ارسالها: 24568
#361
Posted: 19 Jun 2015 12:52
اوباما: تيراندازی در کليسا نشاندهنده نیاز به اقدام علیه خشونت ناشی از اسلحه است
باراک اوباما رييس جمهوری آمريکا در واکنش به حادثه تيراندازی در يک کليسا گفت: «اين حادثه تاييدی است که به ما نشان میدهد خشونت ناشی از وجود اسلحه را تاييد کنيم و برای آن کاری انجام دهيم».
به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، آقای اوباما روز ۲۸ خرداد و در واکنش به حادثه تيراندازی در کليسا که به کشته شدن ۹ تن منجر شد گفت: «ما داغدار مرگ انسانهای معصوم به دست کسانی میشويم که هیچ مشکلی در زمینه دستيابی به اسلحه ندارند».
رييس جمهوری آمريکا گفت: «حالا زمان داغداری است ولی بايد صريح بود و اين حقيقت را تاييد کرد که ما در ميان کشورهای پيشرفته جهان، شاهد بيشترين بروز خشونت گروهی هستيم. چيزی که با اين تناوب زمانی و در اين حد در ديگر جاها روی نمیدهد و اين در قدرت ماست که برای آن دست به کار شويم».
در جريان تيراندازی شامگاه ۲۷ خرداد در کليسای تاريخی (آفريقايی- آمريکايی) ايمانوئل در چارلستون در ايالت کارولينای جنوبی، ۹ تن از جمله «کلمنتا پينکنی»، کشيش و سناتور ايالتی کشته شدند.
اين گزارش حاکی است رييس جمهوری آمريکا و همسرش ميشل اوباما، رابطه خوبی با اين کليسا داشتند. آقای اوباما از اين کليسا با عنوان «مادر ايمانوئل» ياد کرد و گفت اين بنا نه فقط يک کليسا که بخشی از تاريخ چارلستون و بخشی از تاريخ آمريکا است.
باراک اوباما ضمن اشاره به اينکه تحقيق در اين مورد ادامه دارد و در اين مورد هنوز نمیشود در مورد جزييات اظهار نظر کرد، گفت: «خشم و نااميدی از عوامل اصلی چنين تراژدیهايی است. من بارها موضع خود را درباره چنین حوادثی گفتهام».
از زمان تراژدی تيراندازی در یک دبستان در ايالت کانکتيکت، باراک اوباما تلاش کرده که قانونی برای محدوديت بيشتر استفاده از اسلحه به تصويب برساند ولی با توجه به محبوبيت عمومی اين قانون، سنای آمريکا هنوز به آن رای نداده است.
هر چند جمهوریخواهان به طور جدی مخالف هرگونه محدوديت در استفاده از اسلحه در آمريکا هستند، اما حتی دمکراتهای مجلس سنا هم حاضر نشدند به اين طرح جديد رای بدهند.
در حادثه مدرسه ابتدايی سندیهوک که روز ۱۴ دسامبر ۲۰۱۲ رخ داد، ۲۰ دانشآموز ابتدايی و شش بزرگسال به ضرب گلوله يک جوان مسلح به قتل رسيدند.
در تابستان ۲۰۱۲ نيز يک مرد مسلح به هنگام نمايش آخرين فيلم سه گانه بتمن «شواليه تاريکی بر میخيزد» در يکی از سينماهای ايالات کلرادو با شليک پياپی، ۱۲ نفر را کشت و بيش از ۶۰ تن ديگر را مجروح کرد.
باراک اوباما تاييد کرد که سياست نقش سنگينی در هرگونه طرح و يا قانون امنيت بيشتر در مورد استفاده از سلاح بازی میکند. وی با اين حال ابراز اميدواری کرد که تغييری در اين روند ايجاد شود.
آقای اوباما گفت: «بالاخره در نقطهای اين مسئله برای مردم آمريکا مهم خواهد بود که با عقل جمعی به قضيه خشونت ناشی از اسلحه نگاه کنند و بتوانند تغييری در آن ايجاد کنند».
باراک اوباما همچنين از حادثه تيراندازی در کليسای سياهپوستان چارلتون به عنوان يادآور عصر تاريکی در تاريخ آمریکا در مورد تبعيض نژادی ياد کرد و گفت ابراز تاسف همگانی در مورد اين تراژی نشان میدهد که میتوان بر بقايای نفرت به جا مانده از آن، غلبه کرد.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#362
Posted: 19 Jun 2015 13:38
خانوادههای کشتهشدگان جنگ حاشیههای مراسم تشییع غواصان را محکوم کردند
جمعی از خانوادههای کشتهشدگان جنگ ایران و عراق با انتشار بیانیهای، طرح برخی شعارها در مراسم تشییع ۱۷۵ غواص ایرانی را محکوم کردند و آن را مصداق «سوءاستفاده» جریانهای سیاسی از این مراسم دانستند.
این بیانیه را خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، روز پنجشنبه ۲۸ خرداد منتشر کرده که به امضای اعضای خانواده چهرههایی چون ابراهیم همت، حمید و مهدی باکری و محمد حقانی رسیده است.
مراسم تشییع ۱۷۵ غواص ایرانی که روز سهشنبه در تهران برگزار شد، صحنه برخی انتقادات و شعارها علیه مذاکرات هستهای بود. از جمله محسن رضایی، فرمانده سپاه پاسداران در دوره جنگ هشت ساله ایران و عراق که در این مراسم به عنوان سخنران حضور یافته بود به انتقاد از سیاستهای دولت حسن روحانی در مذاکرات هستهای پرداخت.
اما خانوادههای کشتهشدگان جنگ ایران و عراق در بیانیه خود با اعتراض به این امر تاکید کردهاند که کشتههای آنها برای برخی جریانات سیاسی «پلی» شدهاند که از طریق آن به «اهداف و اغراض سیاسی» خویش برسند.
در بخشی از این بیانیه آمده است: «افسوس که باز هم هواهای نفسانی و امیال دنیویِ گروهی سیاست باز... سبب شد که باز هم تمام توان و امکانات خود را به کار بگیرند تا از رهگذر...این حضور بی تکلف و صادقانه مردم رشید سرزمینمان، پلی بسازند برای رسیدن به اهداف و اغراض سیاسی و جناحی خویش».
این بیانیه در نهایت عنوان میکند: «ما جمعی از خانوادههای شهدای والامقام ایران اسلامی صراحتاً به این جریانات سیاسی که بارها پاسخ خود را از مردم گرفتهاند، هشدار میدهیم که به سوءاستفاده از خون شهیدانمان برای ساختن نردبانی جهت رسیدن به مطامع و امیال سیاسی خود و تبدیل آن شهدای بزرگوار به محملی برای تقابلها و امتیازگیریهای سیاسی پایان دهند».
پیش از این اعضای دولت حسن روحانی از جمله سخنگوی دولت و وزیر بهداشت و درمان همراه با برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اتفاقات روز تشییع پیکر غواصان ایرانی را محکوم کرده بودند.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#363
Posted: 19 Jun 2015 13:55
andishmand: خانوادههای کشتهشدگان جنگ حاشیههای مراسم تشییع غواصان را محکوم کردند
بهترین فرزندان وطن به شهادت رسیدند تا زمینه برای جنگ زرگری و نمایش آقایون آماده بشه .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#364
Posted: 21 Jun 2015 17:24
نامۀ دانشجویان دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران به روحانی
جمعی از دانشجویان دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران در نامهای سرگشاده به رییسجمهور٬ برخی خواستهها و مطالبات خود را مطرح کردند.
متن نامه دانشجویان به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر حسن روحانی
رئیس جمهور و حقوقدان محترم
با عرض سلام و آرزوی توفیق روزافزون برای جنابعالی
در حالی که قریب دو سال از روی کار آمدن دولت یازدهم میگذرد، دانشگاه تهران، نماد آموزش عالی کشور، هنوز نتوانسته به وضعیت متناسب با شأن و جایگاه خود بازگردد.
هرچند شاهد تلاشهای دولت یازدهم برای تغییرات مدیریتی در سطوح مختلف این دانشگاه بودهایم، اما هنوز بخشی از مدیران و دستاندرکاران دانشگاه که اکثراً منصوبان دولت سابق هستند٬ حساسیت لازم یا اساساً درک دقیق و قاطعی از بایستههای حرفهای پاسبانی از شأن علم، جامعۀ علمی و محیط آکادمیک ندارند.
از سوی دیگر هرچند طی روزهای گذشته شاهد تعیین دکتر محمود نیلی احمدآبادی به عنوان ریاست دانشگاه تهران بودهایم، اما متاسفانه بخش اعظم مدیرانی که طی دو سال گذشته تغییر کردهاند٬ در عملکردشان تفاوت چشم گیری با مدیران پیشین ندارند.
در طول چند هفتۀ گذشته٬ دانشگاه تهران شاهد اتفاقاتی بوده که نحوۀ واکنش مدیران این دانشگاه نسبت به این اتفاقات، معالاسف ما را به یاد روزهای سخت گذشته انداخته است. از این رو بر آن شدیم تا با تنظیم نامهای سرگشاده به حضرتعالی٬ به عنوان مسئول مستقیم دفاع از حقوق و آزادی های ملت مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از شما بخواهیم شخصاً نسبت به پیگیری این مسئله اقدام کنید.
در طول هفتههای گذشته شاهد تنظیم و انتشار بیانیهها و نامههای متعدد چند تشکل دانشجویی خطاب به برخی از مسئولان دانشگاهی یا مقامات کشور بودهایم، هرچند نفس صدور بیانیه یا نامه اشکالی ندارد، اما گفتمان به کارگرفته شده توسط این تشکلهای دانشجویی در این بیانیهها و نامهها قابل تأمل است؛ برای مثال نام بردن از نشریات دانشجویی و درخواست توقیف آنها بدان معناست که این افراد گویی خود را مالکان حقوق و آزادیهای عمومی در دانشگاه تهران میدانند، حقی که ابداً نمی تواند در تصرف عدهای خاص باشد.
اما پرسش اصلی اینجاست؛ چرا مسئولانی که در دولت شما منصوب شدهاند٬ علیرغم وعدهها و ادعاهای انتخاباتی شما به تعیین تکلیف کردنهای فراقانونی این عدۀ معدود بها میدهند و در مقابل خواستههای فراقانونی شان نمیایستند؟
تهدید غیررسمی دانشجویان و نشریات دانشجویی اتفاقات غم انگیزی بوده که در طول هفتههای گذشته در دانشگاه تهران شاهدش بودهایم.
تجاوز به حریم علمی و سلب حق اظهارنظر از دانشجویانی که صرفاً به دنبال وظیفه شان (که همان کمک به بالندگی فضای علمی و اجتماعی دانشگاه و کشور است) هستند، اتفاقی است که در مقابل آن سکوت نخواهیم کرد.
بنابراین شما را دعوت به حضوری شفاف و بدون محدودیتهای معمول در دانشگاه تهران میکنیم، حضوری که توام با اجازۀ اظهارنظر از سوی دستاندرکاران گروههای مستقل دانشجویی که در دانشگاه تهران همواره سرکوب شدهاند و تحت فشار بودهاند، باشد. برای نمونه ذکر مصداقی از برآورد غیرعلمی با جامعۀ علمی دانشگاهی به نظر لازم میرسد.
انجمن علمی دانشجویی جامعه شناسی دانشگاه تهران ابتدای اردیبهشت ماه سال ۹۴ اقدام به اخذ مجوز جهت برپایی نمایشگاه عکسهای مرحوم «کاوه گلستان» کرد.
پس از اخذ مجوز و تایید مسئولان، این نمایشگاه در روز شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه برپا شد و قرار بود تا ۲۳ اردیبهشت در لابی دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران برقرار باشد. تنها چند ساعت از برپایی نمایشگاه میگذشت که با دستور شفاهی مسئولان دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران٬ بخشی از این نمایشگاه عکس بدون هیچگونه اطلاع، تذکر یا اخطار کتبی به دانشجویان برگزارکنندۀ نمایشگاه، جمع آوری شد.
روز بعد نشریات مختلف دانشجویی دانشکدۀ علوم اجتماعی نسبت به این بدعت و اعمال سلیقه در نحوۀ مدیریت دانشکده واکنش نشان دادند و نشریۀ علمی تخصصی «ندا» (نشریۀ رسمی انجمن علمی دانشجویی انسان شناسی دانشگاه تهران) در اعتراض به این واقعه بخشی از مجموعۀ عکسهای برچیده شده را همراه با مطلبی تحلیلی دربارۀ این برخورد در قالب ویژه نامهای با تیراژ محدود و به صورت درون دانشکدهای منتشر کرد.
متعاقب آن در روز شنبه ۹ خرداد حکم توقیف موقت نشریۀ ندا توسط معاون فرهنگی جدید دانشگاه صادر و مسئولان این نشریه به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه فراخوانده شدند. پس از جلسه با معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و دیگر مسئولان و ارائۀ توضیحات٬ به نظر میرسید باید منتظر لغو حکم توقیف موقت باشیم. چراکه هیچ مبنای قانونی برای توقیف نشریه وجود نداشت. اما یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴، در جلسۀ کمیتۀ ناظر بر نشریات دانشگاه تهران، در کمال تعجب حکم توقیف سه ماهۀ این نشریه صادر شد.
شایان ذکر است این دست اقدامات در طول دو سال گذشته در این دانشگاه بی سابقه بوده و البته مثال مذکور تنها یک نمونه از حجم اتفاقات رخ داده در ایام اخیر است؛ لذا این نوع برخورد تخریبی با فعالیتهای دانشجویی و اعمال سلیقۀ شخصی در مدیریت دانشگاه اتفاق نامیمونی است که گویا متاسفانه در دولت شما همچون دولت گذشته ادامه دارد.
در پایان ضمن درخواست دوباره از حضرتعالی برای رسیدگی به وضعیت دانشگاه تهران و انتشار عمومی نتیجۀ رسیدگیها، با تاکید دوباره بر لزوم قانونگرایی در محیط دانشگاه و محکوم کردن تهدید به اعمال فشارهای این چنینی یا هرگونه عمل متعارض با عرف آکادمیک، از همۀ مسئولان امر میخواهیم مقابل تحدیدها در دانشگاه تهران بایستند.
با تقدیم احترام
خرداد ۱۳۹۴
جمعی از دانشجویان دانشکدۀ علوم اجتماعی دانشگاه تهران
منبع خبر هرانا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#365
Posted: 6 Jul 2015 18:14
ظریف: در برخی موارد هنوز اختلافها باقی است
محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، روز دوشنبه ۱۵ تیر در پایان مراسم شب قدر در وین در جمع خبرنگاران گفت: «در تلاش هستیم برخی از اختلافات باقیمانده را حل کنیم اما در برخی موارد هنوز اختلافها باقی است.»
به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمدجواد ظریف در ادامه با ذکر اینکه «نتیجه هنوز معلوم نیست» گفت: «از مردم درخواست دعا داریم تا هرچه که صلاح اسلام و مسلمین و صلاح ملت است، مقدر شود.»
مذاکرات اتمی در آخرین روزهای مهلتی که یک بار از دهم تیر ماه تا ۱۶ تیر تمدید شده است، میان ایران و شش کشور طرف گفتوگو ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار اعزامی رادیو فردا به وین، روز دوشنبه شش وزیر خارجه کشورهای گروه ۱+۵ ساعت از ساعت یازده و نیم بامداد به وقت محلی بین خود جلسه هماهنگی برگزار کردند.
اظهارات وزیر خارجه چین در وین
روز یکشنبه وزیران خارجه فرانسه، آلمان، روسیه همراه فدریکا موگرینی، نماینده ارشد اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی، نیز به وین، پایتخت اتریش رفته و به جان کری و محمد جواد ظریف، وزیران خارجه آمریکا و ایران پیوستهاند.
همچنین به گزارش هانا کاویانی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا به وین، «وانگ یی»، وزیر خارجه چین روز دوشنبه برای شرکت در مذاکرات وارد وین شده و در بدو ورود خود گفت که «پیشرفت تازهای در مذاکرات در روزهای گذشته به دست آمدهاست و هنوز موضوعات متعددی باقی ماندهاست.»
وی افزود: «ما معتقدیم که برای موضوعات باقیمانده راه حلهای قابل قبولی میتواند به دست آید و در نتیجه توافق جامع قابل دسترسی است.»
«وانگ یی» اضافه کرد: «آنچه مهم است امروز و فردا همه طرفها بهویژه ایران و آمریکا باید تصمیمهای نهایی را هر چه زودتر اتخاذ کنند.»
وی در پایان گفت: «امروز من بازگشتم تا آمادگی چین را برای ایفای نقش برای دستیابی به توافق جامع به نمایش بگذارم.»
مسئله تحریم تسلیحاتی ایران
حاضران در جلسه مذاکرات روز دوشنبه به خبرنگار اعزامی رادیو فردا گفتند از آنجا که ایران به طور کل معتقد است که تحریم فروش تسلیحات به ایران نباید با موضوع هستهای مرتبط میشد، ایران نمیخواهد که با گنجاندن این موضوع در توافق جامع، به آن رسمیت ببخشد و میخواهد در فرصت دیگر برای رفع این تحریم تلاش کند.
شماری از خبرنگاران نیز گزارش میدهند که موضوع منع فروش جنگافزار به ایران، و گنجانده شدن یا نشدنِ آن در قطعنامه تازه شورای امنیت، در پی توافق، از موضوعات مورد بحث توسط وزراست؛ و روسیه و چین در این زمینه با اروپا و آمریکا هم نظر نیستند.
رسانههای داخلی ایران: ضربالاجل نهایی چهارشنبه یا پنجشنبه است
خبرگزاری دولتی ایرنا و همچنین خبرگزاری فارس، روز دوشنبه ۱۵ تیر، به نقل از یک «منبع آگاه» اعلام کردند که نگارش ضمیمه فنی متن توافق نهایی دربارهٔ برنامه اتمی ایران «۷۰ درصد» و نگارش برخی ضمیمههای دیگر برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) تا «۹۰ درصد» پیشرفت داشتهاست.
این «منبع آگاه» همچنین ضربالاجل نهایی برای توافق ایران و گروه ۱+۵ را شب چهارشنبه یا بامداد پنجشنبه ذکر کرد.
اظهارات این «منبع آگاه» در حالی بیان میشود که وزیران خارجه ایران، روسیه و چین، طبق برنامههای قبلی قرار است روزهای سهشنبه و چهارشنبه، هفتم و هشتم ژوئیه، برای شرکت در اجلاس سران گروه اقتصادی «بریکس» و سازمان همکاری شانگهای به اوفا در روسیه بروند.
همچنین از سوی دیگر، در همین حال، بر اساس «قانون بازنگری توافق هستهای ایران» اگر مذاکرات هستهای با ایران تا پنج شنبه نهم ژوئیه به سرانجام نرسد، کنگره آمریکا به جای ۳۰ روز، ۶۰ روز برای بازنگری توافق نهایی احتمالی مهلت خواهد داشت.
جان کری، وزیر خارجه آمریکا، بعدازظهر یکشنبه سرنوشت مذاکرات دربارهٔ برنامه اتمی ایران را در شرایط کنونی مبهم دانسته و گفته بود که هنوز مسائل دشوار حلنشدهای وجود دارد.
این «منبع آگاه» گفت که سخنان آقای کری «چندان منفی» نبوده اما در برخی از موارد «مشکلات جدی» باقیماندهاست.
وی اضافه کرد: «امروز بحثهای تندی بین ایران با طرف مقابل صورت گرفت.»
دولت ایران قصدی برای برگزاری جشن هستهای ندارد
حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور، روز دوشنبه در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره احتمال برگزاری جشن هستهای پس از توافق هستهای ایران و ۱+۵ اظهار کرد: «تا عصر روز یکشنبه هیچ درخواستی برای برپایی جشن هستهای به وزارت کشور یا استانداری نرسیده است.»
وی در ادامه افزود: «دولت بنای برگزاری هیچ جشنی (برای توافق جامع احتمالی) را ندارد.»
وی توضیح بیشتری در مورد علت این تصمیم نداد.
هیئت آژانس در تهران
همزمان با ادامه مذاکرات اتمی در وین، هیئت پنج نفره آژانس بینالمللی انرژی اتمی روز دوشنبه وارد تهران شد و قرار است با مسئولان سازمان انرژی اتمی، نماینده دائم ایران در آژانس و همچنین مسئولان شورای عالی امنیت ملی ایران مذاکره کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، هدف از سفر یکروزه این هیئت را مذاکره دربارهٔ «جزئیات تفاهمات صورت گرفته» در سفر اخیر یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، به تهران ذکر کرد.
به گفته آقای کمالوندی، در این هیئت ترو واریانتا و کلنل تروتا، دو تن از دستیاران ویژه آقای آمانو حضور دارند.
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، روز پنجشنبه ۱۱ تیرماه، در تهران با حسن روحانی، رئیس جمهور، و علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، دیدار کرد.
آقای آمانو روز شنبه اعلام کرد که در صورت همکاری ایران، آژانس میتواند گزارش خود در مورد «ابعاد احتمالی نظامی» در برنامه اتمی ایران را ظرف شش ماه آینده (پایان سال میلادی جاری) تهیه کند.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حل ابهام دربارهٔ «ابعاد احتمالی نظامی» در برنامه اتمی ایران خواستار انجام اقداماتی از جمله بازدید از مرکز نظامی پارچین است.
در ماههای گذشته آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، و مقامات نظامی ایران بارها مخالفت شدید خود را با دسترسی به مراکز نظامی ایران و همچنین مصاحبه با دانشمندان هستهای ایران برای حل «مسائل باقیمانده» بین ایران و آژانس اعلام کردهاند.
با این حال روزنامه کیهان روز شنبه خبر داد که «با توجه به اطلاعات و گزارشهای فعلی» متن توافق نهایی ایران و گروه ۱+۵ بر اساس چارچوب تفاهم لوزان نوشته شده و «هیچ اصلاح اساسی در آن صورت نگرفتهاست.»
به گفته این روزنامه، در مورد بازرسیهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی از «مراکز مشکوک» ایران «صرفاً تغییر ادبیات رخ داده» و دسترسی به اسناد، مکانها، افراد و تجهیزات نظامی «به هیچ وجه استثناء نشدهاست.»
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#366
Posted: 6 Jul 2015 18:22
گارد ساحلی هند ۱۲ خدمه یک قایق ایرانی را بازداشت کرده است
مقامهای محلی در ایالت کرالا، جنوب غربی هند، گفتهاند گارد ساحلی آن کشور یک قایق ماهیگیری ایرانی را توقیف و ۱۲ خدمه آن را بازداشت کرده است.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس یک مقام ارشد پلیس ایالتی کرالا گفته است خدمه قایق تحت بازجویی قرار گرفتهاند تا تحقیقاتی در مورد احتمال «قاچاق» و «نقض امنیت ملی هند»، انجام شود.
همین خبرگزاری از قول سخنگوی وزارت دفاع هند نیز خبر داده است که توقیف قایق و بازداشت خدمه در اوایل روز یکشنبه، ۱۴ تیر ماه، صورت گرفته است.
شبکه اندیتیوی هند نیز میگوید تحقیقات همچنان در جریان است.
مقامهای هندی جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نکردهاند.
به گزارش این شبکه تلویزیونی این قایق از روز جمعه تحت نظر بوده است.
خبرگزاری «پرس تراست» هند گزارش داده است که مقامهای گارد ساحلی در این قایق یک تلفن ماهوارهای و یک مدرک هویت پاکستانی کشف کردهاند.
تلفن ماهوارهای در هند غیرقانونیست. این کشور و پاکستان نیز روابط پرتنشی دارند.
روزنامه «هندو» اما به نقل از یکی از بازرسان گزارش داده است که داستانی که بازداشتشدگان تعریف کردهاند «شدیدا شکبرانگیز» است و با وجود آنکه میگویند ماهیگیر هستند، اما «هدف و ملیت اصلی این افراد هنوز شبههبرانگیز است».
به گزارش «پرس تراست» و به نقل از بیانیهای از گارد ساحلی هند، این قایق ماهیگیری در ۲۵ ماه مه، راهی شده بود و ممکن است در حال حمل «کالای باارزش قاچاق» در دریا بوده است.
در این مورد نیز جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
شهری که قایق از آن راهی شده «کلات» در ایران عنوان شده است. به نظر میرسد منظور، کلات در منطقه شیبکوه استان هرمزگان، شهرستان بندر لنگه، است.
مقامهای ایرانی و وزارت خارجه هنوز به خبرهای منتشر شده واکنشی نشان ندادهاند.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#367
Posted: 10 Jul 2015 18:12
جان کری: در مذاکرات هستهای وین پيشرفت واقعی داشتهایم
در حالی که مذاکرات بر سر برنامه هستهای ايران همچنان در وين ادامه دارد، جان کری، وزير امور خارجه آمريکا، روز پنجشنبه ۱۸ تيرماه گفت: «ما اينجا نيستم که فقط مذاکره کنيم. ما اينجا هستيم برای اين که معتقديم در حال پيشرفت واقعی برای دستيابی به يک توافق جامع هستيم».
به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس، با اين حال وزير خارجه آمريکا در پاسخ به پرسشی تاکيد کرد: اما همانطور که پيشتر بارها گفتهام و در گفتوگو با پرزیدنت باراک اوباما نیز ديشب مطرح کردم، ما تا ابد نمیتوانيم پای ميز مذاکره بنشينم».
مذاکرات ايران و کشورهای آمريکا، بريتانيا، فرانسه، چين و روسيه به همراه آلمان، گروه ۱+۵، از ۱۳ روز پيش در وين آغاز شده و تاکنون دو بار مهلت دستيابی به توافق نهايی تمديد شده است. روز جمعه ۱۹ تيرماه مهلت دستيبابی به توافق پايان میيابد.
گزارشها پيشتر حاکی از آن بود که يکی از موارد اختلافی مسئله تحريمهای موشکی و تسليحاتی ايران است.
با اين حال، جان کری روز پنجشنبه گفت: «نمیبايست به اين دليل ساده که عقربههای ساعت نيمه شب را نشان میدهند، ميز مذاکره را ترک کنيم. بايد تاکيد کنم با توجه به اين که بحثها در اين مرحله بسيار فنی است و اهميت موضوعات مورد بحث بسيار، بسيار بالا است، ما عجله نمیکنيم و شتابزدگی به خرج نمیدهيم و در هيچ جنبهای از اين مذاکرات دچار شتابزدگی نخواهيم شد».
وزير امور خارجه آمريکا تصريح کرد: «ما همه توجه خود را به کيفيت توافق متمرکز کردهايم».
جان کری افزود: «اگر در پايان مذاکرات بتوانيم به توافق برسيم میبايست چنين توافقی به خوبی از عهده آزمونها و محکهای پيش رو بر بيايد. آن هم نه طی چند روز، چند هفته يا چند ماه بلکه محکهايی برای دهها سال. اين هدف ما در اينجا است».
وی همچنين گفت: «به رغم همه پيشرفتهای واقعی که تاکنون به دست آوردهايم، برخی مسائل دشوار همچنان لاينحل باقی مانده است. میدانيم تصميمهای دشوار با گذشت زمان آسان نخواهند شد، بنابراين به هرحال میبايست چنين تصميمهایی به زودی اتخاذ شوند».
وزير امور خارجه آمريکا در ادامه به تلاشهای بدون وقفه هياتهای مذاکره کننده در وين اشاره کرد و گفت که مذاکرات برای حل مسائل دشوار و اينکه آيا توافق مورد قابل حصول است يا نه، ادامه خواهد يافت.
جان کری در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اينکه «تا چه مدتی در وين خواهد ماند»، گفت: «اين مذاکرات به لحاظ زمانی نامحدود نيست. اگر چنانچه تصميمهای سخت و دشوار اتخاذ نشود، کاملا آمادهايم که به اين فرايند پايان بدهيم».
خوش بینی ظریف به نتیجه مذاکرات
در همين حال، محمد جواد ظريف، وزير امور خارجه ايران عصر پنجشنبه درباره وضعيت مذاکرات به خبرنگاران گفت که «تا زمانی که نياز باشد به مذاکرات ادامه خواهيم داد تا به نتيجه برسيم».
به گزارش خبرگزاری دولتی ايرنا، وی در پاسخ به اين سوال که تا چه وقت در وين خواهيد بود، گفت: «تا زمانی که نياز باشد».
وزير امور خارجه ايران در پاسخ به اين سوال که آيا به توافق خوشبين است، گفت: «اگر نبودم که اينجا نبودم».
در همين حال، فدريکا موگرينی، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا، نیز روز پنجشنبه در گفت وگو با شبکه تلويزيونی «سی ان ان» گفته است:« ما خيلی (به توافق) نزديک شده ايم، اما اگر در ساعات آينده تصميم سياسی و مهمی تاريخی گرفته نشود، توافقی در کار نخواهد بود.»
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 1016
#370
Posted: 13 Jul 2015 11:46
داعش تهدید کرد سر مجسمه آزادی آمریکا را قطع میکند
اعضای داعش با انتشار تصویری در شبکههای اجتماعی، دولت آمریکا را به قطع سر مجسمه آزادی و اشغال نیویورک تهدید کردند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری ارم نیوز، گروه تروریستی داعش در شبکه اجتماعی توییتر، عکسی از مجسمه آزادی منتشر کرد که این مجسمه در حالی که پرچم داعش را در دست دارد و سر آن قطع شده، نشان میدهد.
همچنین در این عکس شهر نیویورک در حالی که در آتش میسوزد، نمایش داده شده است. در زیر این تصویر نیز نوشته شده «به زودی... دولت خلافت اسلامی.»
کاربران توییتر نیز در واکنش به این عکس، با تمسخر نوشتند: داعش باید اسکار دریافت کند.
کاربری دیگر نیز این گونه نوشت: تمام آنچه که داعش در اختیار دارد در مرگ و تخریب خلاصه میشود و این اسلام نیست.
داعش با کشتار وحشیانه هزاران شهروند در سوریه و عراق و فیلمبرداری از این اقدامات و سپس انتشار آنها در شبکههای اجتماعی میخواهد رعب و وحشت را در دل مردم ایجاد کند.
این گروه تروریستی که از دهم ژوئن 2014 کنترل شهر موصل عراق و نیز مناطق وسیعی از شمال و شرق سوریه را در همان ماه به تصرف خود درآورد تنفر کشورها و مردم جهان را برانگیخته است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
ویرایش شده توسط: I_R_IRAN