شده تعقیب می‌کرد، ضمن گشودن هدف دار پرونده عدم تحویل سامانه دفاع موشکی اس-۳۰۰ به ایران، به حصول یک توافق نظامی برای انجام رزمایش مشترک دریایی در آبهای خزر ختم شد.
دیدارهای مکرر بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران، از روسیه نیز به جای فراهم ساختن بستر‌های توسعه همکاری‌های اقتصادی و مناسبات فنی و زیر ساختهای ارتباطی تنها معطوف به یافتن راه کارهای موقت و غالبا غیر عملی برای خروج از وضعیت ناشی از اعمال تحریم‌ها بوده است.
اعمال تحریم‌های مشترک آمریکا و جامعه اروپا علیه ایران و روسیه به جای گشودن مجاری توسعه مناسبات ماندگار و قابل رشد نزد دو کشور، عملا به کاهش حجم مبادلات محدود تجاری فی مابین انجامیده و در عوض ابعاد همکاری‌های پنهان سیاسی مابین جمهوری اسلامی و رهبران کرملین را توسعه داده است.


ظرفیت‌های مصرفی روسیه
روسیه با جمعیتی دو برابر ایران و تولید ناخالص ملی پنج برابر ایران (بالغ بر دو تریلیون دلار در سال گذشته) و فاصله جغرافیایی نزدیک (آبهای خزر) و سرانه درآمد سالانه بالغ بر ۱۵ هزار دلار، دارای ظرفیت بالقوه بالایی برای تبدیل شدن به یک شریک تجاری بزرگ برای ایران است.
این فرصت به دلیل بی‌توجهی مدیران سیاسی ارشد دو کشور از یک سو و از سوی دیگر پیگیری انحصاری هدف‌های سیاسی، امنیتی و نظامی تاکنون از دست رفته است.
در سال گذشته مجموع واردات روسیه از ایران از مرز ۵۰۰ میلیون دلار تجاوز نکرده است. مطابق آمار منتشره از سازمان توسعه تجارت جمهوری اسلامی، در سال ۲۰۱۳ ایران ۱۶۰ میلیون دلار میوه، ۱۱۵ میلیون دلار سبزیجات، ۱۱۵ میلیون دلار نمک و سولفور و اقلام کوچکی دارو و فرش به روسیه صادر و در مقابل ۲۳۲ میلیون دلار محصولات فلزی سنگین، ۲۴۹ میلیون دلار گندم و جو، ۱۶۰ میلیون دلار چوب و ۵۵ میلیون دلار ذرت از آن کشور وارد کرده است.
به این ترتیب سهم ایران در تجارت خارجی روسیه کمتر از نیم در صد و سهم روسیه در تجارت خارجی ایران در حدود ۱. ۵ در صد بوده است که در این ارقام صادرات نظامی– اتمی روسیه به ایران بزرگ‌ترین سهم را داشته‌اند.
در مقایسه با ایران، کشور همسایه، ترکیه، در‌‌ همان سال به رقم ۴۵ میلیارد دلار مبادلات تجاری با روسیه دست یافته است. ترکیه در ردیف ۶ صادر کننده بزرگ کالا به روسیه به شمار می‌رود.
مقایسه این ارقام به خوبی حاکی از اهمال‌کاری رهبران جمهوری اسلامی در جهت توسعه مناسبات ماندگار تجاری با کشور‌های همسایه و قانع شدن به حفظ روابط نظامی-امنیتی و درگیر شدن در بازی‌های سیاسی منطقه‌ای است.
ماه گذشته با هدف مقابله با تحریم‌ها و یافتن الگوهای تازه «مجمع اقتصادی گایدار» با حضور اقتصاد‌دان برجسته روسیه در مسکو برگزار شد. جمهوری اسلامی در این مجمع نه حضوری چشم گیر داشت و و نه انگیزه‌ای برای قرار دادن خود در قالب الگوهای ارائه شده.


قابلیت‌های صادراتی ایران
در حال حاضر اقتصاد روسیه مکمل اقتصاد ایران نیست اما، استعداد لازم برای توسعه حجم مبادلات کالا و خدمات مابین دو کشور موجود است.
پیش از انقلاب موازنه تجارت خارجی ایران و اتحاد شوروی سابق (به رهبری روسیه) به نسبت ده به یک به نفع ایران بود.
ایران علاوه بر صدور گاز طبیعی به روسیه محصولات متنوع از جمله انواع پاپوش (کفش‌های ماشینی) و پودر‌های شستشو، بخاری تلویزیون به آن کشور صادر می‌کرد.
اگر چه حجم تجارت خارجی ایران و روسیه در نتیجه اعمال تحریم‌ها علیه دو کشور و در نتیجه کاهش قدرت خرید کاهش یافته است، با این وجود به دلیل توسعه نیافتن کافی مناسبات تجاری در طول ۳۰ سال گذشته، استعداد‌های بزرگی برای توسعه صادرات ایران به روسیه موجود است.
ایران به راحتی قادر به صدور سالانه بیش از یک میلیارد دلار محصولات باغی، سیفی و میوه‌های خشک و تا یکصد هزار تن مرغ به روسیه در مقابل واردات دانه‌های خوراکی برای پرندگان به کشور است.
در صورت افزایش بهبود کیفیت کالا و افزایش تولید، بازار مصرف روسیه برای کالاهای خانگی ساخت ایران نیز می‌تواند توسعه یابد.
جمهوری اسلامی سال‌ها است که با بزرگ‌نمایی امکانات بالقوه مسیر آبی جنوب به شمال (دریای خزر) برای کشورهای آسیایی (هند و پاکستان) تبلیغ می‌کند ولی هرگز در جهت توسعه این مسیر برای افزایش مناسبت تجاری سالم و ماندگار ایران با کشورهای ساحلی خزر-بخصوص روسیه که بازار بزرگی بشمار می‌رود اقدام اساسی به عمل نیاورده است.
تاسیسات بندری ایران برای حمل کالا محدود‌ هستند اگرچه این محدودیت در بنادر روسیه نیز برای ایران دیده می‌شوند. مقرارت گمرکی مابین ایران و روسیه بسیار دست و پا گیرند، نظام بانکی بین دو کشور به هیچ وجه توسعه نیافته و مبادلات پولی بین این دو با دشواری‌های جدی روبه‌رو است.
جمهوری اسلامی در شرایط اعمال تحریم‌ها مکرر از «اقتصاد مقاومتی» و «اقتصاد بدون صادرات نفت» یاد می‌کند، در حالیکه به جز توسل به شعار‌های تبلیغاتی و فراموش شدنی، اقدامات اساسی برای توسعه زیر ساختهای ارتباطی با کشور‌های همسایه، مقررات زدایی تجاری-گمرکی، بهبود کیفیت و افزایش حجم تولیدات قابل صادرات و بازاریابی آن‌ها در کشور‌های دیگر به عمل نیاورده است.
دیدار اخیر وزیر دفاع روسیه از تهران و نتیجه این دیدار، نشان داد که تمرکز فکری رهبران جمهوری اسلامی همچنان بر مسائل امنیتی و در نتیجه توسعه مناسبات آن‌ها با همسایگان محدود به حوزه‌های نظامی و یا سیاسی است.

رضا تقی زاده


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کاخ سفید: مشخص نیست که آیا ایران بر حوثی‌ها اعمال نفوذ می‌کند یا نه

یک روز پس از آن‌که نخست‌وزیر یمن تحت فشار شورشیان شیعه حوثی استعفا داد، سخنگوی کاخ سفید گفت که «مشخص نیست» که آیا ایران بر شورشیان حوثی اعمال نفوذ می‌کند یا خیر.
به گزارش خبرگزاری رویترز، جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، روز جمعه سوم بهمن تأکید کرد که ایالات متحده به همکاری ضدتروریستی خود با یمن ادامه می‌دهد و افزود که تسلط حوثیان بر حکومت یمن را به عنوان نشانه‌ای از اعمال نفوذ ایران در آن کشور به‌شمار نمی‌آورد.
آقای ارنست از سوی دیگر همچنین تصریح کرد که «این‌که وضعیت سیاسی در یمن بی‌ثبات شده نشانه این نیست که نفوذ گروه "القاعده در شبه‌جزیره عربستان" در یمن افزایش پیدا کرده‌است.»
بحران سیاسی در یمن از روز پنج‌شنبه و در پی اعلام استعفای رئیس جمهور، نخست وزیر و کابینه این کشور عمیق‌تر شده است.
عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری یمن در بازداشت خانگی است و شبه‌نظامیان حوثی همچنان کاخ ریاست جمهوری و محل اقامت مقام‌های ارشد دولت را در محاصره دارند.
مقامات یمنی بارها جمهوری اسلامی ایران را به حمایت از شیعیان حوثی و دخالت در امور داخلی یمن متهم کرده‌اند؛ اتهامی که ایران آن را همواره رد کرده‌است.
با ادامه بحران سیاسی در یمن، هزاران تن از هواداران شبه‌نظامیان حوثی روز جمعه در صنعا، پایتخت این کشور، راه‌پیمایی کردند و شعارهایی علیه آمریکا و اسرائیل سر دادند.
مخالفان حوثی‌ها نیز در صنعا و همچنین در عدن، در جنوب این کشور، تظاهراتی برگزار کردند.
به نوشته رویترز، روز شنبه نیز هزاران نفر در پایتخت یمن در تظاهراتی علیه حوثی‌ها به خیابان‌ها آمدند.
بنا بر این گزارش، به گفته شاهدان عینی تعداد این تظاهرکنندگان «به ۱۰ هزار نفر» می‌رسید و راهپیمایان شعارهایی علیه شیعیان حوثی و هم‌چنین سازمان القاعده سر می‌دادند.


آمریکا «خواستار ادامه همکاری با دولت یمن علیه القاعده است»
سخنگوی کاخ سفید روز جمعه در ادامه سخنانش گفت: «ایالات متحده نسبت به بی‌ثباتی سیاسی در یمن نگران است و شاخه القاعده در آن کشور یعنی القاعده در شبه‌جزیره عربستان را خطرناک‌ترین گروه در جهان می‌داند.»
به گفته جاش ارنست، رویکرد سیاسی آمریکا به یمن هم‌اینک تفاوتی نکرده و دولت اوباما همچنان «همکاری تنگاتنگی» با زیرساخت‌های امنیت ملی یمن دارد.
او با تأکید بر این‌که شیعه‌های حوثی و القاعده «با هم دشمن‌اند» گفت: «ما با دولت [عبدربه منصور] هادی همکاری نزدیک داشته‌ایم و قطعاً خواستار ادامه همکاری با دولت یمن هستیم تا بتوانیم این تلاش ضدتروریستی مهم را ادامه بدهیم.»


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
موشه یعلون: هرکس به اسرائیل آسیب بزند تاوان سنگینی خواهد داد

ژنرال موشه یعلون، وزیر دفاع اسرائیل، می‌گوید کشورش «می‌داند چگونه بر کسانی که به اسرائیل آسیب بزنند، تاوانی سنگین تحمیل کند.»
به گزارش روزنامه جروزالم پست، یعلون این سخنان را جمعه سوم بهمن در بازدید از ستاد نیروهای مستقر در مرز شمالی کشورش بیان کرد.
یعلون «سوگند» خورد که اسرائیل «هیچ تلاشی را برای لطمه به خود تحمل نکند» و «با قاطع‌ترین شیوه، اما با سنجیدگی، امنیت مردم خود را تامین کند».
وزیر دفاع اسرائیل این را نیز گفت که «دولت‌ها، رژیم‌ها و سازمان‌های آن سوی مرز» مسئول هر حمله احتمالی به اسرائیل خواهند بود.
ارتش اسرائیل در روزهای اخیر در مرز با لبنان و سوریه به حالت آماده‌باش در آمده و بر شمار نظامیان و تانک‌های مستقر در این مناطق افزوده است.
اسرائیل در روزهای گذشته سامانه «گنبد آهنین» را نیز برای رویارویی با احتمال پرتاب راکت و موشک به مرزهای شمالی‌اش مستقر کرد.
این تدابیر در پی حمله راکتی یکشنبه گذشته از یک پهپاد به چند خودروی فعالان ارشد حزب الله در منطقه «قنیطره» در بلندی‌های سوری جولان، به اجرا گذاشته شده‌است.
در آن حمله محمد علی الله دادی، یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ایران، جهاد مغنیه، فرزند عماد مغنیه، فرمانده نظامی کشته شده حزب الله، محمد حسن عیسی، فرمانده میدانی سال‌های گذشته حزب الله در میان کشته‌ها بودند.
جروزالم پست شمار کشته‌های آن حمله را دوازده نفر از نیروهای حزب الله و ایران دانسته‌است.
حزب الله، سوریه و ایران این حمله را به اسرائیل نسبت می‌دهند اما اسرائیل آن را نه تایید و نه رد کرده‌است.
به گزارش جروزالم پست، بنی گانتز، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، نیز که جمعه از نیروهای کشورش در مرزهای شمالی بازدید کرد، گفت، «شمال آرام، قوی و کاملاً آماده‌است».
بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیل، ژنرال گانتز سفر خارجی خود را در روزهای گذشته لغو کرد تا در صورت وقوع هر احتمالی در پی وضعیت متشنج در مرزهایش با سوریه و لبنان، در اسرائیل باشد.
در همین حال، مقامات اسرائیل از ساکنان مرزهای شمالی و نیز گردشگران خواسته‌اند «به روال عادی» زندگی و گردش ادامه دهند اما «گوش‌به‌زنگ هشدارهای ارتش نیز باشند».
سردار محمد علی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران ایران، سه‌شنبه گذشته در یک بیانیه و سپس چهارشنبه در سخنانی در تشییع محمد علی الله دادی، گفت ایران تا «فروپاشی» اسرائیل در کنار «مقاومت» می‌ایستد.
سایر بلندپایگان سپاه پاسداران نیز در روزهای گذشته به اسرائیل هشدارهای شدیدی داده و بر لزوم ادامه تلاش تا «نابودی رژیم صهیونیستی» تاکید کرده‌اند.
سردار اسماعیل قاآنی، جانشین قاسم سلیمانی، فرمانده شاخه قدس سپاه، گفت «قدم به قدم به حساب صهیونیست‌ها می‌رسیم».
«یک مقام امنیتی اسرائیل» هفته گذشته به رویترز گفته بود کشورش از وجود نظامی ارشد ایرانی در خودروهای حزب الله بی خبر بوده و فکر می‌کرده که نیروهای «رده‌پایین» حزب الله در این خودروها بوده‌اند.
سرلشکر مصطفی ایزدی، معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران، گفت اسرائیل از روی «ترس» این حرف را زده‌است زیرا می‌دانسته که این نیروها «ترکیبی ایرانی - لبنانی - سوری» دارند.
حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله، هنوز به کشته شدن فعالان ارشد حزب الله واکنش علنی نشان نداده‌است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بیانیه ۱۶۷ روزنامه‌نگار ایرانی در اعتراض به «تعطیلی زنجیره‌ای مطبوعات»

۱۶۷ روزنامه‌نگار ایرانی در بیانیه‌ای به توقیف روزنامه‌های «مردم امروز» و «روزان» و همچنین به گفته آنان «شیوه غیرقانونی توقیف و تعطیلی زنجیره‌ای مطبوعات» اعتراض کردند.
امضاکنندگان این بیانیه با اشاره به توقیف روزنامه‌های «مردم امروز» و «روزان» در یک ماه گذشته تاکید کردند که «شیوه غیرقانونی توقیف و تعطیلی زنجیره‌ای مطبوعات را در ایران پایانی نیست.»
به گفته این روزنامه‌نگاران، توقیف نشریات حق رسانه‌ها و جامعه را بر گردش آزاد اطلاعات، اخبار و افکار گوناگون، و حق مردم را برای دانستن پایمال کرده و امنیت شغلی و استقلال حرفه‌ای روزنامه‌نگاران به خطر می‌اندازد.
امضاکنندگان بیانیه همچنین تصریح کردند که توقیف مطبوعات از انباشت دانش و تجربه جلوگیری کرده و این فرصت را از روزنامه‌نگاران و مطبوعات می‌گیرد تا به تدریج مخاطبان را به رسانه‌ها جلب کنند.
در پایان این بیانیه آمده‌است: «ما روزنامه‌نگاران توقیف رسانه‌ها را محکوم کرده و خواهان فضایی هستیم که رسانه‌ها با اطمینان به کار خود ادامه داده و شور و نشاط به تحریریه مطبوعات بازگردد تا رسانه‌های کشور ما بتوانند کارکردهای حرفه‌ای خود را در انتقال خبرها و اطلاعات و افکار به جامعه تحقق بخشند.»
روزنامه «مردم امروز» به مدیرمسئولی احمد ستاری و سردبیری محمد قوچانی، روز شنبه ۲۷ دی‌ماه با دستور بازپرس شعبه ۲ دادسرای فرهنگ و رسانه توقیف شد.
علاءالدین ظهوریان، دبیر هیات نظارت بر مطبوعات، روز دوشنبه ۲۹ دی‌ماه از لغو مجوز و ارسال پرونده این روزنامه به دادگاه خبر داد.
روزنامه مردم امروز در آخرین شماره خود عکس جورج کلونی، بازیگر آمریکایی را در صفحه اول منتشر کرد که کاغذی در دست داشت و رویش نوشته بود «من شارلی هستم».
حمید رسایی، نماینده مجلس ایران، از تهیه طرحی خبر داده‌است که بر مبنای آن، «در صورت توقیف چندباره رسانه در اختیار یک فرد به دلیل توهین به مقدسات» آن فرد ممنوع‌القلم شود.
روزنامه شرق، دوم بهمن‌ماه، در نوشته‌ای این طرح را به توقیف روزنامه «مردم امروز» به سردبیری محمد قوچانی مرتبط دانسته بود.
توقیف مردم امروز، هشتمین توقیف در کارنامه کاری محمد قوچانی است که پیش‌تر سردبیری روزنامه‌های شرق، اعتماد ملی و هم‌میهن را در کارنامه داشت.
پیش از توقیف روزنامه مردم امروز، روز سه‌شنبه، دوم دی‌ماه، روزنامه روزان با دستور دادستانی تهران توقیف شده بود.
در پی توقیف این روزنامه، یغما فخشامی، خبرنگار سیاسی این روزنامه، نیز روز چهارشنبه، سوم دی‌ماه، بازداشت و روانه زندان اوین شده‌است.
روزنامه روزان در شماره شنبه، ۲۹ آذرماه خود، به مناسبت درگذشت آیت‌الله حسینعلی منتظری ضمن انتشار عکس وی در صفحه اول با تیتر «فقیهی متفاوت» مقالاتی را نیز در این باره منتشر کرده بود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
احمد جنتی: چهار آدم عوضی می‌گویند رفع حصر

احمد جنتی، دبير شورای نگهبان، سخن گفتن از رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸،‌ را کار «چهار آدم عوضی» توصيف کرده است.
به گزارش خبرگزاری ميزان، آقای جنتی، پيش از ظهر شنبه چهارم بهمن، با بيان اينکه «۲۲ بهمن روز تودهنی به کسانی است که از رفع حصر سخن می‌گويند»، گفته است: «آنهايی که می‌گويند حصر بايد شکسته شود به دنبال آن هستند تا فتنه‌گران دوباره بيرون آمده و فتنه‌انگيزی کنند.»
دبير شورای نگهبان تاکيد کرده که «مردم بايد در ۲۲ بهمن با حضور گسترده خود اين نقشه فتنه‌گران را فاش و آن را محکوم کنند» و افزوده است: «اگر چهار آدم عوضی شروع به حرف زدن در اين زمينه کنند آيا اين حرف ۷۵ ميليون نفر ايرانی است؟»
احمد جنتی، ۲۹ بهمن ۱۳۸۹ و در نماز جمعه تهران، از قوه قضائيه خواسته بود که «سران فتنه» را در خانه‌های خود «زندانی» کند و «تلفن و اينترنت آنها قطع شود».
ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در همان روزها در خانه‌های خود حبس و ارتباط آنها با دنيای بيرون به شدت کاهش يافت.
مسئولان جمهوری اسلامی اغلب از اين افراد به عنوان «سران فتنه» نام می‌برند.
دبير شورای نگهبان در آذر ماه ۱۳۹۲ نيز گفته بود که «نظام به سران فتنه خيلی منت گذاشته که در خانه خود محبوس هستند» و افزود: «اگر رأفت اسلامی نبود، آنان بايد اعدام می‌شدند».
علی مطهری، نماينده تهران در مجلس شورای اسلامی، از افرادی است که بيشترين اظهارنظرها را درباره لزوم پايان دادن به حصر خانگی رهبران جنبش سبز داشته است.
آقای مطهری معتقد است که ميرحسين موسوی و مهدی کروبی بايد همراه با محمود احمدی‌نژاد در دادگاه محاکمه شوند و حصر خانگی آنها غير قانونی است.
علی مطهری پيش از اين در نامه سرگشاده‌ای به احمد جنتی، او را متهم کرد که از محاکمه ميرحسين موسوی و مهدی کروبی «هراس» دارد و «نگران» روشن شدن برخی حقايق است که به گفته او «تبليغات چندساله را نقش بر آب خواهد کرد».
نماينده تهران در مجلس شورای اسلامی همچنين گفته در ديداری که با آيت‌الله علی خامنه‌ای داشته، رهبر جمهوری اسلامی هم «جرم» مهدی کروبی و ميرحسين موسوی را «بزرگ» توصيف کرد و گفت که در صورت محاکمه اين دو «حکم بسيار سنگينی» در انتظارشان خواهد بود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
عراقچی: مذاکرات اتمی ايران و سه کشور اروپايی پنجشنبه در استانبول برگزار می شود

مذاکرات دو روزه اتمی مقام های ايران و آمريکا در روز شنبه چهارم بهمن در زوريخ به پايان رسيده است و قرار است مذاکرات کارشناسان ايران و سه کشور آلمان، بريتانيا و فرانسه نیز ۹ بهمن ماه در استانبول برگزار شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، عباس عراقچی، معاون وزير امور خارجه ايران روز شنبه گفته است:«هيئت مذاکره کننده ايران روز پنج شنبه در استانبول در سطح معاونان و کارشناسان با نمايندگان آلمان، فرانسه و انگليس درباره موضوع هسته ای گفتگو می کند. »
در همين حال به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ايرنا، مذاکرات بين هيات ايرانی به رياست عباس عراقچی و هيات آمريکايی به رياست وندی شرمن ، معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمریکا پس از دو روز مذاکره شنبه به پايان رسيد .
طبق اين گزارش در اين مذاکرات هيات های مذاکره کننده موارد اختلافی بر سر برنامه هسته ای ایران را مورد بررسی قرار دادند.
پس از ان که ايران و آمريکا، بريتانيا، فرانسه، چين،‌روسيه و آلمان،‌ گروه ۱+۵، نتوانستند بر سر مهلت مقرر به توافقی جامع بر سر حل مناقشه هسته ای ايران دست يابند، اين مذاکرات به مدت هفت ماه تمديد شد.
چگونگی رفع تحريم ها،‌ظرفيت غنی سازی و تعداد سانتريفيوژهای ايران از جمله مسايل مورد اختلاف بين ايران و گروه ۱+۵ است.


«ورود به جزييات به معنی حصول توافق قطعی نيست»
در همين حال، عباس عراقچی در گفت وگو با واحد مرکزی خبر با اشاره به اينکه فضای مذاکرات سازنده است و بحث های مفيدی شکل گرفته، گفته است: با اين حال هر دو طرف نگرانی و اختلاف نظر هايی دارند که جدی است، اما تلاش بر اين است که همه اين ها را به يک تفاهم مشترک نزديک کرد.
معاون وزیر امور خارجه ایران با بيان اينکه «ورود به جزييات به معنی حصول توافق قطعی نيست،» اضافه کرده است: ما در موقعيتی هستيم که جزييات و کليات بايد با هم بررسی شوند. همه جزييات بايد روشن شود و طرفين در موقعيتی قرار بگيرند که بتوانند درباره کليات و اصل موضوع تصميم گيری کنند.
عباس عراقچی با اشاره به این که« مذاکرات شکل جدی و مستقيم به خود گرفته» ابراز امیدواری کرده است که این مذاکرات باعث نزدیکتر شدن دیدگاه ها شده و اختلافات حل شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دادستان تهران: تحقيق از چند عضو دولت احمدی نژاد در پرونده بابک زنجانی

عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران، روز شنبه چهارم بهمن، گفته است در خصوص پرونده بابک زنجانی از تعدادی از وزرای دولت محمود احمدی نژاد و رييس کل سابق بانک مرکزی تحقيق شده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا عباس جعفری دولت ابادی درباره اظهارات معاون اول رييس جمهوری ايران گفته است: «در اين پرونده، از رييس کل سابق بانک مرکزی و تعدادی از وزرای سابق، تحقيقات لازم صورت گرفته است و با توجه به گستردگی ابعاد پرونده، تکميل تحقيقات مستلزم زمان بيشتری است.»
دادستان تهران اضافه کرده است:«بازپرس در مرحله فعلی، تحقيقات خود را بر روی سه متهم اصلی پرونده متمرکز کرده است و پس از فراغت از اين امر، در مورد ساير متهمان پرونده اقدام و اتخاذ تصميم خواهد شد. »
بابک زنجانی که گفته می شود بعد از تشديد تحريم های بين المللی عليه ايران با وزارت نفت ايران در دولت محمود احمدی نژاد در فروش نفت و انتقال پول آن همکاری می کرد، سال گذشته به اتهام پرداخت نکردن بدهی خود به وزارت نفت ايران بازداشت و به زندان اوين منتقل شد.
اشاره دادستان تهران به اظهارات هفته گذشته اسحاق جهانگيری ، معاون اول رييس جمهوری ايران است که گفته بود بابک زنجانی رابطه نزديک با رييس کل سابق بانک مرکزی ايران و همچنين با تعدادی از وزرای دولت محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری سابق ايران، رابطه نزديکی داشته است.
اسحاق جهانگيری گفته بود: «من شنيده ام که وقتی اين شخص به بانک مرکزی می رفت، رييس کل بانک مرکزی از جلسه بيرون می آمد تا با او صحبت کند، وزرا نيز اينگونه بودند. بايد پرسيد چه کسی پشت پرده بوده و اين دست های پشت پرده بايد رو شوند»
اسحاق جهانگيری اضافه کرده بود:«نمی دانم يک جوانی از کجا وارد سيستم اقتصادی کشور شد و دو ميليارد و ۷۰۰ ميليون دلار پول مملکت به صورت نقد يا نفت در اختيار وی قرار گرفت. اگر اين پول به کشور بازگردانده نشود، برای کشور مايه روسياهی خواهد شد. مردم منتظرند که ما اعلام کنيم چه زمانی اين پول به کشور باز می گردد.»


واگذری بخشی از اموال بابک زنجانی به وزارت نفت
در همين حال، مديرعامل منطقه آزاد قشم نیز از واگذاری شرکت هواپيمايی قشم‌اير بابت بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت خبر داده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، علی اکبر شعبانی فر گفته است: «هتل قشم که بابک زنجانی سرمايه‌گذاری ۱۵۰ ميليارد تومانی برای آن کرده بود قرار شد عودت شود.»
مدیرعامل منطقه آزاد قشم با اشاره به اينکه بابک زنجانی برای هتل قشم ۱۵۰ ميليارد تومان هزينه کرده بود تا يک هتل پنج ستاره راه‌اندازی کند، تصریح کرده است:«بنا بر اطلاعات واصله، شرکت هواپيمايی قشم اير بابت بدهکاری بابک زنجانی به وزارت نفت محول شده است. همچنين زمينی به قيمت ۳۶ ميليارد تومان در منطقه آزاد قشم وجود دارد که اين زمين نيز بابت بدهکاری بابک زنجانی عودت داده می‌شود.»


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جانشین فرمانده سپاه اسرائیل را به «انتقام خاص» تهدید کرد

حسين سلامی، جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اسرائيل را به «انتقام خاص» تهديد کرده است.
آقای سلامی، شنبه چهارم بهمن، به تلويزيون العالم گفت که «بازگشايی جبهه کرانه باختری، حمايت از گروه‌های جهادی فلسطين و لبنان، ايجاد ظرفيت‌ها و زيرساخت‌های جديد دفاعی برای مسلمانانی که در جوار مرزهای رژيم صهيونيستی و فلسطين اشغالی زندگی می‌کنند، سياست‌های گذشته ما است و برای آينده هم تداوم خواهد يافت. اما ما اختصاصا برای تلافی و انتقام گيری از حادثه‌ای که در قنيطره و نزديک جولان اتفاق افتاد، حتما کار خاصی انجام خواهيم داد.»
محمدعلی اله‌دادی، از فرماندهان سپاه پاسداران، جهاد مغنيه، از فرماندهان حزب‌الله لبنان و فرزند فرمانده اسبق عملياتی اين گروه و تعدادی ديگر از پرسنل و فرماندهان اين دو گروه، يکشنبه گذشته در حمله موشکی که به هلی‌کوپترهای اسرائيلی نسبت داده شد، در بلندی‌های جولان سوريه کشته شدند.
محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نيز پيش از اين گفته بود که اسرائيل بايد در واکنش به اين عمليات، منتظر «صاعقه‌های ويرانگر» باشد.
حسن نصرالله، دبيرکل حزب‌الله لبنان نيز در پيامی کوتاه به اسرائيلی‌ها هشدار داده که «پناهگاه‌های خود را آماده کنيد».
اين در حالی است که ارتش اسرائيل با تشديد تدابير امنيتی و نظامی در مرزهای شمالی اين کشور، نسبت به هرگونه حمله به اسرائل هشدار داده است.
موشه يعلون، وزير دفاع اسرائيل گفته است که کشورش «می‌داند چگونه بر کسانی که به اسرائيل آسيب بزنند، تاوانی سنگين تحميل کند».
تهديد اسرائيل توسط فرماندهان سپاه در حالی است که حزب‌الله لبنان به دولت اين کشور قول داده در صورت حمله احتمالی به اسرائيل، از خاک لبنان برای اين منظور استفاده نکند.
روزنامه کويتی الانباء در شماره شنبه چهارم بهمن خود به نقل از محمد فنيش، يک عضو ارشد حزب‌الله و مقام امنيتی دولت لبنان نوشت که حزب‌الله کاملا از نظر افکار عمومی لبنان درباره ويرانی عظيمی که اين کشور به دنبال حمله تلافی جويانه اسرائيل در سال ۲۰۰۶ متحمل شد، مطلع است.
آقای فنيش گفته که حزب‌الله هرگاه قصد پاسخگويی به حمله اخير اسرائيل را داشته باشد، «منافع ملی لبنان» را در نظر خواهد گرفت.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
واکنش‌های برخی اصول‌گرایان مجلس به محکومیت رحیمی

سه نماینده اصول‌گرای مجلس ایران ضمن تکذیب اصول‌گرا بودن محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری پیشین، مدعی شدند که محکومیت وی، به دلیل شکایت اصول‌گرایان بوده‌است.
این نمایندگان همچنین خواستار صدور رأی قاطع و سریع دادگاه مهدی هاشمی، فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی، شدند.
علیرضا زاکانی، نماینده تهران در مجلس، روز یک‌شنبه، ۵ دی، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری مهر، محکومیت ۵ ساله آقای رحیمی را «ناشی از شکایت اصول‌گرایان» از وی خواند.
وی اضافه کرد: «منشاء فعالیت‌ها، جایگاه و مختصات فضای سیاسی که آقای رحیمی در گذشته به خود اختصاص داده بود، اصولگرایی نبود و همچنین در برخورد با تخلفات ایشان، قاطبه جریان اصول‌گرایی روسفید هستند.»
آقای زاکانی با طرح این ادعا که مهدی هاشمی رفسنجانی پرونده «قطور و سنگین‌تری» از محمدرضا رحیمی دارد ابراز امیدواری کرد که قوه قضائیه رای «قاطعی» درباره او صادر کند.
محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران، به پنج سال و ۹۱ روز حبس و پرداخت سه میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان محکوم شده‌است.
جزئیات جدیدی که از سوی خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه، گزارش شده حاکی است که مبلغی که آقای رحیمی باید پرداخت کند هم‌اینک به ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده، و جریمه نقدی و انفصال از خدمات دولتی نیز در حکم او درج شده است.
جزئیات اتهام‌های معاون اول سابق ریاست جمهوری ایران به طور کامل اعلام نشده‌است اما نام آقای رحیمی در برخی پرونده‌های فساد مالی مطرح بوده‌است.
در رابطه با پرونده آقای رحیمی، محمد دهقان، عضو هیات رئیسه مجلس، نیز با تاکید براینکه اصول‌گرایان پیگیری پرونده رحیمی بودند، از به گفته او «سکوت اصلاح‌طلبان» در مورد پرونده آقای رحیمی انتقاد کرده‌است.
وی ۴ بهمن، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس با بیان اینکه آقای رحیمی زمانی از نظر سیاسی «نزدیک‌ترین فرد به کارگزاران» بود افزوده‌است که او شدیداً «شیفته» هاشمی رفسنجانی بود و با حمایت وی استاندار شد.
آقای دهقان تصریح کرده‌است: «ما در مجلس هفتم و هشتم... به واسطه سوابق و شائبه‌هایی که در مورد دست داشتن در فساد وجود داشت، با مسئولیت گرفتن وی مخالف بودیم.»
گفته‌های آقای دهقان درحالی بیان می‌شود که محمدرضا رحیمی با رای نمایندگان مجلس هفتم به عنوان رئیس دیوان محاسبات که از دستگاه‌های زیرمجموعه مجلس است، انتخاب شد.
سایت تابناک نیز روز چهارم بهمن در گزارشی با عنوان «پول‌های رحیمی خرج کدام یک از نمایندگان شده است؟» تصریح کرد که دوره زمانیِ اتهامات آقای رحیمی با برگزاری انتخابات مجلس هشتم مصادف است که محمدرضا نادری، وکیل محمدرضا رحیمی و محمود علیزاده طباطبایی، وکیل شهرام جزایری مدعی هستند، حدود ۱۷۰ نامزد انتخابات مجلس هشتم «از منابع مالی استفاده کرده‌اند که اکنون باعث زندانی شدن رحیمی شده‌است.»
محمدرضا رحیمی، روز ۱۷ شهریور در نامه‌ای به صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، ضمن رد اتهامات خود تاکید کرده بود که این اتهامات مربوط به «برگزاری انتخابات» بوده و او مبالغ کمک به نامزدهای انتخابات مجلس هشتم را به همراه مدارک به دادگاه ارائه کرده‌است.
وکیل آقای رحیمی نیز روز سوم آبان گفته بود که او در زمان انتخابات مجلس هشتم به ۱۷۰ یا ۱۸۰ نفر از نمایندگان اصول‌گرای مجلس پول داده‌است.

گزارش وحید پوراستاد در مورد واکنش‌ها به حکم محمدرضا رحیمی

رویکرد «فرار به جلو»
انتقادهای اصولگرایان از محمدرضا رحیمی، واکنش برخی از وب‌سایت‌های خبری و روزنامه‌های ایران را در پی داشته‌است.
روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «آلزایمر» نوشته‌است: «این که برخی گروه‌های سیاسی منتظر حکم محمدرضا رحیمی، معاون اول دولت دهم باشند تا به این بهانه به اظهارات و حمایت‌های عجیب و غریب رئیس دولت‌های نهم و دهم و حامیانش از پاکدستی این دولت‌ها و از جمله معاون اولش پاسخ گویند، قابل انتظار بود، اما هیچ‌کس فکر نمی‌کرد که برخی اصولگرایانی که پیشتر حامی محمود احمدی‌نژاد بودند، گوی سبقت را در این زمینه از دیگران بربایند.»
روزنامه شرق نیز ضمن بررسی «رویکرد اصول‌گرایان در برخورد با حکم فساد مالی رحیمی»، تاکتیک این جناح را «فرار به جلو» توصیف کرده و نوشته‌است: «محمد رحیمی تا روز آخر دولت دهم در پست معاون اولی احمدی‌نژاد به ایفای نقش پرداخت. رئیس دولت هم در دفاع از او کم نگذاشت و او و کابینه‌اش را خط قرمزی عنوان کرد که نباید به آن تعرض شود.»
مرتضی حاجی، وزیر دولت اصلاحات و عضو هیات‌مدیره بنیاد باران به روزنامه شرق گفته‌است: «جریان اصولگرا در حال فرار روبه‌جلوست تا از تابلوشدن جریان خود با نام [محمدرضا] رحیمی جلوگیری کند.»


«این حکم برای ایشان قابل پذیرش نیست»
درحالی که برخی از نمایندگان مجلس ایران، رای صادر شده درباره آقای رحیمی را قطعی می‌دانند، محمدرضا نادری، وکیل آقای رحیمی نیز گفت که وی حکم صادره برای خود را قابل پذیرش نمی‌داند و از رئیس دستگاه قضا درخواست اعمال ماده ۱۸ خواهد کرد.
بر اساس ماده ۱۸ قانون آئین دادرسی، اگر آرای قطعی دادگاه‌های عمومی و انقلاب، نظامی و دیوان عالی کشور به تشخیص رئیس قوه قضائیه به عنوان قاضی‌القضات، خلاف بیّن شرع باشند، جهت اعاده دادرسی به مرجع صالح برای رسیدگی مجدد ارجاع می‌شود.
آقای نادری ۴ بهمن، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تسنیم تصریح کرد: «این حکم برای ایشان قابل پذیرش نیست و معلوم است که از آن ناراحت هستند.»
وی با بیان اینکه برای اجرای حکم صادره برای موکلش زمانی در نظر گرفته نشده، تصریح کرد: «ما دنبال اعاده دادرسی هستیم و ممکن است برای توقف اجرای حکم، دستوری هم بگیریم.»


واکنش حمید رسایی
پس از صدور حکم محمدرضا رحیمی برخی از نمایندگان مجلس خواستار تسریع در صدور حکم مهدی هاشمی شده‌اند.
حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، با اشاره به صدور حکم محمدرضا رحیمی گفته‌است: «امیدواریم دستگاه قضا... در بررسی تخلفات دیگر از جمله پرونده مربوط به درخواست فاضل لاریجانی و ارتباط آن با موضوع سعید مرتضوی و به ویژه در خصوص پرونده مهدی هاشمی... با دقت و سرعت عمل کند.»
آقای رسایی صبح روز شنبه، ۱۰ آبان، همزمان با برگزاری چهاردهمین دادگاه مهدی هاشمی، با حضور در دادگاه انقلاب از تحویل نامه ۱۱۰ نماینده مجلس به قاضی پرونده «برای برگزاری علنی دادگاه» خبر داده و گفته بود که کمیته‌ای وظیفه «مراقبت و رصد» اقدامات دستگاه‌ها در رابطه با این پرونده را به عهده دارد.
تاکنون ۲۵ جلسه دادگاه پرونده مهدی هاشمی در شعبه ۲۸ دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شده‌است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«روشن ماندن تلفن همراه»، دلیل احتمالی کشته شدن فرمانده سپاه در جولان

بر اساس گزارش روزنامه‌های عربی و لبنانی، ردگیری تلفن همراه محمد علی الله‌دادی، از فرماندهای سپاه پاسداران، به احتمال زیاد به کشته شدن او منجر شده‌است.
روزنامه‌های لبنان شنبه چهارم و یکشنبه پنجم بهمن نوشته‌اند، تحقیقات حزب الله این احتمال را تقویت کرده‌است که کشته شدن سرتیپ پاسدار الله‌دادی نتیجه اشتباه خود او در باز گذاشتن تلفن همراهش در مناطق حساس نظامی بود.
براساس این گزارش‌ها، بازبودن تلفن همراه سردار الله دادی به هنگام بازدید مشترک او و شبه نظامیان ارشد حزب الله از نزدیکی مرز سوریه با اسرائیل، امکان حمله یکشنبه گذشته به کاروان خودروهای حزب الله را فراهم کرد.
هدف قرار دادن کاروان خودروهای حزب الله از طریق حمله هوایی به «مزرعه الامل» در قنیطره در بلندی‌های سوری جولان و در فاصله بسیار نزدیکی از مرز سوریه با اسرائیل رخ داد.
غیر از سرتیپ پاسدار الله دادی که فرمانده پیشین سپاه الغدیر یزد بود، جهاد مغنیه، پسر عماد مغنیه، فرمانده به قتل رسیده حزب الله، محمد حسن عیسی، فرمانده میدانی حزب الله و نیز شمار دیگری از نیروهای حزب الله کشته شدند.
روزنامه کویتی الرای نخستین روزنامه عربی منطقه بود که در روزهای گذشته نوشته بود، بازبودن تلفن همراه سردار الله دادی امکان ردگیری حضور این خودروها در قنیطره را فراهم کرد.
سپس روزنامه لبنانی السفیر پنج‌شنبه گذشته و آنگاه روزنامه دیگر آن کشور، الجمهوریه، شنبه چهارم بهمن و دیلی استار، روزنامه انگلیسی‌زبان بیروت، یکشنبه پنجم بهمن این خبر را با برخی جزئیات بازنشر کرده‌اند.
الجمهوریه با استناد به منابع حزب الله لبنان که در روزهای اخیر تحقیقاتی در خصوص دلایل موفقیت حمله دشمن به این کاروان انجام داده‌اند، نوشته‌است، سردار الله دادی از دمشق راهی پیوستن به کاروان نیروهای حزب الله در قنیطره شد و در طول تمامی مسیر تلفن همراهش باز بود.
به نوشته رسانه‌های لبنان، کشته شدن الله دادی تنها چند روز پس از آغاز به کار اتاق جدیدی که ایران، حزب الله و سوریه برای انجام عملیات مشترک در منطقه برپا کرده بودند، رخ داد.
اسرائیل مسئولیت حمله هوایی را قبول نکرده اما آن را نیز رد نکرده‌است، اما حزب‌الله، سوریه و ایران آن را کار اسرائیل می‌دانند.
فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ایران در واکنش تاکید کرده‌اند تا «نابودی» اسرائیل از پای نمی‌نشینند. حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه پاسداران شنبه چهارم بهمن اسرائیل را به انتقامگیری از نوعی کم‌سابقه و «ویژه» تهدید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل قاآنی، جانشین فرمانده شاخه قدس سپاه، پنجشنبه در آیین خاکسپاری الله دادی در شهر سیرجان در استان کرمان گفت، الله دادی این «توفیق» نصیبش شده بود که در سال‌های اخیر در «عرصه بین‌الملل و دفاع از جهان اسلام در لبنان و سوریه» حضور داشته باشد.
یک مقام امنیتی اسرائیل سه شنبه گذشته به رویترز گفته بود، اسرائیل از وجود ژنرال ایرانی در میان کاروان یادشده خبر نداشته و او هدف نبوده‌است.
به گزارش دیلی استار، شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب الله، نیز یکشنبه پنجم بهمن، در بیروت گفت، اسرائیل «مستقیما نیروهای حزب الله را هدف گرفت».
به گفته شیخ قاسم، این نوع حمله که «در فاصله چهار کیلومتری از مرز سوریه با اسرائیل رخ داد»، آغاز «معادله‌ای جدید» میان حزب الله و اسرائیل است.
یووال اشتاینیتز، وزیر اطلاعات اسرائیل، هفته گذشته گفت ارزیابی کشورش این است که حزب الله و سایر نیروهای هم‌پیمان با آن در حال حاضر همه توان خود را برای بقای حکومت بشار اسد به کار می‌برند و از این‌رو در چنین وضعی در جستجوی درگیری‌های خاص با اسرائیل نیستند.
بسیاری از کارشناسان نظامی جهان براین باور هستند که واحد اطلاعاتی ارتش اسرائیل بسیار قوی است.
این کارشناسان می‌گویند، یکی از مهم‌ترین یگان‌های شنود اسرائیل از ده‌ها سال قبل در بلندی‌های اشغالی جولان قرار دارد که از آنجا تحرکات مربوط به همکاری‌های سوریه با سایر نیروها، مانند حزب الله، رصد می‌شود.
ایران به تازگی تایید می‌کند که در جنگ داخلی سوریه از طریق نقش «مشورتی» دخیل است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 18 از 62:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA