انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 19 از 62:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
دفتر احمدی‌نژاد: اتهامات رحیمی ارتباطی با دولت نهم ندارد

دفتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور پیشین ایران، ضمن رد ارتباط «اتهامات» محمدرضا رحیمی با دولت نهم اعلام کرد که اتهامات آقای رحیمی «با فرض صحت» مربوط به ریاست وی بر دیوان محاسبات، وابسته به مجلس شورای اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، دفتر آقای احمدی‌نژاد، روز یک‌شنبه، ۵ آبان، در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «در نحوه رسیدگی به این موضوع تأملات فراوانی وجود دارد که ورود به آن را در شرایط کنونی به صلاح کشور نمی‌دانیم.»
در این اطلاعیه تاکید شده‌است: «تمام ماجرای آقای رحیمی حتی با فرض صحت اتهامات و قبول رسیدگی قانونی و صحیح مربوط به سال ۸۶ و قبل از آن و دوره ریاست ایشان بر دیوان محاسبات کشور وابسته به مجلس شورای اسلامی و پیش از همکاری و حضور ایشان در دولت نهم بوده و در آن زمان چنین مسائلی مطرح نبوده‌است.»
محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق ایران، از جمله متهمان اصلی در پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران بوده‌است.
او روز دوشنبه، ۱۷ شهریورماه، در نامه‌ای به صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه، ضمن رد اتهامات خود تاکید کرده بود که این اتهامات مربوط به «برگزاری انتخابات» بوده و او مبالغ کمک به نامزدهای انتخابات مجلس هشتم را به همراه مدارک به دادگاه ارائه کرده‌است.
پیش از آن نیز برخی از نمایندگان مجلس، از جمله احمد توکلی و الیاس نادران، آقای رحیمی را متهم کرده بودند که پول‌هایی را از طریق جابر ابدالی از متهمان پرونده اختلاس از بیمه ایران بین نامزدهای انتخابات مجلس هشتم توزیع کرده‌است.
جابر ابدالی، خردادماه سال ۱۳۹۱ در دادگاه اختلاس از بیمه ایران گفته بود که «دسته‌چک امضاشده‌اش» را در آستانه انتخابات مجلس هشتم به آقای رحیمی «داده‌است».
انتخابات مجلس هشتم درسال ۱۳۸۶ برگزار شد و محمدرضا رحیمی در زمان برگزاری این انتخابات رئیس دیوان محاسبات، وابسته به مجلس شورای اسلامی بود.
وی سال ۱۳۸۷ و با حکم محمود احمدی نژاد به سمت معاون حقوقی و پارلمانی ریاست جمهوری منصوب شد.
دفتر آقای احمدی نژاد در ادامه اطلاعیه تازه خود بدون اشاره به موارد مشخصی اعلام کرده‌است: «اطلاع‌رسانی سهوی یا عمدی نادرست و مبهم، همانند ماجراهای بانکی و نفتی، فرصتی را در اختیار مغرضان و بددلان قرار داده‌است تا سنگین‌ترین هجمه‌ها را علیه خدمتگزاران پاک در دولت‌های نهم و دهم سازماندهی و اجرا نمایند.»
پس از اعلام حکم محکومیت محمدرضا رحیمی، برخی از رسانه‌های ایران خواستار عذرخواهی آقای احمدی نژاد شده‌اند.
از جمله خبرگزاری ایرنا، ۴ بهمن، به نقل از سایت پارسینه نوشت: «باید دید آیا محمود احمدی نژاد که در دوره ریاست جمهوری اش وعده داده بود در صورت اثبات اتهامات رحیمی، در تلویزیون عذرخواهی می‌کند، تن به این کار خواهد داد یا همچنان بنا دارد با سیاست سکوت خود از رحیمی حمایت کند.»
براساس این گزارش، آقای احمدی‌نژاد آبان ماه سال ۱۳۹۰ ضمن حمایت از آقای رحیمی گفته بود: «من به رهبری هم گفته‌ام که اگر ثابت شود که رحیمی حتی یک ریال هم اختلاس کرده من به تلویزیون آمده و ضمن عذرخواهی اعلام می‌کنم که شایستگی این سمت را ندارم.»
محمدرضا رحیمی در خرداد سال۹۲ نشان درجه یک خدمت از محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری وقت ایران، گرفته بود و در دولت دوم آقای احمدی نژاد ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را بر عهده داشت.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تکذیب «قهر» روحانی از جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

سایت انتخاب از «نیمه‌کاره ماندن» جلسه اول بهمن ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل «برخورد لفظی» بین یکی از اعضای این شورا و حسن روحانی رئیس جمهوری ایران خبر داد.
حسام‌الدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهوری ایران، اما گفت که در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی «بحث تنش‌زایی» مطرح نشده و آقای روحانی نیز تا پایان جلسه این شورا حضور داشته‌است.
وب‌سایت انتخاب، نزدیک به دولت روحانی، روز یک‌شنبه ۵ دی، خبر داد که جلسه اول بهمن ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی به دلیل «واکنش و اوقات تلخی» رئیس جمهوری با یکی از اعضای این شورا، «نیمه‌کاره» تعطیل شده‌است.
به گزارش این وب‌سایت، در این جلسه، یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از برخی اقدامات وزارت امور خارجه ایران و همچنین پیاده‌روی محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، با جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، انتقاد کرده‌است.
براساس این گزارش، پس از این سخنان، حسن روحانی «به شدت برافروخته شده» و اظهارات این فرد را «عوامانه» و «از روی کم‌اطلاعی» خوانده‌است.
وب‌سایت انتخاب در ادامه نوشت که سخنان آقای روحانی باعث تشدید این «برخورد لفظی» شده و در نهایت وی جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی را «به حالت قهر» ترک کرده‌است.
چند ساعت پس از انتشار این خبر، حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهوری ایران، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تسنیم گفت که در جلسه اخیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، موضوع «حاد و جنجال‌برانگیزی» که موجب تنش میان اعضا شود، مطرح نشده‌است.
وی در عین حال اضافه کرد: «به هرحال در بخش پیش از دستور بیان نظرات را داریم و همیشه هم همین‌گونه بوده‌است، اما اینکه این مباحث موجب جنجال و تنش و یا تبدیل به مسئله حاد شود را نداشتیم.»
آقای آشنا همچنین گفت که حسن روحانی جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی را ترک نکرده و تا انتهای جلسه حضور داشته‌است.
خبرگزاری انتخاب اشاره‌ای به نام فردی که با حسن روحانی «برخورد لفظی» داشته، نکرده‌است اما برخی وب‌سایت‌های خبری و روزنامه‌های ایران از جمله روزنامه قانون با استناد به عکس‌های منتشر شده از این جلسه، از حسن رحیم‌پور ازغدی به عنوان فردی نام برده‌اند که سخنان او باعث «خشم» آقای روحانی شده‌است.
حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، که از جمله سخنرانان نشست‌های نهاد نمایندگی رهبر جمهوری اسلامی در دانشگاه‌ها است، پیش از این نیز بارها از سیاست‌های دولت حسن روحانی و سخنان وی انتقاد کرده‌است.
وی پس از انتقاد آقای روحانی از تقسیم‌بندی هنرمندان به «هنرمند ارزشی و غیر ارزشی» در دیماه ۹۲، «یکی کردن» به گفته او «هنر ارزشی و غیر ارزشی» را «کاسبی» دانسته بود.
در هفته گذشته نیز تعدادی از اصولگرایان از پیاده‌روی وزیر خارجه ایران و آمریکا انتقاد کرده بودند.
۲۱ نماینده مجلس ایران با طرح سوال از محمدجواد ظریف، از او خواسته‌اند تا درباره پیاده‌روی با همتای آمریکایی‌اش، توضیح دهد.
خطیبان نماز جمعه تهران و مشهد در سخنان روز جمعه سوم بهمن ماه خود، از پیاده‌روی آقای ظریف همراه با جان کری، در ژنو سوئیس، انتقاد کرده بودند.
پیش از آن نیز محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، از محمد جواد ظریف خواسته بود تا «رسماً به خاطر حرکت‌های ناپسند اخیر از ملت ایران عذرخواهی کند.»
وی، اقدام آقای ظریف را «خطای فاحش» و «حرکت کاملا غلط و ناپسند» دانسته و گفته بود: «قدم زدن ظریف با وزیر خارجه آمریکا، زیر پا گذاشتن خون شهدا بود.»
در پاسخ به این انتقادها، محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت، استفاده از ترکیب واژگان «دیپلماسی ضعیف» برای توصیف دیپلماسی دولت را نام‌گذاری و برداشت «خیلی سخیف» خوانده بود.
روز چهارشنبه، ۲۴ دی، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، سه نشست با جان کری همتای آمریکایی خود در ژنو داشت و وزیران خارجه دو کشور دقایقی در خیابان‌های اطراف محل مذاکرات، در حین پیاده‌روی گفت‌وگو کردند.
آقای ظریف، ۲۹ دی ماه گفته بود که این پیاده‌روی صرفاً به دلیل این بوده که مذاکرات از حالت «نسبتا تنش‌آلود» خارج شود تا بتوان با استفاده از هوای پاک مقداری فضای مذاکرات را تغییر داد.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
رسانه‌های اسرائیل: تل‌آویو از طریق روسیه به ایران پیام داده است

رسانه‌های اسرائیل می‌نویسند که این کشور از طریق روسیه به ایران «پیام» داده‌است که در فکر انتقام‌گیری بخاطر کشته شدن یک فرمانده سپاه پاسداران و فعالان ارشد حزب‌الله نباشد و ایران را در این خصوص به «آرامش» دعوت کرده‌است.
بنا بر این گزارش‌ها که در روزنامه «تایمز آو ایزرائیل» هم بازتاب یافته، این «پیام» از سوی آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه اسرائیل، در دیدارهای او در مسکو با مقامات بلندپایه روسیه اعلام شده‌است.
رسانه‌های اسرائیل می‌گویند که لیبرمن از رهبران روسیه خواسته‌است، از ایران بخواهند «آرام» باشد.
شبکه ده تلویزیون اسرائیل یکشنبه پنجم بهمن گفت که این کشور با این «پیام» خواسته‌است به ایران و حزب الله «اطمینان دوباره بدهد که تمایلی به بحرانی کردن اوضاع ندارد».
براساس گزارش رسانه‌های اسرائیل، آویگدور لیبرمن در ادامه سفر، از روسیه به چین نیز خواهد رفت و «پیام» مشابه برای ایران را از طریق دولتمردان پکن برای تهران نیز ارسال خواهد کرد.
در پی حمله یکشنبه گذشته در بلندی‌های سوری جولان که محمد علی الله‌دادی، یکی از فرماندهان سپاه پاسداران، جهاد مغنیه، فرزند عماد مغنیه، فرمانده نظامی حزب‌الله و شمار دیگری کشته شدند، سپاه پاسداران ایران اسرائیل را به «انتقام‌گیری خاص» تهدید کرده‌است.
اما به گزارش شبکه ده تلویزیون اسرائیل، لیبرمن به مقامات روسیه گفته‌است، حمله هفته گذشته در بلندی‌های سوری جولان، «یک اقدام تدافعی» از سوی اسرائیل بوده‌است.
در همین حال، اسرائیل به طور رسمی مسئولیت حمله اخیر در سوریه را نپذیرفته‌است.
شبکه ده تلویزیون اسرائیل می‌گوید که «پیام» اسرائیل پیشاپیش برای تهران و بیروت ارسال شد.
اسرائیل از فوریه ۲۰۰۸ که عماد مغنیه، فرمانده ارشد حزب الله در سوریه کشته شد، از انتقام‌گیری حزب الله نگران بود.
اما به گزارش «تایمز آو ایزرائیل»، در روزهای گذشته کشته شدن جهاد مغنیه در کنار یکی از فرماندهان سپاه پاسداران ایران، این نگرانی را تشدید کرده‌است.
شبکه دو تلویزیون اسرائیل جمعه سوم بهمن گفته بود که کاروان حزب الله با همراهی سرتیپ پاسدار الله‌دادی، از ستادی در قنیطره بازدید می‌کرد که به تازگی برای هدایت حملات جدید از منطقه سوری جولان علیه اسرائیل برپا شده‌است.
براساس این گزارش، این ستاد برای حملات راکتی به شمال اسرائیل و تلاش برای ربودن نظامیان و غیرنظامیان اسرائیل در شمال این کشور تشکیل شده‌است.
رسانه‌های اسرائیل گزارش داده‌اند که آویگدور لیبرمن در دیدار با بلندپایگان روسیه و چین، مواضع اسرائیل را در باره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات ۱+۵ با ایران نیز مورد تاکید قرار می‌دهد.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نتانیاهو: احتمال توافق نهایی ۱+۵ و ایران در چند هفته آینده

بخش عبری رادیو اسرائیل دوشنبه ششم بهمن گزارش داد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این کشور، دوباره گفته‌است امکان دارد «در همین چند هفته آینده میان ایران و قدرت‌ها یک توافق نهایی هسته‌ای بدست آید»، اما (از دید اسرائیل) «بد» و «غیرقابل قبول» خواهد بود.
منابع دفتر نخست وزیری اسرائیل نیز یکشنبه شب به رسانه‌های کشورشان گفته بودند، ممکن است در ماه مارس توافق ایران و قدرت‌های جهانی، نهایی شود.
کشورهای مذاکره‌کننده در برابر ایران در یک روند معمول، دولت اسرائیل را از جزئیات گفت‌وگوهای اتمی با ایران آگاه می‌کنند.
نتانیاهو یکشنبه پنجم بهمن نیز در نشست دولتش در بیت‌المقدس گفته بود، به عنوان نخست وزیر اسرائیل خود را «موظف می‌داند از حیات و بقای اسرائیل دفاع کند».
نتانیاهو همچنین گفته بود، «برای دفاع از منافع اسرائیل و بیان مواضع این کشور به هر جا که دعوت شود، می‌رود تا خطرات ناشی از برنامه اتمی ایران را بیان کند».
نتانیاهو به انتقادهای مطرح شده در آمریکا و اسرائیل از سفر اسفند ماه او به واشینگتن برای سخنرانی در کنگره واکنش نشان می‌داد.
هفته گذشته اعلام دعوت جان بینر، رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، از نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره، با ناخشنودی کاخ سفید و دولت باراک اوباما روبرو شد.
اما آقای بینر در تازه‌ترین اظهارنظر خود در این باره یکشنبه پنجم بهمن گفت، کنگره چند ساعت پیش از بیانیه رسمی در خصوص دعوت از نتانیاهو، کاخ سفید را از این امر آگاه کرده بود.
بینر به شبکه سی‌بی‌اس گفت، «هیچ‌کس در دنیا بهتر از نتانیاهو بلد نیست تهدید ناشی از ترور اسلامگرایان افراطی و برنامه هسته‌ای ایران را تشریح کند».
همزمان، سناتور میچل مک‌کانل، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در سنای آمریکا، یکشنبه در برنامه «شصت دقیقه» در شبکه سی‌بی‌اس گفت وی با نظر باراک اوباما که تشدید تحریم علیه ایران را رد می‌کند، مخالف است.
مک‌کانل گفت، تشدید تحریم‌ها به ایران خواهد فهماند که اگر توافق نکند، وضع برای ایران وخیم‌تر می‌شود و تصویب تحریم‌ها، به ایرانی‌ها «انگیزه» می‌دهد.
به گفته مک‌کانل، تحریم‌های تازه اگر تصویب شود، تنها در صورت عدم دستیابی به توافق نهایی با ایران، اجرایی می‌شود.
مذاکرات ایران و قدرت‌های جهانی برای دستیابی به توافق نهایی هسته‌ای همچنان ادامه دارد و قرار است دور تازه‌ای از این گفت‌وگوها پنجشنبه نهم اسفند در استانبول برگزار شود.
ایران برنامه هسته‌ای خود را مسالمت‌جویانه می‌داند و خواهان لغو کامل تحریم‌ها است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نایب رییس مجلس آلمان در تهران: حصر باید برداشته شود

کلوديا روت، نايب ریيس مجلس آلمان، در سخنانی که واکنش تند اصولگرايان را به دنبال داشته است، خواستار پايان دادن به حصر خانگی رهبران جنبش سبز شده و گفته است که «اگر اين اتفاق بيفتد مردم رضايت بيشتری خواهند داشت».
خبرگزاری فارس گزارش داده که خانم روت، اين درخواست را روز يکشنبه پنجم بهمن در ديدار با محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، مطرح کرده است.
نايب ریيس مجلس آلمان با بيان اينکه «اميدوار بودم که حصر برداشته شود»، اعتراضات به نتايج انتخابات رياست جمهوری ايران در سال ۱۳۸۸ را از نشانه‌های «خواست آزادی جوانان و دانشجويان» توصيف کرده است.
ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد معترض به نتايج انتخابات دهم رياست جمهوری و زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، از زمستان سال ۱۳۸۹ در حصر خانگی قرار دارند.
کلوديا روت همچنين با اشاره به انتقادات مقام‌های جمهوری اسلامی از نقض حقوق بشر توسط آمريکا در زندان‌های گوانتانامو و ابوغريب، گفته است که «انسان بايد اصلاحات حقوق بشری را ابتدا در خانه خود درست کند و بعد از آن به گوانتانامو و ابوغريب انتقاد کند».
خانم روت همچنين درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفته است که «من شنيده‌ام در ايران همه می‌توانند کانديدا شوند ولی بايد از فيلتر شورای نگهبان رد شوند و همين طور شنيده‌ام که برخی نتوانسته‌اند از اين فيلتر عبور کنند».
درخواست آزادی فعاليت جعفر پناهی، کارگردان و عبدالفتاح سلطانی، وکيل مدافع زندانی، از ديگر محورهای سخنان نايب ریيس مجلس آلمان و يکی ديگر از نمايندگان اين مجلس بود که توسط خبرگزاری فارس گزارش شده است.
اين گزارش افزوده که آقای عارف در پاسخ به سخنان مطرح شده، با انتقاد از عملکرد «نمايشی و گزينشی کشورهای ديگر در بحث تروريسم»، برخی اقدامات کشورهای اروپايی را منافی حقوق بشر دانسته است.


واکنش اصولگرايان
سخنان کلوديا روت، نايب ریيس مجلس آلمان و هيات همراه او در ديدار با محمدرضا عارف، واکنش خشم‌آلود اصولگرايان را به دنبال داشته است.
سعيد جليلی، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام و شورای عالی امنيت ملی، گفته است: «کسانی که بيشترين ناقضان حقوق بشر هستند نمی‌توانند و در جايگاهی نيستند که بتوانند برای ديگر کشور‌ها صحبت کنند».
به گزارش ايلنا، آقای جليلی افزوده است که «ما حقوق بشر تعريف شده خودمان را داريم و آنها هم حقوق بشر تعريف شده خودشان را دارند».
خبرگزاری فارس هم گزارش داده که فاطمه آليا، عضو کميسيون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن «اظهارات مداخله‌جويانه» نايب ‌ریيس مجلس آلمان، گفته است: «بهتر بود پس از اين اظهارات مداخله‌جويانه به سفر وی پايان داده می‌شد».
محمدحسين فرهنگی، عضو هيات ریيسه مجلس نيز سخنان خانم روت را «دخالت آشکار در امور» ايران توصيف کرده و خواستار «پاسخ مناسبی» به اظهارات او شده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جنتی؛ مشت کوبیدن به دهان «عوضی‌ها» و رهبران «بی‌غیرت»

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در همایش سراسری ستادهای دهه فجر انقلاب اسلامی سراسر کشور که در چهارم بهمن ۱۳۹۳ با حضور شخصیت‌های سیاسی برگزار شد، بر روی سه نکته مهم انگشت گذاشت.

اول - مذاکرات هسته‌ای: او گفت که همه مردم در برابر سختی‌های ناشی از تحریم‌های فلج کننده اقتصادی ایستاده و مقاومت می‌کنند. اما عده‌ای از «افراد موثر مدیریتی» نظام، به دنبال «مقاصد شوم سیاسی» بوده و این نظر را القا می کنند که:
«مردم نمی‌توانند در برابر مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها ایستادگی کنند و باید برای حل این مشکلات با دشمن کنار بیاییم تا فشار تحریم‌ها برداشته شود، اقتصاد فعال شود و مشکلات گوناگون در کشور حل شود.»
سپس افزود که این دیدگاهی خطرناک است و باید برای «این افکار شوم» چاره‌ای اندیشید. آنها اقتصاد مقاومتی طرح شده از سوی مقام معظم رهبری را قبول ندارند و می گویند نمی توان از این راه دشمن را شکست داد. این گروه از مدیران نظام، دائماً «چراغ سبز» به دشمن نشان می دهند، می‌گوید:
«برخی که خداوند شر آنان را کم کند بر این باورند که با دشمن باید کنار آمد، در هسته‌ای باید کنار آمد و در سیاست باید کنار آمد در حالی که این رویارویی با مردم و رویایی با آرمان‌های امام، انقلاب و خون شهدا است.»

دوم - کاریکاتورهای شارلی ابدو: جنتی گفت که توهین کشور فرانسه به پیامبر اسلام در ۲۵ کشور ديگر اجرا و به ۱۰ زبان ترجمه شد. این «فاجعه برای انسانیت» همه را ناراحت کرد، اما رسالت ما این است که این «انسان های وحشی و ناجور» را نجات بدهیم. چگونه؟ می‌گوید:
«اگر کشورهای اسلامی ذره‌ای غیرت داشتند باید اقدام سرکوب‌گرانه‌ای انجام می‌دادند و حداقل آن این بود که فرانسه را تحریم کنند تا درس عبرتی شود تا کسی چنین جسارتی به خود ندهد.»

سوم - مطالبه رفع حصر: درخواست آزادی رهبران جنبش سبز موجب عصبانیت شدید اصول‌گرایان شده است. می‌گویند که هدف جنبش سبز براندازی نظام بود. اما عده‌ای به دنبال رفع حصرند تا «فتنه‌گران آزاد شوند تا دوباره فتنه کنند.» آنها «چهار آدم عوضی» هستند. راه‌حل مقابله با این عوضی‌ها چیست؟ می‌گوید: «ما باید در دهان آنهایی بزنیم که می گویند حصر باید شکسته شود.»


درباره این ادعاها چه می توان گفت؟
یکم - موضوع مدعای اول حسن روحانی، محمد جواد ظریف و کلیه افرادی در نظام جمهوری اسلامی هستند که طرح سازش با دولت‌های غربی را دنبال می‌کنند. از نظر آیت‌الله جنتی، آنان اهداف سیاسی شومی در سر می‌پرورانند و باید در برابرشان ایستاد. اما این دعا که «خداوند شر آنان را کم کند»، فقط یک دعا نیست. برای این که خداوند کاری به این کارها نداشته و در مسائل سیاسی و امور جزیی دخالت نمی‌کند. آدمیان باید با عقل خود مشکلاتشان را حل و فصل کنند. جنتی به عنوان یک فقیه به خوبی از این امر آگاه است. بدین ترتیب، اصول گرایان افراطی خود باید شر این افراد را کم کنند. درست به همان شیوه‌های متفاوتی که شر بسیاری را در ۳۶ سال گذشته کم کرده‌اند. این رهنمودی است به افراطی‌ترین نیروهای نظام که کارتان را دنبال کنید.

دوم - در خصوص داستان شارلی ابدو، آیت الله جنتی آگاهانه و ناآگاهانه به آیت الله خامنه‌ای اهانت می‌کند. می گوید «اگر کشورهای اسلامی ذره‌ای غیرت داشتند» این گونه واکنش نشان می‌دادند.
می‌دانیم که از نظر فقیهان، ایران اسلامی‌ترین کشور کنونی جهان است. آیت‌الله خامنه‌ای هم رهبری خردمندانه و فرزانه این نظام را بر عهده دارد. آیت الله جنتی دو واکنش حداکثری و حداقلی مطرح کرده است. الف- واکنش حداکثری: اقدام سرکوبگرانه علیه فرانسه. ب- اقدام حداقلی: تحریم فرانسه. مدعای او این است که رهبران کشورهای اسلامی که هیچ یک از این دو واکنش را انجام ندهند، «ذره‌ای غیرت» ندارند.
آیت الله خامنه‌ای هیچ یک از این دو واکشن را نشان نداد. او در گام اول از «سخت‌گیری بر کفار» سخن گفت . در گام دوم حتی یک گام عقب نشست و عاقلانه جوانان غربی را به مطالعه مستقیم قرآن و اسلام شناسی دعوت کرد و از آنان خواست که تحت تأثیر جریان «اسلام‌هراسی» قرار نگیرند
روشن است که هیچ یک از رهبران کشورهای اسلامی شجاعت - در واقع بی‌باکی ناشی از حماقت- انجام واکنش حداقلی و حداکثری مورد درخواست آیت‌الله جنتی را ندارند. اما آیت‌الله خامنه‌ای که با بقیه تفاوت دارد. او چرا فاقد این شجاعت است؟ آیا دلیل آن این است که «ذره‌ای غیرت» ندارد؟ یا آن واکنش‌ها با عقلانیت هدف – وسیله‌ای تعارض دارد؟

سوم - مطالبه آزادی رهبران جنبش سبز آن چنان اصول‌گرایان افراطی را عصبانی کرده که به اقدامات فیزیکی توسل جسته‌اند. در مجلس شورای اسلامی با حمله به جایگاه، نطق پیش از دستور علی مطهری را گرفته و پاره کرده و خود او را هم به زور پایین کشیدند.
حال آیت‌الله جنتی راهکاری فراگیر برای حل این مسأله - یعنی درخواست نشدن رفع حصر- پیشنهاد می‌کند. می‌گوید از این به بعد هر کس چنین مطالبه‌ای مطرح کرد، بر دهانش بکوبید. بدین‌ترتیب اگر از این به بعد فردی زخمی شد، مسئولیت مستقیم آن با آیت‌الله جنتی است. شاید حمله با قمه به عبدالله مومنی، پس از سال‌ها زندان، نمایشی از همین پروژه «دهان‌زنی» بوده است؟

چهارم - ادب از که آموختی؟ از فقیهان. حقیقت این است که فقیهان در زوال اخلاقی ما نقش مهمی بازی کرده‌اند. وقتی آیت‌الله جنتی در ۸۸ سالگی این گونه سخن می‌گوید، تکلیف بقیه روحانیت روشن است. غربی‌ها را «انسان‌های وحشی و ناجور» می‌نامد. رهبران کشورهای اسلامی - از جمله آیت‌الله خامنه‌ای - را بی‌غیرت می‌خواند. خیل بی‌شمار پیگیران رفع حصر را «چهار تا آدم عوضی» به شمار می‌آورد. اگر کمی بیشتر عصبانی شده بود، شاید به جای «باید به دهان آنها بزنیم» می‌فرمودند که «باید دهانشان را صاف کنیم».
حسن روحانی و محمد جواد ظریف و دیگر مسئولانی که به طور جدی به دنبال حل مسئله هسته‌ای و سازش با دولت‌های غربی‌اند، نیز مقاصد شومی دارند که خداوند باید شرشان را کم کند. همه اینها اهانت‌های یک سخنرانی آیت‌الله جنتی است. اگر دیگر سخنرانی‌های او را جمع کنیم، چندین جلد «دشنام‌نامه» خواهد شد.

پنجم - واکنش «سربکوبگرانه» به فرانسه چه معنایی دارد؟ آیا منظور او حمله نظامی به فرانسه است؟ بعید است او این هدف محال را تعقیب کند. شاید منظورش انجام عملیات تروریستی است؟ آیا این گونه سخن گفتن، تشویق علنی تروریسم دولتی نیست؟
جنایت‌های بی شمار گروه‌های تروریستی مسلمان- القاعده، طالبان، داعش، جبهه نصرت، بوکوحرام، الشباب، و دیگر گروه‌های مشابه - موجب شده تا عالمان مسلمان ضمن محکوم کردن فعالیت‌های ترویستی بگویند که اسلام دین رحمت است، نه دین خشونت. این(یعنی خشونت‌زدایی از اسلام) کنشی اخلاقاً موجه است که با اصلاح دینی رادیکال باید تکمیل شود. یعنی کلیه احکام خشونت‌آمیز باید به بایگانی تاریخ سپرده شود. اما گویی آیت‌الله جنتی همچنان همان راه‌ها را دنبال می‌کند.

اکبر گنجی


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
طرح ۱۱ سناتور آمریکایی برای تشدید تحریم‌ ایران در صورت شکست مذاکرات

۱۱ سناتور آمریکایی روز دوشنبه ششم بهمن با ارائه قطعنامه‌ای، از مذاکرات هسته‌ای شش قدرت جهانی و ایران حمایت و در عین حال تهدید کردند که در صورت شکست مذاکرات، تحریم‌های جدیدی بر ضد تهران وضع خواهد شد.
خبرگزاری رویترز گزارش داده که این قطعنامه از سوی ۱۰ سناتور دموکرات و یک سناتور مستقل تهیه شده و در آن آمده که سنا آماده است تا در صورت شکست مذاکرات، تحریم‌های جدیدی علیه ایران تصویب کند.
سناتور دایان فاینشتاین، از تهیه کنندگان این قطعنامه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تصویب تحریم‌های تازه پیش از پایان زمان تعیین شده برای مذاکرات می‌تواند تلاش‌های ما برای توافق با ایران را به شدت تضعیف کند».
سناتور کريس مورفی، از دیگر طراحان نیز گفته که این قطعنامه «برای آنهايی که قطعنامه مطرح در کميته بانکی سنا را مضر می دانند، گزينه‌ای در حمايت از ديپلماسی» فراهم می‌کند.
خانم مورفی هم در حمايت از دولت باراک اوباما گفته است که تصويب تحريم‌های جديد عليه ايران در جريان مذاکرات جاری هسته‌ای، تلاش‌ها برای رسيدن به توافق با تهران را «به شدت تضعيف» می‌کند.
اين در حالی است که کميته بانکی سنا در هفته جاری طرحی را به رای می‌گذارد که بر اساس آن، در صورت به دست نيامدن توافقی ميان ايران و ۱+۵ تا ۱۰ تير ۱۳۹۴، تحريم‌ها عليه تهران تشديد خواهند شد.
اين طرح توسط سناتور جمهوری‌خواه، مارک کرک و سناتور دمکرات، رابرت منندز تهيه شده است.
باراک اوباما، ریيس جمهوری آمريکا گفته که اين طرح، مذاکرات هسته‌ای با ايران را به شکست می‌کشاند و در صورت تصويب در سنا، آن را وتو خواهد کرد.
آمريکا، بريتانيا، فرانسه، آلمان، چين، روسيه و ايران، هم‌اکنون در حال مذاکره با تهران بر سر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی هستند.
برخی از قدرت‌های جهانی نگران هستند که تهران از اين برنامه به عنوان پوششی برای ساخت جنگ‌افزار اتمی استفاده کند اما تهران اين ادعا را رد کرده و می‌گويد که برنامه هسته‌ايش کاربردهای علمی، تحقيقاتی و توليد سوخت دارد.
ميزان و ابعاد برنامه غنی‌سازی اورانيوم و نحوه لغو تحريم‌های اعمال شده عليه ايران، محور اصلی اختلافات است.
دولت اسرائيل، مخالف اصلی برنامه اتمی جمهوری اسلامی است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مامور پیشین «سیا» متهم به درز اطلاعات در مورد ایران محکوم شد

جفری استرلینگ، یک مامور پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، «سیا»، که به اتهام درز اطلاعات در مورد برنامه‌ای مخفیانه علیه فعالیت‌های اتمی ایران به یک خبرنگار «نیویورک‌تایمز»، محاکمه می‌شد، در نهایت ۶ بهمن ماه، محکوم شد.
برخی رسانه‌های آمریکایی، محکومیت آقای استرلینگ را موفقیتی برای دادستانی فدرال و دولت آن کشور می‌دانند؛ روزنامه واشینگتن‌پست می‌گوید این «پیروزی چشم‌گیر» برای دادستانی و دولت، پس از تلاش سخت آنها برای فرو نشاندن درز اطلاعات از سوی افراد رخ می‌دهد.
این محکومیت در حالی صورت می‌گیرد که دادستانی ایالات متحده، پرونده‌های مشابهی نیز در مورد برخی دیگر ماموران پیشین سازمان‌های اطلاعاتی آن کشور باز کرده است.
جفری استرلینگ، ۴۷ ساله، در پایان ماه آوریل، سه ماه دیگر، حکم نهایی خود را خواهد گرفت و تا آن زمان آزاد خواهد بود.
اریک هولدر، دادستان کل ایالات متحده، می‌گوید محکومیت او «عادلانه و مناسب» است.
این مامور پیشین سازمان «سیا» در دهه نود میلادی سده گذشته، به مدت ۹ سال برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا کار می‌کرد و در دی ماه سال ۱۳۸۹ خبر بازداشت او منتشر شد.
او متهم شد که اسراری مربوط به یک برنامه محرمانه «سیا» برای ارائه نقشه‌های عمدا ناقص به مقام‌های ایرانی را فاش کرده است.
بنا بر اتهام‌ها، این اسناد در اختیار جیمز رایزن، خبرنگار سرشناس روزنامه نیویورک‌تایمز قرار گرفته بود؛ کسی که در کتاب «وضعیت جنگی» خود به آن اشاره و در عین حال از این برنامه، که به عقیده‌اش به راحتی قابل شناسایی بود، انتقاد کرده بود.
نخست قرار بود جیمز رایزن نیز به دادگاه احضار شود که در پی تلاش‌های جوامع مدافع حقوق روزنامه‌نگاران، دادستانی از این کار صرف نظر کرد.
با این همه از جمله کسانی که در دادگاه آقای استرلینگ شهادت داده‌‌اند، کاندوليزا رايس، وزير خارجه سابق آمريکا است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مسکو میان اسرائیل و ایران نقشی بازی می‌کند؟

آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه اسرائیل، به روسیه رفته است و قرار است راهی چین نیز بشود. دو کشوری که از اعضای گروه ۵+۱ در مذاکرات هسته‌ای با ایران هستند. بنا بر گزارش‌های منتشر شده، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه، در دیدار با همتای اسرائیلی خود گفته است که او همچنان معتقد به یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای است اما این راه حل نباید امنیت کشور‌های منطقه را به خطر بیاندازد.
در همین حال در پی کشته شدن یک فرمانده ارشد سپاه و چند تن دیگر در پی حملاتی در بلندی‌های جولان گزارش‌هایی نیز منتشر شده که اسرائیل از طریق مسکو تهران را به حفظ آرامش دعوت کرده است. گزارش‌هایی که هیچ مقام رسمی آن را تایید یا تکذیب نکرده است.
رادیو فردا در این مورد با نیکولای کوژانف، تحلیلگر مرکز کارنِگی مسکو گفت‌وگویی کرده است.
آقای کوژانف بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ به عنوان دیپلمات روس در سفارت این کشور در تهران فعالیت می‌کرده است.

گفت‌وگو با نیکولای کوژانف، تحلیلگر مرکز کارنِگی مسکو

آقای کوژانف، تحلیل شما از رویکرد روسیه به مذاکرات جاری اتمی چیست؟
ابتدا باید بر یک موضوع که در اروپا و آمریکا آنچنان مدنظر قرار نمی‌گیرد تاکید کنم. روسیه علاقمند نیست که ایران به سلاح اتمی دست پیدا کند. روسیه معتقد است که ایران مجهز به سلاح اتمی، ‌می تواند از یک سو تهاجمی‌تر شود و از سوی دیگر کمتر سازنده باشد. همچنین از منظر مسکو، دستیابی ایران به سلاح اتمی، انگیزه‌ای برای سایر کشورهای کم ثبات‌تر در منطقه خاورمیانه خواهد بود که به سلاح دست یابند. و در ‌‌نهایت اینکه ایران مجهز به سلاح اتمی، منبعی دیگر برای بی‌ثباتی در مرزهای روسیه خواهد بود. از همین جهت است که روسیه در پی این است که این موضوع هر چه زود‌تر حل شود.
این را هم باید اضافه کنم که ساختار کنونی مذاکرات ایران و ۵+۱ هم بر مبنای طرح سرگئی لاوروف انجام می‌شود که راهی برای گفت‌وگوی پله پله طرفین را باز کرد.
اما در عین حال هم ما نباید درباره نقش روسیه در این گفت‌وگو‌ها بزرگنمایی کنیم چرا که این موضوع باید بین دو بازیگر اصلی این روند، ایران و آمریکا، حل شود اما روس‌ها در صدد میانجی‌گری و یافتن راه حل هستند و باید گفت که تاثیرگذار هم بوده‌اند.


ما در حالی از مذاکرات ۵+۱ با ایران صحبت می‌کنیم، ‌که برخی از ناظران، نقش بازیگران خارج از ساختار ۷ کشور را مطرح می‌کنند و آن را با اهمیت می‌دانند. یکی از این کشور‌ها اسرائیل است که حال وزیر خارجه‌اش در مسکو، دراین‌باره با همتای روس خود صحبت کرده است. به نظرتان روسیه چگونه می‌تواند به برقراری تعادل در این زمینه و همراه کردن اسرائیل با روند دیپلماتیکی که در جریان است کمک کند؟
خب در نظر گرفتن موضع اسرائیل به بحث گفت‌وگوهای هسته‌ای و نقش روسیه در این میان، بسیار پیچیده است. اولا حل شدن مسئله هسته‌ای ایران -‌اگر روزی حل شود- به نفع اسرائیل هم خواهد بود. این مسئله را از جهت می‌گویم که در حال حاضر، بسیاری از مشکلاتی که ایران در قبال اسرائیل دارد از این موضوع نشات می‌گیرد که اسرائیل، ‌بزرگ‌ترین متحد آمریکا در منطقه است و در صورت حل یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها بین واشینگتن و تهران، که‌‌ همان مسئله هسته‌ای است، این می‌تواند به عادی سازی روابط ایران و آمریکا منجر شود که تاثیر غیرمستقیم روی اسرائیل هم خواهد داشت.
اما در خود اسرائیل هم موضوع تهدید هسته‌ای ایران، بحثی است که سیاستمداران اسرائیلی برای منافع خود در کشورشان از آن استفاده می‌کنند و به نظرم با این کار بازی خطرناکی می‌کنند. اما برای مسکو، ‌ هر دو کشور ایران و اسرائیل با اهمیت هستند.
بر کسی پوشیده نیست که سال‌ها روسیه در تلاش برای بهبود روابط با اسرائیل بوده و مانع بر سر راه موضع مسکو در قبال ایران بوده است. حال نقش آفرینی مسکو برای حل موضوع هسته‌ای، به نقش روسیه در منطقه کمک می‌کند. و تا حدی روسیه نقش می‌انجی میان اسرائیل و ایران را ایفا می‌کند. نشانه‌های غیر مستقیم در این زمینه وجود دارد. مثلا همین گزارش اخیر درباره حملات در بلندی‌های جولان و فرستادن پیام از سوی اسرائیل به ایران از طریق مسکو که تهران را به آرامش دعوت کرده است.


دقیقا در همین باره می‌خواستم از شما سوال کنم. شما مدتی در سفارت روسیه در تهران هم فعالیت داشتید. به نظرتان فرستادن چنین پیامی با توجه به وضعیت موجود بین تل‌آویو و تهران، ممکن است؟
وقتی من به عنوان یک دیپلمات روس در تهران بودم، ‌ این امکان وجود نداشت. دوران ریاست جمهوری [محمود] احمدی‌نژاد بود و ارتباط حتی غیرمستقیم بین ایران و اسرائیل غیرممکن بود. اما با روی کار آمدن روحانی و خصوصا با توجه به اینکه مشخص شده رویکرد او به موضوع یهودیت متفاوت از سلفش است، به نظر شخصی من احتمال وجود چنین کانال غیر مستقیمی بسیار بالاست.


و به نظرتان مسکو تمایل دارد که به عنوان یک کانال غیر رسمی در این زمینه عمل کند؟
ببینید من در مقام تصمیم گیری نیستم و تنها یک تحلیلگرم که از منابع آزاد استفاده می‌کنم در نتیجه تنها می‌توانم در این زمینه گمانه‌زنی کنم. اما به نظرم با توجه به وضعیتی که روسیه در زمینه اوکراین دارد، مسکو هر چه بیشتر سعی می‌کند در زمینه موضوعات غیراروپایی و غیرغربی فعال شود. در نتیجه به نظرم مسکو بسیار تمایل دارد که نقشی به عنوان میانجی در مسایل منطقه‌ای که می‌تواند به ثبات بیشتر کمک کند، ایفا کند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
هشدار مشاور پیشین اوباما درباره ایران

«دنیس راس»، «ری تکی» و «اریک ادلمن» در مقاله‌ای به باراک اوباما از سیاست وی در خصوص ایران انتقاد کرده و گفته‌اند رئیس جمهوری آمریکا در قبال ایران «به اندازه کافی سخت‌گیر» نیست.
دنیس راس، از مشاوران پیشین سیاست خارجی باراک اوباما است. ری تکی، پژوهشگر و کارشناس سیاسی ایرانی‌تبار و از اعضای ارشد بخش مطالعات امور خاورمیانه در شورای روابط خارجی آمریکا و اردیک المن، دیپلمات است.
این مقاله که روز ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) در وب‌سایت «پولیتیکو» منتشر شده، می‌گوید: «هم‌پیمانان ایالات متحده در منطقه به دلیل آنچه از دید آنها "افزایش نفوذ ایران" است، در نگرانی به سر می‌برند و به باور هم‌پیمانان واشینگتن نفوذ ایران در لبنان، سوریه، عراق و یمن امری است که با عقب‌نشینی آمریکا مواجه شده‌است.»
در این نوشته آمده‌است «این دو تحول - یعنی بن‌بست گفت‌وگوهای هسته‌ای و تحرکات تهاجمی ایران در منطقه - تصادفی نیستند.»
ایران و آمریکا در ماه‌های گذشته مذاکرات برای رسیدن به توافق هسته‌ای جامع را دنبال می‌کنند.
در همین حال، کنگره ایالات متحده که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است تلاش می‌کند تحریم‌های جدیدی را علیه تهران به تصویب برساند، اما باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا هشدار داده که این اقدام کنگره به معنای شکست دیپلماسی خواهد بود و بنابراین آن را وتو خواهد کرد.
کاهش قیمت نفت خام و نیز اوضاع یمن، دو محوری است که در ادامه مطلب وب‌سایت «پولیتیکو» به آن‌ها اشاره شده‌است.
نویسندگان این مطلب سپس دولت اوباما را نصیحت می‌کنند که می‌بایست هرچه سریع‌تر «جنگی سیاسی» را علیه تهران آغاز کند و با مانور بر روی کارنامه حقوق بشری ایران و تلاش‌های این کشور برای حفظ قدرتِ اسد در سوریه افکار عمومی را با خود همراه کند.
از سوی دیگر، روزنامه واشنگتن پست روز ۲۵ ژانویه (پنجم بهمن) مقاله‌ای منتشر کرده که در آن جنیفر روبین، نویسنده مقاله، به انتقاد از رویکرد رئیس‌جمهوری آمریکا در قبال مذاکرات هسته‌ای با ایران پرداخته است.
در این مقاله به‌خصوص به انتقادهای دنیس راس، مشاور پیشین باراک اوباما، اشاره شده‌است.
این مقاله می‌نویسد در کنفرانسی که هفته گذشته در «مؤسسه یهودی امور امنیت ملی» در آمریکا برگزار شد، دنیس راس عملاً از دولت اوباما تقاضا کرد که برای رسیدن به یک راه حل با ایران در عرض چند ماه آینده اصرار نورزد.
به گفته مشاور پیشین اوباما، در این برهه زمانی، با توجه به نرمش فوق‌العاده کشورهای گروه ۱+۵، مذاکره‌کنندگان ایرانی عجله‌ای برای رسیدن به یک قرارداد نهایی ندارند. تهران نباید به این نتیجه برسد که کشورهای غربی بیش از ایران خواستار قرارداد نهایی‌اند.
به باور او آمریکا بدون بالا بردن هزینه عدم همکاری ایران، نمی‌تواند به یک قرارداد درازمدت با ایران دست یابد.
دنیس راس در ادامه گفته‌است اگر دولت اوباما تحریم‌های بیشتر علیه ایران را نمی‌پذیرد، در عوض می‌تواند با کنگره در مورد پی‌آمدهای ناشی از نقض قرارداد نهایی از سوی ایران، به تفاهم برسد.
رسیدن به این تفاهم حاوی پیامی برای ایران خواهد بود تا هزینه آشکار نقض قرارداد را مد نظر قرار دهد.
کنگره آمريکا که ترکيب مجلس نمايندگان و سنای اين کشور است در دوره اخير خود با اکثريت حزب دموکرات اداره می‌شد اما در دوره جديد، جمهوری‌خواهان در آن اکثريت دارند.
ترکيب جديد کنگره، اختلافات ميان آن و دولت دموکرات باراک اوباما بر سر چگونگی مواجهه با برنامه اتمی جمهوری اسلامی را افزايش داده است.
جنیفر روبین، نویسنده مقاله واشنگتن پست، با تاکید به اینکه سخنان دنیس راس پیشنهادهای جالبی را دربر دارد، می‌نویسد: «واقعیت این است که اوباما بیش از ایران خواهان رسیدن به یک قرارداد نهایی است. سیاست خارجی اوباما آشفته است و او از درگیری نظامی آمریکا با یک کشور دیگر اسلامی هراس دارد. به همین جهت ایران واهمه‌ای از آمریکا ندارد و ناسازگاری‌اش فایده داده‌است.»


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 19 از 62:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA