انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 28 از 62:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
وزیر اطلاعات اسرائیل: کشورها در زمان دست‌يابی به توافق اوليه ژنو، اشتباه کردند

در حاشيه برگزاری کنفرانس امنيتی مونيخ، هانا کاويانی خبرنگار اعزامی راديو فردا با يوال اشتاينيتز، وزير اطلاعات اسرائيل گفت‌وگويی انجام داده است.

گفتگوی هانا کاویانی با وزیر اطلاعات اسرائیل

آقای اشتاينيتز، ‌در اين گفت‌وگو در پاسخ به اين مطلب که «شما در حالی خواستار برچيده شدن برنامه هسته ای ايران هستيد که متحدانتان قبول کرده‌اند ايران يک برنامه محدود غنی سازی داشته باشد»، اعلام کرد: «ما بسيار متاسفيم. فکر می‌کنيم که کشورها در زمان دست‌يابی به توافق اوليه ژنو، اشتباه را انجام دادند. ما ابتدا می‌شنيديم که دنيا درباره يک برنامه غنی سازی نمادين برای ايران صحبت می‌کرد آن‌هم با چند صد سانتريفوژ محدود که ما اين را هم نمی‌پسنديدم؛ اما حال می‌بينيم که صحبت از هزاران سانتريفوژ است. اين می‌تواند به معنای ايران باشد که ايران به عنوان يک کشور در مرز دست‌يابی به سلاح اتمی باقی بماند و به نظر ما اين خطرناک است.»
به گفته آقای اشتاينيتز، «دنيا بايد بيشتر مواظب باشد و توافقی با ايران بايد صورت گيرد که اين کشور، تنها چند ماه با دست‌يابی به بمب فاصله نداشته باشد، بلکه اين فاصله بايد چند سال باشد.»
در ادامه،‌ وزير اطلاعات اسرائيل درباره اين‌که اگر ايران و شش کشور به توافق دست يابند و خواسته‌های اسرائيل در اين توافق نباشد، اين کشور چه خواهد کرد، گفت: «به نظر نمی آيند فعلا توافقی در کار باشد و اگر آن‌ها بر سر يکی از موضوعات توافق کنند، به معنای توافق کامل نيست. اما اگر توافقی به دست بيايد که مطلوب ما نباشد، دراين‌باره صحبت خواهيم کرد.»
وزير اطلاعات اسرائيل در ادامه اعلام کرد: «همان‌طورکه نخست وزير نتانياهو گفته است اسرائيل قبول نخواهد کرد که ايران سلاح هسته‌ای توليد کند. چرا که رهبر ايران آيت‌الله خامنه‌ای از نابودی اسرائيل و حتی يک هولوکاست ديگر صحبت می‌کند و اين‌که چنين تندروهايی چون خامنه ای و روحانی به سلاح اتمی دست يابند، برای ما قابل قبول نيست و موجوديت ما را تهديد می کند.»
آقای اشتاينيتز در پايان گفت‌وگو با راديو فردا افزود: «هنوز می‌گوييم که دست‌يابی به توافق با ايران بر سر برنامه اتمی کافی نيست و تهران بايد رفتار خود در خاورميانه را تغيير دهد. ايران نبايد اين همه پول و اسلحه به کشورهای مختلف بدهد. اسلحه و پولی که متعلق به مردم ايران است.»
اين گفته‌های وزير اطلاعات اسرائيل درحالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ايران، همواره بر استفاده صلح‌آميز از انرژی هسته‌ای تاکيد داشته و مقامات ايرانی اعلام کرده‌اند که به دنبال دستيابی به سلاح هسته‌ايی نيستند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ظریف: در مذاکرات هسته‌ای وارد جزئیات فنی شده‌ایم

وزیر امور خارجه ایران می‌گوید که مذاکرات اتمی جمهوری اسلامی با گروه ۱+۵ وارد «جزئیات بحث‌های فنی» شده‌است.
محمد جواد ظریف تاکید کرد که اگر غربی‌ها می‌خواهند «موضوع» هسته‌ای ایران حل شود، زمینه برای حل موضوع «کاملاً» فراهم است.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، آقای ظریف، روز شنبه، ۱۸ بهمن گفت: «در حال حاضر مذاکرات هسته‌ای وارد جزئیات بحث‌های فنی شده... در باره بحث غنی‌سازی صحبت می‌کنیم که با چه چیدمانی سانتریفیوژها می‌توانند بهترین بازده را داشته باشند و برای غنی‌سازی به چه غنایی ما نیاز داریم.»
دستگاه‌های سانتریفیوژ برای غنی‌سازی اورانیوم به کار می‌روند و اورانیوم با غنای بالا می‌تواند در ساخت سلاح هسته‌ای کاربرد داشته باشد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سه شنبه ۱۴ بهمن ماه به نقل از دیپلمات‌ها خبر داده بود که ایران و آمریکا همچنان بر سر تعداد سانتریفیوژهای فعال ایران در حال مذاکره هستند.
آمریکا سال گذشته از ایران خواسته بود که شمار سانتریفیوژهای فعال خود را از رقم کنونی ۱۰ هزار به حدود دو هزار دستگاه کاهش دهد. آذرماه سال گذشته که مذاکرات هسته‌ای برای دومین بار تمدید شد، آمریکا و دیگر قدرت‌های جهانی رضایت دادند که ایران ۴۵۰۰ سانتریفیوژ خود را فعال نگه دارد.
محمدجواد ظریف و جان کری،‌ وزرای امور خارجه ایران و آمریکا، جمعه ۱۷ بهمن‌ماه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ به دیدار و گفت‌وگو با یکدیگر پرداختند.
به گزارش خبرنگار اعزامی رادیو فردا به مونیخ، این دیدار با تمرکز بر روی مسایل هسته‌ای ایران انجام شد و در آن تصریح شد که تا پایان ماه مارس سال ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) برای دست‌یابی به یک چارچوب سیاسی تلاش شود.


«تفاوت ماهوی» مخالفان
محمدجواد ظریف روز شنبه با تاکید بر «تفاوت ماهوی» بین مخالفت‌های به گفته او «دوستان و حتی دلواپسان» در داخل و «مخالفین تندرو غربی» با مذاکرات اتمی ایران و کشورهای ۱+۵ افزود که این مخالفت‌ها به هر دلیلی باشد «مانع در راه توافق» است.
وی اضافه کرد «اگر مجلس آمریکا در باره تحریم‌ها تصمیمی بگیرد یقیناً مجلس ما هم اقدام مشابهی انجام می‌دهد. من معتقدم اقدام مجلس آمریکا می‌تواند یک حرکت بسیار خطرناک برای آینده مذاکرات باشد.»
مجلس ایران روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن، با تصویب طرحی دولت را موظف کرده‌است تا در صورتی که کنگره آمریکا تحریم‌های ایران را افزایش دهد، توافقنامه موقت ژنو را ملغی کند.
کمیته بانکی سنای آمریکا نیز روز نهم بهمن، با اکثریت آراء طرحی را به تصویب رساند که بر اساس آن، اگر مذاکرات ایران با شش قدرت جهانی بر سر برنامه هسته‌ای‌اش تا پایان ماه ژوئن به نتیجه نرسد تحریم‌های تهران تشدید خواهد شد.
باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا تاکید کرده‌است که تحریم‌های جدید کنگره علیه ایران را «وتو» خواهد کرد. آقای اوباما تصریح کرده‌است، در شرایط حساس کنونی تضعیف اقدامات دیپلماتیک برای حل مناقشه هسته‌ای ایران اشتباه است.


«از دید اسرائیل، هر توافقی بد است»
وزیر امور خارجه ایران روز شنبه در ادامه سخنان خود اسرائیل را متهم کرد که به دنبال حل نشدن موضوع هسته‌ای ایران است
وی اضافه کرد: «از دید آنها؛ هر توافقی بد است تنها توافق خوب از دید نتانیاهو توافق نکردن است و از دید او حتی بهتر از آن، ورود به یک درگیری با ایران است چون رژیم صهیونیستی حیات خودش را در تشنج و تنش در این منطقه می‌بیند.»
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز ششم بهمن گفته بود که امکان دارد «در همین چند هفته آینده میان ایران و قدرت‌ها یک توافق نهایی هسته‌ای بدست آید»، اما این توافق (از دید اسرائیل) «بد» و «غیرقابل قبول» خواهد بود.
وزیر امور خارجه ایران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «ایران هیچ‌گاه با طرحی که بر اساس فشار باشد حتی وارد مذاکره نمی‌شود چه برسد به این که وارد توافق شود.»
وی اضافه کرد: «تحریم‌ها تنها باعث می‌شود تا مردم ایران بیشتر نسبت به نیات غرب شک کنند و بیشتر دنبال برنامه خودشان بروند.»
همزمان با سخنان آقای ظریف، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری ایران، نیز گفت: «اگر تحریم‌ها را سخت‌تر کنند راه‌های دیگری پیدا می‌کنیم و نمی‌گذاریم تولید داخلی با مشکل مواجه شود.»
به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی درعین حال ابراز امیدواری کرد که مذاکرات ایران با گروه ۱+۵، نتیجه دهد و با رفع تحریم‌ها «هزینه‌های اضافی که به صنعت ایران تحمیل می‌شود»، کاهش یابد.
ایران و شش قدرت جهانی که در آذر پارسال به توافق شش‌ماهه هسته‌ای دست یافتند، تاکنون دو بار به خاطر عدم حصول توافق بر سر تفاهم جامع هسته‌ای، توافق موقت ژنو را تمدید کرده‌اند.
قرار شده‌است که طرفین تا ماه مارس به یک «توافق سیاسی» دست یابند و تا ۱۰ تیرماه توافق نهایی هسته‌ای حاصل شود.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
«نگرانی» امیرنشین‌ها نسبت به تحولات یمن و «گسترش نفوذ ایران»

به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا روز جمعه ۱۷ بهمن پس از دیدار با جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده از نگرانی کشورهای عرب خلیج فارس در خصوص وضعیت یمن و نگرانی آنها از «گسترش نفوذ ایران» خبر داده‌است.
به گفته این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که نامش ذکر نشده، امیرنشین‌های خلیج فارس در ارتباط با تحولات یمن «نسبت به نفوذ ایران نگران هستند اما هیچ‌کس در مورد گرفتن تماس با ایرانی‌ها حرفی نزد.»
به گفته این مقام آمریکایی هم‌اینک بحث‌های «بسیاری» درباره اقدامات دیپلماتیک و امنیتی به منظور تثبیت اوضاع در یمن در جریان است.
این مقام آمریکا افزوده‌است که نگرانی امیرنشین‌های خلیج فارس از رخدادهای یمن، روز جمعه در دیداری میان آنها با جان کری، وزیر خارجه آمریکا بیان شد.
وزیران خارجه عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، کویت، عمان و بحرین در دیدار روز جمعه با آقای کری در مونیخ حضور داشته‌اند.
در همین حال به نوشته رویترز، امیرنشین‌های خلیج فارس جامعه جهانی را به در پیش گرفتن موضع قاطع‌تری در خصوص رخدادهای یمن فراخوانده‌اند.
بنابر این گزارش، امیرنشین‌های خلیج فارس معتقدند که جامعه جهانی از طریق سازمان ملل متحد یا نهادهای دیگر بین‌المللی باید تحولات یمن را با دقت بیشتری رصد کند و شورای امنیت نیز نشست‌های بیشتری را به یمن اختصاص دهد.
از سوی دیگر به گزارش خبرگزاری فرانسه شورای امنیت احتمال برقراری تحریم علیه شبه نظامیان حوثی را در پی تحولات سیاسی روز جمعه این کشور در دست بررسی دارد.
شورشی‌های شیعه یمنی در روند قدرت‌گیری ماه‌های اخیر خود، روز جمعه هفدهم بهمن با انحلال پارلمان یمن، از تشکیل یک شورای رهبری برای اداره امور یمن خبر دادند.
نیروهای حوثی گفته‌اند تشکیل شورای ریاست جمهوری برای «پرکردن خلاء سیاسی» ایجاد شده، ضرورت دارد.
ایران به طور رسمی از تداوم مذاکرات میان جناح‌های یمن حمایت می‌کند اما فرماندهانی از سپاه پاسداران و رسانه‌های وابسته به آنها در تهران، از قدرت‌یابی شیعیان حوثی ابراز خرسندی کرده‌اند.
رسانه‌های عربی نیز شنبه هجدهم بهمن خبر دادند که در تازه‌ترین تحول منطقه‌ای، شش امیرنشین خلیج فارس برای فراخواندن سفیران خود از یمن، به مفهوم قطع رابطه با حاکمان جدید یمن، به اجماع رسیده‌اند.


آمادگی شورای امنیت برای تحریم حوثی‌ها
خبرگزاری فرانسه گزارش داده‌است که شورای امنیت احتمال برقراری تحریم علیه شبه نظامیان حوثی را در پی تحولات سیاسی روز جمعه این کشور در دست بررسی دارد.
رئیس نوبتی شورای امنیت گفت اگر مذاکرات میان جناح‌های یمن برای خاتمه دادن به ناآرامی‌ها از سرگرفته نشود این شورا آماده برقراری «فوری» تحریم است.
شورای امنیت خواهان آزادی بی قید و شرط عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری و دیگر مقامات بلندپایه یمنی شد که در روزهای گذشته از سوی نیروهای حوثی در حصر قرار گرفته‌اند.
به گزارش آسوشیتدپرس، مارک لیال گرانت، سفیر بریتانیا در سازمان ملل، ابراز «امیدواری» کرد که در یمن «برای شنیدن پیام شورای امنیت گوش شنوا وجود داشته باشد».
ملک سلمان، پادشاه جدید عربستان سعودی، در دیدار دو هفته پیش با باراک اوباما در ریاض، در باره یمن با او رایزنی کرد اما از آن روز، اوضاع یمن به سود شیعیان و ایران که حامی آنها محسوب می‌شود، و به زیان سعودی و امیرنشین‌ها، تغییر کرده‌است.
در همین حال، کاخ سفید هفته گذشته گفته بود، سند قاطعی در مورد حمایت ایران از حوثی‌ها در دست نیست.
حامیان منصور هادی عبد ربه، اقدام شیعیان طایفه حوثی را «کودتا» نامیده و آن را محکوم کرده‌اند.
در روزهای پیش صدها هزار نفر از حامیان عبد ربه و دولت مرکزی در خیابان‌های صنعا و شهرهای دیگر تظاهرات کرده و گفتند با مبدل کردن کشورشان به یک سومالی دیگر که در هرج و مرجی بزرگ دست و پا می‌زند، مخالف هستند.
نبود قدرت مرکزی قاطع در صنعا می‌تواند مرزهای یمن با عربستان سعودی را نیز بی‌ثبات کند.
یمن از زمان ریاست جمهوری علی عبدالله صالح در کنار آمریکا، با نیروهای القاعده که عمدتا در جنوب یمن مستقر هستند، در مبارزه بوده‌است.
علی عبدالله صالح در سال ۲۰۱۲ زخمی و از قدرت برکنار شد و جانشین او، عبد ربه منصور هادی نیز از ماه گذشته که نیروهای حوثی بر اقامتگاه ریاست جمهوری و ساختمان‌های مهم دولتی در صنعا مسلط شدند، به خانه خود رفت و در آنجا در حصر است.
پهپادهای آمریکا در روزهای گذشته حارث النظاری، یکی از رهبران مهم القاعده یمن را که دستوردهنده حمله برادران «کواشی» به دفتر نشریه هجوپرداز شارلی ابدو در پاریس بود، در حمله‌ای در جنوب یمن کشتند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
فرمانده سابق سپاه تهران: در اعتراضات ۸۸ بیش از ۸۳۰ نفر قطع نخاع شدند

خبرگزاری فارس روز شنبه، ۱۸ بهمن، به نقل از حسین همدانی، فرمانده سابق سپاه استان تهران، خبر داد که بیش از ۸۳۰ نفر در جریان اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ «قطع نخاع» شده‌اند.
این بخش از سخنان آقای همدانی ساعاتی پس از انتشار این خبر از خبرگزاری فارس حذف شد و امر مشابهی نیز در خبرگزاری تسنیم رخ داد. این خبر اما، در «مشرق‌نیوز» و سحام‌نیوز نیز بازتاب داشته است.
آقای همدانی با اشاره به تلاش برخی افراد برای به گفته او «بخشش سران فتنه»، با بیان اینکه «آنان قابل بخشش نیستند»، گفته است که «بیش از ۸۳۰ نفر در جریان آتش فتنه قطع نخاع شدند.»
آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکان او از اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ با عنوان «فتنه» و از میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو کاندیدای معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این سال به عنوان «سران فتنه» نام می‌برند.
آقای همدانی توضیح بیشتری درباره جزئیات به گفته او «قطع نخاع» شدن این افراد و هویت آنان نداده‌است.
گفته‌های این فرمانده سپاه در حالی است که وب‌سایت‌های نزدیک به معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ از کشته شدن حداقل ۷۲ نفر و مجروح شدن شدید حداقل ۱۶۰ نفر در جریان راهیپمایی‌های اعتراضی در این سال خبر داده‌اند.
وب‌سایت ندای سبز آزادی، پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود که «کمیته پیگیری امور آسیب‌دیدگان حوادث پس از انتخابات» که توسط میرحسین موسوی و مهدی کروبی، تشکیل شده بود، بیش از ۳۰۰ گزارش درباره کشته‌شدگان در جریان راهپیمایی‌های اعتراضی دریافت و در مدت فعالیت خود ۷۲ گزارش را «مستند» کرده‌است.
به گفته این وب سایت، «کمیته پیگیری امور آسیب‌دیدگان حوادث پس از انتخابات» در زمان فعالیت خود همچنین «اطلاعات مستند» بیش از ۱۶۰ نفر از زخمی شدگان حوادث پس از انتخابات را گردآوری کرده بود.
در مقابل این اظهارات، برخی از نمایندگان مجلس و افراد نزدیک به حکومت جمهوری اسلامی نیز گفته‌اند که در جریان اعتراضات سال ۸۸ تعدادی از نیروهای بسیجی و همچنین مردم عادی نیز کشته و مجروح شده‌اند.
غلامعلی حداد عادل، نماینده تهران در مجلس آذر ماه سال ۸۸ گفته بود که ۳۷ نفر در حوادث پس از انتخابات کشته شده‌اند، که ۲۰ نفر از آن‌ها بسیجی بوده‌اند.
اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی نیز اسفند ۹۱ گفته که یکی از ماموران این نیرو در جریان اعتراض‌های سال ۸۸ قطع نخاع شده‌است.
آقای همدانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «به اعتقاد بسیاری، سناریوی غرب در موضوع قتل ندا آقاسلطان و تلاش برای انداختن آن به گردن نظام، به تنهایی برای سقوط ایران کافی بود که البته رهبر معظم انقلاب تمام ابعاد این فتنه بزرگ را با همراهی مردم خنثی کردند.»
ندا آقاسلطان یکی از ده‌ها نفری بود که در جریان اعتراض‌ها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ روز شنبه ۳۰ خرداد در محلهٔ امیرآباد تهران به ضرب گلوله کشته شد. انتشار فیلم کوتاهی از لحظات جان سپردن وی که با تلفن همراه گرفته شد، بازتاب فراوانی در رسانه‌های جهان به‌دنبال داشت.
در روزهای بعد از کشته شدن ندا آقا سلطان، اخباری منتشر شد که قاتل او یک عضو بسیج بوده‌است.
مقامات جمهوری اسلامی ایران از جمله محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور پیشین و محمد جواد لاریجانی، رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضائیه پیش از این ام‌ای۶ (سرویس اطلاعاتی بریتانیا) را متهم کرده‌اند که در قتل ندا آقا سلطان دست داشته‌است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
واکنش ها به خبر «هشدار ظريف درباره پيامد شکست مذاکرات اتمی»

گزارش خبرگزاری رويترز درباره هشدار وزير امور خارجه ايران به غرب در خصوص پيامدهای شکست مذاکرات هسته ای برای آينده سياسی حسن روحانی واکنش هايی درپی داشته است.
خبرگزاری رويترز روز شنبه ۱۸ بهمن به نقل از مقام های ايران نوشته است که محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه ايران، به آمريکا و دیگر کشورهای غربی حاضر در مذاکرات هشدار داده است که شکست مذاکرات هسته ای احتمالا آينده سياسی حسن روحانی، رييس جمهور ايران را به مخاطره می اندازد.
اين در حالی است که محمد جود ظريف اين خبر را تکذيب کرده و گفته است:«در هيچيک از ملاقاتهای انجام شده به هيچوجه مباحث داخلی مطرح نشده و مطلب منتشره در اين زمينه کذب محض است. »
به گزارش خبرگزاری رويترز، سه تن از مقام های ايرانی به اين خبرگزاری گفته اند که محمد جواد ظريف چندبار چنين نگرانی را طی هفته های اخير با جان کری، وزير امور خارجه آمریکا در ميان گذاشته است.
اين مقام های ايرانی که نامشان فاش نشده است همچنين گفته اند که آقای ظريف چنين نگرانی را با ديگر مقام های غربی حاضر در مذاکرات هسته ای نیز در ميان گذاشته است.
اين در حالی است که خبرگزاری فارس به اين گزارش رويترز واکنش نشان داده و نوشته است : «در صورت صحت ادعای مشکوک رويترز، متاسفانه بايد گفت تيم هسته‌ای ايران دست خود را به‌ طور کامل برای طرف مقابل رو کرده و راه را برای حداکثر امتيازگيری آنها باز کرده است. با چنين ابراز ضعفی ـ که بر اساس آن بقا يا عدم بقای يک دولت به نتيجه مذاکرات گره زده شده ـ طرف مقابل چرا نبايد امتياز بيشتری طلب کند؟ »
محمد جواد ظريف هم اکنون درمونيخ به سر می برد و طی روز های اخير با شماری از مقام های کشورهای عضو گروه ۱+۵ مذاکرده است.

گزارش هانا کاویانی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا، از سومین روز کنفرانس امنیتی مونیخ

محمد جواد ظريف جمعه وارد آلمان شد و تاکنون با وزرای خارجه آمريکا، بريتانيا، آلمان و روسيه ديدار کرده است . وی همچنين با يوکيا آمانو، مديرکل آژانس بين المللی انرژی اتمی، و فدريکو موگرينی، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا، ديدار کرده است.
وزير امور خارجه ايران روز شنبه ۱۸ بهمن ماه با فيليپ هاموند، وزير امور خارجه بريتانيا و ايران در حاشيه کنفرانس امنيتی مونيخ ديدار کرد.
محمدجواد ظريف و جان کری جمعه ۱۷ بهمن‌ماه در حاشيه کنفرانس امنيتی مونيخ به ديدار و گفت‌وگو با يکديگر پرداختند.
به گزارش خبرنگار اعزامی راديو فردا به مونيخ، اين ديدار با تمرکز بر روی مسايل هسته‌ای ايران انجام شد و در آن تصريح شد که تا پايان ماه مارس سال ۲۰۱۵ (فروردين ۹۴) برای دست‌يابی به يک چارچوب سياسی تلاش شود.
این در حالی است که پیشتر پیاده روی محمد جواد ظریف و جان کری در مذاکرات ژنو انتقاد شماری از نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و چهره های اصولگرا را درپی داشت.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 

در پاسخ به ادعای وال‌استریت ژورنال

اصل ماجرای پاسخ رهبری به نامه‌اوباما چیست؟

روزنامه وال استریت ژورنال از پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به نامه‌ای که رئیس‌جمهور امریکا در اکتبر 2014 به ایشان داده بود، خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شده است: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران طی هفته‌های اخیر به نامه‌ باراک اوباما در اکتبر سال 2014 که در آن خواستار همکاری تهران و واشنگتن برای مقابله با نیروهای داعش شده بود پاسخ داده است.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس‌جمهور امریکا، جدید نیست و بر اساس اخبار بدست آمده، همان زمان محترمانه و البته صریح به نامه اوباما پاسخ داده شده بود.

انتشار خبر نامه اوباما به رهبر انقلاب نیز توسط وال استریت ژورنال انجام شده بود؛ بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، اوباما در نامه خود به «امکان همکاری ایران و امریکا در مقابله با داعش» اشاره کرده بود.

رهبر انقلاب قبل از ارسال این نامه و متعاقب، اظهارنظرهای شفاهی مقامات امریکایی در گفت‌وگو با مقامات ایرانی در خصوص حضور در ائتلاف علیه داعش، جزئیات درخواست مقامات امریکایی در این زمینه را افشا کرده و مبانی و دلایل مخالفت جمهوری اسلامی با حضور در این ائتلاف را نیز بیان کرده بودند.

«و امّا یک مطلبی هم خارج از مسئله‌ بیمارستان و بیماری و محیط بیمارستان عرض بکنم و آن اینکه من این چند روزه - این دوسه روز آخر - تفریحی داشتم و آن تفریح عبارت از این بود که گوش می‌کردم به حرف‌های آمریکایی‌ها در زمینه‌ داعش و مبارزه‌ با داعش و حرف‌هایی که می‌زنند؛ حرف‌های پوچ و توخالی و جهت‌دار. از جمله‌ آن چیزهایی که برای من واقعاً مایه‌ تفریح بود، این بود که دیدم، هم وزیر خارجه‌ آمریکا، هم آن دختر - سخنگوی‌شان که می‌آید وامی‌ایستد آن‌جا حرف می‌زند - صریحاً گفتند که ما از ایران برای ائتلاف علیه داعش دعوت نمی‌کنیم! اوّلاً چه افتخاری بالاتر از این برای ما که آمریکا در یک کار دسته‌جمعی، در یک کار خلافِ غلطی که دارند انجام می‌دهند، از ما مأیوس باشد و نخواهد که ما باشیم؛ این برای ما مایه‌ افتخار است، مایه‌ تأسّف نیست. ثانیاً دیدم همه‌شان دروغ می‌گویند؛ برای این‌که همان روزهای اوّلی که مسئله‌ داعش در عراق پیش آمد، آمریکایی‌ها به‌وسیله‌ سفیرشان، از سفیر ما در عراق، درخواست کردند که بیایید بنشینیم درباره داعش با هم هماهنگی کنیم. سفیر ما این را منعکس کرد؛ بعضی از مسئولین ما هم حرفی نداشتند، من مخالفت کردم؛ گفتم در این قضیّه، ما بخصوص با آمریکا همراهی نمی‌کنیم؛ چون این‌ها خودشان دست‌شان آلوده است؛ در این قضیّه ما چطور بیاییم با کسانی که دستشان آلوده است و نیّتشان آلوده است همکاری کنیم؟ بعد از آن هم همین آقای وزیرخارجه‌ای که این حرف را آمد جلوی چشم همه‌ دنیا پشت دوربین گفت که «ما از ایران همکاری نمی‌خواهیم»، همین ایشان، شخصاً از آقای دکتر ظریف درخواست کرده بود که بیایید ما در این قضیّه همکاری کنیم؛ دکتر ظریف رد کرد. معاون او هم - که او هم یک زنی است که می‌بینید، می‌شناسید - از آقای عراقچی در مذاکراتش درخواست کرده بود که بیایید ما همکاری کنیم؛ این‌ها رد کردند. بعد از آن‌که آن‌ها رد کردند و ما صریحاً گفتیم با شما در این قضیّه همکاری نمی‌کنیم، حالا می‌گویند ما ایران را نمی‌خواهیم وارد کنیم!

این‌ها قبل از این یک ائتلافی علیه سوریّه تشکیل دادند - با سروصدای فراوان در اطراف عالم؛ سی کشور، چهل کشور، پنجاه کشور را جمع کردند - هیچ غلطی نتوانستند بکنند در مورد سوریّه؛ در مورد عراق هم همین است. نمیخواهند هم کار جدّی‌ای بکنند. آن حرکتی که علیه داعش انجام گرفت و کمر داعش را در عراق شکست، این کار آمریکایی‌ها نبود؛ خود آن‌ها هم خوب می‌دانند، داعشی‌ها هم خوب می‌دانند، مردم عراق هم خوب می‌دانند؛ می‌دانند کار مردم عراق بود، کار ارتش عراق بود، کار نیروهای مردمی‌ای بود که به‌خوبی یاد گرفته بودند چه‌جوری باید با داعش مبارزه کنند؛ و مبارزه کردند و تا این‌جا ضربه‌های جدّی‌ای را وارد کردند، بعد از این هم ضربه را این‌ها وارد خواهند کرد؛ حالا خواهند دید. آمریکا با این کار، می‌خواهد بهانه‌ای پیدا کند که همچنان که در پاکستان با وجود دولت مستقر، با وجود ارتش قوی - ارتش پاکستان ارتش قوی‌ای است - بدون اجازه وارد پاکستان میشود و هرجا را دلش میخواهد بمباران می‌کند، می‌خواهد در عراق و سوریّه هم چنین کاری را انجام بدهد؛ بدانند که اگر چنانچه چنین اقدامی بکنند، همان مشکلاتی بر سر راه‌شان به‌وجود خواهد آمد که در این ده سال گذشته در قضیّه‌ عراق برای‌شان به‌وجود آمد. غرض، تماشا کردن این قضایا برای ما یک تفریحی بود، آن هم روی تخت بیمارستان.»

رهبر معظم انقلاب، پس از ارسال نامه رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی عمومی تلویحا به موضوع اشاره کرده و بار دیگر، با اشاره به زمینه شکل‌گیری گروه‌های نظیر القاعده و داعش، اهداف اصلی استکبار از تشکیل جریان‌هایی نظیر ائتلاف علیه داعش را تبیین کردند:

«جریان «تکفیر» - این چیزی که امروز در عراق و در سوریّه و در برخی از کشورهای دیگر منطقه بُروز کرده و در واقع با همه‌ی مسلمانها مواجه‌اند، نه فقط با شیعه - ساخته‌ی دست خود استعمارگران است؛ اینها چیزی به نام القاعده، چیزی به نام داعش درست کردند برای مقابله‌ی با جمهوری اسلامی، برای مقابله‌ی با حرکت بیداری اسلامی، منتها دامن خودشان را گرفته است؛ امروز دامن خود آنها را گرفته است. البتّه امروز هم با یک نظر دقیق تحلیلی وقتی انسان نگاه میکند، میبیند که تلاشی که امروز آمریکا و هم‌پیمانان آمریکا در آنچه «مواجهه‌ی با داعش» اسم گذاشته‌اند - که واقعیّتی ندارد - در اینجا دارند به‌خرج میدهند، بیش از آنچه تلاش برای نابودکردن نطفه‌ی این حرکت خبیث باشد، تلاش برای جهت‌دادنِ دشمنی‌های مسلمانان میان یکدیگر است. سعی میکنند مسلمانها را به جان هم بیندازند؛ عامل آن را امروز این گروه جاهل و متعصّب و متحجّر و وابسته قرار داده‌اند والّا هدف همان هدف است؛ سعی آنها این است که مسلمانان را از دشمن اصلی منصرف کنند.» (21/7/93)

رهبر معظم انقلاب چند روز بعد در دیدار نخست وزیر عراق نیز مجددا با اشاره به ادعاهای مطرح شده برای مبارزه با داعش تأکید کردند: ما اطمینان و اعتمادی به صداقت گویندگان این حرف ها نداریم و معتقدیم موضوع داعش و تروریسم باید بوسیله کشورهای منطقه علاج شود. (29/7/93)

رهبر معظم انقلاب در دیدار شرکت‌کنندگان در «کنگره‌ی جهانی‌ جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام» نیز با بر شمردن شواهد و دلایلی که نشان می‌دهد جریان تکفیر در خدمت سیاست‌های استعماری امریکا و انگلیس است، به یک گزارش نیز اشاره و خاطرنشان کردند:

«به ما اطّلاع دادند که هواپیماهای ترابری آمریکا، مهمّاتی را که این گروه موسوم به داعش احتیاج داشتند، در مراکزی که داعش در عراق مستقر بود، از آسمان پرتاب کردند و برای آنها کمک رساندند. گفتیم لابد این کار، اشتباهی بوده؛ بعد تکرار شد؛ آن‌طور که به من اطّلاع دادند پنج مرتبه این اتّفاق افتاده است! پنج مرتبه اشتباه میکنند؟ آن‌وقت بظاهر ائتلاف ضدّ داعش درست کرده‌اند! که دروغ محض است؛ این ائتلاف، دنبال اهداف خبیث دیگری است، میخواهند این فتنه را زنده نگه دارند؛ دو طرف را به جان هم بیندازند، جنگ خانگیِ بین مسلمانان را همین‌طور استمرار بدهند تا این(جنگ‌) بماند؛ هدف آنها این است؛ البتّه نخواهند توانست، این را بدانید.»
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

در واکنش به اقدام دانشگاه ماساچوست

وزارت خارجه آمریکا: قوانین ما مانع از پذیرش شهروندان ایرانی برای تحصیل نیست



یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت که قوانین این کشور، شهروندان ایران را از آمدن به این کشور و تحصیل در رشته‌های فنی و مهندسی منع نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به اقدام دانشگاه ماساچوست مبنی بر نپذیرفتن دانشجویان ایرانی در برخی رشته‌های فنی و مهندسی بیانیه‌ای منتشر و در آن اعلام کرده است: هیچ تغییری در سیاست آمریکا یا دستورالعملی تازه برای پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های کشور اتخاذ نشده و همچنان وزارت خارجه آمریکا متعهد است که سفر متقاضیان واجد شرایط را تسهیل کند.

بر اساس گزارش بی‌بی‌سی فارسی، پیشتر دانشگاه ماساچوست در شهر امهرست گفته بود از این به بعد دانشجویان ایرانی را در مقطع فوق لیسانس رشته‌های مهندسی مکانیک، کامپیوتر، شیمی، و علوم طبیعی نمی‌پذیرد زیرا چنین کاری ممکن است این دانشگاه را در خطر نقض تحریم های آمریکا علیه ایران قرار دهد.

دانشگاه ماساچوست مبنای تصمیم خود را مصوبه کنگره در سال ۲۰۱۲ و دستورالعملی دانسته که در ژوئیه سال ۲۰۱۳ از سوی وزارت داخله آمریکا منتشر شده و در آن پذیرش شهروندان ایرانی متقاضی تحصیلات عالی با هدف کسب آمادگی برای اشتغال در صنایع نفت، گاز و انرژی اتمی ایران ممنوع شده است.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با این شبکه تاکید کرده است: درخواست ویزای هر متقاضی به شکل جداگانه بررسی می شود و وزارت خارجه درباره این تصمیم خاص دانشگاه ماساچوست با مسئولان این دانشگاه تماس می‌گیرد.

به نوشته روزنامه بوستون‌گلوب، دستورالعمل تازه دانشگاه ماساچوست شامل حال آن دسته دانشجویان ایرانی هم می‌شود که اکنون در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

این دانشگاه در بیانیه خود آورده است که هرچند محرومیت بخشی از دانشجویان از پذیرش با ارزش‌ها و اصول ما سازگار نیست اما دانشگاه ملزم به تبعیت از قوانین است و باید رویه خود را با قانون سازگار کند.

دانشگاه ماساچوست در عین حال تاکید کرده که تنها دانشگاهی نیست که دانشجویان ایرانی را رد می‌کند و برخی دانشگاه‌های دیگر هم بر اساس این قانون، دانشجویان ایرانی را نمی‌پذیرند.

تصمیم دانشگاه ماساچوست در شرایطی است که آمریکا در قالب گروه 1+5 در حال مذاکره با مقامات ایرانی برای پایان دادن به نگرانی‌ها در خصوص برنامه هسته‌ای این کشور است.

بر اسا گزارش روزنامه هافینگتون پست، دانشگاه ماساچوست پس از موضع‌گیری وزارت خارجه آمریکا و انتقادات به این تصمیم اطلاعیه خود مبنی بر عدم پذیرش دانشجویان ایرانی در رشته‌های فنی و مهندسی را از روی پایگاه اینترنتی خود برداشته است.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که مقامات ایران تاکید می‌کنند برنامه هسته‌ای این کشور ماهیت کاملا صلح آمیز دارد و غرب بر اساس اطلاعات ساختگی و غلط ایران را به تلاش برای دستیابی به ظرفیت تولید سلاح هسته‌ای متهم می‌کند.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


پرونده یمن امروز روی میز شورای همکاری خلیج فارس/سناریوی ادامه دار بستن سفارتخانه‌ها


با هدف دامن زدن به اوضاع سیاسی یمن و مانع تراشی در اداره این کشور، کشوهاری مختلف به بهانه اوضاع نابسامان امنیتی یمن به بستن سفارتخانه‌های خود ادامه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، منابع خاطرنشان کردند که سفارتخانه هلند و بخش کنسولگری سفارتخانه ژاپن به بهانه "اوضاع امنیتی نابسامان" یمن تعطیل شدند.

وزارت خارجه امارات نیز از تعلیق فعالیت سفارتخانه خود در صنعاء خبر داده و افزود:‌ تیم دیپلماتیک خود را از این کشور خارج کرده است.

عربستان، آلمان و ایتالیا نیز به جرگه کشورهایی که سفارتخانه‌های خود را در یمن تعطیل کردند، پیوسته‌اند.

یشتر یک مسئول در وزارت خارجه عربستان از به تعلیق درآمدن فعالیت‌های سفارتخانه این کشور در یمن خبر داد. وزارت خارجه آلمان نیز اعلام کرد که سفارتخانه خود را در صنعاء بسته و کارمندان خود را خارج کرده است.

ایتالیا نیز سفارتخانه خود را در یمن بست و سفیر و کارمندانش را خارج کرد.

آمریکا در اواخر ماه میلادی گذشته سفارتخانه خود را در یمن بست و تمام کادر خود را از صنعاء خارج کرد.

فرانسه و انگلیس نیز روز چهارشنبه گذشته سفارتخانه‌های خود را در صنعاء تعطیل کردند. سفیر اتحادیه اروپا نیز تصمیم گرفت بنا به دلایل امنیتی صنعاء را ترک کند.

رسانه‌های یمنی و خارجی گزارش دادند که واشنگتن اداره منافع خود در یمن را به دو سفارتخانه ترکیه و الجزایر سپرده است.

یک منبع دولتی یمنی در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی ترکیه تصریح کرد: پس از اینکه گروه‌های سیاسی در دستیابی به راه حلی برای پایان بحران سیاسی ناکام ماندند، این اقدام به دلیل نگرانی‌ها نسبت به نابسامانی اوضاع امنیتی صورت گرفت.

در همین حال، یک دیپلمات غربی در مصاحبه با روزنامه الحیاه عنوان داشت: متن پیشنهادی شورای همکاری خلیج فارس که در آن حوثی‌ها مانع روند سیاسی در یمن خوانده شده‌اند بررسی‌هایی را می‌طلبد چرا که ما می‌دانیم که روسیه آن را نخواهد پذیرفت.

وی افزود: مذاکرات همچنان برای مشخص کردن زمان مناسبی که شورای امنیت در امور یمن در پیش بگیرد، ادامه دارد.

واکنش انصار الله به مناقشات در شورای امنیت

همزمان محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصار الله با انتقاد شدید از مناقشات در شورای امنیت در خصوص یمن گفت: مذاکراتی که در صنعاء با نظارت جمال بن عمر، فرستاده سازمان ملل صورت می‌گیرد، به صورت خوبی در جریان است و توافق شده است که در مرحله آتی شورای ملی تشکیل، دوره انتقالی ایجاد، شورای ریاست جمهوری تشکیل و رئیسی برای این شورا انتخاب شود و مذاکرات همچنان تا به این لحظه ادامه دارد.

وی مخالفت خود را با اظهارات جمال بن عمر که بیانیه قانون اساسی را "یکجانبه" خوانده بود، عنوان داشت: این توصیف نادرست است و نمی‌توانیم آن را بپذیریم چرا که بیشتر مردم دست به تحرکاتی زدند تا خلأ قانون اساسی را پر کنند و در کنگره ملی گسترده جنبش انصار الله، از تمامی مناطق نمایندگانی حضور داشتند.

عبدالسلام در مصاحبه با شبکه المسیره گفت: این که شورای امنیت درگیری‌ها در مأرب را درگیری‌ها با قبایل توصیف کرده است قابل قبول نیست و با این واقعیت که درگیری‌ها با قبایل نیست بلکه جنگ با القاعده است مغایرت دارد و این گونه اظهارات به منزله حمایت از القاعده است.

وی به شدت از سخنان نماینده قطر در مذاکرات شورای امنیت انتقاد و اعلام کرد: مردم یمن به نصیحت‌های کشوری نیاز ندارند که آزادی‌ها در آن کشور وجود ندارد و شاعری را بازداشت کرده و وی را به دلیل انتقاد از مسئولان عالی رتبه به اعدام محکوم کرده است.

محمد عبدالسلام این سوال را مطرح کرد که این کشورها ظرف سال‌های گذشته برای یمن چه کردند و هیچ خیری به این کشور نداشتند.

وی تعطیلی سفارتخانه‌های کشورها در صنعاء را تصمیمی سیاسی خواند و گفت: سفارتخانه آمریکا براساس اظهارات میانجی‌ عمانی که با جنبش انصار الله در تماس بود، اعلام کرد تمایل دارد اتباع خود را خارج کرده و ما با این مساله موافقت کردیم و زمانی که از آن‌ها سوال کردیم گفتند که نگرانی‌های امنیتی وجود دارد و دیگر نمی‌توانند کاری انجام دهند و کمیته‌های انقلابی نیز با آن‌ها برای خارج شدن، هماهنگی‌ها را به عمل آوردند و دست آخر باید گفت که این تصمیم مربوط به خودشان است و تعداد کسانی که خارج شده‌اند 128 تن هستند و بیشترشان از سربازان مارینز هستند و دارایی‌ها و اموال و سلاح‌ها و اسناد خود را از بین بردند که این مساله نشان می‌دهد این سفارتخانه لانه جاسوسی بوده است.

نشست فوق العاده شورای همکاری خلیج فارس

در همین حال، پیش بینی می‌شود که وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس امروز (شنبه) در نشستی فوق العاده در ریاض به بررسی تحولات یمن بپردازند.

در همین خصوص منابع آگاه در ریاض عنوان داشتند که این وزیران از نتایج گزارش امنیتی ویژه در خصوص اوضاع یمنی اطلاع کسب خواهند کرد.

این در حالی است که منابع نزدیک به این نشست پیش بینی کردند که وزرای خارجه شورای همکاری تحریم‌هایی را علیه جنبش انصار الله اعمال کنند.

از سوی دیگر، نیک راسموسن، مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم در دولت آمریکا در سخنان خود مقابل کمیسیون اطلاعات در سنای آمریکا در اظهارات غیرواقع بینانه و مداخله جویانه مدعی شد: ارتش یمن که از سوی آمریکا حمایت مالی می‌شود در ممانعت از پیشروی‌های انصار الله شکست خورد. همانطور که ارتش عراق که از سوی آمریکا حمایت می‌شود مقابله با داعش را در سال میلادی گذشته نپذیرفت.

از سوی دیگر روزنامه عربستانی عکاظ مدعی شد، گروه انصار الله درصدد تبعید عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن به روسیه است تا او را از انظار احزاب سیاسی یمن دور نگه دارد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


تلاش آمریکا برای ارسال سلاح به اردن

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، دولت این کشور در حال بررسی برنامه‌هایی است که براساس آنها بتواند همزمان با افزایش فعالیت‌های اردن در مبارزه با داعش برخی سلاح‌های ارتش این کشور را تامین کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه آمریکا و پنتاگون با این حال اظهارات را تکذیب و هرگونه اقدام این کشور برای کمک به اردن در زمینه تسلیحاتی را رد کردند. با این حال چندین تن از مقامات آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود اعلام کردند که این برنامه‌ریزی‌ها برای تامین مجدد مهمات اردنی‌ها در جریان است.

تلاش آمریکایی‌ها برای تسریع روند ارسال سلاح به اردن در حالی صورت گرفته که پیش از این در هفته گذشته ملک عبدالله،‌پادشاه اردن از قانون گذاران آمریکایی درخواست حمایت بیشتری کرد.

در همین حال یک منبع آگاه نزدیک به دولت اردن در این باره گفت: اردن معتقد است منابع مهمات این کشور همزمان با گسترش نقش آن در حملات هوایی علیه گروه داعش به سرعت در حال کاهش است.

اردن از جمله کشورهای عربی است که در کنار عربستان، بحرین و امارت به ائتلاف ضد داعش پیوسته است. پنتاگون تخمین زده، اردن در اولین موج حملات خود علیه داعش در سوریه 72 بمب به مواضع این گروه پرتاب کرده است.

در همن حال همزمان با دستور ملک عبدالله برای آماده شدن ارتش جهت ایفای نقش نظامی بزرگتر در ائتلاف ضد داعش کارشناسان می‌گویند این کشور در کارآمدی حملات خود علیه این گروه تروریستی با دردسر مواجه خواهد شد.

ملک عبدالله هفته گذشته در واشنگتن با قانونگذاران آمریکایی دیدار و از آنها مهمات دقیق تجهیزات هواپیمایی و تجهیزات دید در شب درخواست کرد. پس از دیدار وی کمیته سرویس‌های نظامی سنا از اوباما خواست تا رسیدگی به درخواست اردن را در دستور کار خود قرار دهد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


اوباما "قتل‌های هولناک" سه جوان مسلمان را محکوم کرد


رئیس‌جمهوری آمریکا در اولین واکنش به کشته شدن سه جوان مسلمان در کشورش گفت: هیچ‌کس نباید در آمریکا به خاطر اینکه کیست، چه شکلی است و یا اینکه چگونه عبادت می‌کند، هدف حمله قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا طی بیانیه‌ای اعلام کرد: اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف بی آی) این مساله را بررسی می‌کند که آیا قوانین فدرال در این قتل‌های وحشیانه و هولناک نقض شده است یا خیر.

طبق اعلام پلیس آمریکا، سه جوان مسلمان آمریکایی روز سه‌شنبه در ایالت کارولینای شمالی در نزدیکی محوطه دانشگاه هدف شلیک گلوله از ناحیه سر قرار گرفته و کشته شدند.

ضارب که گفته می‌شود همسایه آنها بوده است، مدعی است که بر سر جای پارک با آنها اختلاف داشته است اما برخی این مساله را مطرح کرده‌اند که کشته شدن آنها به دین آنها ارتباط دارد.

واکنش اوباما به مرگ سه جوان مذکور در حالی مطرح شد که پیش از این رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در کنفرانس خبری خود در مکزیکو گفت که دولت آمریکا باید علیه کشته شدن آنها موضع‌گیری کند و سکوت آنها معنادار است. تحقیقات اف بی آی به موازات تحقیقات پلیس محلی درباره قتل انجام می‌شود. خانواده قربانیان درخواست کرده‌اند که تحقیقات جنایی مرتبط با انگیزه نفرت انجام شود.

در بیانیه روز جمعه اوباما آمده است: اف بی آی در حال بررسی این مساله است که تیراندازی مرگبار روز سه‌شنبه به انگیزه نفرت ارتباطی دارد یا خیر. هیچ‌کس نباید در آمریکا به خاطر اینکه کیست، چه شکلی است و یا اینکه چگونه عبادت می‌کند، هدف حمله قرار بگیرد. همانطور که شاهد بودیم جمعیت زیادی در مراسم تدفین این جوانان آمریکایی شرکت کردند و این نشان می‌دهد که ما یک خانواده آمریکایی هستیم.

تحقیقات اف بی آی و بخش حقوق مدنی وزارت دادگستری آمریکا در حالی انجام می‌شود که گروه‌های مسلمان در سراسر آمریکا و جهان فشارهای خود را افزایش داده‌اند و از عدم شفافیت کافی در این پرونده شکایت می‌کنند. سه دانشجو به نام‌های "یُسر محمد ابو صالحه" 21 ساله، همسرش "ضیا شادی برکات" 23 ساله و خواهر وی "رزان محمد ابو صالحه" 19ساله در مجتمع مسکونی خود در نزدیکی دانشگاه کارولینای شمالی به ضرب گلوله کشته شدند. قاتل آنها "کرگ هیکز" 46 ساله پس از کشتن آنها خود را تسلیم پلیس کرد.

بازجویان پرونده فاش کردند که از منزل مسکونی هیکز ده‌ها وسایل آتش‌زا از جمله تفنگ و مسلسل کشف و ضبط کرده‌اند. همچنین مهمات و خشاب‌های پر بسیاری از این مکان کشف شد.

طبق گزارش هیکز 46 ساله سوابق بسیاری از درگیری خشونت‌آمیز بر سر جای پارک داشته است اما خانواده قربانیان تاکید دارند که وی به خاطر مسلمان بودن با آنها درگیر شده است.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 28 از 62:  « پیشین  1  ...  27  28  29  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA