انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 27 از 62:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 


درخواست الزهار برای تشکیل گروه‌های نظامی قسام در لبنان و سوریه

عضو برجسته دفتر سیاسی جنبش حماس خواهان تشکیل گروه‌های نظامی وابسته به گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی نظامی جنبش حماس در اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در لبنان و سوریه شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، محمود الزهار، از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در مصاحبه‌ای با خبرنگاران در شمال نوار غزه از تمامی جبهه‌های عرب در لبنان و سوریه خواست تا اجازه دهند تا این افراد گروه‌های وابسته به گردان‌های قسام را برای مقابله با دشمن تشکیل دهند و «با حماس در آزادسازی فلسطین سهیم باشند».

وی با تکذیب مداخله حماس در امور مصر گفت: ما از هرگونه اتهامی مبنی بر مداخله در سیناء مبرا هستیم و سلاح ما فقط علیه دشمنان اشغال‌گرمان نشانه گرفته خواهد شد.

الزهار تصریح کرد: ما تروریست نیستیم و گردان‌های عزالدین قسام افتخار امت اسلامی است و ما برای آزادی و آزادسازی سرزمین‌مان می‌جنگیم و ما باعث هول و وحشت دشمن می‌شویم.

وی از مسوولان مصری خواست تا به کار این دادگاه‌هایی که از نقش خود منحرف گشته و به وجهه ملت و تاریخ این کشور لطمه وارد کرده‌اند پایان دهند چراکه منطقی نیست که دادگاهی گردان‌های عزالدین قسام را مجرم بخواند.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


اشتون کارتر متعهد شد ارسال سلاح به اردن را تسریع بخشد

نامزد احراز پست وزارت دفاع دولت آمریکا متعهد شد تا کاغذبازی‌هایی را که روند ارسال تسلیحات به اردن را کند می‌کند، تغییر داده و این روند را تسریع بخشد چراکه اردن قصد دارد مبارزاتش را علیه تروریست‌های داعش تسریع کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری العربیه، اشتون کارتر، مرد شماره دو سابق پنتاگون و نامزد احراز پست وزارت دفاع از سوی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در جلسه کمیته خدمات مسلحانه سنا گفت: برای اردن بسیار مهم است که بتواند به تسلیحاتی که نیاز دارد دست یابد. من تمامی تلاش‌هایم را برای رسیدگی به نگرانی‌هایی که از سوی عبدالله دوم پادشاه اردن در جریان دیدارش با اعضای این کمیته مطرح شده، انجام خواهم داد.

وی در جریان سخنرانی نامزدی‌اش برای پست وزارت دفاع گفت: ما برای شکست داعش به نیروهای زمینی نیاز داریم. اردن نیازمند کمک در مبارزه با دشمنی کثیف و قصی‌القلب است.

اردن پس از انتشار فیلم سوزاندن خلبانش به دست تروریست‌های داعش گفت، اقداماتش برای مبارزه با این تروریست‌ها را افزایش خواهد داد.

پادشاه اردن پس از انتشار این فیلم سفرش به واشنگتن را ناتمام گذاشت.

سناتور جان مک‌کین رئیس کمیته خدمات مسلحانه سنا گفت: ملک عبدالله به سناتورهای آمریکایی گفته که اردن قادر به دریافت تجهیزات نظامی لازم برای مبارزه با داعش نیست و گاهی روند کاغذبازی‌های این مساله یک سال طول می‌کشد. تمامی 26 عضو این کمیته نامه‌ای را خطاب به جان کری وزیر امور خارجه و چاک هاگل، وزیر دفاع آمریکا امضا کرده و از آنها خواستند تا فوراً هر چیزی را که اردن در این مبارزه نیاز دارد به امان ارسال کند.

مک‌کین گفت: این کمیته همچنین در حال بررسی قانونی است که به اهداف مطرح‌ شده از سوی ملک عبدالله جامه عمل بپوشاند.

اشتون کارتر در این سخنرانی گفت: من با نگرانی‌های خاصی که از سوی پادشاه اردن مطرح شده آشنا نیستم اما اگر به عنوان وزیر دفاع آمریکا منصوب شوم فوراً به این مساله رسیدگی خواهم کرد.

وی افزود: به خوبی می‌دانم که کاغذبازی‌های غیرضروری می‌تواند ارسال تجهیزات لازم را کُند کند.

در همین حال جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید گفت: از درخواست‌های ویژه‌ای که از سوی اردن برای تسلیحات بیشتر مطرح شده باشد، اطلاعی ندارم اما دولت اوباما هر درخواستی را که ارائه شود بررسی خواهد کرد.

جنیفر ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: دولت واشنگتن تفاهمنامه‌ای را امضا کرده که به طور چشمگیر کمک آمریکا به اردن را افزایش خواهد داد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


8 زخمی در حمله راکتی تروریست‌های "جیش الاسلام" به دمشق


منابع خبری گزارش دادند که ده‌ها راکت امروز (پنجشنبه) به شهر دمشق اصابت کرده و مناطق مسکونی را هدف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرنگار سایت اینترنتی النشره عنوان داشت که این راکت‌ها از غوطه شرقی دمشق شلیک شده و به میدان الامویین و مناطق اطراف آن اصابت کردند.

یک منبع پلیس نیز در دمشق در مصاحبه با النشره عنوان داشت که در شلیک این راکت‌ها به مناطق مسکونی دمشق، دست کم هشت تن زخمی شدند.

شلیک این راکت‌ها در پی تهدیدهای زهران علوش، فرمانده گروه تروریستی و تکفیری "جیش الاسلام" صورت گرفت.

زهران علوش نیز در خصوص این اقدامات تروریستی عنوان داشت: "صدها" موشک بر سر نیروهای سوریه فرود می‌آید و این عملیات ادامه خواهد داشت.

خبرنگار النشره نیز اعلام کرد که جنگنده‌های ارتش سوریه در واکنش به این حملات راکتی مقرهای جیش الاسلام را در غوطه شرقی بمباران کردند.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

یک منبع سیاسی در لبنان ادعا کرد:
توافق هسته‌ای ایران و غرب عملا حاصل شده است


یک منبع سیاسی در لبنان ادعا کرد که توافق هسته‌ای غرب و ایران حاصل شده و طی چند ماه آتی، بحران انتخاب رئیس‌جمهور لبنان نیز به سرانجام می‌رسد.
خبرگزاری فارس: توافق هسته‌ای ایران و غرب عملا حاصل شده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک منبع سیاسی در گفت‌وگو با روزنامه «الجمهوریه» لبنان مدعی شد که توافق هسته‌ای ایران و آمریکا انجام شده است.

در حالی که موضوع انتخاب رئیس‌جمهور لبنان ماه‌هاست به بن بست رسیده است این منبع سیاسی که الجمهوریه به هویت وی اشاره‌ای نکرد سه مسئله از جمله موضوع هسته‌ای را از نشانه‌های حل بحران انتخاب ریاست جمهوری این کشور بیان کرد.

این منبع گفـت: مسئله انتخاب رئیس‌جمهوری در ماه مارس یا آوریل حل خواهد شد. روابط ایران-عربستان نیز در سایه توافق نهائی احتمالی ایران و غرب در ماه ژوئن در حال بهتر شدن است.

وی افزود: اولین مسأله سوریه است که با نشست مسکو-1 وارد مرحله جدیدی شده و این نشست نتایجی در پی داشته است (+) . اگرچه تمام معارضان سوری دراین نشست حاضر نشدند و در فایده داشتن حضور برخی از آنها نیز شک وجود دارد اما به عنوان اولین نشست مستقیم میان نظام سوریه و معارضان ثبت شد و زمینه برای نشست مسکو-2 که قرار است در ماه مارس باشد، فراهم شد. انتظار می‌رود معارضان در نشست دوم بیشتر حضور پیدا کنند.

این مقام سیاسی در ادامه اعلام کرد: دومین مسأله موضع اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله است که (در پاسخ به تجاوزات کنونی اسرائیل) به دنبال ترسیم قواعد درگیری جدید میان مقاومت و اسرائیل است و از جامعه بین‌الملل و آمریکا خواسته است افسار اسرائیل را بگیرند و مانع از ماهیگیری این رژیم از آب گل‌آلود شوند. این منابع مدعی شدند این تدابیر نصرالله باعث جنگ منطقه‌ای می‌شود که امنیت لبنان را نیز به خطر می‌اندازد.

اما مسأله سومین که الجمهوریه به آن اشاره کرد موضوع هسته‌ای ایران بود. الجمهوریه با بیان اینکه «ایران و کشورهای 1+5 وارد آخرین دور گفت‌وگوهای خود شده‌اند» نوشت که این منبع معتقد است که «توافق هسته‌ای و غیر هسته‌ای ایران و آمریکا انجام شده است و واشنگتن -به شیوه خود- در حال مرتفع کردن مخالفت‌های داخلی (با این توافق) است».

در آخرین اظهارات، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا اوایل همین هفته در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» از کنگره خواست که تصویب تحریم های جدید علیه ایران را متوقف کند و گفت که طبق تمامی محاسبات از جمله محاسبات سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل، ایران به مفاد توافق موقت ژنو پایبند بوده است
فارس
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
چهار نقطه شکاف میان خامنه‌ای و روحانی

حسن روحانی چهارمین رئیس دولتی است که از صافی شورای نگهبان منصوب ولی فقیه گذشته، از انتخابات مهندسی‌شده گذر کرده و مورد تنفیذ علی خامنه‌ای قرار گرفته‌است. معمولاً رؤسای دولت مورد تایید خامنه‌ای اساس را بر همکاری و حرف‌شنوی از خامنه‌ای می‌گذارند اما بعد از دوره‌ای کوتاه با سفارشات حداکثری بیت و مداخلات حداکثری خامنه‌ای در همهٔ تصمیم‌گیری‌ها مواجه می‌شوند.
بدین ترتیب در دوره‌های چهار و بعد هشت سالهٔ ریاست جمهوری هر روز شکاف میان رئیس دولت و رهبر جمهوری اسلامی افزایش می‌یابد تا در نهایت کار به برچسب‌هایی مثل سران فتنه (برای محمد خاتمی)، خبرگان بی‌بصیرت (برای هاشمی رفسنجانی) یا انحرافی (برای احمدی‌نژاد) می‌انجامد. شکاف میان خامنه‌ای و احمدی‌نژاد در سال ششم دولت وی به قهر و خانه‌نشینی ۱۱ روزه انجامید.
امروز تعدادی از زندانیان سیاسی و مالی را همکاران رؤسای جمهوری اسلامی پیشین تشکیل می‌دهند که اگر شکاف میان رهبر و رئیس دولت افزایش نمی‌یافت در زندان نبودند.
همین امر در مورد دولت روحانی در حال انجام است. این روزها سخنانی از رهبر جمهوری اسلامی و رئیس دولت شنیده می‌شود که مشخص است دارند با هم اما خطاب به جمع‌های دیگر سخن می‌گویند. به نظر می‌آید که در چهار حوزه نقاط شکاف میان خامنه‌ای و روحانی در حال شکل‌گیری و افزایش است. این چهار نقطه در دوران کارزارهای انتخاباتی میان روحانی و جلیلی به چشم می‌خورد و خامنه‌ای کاملاً در سمت جلیلی بود اما خامنه‌ای برای حدود یک سال کمتر در این موضوعات به طور مستقیم سخن می‌گفت. اما این روزها وی روشن‌تر با ایده‌های دولت مخالفت می‌کند.
این چهار حیطه عبارت‌اند از ۱) چگونگی برخورد با ایالات متحده، ۲) چگونه راهبرد اقتصاد در شرایط تحریم، ۳) چگونگی پیشبرد مذاکرات هسته‌ای و ۴) چگونگی حل اختلافات در سیاست داخلی آنجا که به مسائل اقتصادی مربوط می‌شود.
هر چهار حیطه از نقاط اولویت کاری دولت روحانی هستند و حیطه‌هایی هستند که هم شرایط اقتضای طرح آنها را دارند و هم رهبر قبلاً به طور مطلق با آنها مخالفت نکرده‌بود و روش‌هایی متضاد بین برخورد خامنه‌ای و رفتار خمینی در مورد آنها وجود دارد.


دشمنی غیرقابل انصراف با ایالات متحده
روحانی در شرایط تحریم و تنش با دنیای خارج به دنبال صلح با ایالات متحده است: «امامی که در مقاطع مختلف در برابر دشمن و استکبار ایستادگی کرد و استکبارستیزی را به ما آموخت شهامت آن را داشت، آن جا که ضروری است راه صلح را برگزیند.» (الف ۸ بهمن ۱۳۹۳) اما خامنه‌ای حتی در دوره مذاکرات بر طبل دشمنی می‌کوبد: «در همین مذاکرات گوناگونی که در این روزها انجام می‌گیرد، ملّت ایران این مذاکرات را زیر نظر داشته باشند؛ اظهارنظرهای بی‌ادبانهٔ مسئولان آمریکایی را مردم ببینند، زیر نظر داشته باشند، دشمن را بشناسند. بعضی‌ها می‌خواهند نظر مردم را از دشمنیِ دشمن منصرف کنند؛ نه، ببینید دشمنی را.» (سایت شخصی ۱۹ بهمن ۱۳۹۲) روحانی در سخن فوق با یادآوری پذیرش قطعنامه ۵۹۸ خواهان نوشیدن جام زهر توسط خامنه‌ای است اما خامنه‌ای همچنان به دنبال مقاومت در برابر غرب در موضوع هسته‌ای است.


اقتصاد مقاومتی
روحانی در باب حل مشکلات اقتصادی کشور راه حل را در به نتیجه رسیدن در مذاکرات اتمی می‌بیند: «در کشور ما سال‌ها و دهه‌ها است که اقتصاد به سیاست یارانه می‌دهد. یعنی اقتصاد ما هم به سیاست خارجی و هم به سیاست داخلی یارانه می‌دهد و خوب است که یک بار هم شده برعکس عمل کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به اقتصاد یارانه بدهیم تا ببینیم زندگی و معیشت مردم و اشتغال جوانان چه خواهد شد.» (ایسنا ۱۴ دی ۱۳۹۳)
اما خامنه‌ای دیدگاه دیگری در این زمینه دارد: «باید حربه تحریم را از دست دشمن بگیرید چرا که اگر چشم به دست دشمن بدوزید تحریم‌ها همچنان باقی خواهد ماند همانگونه که امریکایی‌ها، امروز با کمال وقاحت می‌گویند اگر در قضیه هسته‌ای، ایران کوتاه هم بیاید تحریم‌ها، یکجا و همه برداشته نمی‌شود. با این واقعیات آیا می‌شود به چنین دشمنی اعتماد کرد؟ من با مذاکره مخالف نیستم، اما معتقدم باید دل را به نقطه‌های امیدبخش حقیقی سپرد نه به نقطه‌های خیالی.» (الف ۱۷ دی ۱۳۹۳)
روحانی می‌خواهد با به نتیجه رساندن مذاکرات چرخ اقتصاد کشور به گردش درآید اما خامنه‌ای به دنبال ایدهٔ اقتصاد مقاومتی است که چارچوب‌هایش روشن نیست. اگر قرار است نفت منبع اصلی درآمد دولت در اقتصاد مقاومتی نباشد (که به نظر می‌آید با توجه به تحریم‌های نفتی چنین باشد) طبعاً دولت باید با مالیات کشور را اداره کند. اما نهادهای تحت نظر رهبر که بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور را در اختیار دارند مالیات نمی‌دهند.


مذاکرات اتمی و آرمان‌ها
روحانی هیچ رابطه‌ای میان مذاکرات هسته‌ای و ارزش‌ها و آرمان‌ها نمی‌بیند. او این موضوع را به منافع ربط می‌دهد: «سر میز مذاکره نه آنها و نه ما راجع به آرمان و اصول بحث نمی‌کنیم، چون در دنیای امروز هر کشوری دنبال منافع و خواست خود است. پس اساس بحث سیاست خارجی منافع است و نه اصول و آرمان‌ها.» (ایسنا ۱۴ دی ۱۳۹۳)
اما علی خامنه‌ای همیشه آرمان‌ها (معلوم نیست کدام آرمان‌ها) را به مذاکرات ربط داده‌است: «تحریم‌ها برای کشور مشکل ایجاد کرده اما اگر دشمن شرط برداشته شدن آنها را، فلان مسئله اساسی و آرمانی از جمله دست برداشتن از اسلام و استقلال و پیشرفت علمی قرار دهد قطعاً غیرت هیچ مسئولی، قبول نمی‌کند... البته دشمن فعلاً به صراحت با آرمان‌ها کاری ندارد اما اگر عقب‌نشینی بشود بعداً سراغ آرمان‌ها هم می‌آید بنابراین باید با هوشیاری، هدف پیشنهادها، حرف‌ها و اقدامات دشمن را درک کرد.» (الف ۱۷ بهمن ۱۳۹۳)
جنجالی که بر سر قدم زدن ظریف و کری از سوی وفاداران به خامنه‌ای در رسانه‌ها و مجامع حکومتی ایجاد شده دقیقاً مبتنی است بر ربط دادن مذاکرات به آرمان‌ها و ارزش‌ها و خامنه‌ای نیز برای کنترل همهٔ ابعاد جریان مذاکرات در این مورد سکوت کرده‌است. البته سایت رسمی خامنه‌ای با انتشار مطالبی از خامنه‌ای در مورد دشمنی ایالات متحده تحت عنوان «نقطه‌های خیالی» همراه با عکس پیاده‌روی ظریف و کری نشان داد که رهبر جمهوری اسلامی نیز با منتقدان ظریف همراهی داشته‌است.


همه‌پرسی
حسن روحانی در اولین کنفرانس «اقتصاد ایران، راهکارهای دستیابی به رشد پایدار و اشتغالزا» می‌گوید: «خوب است بعد از ۳۶ سال یک بار هم که شده این اصل قانون اساسی را اجرا کنیم و برای مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به جای آن که قانونی در مجلس تصویب شود، ماده قانونی یا برنامه را مستقیم به آرای مردم و همه‌پرسی بگذاریم.» (ایسنا ۱۴ دی ۱۳۹۳)
خامنه‌ای در مقابل پیشنهاد روحانی سه روز بعد در اولین سخنرانی خود بعد از سخنان رئیس دولت می‌گوید: «مسئولان، به لطف خدا مشغول کار هستند و همه باید به دولت کمک کنند اما دولتی‌ها هم مراقب باشند حاشیه‌سازی نکنند و ضمن خودداری از بیان حرف‌های غیرلازم، دودستگی به وجود نیاورند.» (الف ۱۷ دی ۱۳۹۳) از منظر خامنه‌ای هر گونه پی‌گیری حقوق ملت یا رجوع به مردم در اختلافات حاشیه‌سازی است چون فصل‌الخطاب بودن وی را مورد خدشه قرار می‌دهد.

***
تجربهٔ چند دوره ریاست جمهوری در دوران رهبری خامنه‌ای نشان می‌دهد که معمولا تَرَک‌ها و شکاف‌هایی در حوزهٔ سیاست‌ها میان رهبر و رئیس دولت ایجاد شده و بعد رهبر جمهوری اسلامی این شکاف‌ها را مبنای ایجاد فشار بر روی دولت با استفاده از ابزارهای قضایی، نظامی، امنیتی و سیاسی قرار می‌دهد. از همین جهت می‌توان انتظار داشت که بزودی برای برخی از اعضای دولت پرونده‌سازی شود یا پرونده‌های سابق به جریان بیفتند (مثل پرونده کرسنت)، برخی از اعضای دولت با چراغ سبز بیت استیضاح شوند (که این امر با استیضاح فرجی دانا کلید خورد)، تظاهرات خیابانی علیه دولت شکل گیرد، و روزنامه و نشریات حامی دولت بسته شوند (که دو مورد آن در هفته‌های اخیر بسته شدند، ستاره صبح و مردم امروز). خامنه‌ای از همهٔ ابزارهایی که دارد برای رام کردن و قراردادن دولت روحانی در موضع حرف‌شنوی استفاده خواهد کرد.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«ارسال نامه درخواست» افشای نام ۱۷۰ نماینده مجلس به قوه قضاییه

یک نماینده مجلس از ارسال نامه درخواست افشای نام ۱۷۰ نماینده مجلس هشتم که از محمدرضا رحیمی پول گرفته‌اند، به قوه قضاییه خبر داد. همزمان وکیل آقای رحیمی گفته که موکلش قصد ندارد نام این نماینده‌ها را فاش کند.
آن گونه که کمال الدین پیرموذن، نماینده اردبیل، خبر داده است نامه‌ای به امضای ۲۰ تا ۲۳ نماینده تهیه شده و امضاهای آن در حال افزایش است تا نام نمایندگان دریافت کننده پول فاش شود.
وی روز چهارشنبه ۱۵ بهمن در گفت‌وگو با «باشگاه خبرنگاران»، وابسته به رادیو و تلویزیون دولتی ایران، گفت که درباره وضعیت این نامه از رییس مجلس پرسیده است و علی لاریجانی در پاسخ گفته که «مراتب را جهت رسیدگی و اقدام مقتضی به ریاست قوه قضاییه ارجاع داده‌ام».
محمدرضا رحیمی، معاون اول رییس جمهوری پیشین ایران، روز هفتم بهمن با انتشار نامه‌ای اعلام کرد که اتهام اصلی وی، پرداخت پول به ۱۷۰ نماینده مجلس هشتم برای تبلیغات انتخاباتی بوده است.
وی گفته بود که «از طریق فردی به نام جابر ابدالی، متهم اختلاس از بیمه ایران، مجموعا یک میلیارد و دویست میلیون تومان «به قریب ۱۷۰نفر از کاندیداهای مجلس هشتم» پرداخت کرده که اسناد و کپی چک‌های صادره «در پرونده ثبت و ضبط است».
ارسال نامه نمایندگان مجلس به قوه قضاییه ایران به این دلیل صورت گرفته که اسناد و مدارک پرداخت‌های آقای رحیمی در اختیار این قوه است.
ابراهیم آقامحمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در این زمینه گفته است: «اختیار افشای این اسامی به دست مجلس نیست و باید حکم قانونی پشت خود داشته باشد».
وی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس خواستار آن شد که «دستگاه‌های ذیربط... در صورتی که مصلحت می‌بینند اسامی و چگونگی دریافت پول را منتشر کنند».
احمد آریایی‌نژاد، نماینده ملایر، نیز به این خبرگزاری گفته است: «جزئیات این موضوع باید اعلام شده و نفرات حق دفاع از خود داشته باشند».
روز هشتم بهمن نیز گزارش‌هایی از درخواست افشای اسامی نمایندگان دریافت کننده پول از معاون اول دولت محمود احمدی‌نژاد منتشر شده بود ولی نامه تهیه شده در این زمینه، از سوی طراحان آن در مجلس پاره شد. ۳۰ نمایندi، آن نامه را امضاء کرده بودند.
این تحول در حالی صورت می‌گیرد که محمدرضا نادری وکیل آقای رحیمی روز چهارشنبه به خبرگزاری دولتی ایرنا گفته که موکلش قصد ندارد اسامی نمایندگان دریافت کننده پول را فاش کند.
وی افزوده است که «اعلام نام این افراد ضرورتی ندارد».
آقای نادری همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا ابلاغیه‌ای برای اجرای حکم محمدرضا رحیمی صادر شده یا نه؟، گفت: این موضوع اکنون در حال تشریفات اداری است و هنوز ابلاغیه‌ای برای ما نیامده است.
پرونده معاون اول رییس جمهوری پیشین ایران اسفند پارسال با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد که وی در دادگاه بدوی به ۱۵ سال زندان و چهار میلیارد تومان رد مال و جزای نقدی محکوم شد.
با این حال دیوان عالی کشور حکم حبس آقای رحیمی را به پنج سال زندان تقلیل داد ولی وی را به انفصال دائم از خدمات دولتی و پنج میلیارد تومان رد مال و جزای نقدی محکوم کرد.
به رغم قطعی و لازم اجرا بودن حکم دیوان عالی کشور، وکیل آقای رحیمی روز ۱۴ بهمن اعلام کرد که درخواست اعاده دادرسی نسبت به حکم صادره درباره موکلش را به دیوان عالی کشور ارائه داده است.
غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران، اتهامات اصلی معاون اول دولت دهم را «ارتشاء و تحصیل مال نامشروع» عنوان کرده است.
همزمان با ادامه واکنش به حکم محمدرضا رحیمی و نامه او، سایت اصولگرای «الف» خواستار محاکمه محمود احمدی‌نژاد شد.
احمد توکلی، نماینده تهران در مجلس، که این سایت زیر نظر او اداره می‌شود روز چهارشنبه از یادداشت این سایت دفاع کرد و گفت: «هر کسی قانون شکنی کرده باشد باید محاکمه شود و از نظر من احمدی‌نژاد قانون شکن بوده است».


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
وزیر اطلاعات: برخی در بولتن‌هایشان دروغ‌های آشکار می‌گویند

محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران، با انتقاد از آن‌چه تلاش برای تضعیف دولت حسن روحانی خوانده است، گفت که برخی از افرادی که انقلاب را متعلق به خود می‌دانند در بولتن‌هایشان «دروغ‌های آشکار» می‌گویند.
اظهارات آقای علوی را خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، روز چهارشنبه، ۱۵ بهمن منتشر کرده است که عنوان می‌کند دولت حسن روحانی با «شرایط سختی» مواجه است.
به گفته وی، دولت ایران از یک سو با مسئله تحریم‌ها و کاهش قیمت نفت مواجه است که در این شرایط «اگر بتواند مملکت را سرپا نگه دارد هنر کرده است».
وزیر اطلاعات ایران سپس اظهار داشت: «گاهی آدم ناراحت می‌شود وقتی می‌بیند در بعضی بولتن‌هایی که به چاپ می‌رسد آن هم از طرف افرادی که انقلاب را متعلق به خودشان می‌دانند دروغ‌های آشکار منتشر می‌شود و این کار درستی نیست.»
پیش از این علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم از بولتن‌سازی‌ نهادهای حکومتی علیه دولت حسن روحانی سخن گفته بود.
آقای جنتی گفته است، این بولتن‌ها از طرف برخی نهادهایی تهیه می‌شود که از بودجه دولتی استفاده می‌کنند، «ولی سر تا پایشان دروغ می‌گویند».
اما نه اظهارات علی جنتی و نه اظهارات محمود علوی، به‌طور دقیق مشخص نمی‌کند که نهادها و اشخاص بولتن‌ساز علیه دولت آقای روحانی کیستند.
با این حال وزیر اطلاعات ایران مثالی از این بولتن‌سازی علیه دولت زده است. وی اظهار داشت: «می‌گفتند که رییس‌جمهور صنعت نظامی را تعطیل کرده است. ولی وقتی ماهواره فجر به فضا رفت و در مدار قرار گرفت نشان داد که همه این حرف‌ها برای تضعیف دولت بود.»
ماه گذشته وبسایت سحام‌نیوز، رسانه نزدیک به مهدی کروبی، نوشت که مراکزی در سپاه پاسداران با قصد کارشکنی در برابر دولت حسن روحانی تشکیل شده‌اند.
به نوشته این وبسایت، مراکز یادشده را «نیروهای سیاسی عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و نیروهای مرتبط با اطلاعات سپاه پاسداران اداره می‌کنند و این مراکز ماموریت بولتن‌سازی، تهیه گزارش‌های تخریبی، تغذیه رسانه‌ها، سوژه‌سازی خبری و جنگ روانی علیه دولت را برعهده دارند».
این گزارش با واکنش شدید تعدادی از نمایندگان اصول‌گرای مجلس شورای اسلامی مواجه شد که وزیر اطلاعات را به مجلس فراخواندند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شریعتمداری: حسن روحانی موافق رفع حصر نیست

حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان، می‌گوید که حسن روحانی موافق رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس، آقای شریعتمداری شامگاه چهارشنبه، ۱۵ بهمن، در یک سخنرانی درباره پرونده مهدی هاشمی، فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی، گفت: «مراقب نارنجک‌های دودزا باشیم، این بمب‌ها برای پرت شدن حواس‌ها از موضوع اصلی است؛ نقطه اصلی را نباید هیچگاه فراموش کرد، حاشیه‌سازی یکی از کارهایی است که این روز‌ها با شدت دنبال می‌شود.»
وی اضافه کرد: «به جرأت می‌گویم که آقای روحانی موافق رفع حصر نیست و خودش از کسانی بوده که به آن حکم داده. برخی این ماجرا را مطرح می‌کنند تا مسئله اصلی فراموش شود.»

گزارش تفصیلی جمشید زند را در این باره بشنوید

آقای شریعتمداری توضیح بیشتری درباره به گفته او این «حاشیه سازی» نداده است.
حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۲ گفته بود که دولت آینده می‌تواند یک «فضای غیرامنیتی» را به وجود بیاورد تا کسانی که در حصر هستند و همچنین کسانی که به دلیل اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ زندانی شده‌اند، آزاد شوند.
رئیس جمهوری ایران، روز ۱۶ آذر نیز در پاسخ به شعار دانشجویان در مراسم روز دانشجو برای رفع حصر رهبران معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ گفته بود که «راه ما و مسیر ما همانی است که از روز اول به شما وعده دادیم. عهد ما با شما شکستنی نیست.»
محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت حسن روحانی، هم پیش از این اعلام کرده بود که کابینه حسن روحانی در سکوت خبری رفع حصر از آقایان موسوی و کروبی را دنبال می‌کند.
اما از سویی فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی، گفته است: «ظاهرا حصر و حبس‌های غیرقانونی اولویت دوستان دولتی نیست».
با این حال «سحام نیوز»، وب سایت نزدیک به مهدی کروبی روز شنبه ۱۱ بهمن گزارش داد که به دستور حسن روحانی قرار است مساله رفع حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد در دستور کار جلسه آینده شورای عالی امنیت ملی قرار گیرد.
این گزارش را بعدها کیوان خسروی، سخنگوی شورای عالی امنیت ملی تکذیب کرد.
پیش از این تعدادی از گروه‌های سیاسی اصلاح طلب در ایران ازآقای روحانی خواسته‌اند که به عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی برای رفع حصر مهدی کروبی و میرحسین موسوی اقدام کند.
مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد انقلاب در سال ۱۳۵۷، از ‌رئیس جمهوری ایران خواسته است با جلب حمایت علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی مسأله حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، را به نحو اساسی حل کند.
مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، از بهمن سال ۱۳۸۹ بدون برگزاری دادگاه در حصر خانگی به‌سر می‌برند.


«مهدی هاشمی اصرار داشت دادگاه علنی نباشد»
آقای شریعتمداری اما در ادامه سخنان خود درباره پرونده مهدی هاشمی، گفت: «وقتی دادگاه این شخص تشکیل می‌شد، اصرار او این بود که دادگاه علنی نباشد و بعد مدام مصاحبه می‌کردند که ما گفته‌ایم دادگاه باید علنی باشد.»
پس از صدور حکم محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور سابق، تعدادی از نمایندگان اصولگرای مجلس ایران، از جمله حمید رسایی، علیرضا زاکانی و محمد دهقان خواستار صدور رأی قاطع و سریع دادگاه مهدی هاشمی شده‌اند.
احمد توکلی، نماینده تهران درمجلس، روز سه‌شنبه، ۱۴ بهمن، در صحن علنی مجلس مهدی هاشمی را به دریافت ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار رشوه از شرکت نفتی «استات اویل» نروژ متهم کرد.
تاکنون بیست و پنج جلسه از رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه برگزار شده و بعد از پایان بیست و پنجمین جلسه، قاضی پرونده برای انجام «یک‌سری تحقیقات، استعلام و کارهای کار‌شناسی» اعلام تنفس کرده‌است.
پیش از این وکلای آقای هاشمی بار‌ها اعلام کرده‌اند که خواستار برگزاری علنی دادگاه موکل خود هستند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تذکرهای خامنه‌ای به دولت و تلاش برای انکار اختلاف‌ها

در حالی که حاميان رهبر جمهوری اسلامی می‌گويند بين دولت يازدهم و علی خامنه‌ای در حوزه‌هايی چون سياست خارجی٬ مذاکرات هسته‌ای٬ مقوله‌های فرهنگی٬ اقتصاد مقاومتی و وضعيت دانشگاه‌ها اختلافاتی جدی وجود دارد٬ برخی چهره‌های سرشناس دولت اين موضوع را رد می‌کنند.
هواداران تندروی خامنه‌ای٬ حسن روحانی و دولت وی را متهم می‌کنند بر اساس الگوی اکبر هاشمی رفسنجانی٬ تنها در کلام از رهبر و دستوراتش سخن می‌گويند و در عمل به خواسته وی اهميتی نمی‌دهند.
سعيد قاسمی٬ از فرماندهان حزب‌الله در يک سخنرانی به صراحت گفته روحانی و دولتش «با اينکه در کلام‌شان دائم از واژه مقام معظم رهبری استفاده می‌کنند اما عکس ايشان اقدام می‌کنند.»
قاسمی درباره آنچه «بی‌اعتنايی» دولت به «اقتصاد مقاومتی» ناميده هم خطاب به روحانی گفته «تو به عنوان رئيس جمهور بايد به دستت بيل بگيری تا همه ببينند که مبنای اقتصاد مقاومتی بايد کشاورزی باشد.»
وی در حوزه سياست‌های فرهنگی دولت هم از اين که مسئولين فرهنگی به «مانور» شيعيان در کربلا همزمان با اربعين اشاره‌ای نکردند٬ اما تک‌خوانی «يک فاحشه» آن‌قدر مهم بوده که به مسئله اصلی وزارت ارشاد تبديل شده انتقاد کرده است.
اظهارات قاسمی تنها يکی از ده‌ها موضع‌گيری‌ محافظه‌کاران تندرو درباره اختلاف ميان دولت و رهبر جمهوری اسلامی و انتقاد از «تظاهر» روحانی و کابينه‌اش به اطاعت از دستورات رهبر است.


جنتی و پورمحمدی: دروغ می‌گويند٬ فاصله‌ای وجود ندارد
علی جنتی٬ وزير ارشاد که عملکرد وزارتخانه تحت رياست وی يکی از موارد اختلاف رقبای سياسی در جمهوری اسلامی است می‌گويد «جرياناتی دنبال تخريب و خراب‌کاری و دروغ و تحريف مطالب هستند.»
به گفته وی اين جريان‌ها به صورت «سازمان‌ يافته و حساب‌شده» کانون‌هايی برای تبليغات عليه اين وزارتخانه تشکيل‌ داده و به مراجع، علما، ائمه جمعه و نمايندگان مجلس «اطلاعات غلط» می‌دهند.
انتقاد به عملکرد وزارت ارشاد در حالی مطرح می‌شود که جنتی بارها اعلام کرده رهبر جمهوری اسلامی «آشنايی کاملی» به مباحث هنری دارد و «ما در زمينه شعر و موسيقی بر اساس ملاک‌های ايشان عمل می‌کنيم.»
اما به نظر می‌رسد اين جمله وی که بيشتر به هاشمی رفسنجانی نزديکی فکری دارد تا پدرش احمد جنتی٬ نسبت به تمجيد از قابليت‌های فرهنگی-هنری آقای خامنه‌ای بيشتر مورد توجه مخالفان سياسی قرار گرفته است.
مصطفی پورمحمدی٬ وزير دادگستری و از چهره‌های سرشناس محافظ‌کار کابينه نيز با رد «فاصله عميق» ميان دولت و علی خامنه‌ای٬ گفته «کسی در دولت بنای فرارکردن و عدم توجه به فرمايشات رهبری» را ندارد.
به گفته وی تنها ممکن است در برخی «تاکتيک‌ها» نگاه متفاوتی نسبت به نظر رهبر وجود داشته باشد.


جدال مجازی روحانی و خامنه‌ای
جنتی و پورمحمدی در حالی اختلاف ميان مجموعه دولت و بيت را انکار می‌کنند يا کم‌اهميت جلوه می‌دهند که نهم بهمن‌ماه وب‌سايت رسمی علی خامنه‌ای پس از انتشار تصاويری از قدم‌زدن محمدجواد ظريف و جان کری٬ وزرای خارجه ايران و آمريکا در جريان مذاکرات هسته‌ای در ژنو به اين اقدام واکنش نشان داد.
اين سايت با انتشار تصويری از اين پياده‌روی که روی آن نوشته شده «نقطه‌های خيالی» بخش‌هايی از سخنرانی دی ماه سال جاری خامنه‌ای در قم را منتشر کرد.
خامنه‌ای در اين ديدار گفته بود «من با مذاکره کردن مخالف نيستم٬ اما معتقدم بايد دل را به نقطه‌های اميدبخش حقيقی سپرد، نه به نقطه‌های خيالی.»
به فاصله اندکی٬ اينستاگرام حسن روحانی نيز با انتشار همان تصوير٬ در دفاع از تيم مذاکره‌کننده هسته‌ای نوشت «ممکن است {از تيم مذاکره‌کننده} ايراد بگيرند و بگويند تند و کند راه رفته، کتش کج بوده و يا عينکش طوری بوده است. اينها حرف نشد.»
به نظر می‌رسد اعضای کابينه در انکار اختلاف‌ها ميان رئيس جمهوری و رهبر ترجيح داده‌اند پيام‌های غيرمستقيم اين دو مقام ارشد کشور به يکديگر را ناديده بگيرند.


همه تذکرهای خامنه‌ای به دولت يازدهم
رهبر جمهوری اسلامی در طول يک سال و نيم رياست جمهوری روحانی در حوزه‌های سياست خارجی٬ مذاکرات هسته‌ای٬ دانشگاه‌ها٬ اقتصاد مقاومتی٬ فرهنگ و انتقاد از دولت‌های محمود احمدی‌نژاد به وی و دولتش چند بار تذکر داده و توصيه کرده است.
مهر ماه ۹۲ و در حالی که تنها دو ماه از روی کار آمدن دولت يازدهم می‌گذشت، روحانی که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به نيويورک سفر کرده بود٬ با باراک اوباما گفتگوی تلفنی کرد و ظريف و کری نيز با يکديگر ديدار کردند.
علی خامنه‌ای در انتقاد به اين اقدام روحانی و ظريف گفت که «برخی از آنچه در سفر نيويورک پيش آمد، به نظر ما بجا نبود.»
وی اواخر آبان همان سال هم در تذکری ديگر به دولت درباره مذاکره با غرب اعلام کرد «ما البتّه در جزئیّات اين مذاکرات مداخله نمی‌کنيم؛ يک خطوط قرمزی وجود دارد، يک حدودی وجود دارد، اين حدود بايد رعايت بشود؛ اين را گفتيم به مسئولين و موظّفند که اين حدود را رعايت کنند.»
«خوشبين» نبودن به مذاکرات با وجود اصرار برخی مسئولين و دولتمردان به مذاکره با آمريکا در قضيه هسته‌ای٬ لزوم «توجه به نيروی درونی کشور برای رفع مشکلات» و «چشم ندوختن به دست ديگران» و «دل سپردن به نقطه‌های اميدبخش حقيقی و نه به نقطه‌های خيالی» نيز از جمله سخنان مهم خامنه‌ای درباره فعاليت‌های ديپلماتيک دولت يازدهم بوده است.
رهبر جمهوری اسلامی که هميشه حوزه فرهنگ را تحت نظر داشته٬ در اين زمينه هم دولت را بی‌نصيب نگذاشته و به مسئولان فرهنگی درباره «شوخی» با مسائل فرهنگی و «بی‌ملاحظگی» به صورت تلويحی هشدار داده است.
اين هشدارها بعد از بيان شد که روحانی در يک سخنرانی اعلام کرد دولت قصد دارد دخالت خود در امور فرهنگی را کاهش داده و کار را به صاحبان آن بسپارد. چرا که «صاحبان فرهنگ و انديشه نيازی به گشت ارشاد ندارند.»
خامنه‌ای در تذکر به روحانی گفت «اين همه کارهای گوناگون فرهنگی که در سطح کشور انجام می‌گيرد، اگر فرض کنيم دولت‌ها بخواهند هم اين کارها را انجام بدهند، نمی‌توانند انجام بدهند؛ کار مردم است. اما اين موجب نمی‌شود که اگر شما يکجا ديديد که فرض بفرماييد يک حرکتی دارد در همين کارهای مردمی انجام می‌گيرد که دارای آسيب اجتماعی است، داخل نشويد و بگوييد من دخالت نمی‌کنم؛ نه، اينجا لازم است دخالت بشود، هدايت بشود، کار بشود.»
آقای خامنه‌ای در توصيه ديگری به دولتمردان گفت «نگذاريد دانشگاه جولانگاه حرکت‌‌های سياسی بشود. اينکه ما جوان را به‌عنوان يک موتور محرک تحولات سياسی بپذيريم، حرف من است... اين غير از اين است که ما دانشگاه را محل جولان گرايش‌های سياسی که بعضيشان مخالف با اصل نظامند يا مخالف با جهت‌گيری‌های نظامند بکنيم. اين را بايد حتما مراقبت کنيد و جلوی آن را بگيريد.»
ضرورت «جدی گرفتن اقتصاد مقاومتی» و عمل متناسب با سخن در اين زمينه٬ اولويت‌دهی به نقد «کارشناسی» درباره دولت محمود احمدی‌نژاد نسبت به نقد در «منبرهای عمومی»٬ پرهيز دادن دولت از «حاشيه‌سازی» و مطرح نکردن حرف‌های «غيرلازم» و هشدار نسبت به کنار زدن و منزوی کردن جريان «مومن» با شعار اعتدال نيز از ديگر توصيه‌های رهبر به روحانی و کابينه‌ وی بوده است.
نگاهی به تذکرهای متعدد رهبر جمهوری اسلامی به رئيس جمهوری و کابينه‌اش در زمان کوتاه رياست جمهوری روحانی نشان می‌دهد دست‌کم در مواردی که دولت تذکر دريافت کرده٬ اختلافاتی وجود دارد.
اما به نظر می‌رسد انکار اين اختلاف‌ها از سوی شماری از دولتمردان با لحن ديپلماتيک خامنه‌ای و تذکرهای تلويحی وی به دولت رابطه مستقيمی داشته باشد٬ اگرچه پيش‌بينی نمی‌شود که حسن روحانی در صورت تغيير لحن خامنه‌ای٬ رويه محمود احمدی‌نژاد را در دستور کار داشته باشد.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
هاآرتص از اخراج یک دیپلمات ارشد ایرانی از اروگوئه خبر داد

روزنامه اسرائيلی هاآرتص جمعه هفدهم بهمن از «اخراج» يک «ديپلمات ارشد» جمهوری اسلامی ايران در اروگوئه «به ظن» ارتباط با بمب گذاری چهار هفته پيش در مونته ويدئو خبر داده است.
به گزارش هاآرتص، تحقيقاتی که سازمان اطلاعاتی اين کشور آمريکای لاتين در مورد انفجار آن بمب انجام داد، به «اخراج» اين ديپلمات ايرانی انجاميد.
هاآرتص نام اين ديپلمات را نبرده اما به نقل از يک «کارمند بلندپايه» وزارت خارجه اسرائيل نوشته است، اروگوئه پس از اخراج اين ديپلمات، اين موضوع را به اسرائيل اطلاع داده است.
در بمبگذاری روز هشتم ژانويه در مونته ويدئو کسی آسيب نديد و خسارت اندکی به محل انفجار وارد شد.
رسانه های اسرائيل نوشته بودند، شيئی انفجاری «کوچک» بود و به طور کامل نيز عمل نکرد.
محل انفجار در کنار مرکز تجارت جهانی پايتخت اروگوئه بود. سفارت اسرائيل در طبقه نهم اين ساختمان قرار دارد و پس از انفجار در روز يادشده، با رسيدن دهها نفر از نيروهای امنيتی اوروگوئه به محل، سفارت موقتا بسته شد.
بنوشته هاآرتص، هرچند نيروهای اطلاعاتی سفارت اسرائيل تاکيد داشتند که فاصله محل انفجار تا سفارت زياد بوده اما عوامل آن می خواستند «ميزان هوشياری را بسنجند تا بعد بتوانند اقدامی جدی تر انجام دهند».
رسانه های اسرائيل در روز انفجار، آن را بدليل همزمانی با حملات تروريستی فرانسه و ازجمله حمله ای که به سوپرمارکت يهودی پاريس انجام شده بود، حلقه ای ديگر از اين نوع حملات توصيف کرده بودند.
این در حالی است که ايمانوئل ناخشون، سخنگوی وزارت خارجه اسرائيل، گزارش هاآرتص را تاييد يا رد نکرده است.
دولت های اروگوئه و ايران نيز هنوز به اين گزارش هاآرتص واکنش نشان نداده اند.
اما هاآرتص نوشته است اوروگوئه تصميم گرفته است شعله اين ماجرا را پايين نگاهدارد و خبر اخراج «ديپلمات ارشد» ايرانی را منتشر نکند.
هاآرتص نوشته است: «ايران و حزب الله در سالهای گذشته زيربنای تروريستی در آمريکای لاتين را تقويت کرده و از ميان مهاجران شيعه مقيم آرژانتين، برزيل و پاراگوئه يارگيری کرده اند».
هاآرتص ادعا کرده است، سفارتخانه های ايران در آمريکای لاتين که شمارشان افزايش يافته و فعاليت های آنها تقويت شده، به عنوان «زيربنای گردآوری اطلاعات و لجيستيکی برای ضربه زدن به هدف های اسرائيلی و يهودی» عمل می کنند.
اين روزنامه اسرائيلی اضافه کرده است: «اين زيربنای تروريستی از سالها قبل نهاده شد و در نيمه نخست دهه نود ميلادی، ابتدا سفارت اسرائيل و سپس کانون همياری يهوديان آرژانتين منفجر شد.»
ایران طی سال های گذشته هرگونه دخالت در انفجار کانون همیاری یهودیان آرژانیتن را رد کرده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 27 از 62:  « پیشین  1  ...  26  27  28  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA