انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 33 از 62:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
نقش ایران در منطقه و فرماندهی قاسم سلیمانی در عراق



با آغاز عملیات نظامی نیروهای عراقی برای بازپس‌گیری تکریت، شهر سنی‌نشین محل تولد صدام حسین دیکتاتور پیشین عراق، نگاه جهان و بویژه کشورهای منطقه معطوف شده است به نقش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در این عملیات بطور خاص، و در منطقه بطور کلی.

روزنامه‌های پر تیراژ آمریکایی وال استریت ژورنال و نیویورک تایمز در دو مقاله جداگانه به پدیده حضور مستقیم ایران در عملیات نظامی در عراق، و بهره مند شدن آمریکا از اقدامات نیروهای زمینی ایران پرداختند.

روزنامه وال استریت ژورنال در مقاله‌ای با اشاره به نقش قاسم سلیمانی فرمانده نیروی فرامرزی سپاه پاسداران در بسیج نیروهای شبه نظامی شیعه و هماهنگی نیروهای نظامی عراق در جنگ با گروه داعش نوشت: جمهوری اسلامی که از سال ۱۳۵۷ به دنبال صدور انقلاب خود بوده، به گفته دوست و دشمن، اکنون دامنه نفوذش از دریای مدیترانه تا خلیج عدن گسترش یافته است.

پیشتر ایران از پشت پرده و با استفاده از نیروهای نیابتی حزب الله لبنان و حماس فلسطین عرض اندام می‌کرده، اما با ظهور داعش، و همینطور بالا گرفتن درگیری‌های داخلی در یمن، و نیز جنگ داخلی سوریه، خود مستقیما وارد عمل شده است.

نفوذ نظامی ایران هزینه‌های زیادی بر اقتصاد آن کشور – که تحت فشار تحریم بوده و از سوء مدیریت رنج می‌برد – تحمیل کرده است. مثلا ایران میلیاردها دلار به عنوان وام‌های بلاعوض، و نیز ارسال اسلحه و سوخت برای سر پا نگه داشتن حکومت بشار اسد در سوریه خرج کرده است؛ برای حمایت از دولت شیعه عراق نیز به همین صورت.

اما نفوذ ایرانِ شیعه در کشورهای منطقه، به خطر بروز درگیری‌های فرقه‌ای در این نقطه از جهان دامن می‌زند.

عربستان سعودی و ترکیه سنی مذهب، برای مقابله با نفوذ این رقیب منطقه‌ای خود، به گروه‌های افراطی سنی در منطقه کمک می‌رسانند.

روزنامه نیویورک تایمز نیز در مقاله‌ای نوشت که استراتژی آمریکا در مبارزه با گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) در عراق بطور فزاینده‌ای بر عملیات نیروی زمینی ایران متکی است.

به نوشته این روزنامه، آمریکا می‌گوید با ایران در عملیات آزادسازی تکریت هماهنگی و همکاری نمی‌کند، که درست است، اما از راه شنود ارتباطات رادیویی، یا استفاده از ستاد فرماندهی ارتش عراق، بر سر راه یکدیگر مزاحمت ایجاد نمی‌کنند.

به گفته بسیاری از کارشناسان امور امنیت ملی، اقدام ایران به ارتش آمریکا فرصت می‌دهد برای نیروهای نظامی عراق را جهت حمله تابستان امسال به موصل آموزش دهد.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان نظامی بر این باور هستند که به خاطر نقش کنونی قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در عملیات آزادسازی تکریت، ایالات متحده حاضر نشده به حملات هوایی به کمک نیروهای عراقی در این کارزار بیاید. زیرا سلیمانی نقش کلیدی در کشتن نظامیان عراق در سال‌های اوج درگیری‌های فرقه‌ای در عراق داشته است.

اما طی چند روز گذشته ژنرال مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا گفت نقش ایران در عملیات تکریت، تا جایی که به درگیری‌های فرقه‌ای منجر نشود، می‌تواند مثبت تلقی شود.

این روزنامه با استناد به اظهارات سخنگوی نخست وزیر عراق در باره نقش ایران در عراق، نوشت در جنگ جهانی دوم برای شکست دادن نازی‌ها، کشورهای مختلفی با دیدگاه‌های سیاسی متفاوتی مشارکت داشتند و این روزها در عراق ما شاهد چنین همکاریی هستیم.
صدای آمریکا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
ادعای بیعت گروه تندرو بوکوحرام با داعش
انتشار یک پیام صوتی که اعتبار آن هنوز تائید نشده است، نشان می‌دهد که ابوبکر شکائو، رهبر بوکوحرام قصد دارد با داعش در سوریه و عراق اعلام بیعت کند.

«دولت اسلامی» (داعش) و بوکوحرام، از خشن ترین گروه هایی هستند که خواهان برقراری حکومتی با تفسیر خود از قوانین اسلامی، در مناطق تحت کنترلشان هستند. در طول ماه‌های گذشته به دفعات تصاویر خشونت‌آمیز اعدام به روش سربریدن، خشونت علیه شهروندان و عملیات‌های انتحاری این گروه‌ها در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است.

همچنین بوکوحرام در آخرین عملیات مرگبارش با استفاده از بمبگذاران انتحاری، روز شنبه هفتم مارس در مایدوگوری، سبب مرگ ۵۰ تن و زخمی شدن ده ها نفر دیگر شد.

مردم نیجریه روز شنبه در اعتراض به عملکرد دولت کشورشان علیه بوکوحرام اعتراض کردند.
صدای آمریکا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
وزیر دفاع یمن از صنعا گریخت



ژنرال محمود الصبیحی، وزیر دفاع یمن از صنعا گریخت. به گفته مقام های یمن، ژنرال الصبیحی شنبه شب به همراه کاروانی از پایتخت گریخته و بامداد یکشنبه وارد بندر عدن شده است.

همچنین گفته‌ می‌شود چهار تن از محافظان کاروان حامل وزیر دفاع یمن، در درگیری با حوثی ها کشته شدند.

عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن نیز دو هفته پس از تصرف کاخ ریاست جمهوری توسط شیعیان حوثی موفق شد از حصر خانگی بگریزد و خود را به عدن برساند.

یمن کشوری است فقیر با جمعیت ۲۵ میلیونی که تحلیلگران بر این باورند در میانه جنگ قدرت میان رقبای منطقه ای از جمله ایران و عربستان سعودی قرار گرفته است . شیعیان حوثی که گفته می‌شود مورد حمایت ایران قرار دارند، نکته ای که دولت جمهوری اسلامی ایران آنرا تکذیب می‌کند، هم اکنون کنترل بخش هایی از شمال این کشور را در دست دارند.

برخی کشورها نظیر عربستان، کویت و امارات عربی متحده سفارتخانه های خود را از صنعا به عدن منتقل کرده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، یکی از دستیاران مصنور هادی گفته او عدن را پایتخت یمن می داند.
صدای آمریکا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
معاون وزیر کشور: چند باند وابسته به داعش در مرز ایران منهدم شد


معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور ایران از تلاش برای نابود کردن چند باند وابسته به داعش در مرزهای ایران طی یکسال گذشته خبر داد.

حسین ذوالفقاری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت که داعش در سال جاری تلاش زیادی کرد تا اقداماتی ضدامنیتی در ایران انجام دهد، اما دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تلاش‌های آنها را ناکام گذاشتند. به گفته او چند باند هم که برای انجام این کار تجهیز کرده بودند، منهدم شده است.

به گفته این مقام وزارت کشور ایران، این باندها از بیرون مرزها تجهیز شده بودند و یک بخش کار خود را متوجه پایتخت کرده بودند تا با ایجاد ناامنی، عملیات روانی خود را انجام دهند ولی به محض ورود به منطقه مرزی کنترل شده و دستگیر شده‌اند. او اضافه کرد که در جنوب شرق ایران مواد منفجره زیادی از این افراد گرفته شده و برخی از آنها هم در درگیری‌ با نیروهای نظامی و انتظامی کشته شدند.

پیشتر نیز مقامات ایران در ماههای گذشته پس از اوج‌گیری داعش، چند بار از دستگیری عوامل داعش در ایران و نواحی مرزی خبر داده بودند.

معاون امنیتی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص یک گروگان گروه جندالله گفته است که اخبار و اطلاعات وزارت کشور نشان‌دهنده کشته شدن گروهبان دانایی فر است.

گروهبان دانایی‌فرد به همراه چهار مرزبان دیگر ایران، زمستان سال گذشته در مرز سیستان و بلوچستان با پاکستان توسط گروه جیش‌العدل ربوده شد. جیش العدل مدتی بعد اعلام کرد که دانایی‌فرد را اعدام کرده است اما ایران از تایید قطعی مرگ دانایی‌فرد خودداری کرد.

معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور ایران در سخنان روز یکشنبه خود در این باره گفت: «طرف مقابل هنوز مستندی اعم از جسد یا فیلم در این باره ارائه نکرده است. اخیرا هم گفتند می‌خواهند با او مصاحبه کنند، یک فایل صوتی را منتشر کردند که خیلی نمی‌توان به آن استناد کرد. اما اخبار دستگاه های اطلاعاتی ما بیشتر تاکید بر شهادت او دارد.»

این مقام وزارت کشور درباره آخرین وضعیت پرونده اسیدپاشی‌های اصفهان نیز گفت: «در این باره افراد مشکوک زیادی دستگیر شدند و تحت بازجویی قرار گرفتند اما فردی به صورت قطعی و با دلایل و مستندات هنوز به دستگاه قضایی معرفی نشده.»

مهر ماه سال ۹۳، اخبار اسید‌پاشی پیاپی روی زنان در اصفهان در برخی از رسانه‌های ایران منتشر شد. برخی از ناظران، برخورد با بدحجابی را انگیزه اسیدپاشان در اصفهان دانستند. پلیس و دستگاه قضایی ایران دست کم ۴ اسیدپاشی مرتبط به هم را تایید کردند اما ارتباط آن با بدحجابی را به شدت رد کردند. اسیدپاشی روی زنان در اصفهان همان زمان اعتراض‌های مردمی را نیز هم به دنبال داشت.

پیشتر نیز معاون امنيتي انتظامي وزير کشور از بررسی ۱۹۱ هزار نفر به عنوان مظنون در پرونده اسیدپاشی که مشکل روانی داشته یا موتورسوار مشکی‌پوش بودند خبر داده بود.
[url=http://ir.voanews.com/content/article/2672151.html]
صدای امریکا[/url]
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
ادامه نبرد در اطراف تکریت

جنگ شدید در حاشیه شهر تکریت در ۱۴۰ کیلومتری شمال غربی بغداد، زادگاه صدام حسین دیکتاتور پیشین عراق ادامه دارد. ارتش عراق با پشتیبانی شبه نظامیان شیعه تهاجم گسترده ای را برای باز پس گیری این شهر از پیکارجویان داعش آغاز کرده است.

مقام های عراقی می گویند طرحی را برای بازگشت ساکنان منطقه به اجرا خواهند گذاشت. اما ساکنان می خواهند ارتش کمک کند از منطقه فرار کنند.

پیشروی ارتش عراق با پشتیبانی شبه نظامیان شیعه برای پس گرفتن تکریت ادامه دارد. به گفته مقام های عراقی ارتش توانسته است منطقه ای در حدود ۱۰ کیلومتری تکریت را از نیروهای داعش پاکسازی کند.

فرمانده ارشد نظامی آمریکا گفت نیروهای عراقی شهر تکریت را از پیکارجویان «دولت اسلامی» (داعش) پس خواهند گرفت، اما چنین امری تنها به خاطر وجود حملات هوایی ائتلافِ تحت رهبری آمریکا روی خواهد داد.

ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا که به بغداد می رفت گفت تعداد نیروهای عراقی که با افراط گرایان می جنگند، بسیار زیاد بود. اما او گفت فکر نمی کند که اگر حملات هوایی تحت رهبری آمریکا اقدامات پیکارجویان داعش را کند نکرده بود عراقی ها می توانستند در تکریت شاهد پیشروی باشند.

نیروهای امنیتی عراق می گویند پیشروی به سمت تکریت آهسته است زیرا داعش مقاومت شدیدی از خود نشان می دهد. با این حال، مقام های ارشد نظامی آمریکا می گویند عراق در نبرد تکریت پیروز خواهد شد. ژنرال مارتین دمپسی گفت در صورت ادامه حملات هوایی آمریکا که بتواند نیروهای داعش را در مناطق دیگر درگیر کند، ارتش عراق و شبه نظامیان در نبرد تکریت پیروز خواهند شد. او گفت ۲۳ هزار شبه نظامی مورد حمایت ایران در جنگ تکریت شرکت دارند.

رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران، حسن فیروز آبادی روز یکشنبه گفت ایران حضور نظامی در عراق ندارد و کمک تهران به عراق در حد مشاوره است. او علت حضور قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در عراق را آشنایی با شیوه های پیچیده جنگی خواند.

ژنرال دمپسی از سوی دیگر عقیده دارد جنگ تکریت شبیه جنگ های پیچیده ای نیست که در کتاب های آموزش نظامی دیده می شود، بلکه صرفاً حرکت مجموعه ای از نیروی انسانی، خودرو و تجهیزات است که به سمت دشمن یورش می برند.

داعش سال گذشته میلادی در یک پیشروی سریع و دور از انتظار، تکریت و موصل، دومین شهر بزرگ عراق را تصرف کرد. تحلیل گران می گویند نتیجه جنگ تکریت نشان خواهد آیا نیروهای عراقی می توانند، و یا به چه سرعتی می توانند، برای باز پس گیری موصل آماده شوند.

مسوولان عراقی می گویند در نزدیکی تکریت با مقاومت شدید پیکارجویان داعش روبرو شده اند، اما ژنرال دمپسی گفت شکست پیکارجویان تنها به زمان نیاز دارد.

در همین حال، جان کری، وزیرخارجه آمریکا روز شنبه در پاریس گفت عملیات تکریت را دولت عراق طراحی کرده و کنترل می کند.

او گفت قبائل سنی و شبه نظامیان شیعه، که برخی از آنها از ایران دستور می گیرند، به عراق در عملیات تصرف تکریت کمک می کنند.

آقای کری گفت این به این معنا نیست که اقدامات آمریکا با ایرانی ها هماهنگ می شود. او گفت آمریکا همچنان اقدامات ایران در یمن، لبنان و سوریه را محکوم می کند.

وزیر خارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری گفت اگر ایران شماری ازپیکار جویان داعش [نیروهای گروه دولت اسلامی] را روی زمین بکشد، و این منافع عراق و بقیه ما را برآورده سازد، ممکن است این به کمک کردن تعبیر شود. ولی معنایش این نیست که ما رفتار آنها را در مورد مسائل دیگری که در یمن، بیروت و دمشق انجام می دهند، قبول داریم.

ایران در لبنان طرفدار گروه تندرو حزب الله است و در سوریه از دولت بشار اسد حمایت می کند و در یمن به شورشیان حوثی کمک می کند.

در همین حال، بر اساس گزارش های روز شنبه، پیکارجویان داعش یک سایت باستانی دیگر، شهر هترا، در استان نینوا را ویران کردند. ساکنان شهر از شنیدن صداهای انفجار خبر دادند و گفتند شاهد بلدوزرهایی بودند که منطقه را ویران کرد.
صدای امریکا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
زن

andishmand
 
جان مک‌کین: جمهوری‌خواهان پشت نامه به رهبران ایران ایستاده‌اند




جان مک‌کين، سناتور ارشد جمهوری‌خواه ايالات متحده آمريکا، روز پنج‌شنبه، ۲۱ اسفندماه، تاکيد کرد که جمهوری‌خواهان پشت نامه ۴۷ سناتور به رهبران جمهوری اسلامی ايستاده‌اند.

آقای مک‌کين در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رويترز که روز پنج‌شنبه منتشر شد، اذعان کرده است که بهتر بود سناتورهای جمهوری‌خواه زمان بيشتری را به گفت‌وگو درباره نامه به رهبران ايران اختصاص می‌دادند، اما در عین حال تاکيد کرده است که از انتشار اين نامه «هيچ پشيمان» نیست.

جان مک‌کين که رقيب باراک اوباما در انتخابات رياست جمهوری آمريکا در سال ۲۰۰۸ بود، تصريح کرده است: «من قاطعانه فکر می‌کنم که بايد نامه را امضا می‌کردم و فکر می‌کنم اين پيغام بايد فرستاده می‌شد.»

يک هفته قبل، ۴۷ سناتور جمهوری‌خواه در نامه‌ای سرگشاده به رهبران ايران هشدار دادند که هرگونه توافق هسته‌ای با دولت آمريکا، بدون آن که اين توافق به تاييد کنگره آمريکا برسد، پس از رياست جمهوری آقای اوباما، دوام نخواهد يافت.

به گفته اين سناتورها، رئيس جمهور آينده آمريکا «می‌تواند بلافاصله اين توافق اجرايی را باطل کرده و کنگره بعدی نيز می‌تواند مفاد اين توافق‌نامه را در هر زمان تغيير دهد».

اين نامه با انتقاد تند رئيس جمهور آمريکا و معاون اول او، رهبر و وزير امور خارجه جمهوری اسلامی و تعدادی از مقام‌های بين‌المللی طرف گفت‌وگوهای هسته‌ای با ايران مواجه شد.

جز سناتور مک‌کين که رئيس کميته نيروهای مسلح سنا است، سناتور ليندزی گراهام، ديگر سناتور ارشد حزب جمهوری‌خواه نيز از نامه به رهبران ايران دفاع کرده است.

آقای گراهام خطاب به دولت باراک اوباما گفته است: «ما به شما اجازه نمی‌دهيم که به ما بگوييد نمی‌توانيم درباره لغو تحريم‌هايی که خودمان وضع کرده‌ايم، نظری داشته باشيم.»

سناتور مارک کرک، از ديگر رهبران جمهوری‌خواهان در کنگره آمريکا و از معماران اصلی طرح تحريم‌ها عليه ايران، نيز از نامه به رهبران جمهوری اسلامی قاطعانه دفاع کرده است.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
نوروز در کاخ سفید



میشل اوباما، همسر رئیس‌جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه ۲۰ اسفند، میزبان مراسمی برای گرامیداشت جشن نوروز بود.

این مراسم در کاخ سفید برگزار شد و بانوی نخست ایالات متحده سخنان خود را در آن با عبارات «نوروزتان مبارک» آغاز کرد.

او از قدمت این جشن باستانی گفت و آن را از سنت‌هایی دانست که آمریکا را ساخته است.

او گفت برای بیش از سه هزار سال خانواده‌هایی در خاورمیانه، آسیا و همه جای دنیا، از جمله در آمریکا، این مراسم را در آغاز بهار گرامی می‌دارند.

سفره هفت‌سین کاخ سفید و پذیرایی از میهمانان با غذای ایرانی از جمله بخش‌هایی از این مراسم بود.

منبع خبر + گزارش رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
کری: پیشرفت‌های واقعی داشته‌ایم، وقت تصمیم‌های بنیادین است




جان کری، وزیر خارجه ایالات متحده، در پی تازه‌ترین دور از مذاکرات اتمی، با تاکید بر به دست آوردن «پیشرفت‌های واقعی» در روند آن گفته است «ما عجله‌ای نداریم... اما درک می‌کنیم که اکنون باید تصمیم‌های بنیادین گرفت، گذر زمان آنها را آسان نخواهد کرد».

جان کری روز شنبه اول فرودین، در لوزان سوئیس گفت با وجود پیشرفت‌های واقعی در گفت‌وگوها، اما رسیدن به توافقی مد نظر است که نه بر مبنای اعتماد، بلکه پذیرفتن راه‌هایی‌ باشد، که صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای تهران را ثابت می‌کند.

در همین روز حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، گفت اختلاف نظرهای باقی‌مانده در مورد برنامه اتمی، می‌توانست در مذاکرات پایان سال گذشته در لوزان حل شود.

البته او نیز با وجود آنکه می‌گوید نقطه‌نظرات مشترکی به وجود آمده که می‌تواند مبنای توافق نهایی باشد، افزوده است که همچنان برخی موارد و اختلاف نظرها باقی‌ست.

مذاکرات چند روزه در لوزان سوئیس، در آخرین روز سال ۱۳۹۳، به پنجم فروردین ماه موکول شد.

طی مذاکرات در لوزان سوئیس، هانا کاویانی خبرنگار اعزامی رادیو فردا به این شهر، از دو چالش مطرح شده به عنوان گره‌های اصلی مذاکرات خبر داده بود؛ فنی: در موضوع تحقیق و توسعه و از سوی دیگر نحوه رفع تحریم‌ها. [بیشتر بخوانید]

کری نیز در سخنان خود برای خبرنگاران تاکید کرده است که موضوعات پیچیده است؛ «به شدت فنی و در هم تنیده».

وزیر خارجه آمریکا گفته است با هم‌تایان اروپایی خود (در گروه ۵+۱: بریتانیا، فرانسه و آلمان) در لندن گفت‌وگو می‌کند تا تلاش کند مسائل باقی‌مانده حل شود.

به گفته آقای کری مذاکرات با ایران، این هفته در سوئیس ادامه پیدا می‌کند تا مشخص شود آیا طرف‌ها می‌توانند تا پایان ماه میلادی مارس (۱۰ روز دیگر) به توافق کلی برسند.

به گفته وزیر خارجه آمریکا «هنوز به خط پایان نرسیده‌ایم اما نباید اشتباه کرد که بخت این را داریم که تلاش کنیم به آن دست یابیم» و اکنون موضوع «مربوط به تمایل سیاسی می‌شود و گرفتن تصمیم‌های دشوار».


جان کری و هیئت همراه او از ۱۶ مارس مذاکرات خود با مقام‌های ایرانی را آغاز کردند

از دیگر مقام‌های ارشد طرف گفت‌وگو با ایران، که طی ساعت‌های گذشته، در مورد مذاکرات اتمی اظهار نظر کرده، لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه است.

آقای فابیوس گفته است پاریس توافقی را با تهران می‌خواهد که تضمین کند، «ایران می‌تواند انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای داشته باشد، نه بمب اتمی».

به گزارش خبرگزاری رویترز، فرانسه خواستار محدوديت‌های دقيق‌تری بر برنامه اتمی ايران در هرگونه توافق اتمی احتمالی با تهران است.

مقام‌های ایرانی همواره تاکید کرده‌اند که نه به دنبال ساخت جنگ‌افزار هسته‌ای که تنها در پی به دست‌ آوردن فواید صلح‌آمیز از انرژی اتمی هستند. با این وجود طی دوره ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، ایران، به دلیل همکاری نکردن و یا اثبات نکردن عینی چنین موضوعی، با تحریم‌های بین‌المللی، از جمله چند مورد تحریم سازمان ملل متحد روبه‌رو شد.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 


مشارکت عربستان با 100 جنگنده و 150 هزار نیرو در تجاوز به یمن

شبکه العربیه از مشارکت عربستان با 100 جنگنده و 150 هزار نیرو در عملیات "طوفان کوبنده" که با رهبری ریاض علیه یمن صورت می‌گیرد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه العربیه اعلام کرد که عربستان علاوه بر 100 جنگنده، با 150 هزار سرباز در این عملیات مشارکت می‌کند. شبکه اسکای نیوز نیز گزارش داد که این سربازان عربستانی همچنان در مرزها مستقر هستند.

شبکه العربیه همچنین گزارش داد که در این حملات 30 جنگنده اماراتی، 15 جنگنده بحرینی، 15 جنگنده از کویت، 10 جنگنده قطری، 6 جنگنده از اردن، 6 جنگنده از مراکش و 3 جنگنده از سودان مشارکت دارند.

همزمان شبکه العربیه گزارش داد که ائتلاف با راهبری عربستان منطقه پرواز ممنوع را در حریم هوایی یمن اعلام کرده است.

در همین حال، منابع عربستانی در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان اعلام کردند که محمد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان سعودی به پسر علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهوری پیشین یمن در صورت ادامه پیشروی‌های نیروهایش به سمت عدن هشدار داده و اعلام کرده است که در صورت ادامه پیشروی آنها، نیروهایش را از بین می‌برد.

در همین راستا، منابع دیپلمات عرب در مصاحبه با شبکه اماراتی ارم اعلام کردند که کشورهای عربی شرکت‌کننده در عملیات نظامی علیه یمن تنها در صورت بازگشت عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن به کاخ ریاست‌جمهوری در صنعاء عملیات خود را متوقف خواهند کرد.

از سوی دیگر، یک مقام آمریکایی در مصاحبه با رویترز گفت که آمریکا از عملیات نظامی عربستان در یمن حمایت می‌کند، اما این منبع ماهیت این حمایت‌ها را فاش نکرد.

این مسوول که خواست نامش فاش نشود گفت که عربستان پیش از این عملیات با آمریکا هماهنگ کرده بود.

این در حالی است که سفیر عربستان در واشنگتن در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که آمریکا در این عملیات که شامل حملات هوایی در یمن می‌شود، مشارکت نمی‌کند.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


اسد: اروپا مرتکب اشتباهات فاحشی شده است

رئیس‌جمهوری سوریه در سخنانی اعلام کرد که برخی از کشورهای اروپایی در همپیمانی با کشورهای حامی تروریسم مرتکب اشتباهات فاحشی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی بوابه الاهرام، بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه با هیاتی بلژیکی از شخصیت‌هایی پارلمانی و حزبی این کشور که به سوریه سفر کرده بودند، دیدار کرد.

بشار اسد تاکید کرد، آنچه که در عالم واقع رخ می‌دهد کاملا با آنچه که برخی از سیاستمداران و رسانه‌ها به تصویر می‌کشند، متفاوت است که این اقدامات در راستای خدمت به دیدگاه‌های کوتاه‌نظرانه و منافع تنگ‌نظرانه آنهاست که به نفع ملت‌هایشان نیست.

وی افزود: برخی از کشورهای اروپایی به خاطر ائتلاف با کشورهای حامی تروریسمی که درصدد تخریب وجهه اسلام است دچار اشتباهات فاحشی شده‌اند.

رئیس‌جمهوری سوریه در دیدار با این هیات گفت: این گروه‌های تروریستی و حامیانشان نماینده اسلام واقعی نیستند، چراکه اسلام با هرگونه خشونت مخالف بوده و به تسامح و برادری دعوت می‌کند.

اسد همچنین تصریح کرد: هیات‌هایی که به سوریه سفر می‌کنند و با سوری‌ها دیدار می‌کنند، می‌توانند در اصلاح جهت‌گیری افکار عمومی کشورهایشان نسبت به واقعیت جنگی که مردم سوریه علیه تروریسم وارد آن شده‌اند، سهیم باشند
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 33 از 62:  « پیشین  1  ...  32  33  34  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA