انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 39 از 62:  « پیشین  1  ...  38  39  40  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


زن

andishmand
 
شورای امنیت خشونت‌های جنسی در جبهه‌های عراق وسوریه را جنایت جنگی خواند



شورای امنیت سازمان ملل با صدور بیانیه مطبوعاتی، رفتارهای خشونت آمیز جنسی بویژه ازدواج‌های اجباری به عنوان تاکتیک‌های جنگی درجبهه‌های عراق و سوریه را جنایت جنگی خواند و محکوم کرد.
به گزارش ایرنا ، زینب بنگورا نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور مربوط به خشونت های جنسی غروب جمعه گزارشی از آخرین دیدار خود از کشورهای خاورمیانه را به اعضای شورای امنیت این سازمان ارائه کرد و در مورد رواج و گسترش اقدامات خشونت آمیز جنسی در کشورهای عراق و سوریه هشدار داد.

درپی این گزارش، اعضای شورای امنیت با صدور بیانیه ای استقاده ازاین گونه خشونت ها را که تاکتیک های جنگی در جبهه های جنگ عراق و سوریه که از سوی تروریست ها مورد استقاده قرار می گیرد، محکوم کردند.

اعضای این شورا از طرفین درگیری ها در این کشورها خواسته اند تا با جلوگیری از این گونه اقدامات غیر انسانی بویژه در مورد زنان و دختران همه تلاش خود را برای حافظت از جان شهروندان غیر نظامی بکار گیرند.

در این بیانیه هرگونه خشونت جنسی درجبهه های نبرد جنایت جنگی و نقض اشکار کنوانسیون ژنو خوانده شده و از جامعه بین المللی خواسته شده است تا بصورت متحد برای اطمینان از اجرای عدالت در مورد عاملین این جنایات اقدام کنند.

اعضای شورای امنیت همچنین با قدر دانی از تلاش کشور های همسایه در حافظت از جان پناهندگان بویژه زنان و دختران خردسال، بار دیگر از همه کشور های جهان خواسته اند تا برای کمک به میلیون ها پناهنده سوری و عراقی با این کشور ها همکاری کنند.

منبع خبر همشهری آنلاین
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
روسیه مجوز پرواز از آسمان ایران و یونان برای کمک به سوریه را دریافت کرد





گزارش خبرگزاری‌های روسی حاکی است که ایران و یونان اجازه استفاده از حریم هوایی خود را برای ارسال کمک‌های روسیه به سوریه صادر کرده‌اند.

خبرگزاری روسی «ریانووستی» روز چهارشنبه ۱۸ شهریور با استناد به اطلاعاتی که از سفارت این کشور در ایران دریافت کرده است گزارش‌ داد که تهران با عبور هواپیماهای روسیه از حریم هوایی ایران برای رساندن «کمک‌های انسان‌دوستانه» به سوریه موافقت کرده است.

بر اساس این گزارش، به غیر از ایران، یونان نیز موافقت کرده است که کمک‌های روسیه از آسمان این کشور به سوریه برسد.

ماکسیم سوسلوف، وابسته مطبوعاتی سفارت روسیه در ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری «ایتارتاس» روسیه نیز این خبر را تایید کرده است.

این گزارش می‌افزاید سفارت روسیه در آتن نیز اعلام کرده است که مقامات یونان روز ۳۱ اوت اجازه عبور هواپیماهای روسیه از حریم هوایی این کشور را برای رساندن کمک‌های انسان دوستانه به سوریه صادر کرده‌اند.

پیشتر سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرده بود روسیه به رساندن کمک‌های انسان دوستانه به سوریه از مسیر‌های گوناگون ادامه خواهد داد.

سوسلوف می‌گوید که تاکنون چندین درخواست انتقال کمک‌های انسان‌دوستانه به سوریه از طریق ایران به مقامات تهران ارسال شده و جمهوری اسلامی به همه این درخواست‌ها جواب مثبت داده است.

ایران هنوز به این خبر واکنش نشان نداده است.

بر اساس گزارش ریانوستی، بلغارستان روز سه‌شنبه آسمان خود را به روی هواپیماهای روسی که خواهان ارسال کمک‌های «انسان‌دوستانه» به سوریه بودند، بست.

مقامات بلغارستان گفته‌اند که «اطلاعات داده شده درباره مقصد و محموله این هواپیما‌ها برای عبور از آسمان این کشور نادرست بوده است».

دانیل میتو، وزیر امور خارجه بلغارستان، روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور حاضر است مجوز پرواز هواپیماهای روسی به سوریه از آسمان خود را بدهد، به این شرط که روسیه اجازه دهد محموله این هواپیما‌ها در فرودگاه‌های بلغارستان مورد بازرسی قرار گیرد.

ریانوستی می‌نویسد غرب مشکوک است که روسیه در پوشش «کمک‌های انسان‌دوستانه» مشغول ارسال ادوات و سلاح‌های نظامی به دولت بشار اسد باشد.

این گزارش همچنین می‌افزاید روز شنبه نیز سفارت آمریکا در آتن از دولت یونان درخواست کرد که آسمان خود را بر روی پرواز هواپیماهای روسی به سوریه ببندد، اما دولت آتن این درخواست را رد کرده است.

روسیه و ایران دو متحد اصلی نظام بشار اسد در سوریه هستند.

در همین حال یک مقام ارتش سوریه حضور بیشتر کار‌شناسان روسیه در آن کشور را تایید کرده و گفته است آن‌ها برای کمک به نقل و انتقال اسلحه و مهمات در سوریه هستند.

آمریکا نگرانی خود را از حضور نیروهای نظامی روسیه در سوریه بیان کرده و از یونان و بلغارستان خواسته بود حریم هوایی خود را بر روی هواپیماهای روسی باز نکنند.

وزارت خارجه روسیه نیز تایید کرده است که کار‌شناسان نظامی این کشور در سوریه مستقر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، خانم ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت خارجه روسیه، روز ۱۸ شهریور گفت که تجهیزات نظامی روسی به سوریه ارسال می‌شود و کار‌شناسان نظامی این کشور برای کمک به همین موضوع در سوریه هستند.

به گفته ویف این تجهیزات برای مبارزه با تروریسم ارسال می‌شوند.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
سازمان ملل به برافراشته شدن پرچم فلسطین در مقر سازمان رای داد




نشست عمومی نمایندگان اعضای سازمان ملل متحد در روز پنج‌شنبه ۱۹ شهریور ماه، با اکثریت آرا به برافراشته شدن پرچم فلسطین در مقر این سازمان در نیویورک، «آری» گفت.

آنچه برخی رسانه‌ها، گامی دیگر در تلاش‌ها برای رسیدن به کشور مستقل فلسطینی توصیف می‌کنند.

۱۱۹ عضو سازمان ملل به این قطعنامه رای «آری» دادند، هشت عضو، از جمله اسرائیل و ایالات متحده، به آن «نه» گفتند و ۴۵ عضو نیز در رای‌گیری حاضر نشدند.


نماینده فلسطین این اقدام را گامی رو به جلو نامیده ولی نماینده آمریکا می‌گوید کمکی به نزدیک شدن طرف‌های مذاکره نمی‌کند


قطعنامه تصویب‌شده اجازه می‌دهد پرچم‌های فلسطین و «سریر مقدس»، اسقف‌نشین کلیسای کاتولیک در رم (واتیکان)، در کنار پرچم دیگر اعضای این سازمان برافراشته شوند.

هم فلسطین و هم «سریر مقدس» اعضای ناظر ملل متحد به شمار می‌روند.

فرصتی ۲۰ روزه برای اجرا شدن طرح وجود دارد که به گفته خبرگزاری فرانسه همزمان با دیدار محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی، از سازمان ملل در پایان ماه سپتامبر، خواهد شد.

نماینده فلسطین در سازمان ملل در گفت‌وگو با خبرنگاران، این قطعنامه را یک حرکت نمادین، اما مهم در تثبیت چهارچوب شکل‌گیری کشور فلسطین توصیف کرده است.

از سوی دیگر سامانتا پاور، نماینده آمریکا در سازما ملل، گفته است برافراشتن پرچ فلسطین در مقر این سازمان، جایگزینی برای مذاکره (بین اسرائیل و فلسطینی) نیست و به نزدیک‌تر شدن دو طرف نیز نمی‌انجامد.

کشورهای اروپایی در رای‌گیری برای این کار دو دوسته شده‌ بودند. فرانسه و سوئد از جمله کشورهای موافق و آلمان، هلند یا بریتانیا از جمله کشورهای مخالف بودند.

روسیه و چین نیز هر دو با قطعنامه موافقت کرده‌اند.

علاوه بر آمریکا و اسرائیل، کانادا و استرالیا نیز به قطعنامه رای «نه» دادند.

ایران، کشورهای عربی و تقریبا همه کشورهای آسیایی و آفریقایی به آن رای «آری» دادند.


منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فیلمبردار مجاری که به پناهجویان لگد زده بود عذرخواهی کرد



پترا لازلو، فیلمبردار مجاری که به پناهجویان لگد زده بود، در نامه‌ای سرگشاده از اقدام خود عذرخواهی کرد. همزمان پخش شبکه تلویزیونی که وی در آن کار می‌کرد، قطع شده است.

خانم لازلو که اقدام وی با واکنش‌های گسترده منفی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های دنیا روبرو شده، در نامه خود گفته است: «صادقانه از آنچه که اتفاق افتاد متاسفم. من از رفتارم و نحوه برخورد با خودم شوکه شده‌ام».

به گزارش خبرگزاری رویترز، او در این نامه که سایت یک روزنامه مجارستانی آن را منتشر کرده، مدعی شده است هنگامی که صد‌ها پناهجو شروع به دویدن کردند ترسیده و می‌خواسته از خودش محافظت کند.

این فیلمبردار زن افزوده است: «من یک فیلمبردار سنگدل و‌ نژادپرست نیستم که دوست دارد به کودکان لگد بزند».

خانم لازلو گفته که پس از انتشار فیلم لگد زدنش به پناهجویان، «پیام‌های زننده‌ای» دریافت کرده و حتی «تهدید به مرگ» شده است.

او گفته است: «من یک زن و مادر فرزندان خردسال هستم که بعد از این ماجرا شغل خود را از دست داده و در یک لحظه سراسیمگی تصمیم اشتباهی گرفته است».

در تصاویر ویدئویی که از رفتار پترا لازلو منتشر شده، دیده می‌شود که او آگاهانه و عمدا به یک دختر پناهجو لگد می‌زند و به مرد دیگری که همراه با کودک خردسال خود در حال فرار است پشت پا زده و باعث زمین خوردن آن‌ها می‌شود.

این فیلمبردار زن در روزهای اخیر توسط پلیس بازجویی شده و پرونده‌ای علیه او تشکیل شده است. وی در صورتی که در دادگاه محکوم شود احتمالا با پنج سال زندان روبرو خواهد شد.

خبرگزاری رویترز همچنین گزارش داده که پخش برنامه‌های شبکه تلویزیونی مجارستان که خانم لازلو در آن کار می‌کرد روز جمعه قطع شد. وبسایت این شبکه تلویزیونی دلیل قطع برنامه‌های خود را حمله سایبری هکر‌ها اعلام کرده است.

شبکه تلویزیونی N1TV با انتشار بیانیه‌ای در صفحه فیسبوک خود اعلام کرد هکرهایی که آدرس اینترنتی آن‌ها مربوط به ترکیه است، تمام وبسایت این شبکه تلویزیونی از جمله بایگانی و مکاتبات آن را پاک کرده‌اند.

مدیر مسئول این شبکه تلویزیونی در بیانیه‌ای گفت: «یک گروه هکر اسلامگرای تونسی به نام تیم فالاگا مسئولیت این حمله سایبری را به عهده گرفته است».

این گروه هکری که یک حساب توئیتری دارد، در گذشته با حملات سایبری اطلاعاتی دیگر مرتبط شناخته شده بود ولی خبرگزاری رویترز تاکنون شواهدی در مورد دخالت آن‌ها در حمله به شبکه تلویزیونی مجارستان به دست نیاورده است.

شبکه تلویزیونی یاد شده که به داشتن گرایشات سیاسی دست راستی و ناسیونالیستی شهرت دارد، روز سه شنبه و پس از پخش وسیع تصاویری که لگد زدن فیلمبردار خبری خود به مهاجران را نشان می‌داد او را اخراج کرد.

پس از حمله سایبری روز جمعه وبسایت این شبکه تلویزیونی کاملا خالی بود و بعد از ظهر یک بیانیه کوتاه به زبان‌های مجاری و انگلیسی روی آن منتشر شد که خبر حمله سایبری و قطع برنامه‌های این شبکه را اعلام می‌کرد.

دولت دست راستی مجارستان در برخورد با معضل مهاجرانی که به اروپا می‌آیند موضع بسیار تندروانه‌ای دارد و آن‌ها را به عنوان خطری برای رفاه و ارزش‌های مسیحی اروپا توصیف کرده است.

تاکنون در سال جاری حدود ۱۷۰ هزار مهاجر وارد خاک مجارستان شده‌اند ولی مشخص نیست چند نفر از آن‌ها هنوز در این کشور به سر می‌برند.

پلیس مجارستان به تبعیت از قوانین مهاجرت اروپا سعی کرده که این افراد را جمع آوری و آن‌ها را ثبت نام و انگشت نگاری کند. اما بسیاری از مهاجران حاضر نیستند این کار را بکنند چون هدف آن‌ها این است که هر چه سریع‌تر خاک مجارستان را ترک کرده و به آلمان و سوئد بروند.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

 
تخصیص 170 میلیارد تومان برای الکترونیکی شدن انتخابات امسال/ بررسی صندوق الکترونیک در ستاد انتخاباتی کشور

ﺳﺨﻨﮕﻮﯼ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﮐﺸﻮﺭ ﮔﻔﺖ: ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮏ ﺩﺭ ﮐﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ 400 ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻧﯿﺎﺯﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ 170 ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺗﺨﺼﯿﺺ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

ﺣﺴﯿﻨﻌﻠﯽ ﺍﻣﯿﺮﯼ ﺳﺨﻨﮕﻮﯼ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺗﺸﯿﯿﻊ ﭘﯿﮑﺮ ﺁﯾﺖﺍﻟﻠﻪ ﺧﺰﻋﻠﯽ ﺩﺭ ﮔﻔﺖﻭﮔﻮ ﺑﺎ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﺮﻭﻩ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﺍﻥ، ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻧﺤﻮﻩ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ:
ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﮐﻞ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﻪ 400 ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ 170ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺗﺨﺼﯿﺺ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﻭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﻘﺪﻣﺎﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﯾﮏ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﭘﺮﺷﻮﺭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﺳﺖ. ﺍﻣﯿﺮﯼ ﺗﺼﺮﯾﺢ ﮐﺮﺩ: ﯾﮏ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺩﺭ ﺳﺘﺎﺩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺭﺯﯾﺎﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

ﺳﺨﻨﮕﻮﯼ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺸﺎﻥ ﮐﺮﺩ: ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ﺳﺘﺎﺩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﺎﺯﻭﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼﺍﺯ ﺟﺮﺍﯾﻢ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺩﺭﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪﺍﯾﻢ ﻭ ﺷﻮﺭﺍﯼ ﻧﮕﻬﺒﺎﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺻﺪﺩﺭﺻﺪﯼ ﺩﺭ ﮐﻠﯿﻪ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﺭﺍ
ﺩﺍﺭﺩ.


منبع خبر باشگاه خبرنگاران جوان
     
  
زن

andishmand
 
احتمال وساطت پاپ برای آزادی آمریکاییان زندانی در ایران

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که همزمان با برنامه سفر پاپ به آمریکا، دولت باراک اوباما از او برای آزادی زندانیان آمریکایی در ایران کمک خواسته است.




نشریه پولتیکو روز دوشنبه ۲۱ سپتامبر در گزارشی مفصل نوشته است که دولت اوباما با واتیکان برای وساطت پاپ و یافتن راهی برای آزادی سه زندانی آمریکایی در ایران در تماس بوده است؛ زندانیانی که اکنون پس از حل و فصل مساله هسته‌ای ایران، به اصلی‌ترین عامل اصطکاک بین دو کشور تبدیل شده است.

به نوشته پولتیکو، رهبر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون کاتولیک جهان، که پیشتر به حل اختلافات بین دو دشمن دیرینه، آمریکا و کوبا، کمک کرده است، در حالی این هفته از واشنگتن دیدار می‌کند که هنوز گرد و خاک مناظره موافقان و مخالفان توافق هسته ای در کنگره آمریکا نخوابیده است. یکی از محورهای مخالفت برخی از سناتورها با توافق هسته‌ای ایران، ادامه زندانی بودن جیسون رضائیان، امیر میرزا حکمتی و سعید عابدینی، سه آمریکایی ایرانی تبار در ایران بوده است.

جیسون رضائیان، خبرنگار واشنگتن پست در تهران که تابستان سال گذشته بازداشت شد، به اتهام جاسوسی و فعالیت علیه نظام محاکمه شده اما حکم او هنوز اعلام نشده است. امیر میرزا حکمتی، تفنگدار پیشین ارتش آمریکا نیز که برای دیدار از خانواده خود به ایران سفر کرده بود به اتهام جاسوسی به ۱۰ سال زندان محکوم شد. یکی دیگر از زندانیان، سعید عابدینی کشیش آمریکایی – ایرانی است که به اتهام تشکیل کلیسای خانگی به قصد بر هم زدن نظم عمومی محاکمه شده است.

بر اساس یکی از منابع نزدیک به پرونده این زندانیان، آمریکا و واتیکان در ماههای اخیر برای حل این مشکل در تماس بوده‌اند و دست کم خانواده یکی از زندانیان موفق شده است مستقیما با پاپ تماس بگیرد.

در واقع ایده ارتباط واتیکان با تکنوکرات های اسلامی برای آزادی زندانیان چندان دور از ذهن نیست. تنها چند ماه پیش، پاپ میزبان هیئتی عالیرتبه از زنان سیاستمدار ایران بود که شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان حسن روحانی آن را سرپرستی می‌کرد؛ دیداری که حکایت از علاقه او به پیگیری مسائل ایران داشت.

از سوی دیگر، واتیکان، کشور-شهری با ۸۰۰ شهروند، پیشینه‌ای طولانی در نقش آفرینی و وساطت آشکارا و نهان در سیاست بین‌الملل دارد؛ از جمله کمک به حل مسائلی نظیر بحران های گروگانگیری. از این رو واتیکان نه با کلیساهای خود که با سفارتخانه‌های خود در این سالها به خوبی ارتباطات خود را حفظ کرده است؛ عاملی که به اوباما برای رسیدگی به اولویت‌های سیاسی اش کمک کرده است.

یکی از کارشناسان امور کلیساهای کاتولیک و مدرس دانشگاه به مجله پولتیکو گفت که واتیکان آن نفوذی نهایی است، آنها از مسائلی آگاهی دارند که حتی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، از آن اطلاع ندارد.

اگر چه هیچیک از مقامات آمریکا و واتیکان حاضر به اظهار نظر درباره هیچیک از ابعاد پرونده زندانیان آمریکایی در ایران نشدند، نویسنده مقاله پولتیکو معتقد است که حضور سعید عابدینی، کشیشی که یک کلیسای خانگی را در ایران اداره می کرد در میان زندانیان، عاملی است برای وساطتت پاپ در این موضوع. دلیل دیگر، خوشبینی شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان رئیس جمهوری ایران است که فوریه گذشته پس از دیدار پاپ بیان شد. او گفت که پاپ می‌تواند به حل مشکلات کشورها کمک کند و افراد را به هم نزدیک کند.

قرار است رهبر کاتولیک‌های جهان این هفته با حضور در واشنگتن دی سی، در کنگره آمریکا نیز سخنرانی کند. همزمان، نغمه عابدینی، همسر سعید عابدینی، کشیش زندانی در ایران نیز به نیویورک سفر کرده است تا با مقامات ایران و دیگر کشورها برای یافتن راهی به آزادی همسر خود از زندان، گفت وگو کند.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
andishmand: فیلمبردار مجاری که به پناهجویان لگد زده بود عذرخواهی کرد
سلام اندیشمند خانوم خوبی مرنگ خوبه

میگن این پناه جوهه هستش خودش جزو گروه های تند رو تروریستی بوده بیناموس
اما کار درستی نیست غرور پدرو جلو بچش خورد کردن
اما براش خوب شد رفته مربی شده تواسپانیا من یه جا خوندم

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  
زن

andishmand
 
میزان رهاسازی پولهای بلوکه شده ایران از سوی آمریکا در صورت توافق چقدر است؟

موضوع آزاد سازی بخشی از دارایی های مسدود شده ایران در صورت توافق جمهوری اسلامی با کشورهای 1+5، در روزهای اخیر تبدیل به یکی از محورهای اصلی رایزنی های مقات دولت آمریکا با قانونگذاران این کشور و حتی مقامات رژیم صهیونیستی شده است.
در همین رابطه "سوزان رایس" مشاور امنیت ملی آمریکا، روز گذشته اعلام کرد که میزان پولی(متعلق به ایران که آمریکا بلوکه کرده است) که در صورت توافق آزاد می شود در حدود 10 میلیارد دلار است.








"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا، نیز در دیدار روز گذشته خود با قانونگذاران آمریکایی به آنها اطمینان داد میزان پولی که در صورت توافق آزاد می شود 10 میلیارد دلار است و خبرها مبنی بر اینکه این پول 50 میلیارد دلار خواهد بود صحت ندارد.

بر اساس این گزارش، مقامات رژیم صهیونیستی معتقد هستند که میزان دارایی که قرار است در صورت توافق با ایران آزاد شود بین 30 تا 45 میلیارد دلار است، اما موساد (سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی) این رقم را بین 15 تا 25 میلیارد دلار ارزیابی کرده است.

پیشتر جان کری وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که برای ترغیب ایران به انجام یک توافق بر سر برنامه هسته ای احتمالاً بخش ناچیزی از ۴۵ میلیارد دلار دارایی های این کشور در بانک های خارجی آزاد خواهد شد.

البته ایران به غیر از پول نقد، اموال دیگری همچون طلا و املاک نیز دارد که در آمریکا و دیگر کشورهای غربی بلوکه شده است. علاوه بر این موارد، ایران در زمان پهلوی قراردادهای چند میلیاردی برای خرید هواپیماهای جنگی و مسافری و ترابری امضا کرده بود که واشنگتن هیچگاه به این تعهدات خود عمل نکرده و در اظهارات مقامات آمریکایی هیچ اشاره ای به این نشده که در صورت توافق سرنوشت این قراردادها، املاک و دیگر دارایی های بلوکه شده ایران چه می شود.

بر اساس اخبار موجود، میزان دارایی های مسدود شده ایران در کشورهای اروپایی 35 میلیارد دلار و ارزش ابتدایی دارایی های مسدود شده ایران در آمریکا نیز 12 میلیارد دلار بوده است.

اسناد موجود بر این موضوع تاکید دارد که اموال مسدود شده ایران در آمریکا اعم از اموال دیپلماتیک، وجوه نقد، اموال نظامی و اموال محمدرضا شاه پهلوی و خانواده‌اش که در پی تسخیر لانه جاسوسی، توسط ایالات متحده مسدود و توقیف شد بر اساس گزارش رسانه ها به 12 میلیارد دلار می رسد.

در سال 1359 با میانجیگری کشور الجزایر دو کشور بر سر استرداد دارایی ایران از سوی واشنگتن به توافق رسیدند ، به موجب قرارداد الجزایر، آمریکا متعهد شد که با اعاده وضعیت مالی ایران به قبل از 23 آبان ماه 1358 کلیه دارایی ها و اموال مسدود شده ایران که پس از تسخیر سفارت جاسوسی توقیف کرده را آزاد کند، اما این اتفاق هیچگاه روی نداد.

آمریکا و کنگره در ماه های اخیر بر سر موارد متعددی همچون بودجه و طرح خدمات درمانی روابط پرتنشی را داشته اند به طوریکه حتی امتناع کنگره در تصویب بودجه موجب تعطیلی سه هفته ای دولت اوباما در ماه اکتبر سال جاری میلادی شد.

به اعتقاد برخی کارشناسان، طرح درخواست تعدیل تحریم های اعمالی علیه ایران از سوی رئیس جمهور آمریکا، می ‌تواند بار دیگر کنگره را در مقابل کاخ سفید قرار دهد. در واقع برخی در کنگره بر تشدید تحریم ها تاکید دارند. این رویکرد نمایندگان کنگره هم در آمریکا و هم در خارج از ایالات متحده طرفداران سرسختی نیز دارد که از جمله می توان به رژیم صهیونیستی، لابی آیپک و برخی کشورهای عربی اشاره کرد.

همچنین به اعتقاد مخالفان طرح سبک کردن تحریم های ایران، اگر تنها یک آجر از دیوار تحریم های ضدایرانی برداشته شود کل آنچه طی این سالها ساخته شده فرو می ‌ریزد، زیرا بسیاری از کشورها و کمپانی ها این را به عنوان نشانه ای خواهند دید که بحران به پایان رسیده و آنها مجاز به تبادل و تجارت با ایران هستند.

در همین رابطه طی روزهای گذشته اعلام شد که آمریکا تیم هایی را به کشورهای مختلف اعزام خواهد کرد تا در گفتگو با شرکت ها و حکومت ها، آنها را متقاعد کند که رفع تحریم های ایران موقتی بوده و اگر بعد از پایان این دوره موقت ایران و 1+5 به توافق جامعی نرسند، تحریم ها مجددا اعمال شده و حتی امکان افزایش آنها نیز وجود دارد. از همین رو شرکت ها نباید برای عقد قرارداد با ایران بعد از حصول توافق ابتدایی عجله کنند.

منبع خبر اندیشه سیاسی




«پول‌های بلوکه شده ایران تا ژانویه آزاد می‌شوند»

غلامعلی کامیاب در حاشیه یک کنفرانس سرمایه‌گذاری در ژنو به بلومبرگ گفت: ایران انتظار دارد حدود ۲۹ میلیارد دلار پول بلوکه شده تا ژانویه سال ۲۰۱۶ آزاد شده و به بانک مرکزی برگردانده شود.

معاون ارزی بانک مرکزی گفت: آزاد شدن پولهای بلوکه شده حول و حوش مدت مذکور خواهد بود.
بر اساس گزارش پایگاه خبری بلومبرگ، کامیاب گفت: این پولها در حال حاضر در کشورهای مختلفی نگهداری می‌شوند و ممکن است از ۲۹ میلیارد دلار بیشتر باشند.

به گفته معاون ارزی بانک مرکزی، دارایی‌های بلوکه شده شامل ۲۳ میلیارد دلار ارز خارجی متعلق به بانک مرکزی و شش میلیارد دلار پول دولت است، اما ایران در خارج از کشور ذخایر طلا ندارد.


منبع خبر رادیو کوچه
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
«ده‌ها کشته» در پی دو انفجار در مرکز آنکارا




رسانه‌های محلی ترکیه از دو انفجار در مرکز پایتخت این کشور در روز شنبه، ۱۸ مهرماه، خبر می‌دهند.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، وزارت کشور ترکیه، شمار کشته‌های این حادثه را «۳۰ کشته» و تعداد مجروحان را «۱۲۶ نفر» اعلام کرده‌است.

شبکه‌ تلویزیونی سی‌ان‌ان از انفجار «دست‌کم یک بمب قوی» در این حادثه خبر می‌دهد.




خبرگزاری رویترز به نقل از خبرگزاری محلی دوغان در ترکیه خبر می‌دهد که این انفجار در نزدیکی ایستگاه مرکزی قطار در شهر آنکارا رخ داده است.

رویترز همچنین به نقل از یک خبرنگار خود در این شهر گزارش می‌دهد که دست‌کم ۱۵ جسد در محل این حادثه با پرچم ترکیه پوشانده شده‌اند.

در همین حال شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان ترکی» گزارش می‌دهد که این انفجارها در محل یک «راهپیمایی صلح» در اعتراض به کشمکش بین دولت ترکیه و نیروهای پ‌کاکا در جنوب شرقی کشور رخ داده است.

خبرگزاری فرانسه این راهپیمایی صلح را «ضد دولتی» توصیف کرده و می‌گوید که آن را گروه‌های چپ‌گرای ترک ترتیب داده بودند.

تلویزیون محلی ان‌تی‌وی نیز گزارش می‌دهد که «حدود صد نفر» در اثر این انفجارها زخمی و مجروح شده‌اند.

از زمان آغاز دور جدید درگیری‌های حکومت ترکیه با گروه «پ‌کاکا» تاکنون حدود ۱۵۰ سرباز ارتش ترکیه کشته شده‌اند و در مقابل گروه «پ‌کاکا» حدود ۱۱۰۰ تن از اعضای خود را از دست داده است.

آتش‌بس دو ساله بین ارتش ترکیه و گروه شبه‌نظامی پ‌کاکا پس از وقوع انفجاری در نشست گروهی از جوانان در شهر سوروچ در جنوب ترکیه در نزدیکی شهر کوبانی سوریه، در تیرماه ۹۴، شکسته شد.

این انفجار دست‌کم ۳۶ کشته بر جای گذاشت.


منبع خبر رادیو فردا





بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
هواپیمای مسافربری روسیه با ۲۲۴ سرنشین در مصر سقوط کرد





یک هواپیمای مسافربری روسی با ۲۲۴ سرنشین روز شنبه ۹ آبان در صحرای سینا در مصر سقوط کرد.

خبرگزاری رویترز از قول منابع امنیتی مصری می‌نویسد که تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که «نقص فنی» باعث سقوط این هواپیما شده‌است.

وزیر ترابری روسیه به خبرنگاران گفته‌است که خبرهای مبنی بر احتمال تروریستی بودن وقوع این سانحه موثق نیست.

منابع امنیتی مصر نیز می‌گویند نشانه‌ای مبنی بر این‌که به سوی این هواپیما شلیک شده‌باشد وجود ندارد.

دفتر «شریف اسماعیل»، نخست وزیر مصر، در بیانیه‌ای با تأیید خبر این سقوط اعلام کرد که هواپیمای روسی در نقطه‌ای در مرکز شبه جزیره سینا سقوط کرده‌است.

یک مسئول ارشد هوانوردی هم گفته‌است که هواپیمای سانحه دیده حامل ۲۱۷ مسافر و هفت نفر خدمه بوده‌است.

بنا بر گزارش‌ها ۱۷ تن از مسافران این هواپیما کودک هستند.

به نوشته خبرگزاری رویترز، مقام‌های مصری می‌گویند که در این سانحه هیچ‌یک از سرنشینان هواپیما زنده نمانده‌اند و در حال حاضر جسد ۱۵ تن از سرنشینان به سردخانه منتقل شده‌است.

سفارت روسیه نیز روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای مرگ تمامی سرنشینان این هواپیما را تأیید کرد.

این هواپیما ساعت ۵:۵۱ بامداد به وقت محلی از شرم‌الشیخ مصر پرواز کرده راهی سن پترزبورگ روسیه بود.

هواپیمای سقوط کرده از نوع ایرباس آ-۳۲۱ است و به شرکت هواپیمایی کاگَلیماویا تعلق دارد.

مقام‌های روسی در مصاحبه با خبرگزاری «اینترفکس» می‌گویند ارتباط این هواپیمای مسافربری پس از پرواز با برج مراقب در قبرس قطع شده و از صفحه‌های رادار هم ناپدید شده‌بود.

هواپیماهای نظامی مصر در جستجوهای خود بقایا و جعبه سیاه هواپیمای سقوط کرده را در منطقه‌ای کوهستانی پیدا کرده‌اند و ۴۵ آمبولانس راهی این منطقه شده‌اند.

یکی از مقام‌های امنیتی مصر که در محل سانحه حضور پیدا کرده می‌گوید بدنه این هواپیما دو نیمه شده و کاملاً نابود شده‌است.


منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 39 از 62:  « پیشین  1  ...  38  39  40  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA