انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 22 از 62:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
نامه رحیمی نشان‌دهنده «دخالت دولت و قوه قضاییه» در انتخابات مجلس است

واکنش‌ها به حکم محکومیت محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری پیشین ایران، و نامه او به محمود احمدی‌نژاد همچنان ادامه دارد و یکی از نمایندگان مجلس گفته که این نامه، نشان دهنده دخالت دولت و قوه قضاییه در انتخابات مجلس است.
به گزارش سایت تابناک، هادی دواتگری، روز پنج‌شنبه، ۹ دی، با اشاره به نامه آقای رحیمی، اظهار داشت: «در جایی که گفته شده کمیته‌هایی برای هماهنگی انتخابات تشکیل می‌شود، نشان می‌دهد، ‌دولت در انتخابات دخالت داشته است».
محمدرضا رحیمی روز پنجم بهمن در نامه به محمود احمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کمیته‌ای متشکل از «برخی چهره‌های اصولگرا» برای جمع‌آوری کمک‌های «غیر دولتی» قبل از انتخابات مجلس هشتم، نوشته بود: «در میان افراد کمک کننده فردی به نام "جابر ابدالی" که از سوی برخی نمایندگان مجلس و مقامات قضایی و اجرایی به اینجانب معرفی شده بود، برای کمک اعلام آمادگی نمود».
به گفته آقای رحیمی، جابر ابدالی مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان «به قریب ۱۷۰نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت کرده است» که اسناد و کپی چک‌های صادره «در پرونده ثبت و ضبط است».
آقای دواتگری با اشاره به این بخش از نامه محمدرضا رحیمی تصریح کرد: «کسی نمی‌تواند از دستگاه قضا در انتخابات ورود کند؛ این افراد چه کسانی هستند و یا مقامات اجرایی اشاره شده چه کسانی هستند و چه سمت‌هایی داشتند؟»
این نماینده مجلس با بیان اینکه در نامه آقای رحیمی «ارکان حاکمیتی» زیر سوال رفته است، گفت که باید دادستان از آقای رحیمی «بازخواست» کند.
وی اضافه کرد: «اکنون پرسش ‌ما این است که آقای رحیمی به عنوان رییس دیوان محاسبات چه ارتباطی داشته که مدیریت و مهندسی انتخابات مجلس هشتم را داشته باشد، در حالی که حق ندارد این کار را ‌از جایگاه ریاست دیوان انجام دهد».
انتخابات مجلس هشتم در سال ۱۳۸۶ برگزار شد و محمدرضا رحیمی در زمان برگزاری این انتخابات رییس دیوان محاسبات، وابسته به مجلس شورای اسلامی، بود. اصولگرایان اکثریت کرسی‌های این مجلس را از آن خود کردند.
دواتگری از قصد خود برای تحقیق و تفحص درباره نامه آقای رحیمی خبر داده و گفته است: «البته شاید این را بگویند که مجلس نمی‌تواند در پرونده قضایی تحقیق و تفحص کند، ولی این پرونده دو بعد دارد و ما می‌خواهیم بدانیم مقامات قضایی و اجرایی یا نمایندگان که در اینجا وجود دارند چه کسانی‌اند‌».
عابد فتاحی، نماینده ارومیه در مجلس، نیز درباره پرداخت پول به ۱۷۰ کاندیدای انتخابات مجلس هشتم از سوی جابر ابدالی گفت: «اگر... افرادی وجود داشته باشند که بتوانند با دادن پول‌های هنگفت مسیر خانه ملت را تغییر دهند و ترکیب سیاسی مجلس را به وسیله رانت و پول تعیین کنند،... این موضوع یک فاجعه عظیم است».
نادر قاضی‌پور، دیگر نماینده ارومیه در مجلس تصریح کرد: «مرتضوی زمانی که زمین می‌خورد گفت که به نمایندگان پول دادم، رحیمی هم همین موضوع را مطرح کرده است».
سعید مرتضوی، رییس سابق سازمان تامین اجتماعی، ۱۹ آذر پارسال در نامه‌ای به رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفته بود که ۲۸۵ نفر از نمایندگان مجلس هشتم کارت هدیه و بن خرید این سازمان را دریافت کرده‌اند
آقای قاضی‌پور در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایرنا، گفت: «اگر واقعا چنین حرف‌هایی درست است، پس چرا اسامی نمایندگانی را که پول گرفته‌اند منتشر نمی‌کنند».
کمال‌الدین پیرموذن، نماینده اردبیل در مجلس روز هشتم دی از تهیه نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رییس مجلس، خبر داد که بر اساس آن، باید اسامی ۱۷۰ کاندیدای انتخابات مجلس هشتم که به گفته رحیمی از جابر ابدالی «پول گرفته بودند»، فاش شود.
ساعاتی پس ازانتشار این خبر، خبرگزاری فارس گزارش داد که این نامه در‌‌ همان ساعات ابتدایی جمع‌آوری امضاء، توسط تهیه‌کنندگان از دستور کار خارج شده و حتی به گفته یکی از نمایندگان، «توسط متولیانش پاره شده‌است».
در ادامه واکنش‌ها به نامه آقای رحیمی، داریوش قنبری، نماینده سابق مجلس نیز در مصاحبه‌ای با روزنامه شرق گفت که «۱۰۰ نماینده مجلس» در جریان استیضاح علی کردان از آقای رحیمی چک‌های پنج میلیون تومانی را «تحت عنوان کمک به مساجد» گرفتند.
درآبان سال ۸۷ تعدادی از نمایندگان مجلس، عباسی، مدیر کل دفتر دولت محمود احمدی‌نژاد در پارلمان، را متهم کردند که با پرداخت چک‌هاى پنج میلیون تومانى در قالب کمک به مساجد، اقدام به دریافت امضاء از نمایندگان براى پس گرفتن استیضاح علی کردان، وزیر کشور کرده است.
علی اصغر زارعی، نماینده تهران در مجلس، نیز گفت که به دلیل این کار آقای عباسی به او سیلی زده است. رییس مجلس نیز اعلام کرد که آقای عباسی از مجلس اخراج شده است.
صادق زیباکلام، استاد دانشگاه، نیز در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسکانیوز تصریح کرد: «رحیمی هرچه قدر پول برداشت کرده برای اینکه حمایت اصولگرایان داخل و بیرون مجلس را برای احمدی‌نژاد بخرد خرج کرده است».
وی افزود: «نکته جالب این است که اصولگرایان به گونه‌ای رفتار می‌کنند که اصلا گویا آن‌ها نبودند که قدرت را در آن هشت سال در دست داشتند و در بین اصولگرایان ذره‌ای احساس مسئولیت و پاسخگویی وجود ندارد».
تعدادی از نمایندگان مجلس ایران از جمله علیرضا زاکانی و محمد دهقان در روزهای گذشته ضمن تکذیب اصولگرا بودن آقای رحیمی، مدعی شده‌اند که محکومیت وی، به دلیل شکایت اصول‌گرایان بوده‌است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، محمدرضا عارف، معاون اول محمد خاتمی، رییس جمهوری اسبق ایران، نیز روز پنج شنبه در کنگره حزب مردمسالاری گفت: «کسانی که برای آن‌ها در سال‌های گذشته جایگاهی به مانند پیامبران الهی برای آن‌ها درست شده بود امروز می‌بینیم که امروز به چه حال و روزی افتاده‌اند».
مصطفی کوابیان، دبیرکل حزب مردمسالاری نیز در کنگره این حزب تصریح کرد: «آن‌ها که مقابل جمله رحیمی که گفت به نام خدا و به نام احمدی‌نژاد، سکوت کردند حالا امروز می‌گویند که اساسا گویا رحیمی اصلاح‌طلب بوده است».
محمدرضا رحیمی سال ۸۵ و در زمان ریاست خود بر دیوان محاسبات اعلام کرده بود که فردی در سوریه به او گفته است «اگر قرار بود پیامبر دیگری انتخاب شود، محمود احمدی‌نژاد می‌توانست آن پیامبر باشد».
آقای رحیمی سال ۹۱ در ابتدای یک سخنرانی گفته بود: «به نام خدا و به نام مقام معظم رهبری و به نام رییس جمهور».
وی پس از اعتراض‌ها به سخنانش با انتشار بیانیه‌ای عذرخواهی کرد و بیان این سخنان را «اشتباه لفظی و سهوی»، به دلیل فشردگی برنامه‌ها دانست.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
طرح تشدید تحریم‌های ایران در کمیته بانکی سنای آمریکا تصویب شد

کمیته بانکی سنای آمریکا روز پنجشنبه، ۹ بهمن، با اکثریت آراء طرحی را به تصویب رساند که بر اساس آن، اگر مذاکرات ایران با شش قدرت جهانی بر سر برنامه هسته‌ایش تا پایان ماه ژوئن به نتیجه نرسد تحریم‌های تهران تشدید خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این طرح با ۱۸ رای موافق در مقابل چهار رای مخالف به تصویب اعضای کمیته بانکی سنای آمریکا رسید.
این گزارش می‌افزاید: با این حال انتظار نمی‌رود که طرح یاد شده حداقل تا روز ۲۴ مارس در سنا به رای گذاشته شود.
گروهی از سناتورهای آمریکایی به دنبال تهدید باراک اوباما، رییس جمهوری ایالات متحده، مبنی بر وتوی طرح تشدید تحریم‌های ایران در جریان مذاکرات اعلام کردند که به مدت دو ماه طرح خود را به تاخیر می‌اندازند تا طرفین مذاکره به توافقی دیپلماتیک دست پیدا کنند.
تنها چهار سناتور دمکرات شامل شرود براون، جک رید، جف مرکلی و الیزابت وارن به طرح کمیته بانکی سنا رای منفی دادند. طرح یاد شده از سوی سناتور جمهوریخواه مارک کرک و سناتور دمکرات رابرت منندز ارائه شده بود.
شش سناتور دیگر دمکرات همراه با ۱۲ سناتور جمهوریخواه به طرح یاد شده رای مثبت دادند.
رابرت منندز پس از رای گیری کمیته بانکی سنا گفت: «این مصوبه تا حدودی هدف نهایی ما را تامین می‌کند که همانا جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی ساخت سلاح هسته‌ای است».
وی گفت انتظار دارد در صورتی که مصوبه یاد شده در «زمان مناسب» خود به سنا آورده شود، مورد حمایت وسیع سناتورهای هر دو حزب دمکرات و جمهوریخواه قرار گیرد.
سناتور دمکرات شرود بروان، پیشتر از اعضای کمیته یاد شده خواسته بود که تا پایان ماه ژوئن برای تشدید تحریم‌های ایران دست نگهدارند.
ایران و شش قدرت جهانی شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و بریتانیا همراه با آلمان، پس از ۱۸ ماه مذاکره در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی، توافق کردند که تا پایان ماه مارس به تفاهم سیاسی درباره نحوه حل و فصل ابهامات برنامه هسته‌ای ایران برسند و تا روز ۳۰ ژوئن، توافق جامع میان طرفین به امضاء برسد.
آن گونه که عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران، پس از مذاکرات روز پنجشنبه خود با همتایان آلمانی، بریتانیایی و فرانسوی‌اش گفته است: «هرچه به جزئیات نزدیک‌تر می‌شویم اختلاف نظر‌ها بیشتر می‌شود».
وی با این حال به خبرگزاری ایرنا گفته است: «تلاش بر این است که تا ماه مارس به توافق اولیه سیاسی برسیم».


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
عراقچی: هرچه به جزئیات نزدیک‌تر می‌شویم اختلافات بیشتر می‌شود

عباس عراقچی، عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران، پس از پایان گفت‌وگوها با معاونان وزیران خارجه سه کشور اروپایی در عصر روز پنج شنبه گفت که «هرچه به جزییات نزدیک‌تر می‌شویم، اختلاف نظر‌ها بیشتر می‌شود».
تیم مذاکره‌کننده ایران به سرپرستی عباس عراقچی صبح و عصر پنج شنبه، ۹ بهمن، در استانبول با همتایان خود هانس دیتر لوکاس از آلمان، سایمون گس از بریتانیا و نیکلاس دوریویر از فرانسه مذاکره کردند.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، آقای عراقچی مذاکره با شش کشوری که به گفته او «اصولا مواضع یکسانی ندارند» را به «ماراتن» تشبیه کرد و افزود: «هرچه به جزییات نزدیک‌تر می‌شویم اختلاف نظر‌ها بیشتر می‌شود و رسیدن به یک منطق مذاکراتی واحد کار زیادی می‌برد».
وی در عین حال شرایط مذاکرات را «امیدوار کننده» خواند و از تلاش برای رسیدن به «توافق اولیه سیاسی» تا ماه مارس خبر داد.
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، روز ‌۲۹ دی گفته بود که «مذاکرات پیچیده شده‌ است و ما وارد جزئیات شده‌ایم».
این گفته‌های مقامات جمهوری اسلامی در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز ششم بهمن گفت که امکان دارد «در همین چند هفته آینده میان ایران و قدرت‌ها یک توافق نهایی هسته‌ای بدست آید»، اما این توافق (از دید اسرائیل) «بد» و «غیرقابل قبول» خواهد بود.
ایران و شش قدرت جهانی که در آذر پارسال به توافق شش‌ماهه هسته‌ای دست یافتند، تاکنون دو بار به خاطر عدم حصول توافق بر سر تفاهم جامع هسته‌ای، توافق موقت ژنو را تمدید کرده‌اند. قرار شده‌ است که طرفین تا ماه مارس به یک «توافق سیاسی» دست یابند و تا ۱۰ تیرماه توافق نهایی هسته‌ای حاصل شود.
آقای عراقچی گفت‌و‌گو‌های روز پنج شنبه با سه کشور اروپایی را «بسیار مفید» ارزیابی کرد و در عین حال گفت: «هرچند کماکان در موضعی نیستیم که بتوانیم بگوییم پیشرفتی کرده‌ایم. هنوز قضاوت در این باره زود هنگام است».
وی اضافه کرد: «شاهد جدیت در مذاکرات هستیم، توافق وجود دارد ولی اراده برای گرفتن تصمیم‌های سخت، به نوبه خود دشوار است».
معاون وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: «اگر مذاکرات توام با واقع بینی و حسن نیت باشد به اعتقاد ما رسیدن به توافق چندان دور نیست».
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز هشتم دی تاکید کرده بود که هنوز نشانه‌های اراده سیاسی برای رسیدن به توافق را در طرف غربی مشاهده نکرده‌ است.
در‌‌ همان روز مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران، گفت: «فاصله‌ها بین ایران و طرف‌های مذاکره‌کننده هسته‌ای اندکی کمتر شده‌ است و امیدواریم با اراده سیاسی به تفاهم سیاسی برسیم».
آقای عراقچی در ادامه سخنان خود گفت: «درباره موضوعات مختلفی مذاکره می‌کنیم که هرکدام ابعاد مختلفی دارد؛ ابعادی که مربوط به برنامه هسته‌ای ایران می‌شود، از بخش غنی سازی گرفته تا... کاری که طرف مقابل باید انجام دهد».
وی اضافه کرد: «ماهیت مذاکرات و تنوع موضوعات و گستردگی بحث‌ها هم کار را مشکل می‌کند. از این رو قضاوت در این باره که کار پیشرفت کرده یا نه دشوار است».
موضوع تعداد سانتریفوژ‌ها، ظرفیت و تاسیسات غنی‌سازی ایران در فردو از اختلافات اساسی میان طرف‌ها در مذاکرات هسته‌ای به شمار می‌رود.
همچنین برداشته شدن یک‌باره تحریم‌ها از جمله خواسته‌های ایران در مذاکرات اتمی با گروه ۱+۵ اعلام شده‌ است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«نفی بلد» مادام‌العمر برخی از درویشان شهرستان کوار استان فارس

حکم زندان و تبعید هفت تن از دراویش گنابادی شهرستان کوار در استان فارس با رای دیوان عالی کشور به تایید نهایی رسید. تعدادی از این درویشان به نفی بلد مادام العمر و برخی هم به تبعید موقت از شهرستان کوار محکوم شده‌اند.
نوشین سیدحسینی از رادیو فردا در گفت‌وگو با مصطفی آزمایش، مسوول روابط عمومی انجمن جهانی پاسداشت حقوق بشر در ایران، از وی درباره جزئیات بیشتر این خبر پرسیده است.

مصطفی آزمایش:


گفت‌وگوی نوشین سیدحسینی با مصطفی آزمایش درباره نفی بلد مادام‌العمر برخی از درویشان

رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کاخ سفید: اوباما لایحه لزوم موافقت کنگره با توافق جامع با ایران را وتو می‌کند

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید: باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، لایحه سناتور لیندزی گراهام و باب کورکر که بر اساس آن، هرگونه توافق جامع با ایران را منوط به تصویب کنگره می‌کند وتو خواهد کرد.
جاش ارنست روز پنجشنبه ۹ بهمن به خبرنگاران گفت: این لایحه یک «سابقه زیانبار» ایجاد می‌کند که «تاثیر بسیار منفی» بر مذاکرات هسته‌ای ایران بر جای خواهد گذاشت.
اظهارات سخنگوی کاخ سفید ساعاتی پس از آن بیان می‌شود که کمیته بانکی سنای آمریکا لایحه مشابهی را درباره برنامه هسته‌ای ایران به تصویب رساند که بر اساس آن، در صورتی که تهران و شش قدرت جهانی تا پایان ماه ژوئن به توافقی جامع دست پیدا نکنند تحریم‌ها بر ضد جمهوری اسلامی تشدید خواهد شد.
این لایحه با اکثریت ۱۸ به چهار اعضای این کمیته به تصویب رسید.
باراک اوباما پیشتر نیز گفته بود که در صورت تصویب طرح تشدید تحریم‌های ایران در سنای آمریکا آن را وتو خواهد کرد.
به دنبال انتخابات میان دوره‌ای کنگره آمریکا در نوامبر پارسال، اکثریت کرسی‌های مجلس نمایندگان و سنا در اختیار جمهوریخواهان قرار گرفت که نسبت به دستیابی به توافق با ایران بدبین هستند.
سناتورهای سر‌شناس آمریکایی اعلام کردند که تنها با اعمال فشار بیشتر بر تهران می‌توان مقام‌های ایران را وادار کرد تا از برنامه هسته‌ای خود که تهدیدی برای اسرائیل و جهان است دست بکشند.
مذاکرات جاری میان ایران و گروه ۱+۵ تا پایان ماه ژوئن تمدید شده است و طرفین گفته‌اند که امیدوارند تا اواخر ماه مارس به «توافق سیاسی» دست پیدا کنند و تا پایان مهلت هفت ماهه مذاکرات، توافق جامع میان آن‌ها حاصل شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نتانیاهو ایران را مسوول حمله حزب‌الله به کاروان نظامی اسرائیل دانست

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل روز پنج شنبه ۹ بهمن ایران را مسوول درگیری‌های مرگبار روز چهارشنبه در مرز اسراییل و لبنان دانست.
به گزارش خبرگزاری آشوسیتدپرس، این حملات شدید‌ترین مورد از زمان جنگ حزب‌الله و اسراییل در سال ۲۰۰۶ بوده است.
درگیری‌ها روز چهارشنبه با پرتاب موشک‌های ضد تانک گروه حزب‌الله به یک کاروان نظامی اسراییل در منطقه شعبا آغاز شد که به کشته شدن دو سرباز اسرائیلی و مجرح شدن هفت تن دیگر منجر شد.
اسراییل با آتش توپخانه به حزب‌الله پاسخ داد. در این حملات یک نظامی اسپانیایی عضو نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در جنوب لبنان جان باخت.
روز پنج شنبه، وضعیت منطقه آرام ولی کماکان حساس گزارش شده و زندگی در روستای محل درگیری به وضع عادی بازگشته است. در همین حال نیروهای اسراییلی در حالت آماده باش بودند و خبرگزاری دولتی لبنان گفت هواپیماهای اسراییل در ارتفاع پایین بر فراز روستاهای مرزی پرواز کردند.
نخست وزیر اسراییل گفت: «ایران مسئول حمله دیروز حزب‌الله علیه ما است. ما به دفاع از خودمان علیه هر نوع حمله‌ای چه از نزدیک و یا از دور، ادامه می‌دهیم».
گروه حزب‌الله لبنان که مورد حمایت ایران است، گفته که این حمله به تلافی حمله هوایی اسراییل به شبه نظامیان حزب‌الله در مناطق مرزی سوریه صورت گرفته است. در آن حمله که اوایل ماه جاری روی داد، شش جنگجوی حزب‌الله و یک سردار سپاه پاسداران ایران کشته شدند.
ایران و گروه حزب‌الله از متحدان بشار اسد رییس جمهوری سوریه در جنگ داخلی این کشور هستند.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با شش قدرت جهانی گفت: «این‌‌ همان ایرانی است که اکنون تلاش می‌کند با قدرت‌های بزرگ به توافق برسد، توافقی که آن کشور را قادر خواهد ساخت که سلاح‌های هسته‌ای تولید کند، و ما شدیدا با این توافق مخالف هستیم».
خبرگزاری آشوسیتدپرس می‌افزاید که این درگیری‌ در مورد احتمال وقوع جنگ تازه‌ای بین دو طرف و دامن زدن به تنش در مناطق همجوار نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.
با این حال به نظر می‌رسد که اسراییل و حزب‌الله به دنبال تشدید تشنج نیستند. انتخابات سراسری اسراییل ماه مارس برگزار می‌شود و نخست وزیر آن کشور تمایلی ندارد در فاصله نزدیک به انتخابات درگیر جنگ شود.
ایران در جریان جنگ داخلی سوریه همواره از متحدان اصلی بشار اسد رییس جمهوری آن کشور بوده و با ارسال تسلیحات و مستشاران نظامی و همین طور با اعزام نفرات گروه حزب‌الله از رژیم سوریه حمایت کرده است.
خبرگزاری آشوسیتدپرس در ادامه می‌نویسد لحن رهبران دو طرف نشان می‌دهد که وضعیت رو به وخامت نخواهد رفت.
موشه یعلون، وزیر دفاع اسراییل، روز پنجشنبه گفت ارتش در حالت آماده باش و آماده «مقابله با هر گونه برخورد» است. وی در عین حال نسبت به درگیری‌های بیشتر هشدار داد.
موشه یعلون گفت نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد به اسراییل اطلاع داده‌اند که خشونت‌ها تشدید نخواهد شد.
او افزود: «ما از طریق نیروهای حافظ صلح پیامی دریافت کرده‌ایم تا آن جایی که آن‌ها مطلع هستند درگیری تمام شده است».
خشونت‌های روز چهارشنبه شدید‌ترین مورد درگیری از سال ۲۰۰۶ بین اسراییل و لبنان بوده است. جنگ یک ماهه بین دو طرف با حمله گروه حزب‌الله به خودروی نظامی اسراییل در منطقه مرزی، ربودن و کشته شدن دو سرباز اسراییلی شروع شد.
درگیری‌های یک ماهه میان طرفین به کشته شدن دست کم ۱۲۰۰ لبنانی و همچنین ۱۶۰ اسراییلی و نابودی منطقه شیعه نشین جنوب لبنان به علاوه از بین رفتن زیرساخت‌های این کشور منجر شد.
سفیر اسپانیا در سازمان ملل متحد روز پنج شنبه اسراییل را مسئول کشته شدن صلحبان اسپانیایی در روز چهارشنبه دانست.
نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد روز پنج شنبه از پایگاه نیروهای اسپانیایی در روستای عباسیه، محل کشته شدن سرباز اسپانیای، بازدید کردند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بررسی سفر مشاور رهبر ایران به مسکو و دیدارش با پوتین

علی اکبر ولایتی، نماینده ویژه حسن روحانی و مشاور امور بین‌الملل آیت‌الله علی خامنه‌‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران،‌ شامگاه هشتم بهمن با ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهوری روسیه در مسکو دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آقای ولایتی ابتدا در دیداری یک‌ساعت و نیمه درباره گسترش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور صبحت کرده و سپس به مدت یک ساعت به شکل خصوصی با آقای پوتین گفت‌وگو کرده است.
آقای ولایتی اظهار داشت که در این دیدارها درباره مذاکرات هسته‌ای نیز مذاکره شده است.
اما هنوز معلوم نیست در این دیدار خصوصی یک ساعته بین ولادیمیر پوتین و علی اکبر ولایتی چه موضوعاتی مطرح شده است.
رادیو فردا در گفت‌وگو با رضا تقی‌زاده تحلیلگر مسائل سیاسی در اسکاتلند، علاوه بر این پرسش، ابتدا ارزیابی او را از دلایل سفر آقای ولایتی به مسکو پرسیده است.


گفت وگوی حسین قویمی از رادیو فردا با رضا تقی زاده و بررسی سفر علی اکبر ولایتی به مسکو

رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
دیدار قاسم سلیمانی با حسن نصرالله به دنبال کشته شدن یک فرمانده سپاه

خبرگزاری فارس به نقل از تلویزیون المیادین لبنان از دیدار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با شیخ حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان، ۴۸ ساعت پس از کشته شدن محمد علی الله دادی، از فرماندهان سپاه در حمله اسرائیل خبر داده است.
محمدعلی الله دادی همراه شش عضو حزب الله لبنان از جمله جهاد مغنیه، از فرماندهان ارشد حزب الله و فرزند عماد مغنیه، در حمله هوایی اسرائیل در ۲۹ دی ماه به قنیطره در منطقه جولان در سوریه کشته شدند.
تلویزیون المیادین تصاویری از قاسم سلیمانی را نیز پخش کرده که در مجلس یادبود جهاد مغنیه در بیروت شرکت کرده است. بنابراین گزارش، قاسم سلیمانی پس از دیدار با حسن نصرالله همان شب به تهران بازگشته است.
شبکه الميادین همچنین می‌گوید که قاسم سليمانی در این دیدار درباره مسائل جاری از جمله حمله اسرائیل به قنیطره صحبت و رایزنی کرده است.
علاوه بر قاسم سلیمانی، علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم همراه هیاتی به بیروت رفته و روز پنج‌شنبه، ۹ بهمن در مجلس ختم جهاد مغینه شرکت کرده و امروز، جمعه، نیز با وزیر خارجه لبنان دیدار کرده است.
دیدار قاسم سلیمانی با حسن نصرالله، دو روز پس از حمله اسرائیل به قنیطره در حالی است که فرماندهان سپاه پس از آن حمله گفته بودند که اسرائیل باید منتظر تلافی باشد.
حسین امیر عبداللهیان، معاون وزیر خارجه ایران هم گفته بود که به آمریکا پیام داده‌اند که مقام‌های اسرائیل «باید منتظر عواقب این اقدام خود باشند.»
اما جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دریافت چنین پیامی از سوی ایران را تکذیب کرده است.
حزب‌الله لبنان که تهدید به تلافی حمله اسرائیل کرده بود، روز هشتم بهمن با موشک‌های ضد تانک به یک گشتی نظامی اسراییل در مزارع شعبای لبنان که تحت اشغال اسرائیل است حمله کرد.
در پی آن اسرائیل اعلام کرد که دو سربازش کشته و هفت تن دیگر مجروح شده‌اند. اسرائیل هم در مقابل، مناطقی از جنوب لبنان را گلوله باران کرد که یک صلحبان اسپانیایی سازمان ملل در آن کشته شد.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز پنج‌شنبه، ۹ بهمن ایران را مسئول حمله حزب الله لبنان به نظامیان اسرائیلی دانست. آقای نتانیاهو در عین حال گفت که اسرائیل و حزب الله تمایلی به افزایش تنش ندارند.
موشه یعلون، وزیر دفاع اسرائیل هم در همان روز از دریافت پیامی از حزب الله بواسطه یونیفل ( صلحبانان سازمان ملل مستقر در مرز اسرائیل و لبنان) خبر داده بود که بر این نکته تاکید کرده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
وزیر خارجه ایران بار دیگر به مجلس احضار شد

محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه ايران، سه‌شنبه ۱۴ بهمن، در کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس شورای اسلامی حاضر می‌شود تا به پرسش‌های ۲۵ نفر از اعضای اين کميسيون پاسخ دهد. آقای ظريف ماه گذشته نيز به مجلس احضار شده بود.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) در گزارش خود اشاره‌ای به دليل احضار وزير امور خارجه به مجلس نکرده اما نوشته که دو روز پيش از آن، کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی، «ابعاد سفر نايب رئيس مجلس آلمان به تهران را با حضور مسئولان ذی ربط بررسی می‌کنند.»
کلوديا روت، نايب رئيس مجلس آلمان هفته گذشته به تهران سفر کرد و در ديدار با محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، از سرکوب‌ها در ايران و حصر خانگی رهبران جنبش سبز انتقاد کرد و با اشاره به انتقادات مقام‌های جمهوری اسلامی از نقض حقوق بشر توسط آمريکا در زندان‌های گوانتانامو و ابوغريب، گفت: «انسان بايد اصلاحات حقوق بشری را ابتدا در خانه خود درست کند و بعد از آن به گوانتانامو و ابوغريب انتقاد کند».
اين سخنان، خشم اصولگرايان و تعدادی از نمايندگان مجلس را به دنبال داشت.
محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه جمهوری اسلامی، ۱۶ دی ماه نيز با حضور در مجلس شورای اسلامی از عملکرد خود در مذاکرات هسته‌ای دفاع کرد و اطمينان داد که هيئت مذاکره‌کننده ايرانی به دنبال اهداف سياسی و جناحی خود در اين مذاکرات نيست.
آقای ظريف و تيم او در گفت‌وگوهای اتمی توسط تعدادی از اصولگرايان، رسانه‌های آنها و نمايندگان مجلس متهم است که به اندازه کافی در برابر قدرت‌های جهانی طرف مذاکرات هسته‌ای با ايران قاطع عمل نمی‌کنند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
جنتی درباره اقتصاد مقاومتی:‌ چه اشکالی دارد روزی یک وعده غذا بخوریم

احمد جنتی، ‌خطیب نماز جمعه تهران،‌ با انتقاد از افرادی که قصد ایجاد رابطه با آمریکا و شکستن تحریم‌ها را دارند، اعلام کرد که چه اشکالی دارد اگر وضع بدتر شد، روزی یک وعده غذا خورده شود.
وی همچنین با اشاره به درگذشت ملک عبدالله، پادشاه پیشین عربستان، اظهار داشت که «باید به مسلمانان تبریک گفت».
به گزارش مهر، خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران، امروز دهم بهمن‌ماه به امامت احمد جنتی برگزار شد و دبیر شورای نگهبان، ضمن انتقاد دوباره از جریاناتی که «فتنه‌گر» نامیده می‌شوند، در مورد مسایل اقتصادی کشور نیز به سخنرانی پرداخت.
آقای جنتی با بیان این‌که «کدام تجربه نشان داده که آمریکایی‌ها به نفع ما کار کرده‌اند»، «اقتصاد مقاومتی را راه حل مشکلات اقتصادی دانست» و گفت: «این کار یک مقدار مقاومت و تحمل سختی‌ها می‌خواهد و مردم ما نیز آن‌ را تحمل خواهند کرد.»
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه اعلام کرد: «ممکن است زمانی فرا برسد که ما روزی دو وعده غذا بخوریم؛ چه اشکالی دارد حتی اگر شرایط بدتر شود ما روزی یک وعده غذا بخوریم.»
آقای جنتی در ادامه با اشاره به این که «گرسنگی کشیدن بدتر از داغ از دست دادن عزیزان و جوانان نیست»، گفت: «آیا آن کسی که جوان و عزیزش را داده است حال برای انقلاب، اسلام و نظام حاضر نیست قدری گرسنگی بخورد؟»
دبیر شورای نگهبان، با بیان این‌که من نمی‌گویم که باید گرسنگی خورد، افزود: «بی‌خود حرف مفت نزنند؛ من می‌گویم که ممکن است در مسیر مقاومت کار به جایی برسد که سختی‌ها را تحمل کنیم چرا که رسیدن به قله‌ها همواره با تحمل سختی بوده است.»


نامه آیت‌الله خامنه‌ای و نامه سلیمان به بلقیس
در ادامه خطبه‌های نماز جمعه، آقای جنتی به نامه رهبر جمهوری اسلامی به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی که هفته گذشته منتشر شد،‌ اشاره و آن‌را به نامه سلیمان پیامبر به بلقیس تشبیه کرد. او در این باره گفت: «این نامه سلیمان ما بود.»
دبیر شورای نگهبان، همچنین با طرح این سئوال که «چرا افراد ناباب و فاسد را بر سر کار می گذارند»، اعلام کرد: «یک فردی که در معاونت بالایی قرار گرفته و بیش از این نمی گویم که چه کسی است، جزء کسانی است که در شورای نگهبان رد صلاحیت شده، چرا که در تحصن مجلس شرکت کرده و عامل بقای این تحصن نیز بوده است.»
آقای جنتی با طرح این پرسش که «چرا مسئولین ملاحظه نمی کنند»، در مورد فرد یاد شده گفت: «او علاوه بر آن در رژیم سابق نیز سوءسابقه داشته و حالا این فرد آمده است در پست معاونت در یک وزارتخانه پولدار.»
خطیب نماز جمعه تهران، با بیان این‌که «ما چقدر گفتیم که فسادگران را سر کار نگذارید»، اعلام کرد: «نه تنها این روند را متوقف نکرده‌اند بلکه ادامه هم دارد؛ مرتب به ما در دانشگاه‌ها گزارش می‌دهند که افرادی را که در فتنه نقش داشتند و اثرگذار بودند سر کار می آورند.»


«پادشاه عربستان به سزای اعمال خود خواهد رسید»
بخشی از صحبت‌های آقای جنتی هم به واقعه درگذشت ملک عبدالله، پادشاه پیشین عربستان اختصاص داشت که وی تاکید کرد باید به خاطر این واقعه به مسلمانان «تبریک گفت».
خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: «پادشاه قبلی عربستان با شیعه دشمنی بسیاری داشت و تکفیر را راه‌اندازی و از آن حمایت کرد. او به سزای اعمالش خواهد رسید و الان نیز در حال تحمل مجازات اعمالش است.»
به گفته او، درگذشت ملک عبدالله را «باید به اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها و آنها که در اینجا (ایران) نیز گاهی اوقات از سفره او تغذیه می‌کردند، تسلیت بگوییم و به مومنان و مسلمانان و کسانی که واقعا غصه اسلام و شیعه را می‌خورند تبریک بگوییم ».
دولت حسن روحانی درگذشت ملک عبدالله را تسلیت گفته و محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران در مراسم سوگواری او حضور یافته است. این در حالی است که برخی محافظه‌کاران ایران و رسانه‌های آنها از درگذشت ملک عبدالله ابراز شادمانی کرده‌اند، از جمله روزنامه وطن امروز که از این واقعه به عنوان «شکوفه بیداری اسلامی در کشورهای عربی» نام برده است.
در نهایت بخش دیگری از سخنان احمد جنتی نیز به موضوع دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب در ایران می‌پرداخت و او درباره بنیانگذار جمهوری اسلامی گفت که «اگر گفته شود خداوند امام[خمینی] را مبعوث کرد، حرف درستی است.»


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 22 از 62:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA