انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 41 از 62:  « پیشین  1  ...  40  41  42  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


زن

andishmand
 
حسن روحانی: حمله افراطی‌ها به سفارت عربستان قابل توجیه نیست





در پی حمله عده‌ای از تجمع‌کنندگان به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد پس از اعلام خبر اعدام شیخ نمر، حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران ضمن محکوم کردن اعدام این روحانی شیعه، در عین حال گفت که حملات تجمع‌کنندگان یادشده «به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.»

حسن روحانی در بیانیه‌ای که در پایگاه خبری دولت در روز یکشنبه ۱۳ دی انتشار یافت، گفت: «حرکتی که توسط جمعی افراد افراطی شب گذشته در تهران و مشهد صورت گرفت و به وارد آمدن خسارت به سفارت و کنسولگری کشور عربستان ـ که شرعاً و قانوناً باید در پناه جمهوری اسلامی ایران در امنیت باشد ـ منجر گردید، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و قبل از هر چیزی توهین به نظام و لطمه به آبروی جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود.»

رئیس‌جمهوری ایران تأکید کرد که «همه مسئولان نظام، عزم قاطع دارند که با این خودسری‌ها و اعمال مجرمانه برخورد جدی شود.»

حسن روحانی در ادامه گفت: «از این رو، از وزیر کشور می‌خواهم که با همکاری قوه محترم قضائیه و وزارت محترم اطلاعات و با قاطعیت کامل، عاملان این تهاجم را شناسایی و برای اجرای عدالت به دستگاه قضایی معرفی کنند تا برای همیشه به اینگونه اعمال زشت پایان داده شود و امنیت کامل نمایندگی‌های سیاسی دولت‌ها در جمهوری اسلامی ایران تضمین گردد.»

عربستان روز شنبه ۱۲ دی ماه شیخ نمر باقر النمر، روحانی سرشناس شیعه را به همراه ۴۶ نفر دیگر اعدام کرد.

به دنبال اعلام این خبر، تجمع اعتراضی در مقابل سفارت عربستان در تهران برگزار شد و به گفته پلیس تهران شماری از «افراد خودسر» با ورود به این سفارت، به ساختمان آن خسارت وارد کرده‌اند.

در همین حال، گزارش‌ها حاکی است به رغم حضور پرتعداد نیروهای انتظامی تجمع‌کنندگان در مشهد نیز با پرتاب سنگ و مواد آتش‌زا به کنسولگری عربستان حمله کردند.

آقای روحانی در عین حال در بیانیه روز یک‌شنبه خود شیخ نمر را «عالم مجاهد» توصیف کرده و اعدام او را «اقدامی غیرانسانی که در تعارض آشکار با حقوق بشر و ارزش‌های اسلامی است» خوانده و «شهادت» او را تسلیت گفت.

رئیس جمهوری ایران در ادامه بیانیه‌اش افزود که تردیدی ندارد که دولت عربستان با این اقدام، «وجهه خود را در بین کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی بیش از پیش مخدوش کرده است.»

او چنین اقدامی را «در راستای سیاست‌های فرقه گرایانه و دامن زدن به تروریسم و افراط در منطقه و جهان که در سال‌های اخیر منجر به بی‌ثبات کردن منطقه و ایجاد جنگ و درگیری شده» خواند.

رئیس جمهوری ایران سپس گفت که «اگرچه مردم ایران در کنار مسلمانان جهان این اقدام غیراسلامی را به شدت محکوم می‌کنند» اما «اجازه نمی دهند که این جنایت، دستمایه افراد و گروه‌های خودسر در کشور برای انجام اعمال غیر قانونی و هتک حیثیت نظام مقدس جمهوری اسلامی شود.»

بازداشت ۴۰ نفر در ارتباط با حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان

اندکی پیش از انتشار بیانیه حسن روحانی، دادستانی تهران از بازداشت ۴۰ نفر در این ارتباط خبر داده بود. همزمان قرار است روز یک‌شنبه تجمعی در میدان فلسطین تهران در اعتراض به اعدام شیخ نمر برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دادسرای تهران در روز یکشنبه ۱۳ دی، عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به تجمع شامگاه شنبه در مقابل سفارت عربستان در تهران و حمله عده‌ای به ساختمان آن گفته است تاکنون ۴۰ نفر از «کسانی که در ورود به ساختمان سفارت نقش داشته‌اند شناسایی و دستگیر شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی دیگر افراد موثر در این حادثه ادامه دارد.»

دادستانی تهران همچنین از صدور دستور قضایی برای شناسایی و دستگیری سایر افراد در این زمینه خبر داده است.

پیش از اعلام خبر بازداشت این ۴۰ نفر، حسین ساجدی نیا، فرمانده نیروی انتظامی تهران بامداد یکشنبه از بازداشت عده‌ای «خودسر» در همین ارتباط خبر داده بود.

خبرگزاری تسنیم می‌گوید ماموران پلیس «ساعت ۱.۳۰ بامداد یکشنبه اقدام به متفرق کردن تجمع‌کنندگان کردند.»

این خبرگزاری همچنین ادعا کرده که تجمع مقابل سفارت عربستان با «اخذ مجوزهای قانونی» برگزار شده بود.

موضع وزارت خارجه ایران

در پی این حملات، وزارت امور خارجه ایران ضمن محکوم کردن دوباره اعدام شیخ نمر، تعرض به اماکن دیپلماتیک و سفارت عربستان را غیرقانونی خواند و محکوم کرد و از معترضان خواست تا در مقابل این اماکن تجمع نکنند.

روز شنبه ساعتی پس از حملات لفظی بسیار تند مقام‌های مذهبی، سیاسی و نظامی ایران به عربستان و احضار کاردار عربستان در تهران برای اعتراض به اعدام شیخ نمر، وزارت خارجه عربستان با احضار کاردار ایران این سخنان را مداخله در امور داخلی خود خوانده و به دولت ایران یادآوری کرده بود که مسئولیت حفاظت از اماکن دپیلماتیک و کارکنان خود در ایران را برعهده دارد.

سایت تابناک در مورد احضار سفیر ایران در عربستان به وزارت خارجه این کشور در روز شنبه، بنقل از رسانه‌های عربستان نوشته است که وزارت خارجه‌ این کشور تهدید به قطع روابط دپیلماتیک با تهران کرده است.

پس از انتشار گزارش هایی در این زمینه، وزارت خارجه ایران این خبر را تکذیب کرد.

در تازه‌ترین واکنش‌ها به اعدام شیخ نمر، آیت الله خامنه‌ای نیز صبح یکشنبه حملاتی را متوجه عربستان کرده و گفت که «دست انتقام الهی گریبان مقام‌های سعودی را می‌گیرد.»

به گزارش رویترز، آیت الله علی سیستانی، از مراجع سرشناس تقلید شیعیان در عراق نیز در بیانیه‌ای با محکوم کردن اعدام شیخ نمر، آن را «تعدی ناحق» خوانده است.

همچنین سازمان تبلیغات اسلامی اعلام کرده که روز یک‌شنبه حوزه‌های علمیه قم تعطیل است و در مسجد اعظم قم و شاه‌چراغ شیراز تجمعی اعتراضی برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس نیز گزارش داده است که بسیج دانشجویی ۱۴ دانشگاه دعوت به تجمع در روز یکشنبه در مقابل سفارت عربستان در تهران کرده‌اند.

اطلاعیه استانداری

از سوی دیگر استانداری تهران روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای ضمن محکوم کردن شدید اعدام شیخ نمر، تجمع در مقابل سفارت عربستان و اماکن دپیلماتیک دیگر را غیرقانونی خوانده و همزمان اعلام کرده است که بعد از ظهر یک‌شنبه یک تجمع رسمی اعتراض‌آمیز در میدان فلسطین تهران برپا می‌شود و معترضان می‌توانند در آنجا اعتراض خود را اعلام کنند.

ابراز تاسف بان کی مون

به گزارش رویترز بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل هم روز یکشنبه از اعدام شیخ نمر و ۴۶ تن دیگر در عربستان، ابراز «ناخرسندی عمیق» کرده و خواستار «حفظ آرامش و خویشتنداری شده و از همه رهبران منطقه خواسته‌است برای جلوگیری از تشدید تنش‌های فرقه‌ای» تلاش کنند.

بنابراین گزارش بنقل از سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، بان کی مون همچنین گفته است در مورد «رعایت انصاف چه در زمینه اتهام‌های این افراد و چه جریان دادرسی، محاکمه و محکومیت آن‌ها ملاحظات جدی وجود دارد.»

دبیر کل سازمان ملل پیش از این از عربستان خواسته بود از اعدام شیخ نمر خودداری کند.

آمریکا و اتحادیه اروپا نیز از اعدام شیخ نمر ابراز نگرانی کرده‌اند.



منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

 
کدوم افراد خودسر؟
آقای روحانی همه میدونند که این آقایان از کدام نهادهای نظامی و امنیتی دستور و حقوق میگیرند.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
مرد

 
کره شمالی صبح امروز اعلام کرد یک بمب هیدروژنی در شمال کشورش آزمایش کرده که این آزمایش موفقیت آمیز بوده...
در همین رابطه لرزه نگاری آمریکا نیز اعلام کرد در اثر این انفجار زلزه ای به قدرت 5.1 دهم ریشتر در ان منطقه رخ داده ...
این آزمایش کره شمالی محکومیت و خشم گسترده سران کشورها رو در بر داشته ..
آمریکا خواستار نشست فوق العاده شورای امنیت شده همچنین ژاپن و کره جنوبی نیز نیروهای خود را به حالت آماده باش قرار داده است ..
منابع خبری گزارش داده اند چین نیز سپر دفاع موشکی خود را در شرق کشورش قرار داده است ...
فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس نیز کار کره شمالی را ناقض امنیت خوانده و اضافه کرده قطئا کره شمالی عواقب کار خود را خواهد دید.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
زن

andishmand
 
با اشاره به ماجرای دستگیری و آزادی تفنگداران آمریکایی

ظریف: گفت‌وگو و احترام و نه تهدید و شتابزدگی مسئله ملوانان را حل کرد






محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان عصر امروز در توییتی به آزادی ملونان آمریکایی واکنش نشان داد.
ایسنا نوشت: متن این توییت به شرح زیر است: «خوش وقتیم که می‌بینم گفت‌وگو و احترام، و نه تهدید و شتابزدگی، مساله ملوانان را به سرعت حل کرد. از این نمونه اخیر بیاموزیم.»

عصر روز سه‌شنبه دو قایق از تفنگداران آمریکایی به آب‌های سرزمینی کشورمان در اطراف جزیره فارسی وارد شدند که بلافاصله در محاصره نیروی دریایی سپاه پاسدارن قرار گرفتند و بدون مقاومت زیادی تسلیم شدند.




آن‌طور که سردارعلی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه می‌گوید بعد از دستگیری نظامیان آمریکایی، نیروی دریایی و ناو هواپیمابر آمریکایی حدود 40 دقیقه رفتار غیرحرفه‌یی و تحرکات هوایی و شناوری در منطقه داشتند که با اقدام به موقع نیروهای سپاه آرامش به منطقه برگشت.

براساس اظهارات سردار فدوی، از همان ابتدای کار تماس‌های دیپلماتیک بین ایران و آمریکا و هم‌چنین بین سپاه و وزارت خارجه برقرار می‌شود و ظریف در جریان قضایا قرار می‌گیرد. جان کری نیز با ظریف تماس می‌گیرد و درخواست آزادی تفنگداران خود را مطرح می‌کند و ظریف هم موضع قوی و محکمی می‌گیرد و اعلام می‌کند آن‌ها در آب‌های سرزمینی ما بودند.

حدود ساعت 13:30 امروز، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای با اشاره به قطعیت غیرعمدی بودن ورود غیرقانونی و غیرمجاز شناورهای رزمی آمریکایی به آب‌های سرزمینی ایران در خلیج فارس، از رها‌سازی تفنگداران دستگیر شده آمریکایی در آب‌های بین المللی خبر داد.

سپاه در این اطلاعیه گفت که پس از بررسی‌های فنی و عملیاتی در تعامل با مراجع ذی‌صلاح سیاسی و امنیت ملی کشور و مشخص شدن سهوی و غیرعمدی بودن ورود شناورهای رزمی آمریکا به آب‌های جمهوری اسلامی ایران و عذرخواهی آن‌ها، تصمیم به رهاسازی آنان گرفته شد.

منبع خبر همشهری آنلاین
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
تشکر جان کری از ایران برای «همکاری» در موضوع تفنگداران آمریکایی



وزیر خارجه آمریکا در اولین واکنش به بازگشت تفنگداران بازداشت شده این کشور در ایران، از «مقامات ایرانی» برای همکاری در حل سریع این موضوع تشکر کرد.
فارس نوشت: وزیر خارجه آمریکا از ایران به خاطر همکاری در موضوع آزاد کردن تفنگداران بازداشت شده آمریکایی تشکر کرد.




به دنبال ورود غیرقانونی روز سه شنبه(دیروز) دو قایق حامل 10 تفنگدار آمریکایی به آب‌های ایران در جزیره فارسی، نیروهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروهای آمبریکایی را ازداشت و به یک منطقه امن منتقل کردند.

سپاه پاسداران امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دنبال عذرخواهی آمریکایی‌ها، این 10 تفنگدار به همراه قایق‌هایشان در آب‌های بین‌المللی رها شدند.

ارتش آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اعلام تحویل گرفتن تفنگداران، تاکید کرده که آنها سالم بوده و هیچ آسیبی ندیده‌اند.

حالا در اولین واکنش وزیر خارجه آمریکا به این موضوع، جان کری از مقامات ایرانی به خاطر حل سریع این موضوع تشکر کرد.

بیانیه دیپلمات ارشد آمریکایی بدین شرح است: «من بسیار از این موضوع که ملوانانمان به سلامت به دامان آمریکا برگشتند، خرسند هستم.

به عنوان یک ملوان سابق، من اهمیت حضور دریایی در سراسر جهان را و کار حساس نیروی دریایی ما در منطقه خلیج(فارس) را می‌دانم. من به مردان و زنان یونیفورم پوشمان افتخار می‌کنم و می‌دانم که چقدر مسئولیت‌های آنها نسبت به هم و نسبت به دیگر تفنگداران دریایی جدی است.

من می‌خواهم تشکر خودم را از مقامات ایرانی به خاطر همکاریشان در حل سریع این موضوع اعلام کنم.

اینکه این موضوع مسالمت‌آمیز و به گونه موثری حل شد، نشانه ایفای نقش حساس دیپلماسی برای حفظ امن و قوی نگهداشتن کشورمان است».


منبع خبر همشهری آنلاین
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
«مصاحبه شورای نگهبان با نمایندگان مجلس رد صلاحیت شده»


در حالی که قرار است شورای نگهبان فهرست اولیه نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات مجلس را تا پنج روز دیگر، در ۱۶ بهمن، اعلام کند، یکی از نمایندگان فعلی مجلس که صلاحیتش در هیئت مرکزی نظارت رد شده، از مصاحبه شورای نگهبان با این دسته از داوطلبان خبر داده است.





هادی حسینی، نماینده قائم شهر در مجلس روز یکشنه، ۱۱ بهمن به خبرگزاری ایسنا گفت که شورای نگهبان طی هفته گذشته از نمایندگان فعلی رد صلاحیت شده برای ارائه توضیحات دعوت کرده تا قبل از تصمیم نهایی ابهامات برطرف شود.

نماینده قائم شهر افزوده که خود او سه شنبه هفته گذشته برای مصاحبه به شورای نگهبان رفت و هنوز از نتیجه آن اطلاعی ندارد،اما برخی از نمایندگان پس از ارائه توضیحات به شورای نگهبان، به صورت شفاهی گفته اند صلاحیتشان تایید شده است، اما ملاک، فهرستی‌ است که شورای نگهبان به فرمانداری‌ها و وزارت کشور می فرستد.

تعداد دقیق نمایندگان رد صلاحیت شده مجلس، هنوز مشخص نیست ولی به گزارش روزنامه دولتی ایران، صلاحیت حدود ۵۰ تن از نمایندگان فعلی مجلس تایید نشده است.

علی مطهری و حمید رسایی از جمله نمایندگانی هستند که خود گفته اند صلاحیتشان رد شده است.

اگرچه آقای مطهری در روزهای اخیر به برخی رسانه‌های ایران گفت که پس از اعتراض به رد صلاحیتش، بطور شفاهی شنیده که شورای نگهبان صلاحیتش را تایید کرده اما بطو ر رسمی هنوز کسی به او چیزی نگفته است.

سیامک ره پیک، سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات روز شنبه گفت که «مرحله اولیه» نظر شورای نگهبان در مورد صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس ۱۶ بهمن اعلام می‌شود و پس از آن کاندیداهای رد صلاحیت شده می‌توانند اعتراض کنند.

به گفته آقای ره‌پیک، پس از بررسی اعتراض نامزدها، نتیجه نهایی تأیید صلاحیت‌ها ۲۷ بهمن اعلام می‌شود.

دیدار برخی نمایندگان رد صلاحیت شده با رئیس قوه قضائیه

خبرگزاری ایلنا هم بنقل از صفر نعیمی‌رز، سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس، خبر داده است که

تعدادی از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس که سابقه قضاوت داشتند، و صلاحیتشان رد یا احراز نشده، هفته گذشته با دو تن از اعضای حقوقدان شورای نگهبان دیدار کرده و این سوال رامطرح کردند که «چگونه درصورتی که بنا بر رای شورای نگهبان به اسلام و انقلاب ملتزم نیستند، سال‌ها مشغول قضاوت در دستگاه قضایی کشور بودند.»

واکنش منتجب نیا به سخنان محسن رضایی و محمدنبی حبیبی

در همین حال، به نوشته روزنامه ایران، رسول منتجب‌نیا عضو حزب «اعتماد ملی» و نماینده فعلی مجلس که نامزد هر دو انتخابات مجالس خبرگان و مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفندماه، شده است، به سخنان محسن رضایی، دبیر مجلس تشخیص مصلحت نظام و محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی، واکنش نشان داده است.

محسن رضایی، روز جمعه درمورد انتقادها از رد صلاحیت‌ها گفته بود که از همه گروه‌ها به اندازه کافی کاندیدای تأیید صلاحیت شده وجود دارد و طبق اطلاع او، «در حال حاضر اصلاح‌طلبان ۲.۵، اصولگرایان ۳ و مستقل‌ها نیز ۳ برابر کرسی‌های مجلس نامزد دارند.»

محمدنبی حبیبی نیز در همین زمینه ابراز نظر کرده بود «تا آنجا که ما اطلاع داریم، اصلاح‌طلبان خود را به اندازه کافی برای یک رقابت جدی با اصولگرایان آماده کرده‌اند و رد صلاحیت برخی از آنها مانع رقابت‌شان با اصولگرایان نخواهد شد.»

آقای منتجب نیا، در واکنش به این سخنان، تاکید کرده که «اکثریت قریب به اتفاق اصلاح‌طلب‌ها رد صلاحیت و از دور خارج شده اند.»

او افزوده «تعجب می کند که این آقایان از کجا این آمارها را می آورند». وی باردیگر تاکید کرده «از کل ۳ هزار نفر (نامزد اصلاح طلبان)، چیزی در حدود بین ۳۰ تا حداکثر ۵۰ نفر کاندیدای قابل طرح داریم.»

فهرست ١٠٠درصدی اصلاح‌طلبانه در دستور کار

همزمان، روزنامه شرق در گزارشی در روز یکشنبه نوشته است که شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به این جمع‌بندی رسیده که با وجود رد‌ صلاحیت‌های گسترده، فهرست‌های خود را به‌صورت «کاملا اصلاح‌طلبانه» نهایی کند.

در ادامه این گزارش آمده است که این جمع بندی هنوز به تصویب نهایی نرسیده، اما حامیان آن «هرگونه ایده مبنی بر ائتلاف با اصولگرایان معتدل یا حامیان دولت و اعتدالیون را به طور کلی رد کرده‌اند و معتقدند که اصلاح‌طلبان هرگونه ائتلافی را به بعد از انتخابات یعنی به حضور در مجلس موکول کنند.»

آغاز بررسی شکایات داوطلبان مجلس خبرگان

در همین حال، شورای نگهبان بررسی شکایات نامزدهای «رد یا احراز صلاحیت نشده» مجلس خبرگان را از امروز آغاز می کند.

یکی از نامزدهای احراز صلاحیت نشده، حسن خمینی، نوه آیت الله خمینی است که گفته است به شورای نگهبان اعتراض کرده است.

بررسی شکایات در شورای نگهبان به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت و اسامی نهایی نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان ۲۱ بهمن ماه اعلام می شود.


منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
بازداشت سه صیاد ایرانی از سوی کویت؛ واکنش به فیلم «قطع انگشتان»





درحالی که برخی رسانه‌های محلی بوشهر از بازداشت سه صیاد ایرانی توسط نیروهای نظامی کویت خبر داده‌اند، یک مقام قضایی ایران درباره انتشار فیلم «قطع انگشت» این صیادان بوشهری در فضای مجازی اعلام کرد که «نمی‌توان به چنین فیلمی استناد کرد و موضوع برای تحقیقات بیشتر در دست بررسی است.»

روز یکشنبه ۱۸ بهمن‌ماه، برخی وب‌سایت‌های محلی در بوشهر٬ گزارش دادند که سه صیاد این ناحیه، پنج‌شنبه گذشته همراه با تعدای صیاد دیگر در آب‌های بین‌المللی مشغول صید بودند که یک لنج کویتی به آن‌ها «حمله» می‌کند.

آن‌طور که این سایت‌ها نوشته‌اند سرنشینان این لنج٬ مصری بوده و «پس از آسیب راندن به اموال» صیادان ایرانی٬ آن‌ها را با مشارکت نیروی‌های نظامی به خاک کویت منتقل کرده‌اند.

هویت این سه صیاد در نامه‌ای که عبدالکریم جمیری٬ نماینده بوشهر در مجلس به وزارت امور خارجه برای پیگیری سرنوشت آن‌ها نوشته٬ عبدالحسن باختر٬ ایمان دریاپور و عباس عباسی اعلام شده است.

آقای جمیری علاوه بر ارسال این نامه در جمع خبرنگاران هم حاضر شد و گفت: «طرف‌های کویتی حاضر به ارائه کمترین اطلاعات نیستند» و با «اتهامات واهی قصد دارند بهره‌برداری سیاسی از موضوع» کنند.

در همین رابطه، علی حسن‌پور٬ دادستان عمومی و انقلاب بوشهر هم خبر بازداشت این صیادان را تائید کرد٬ اما گفت که «ربودن این صیادان» برای دستگاه قضایی استان بوشهر هنوز محرز نشده است. حسن‌پور به طور تلویحی به صید «بدون مجوز» صیادان ایرانی اشاره کرد و گفت که در این خصوص «برای سه نفر دیگر از این صیادان» پرونده تشکیل شده است.

این مقام قضایی درباره انتشار فیلم و عکس «قطع انگشت» صیادان بوشهری در فضای مجازی هم اعلام کرد که «نمی‌توان به چنین فیلمی استناد کرد و موضوع برای تحقیقات بیشتر در دست بررسی است.»

از سوی دیگر، حسین اشتری٬ فرمانده پلیس هم در این باره گفت که «اطلاعات دقیقی» در خصوص صیادان ایرانی وجود ندارد و «مسئولان دریابانی ناجا به دنبال پیگیری موضوع هستند.»

سایت محلی «گام‌نیوز» هم به نقل از پدر یکی از این صیادان نوشته است که «فرزندش در بیمارستانی در کویت بستری است و از سرنوشت دو صیاد دیگر نیز اطلاعی ندارد.»

همچنین، حسین جابری انصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم روز دوشنبه ۱۹ بهمن، اعلام کرد که «درباره دستگیری سه صیاد بوشهری از سوی نظامیان کویتی، به شکل شفاهی نکاتی بیان شده است.»

آقای جابری انصاری گفت: تاکنون از سوی مقام‌های کویتی به شکل کتبی مساله‌ای اعلام نشده است.

جنوب ایران مرزهای آبی مشترک قابل توجهی با برخی کشورهای عربی هم‌چون کویت دارد که همه ساله گزارش‌هایی از بازداشت صیادان در این آب‌ها منتشر می‌شود.

صیادان محلی به طور معمول به اتهام ورود «غیرقانونی» به آب‌های کشوری که اقدام به بازداشت آن‌ها کرده است٬ دستگیر و برای مدتی زندانی و پس از رایزنی‌ها آزاد می‌شوند.


منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 


[b]عصمت یلماز: آماده ورود به هر جنگی هستیم


وزیر دفاع ترکیه ضمن تأکید بر اینکه قدرت نظامی کشورش در "اوج" قرار دارد، گفت: آنکارا آماده ورود به هر جنگی است.
به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، عصمت یلماز، وزیر دفاع ترکیه در سخنانی گفت: ما در حال حاضر برای افزایش قدرت نظامی خود تلاش می‌کنیم و ترکیه در آینده "قوی‌ترین" خواهد بود. ما آماده ورود به هر جنگی هستیم.

وی گفت: ما تروریسم را در تمامی مناطق کشور ریشه‌کن خواهیم کرد و عملیات نظامی کنونی در برخی مناطق جنوبی و شرقی در چارچوب قانون است.

وزیر دفاع ترکیه آشتی ملی را گام درستی خواند اما برخی طرف‌ها را به عدم پایبندی به تعهدات خود و ناکام گذاشتن مسیر متهم کرد. ایسنا [/b]

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  ویرایش شده توسط: I_R_IRAN   
مرد

 


"حسن الترابی"، درگذشت


منابع سودانی از درگذشت رئیس حزب کنگره مردمی و موسس اخوان المسلمین سودان در سن 84 سالگی خبر دادند.

به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، منابع سودانی اعلام کردند که حسن الترابی، رئیس حزب کنگره مردمی این کشور که یکی از برجسته‌ترین چهره‌های سیاسی و فرهنگی در سودان و جهان است در سن 84 سالگی در بیمارستانی در خارطوم درگذشت.

وی در سال 1932 در کسلا به دنیا آمد و در دانشگاه خارطوم در رشته حقوق تحصیل کرد. بعد در دانشگاه آکسفورد در سال 1957 لیسانس گرفت و در سال 1964 نیز مدرک دکترای خود را از دانشگاه سوربن فرانسه اخذ کرد.

الترابی که زبان‌های فرانسوی، انگلیسی و آلمانی را به خوبی صحبت می‌کرد به اخوان المسلمین پیوست و در سال 1969 یکی از رهبران آن شد اما بعدا از اخوان المسلمین جدا شد. او دوست اسامه بن لادن و مخالف سرسخت عمرالبشیر، رئیس‌جمهور سودان بود.

حسن الترابی فعالیت سیاسی متعددی داشت که مهمترین آنها میزبانی از اسامه بن لادن، رهبر سابق القاعده و مشارکت در کودتای نظامی عمر البشیر و تاسیس اخوان المسلمین سودان بود. ایسنا


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
انقلاب تونس «ساختگی» است
خبرگزاری فارس: آغاز هجمه سعودی به تونس؛ الحیات: انقلاب تونس «ساختگی» است
روزنامه سعودی «الحیات» با انتشار گزارشی به بررسی شکل‌گیری بحران‌های موجود در کشورهای عربی پرداخت و نوشت: «انقلاب ساختگی» از تونس آغاز شد، به همه کشورهای عربی آسیب زد و خسارات بسیاری را در پی داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، خیزش‌های مردمی در خاورمیانه (و شمال آفریقا) که رسانه‌های غربی آن را «بهار عربی» نامیدند، وارد ششمین سال خود شده است؛ خیزش‌هایی که از تونس شروع شد.

یک روز پس از مخالفت تونس و الجزایر با رویکرد خصمانه عربستان و متحدان آن در شورای همکاری خلیج فارس علیه محور مقاومت و سمبل آن یعنی «حزب‌الله»، روزنامه سعودی «الحیات» در گزارشی به بررسی انقلاب‌های کشورهای عربی پرداخت و خیزش مردم تونس را که تا دیروز انقلاب می‌نامیدند، «انقلاب ساختگی» توصیف کرد.

این روزنامه با این تغییر رویکرد در قبال تونس، سخن از توطئه‌هایی به میان می‌آورد که در نهایت به سود رژیم اشغالگر قدس ختم می‌شود.

الحیات نوشت که درباره فروشنده دستفروشی که خود را به آتش کشید و با این آتش، جرقه انقلاب‌های کشورهای عربی را به همراه آورد، داستان‌های متعددی وجود دارد. گفته می‌شود که این شخص به خاطر فقری که با آن گریبانگیر بود خود را آتش زد و آتش انقلابی را در تونس به پا کرد که شعه آن به سایر کشورهای از جمله مصر، لیبی، سوریه و یمن کشید شد.

الحیات در ادامه جرقه خیزش مردمی تونس را زیر سوال برد و در تلاش برای اینکه واقعیت مطرح شده، چیزی دیگری بود نوشت، پس از گذشت پنج سال این داستان بار دیگر مطرح می‌شود. از این روی کارمند شهرداری «سیدی بو زید» که «فایدة حمدی» نام داشت به آن فروشنده «سیلی» نزده بود بلکه 4 بار به او هشدار داده بود که باید مجوز فروش میوه با چرخ دستی خود را بگیرد ولی فروشنده این هشدار را نادیده گرفته بود. فروشنده روز بعد نیز پس از درگیری لفظی با این کارمند به سوی چرخ دستی خود رفت و شیشه حاوی ماده آتش‌زا را برداشت، خود را به آتش کشید، پس از گذشت 2 هفته زندگی را بدرود گفت و بدین ترتیب انقلاب تونس شکل گرفت.

الحیات در ادامه گزارش خود می‌نویسد، آنچه گفته شد جزئیات بسیار عادی است که این کارمند تونسی روایت می کند که نشانگر اندوه اوست؛ خاصه اینکه «انقلاب ساختگی» از تونس آغاز شد و به همه کشورهای عربی آسیب زد و خسارات بسیاری را در پی داشت.

این روزنامه سعودی چاپ لندن، یک روز پس از اعلام مخالفت تونس با «تروریستی خواندن حزب‌الله» این مسئله را مطرح کرده است. الحیات در ادامه بحث توطئه را پیش کشید و علت آغاز خیزش مردمی در تونس را توطئه دانست.

الحیات نوشت، این خلاصه‌ای که گفته شد این سؤال را ایجاد می‌کند که آیا توطئه‌ای در کار بود؟ اگر توطئه بود چه کسی یا کسانی در پس آن قرار دارند؟ کسانی که این توانایی را دارند که این توطئه را به آتش‌فشانی بدل کنند که شهرها و روستاها را نابود کند و هزاران نفر را کشته و میلیون‌ها نفر را آواره کند ولی نظام‌ها با حاشیه آن همچنان باقی بمانند؟

الحیات اما در خصوص سوریه اعتقادی به توطئه ندارد؛ در تونس هیچ اقدام مسلحانه سازماندهی‌شده‌ای علیه دولت صورت نگرفت اما در سوریه گروه‌های مسلحی پدیدار شدند که از بیش از 80 کشور دنیا در آن حضور دارند. عربستان این شورش مسلحانه را انقلاب سوریه می‌داند.

الحیات درباره سوریه فقط به این سوال بسنده کرد که پس از درگیری شدید چند ساله، چه سوریه‌ای شکل خواهد گرفت؟ در سایه انتخابات آمریکا و تأثیر این کشور بر بحران سوریه باید گفت که رئیس جمهور چه دموکرات باشد چه جمهوری‌خواه امید بستن کشورهای عربی بدان باطل است؛ زیرا همیشه شانس با اسرائیل است که از مشکلات و بدبختی‌های طولانی مدت کشورهای عربی بهره می‌برد.

این گزارش الحیات، درست زمانی منتشر می‌شود که مطبوعات عربی از جمله عربستانی‌ها همیشه رخدادهای تونس را «بهار عربی» عنوان می‌کردند و هیچگاه درباره «انقلاب ساختگی» یا توطئه در این کشور سخنی به میان نیاورده بودند.

این مطلب الحیات چهار روز پس از آن منتشر شده که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس روز 12 اسفند حزب الله لبنان را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دادند و انتظار دارند همه کشورهای عربی آن را تایید کنند؛ کاری که عربستان در سال 2014 کرده و بحرین و امارات هم از آن تبعیت کرده بودند.

«عبداللطیف بن راشد الزیانی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس مدعی شده بود که کشورهای عربی عضو شورای همکاری خلیج فارس معتقدند که اقدامات حزب الله برای امنیت کشورهای عربی تهدید آمیز است.

همه کشورهای عربی به جزب لبنان، سوریه، عراق، الجزایر و تونس با این اقدام عربستان موافقت کردند یا حداقل مخالفت خود را آشکار نکرده‌اند. «الباجی قائد السبسی» رئیس جمهور تونس گفته بود که حزب الله گروه تروریستی نیست. وی از این تصمیم کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شدیدا ابراز انزجار کرده است.

دفتر رسانه‌ای رئیس جمهور تونس نیز تأکید کرد که موضع وزارت خارجه نیز همان موضع رئیس جمهوری است و این تصمیم شورای همکاری را نمی‌پذیرد.

کویت نیز که عضو شورای همکاری است، اعلام کرده آنچه در شورا تصویب شود، برای اجرا شدن در کشور (کویت) نیازمند تصویب دوباره در داخل کشور است فارس


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 41 از 62:  « پیشین  1  ...  40  41  42  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA