ارسالها: 12930
#298
Posted: 18 Feb 2015 23:18
واکنش قوه قضائیه به درخواست آمریکا برای رفع حصر: «هیچ غلطی نمیتوانید بکنید»
رئیس قوه قضائیه ایران روز سهشنبه، ۲۸ دی، در ارتباط با مسئله رفع حصر، خطاب به رئیسجمهور و وزارت خارجه آمریکا گفت که «شما هیچ غلطی نمیتوانید بکنید.»
صادق آملی لاریجانی این سخنان را در واکنش به بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره درخواست رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو کاندیدای معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای آملی لاریجانی، گفت: «اخیراً وزارت خارجه آمریکا مطالبی در خصوص کشور ما، قوه قضائیه و اینکه کسانی نباید در حصر باشند مطرح کردهاند و تازه میخواهند قانون اساسی را به محققین ما یاد بدهند.»
وی اضافه کرد: «ما با اتکا به همین مردم و حضوری که آنها در ۲۲ بهمن دارند به وزارت خارجه آمریکا و بالاتر از آن رئیسجمهور آمریکا میگوییم که شما هیچ غلطی نمیتوانید بکنید.»
جن ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز شنبه، ۲۵ بهمن، در بیانیهای ضمن محکوم کردن حصر خانگی زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی خواستار آزادی فوری آنها شده بود.
مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران، یکشنبه ۲۶ بهمن، این بیانیه را «مصداق بارز دخالت در امور داخلی ایران» دانست.
رئیس قوه قضائیه ایران روز سهشنبه در ادامه سخنان خود بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا را «یاوهگویی» خواند.
وی تصریح کرد: «ما بنای ظلم و تعدی به کسی نداریم و نه به گفته این و آن، بلکه وظیفه انسانی خودمان میدانیم که عدالت را اجرا کنیم اما رسیدگی به کسانی که در فتنه تاثیرگذار بودند یک وظیفه است.»
آیت الله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکان وی از اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به عنوان «فتنه» و از میرحسین موسوی و مهدی کروبی به عنوان «سران فتنه» نام میبرند.
رئیس قوه قضائیه در سخنان روز سهشنبه خود همچنین گفت: «به هر صورت رفتار با این افراد باید شرعی باشد و ما هم همینطور عمل میکنیم و آنچه هم که تاکنون گذشته همه بر اساس قانون بوده و هیچ اشکالی بر آن وارد نیست.»
آقای آملی لاریجانی، پیش از این نیز حصر آقایان موسوی و کروبی را با استناد به مصوبه شورایعالی امنیت ملی در اینباره «قانونی» دانسته بود.
در واکنش به این استدلال رئیس قوه قضائیه، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، حصر این سه نفر را «نقضکننده اصول متعدد» قانون اساسی جمهوری اسلامی دانستهاست.
کانون مدافعان حقوق بشر، به ریاست شیرین عبادی، نیز روز ۲۵ بهمنماه، در بیانیهای اعلام کرد که رهبر و شورای عالی امنیت ملی اختیارات قانونی لازم برای صدور حکم «حصر خانگی» افراد را ندارند.
مهدی کروبی و میرحسین موسوی، در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ خواستار راهپیمایی در حمایت از اعتراضات در مصر و تونس شده بودند.
از آن زمان تاکنون مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، بدون حکم دادگاه در خانه خود محبوس شدهاند.
کمپین بینالمللی حقوق بشر: حبس خانگی «فراقضایی» را پایان دهید
در روزهای گذشته و در آستانه آغاز پنجمین سال حبس این سه نفر، برخی از سازمانهای مدافع حقوق بشر خواستار پایان این حصر خانگی شدهاند.
کمپین بینالمللی حقوق بشر در ایران روز سهشنبه، ۲۸ بهمن، از قوهٔ قضاییه و شورای عالی امنیت ملی ایران خواست که بلافاصله به چهار سال حبس خانگی به گفته این کمپین «فراقضایی» رهبران جنبش سبز خاتمه دهند.
هادی قائمی، مدیر این کمپین گفت: «حصر خانگی و در واقع زندانی کردن نامزدهای سیاسی معترض ظرف چهار سال گذشته در خانهشان بدون تفهیم اتهام، یک بیعدالتیِ آشکار و تخلف از قوانین ایران و بینالمللی است.»
وی اضافه کرد: «به عنوان رئیس شورای امنیت ملی، رئیس جمهور روحانی این قدرت را دارد که این سه رهبر را آزاد کند و قدرت وی در این حیطه احتمالاً حتی از قوه قضائیه نیز بیشتر است.»
پیش از این فرزندان مهدی کروبی با انتقاد از حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، او را به عدم پایبندی به وعدههای انتخاباتی خود برای رفع حصر آقایان موسوی و کروبی متهم کردهاند.
رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#299
Posted: 18 Feb 2015 23:20
خامنهای: میزان رواداری که در ایران هست در دنیای مسیحیت نیست
آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، میگوید آن میزان رواداری که در ایران نسبت به اقلیتهای دینی غیرمسلمان وجود دارد در دنیای مسیحیت دیده نمیشود. وی همچنین از فیلم «تکتیرانداز آمریکایی»، ساخته کلینت ایستوود انتقاد کرده است.
به گزارش روز سهشنبه ۲۸ بهمن روزنامه ایران، آقای خامنهای در جمع نمایندگان اقلیتهای مذهبی مجلس شورای اسلامی به انتقاد از آنچه تبلیغات کشورهای غربی علیه مسلمانها نامید، پرداخته است.
وی اظهار داشت: «شما امروز میبینید در اروپا و آمریکا علیه مسلمانها چه تبلیغاتی انجام میگیرد. بحث این نیست که چرا مسلمانها آزادی لازم را در بسیاری از این کشورها ندارند؛ بحث بر سر این است که چرا امنیت جانی ندارند.»
قتل سه جوان مسلمان در ایالت کارولینای شمالی آمریکا از جمله رخدادهای اخیری است که واکنشهای بینالمللی را به دنبال داشته است و برخی رهبران جهان از جمله رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و بان گی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد آن را محکوم کردهاند.
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز این رخداد را «قتلی هولناک و بیرحمانه» دانسته و تاکید کرده که در آمریکا هیچ کسی نباید به خاطر دین خود هدف خشونت قرار بگیرد.
اما آقای خامنهای میگوید که اعتقاد ندارد حکومتهای غربی کسانی را که علیه مسلمانان دست به خشونت میزنند، بهطور جدی تعقیب کنند.
وی که روز شنبه، ۲۵ بهمن سخن میگفت اظهار داشت: «جوانهای نئونازی در آلمان حمله میکنند به یک مشت مسلمان، به مسجد مسلمانها؛ میزنند، میکشند، تعقیب درست و حسابی هم نمیشوند؛ ما هم نشنفتهایم. یا آن دختر خانم جوان عرب را که مثلاً فرض کنید که مقنعه داشته یا پوشیه داشته، بهخاطر حجابش میزنند میکشند و هیچکس اصلاً دنبال هم نمیکند؛ حالا گفتند یک مجازاتی [کردند]؛ آدم فکر نمیکند که خیلی جدّی اینها تعقیب میشود؛ واقعاً تعقیب هم نمیکنند. در جاهای دیگر هم همینجور؛ در آمریکا و جاهای دیگر و کشورهای دیگر هم متأسفانه همینجور است. اینها مدّعی حقوق بشر هم هستند.»
اشاره آقای خامنهای به ماجرای قتل مروه شربینی، مهاجر مصری در آلمان است که از الکساندر وینس به خاطر اهانت او به پوشش اسلامی و حجاب شکایت کرده بود، اما متهم در دادگاه به خانم شربینی حمله کرد و او را با ضربات چاقو به قتل رساند.
دادگاه آلمان قاتل مروه شربینی را به حبس ابد محکوم کرده است که اشد مجازات در این کشور محسوب میشود.
آیتالله خامنهای اما میگوید که باید این رخدادها را «با آنچه در ایران میگذرد مقایسه کرد» تا «دنیای مسیحیت بداند که در کشور اسلامی اینقدر رواداری نسبت به غیر مسلمانها هست؛ این رواداریای که آنجاها وجود ندارد».
وی افزود: «این رفتارهای جمهوری اسلامی را هم در خارج منعکس کنید.»
رهبر جمهوری اسلامی گفت: «در دوران اسلامی و جمهوری اسلامی، تعرّض به غیر مسلمان از سوی مسلمانها هیچ سابقهای ندارد. همان جوان حزباللّهی تند و داغ هم هرگز به خودش اجازه نمیدهد که به یک غیرمسلمان تهاجم و حمله بکند.»
اظهارات آقای خامنهای در حالی بیان میشود که گزارشهای مختلف نهادهای بیناللملی حکایت از نقض آزادی مذهب در ایران دارد از جمله احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، موارد متعددی از بازداشت اقلیتهای مذهبی مانند بهاییها، دروایش گنابادی و مسیحیان پروتستان را نام برده است.
از انقلاب تاکنون چند رهبر کليسا در ايران کشته شدهاند و صدها مسيحی نيز تحت بازجويی بوده و زندانی شدهاند. چاپ کتاب مقدس به زبان فارسی ممنوع شده و برخی از کليساها تعطيل و از مراسم کليسايی جلوگيری به عمل آمده است.دهها نفر از دراويش گنابادی نیز در حال حاضر در ايران زندانیاند.
تابستان گذشته، دادگاه انقلاب شیراز ۱۵ شهروند بهایی را به اتهام «جرائم امنیتی» محکوم به زندانهای تعلیقی و تعزیری کرد که کمترین این احکام یک سال و نیم حبس تعلیقی و بیشترین آنها سه سال و نیم حبس تعزیری است.
گزارش سال گذشته کمیسیون آزادی مذاهب که در آمریکا مستقر است، ایران را به همراه ۱۴ کشور دیگر جهان در شمار بزرگترین ناقضان آزادی مذهب معرفی کرده است.
رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
ارسالها: 12930
#300
Posted: 18 Feb 2015 23:22
آرژانتين خواستار گنجاندن پرونده انفجار آميا در مذاکرات اتمی ایران شد
دولت آرژانتين با ارسال نامهای از آمريکا درخواست کرده است که پرونده انفجار آميا را در ميان بحثهای مورد گفتوگو در مذاکرات اتمی با ايران قرار دهد.
به گزارش روز ۲۸ بهمن خبرگزاری رويترز، هکتور تيمرمن وزير امور خارجه آرژانتين گفت: «ما پيشتر هم از آمريکا در اين خصوص درخواست کرده بوديم اما در نامهای به جان کری، از او خواسته شده پرونده آميا را هم در محور گفتوگوها قرار دهد».
در انفجار مرکز فرهنگی يهوديان در بوئنوسآيرس موسوم به آمیا، ۸۵ تن کشته شدند. چند منبع رسيدگی قضايی اين پرونده در آرژانتين، دولت ايران را به دست داشتن در اين انفجار متهم کردهاند.
آلبرتو نيسمان، دادستان سابق آرژانتین، چند روز پس از اين که رييس جمهوری اين کشور را به «لاپوشانی پرونده آميا برای بهبود روابط با ايران» متهم کرد، درگذشت.
موضوع مرگ آقای نيسمان، فضای سياسی آرژانتين را که نزديک به انتخابات است، ملتهب کرده است.
درخواست آرژانتين از آمريکا در حالی مطرح میشود که مذاکرات اتمی کشورهای موسوم به ۵+۱ با ايران در حال انجام است.
در تحقيقات طولانی و حدوداً ۲۰ ساله، آرژانتين رسماً سه بار ايران را به دخالت در اين انفجار متهم کرد اما ايران همواره اتهامات را رد کرده است.
شماری از همکاران و نزديکان آلبرتو نيسمان اعلام کردند که روز ۲۹ بهمن، راهپیمایی سکوت در بوئنوس آيرس و در مقابل دفتر دادستانی برگزار خواهند کرد.
مقامات دولتی اين تظاهرات را «عملياتی معترضانه برای به زیر کشيدن خانم فرناندز از قدرت» معرفی کردهاند.
رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟