انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 30 از 62:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 

در دیدار با رئیس ستاد ارتش فرانسه؛

بارزانی: پیشمرگ‌ها هیبت داعش را در هم شکسته‌اند


رئیس اقلیم کردستان عراق با بیان اینکه پیش مرگ‌های کرد هیبت داعش را در هم شکسته‌اند گفت: نیروهای پیش مرگ 15 هزار کیلومتر را از لوث وجود داعش پاکسازی کرده‌اند. در همین حال منابع عراقی اعلام کردند که داعش 120 غیرنظامی را در شمال تکریت ربوده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق در دیدار با رئیس ستاد ارتش فرانسه که به عراق سفر کرده است، عنوان داشت: تروریسم خطری جهانی است و همگان باید برای مقابله با آن به مسئولیت خود عمل کنند.

وی نقش فرانسه در حمایت از عراق را ستود و گفت: سفر فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه به اقلیم کردستان در سپتامبر 2014 در زمانی بسیار حساس صورت گرفت.

بارزانی تاکید کرد: پیش مرگ‌های کرد توانستند هیبت و قدرت داعش را در هم شکنند و در دوره زمانی گذشته توانسته‌اند 15 هزار کیلومتر را که تحت اشغال داعش بود آزاد کنند.

وی گفت: تروریست‌ها از هر فرصتی برای دست زدن به اقدامات وحشیانه و ترویج افکار تکفیری استفاده می‌کنند.

رئیس ستاد ارتش فرانسه نیز پیروزی‌های پیش مرگ‌ها در جنگ با داعش را ستود و گفت: جنگ با داعش جنگی همگانی است و ما همچنان به کمک و آموزش نیروهای پیش مرگ ادامه می‌دهیم.

حیدرالعبادی، نخست وزیر عراق نیز در دیدار با رئیس ستاد ارتش فرانسه گفت: داعش امنیت اروپا و جهان را تهدید می‌کند برای همین برای مقابله با آن نیاز به همکاری و هماهنگی بیشتری داریم.

همچنین شورای رهبران عشایر استان صلاح الدین اعلام کرد که داعش 120 غیرنظامی را از قبیله "العبید" و "المساره" در شرق تکریت ربود.

این شورا نسبت به کشتار دسته جمعی این غیرنظامیان هشدار داد و از دولت خواست تا به اقدامات خود برای آزادسازی استان صلاح الدین سرعت ببخشد.

جبار الموسوی، رهبر نیروهای داوطلب مردمی در استان دیالی نیز گفت: بیش از 2000 تن از عشایر "العبید"، "العزه" و "الجبور" به داوطلبان مردمی برای مقابله با تروریست‌ها پیوسته‌اند.

وی گفت: این سه قبیله از همان آغاز به نیروهای امنیتی و ارتش برای مقابله با تروریست‌ها کمک می‌کردند.

در عملیات نیروهای دولتی عراق در غرب شهر رمادی در الانبار، ابوالعز المصری، یکی از رهبران برجسته داعش کشته و پنج تن دیگر زخمی شدند.

هادی العامری، رئیس سازمان بدر عراق و یکی از رهبران داوطلبان مردمی نیز اعلام کرد که وی بدون اجازه هیچ طرفی به نینوا خواهد رفت و آماده است تا نیروهای داوطلب مردمی را در هر زمانی به کرکوک اعزام کند
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


عمر البشیر: سیا و موساد در پشت بوکوحرام و داعش هستند


رئیس جمهوری سودان تاکید کرد که مبارزه با افراطگرایان نباید تنها بر روی اقدام نظامی علیه آنها خلاصه شود بلکه باید با ایدئولوژی افراط گرایان هم مقابله شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عمرالبشیر، رئیس جمهوری سودان در مصاحبه با یورو نیوز هشدار داد که تنها استفاده از خشونت علیه افراط گرایان جوان که برای سازمان‌هایی چون داعش و القاعده می‌جنگند، احتمالا منجر به افراط گرایی بیشتری می‌شود.

سخنان عمر البشیر در حالی مطرح شد که داعش با انتشار ویدیویی جدید سر بریدن 21 تبعه مصری را در لیبی به نمایش گذاشته و خشم رهبران و گروه‌های فعال حقوق بشر را باعث شد.

رئیس جمهوری سودان در مصاحبه خود گفت: سیاست ما در این رابطه کاملا موفق است. ما پس از دستگیری این جوانان، گروهی از نخبگان جوان را می‌آوریم وارد گفت‌وگو می‌کنیم تا نظراتشان را بیان کنند و ما توانسته‌ایم که بسیاری از آنان را از ایده‌های افراط گری دور کنیم.

عمر البشیر در ادامه گفت که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و موساد اسرائیل در پشت گروه‌های تروریستی بوکوحرام و داعش قرار دارند.

وی افزود: این سیا و موساد هستند که در پشت این سازمان‌ها قرار دارند. هیچ مسلمانی وجود ندارد که بخواهد دست به چنین اقداماتی بزند.

متن کامل مصاحبه عمرالبشیر قرار است فردا (چهارشنبه) در یورونیوز منتشر شود.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


تهدید جدید گروه بوکوحرام علیه نیجر و چاد


گروه شبه‌نظامی بوکوحرام که در نیجریه مستقر است، ضمن تهدید کشورهای نیجر و جمهوری چاد، هشدار داد، شبه‌نظامیان بوکوحرام آماده‌اند تا در کشورهایی که برای مبارزه با آن‌ها نیرو اعزام می‌کنند، دست به بمب‌گذاری‌های انتحاری بزنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این هشدار همزمان با آن اعلام شد که رهبران نیجر و دیگر کشورهای این منطقه در پایتخت کامرون گردهم آمده تا برنامه‌های حمله مشترک علیه شبه‌نظامیان بوکوحرام را که در هفته‌های اخیر حملات خود را تشدید کرده‌اند، نهایی سازند.

بوکوحرام در این تهدید به شدت از نیجر برای این اقدام مشترک انتقاد و اعلام کرد، این کشور در "باتلاق تاریکی" گرفتار شده است. شبه‌نظامیان بوکوحرام در 10 سال گذشته بارها به شهر "دیفا" حمله کرده اما به پایتخت نیجر حمله نکرده‌اند.

بوکوحرام در این تهدید گفت: اگر شما بر ادامه این اقدام تهاجمی و ائتلاف با دولت جمهوری چاد تاکید دارید، آن وقت ما هم به شما مژده می‌دهیم که سرزمین نیجر آسان‌تر از سرزمین نیجریه است و حمله به شهرهای شما نخستین واکنش ما نسبت به هرگونه حمله‌ای خواهد بود که پس از انتشار این بیانیه صورت بگیرد.

انتظار می‌رود یک نیروی چند ملیتی در هفته‌های آتی رسما مبارزات خود علیه بوکوحرام را آغاز کند. جمهوری چاد، کامرون، نیجر و بنین نخستین کشورهایی بودند که متعهد کمک به نیجریه شدند. بروندی و جمهوری آفریقای مرکزی نیز موافقت کردند تا با این نیروها در مبارزه با شبه نظامیان بوکوحرام همکاری کنند.

گروه شبه نظامی بوکوحرام به مدت پنج سال است که با دولت نیجریه در جنگ بوده است و تنها سال گذشته میلادی جان 10 هزار تن را گرفت. سازمان ملل اعلام کرد، این ناآرامی‌ حدود 157 هزار تن را مجبور به پناهندگی در نیجر، 40 هزار تن را در کامرون و 17 هزار تن دیگر را در جمهوری چاد کرده است.

براساس آمارهای نیجریه، حدود یک میلیون تن از مردم این کشور آواره و بی‌خانمان شده‌اند. روز دوشنبه رهبران جمهوری آفریقای مرکزی گفتند، 10 کشور عضو این نشست موافقت کرده‌اند تا 100 میلیون دلار در مبارزه با بوکوحرام کمک کنند.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


تحصن خانواده‌های مصری‌های بازداشت شده توسط نیروهای حفتر در قاهره



خانواده‌های تعدادی از کارگران مصری که در لیبی ربوده و از دوماه پیش در یکی از پادگان‌های خلیفه حفتر بازداشت هستند، در مقابل سندیکای خبرنگاران در قاهره تحصن کردند و خواهان آزادی فرزندانشان شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از الجزیره، خانواده‌های معترض از مسئولان مصری خواستند کاری برای آزادی و بازگشت فرزندانشان در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهند.

این افراد از این شکایت داشتند که تاکنون چندین بار از مسئولان مصری خواسته‌اند اقدامی موثر برای آزادی فرزندانشان انجام دهند اما تاکنون تلاش‌های آنان نتیجه‌ای نداشته است.

یکی از افراد حاضر در این تجمع اعتراضی که یکی از نزدیکانش در پادگان گردان 204 خلیفه حفتر زندانی است، گفت: بیش از دو ماه است وی به همراه چند خانواده دیگر درخواست خود را به وزارت کشور و دادستان کل داده‌اند. همچنین در این مدت با وزارت خارجه و دفتر ریاست جمهوری مصر نیز در ارتباط بوده‌اند اما تاکنون پاسخی از سوی آنان دریافت نکرده‌اند.

وی در ادامه گفت: با رسانه‌های متعددی نیز تماس برقرار کرده و آن‌ها را در جریان این مساله قرار داده است اما رسانه‌های مصر تاکنون به این مساله نپرداخته‌اند و موضوع مسکوت مانده است.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


رایزنی پوتین، مرکل و پوروشنکو در مورد اوضاع شرق اوکراین

رئیس‌جمهوری روسیه در گفت‌وگویی تلفنی با همتای اوکراینی خود و صدراعظم آلمان به بحث و رایزنی در خصوص وضعیت جنوب شرق اوکراین پرداخت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رهبران روسیه، آلمان و اوکراین در جریان گفت‌وگویی تلفنی درباره وضعیت جنوب شرق اوکراین و نقش سازمان همکاری و امنیت اروپا در حصول اطمینان از اجرای توافق مینسک رایزنی کردند.

براساس بیانیه‌ای که از سوی سرویس مطبوعاتی کرملین صادر شد، مسائل مربوط به آتش‌بس، ورود تسلیحات سنگین و وضعیت شهر دبالتسوه به طور خاص در این گفت‌وگوی تلفنی سه جانبه مورد بررسی قرار گرفت.

براساس اعلام کرملین "ولادیمیر پوتین"، رئیس جمهوری روسیه، "پترو پوروشنکو"، رئیس جمهوری اوکراین و "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان همچنین درباره نقطه نظرات خود در خصوص تیم ویژه نظارتی سازمان همکاری و امنیت اروپا در فرآیند صلح اوکراین تبادل نظر کردند.

این سه مقام همچنین بر اهمیت حفظ زمینه برای گفت‌وگوهای بیشتر در چارچوب‌های مختلف با هدف اجرای توافق‌های مینسک تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کرملین اعلام کرد این موضوع مورد توافق قرار گرفت که تماس‌ها با هدف کمک به اجرای کامل توافق‌های مینسک ادامه یابد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


«مهمترین اقدام روحانی، انتخاب جنتی بود»


روزنامه آرمان نوشت: «هرکس می‌خواهد وضع این هشت سال گذشته ادامه پیدا کند به من رای ندهد». این جمله از جملات کلیدی رئیس‌جمهور در دوران رقابت‌های انتخاباتی بود.

به گزارش ایسنا، آرمان در ادامه نوشت: روحانی البته تنها به این جمله کلی بسنده نکرد و رئوس تغییراتی را نیز که قصد داشت با استقرار دولتش رقم بزند، تشریح کرد؛ رئوسی همه‌جانبه درخصوص همه مسائل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری کشور اما یکی از سر فصل‌های مهم وعده‌های کاندیدای میانه‌روی خرداد 92 و رئیس‌جمهور منتخب اکنون به تدوین و تصویب لایحه حقوق شهروندی مربوط بود. وعده‌ای که تلاش‌های مثبتی درجهت تحقق آن نیز صورت گرفت. در آذرماه سال 92 و یعنی تنها پنج ماه پس از تصدی پست ریاست‌جمهوری توسط دکتر روحانی، پیش‌نویس منشور حقوق شهروندی در اختیار عموم قرار گرفت تا تمام اقشار اجتماعی و علمی بتوانند درخصوص آن نظر داده و در اصلاح آن بکوشند.

یکبار در تاریخ دولت‌

اتفاقی که برای اولین‌بار در کشور رخ داد، یک دولت درصدد است منشور حقوق شهروندی ارائه دهد تا هم در اختیار افکار عمومی درجهت نقد و قضاوت قرار گیرد و هم، آن دولت خود را موظف بداند به آن حقوق شهروندی متعهد و پاسخگو باشد. پس از آن نیز و پس از گذشت مدتی از انتشار متن پیش‌نویس منشور، الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس‌جمهور اعلام کرد حدود 1000 ایمیل و 200 مقاله علمی- تحقیقی برای نقد و بررسی این منشور از سوی مخاطبان دریافت کرده‌اند که پس از اعمال نظر مخاطبان در راستای اصلاح منشور آن دراختیار رئیس‌جمهور قرار گرفت تا به‌صورت لایحه به مجلس تقدیم یا به‌صورت مصوبه در هیات دولت بررسی و تصویب شود. وی همچنین تصریح کرده بود. «منشور حقوق شهروندی به تنظیم روابط میان شهروندان می‌پردازد و هدف نهایی تدوین آن، حرکت به سوی داشتن جامعه‌ای قانون‌مدار است که در آن، منافع مردم تامین و حقوق تک تک شهروندان تضمین شود».

یونسی به آرمان چه گفت؟

اما در بحبوحه جشن‌ها و مراسمات دهه فجر حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی در حاشیه مراسمی درخصوص پیروزی انقلاب اسلامی که توسط انجمن کلیمیان تهران برگزار شد، خبر از آماده شدن زمینه برای ارائه منشور به مجلس و تصویب نهایی آن داد. دستیار ویژه رئیس‌جمهور در این مراسم و در طول سخنرانی خود از تدوین قانون شهروندی در دولت یازدهم خبر داد. همین مساله بهانه‌ای شد تا هنگام خارج شدن یونسی از مراسم و در راهروی سالن سوالی از وی درخصوص وعده‌های رئیس‌جمهور در این مورد بپرسیم. پرسش و پاسخ یونسی با «آرمان» به این شرح بود:

فکر می‌کنید دکتر روحانی درخصوص وعده‌هایی که درمورد حقوق شهروندی داده‌اند، تا چه حد در طول این مدت موفق بوده است؟

هم صحبت‌هایی که خود آقای روحانی تا به امروز داشته‌اند، انتصاباتی که داشته‌اند و برنامه‌هایی که ارائه دادند در این جهت بوده است.

مهم‌ترین تصمیم رئیس‌جمهور برای انتخاب وزیری که به حقوق شهروندی متعهد باشد، کدام انتصاب بود؟

رئیس‌جمهور برای انتخاب وزرا و معاونان و غیره چارچوب‌هایی را مدنظر داشت که اعتقاد به حقوق شهروندی ازجمله آنهاست. مهم‌ترین اقدام آقای روحانی نیز درخصوص انتصاب وزیر ارشاد بود. وزیر ارشاد فردی است که در رفتار و عمل خود به‌طور مستمر تلاش می‌کند که از حقوق شهروندی دفاع کند. آقای روحانی از وزیر کشور هم این را خواسته‌اند و همین طور دستیاران ویژه‌ای در این جهت انتخاب کرده‌اند.

پس رئیس‌جمهور به‌عنوان هسته مرکزی و وزرا به‌عنوان حلقه‌های بعدی درصدد تحقق منشور حقوق شهروندی هستند. درست است؟

بله؛ همینطور است. مهم‌تر از همه صحبت‌ها و دفاعی است که رئیس‌جمهور از حقوق شهروندی داشتند و از همین مسیر، توانست آن جو سنگینی را بشکند که در گذشته وجود داشت. آقای دکتر روحانی تلاش کرد تا زمینه‌ای فراهم شود برای ارائه قانون حقوق شهروندی در مجلس و جو برای تصویب نهایی آن آماده شود. روحانی با شعار حقوق شهروندی آمد و در اولین روزی که او اعلام کاندیداتوری کرد اعلام نمود که من برای حقوق شهروندی آمده‌ام و هنوز هم به این مساله اعتقاد دارد که باید حقوق شهروندی در تمام سطوح که منبعث از قانون اساسی است، رعایت شود.

مساله حقوق اقلیت‌ها در منشور حقوق شهروندی چقدر دیده شده است؟

بخشی از این حقوق شهروندی حقوق اقلیت‌هاست؛ اگر حقوق شهروندی به‌طور کامل اجرا شود، به شعار و اقدام دیگر نیازی نیست. حقوق شهروندی در قانون اساسی به‌طور کامل دیده شده اما در برخی مواقع مغفول مانده است لذا اگر این موضوع به‌طور کامل اجرا شود، هیچ شعار دیگری در هیچ حوزه‌ای باقی نمی‌ماند و همه جهات تامین می‌شود ولی آقای دکتر روحانی مشکلات راه را خوب احساس می‌کند، در جریان بوده و می‌داند برای رسیدن به این اهداف باید نسبی فکر کرد اما برخی حقوق دارای اولویت بیشتری هستند که ازجمله آنها، مساله حقوق اقلیت‌هاست؛ حقوق اقلیت‌های قومی، مذهبی و دینی که هر سه در حکم ایشان برای من آمده است. دکتر روحانی بارها این موضوع را مطرح و بر آن تاکید کرد لذا انتظار مردم است که ایشان به حقوق اقلیت‌ها و اقوام توجه ویژه داشته باشد.

اصلا چه شد که رئیس‌جمهور توجه به حقوق شهروندی را لازم دانست؟

برای اداره یک کشور منطق، عقل و امنیت و عدالت اقتضا می‌کند که حقوق یکسانی برای همه شهروندان در نظر گرفته شود. در قانون اساسی به این موضوع توجه شده و در مبانی دینی و مبانی حقوق بین‌الملل آمده که حقوق اقلیت‌ها باید حفظ و همه ایرانی‌ها از حقوق یکسانی برخوردار باشند یعنی تساوی حقوق شهروندان به رسمیت شناخته شده و به تفاوت‌های مختلف قومی و مذهبی با دیده احترام نگریسته شده و آنها را تهدید ندانسته است. چندگانه بودن قومی و مذهبی به عنوان خطر و تهدید دیده نشده بلکه به‌عنوان واقعیت زیبای یک کشور دیده شده است.

فکر می‌کنید مجلس درخصوص تصویب این قانون چقدر با دولت همراهی خواهد کرد؟

من اکثریت مجلس را همراه دولت می‌دانم. یک اقلیت در مجلس هستند که شلوغ می‌کنند و جو را به هم می‌ریزند وگرنه اکثریت نمایندگان مجلس با دولت همراه هستند. این افراد به‌طور حتم در نظر مردم هستند و افکار عمومی درباره آنها تصمیم‌گیری خواهد داشت.

یونسی و اقلیت دانستن نمایندگان تندرو

گفت‌وگوی حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی با «آرمان» گرچه به‌دلیل عجله او و همراهانش آن‌طور نبود که به جزئیات پرداخته شود اما حاوی نکات فشرده بسیار مهمی نیز بود. «انتصاب وزیر ارشاد در جهت کمک به بهبود حقوق شهروندی»، «دفاع تمام‌قد یونسی و مجموعه دولت از علی جنتی»، «درخواست روحانی از وزیر کشور برای حفظ و پیگیری حقوق شهروندی» و «اقلیت دانستن نمایندگان تندرو مجلس» از نکات ریز اما مهمی بود که در سخنان ایشان بیان شد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


انتقاد رئیس رژیم صهیونیستی از تصمیم نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره آمریکا

رئیس رژیم صهیونیستی از تصمیم بنیامین نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره آمریکا انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از روزنامه اورشلیم پست، روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی در یک سخنرانی در موسسه‌ای در شهر تل آویو به طور تلویحی از تصمیم اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم برای سخنرانی در کنگره آمریکا و همچنین آنچه که وی تاکتیک های تبلیغاتی کم عمق خواند، انتقاد کرد.

ریولین در این سخنرانی گفت: من معتقدم اگر سخنرانی در صحنه بین المللی در مورد خطرات موجود و تهدیدات پیش روی ما مناسب است بیشتر از آن باید به دنبال گفت‌و‌گوی مستقیم و صبورانه به زبان عبری با مردم در داخل اسرائیل باشیم.

اشاره وی از این سخنان به تصمیم بنیامین نتانیاهو به منظور ایراد مهمترین سخنرانی تبلیغات انتخاباتی خود به زبان انگلیسی در واشنگتن است.

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین گفت: مردم اسرائیل از تلاش هایی که به منظور تخدیر ذهن آن‌ها با طعنه و خودمحوری انجام می‌شود خسته شده و کاسه صبرشان لبریز شده است.

وی تصریح کرد: مردم اسرائیل به دنبال امید، راه حل و رهبرانی متکی به ظرفیت و ارزش‌هایی که آن‌ها را قادر به تصمیم گیری می‌کنند، هستند.

وی از رهبران احزاب در اسرائیل خواست به چهار مسأله رسیدگی کنند: روابط اسرائیل با آمریکا و اروپا، روابط اسرائیل با کشورهای عرب و فلسطینی ها، یهودیان پراکنده در جهان و همچنین شیوه زندگی در داخل اسرائیل .

همچنین اسحاق هرتزوگ، رهبر مخالفان دولت نتانیاهو در یک سخنرانی گفت: نتانیاهو به سبب روابط ضعیفش با باراک اوباما باعث آسیب دیدن تلاش‌ها به منظور جلوگیری از هسته ای شدن ایران شده است.

وی تصریح کرد: روابط ما با دوست شماره یک‌مان یعنی آمریکا باید فراتر از ملاحظات انتخاباتی باشد. نتانیاهو باید سفرش را به واشنگتن را لغو کند.

از سوی دیگر، حزب لیکود متعلق به نتانیاهو در پاسخ به اظهارات هرتزوگ به او هشدار داد، پیش از ایراد بیانات غیرمسئولانه و آسیب زدن به منافع امنیتی و کلی اسرائیل در یک چنین مسائلی به طور عمیق فکر کند.

حزب لیکود همچنین از هرتزوگ خواست تا با نخست‌وزیر اسرائیل در رویکرد سختگیرانه علیه برنامه هسته ای ایران شریک شود.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
واکنش قوه قضائیه به درخواست آمریکا برای رفع حصر: «هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید»

رئیس قوه قضائیه ایران روز سه‌شنبه، ۲۸ دی، در ارتباط با مسئله رفع حصر، خطاب به رئیس‌جمهور و وزارت خارجه آمریکا گفت که «شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید.»
صادق آملی لاریجانی این سخنان را در واکنش به بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره درخواست رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو کاندیدای معترض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای آملی لاریجانی، گفت: «اخیراً وزارت خارجه آمریکا مطالبی در خصوص کشور ما، قوه قضائیه و اینکه کسانی نباید در حصر باشند مطرح کرده‌اند و تازه می‌خواهند قانون اساسی را به محققین ما یاد بدهند.»
وی اضافه کرد: «ما با اتکا به همین مردم و حضوری که آن‌ها در ۲۲ بهمن دارند به وزارت خارجه آمریکا و بالاتر از آن رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوییم که شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید.»
جن ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز شنبه، ۲۵ بهمن، در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حصر خانگی زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی خواستار آزادی فوری آن‌ها شده بود.
مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران، یکشنبه ۲۶ بهمن، این بیانیه را «مصداق بارز دخالت در امور داخلی ایران» دانست.
رئیس قوه قضائیه ایران روز سه‌شنبه در ادامه سخنان خود بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا را «یاوه‌گویی» خواند.
وی تصریح کرد: «ما بنای ظلم و تعدی به کسی نداریم و نه به گفته این و آن، بلکه وظیفه انسانی خودمان می‌دانیم که عدالت را اجرا کنیم اما رسیدگی به کسانی که در فتنه تاثیرگذار بودند یک وظیفه است.»
آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکان وی از اعتراضات به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به عنوان «فتنه» و از میرحسین موسوی و مهدی کروبی به عنوان «سران فتنه» نام می‌برند.
رئیس قوه قضائیه در سخنان روز سه‌شنبه خود همچنین گفت: «به هر صورت رفتار با این افراد باید شرعی باشد و ما هم همین‌طور عمل می‌کنیم و آنچه هم که تاکنون گذشته همه بر اساس قانون بوده و هیچ اشکالی بر آن وارد نیست.»
آقای آملی لاریجانی، پیش از این نیز حصر آقایان موسوی و کروبی را با استناد به مصوبه شورایعالی امنیت ملی در این‌باره «قانونی» دانسته بود.
در واکنش به این استدلال رئیس قوه قضائیه، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، حصر این سه نفر را «نقض‌کننده اصول متعدد» قانون اساسی جمهوری اسلامی دانسته‌است.
کانون مدافعان حقوق بشر، به ریاست شیرین عبادی، نیز روز ۲۵ بهمن‌ماه، در بیانیه‌ای اعلام کرد که رهبر و شورای عالی امنیت ملی اختیارات قانونی لازم برای صدور حکم «حصر خانگی» افراد را ندارند.
مهدی کروبی و میرحسین موسوی، در بهمن ماه سال ۱۳۸۹ خواستار راهپیمایی در حمایت از اعتراضات در مصر و تونس شده بودند.
از آن زمان تاکنون مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، بدون حکم دادگاه در خانه خود محبوس شده‌اند.


کمپین بین‌المللی حقوق بشر:‌ حبس خانگی «فراقضایی» را پایان دهید
در روزهای گذشته و در آستانه آغاز پنجمین سال حبس این سه نفر، برخی از سازمان‌های مدافع حقوق بشر خواستار پایان این حصر خانگی شده‌اند.
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران روز سه‌شنبه، ۲۸ بهمن، از قوهٔ قضاییه و شورای عالی امنیت ملی ایران خواست که بلافاصله به چهار سال حبس خانگی به گفته این کمپین «فراقضایی» رهبران جنبش سبز خاتمه دهند.
هادی قائمی، مدیر این کمپین گفت: «حصر خانگی و در واقع زندانی کردن نامزدهای سیاسی معترض ظرف چهار سال گذشته در خانه‌شان بدون تفهیم اتهام، یک بی‌عدالتیِ آشکار و تخلف از قوانین ایران و بین‌المللی است.»
وی اضافه کرد: «به عنوان رئیس شورای امنیت ملی، رئیس جمهور روحانی این قدرت را دارد که این سه رهبر را آزاد کند و قدرت وی در این حیطه احتمالاً حتی از قوه قضائیه نیز بیشتر است.»
پیش از این فرزندان مهدی کروبی با انتقاد از حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، او را به عدم پایبندی به وعده‌های انتخاباتی خود برای رفع حصر آقایان موسوی و کروبی متهم کرده‌اند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
خامنه‌ای: میزان رواداری که در ایران هست در دنیای مسیحیت نیست

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، می‌گوید آن میزان رواداری که در ایران نسبت به اقلیت‌های دینی غیرمسلمان وجود دارد در دنیای مسیحیت دیده نمی‌شود. وی همچنین از فیلم «تک‌تیرانداز آمریکایی»، ساخته کلینت ایست‌وود انتقاد کرده است.
به گزارش روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن روزنامه ایران، آقای خامنه‌ای در جمع نمایندگان اقلیت‌های مذهبی مجلس شورای اسلامی به انتقاد از آن‌چه تبلیغات کشورهای غربی علیه مسلمان‌ها نامید، پرداخته است.
وی اظهار داشت: «شما امروز می‌بینید در اروپا و آمریکا علیه مسلمان‌ها چه تبلیغاتی انجام می‌گیرد. بحث این نیست که چرا مسلمان‌ها آزادی لازم را در بسیاری از این کشور‌ها ندارند؛ بحث بر سر این است که چرا امنیت جانی ندارند.»
قتل سه جوان مسلمان در ایالت کارولینای شمالی آمریکا از جمله رخدادهای اخیری است که واکنش‌های بین‌المللی را به دنبال داشته است و برخی رهبران جهان از جمله رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و بان گی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد آن را محکوم کرده‌اند.
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز این رخداد را «قتلی هولناک و بی‌رحمانه» دانسته و تاکید کرده که در آمریکا هیچ کسی نباید به خاطر دین خود هدف خشونت قرار بگیرد.
اما آقای خامنه‌ای می‌گوید که اعتقاد ندارد حکومت‌های غربی کسانی را که علیه مسلمانان دست به خشونت می‌زنند، به‌طور جدی تعقیب کنند.
وی که روز شنبه، ۲۵ بهمن سخن می‌گفت اظهار داشت: «جوان‌های نئونازی در آلمان حمله می‌کنند به یک مشت مسلمان، به مسجد مسلمان‌ها؛ می‌زنند، می‌کشند، تعقیب درست و حسابی‌ هم نمی‌شوند؛ ما هم نشنفته‌ایم. یا آن دختر خانم جوان عرب را که مثلاً فرض کنید که مقنعه داشته یا پوشیه داشته، به‌خاطر حجابش می‌زنند می‌کشند و هیچ‌کس اصلاً دنبال هم نمی‌کند؛ حالا گفتند یک مجازاتی [کردند]؛ آدم فکر نمی‌کند که خیلی جدّی این‌ها تعقیب می‌شود؛ واقعاً تعقیب هم نمی‌کنند. در جاهای دیگر هم همین‌جور؛ در آمریکا و جاهای دیگر و کشورهای دیگر هم متأسفانه همین‌جور است. این‌ها مدّعی حقوق بشر هم هستند.»
اشاره آقای خامنه‌ای به ماجرای قتل مروه شربینی، مهاجر مصری در آلمان است که از الکساندر وینس به خاطر اهانت او به پوشش اسلامی و حجاب شکایت کرده بود، اما متهم در دادگاه به خانم شربینی حمله کرد و او را با ضربات چاقو به قتل رساند.
دادگاه آلمان قاتل مروه شربینی را به حبس ابد محکوم کرده است که اشد مجازات در این کشور محسوب می‌شود.
آیت‌الله خامنه‌ای اما می‌گوید که باید این رخدادها را «با آن‌چه در ایران می‌گذرد مقایسه کرد» تا «دنیای مسیحیت بداند که در کشور اسلامی این‌قدر رواداری نسبت به غیر مسلمان‌ها هست؛ این رواداری‌ای که آنجا‌ها وجود ندارد».
وی افزود: «این رفتارهای جمهوری اسلامی را هم در خارج منعکس کنید.»
رهبر جمهوری اسلامی گفت: «در دوران اسلامی و جمهوری اسلامی، تعرّض به غیر مسلمان از سوی مسلمان‌ها هیچ سابقه‌ای ندارد.‌‌ همان جوان حزب‌اللّهی تند و داغ هم هرگز به خودش اجازه نمی‌دهد که به یک غیرمسلمان تهاجم و حمله بکند.»
اظهارات آقای خامنه‌ای در حالی بیان می‌شود که گزارش‌های مختلف نهادهای بین‌اللملی حکایت از نقض آزادی مذهب در ایران دارد از جمله احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، موارد متعددی از بازداشت اقلیت‌های مذهبی مانند بهایی‌ها، دروایش گنابادی و مسیحیان پروتستان را نام برده است.
از انقلاب تاکنون چند رهبر کليسا در ايران کشته شده‌اند و صدها مسيحی نيز تحت بازجويی بوده و زندانی شده‌اند. چاپ کتاب مقدس به زبان فارسی ممنوع شده و برخی از کليساها تعطيل و از مراسم کليسايی جلوگيری به عمل آمده است.ده‌ها نفر از دراويش گنابادی نیز در حال حاضر در ايران زندانی‌اند.
تابستان گذشته، دادگاه انقلاب شیراز ۱۵ شهروند بهایی را به اتهام «جرائم امنیتی» محکوم به زندان‌های تعلیقی و تعزیری کرد که کمترین این احکام یک سال و نیم حبس تعلیقی و بیشترین آنها سه سال و نیم حبس تعزیری است.
گزارش سال گذشته کمیسیون آزادی مذاهب که در آمریکا مستقر است، ایران را به همراه ۱۴ کشور دیگر جهان در شمار بزرگ‌ترین ناقضان آزادی مذهب معرفی کرده است.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آرژانتين خواستار گنجاندن پرونده انفجار آميا در مذاکرات اتمی ایران شد

دولت آرژانتين با ارسال نامه‌ای از آمريکا درخواست کرده است که پرونده انفجار آميا را در ميان بحث‌های مورد گفت‌وگو در مذاکرات اتمی با ايران قرار دهد.
به گزارش روز ۲۸ بهمن‌ خبرگزاری رويترز، هکتور تيمرمن وزير امور خارجه آرژانتين گفت: «ما پيشتر هم از آمريکا در اين خصوص درخواست کرده بوديم اما در نامه‌ای به جان کری، از او خواسته شده پرونده آميا را هم در محور گفت‌وگوها قرار دهد».
در انفجار مرکز فرهنگی يهوديان در بوئنوس‌آيرس موسوم به آمیا، ۸۵ تن کشته شدند. چند منبع رسيدگی قضايی اين پرونده در آرژانتين، دولت ايران را به دست داشتن در اين انفجار متهم کرده‌اند.
آلبرتو نيسمان، دادستان سابق آرژانتین، چند روز پس از اين که رييس جمهوری اين کشور را به «لاپوشانی پرونده آميا برای بهبود روابط با ايران» متهم کرد، درگذشت.
موضوع مرگ آقای نيسمان، فضای سياسی آرژانتين را که نزديک به انتخابات است، ملتهب کرده است.
درخواست آرژانتين از آمريکا در حالی مطرح می‌شود که مذاکرات اتمی کشورهای موسوم به ۵+۱ با ايران در حال انجام است.
در تحقيقات طولانی و حدوداً ۲۰ ساله، آرژانتين رسماً سه بار ايران را به دخالت در اين انفجار متهم کرد اما ايران همواره اتهامات را رد کرده‌ است.
شماری از همکاران و نزديکان آلبرتو نيسمان اعلام کردند که روز ۲۹ بهمن، راهپیمایی سکوت در بوئنوس آيرس و در مقابل دفتر دادستانی برگزار خواهند کرد.
مقامات دولتی اين تظاهرات را «عملياتی معترضانه برای به زیر کشيدن خانم فرناندز از قدرت» معرفی کرده‌اند.


رادیو فردا
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 30 از 62:  « پیشین  1  ...  29  30  31  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA