انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 52 از 62:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  61  62  پسین »

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)


زن

andishmand
 
«حملات تروریستی داعش» در تهران با ۱۲ کشته به پایان رسید

خبرگزاری‌ها در ایران گزارش می‌دهند حملاتی که صبح روز چهارشنبه، ۱۷ خردادماه، حدود ساعت ده در تهران آغاز شد و گروه حکومت اسلامی، داعش، مسئولیت آن را پذیرفت، پس از پنج ساعت حدود ساعت ۱۵ به پایان رسید.






رسانه‌های ایران خبر می‌دهند که در این روز چهار مهاجم حامل سلاح کلاشنیکف و کلت، به مجلس شورای اسلامی و دو فرد مهاجم نیز به آرامگاه آیت‌الله خمینی حمله کرده‌اند.

بنا بر گزارش‌ها، این مهاجمان با شلیک به افراد مختلف و اقدام به انفجار انتحاری، جمعاً ۱۲ نفر را کشته و حدود ۴۲ نفر را مجروح و مصدوم کرده‌اند.

محمدحسین نجات، جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، میانگین سن مهاجمان را بین ۲۰ تا ۲۵ سال ذکر کرده و گفت ویدئوها نشان می‌دهد که مهاجمان «به زبان عربی» صحبت می‌کردند اما ملیت آنها هنوز مشخص نیست.

بنا بر برخی گزارش‌ها، همه مهاجمان توسط نیروی ویژه سپاه پاسداران کشته شده‌اند.

در همین حال به گزارش خبرگزاری ایرنا، یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که نام او ذکر نشده، دستگیری یکی از مهاجمان مسلح به مجلس را تأیید کرده است.

ساعاتی پس از آغاز حملات، پایگاه خبری اعماق، وابسته به گروه موسوم به حکومت اسلامی، داعش، نوشت که این گروه مسئول حملات تهران بوده است.

این وب‌سایت همچنین فیلمی از این حمله منتشر کرده که مهاجمان به زبان عربی سخن می گویند.

با وجود حمله به ساختمان مجلس، جلسه علنی مجلس ایران ادامه یافت.

حفاظت ساختمان‌های نهادهای حکومتی در ایران بر عهده سپاه پاسداران است.

در دو سال گذشته مقامات قضایی و امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی بارها از تلاش گروه داعش برای نفوذ و انجام عملیات تروریستی در خاک ایران خبر داده‌اند، اما این نخستین بار است که پایتخت ایران همچون برخی دیگر از پایتخت‌ها مثل لندن و پاریس حمله‌ای این‌چنینی را تجربه می‌کند.


حمله به آرامگاه روح‌الله خمینی

از سوی دیگر، به گفته معاون امنیتی وزیر کشور ایران، دو فرد مسلح صبح روز چهارشنبه وارد آرامگاه آیت الله خمینی شدند که یک نفر از آنها پس از شناسایی توسط نیروهای امنیتی خود را منفجر کرده که این انفجار منجر به کشته شدن یک نفر و مجروح شدن چند نفر دیگر شده است.

به گفته آقای ذوالفقاری، فرد دوم نیز توسط نیروهای امنیتی کشته شده است.


جزئیات حملات به ساختمان مجلس

ساعت ده و نیم صبح ایران گزارش‌هایی از حمله چند نفر به ساختمان مجلس ایران منتشر شد و دقایقی بعد نیز رسانه‌ها از حمله چند نفر به آرامگاه آیت‌الله خمینی در جنوب شهر تهران خبر دادند.

حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی وزیر کشور ایران، و محمدحسین نجات، جانشین سازمان اطلاعات سپاه، در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها در مورد جزئیات این حمله توضیحاتی دادند.

به گفته این مقامات، چهار مهاجم در پوشش اینکه می‌خواهند با نمایندگان مجلس ملاقات کنند، با لباس زنانه، به درب مراجعات مردمی ساختمان مجلس شورای اسلامی مراجعه کرده و سپس به سمت نیروهای حفاظت تیراندازی کرده‌اند.

این دو مقام می‌افزایند که این افراد، مسلح به مسلسل و تعداد قابل‌توجهی کیف خشاب، می‌خواستند وارد ساختمان مجلس شوند که با اقدام نیروهای حفاظت مجلس روبرو می‌شوند و نمی‌توانند وارد منطقه منتهی به ساختمان پارلمان شوند.

آنها به این خاطر مجبور می‌شوند به یکی از طبقات ساختمان مراجعات مردمی پناه ببرند که در آنجا در مواجهه با کارمندان، دو نفر را کشته و ۳۰ نفر را مجروح می‌کنند.

سخنان معاون امنیتی وزیر کشور درباره کشته شدن دو نفر در این حمله در حالی بیان شده است که برخی خبرگزاری‌های ایران از کشته شدن هفت نفر در حمله به مجلس خبر داده بودند.

به گفته محمدحسین نجات، جانشین سازمان اطلاعات سپاه، با اطلاع به یگان عملیات ویژه حفاظت سپاه، این یگان وارد ساختمان شده و با پشتیبانی نیروی انتظامی، ظرف حدود یک ساعت این مهجمان را که مجبور شده بودند در یکی از این طبقات مخفی شوند، به محاصره درمی‌آورند که در مواجهه با یگان ویژه سه نفر از مهاجمان کشته می‌شوند.


کشته‌شدگان


پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور، خبر می‌دهد که در حمله به مجلس و آرامگاه آیت‌الله خمینی جمعاً ۱۲ نفر کشته شده‌اند.

یکی از کشته‌شدگان، مهدی تقوی، مدیرعامل سابق خبرگزاری قرآن (ایکنا) بوده است که از چهار ماه پیش به عنوان مشاور فرهنگی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر مامور شده بود.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت (ابنا)، جواد تیموری، پاسدار سپاه حفاظت مجلس شورای اسلامی، نیز در میان کشته‌شدگان این حمله است.


خبرگزاری صداوسیما هم گزارش داده که حمید امدادی، مسئول دفتر سید هادی بهادری نماینده ارومیه در مجلس، یکی دیگر از کشته‌شدگان بوده است.

به گفته این مقام اورژانس کشور، حملات روز چهارشنبه ۴۲ مصدوم و مجروح نیز بر جای گذاشته است.

درگیری بین مهاجمان و نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی حدود پنج ساعت ادامه یافت و درنهایت خبرگزاری‌ها ساعت ۱۵ به وقت تهران خبر دادند که چهار مهاجم در ساختمان مجلس کشته شده‌اند.

در همین زمینه خبرگزاری‌های ایران خبر دادند که محمدعلی جعفری، فرمانده، حسین سلامی، جانشین فرمانده سپاه، محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی و غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده نیروی بسیج حوالی ظهر در مجلس حاضر شدند.


به گفته محسن محمودی، مدیر کل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، تشییع پیکرهای کشته‌شدگان این حملات بعد از نماز جمعه این هفته برگزار خواهد شد.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
شخصی غیرایرانی که در تامین مایحتاج تروریستها فعالیت می‌کرد در بندر ماهشهر دستگیر شد

این متهم دارای تابعیت غیر ایرانی است و در راستای تأمین تجهیزات و مایحتاج تروریست‌ها فعالیت می‌کرد که در یک عملیات پیچیده و حساب شده توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگیر شد.

لینک


http://www.rokna.ir/بخش-پرونده-3/271331-یک-متهم-مرتبط-با-حوادث-تروریستی-تهران-در-بندر-ماهشهر-دس
     
  ویرایش شده توسط: salam_446   
مرد

 
«خبرها از احتمال بالای ریاست عبدالرضا رحمانی‌ فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم، بر سازمان صدا و سیما حکایت دارد. از قرار معلوم بنا بود این خبر رسما اعلام شود که حوادث تروریستی تهران اعلام آن را به تأخیر انداخت.»

روزنامه شرق نوشت: «راهروهای جام‌ جم هر از گاه محل پیچیدن شایعات است؛ شایعاتی از نوع خداحافظی مدیران ارشد این سازمان. در حالی‌ که یک سالی از آمدن علی‌عسگری به رسانه ملی نمی‌گذرد، برخی گمانه‌زنی‌ها از کنار رفتن علی‌عسگری از ریاست سازمان صداوسیما حکایت دارد. اوایل خرداد سال جاری بود که حجت‌الاسلام سیدرمضانعلی موسوی‌مقدم، قائم‌مقام رئیس صداوسیما، در گفت‌وگو با «فارس» رفتن علی‌عسگری را از این سازمان تکذیب کرد.

روزنامه «بانی‌فیلم» بود که اول‌ بار گزارشی بلندبالا درباره دلایل خداحافظی احتمالی علی‌عسگری نوشت و محمدباقر قالیباف، عبدالرضا رحماني‌ فضلی، محمد حسینی، علی دارابی، اصغر پورمحمدی و حجت‌الاسلام موسوی را به‌ عنوان گزینه‌های ریاست این سازمان معرفی کرد. در بخشی از این گزارش آمده بود: «از اواخر سال گذشته شایعه تغییرات کلان در مدیریت سازمان صداوسیما به گوش رسید و حتی استعفای چندباره علی‌عسگری بارها در راهروهای جام‌ جم پیچید اما مانند خیلی از اتفاقات جاری در مملکت، این اتفاق مهم نیز به بعد از انتخابات موکول شد تا با مشخص‌ شدن وضعیت دولت، تکلیف ریاست سازمان صداوسیما نیز مشخص شود. اگر چه یکی از مأموریت‌های حیاتی صداوسیما برگزاری مناظرات انتخابات ریاست‌جمهوری بود و به اعتقاد خیلی از کارشناسان رسانه و اهالی سیاست، رسانه ملی در برگزاری این مناظرات نمره قبولی گرفت اما نمی‌توان کتمان کرد که رابطه تلویزیون با دولت که منتخب مردم برای چهار سال جدید هم هست، چندان تعریفی نیست و بی‌شک این رابطه خاکستری در حال و احوال تلویزیون تأثیرگذار خواهد بود.»

انتقادها را روی چشم می‌گذاریم

حدود یک سال پیش بود که خبر رفتن محمد سرافراز و جایگزینی علی‌عسگری و حواشی قبل و بعد این جایگزینی تا مدت‌ها ادامه داشت و حتی صحبت‌های محمد سرافراز در مراسم تودیعش نیز رنگ‌ و بوی کنایه‌آمیزی داشت و نمی‌توان از انتقاد لاریجانی درباره رویکرد صداوسیما در موضوع برجام در دوران مدیریت سرافراز به راحتی گذشت. سرافراز در پایان عمر مدیریتش در سازمان صداوسیما، در گفت‌وگویی با ایسنا، رفتنش را کمک به سازمان صداوسیما اعلام کرد و گفت رفتن او باعث شود صداوسیما کارش را با اقتدار و قدرت ادامه دهد.

هر چند در ابتدا محمد سرافراز با شعار «جوان‌گرایی»، «برون‌سپاری» و «چابک‌سازی» دست به تغییرات گسترده مدیران با سابقه صداوسیما زد اما محدود کردن قدرت عمل بسیاری از مدیران در مراکز تحت مدیریتشان و عزل یکباره بسیاری از آنها زمینه این اختلاف را بیشتر می‌کرد و در نهایت، بسیاری از وعده‌های سرافراز مبنی بر بهبود شرایط تلویزیون محقق نشد. سرانجام عمر ١٨ماهه مدیریت سرافراز با آمدن دکتر علی‌عسگری به پایان رسید اما قطعا پس از تغییر و تحولات مدیریتی در سازمان صداوسیما، بسیاری نگاهشان به رویکرد و عملکرد علی‌عسگری در دورانی بود که سکان‌دار این مجموعه عریض و طویل می‌شود. چندین ماه از زمانی که علی‌عسگری بر صندلی مدیریت تکیه زده می‌گذرد، هر چند دوران مدیریت او تاکنون فراز و نشیب‌های بسیاری داشته اما قطعا او را می‌توان مدیر اثرگذارتری دانست و ثبات دوران مدیریت او بیش از سابق است.

تعدد سریال‌سازی و برنامه‌سازی نسبت به گذشته در دوران مدیریت او چمشگیرتر است و می‌توان به برنامه‌ریزی‌های رسانه ملی در ماه‌های آینده دید بهتری داشت. از طرفی نمی‌توان از برخی انتقادها در دوران مدیریت او به‌ راحتی گذشت. برخی از این نقدها متوجه رویکرد تلویزیون در بحث پوشش اخبار است. مدتی قبل علی‌عسگری در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در پاسخ به سؤالی درباره افزایش انتقادها از سازمان صداوسیما نسبت به نحوه پوشش اخبار و حواشی درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و جلوگیری از پخش بخش‌هایی از شعارهای مردم در مراسم اعلام کرده بود: «ما انتقادها را روی چشم می‌گذاریم و سعی می‌کنیم نسبت به انتقادها عملکردمان را اصلاح کنیم.»

‌ گمانه‌زنی تازه


طبق برخی شنیده‌ها، گویا عمر مدیریتی علی‌عسگری هم خیلی طولانی نیست و برخی از احتمال جایگزینی عبدالرضا رحمانی‌ فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم، برای مدیریت سازمان صداوسیما خبر می‌دهند. در همین رابطه سینما‌دیلی نزدیک به فریدون جیرانی نوشت: «در حالی‌ که پیش از این رسانه‌های مختلف از کناره‌گیری دکتر علی‌عسگری از ریاست سازمان صداوسیما خبر داده بودند، خبرهای رسیده به سینما از احتمال بالای ریاست عبدالرضا رحمانی‌ فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم، برای این سازمان حکایت دارد. از قرار معلوم بنا بود روز گذشته این خبر رسما اعلام شود که حوادث تروریستی تهران اعلام آن را به تأخیر انداخت. بهتر‌ شدن روابط صداوسیما و دولت می‌تواند از مشخصه‌های مدیریت احتمالی رحمانی‌ فضلی بر این سازمان باشد.»

پیگیری‌های خبرنگار «شرق» درباره صحت‌ داشتن یا نادرست‌ بودن این خبر از مسئولان صداوسیما بی‌پاسخ ماند و هنوز هیچ‌یک از مدیران سازمان صداوسیما به انتشار این خبر واکنشی نشان نداده‌اند اما به توجه به این که تاکنون علی‌عسگری اعلام استعفا نکرده است و در گفته‌های اخیرش خبری از رفتن نیست، نمی‌توان چنین خبرهایی را خیلی نزدیک به واقعیت دانست و بعید به نظر می‌رسد عمر مدیریت علی‌عسگری به این کوتاهی باشد. توجه به یک نکته ضروری به نظر می‌رسد: رسانه ملی مدت‌هاست در شرایط سختی به سر می‌برد که تغییرات در سطوح مدیریتی نمی‌تواند راه‌حل برون‌رفت از برخی مشکلات باشد. انتظارات از سازمان صداوسیما تغییر کرده و سال‌هاست مخاطبان رسانه ملی از تلویزیون کشورشان انتظار تغییرات وسیع‌تر و چشمگیرتری را دارند.

جدیدترین انتقادها به صداوسیما در پی حادثه تروریستی ١٧ خرداد در تهران مطرح شد. بسیاری پرسیدند چرا رسانه ملی بسیار کند و با محدودیت‌ اخبار را پوشش داد. البته بسیاری هم معتقد بودند در مبحث ارتباطات، روزنامه‌نگاری و روابط‌ عمومی، زمانی که مباحثی مانند مدیریت بحران، پوشش خبری، روش‌های اطلاع‌رسانی و امنیت ملی را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم درمی‌یابیم که حرکت صداوسیما صحیح بوده.

گمانه‌زنی‌ای که به حقیقت پیوست

سکوت روابط‌ عمومی سازمان صداوسیما به شایعات رفتن علی‌عسگری دامن می‌زند. بسیاری از رسانه‌ها این سکوت را نشانه تأیید خبرهایی از این دست تلقی می‌کنند. سال گذشته، درست در همین روزها، روابط‌عمومی صداوسیما در واکنشی دیرهنگام نه‌ تنها استعفا و غیبت سرافراز را تکذیب کرد و از آخرین فعالیت‌های رئیس سازمان در آخرین روزهای سال در این مجموعه سخن به میان آورد، بلکه حتی بحث برخورد حقوقی با منتشرکنندگان این گمانه‌زنی‌ها را هم مطرح کرد. آن زمان برخی رسانه‌ها خبر از استعفای محمد سرافراز دادند و این‌ بار یک گزینه تازه نزدیک به غلامعلی حداد عادل را مطرح کردند: علی‌عسگری، معاون فنی سازمان صداوسیما، در دوره عزت‌الله ضرغامی. این گمانه‌زنی البته به‌ سرعت به حقیقت پیوست تا ثابت کند برخی گمانه‌زنی‌ها بی‌خود و بی‌جهت نیست.

***
خبرهایی از جنس استعفا و خداحافظی وقتی که با تواتر منابع همراه شود، مخاطب را به ماجرا حساس می‌کند اما فارغ از این قضاوت‌ها، تغییرات مدیریتی کوتاه‌مدت دست‌کم در دو سال گذشته، حواشی بسیاری را بر سر راه کیفیت برنامه‌های تلویزیون ایجاد کرده است. منتظر می‌مانیم تا ببینیم آیا در بر پاشنه تغییر در رویکردها و رفتارهای رسانه ملی خواهد چرخید یا نه

لینک
     
  
زن

andishmand
 
درگذشت عدنان خاشقجی؛ رابط ماجرای ایران–کنترا و سوداگر اسلحه


عدنان خاشقجی، بازرگان سعودی و سوداگر اسلحه، در پایان یک زندگی مملو از زرق و برق، بدهکاری و رسوایی بر اثر ابتلا به بیماری پارکینسون در ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ درسن ۸۱ سالگی در گذشت.






نام عدنان خاشقجی درایران بیشتر به خاطر ماجرای ایران-کنترا که به ماجرای ایران گیت و ماجرای مک فارلین نیز موسوم است، بر سر زبان‌ها افتاد. این ماجرا در فاصله ۲۹ مرداد ۱۳۶۴ و اسفند ۱۳۶۵ در دور دوم ریاست جمهوری رونالد ریگان، رئیس جمهوری آمریکا، رخ داد.

به نوشته روزنامه گاردین بریتانیا که شرح مختصر زندگی او را در آگهی درگذشتش آورده، عدنان خاشقجی با ایجاد ارتباط میان کارگزاران و سیاستمداران ایران و اسرائیل راه را برای فروش مخفیانه ۱۵۰۰ موشک آمریکایی به جمهوری اسلامی هموار کرد.

رسوایی ایران-کنترا

در آن زمان جمهوری اسلامی در محاصره تسلیحاتی بود و دولت ریگان امیدوار بود که با فروش این موشک‌ها به جمهوری اسلامی، تواماً به دو هدف خود یعنی آزادی گروگان‌های آمریکایی در بیروت و تامین بودجه شورشیان کنتراهای نیکاراگوئه دست یابد. کنگره آمریکا تامین بودجه و کمک‌های مالی دولت آمریکا به این شورشیان را ممنوع اعلام کرده بود.

بر پایه برنامه کاخ سفید، اسرائیل تقبل کرده بود که ۱۵۰۰ موشک به ایران بفروشد و در مقابل با انتقال عواید دریافتی به آمریکا، به همان شمار موشک از این کشور دریافت کند. در این میانه، دریافت کنندگان ایرانی قول دادند که همه توان خود را برای آزاد سازی گروگان‌های آمریکایی در بیروت به کار گیرند.

در این ارتباط، رونالد ریگان، رابرت مک فارلین مشاور پیشین امنیت ملی را برای نزدیک شدن بیشتر و گفت‌و‌گو با جناح‌های میانه‌رو در ایران از جمله هاشمی رفسنجانی به ایران فرستاد ولی این ماموریت شکست خورد.

سرگرد الیور نورث، از شورای امنیت ملی آمریکا، در انتقال بخشی از درآمد حاصل از فروش سلاح برای تامین بودجه شورشیان کنترا یا جبهه آزادی بخش ملی ساندینیست ها دست داشت.

در ایران، این ماجرا با ارسال نامه منوچهر قربانی‌فر به وسیله فتح الله امید نجف آبادی (نماینده دور اول مجلس و قاضی شرع اصفهان) به آیت‌الله منتظری مطرح شد و در نهایت روزنامه لبنانی الشراع این ماجرا را فاش کرد.

فاش شدن این ماجرا در آمریکا که با سقوط یک هواپیمای باری آمریکا بر فراز نیکاراگوئه کلید خورد، رونالد ریگان را واداشت که در سال ۱۹۸۷ به طور رسمی از مردم آمریکا و کنگره معذرت‌خواهی کند و بر حقیقت ماجرای ایران–کنترا صحه بگذارد.

ثروت افسانه‌ای

نقش عدنان خاشقجی در ماجرای ایران–کنترا به‌هیچ وجه اولین کار دلالی و واسطه گری او نبود. او در ارتباط دولت‌های مختلف با پیمانکاران و شرکت‌های تسلیحاتی شهرت جهانی داشت و در آمد سرشاری را نصیب خود کرد.

به گزارش روزنامه گاردین، سنای آمریکا در پایان یک بررسی در سال ۱۹۷۵ اعلام کرد که شرکت تسلیحاتی لاکهید ۱۰۶ میلیون دلار و همچنین شرکتهای نورتراپ و ریتیون به ترتیب ۵۴ و ۲۳ میلیون دلار به عدنان خاشقجی پرداخت کرده‌اند. همین بررسی نشان داد که او به عنوان یک واسطه ۵۴ میلیون دلار از یک شرکت فرانسوی برای جوش دادن یک معامله فروش تانک و ۷ میلیون دلار از یک شرکت هلی کوپتر سازی در بریتانیا دریافت کرده است. علاوه بر این درآمد های دلالی، شرکتهای لاکهید و نورتروپ آمریکایی در یک مرحله دیگر به ترتیب ۱۰۰ و ۳ میلیون دلار به عدنان خاشقجی پرداخت کردند.

دلالی عدنان خاشقجی یکی از علل اصلی برای تصویت «قانون اقدامات فساد آمیز خارجی سال ۱۹۷۷» آمریکا است که پرداختن رشوه به مقام‌های خارجی، از سوی شرکت‌ها و نهادهای آمریکایی، برای کمک به عقد قراردادهای تجاری و تسلیحاتی را منع می‌کند.

زندگی پر زرق و برق

به گزارش وب سایت «دیفنس وان»، خاشقجی که خود را بازرگان می‌نامید و انتساب لقب دلال اسلحه به خود را رد می‌کرد، با واسطه‌گری و ارتباط و اتصال شرکت‌های تسلیحاتی با دولت‌های خریدار و یا نمایندگان آنها به یکی از ثروتمندترین افراد مبدل شد و میزان ثروت او در یک برهه به ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون پوند رسید.

خاشقجی دوست خانواده سلطتنی عربستان سعودی بود، با بزرگان هالیوود نشست و برخاست داشت، در جای جای دنیا خانه و آپارتمان داشت. او همچنین صاحب یک کشتی بسیار لوکس بود که سرانجام آن را در سال ۱۹۸۷ به قیمت ۳۰ میلیون دلار به دونالد ترامپ (رئیس جمهور فعلی آمریکا)، فروخت.

امپراتوری خاشقجی پس از سال ۱۹۸۷ و رسوایی ایران – کنترا و پوزش خواهی رونالد ریگان رو به افول گذاشت. او درهمان سال در سوئیس بازداشت شد و به اتهام اخاذی و فریب کاری به آمریکا مسترد گردید ولی در نهایت در یک دادگاه فدرال تبرئه شد و به زندگی پر زرق و برق خود ادامه داد که هزینه روزانه آن ۲۵۰ هزار دلار بود.

ارتباط با خانواده سعودی

خاشقجی، زاده مکه (۲۵ ژوئیه ۱۹۳۵)، یکی از فرزندان پزشک مخصوص ملک سعود بود که کار دلالی را در سن ۲۱ در حالیکه دانشجوی یک کالج در آمریکا بود آغاز کرد و ۱۵۰ هزار دلار بابت جوش دادن یک معامله ۳ میلیون دلاری برای فروش کامیون به مصر دریافت کرد. او هیچ‌وقت تحصیلات‌اش در آمریکا را به پایان نرساند.

در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ میلادی که عربستان مبالغ قابل توجهی از پول‌های حاصله از فروش نفت را برای خرید سلاح و تجهیزات مصرف می‌کرد، خاشقجی موسوم به «آقای کار چاق‌کن» رابط دوستانش در خانواده سعودی با دوستان غربی‌اش در کارخانه‌های تسلیحاتی آمریکا و بریتانیا بود.

خاشقجی با کسب شهرت و تجربه در کار دلالی، حق کمیسون خود را به تدریج به ۱۵ در صد معاملات منقعد شده افرایش داد و از این راه به ثروت افسانه ای دست یافت.

او در دوران حیات خود سه بار ازدواج کرد و هشت فززند از خود به جای گذاشت. یکی از همسران او که در سال ۱۹۹۱ با او ازدواج کرد، شاه پری زنگنه، شهروند ایرانی بود که برخی از رسانه‌های جمهوری اسلامی او را «الهه تجارت» نامیده‌اند.

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
«داعش به دروغ مسئولیت حمله در اسرائیل را پذیرفته است»





پس از حمله تروریستی روز جمعه در شهر اورشلیم (بیت‌المقدس) "دولت اسلامی" مسئولیت آن را به عهده گرفت. سازمان حماس اما ادعای "دولت اسلامی" را رد کرده و این اقدام داعش را عملی برای "گیج کردن" افکار عمومی خوانده است.


سازمان افراط گرای حماس با رد بیانیه اسلام‌گرایان افراطی داعش با روشن کردن هویت مهاجمان اعلام کرد که دو نفر از آن‌ها از اعضای جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و یکی دیگر عضو سازمان حماس بوده است


با توجه به نظر کارشناسان مسائل سیاسی داعش هرکسی که از این گروه الهام گرفته باشد را عضو خود می‌داند .

که البته با در نظر گرفتن تناقضات خبر های منتشر شده از حوادث تروریستی ایران ، می توان اعلام کرد به عهده گرفتن مسئولیت این حملات از سوی داعش نیز صرفا برای گیج گردن افکار عمومی بوده باشد.




منبع




پی نوشت:

هر چه گفتيم داعش هر حمله ى تروريستى را به خود نسبت مى دهد، و حمله ى تهران نيز از آن شمار است زياد به آن توجهى نشد و مرددان گفتند چون داعش مسووليت حمله را قبول كرده، پس كار خودش بوده. حالا ببينيم واكنش ها نسبت به دروغ داعش در پذيرفتن مسووليت حمله به اسراييل چگونه خواهد بود...
     
  
مرد

 
مجلس خبرگان طرح موضوع نقش مردم در حکومت اسلامی را 'تفرقه‌آمیز' دانست







مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای طرح موضوع اهمیت نقش مردم در حکومت اسلامی را مردود دانسته و در عین حال تاکید کرده که جایگاه رهبری منشاء "مردم‌سالاری" دینی است.

در بیانیه مجلس خبرگان که به امضای احمد جنتی، رئیس این مجلس منتشر شده، آمده است که "در روزهای اخیر مطالبی پیرامون مشروعیت و مقبولیت حکومت ا سلامی و تصدی ولایت و حاکمیت مبتنی بر آرا مردم با استناد به کلمات امیرالمومنین در جامعه مطرح شد" و افزوده است که این نظر "با برخی مبانی دینی اعم از مبانی دینی اهل سنت و تشیع که در فقه سیاسی اسلامی مورد بحث قرار گرفته متعارض و ناسازگار است."

این بیانیه یادآور شده است که در جامعه اسلامی، هدایت مردم و زعامت سیاسی و اجتماعی "متوقف بر خواست و نظر و رای مردم نیست بلکه باید گفت که ولایت، روح اسلام است." این بیانیه می‌افزاید که آیات الهی قبل از نج البلاغه، "مقام ولایت را همانند مقام نبوت، الهی می‌دانند."

اخیرا حسن روحانی، رئیس جمهوری، با ذکر یک جمله از نهج‌البلاغه، اظهار داشت که "رای و نظر مردم هدیه دنیای غرب بعد از رنسانس برای ما نیست. ما دارای مذهب و مرام و دینی هستیم که امیرالمومنین مبنای حکومت و فرمانروایی را، رأی مردم می‌داند."

امروزه در برخی از کشورهای اسلامی بیعت با حاکمان به عنوان نشان وفاداری و تبعیت مقامات حکومتی و مردم رواج دارد هر چند در سال‌های اخیر، بعضی از این کشورها گفته‌اند که اصلاحاتی را به منظور نوین‌سازی ساخت حکومتی و حرکت به سوی دموکراسی آغاز کرده‌اند.



منبع



پی نوشت:

امروز ، فردا اعلام کردند خامنه ایی خاتم پیامبران هست یا اگه گفتن اصلا خداست ، شوکه نشید!!
     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
مرد

 
تــــریــــــاک را خــــدا آزاد کرد!!!!




سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به تصویب نهایی پیشنهاد توزیع مواد مخدر دولتی با هدف انقطاع رابطه معتادان و قاچاق‌چیان، از موافقت تمامی مراجع تصمیم‌گیرنده با این پیشنهاد خبر داد و گفت: طرح توزیع مواد مخدر دولتی مشابه آن‌چه پیش از انقلاب انجام می‌شد.





نوروزی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به آخرین تصمیمات درباره نحوه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: بنابر مصوبه کمیسیون در آخرین جلسه، درباره کسانی که هم‌اکنون به‌خاطر جرائم مواد مخدر مقرر کردیم اگر جرمشان حمل، توزیع یا نگهداری تریاک تا زیر ۱۰۰ کیلوگرم بود، یا همین جرائم را درمورد تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی تا مقدار کمتر از ۲ کیلوگرم یا حمل و نگهداری آن تا زیر ۵ کیلوگرم باشد، درصورتی که سوءپیشینه موثر نداشته باشند، اعدامشان به حبس درجه یک تبدیل می‌شود.

او با تاکید بر عطف به ماسبق شدن این اصلاحات جدید در قانون مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: همچنین کسانی که از این به بعد مرتکب چنین جرائمی شوند، برای تولید و توزیع مواد صنعتی ۲ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی یا حمل و نگهداری ۳ کیلوگرم از همین نوع مواد مخدر با حکم اعدام مواجه می‌شوند.




منبع
     
  ویرایش شده توسط: limoshirin65   
زن

andishmand
 
انتخاب یک دالیت به ریاست جمهوری هند

انتخاب فردی از میان گروه‌های فرودست جامعه هند به مقام ریاست جمهوری تحولی کم سابقه به شمار می‌رود.



با این همه نگرانی‌ها از تشدید گرایش‌های ملی‌گرایانه در میان اکثریت معتقد به آیین هندو هم رو به افزایش است.

به گزارش دويچه وله، تا همین چندی پیش در سیستم سلسله‌مراتبی مبتنی بر کاست‌ها و طبقات هند جز گروه‌های فرودست و خوارشده جامعه هند به شمار می‌آمدند و دالیت یا "نجس" خوانده می‌شدند. اما امروز در تحولی بی‌سابقه یکی از اعضای این کاست به ریاست جمهوری هند برگزیده شد.

رام نات کوویند ۶۵ ساله که به شغل وکالت اشتغال دارد توانست با کسب ۶۵ درصد رای ۴۸۹۶ نماینده پارلمان مرکزی و مجالس ایالتی هند به ریاست جمهوری این کشور برسد. کوویند که ۷۱ سال دارد از حمایت حزب ملی‌گرای حاکم بهارایا جاناتا برخوردار است. رقیب او خانم میرا کومار بود که او هم از گروه‌های فرودست جامعه هند برخاسته و در دوره‌ای ریاست مجلس هند را به عهده داشته است.

مقام ریاست جمهوری در هند تشریفاتی است و از اختیارات چندانی برخوردار نیست. با این همه، انتخاب امروز در جامعه مبتنی بر کاست‌ها و طبقات نمودی از یک پیشرفت به شمار می‌رود، هر چند که یک بار دیگر نیز هند رئیس جمهوری از میان دالیت‌ها ("نجس‌ها") را تجربه کرده است.

دالیت‌ها حدود ۱۶ درصد از جمعیت هند را تشکیل می‌دهند. آنها در نظام طبقاتی آیین هندو، غیرقابل لمس یا "نجس" تلقی می‌شوند.

یک حساب‌گری سیاسی
تصمیم حزب حاکم به رهبری نارندرا مودی، نخست‌وزیر، البته بر محاسباتی سیاسی استوار بود و تداوم و انسجام ائتلاف حاکم را دنبال می‌کرد. این تصمیم برای به شکست‌کشاندن اقدامی مشابه از سوی حزب اپوزیسیون کنگره بود و در عین حال با این امید هم همراه بود که برخی از احزاب کوچک نیز که مناسبات احترام‌آمیزی نسبت به کوویند دارند از او حمایت کنند و پیروزی او بر رقیب حتمی شود.

پیروزی کوویند از قبل قطعی تلقی می‌شد، زیرا حزب حاکم هم در دو مجلس فدرال و هم در مجالس ایالتی از یک اکثریت قابل اتکا برخوردار است و با توجه به حمایت شماری از احزاب منطقه‌ای از کوویند تردیدی در انتخاب او وجود نداشت.

انتخاب کوویند ادامه رشته موفقیت‌های حزب حاکم به شمار می‌رود. آخرین این موفقیت‌ها به پیروزی در انتخاباتی در ماه مارس سال جاری برمی‌گردد. با این همه در جامعه هند نگرانی از تشدید گرایش‌های ملی‌گرانه هندوها که حزب حاکم نماینده آن به شمار می‌رود رو به افزایش است.

حملات متعدد در ماه‌های گذشته به مسلمان‌ها و "نجس‌ها" به اتهام ذبح غیرقانونی گاو که در آیین هندو مقدس شمرده می‌شود به عنوان نمودی از تشدید این گرایش تلقی می‌شود. البته قانونی که برای ملاحظه باورهای هندوها خرید و فروش گاو و ذبح آن در سراسر هند را ممنوع می‌کرد اخیرا از سوی دیوان عالی کشور موقتا به حال تعلیق درآمد.


منبع خبر همشهری آنلاین
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
برگزاری آیین سالروز درگذشت محمدرضا پهلوی در قاهره







آیین‌های سالانه گرامیداشت یاد محمدرضا پهلوی، آخرین پادشاه ایران، روز پنجم امرداد در سالروز درگذشت او بار دیگر در قاهره برگزار شد.

شهبانو فرح پهلوی و بانو جهان سادات همسر محمد انور سادات رهبر فقید مصر برای شرکت در این آیین‌ها در قاهره در میان دوستداران خاندان پهلوی حضور یافتند.

امسال صدها ایرانی نیز از کشورهای مختلف جهان، از جمله آمریکا، اروپا و استرالیا برای حضور در این مراسم راهی مصر شده بودند.

محمدرضا پهلوی پنجم مرداد ۱۳۵۹، یک سال‌ونیم پس از خروجش از ایران و در اوج انقلاب ایران به رهبری آیت‌الله روح‌الله خمینی، به دلیل پیشرفت بیماری سرطان خون در بیمارستانی در قاهره درگذشت.

پیکر پادشاه ایران در مسجد الرفاعی در قاهره، جایی که آرامگاه شماری از بزرگان تاریخ معاصر مصر است، دفن شده است.

شهبانو فرح پهلوی و بانو جهان سادات در این آیین‌های یادبود، مانند اکثر سال‌های دیگر، ابتدا بر مزار محمد انور سادات و سرباز گمنام مصر حضور یافتند.

انور سادات دوست نزدیک پادشاه ایران بود؛ در اوج بیماری و سرگردانی پادشاه و ملکه ایران که بسیاری از کشورهای غربی تمایلی به حضور آنها در خاک‌شان نداشتند، محمدرضا شاه مهمان رسمی انور سادات بود و تا آخرین روز حیاتش، از وی مانند رهبر یک کشور پذیرایی و مراقبت شد.

اما خود انور سادات ۱۵ ماه بعد از خاکسپاری پادشاه ایران، به دلیل پیمان صلحی که با اسرائیل امضا کرده بود، از سوی خالد اسلامبولی یک افسر اسلامگرای ارتش مصر در قاهره، در محل سرباز گمنام قاهره، ترور شد.

به روال هر سال، شهبانو فرح پهلوی و بانو جهان سادات در روز پنجم مرداد بعد از ادای احترام به روان انور سادات و سرباز گمنام مصر، به مسجد الرفاعی رسیده و از سوی ایرانیان آمده از جهان و نیز شمار زیادی از مصری‌های علاقمند به یاد انور سادات مورد استقبال قرار گرفتند.


شاهدان ایرانی شرکت کننده در این آیین‌ها به رادیو فردا گفتند، روحانیون مصری، مسئولان سازمان اوقاف اسلامی و شیوخ مسجد الرفاعی در این مراسم، که جنبه مذهبی نیز داشت، شرکت کرده بودند.

فرح پهلوی در پیامی که در این آیین خواند، بر خدمات محمدرضا شاه پهلوی به ایران تاکید کرد و گفت پادشاه همواره خیر و نیکی و رفاه ایران و مردم آن را می‌خواست.

وی پیشتر نیز در پیامی درباره این روز نوشته بود: آخرین پادشاه ایران می خواست «نظام اجتماعی بسیار انسانی و دموکراتیک همراه با آزادی‌های فردی، عدالت اجتماعی، دموکراسی اقتصادی، عدم تمرکز، مشارکت گسترده و آگاهانه عمومی در همه امور و فرهنگ بارور ملی به وجود بیاید.»

در مقابل نکات مطرح شده در این بیانیه، منتقدان محمد رضا شاه پهلوی او را متهم به سرکوب ناراضیان سیاسی و نقض حقوق بشر می کنند؛ اتهامی که از سوی هواداران او رد می شود.

فرح پهلوی شامگاه پنجم مرداد نیز در هتل «چهار فصل» قاهره در جمع ایرانیان حاضر شد تا آنها بتوانند از نزدیک نیز با ملکه سخن بگویند و عکس بگیرند.

خانم پهلوی در این شب از شماری از مردم مصر نیز که از جمله در سال‌های گذشته به ایرانیان در گرفتن ویزای مصر جهت حضور در این آیین‌ها یاری داده بودند، قدردانی کرد.

آیین‌های امسال در مصر در یادبود محمدرضا شاه پهلوی، با چهارمین سالروز کنار زدن محمد مرسی نماینده اخوان‌المسلمین از قدرت به دست ژنرال عبدالفتاح السیسی فرمانده پیشین ارتش مصر مصادف بود.

یک افسر پیشین ارتش شاهنشاهی ایران و ساکن اروپا که در آیین امسال در قاهره شرکت کرده بود، به رادیو فردا می‌گوید، تردیدی ندارد که حکومت کنونی مصر برای برگزاری با شکوه و منظم مراسم یادبود امسال تلاش کرده بود.

این افسر پیشین که همراه با ایرانیان دیگر چند روز را در مصر به سر برده است، افزود: ترتیبات منظم و باشکوه، نیروهای گارد رسمی و محافظان نظامی و انتظامی که برای برگزاری آیین‌ها مشارکت داشتند، نشان از مشارکت و حمایت حکومت مصر از این مراسم داشت.

مصر در زمان حکومت ۳۰ ساله محمد حسنی مبارک نیز به خاندان پهلوی امکان برگزاری این مراسم را می‌داد و یکی از اقامتگاه‌های رسمی خود را در اختیار ملکه فرح می‌گذاشت.

در برخی از آیین‌های یادبود در سال‌های گذشته، رضا پهلوی نیز در کنار مادر خود شرکت می‌کرد اما او امسال در این آیین نبود.

از زمستان ۲۰۱۱ تا اواسط ۲۰۱۳ که در پی برکناری حکومت حسنی مبارک در نتیجه تظاهرات مصری‌ها این کشور مهم دنیای عرب در شمال آفریقا مدتی بی‌ثبات شده بود، آیین‌های یادبود پادشاه ایران در قاهره تنها با حضور شمار بسیار معدودی از طرفداران خانواده پهلوی برگزار می‌شد.

اما با روی کار آمدن حکومت عبدالفتاح السیسی در تابستان ۲۰۱۳ بار دیگر ایرانیان بسیاری در طول سال برای بازدید از مزار محمدرضا پهلوی به قاهره می‌روند.

مناسبات مصر از آغاز روی کار آمدن جمهوری اسلامی ایران تیره و اکثرا قطع بوده و هنوز نیز این روابط در پایین‌ترین سطح خود که دفتر حفظ منافع بازرگانی است، قرار دارد.

مصر به تازگی در کنار عربستان هر چه صریح‌تر علیه جمهوری اسلامی ایران موضع گرفته است که از جمله در بحران اخیر کشورهای عربی در برابر قطر، نمود یافته و این کشورها از قطر خواسته‌اند با ایران قطع رابطه کند.

منبع خبر رادیو فردا


بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فیفا از ایران درباره محروم کردن مسعود شجاعی و احسان حاج‌صفی توضیح خواست

فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، روز جمعه ۲۰ مرداد اعلام کرد که از ایران خواسته است تا توضیح دهد چرا دو بازیکن فوتبال تیم پانیونیوس یونان را به خاطر بازی مقابل یک تیم اسرائیلی محروم کرده است.



مسعود شجاعی (راست) و احسان حاج‌صفی


مسعود شجاعی و احسان حاج صفی بازیکنان ایرانی تیم پانیونیوس در رقابت‌های لیگ اروپا هستند که هفته گذشته مقابل باشگاه مکابی تل‌آویو به میدان رفتند. آن‌ها در دیدار رفت به میزبانی اسراییل حضور نداشتند اما در بازی برگشت در آتن تیم خود را همراهی کردند.

محمدرضا داورزنی، معاون وزیر ورزش و امور جوانان، روز ۱۹ مرداد از محرومیت مسعود شجاعی کاپبتان تیم ملی و احسان حاج‌صفی دیگر ملی‌پوش فوتبال ایران خبر داد.

او تاکید کرد: «وقتی دو فوتبالیست ما بی‌تفاوت عمل می‌کنند به صرف اینکه تعهدی به باشگاه‌شان دارند، پس تعهدشان به ملت شریف ایران چه می‌شود؟»

فیفا هرگونه دخالت سیاسی در فدراسیون‌های ملی عضو خود را ممنوع کرده است و در صورتی که به این نتیجه برسد مقررات آن نقض شده است، رای به محرومیت کل فوتبال ایران خواهد داد.

یک سخنگوی فدراسیون جهانی فوتبال در ایمیلی به خبرگزاری رویترز گفته است: «ما در حال حاضر این موضوع را زیرنظر داریم و اطلاعات بیشتری از فدراسیون فوتبال ایران درخواست خواهیم کرد. در حال حاضر نمی‌توانیم پیرامون این موضوع اظهارنظر کنیم».

در صورتی که فیفا کشوری را تعلیق کند هم تیم ملی و هم تیم‌های باشگاهی آن از حضور در رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی محروم خواهند شد.

ایران باید سال آینده در رقابت‌های جام جهانی روسیه شرکت کند.

قوانین فیفا می‌گوید که «هر فدراسیون عضو آن باید استقلال عمل داشته باشد و هیچ طرف دیگری نباید در امور آن دخالت کند».

فدراسیون فوتبال ایران بازی شجاعی و حاج‌صفی مقابل تیم باشگاهی اسرائیل را محکوم کرده است ولی بازیکنان سر‌شناس فوتبال ایران و هنرمندان سینما قویا از آن‌ها حمایت کرده و گفتند که این دو بازیکن چاره‌ای جز بازی برای تیم خود نداشتند.

در همین رابطه کارزاری توئیتری از سوی کاربران ایرانی با هشتگ NoBan4Ourplayers# به راه افتاد که کاربران ضمن محکومیت اقدام وزارت ورزش ایران در محرومیت شجاعی و حاج‌صفی، درباره تبعات چنین تصمیمی ابراز نگرانی کردند.

مهدی مهدوی کیا، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران، در صفحه اینستاگرام خود با حمایت از این دو بازیکن گفته است: «لحظاتى که باعث خوشحالى مردم ایران شدید هیچ‌وقت از یاد نخواهد رفت. به امید روزى که سیاست دست از سر ورزش بردارد و عمل جاى شعار را بگیرد.‌ ایکاش به فکر زیرساخت‌هاى ورزش، ساختن چند ورزشگاه آبرومند و توجه به ورزش‌هاى پایه این مملکت، از بین بردن فقر، اعتیاد، بیکارى و....... بودیم نه اتفاقات لبنان و سوریه و عراق و.......... پاینده باد ایران و ایرانى».

جواد نکونام، کاپیتان سابق تیم ملی ایران هم در اینستاگرام خود با انتشار عکسی از مسعود شجاعی و احسان حاج‌صفی و دعوت به حمایت از آنها نوشته است که «بوفون از اسرائیل دفاع نمی‌کنه ولی مقابل اسرائیل بازی می‌کنه، بعد چرا بازی کردن بازیکن‌های ما میشه دفاع از اسرائیل؟ جالبه بی‌اعتنایی بوفون و رونالدو به بازیکن‌های اسرائیلی رو نشونه غیرت می‌بینن ولی مچ‌بند و اشک بازیکن خودمونو نمیبینن...»

او از مسئولان ایرانی خواسته است که «با در نظر گرفتن حقایق» از این دو فوتبالیست ایرانی حمایت کنند.


منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 52 از 62:  « پیشین  1  ...  51  52  53  ...  61  62  پسین » 
سیاست

Political News | آخرين خبر .......... (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA