ارسالها: 489
#524
Posted: 30 Aug 2017 14:43
مهدی کروبی از بیمارستان مرخص شد/ نیروهای امنیتی از منزل خارج شدند
فرزند مهدی کروبی با اعلام خبر مرخص شدن پدرش از بیمارستان گفت: همزمان نیروهای امنیتی از منزل ایشان خارج شدند.
محمدحسین کروبی با اعلام خبر مرخص شدن حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی از بیمارستان اظهار داشت: از اعتصاب غذایی که پدرم انجام داد و به بیمارستان منتقل شد حدود ١٤ روز می گذرد و امروز با کشیدن بخیه های ایشان و نبود مشکل، از بیمارستان مرخص شد.
فرزند مهدی کروبی با تأکید بر بهبودی کامل پدرش افزود: چند روز اضافه ایشان را در بیمارستان نگه داشتند تا مطمئن شوند که باتری مشکل ندارد و بعد از بیمارستان مرخص کردند. البته برای اثبات سالم بودن باتری، در زمان های معینی که پزشکان مشخص می کنند باید چکاپ های دوره ای انجام شود.
وی گفت: همزمان نیروهای امنیتی کارهای مقدماتی را انجام دادند و با استقرار یک کانکس در کوچه منزل ایشان، از منزل خارج شده و در آن کانکس مستقر شدند و دیگر نیروهای امنیتی در منزل ایشان حضور ندارند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 24568
#525
Posted: 4 Sep 2017 23:36
دفاع نظامیان میانمار از کشتار مسلمانان روهینگیا
درحالیکه سیل ورود آوارگان مسلمان میانماری به بنگلادش ادامه دارد، فرمانده ارتش میانمار در دفاع از کشتار اقلیت روهینگیا این اقدام را «تمامکردن یک کار بر زمینمانده» دانسته که ریشههایش به جنگ جهانی دوم بازمیگردد.
كميسارياي عالي پناهندگان سازمانملل روز گذشته اعلام كرد كه تعداد آوارگاني كه از كشتار در استان «راخين» در غرب ميانمار گريخته و طي روزهاي اخير به بنگلادش وارد شدهاند، از مرز 75هزار نفر عبور كرده است. همزمان نمايندگان كميسارياي عالي در بنگلادش اعلام كردهاند كه كمپهاي ايجاد شده در مناطق مرزي با ميانمار ديگر گنجايش پذيرش افراد بيشتر را ندارند و آنها در تأمين مايحتاج اوليه و دارو براي آوارگان ميانماري با مشكل مواجه شدهاند. طي سالهاي اخير بيش از500هزار مسلمان ميانماري آواره بنگلادش شده و در كمپهايي در اين كشور اسكان داده شدهاند.
ميانمار طي يك هفته گذشته بهخاطر اقداماتش در استان راخين، هدف انتقادهاي شديد از سوي نهادهاي حقوق بشري، سازمان ملل و برخي كشورهاي جهان قرار گرفته است. 9روز پيش گروهي از شبهنظاميان روهينگيا با هدف مقابله با فشارهاي نيروهاي دولتي شبانه به چند پست ايست بازرسي حمله كردند. در اين حمله 12نيروي پليس كشته شدند؛ موضوعي كه باعث شد روز بعد نيروهاي پليس و ارتش با حمله به روستاها و كمپهاي محل اسكان اقليت روهينگيا، دست به كشتار مردم بزنند. طبق گزارش رسانههاي جنوب شرق آسيا به نقل از آوارگاني كه خود را به بنگلادش رساندهاند، قتلعام مردم در روستاهاي روهينگيا حدود 5 ساعت، از ساعت 2بعداظهر تا 7شب، ادامه داشته است.
دولت ميانمار تعداد كشتهشدگان را 400نفر اعلام كرده و گفته كه 375نفر از آنان جزو نيروهاي شبهنظامي وابسته به «ارتش آزاديبخش روهينگيا» بودهاند. منابع محلي اما تعداد كشتهها را بيش از 800نفر اعلام كردهاند كه بيشتر آنها مردم غيرنظامي هستند و تعداد زيادي زن و كودك در ميان آنها ديده ميشود. طي روزهاي بعد، اين نيروها بسياري از روستاهاي محل سكونت روهينگياييها را به آتش كشيدند. مسلمانان روهينگيا اين اقدامها را با هدف كوچاندن قوم روهينگيا از ميانمار به بنگلادش دانستهاند.
با وجود ادامه اقدامات غيرانساني ارتش و پليس ميانمار عليه اقليت روهينگيا، در داخل ميانمار هيچ صداي اعتراضي شنيده نشده است. فرمانده ارتش ميانمار ديروز در گفتوگو با رسانههاي داخلي اين كشور حتي بر ادامه عمليات نيروهايش در استان راخين تأكيد كرد و گفت كه عمليات ارتش با هدف «تمامكردن يك كار بر زمينمانده» دنبال ميشود كه از زمان پايان جنگ جهاني دوم به تعويق افتاده است. ژنرال مين اونگ هلاينگ گفت كه ارتش بهدنبال مبارزه با «جداييطلبان روهينگيا» است.
اشاره ژنرال هلاينگ به درگيريهاي گسترده ميان شبهنظاميان روهينگيا و ارتش ميانمار در سال1942 است كه همزمان با خروج نيروهاي انگليسي از اين كشور در گرفت. روهينگياييها كه اقليت مسلمان در ميان اكثريت بودايي ميانمار بودند، تلاش داشتند با خروج انگليسيها و اعلام استقلال ميانمار، كشوري مستقل تشكيل دهند اما با برخورد نظاميان ميانمار كه از سوي ژاپن حمايت ميشدند، سركوب شدند. در آن زمان هم دهها هزار نفر از روهينگياييها كشته شدند. دولت ميانمار بعد از آن سالها، هيچگاه روهينگياييها را به رسميت نشناخت و حقوق شهروندي براي آنها قائل نشد.
كشتار در ادامه شكاف قوميتي
تلويزيون الجزيره ديروز به نقل از كاركنان كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل گزارش داد كه بسياري از افرادي كه از مرز عبور كردهاند «خسته هستند و برخي از آنها چندين روز است غذا نخوردهاند». خبرگزاري آسوشيتدپرس هم به نقل از دفتر منطقهاي كميسارياي عالي پناهندگان خبر داد كه برخي از ميانماريهاي واردشده به بنگلادش دچار بيماريهاي واگيردار هستند و سوءتغذيه شديد دارند. به گفته آنها، امكانات پزشكي مستقر در كمپهاي مرزي براي درمان آوارگان مناسب نيست و تعدادي از آنها با گلوله زخمي شدهاند و نيازمند عمل جراحي هستند.
الجزيره به نقل از برخي از اين آوارگان خبر داد كه نيروهاي ارتش ميانمار در برخي روستاها خانههاي روهينگياييها را منفجر كردهاند و برخي از مردم را زنده زنده سوزاندهاند. تصاوير ماهوارهاي منتشر شده از سوي سازمان عفو بينالملل نشان ميدهد كه در منطقهاي حدود 100كيلومترمربع خانههاي روهينگياييها به آتش كشيده شده است. ميانمار بيش از 53ميليون نفر جمعيت دارد و 90درصد جمعيت اين كشور بودايي هستند.
روزنامه وال استريت ژورنال ديروز گزارش داد كه برخي اعضاي گروههاي افراطي بودايي در كشتار روهينگياييها و به آتش كشيدن روستاهاي آنها شركت داشتهاند؛ اتفاقي كه پيش از اين هم سابقه داشته است. بر اين اساس، بودائيان افراطي در روستاها مردم را سر بريدهاند. دولت ميانمار طي دهههاي گذشته اقليت مسلمان روهينگيا را در كمپهايي تحت نظر خود بدون امكانات بهداشتي و آموزشي سكونت داده اما آزار و اذيت مردم روهينگيا تنها از سوي دولت اتفاق نيفتاده است.
طي سالهاي اخير با گسترش فضاي نفرت نسبت به روهينگياييها در جامعه ميانمار، عده زيادي از روهينگياييها توسط گروههاي تندرو بودايي كشته شدهاند. در سال2011 حكومت ديكتاتوري ميانمار جاي خود را به حكومت دمكراسي داد. پس از اين سال بود كه رفته رفته با افزايش آزادي بيان و گسترش فعاليتهاي گروههاي تندرو بودايي، فشارها نسبت به روهينگياييها هم بيشتر شد.
تنها طي سالهاي 2012 تا 2014 نزديك به 300نفر از روهينگياييها در حمله گروههاي تندرو بودايي كشته شدند و طبق اعلام سازمان ملل، طي 3سال گذشته بيش از 120هزار نفر از آنها مجبور به فرار از اين كشور شدهاند. مجمع عمومي سازمان ملل در دسامبر سال2015 (دي1393) با تصويب قطعنامهاي از دولت ميانمار خواست رويكرد خود را نسبت به مسلمانان روهينگيا تغيير دهد و به آنها حق شهروندي اعطا كند.
اين قطعنامه همچنين نسبت به نگهداري اين افراد در اردوگاهها ابراز نگراني كرده و از دولت ميانمار خواست هرچه سريعتر امكان بازگشت اين افراد به مناطق اصلي زندگيشان را فراهم و امنيت جاني آنها را تأمين كند. با وجود اينكه اين قطعنامه با رأي مثبت 193كشور عضو سازمان ملل به تصويب رسيد، دولت ميانمار به اجراي مفاد آن هيچ توجهي نكرده است. دولت ميانمار در خلأ اقدام جدي بينالمللي، همچنان به اعمال فشار و كشتار مسلمانان روهينگيا ادامه ميدهد.
ادامه اعتراضها به خانم سوچي
كشتار اقليت روهينگيا در ميانمار در حالي ادامه پيدا كرده كه «آنگ سان سوچي» برنده ميانماري جايزه صلح نوبل همچنان در اين رابطه سكوت كرده است. سوچي كه سالها در حصر خانگي بود، سال گذشته توانست 80درصد كرسيهاي پارلمان را از آن حزب خود كند و اكنون قدرتمندترين فرد در ميانمار بهشمار ميرود.
او اكنون عملا رهبري اين كشور را در دست دارد اما با وجود اعتراضهاي گسترده نهادهاي حقوق بشري ازجمله كميسيون حقوق بشر سازمان ملل همچنان مانع كشتار قوم روهينگيا نشده است. بيانيه هفته گذشته سوچي كه در آن كاركنان برنامه جهاني غذاي سازمان ملل را به همكاري با شبهنظاميان روهينگيا متهم كرده بود، باعث شد تا اين سازمان نيروهاي خود را از استان راخين خارج كند؛ اقدامي كه به وضعيت بحراني 250هزار نفري كه تحت پوشش اين سازمان بودهاند، دامن زده است.
تركيه پيگير مقابله با اقدامات ميانمار
رجب طيب اردوغان، رئيسجمهور تركيه در سايه سكوت نسبي كشورهاي اسلامي، در روزهاي اخير بارها دولت ميانمار را مورد انتقاد قرار داده است. او ديروز اقدامات ارتش اين كشور را «نسلكشي» خواند و گفت كه در نشست مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورك كه قرار است طي روزهاي آينده برگزار شود، موضوع كشتار روهينگياييها را مطرح و پيگيري خواهد كرد.
او همچنين در تماس تلفني با روساي جمهور ايران، پاكستان، آذربايجان، قزاقستان، سنگال و نيجريه خواستار هماهنگي براي مقابله با اقدامات دولت ميانمار شد. همزمان، بهرام قاسمي، سخنگوي وزارت امور خارجه روز شنبه با انتشار بيانيهاي نسبت به اقدامات ارتش ميانمار ابراز نگراني كرد و از دولت اين كشور خواست «با تدبير و بهكارگيري سياستي واقعگرايانه» در راستاي برقراري صلح و همزيستي مسالمتآميز اقدام كرده و مانع از «تداوم نقض حقوق مسلمانان و نهادينهشدن اين شرايط غيرانساني و خشونتآميز» شود.
منبع خبر همشهری
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#529
Posted: 3 Oct 2017 20:12
مرگبارترین تیراندازی تاریخ آمریکا ۵۸ کشته برجای گذاشت
در حالی که شمار قربانیان تیراندازی در لاسوگاس دستکم ۵۹ کشته و ۵۲۷ زخمی اعلام شده است، پلیس آمریکا از کشف مقادیر زیادی سلاح و فشنگ در خانه مسکونی استیون پَداک، فرد مظنون به حمله، خبر داد.
پلیس میگوید در خانه و محل تیراندازی استیون پداک، عامل مرگبارترین تیراندازی در تاریخ معاصر آمریکا، بیش از ۴۰ قبضه سلاح گرم، مواد منفجره، و هزاران فشنگ پیدا کردهاست.
محل زندگی استیون پداک در مسکیت، نوادا، تحت نظارت و تحقیقات پلیس قرار دارد
تدو فاسولو، کلانتر شهرستان کلارک در ایالت نوادا به خبرنگاران گفته است در اتاقی که پداک آن را در هتل ماندالای بی در لاسوگاس، محل انجام تیراندازی، اجاره کرده بود، ۲۳ قبضه اسلحه پیدا شدهاست. در خانه او در مسکیت، در نوادا، نیز ۱۹ قبضه سلاح، مواد منفجره و چند هزار فشنگ پیدا شدهاست.
این مقام ارشد پلیس محلی ایالت نوادا، تاکید کرده است که عامل حمله «بهتنهایی» عمل کردهاست. موضوعی که پیشتر نیز در گفتههای پلیس و مقامهای امنیتی مطرح شده بود.
بنا بر یافتههای فعلی پلیس آمریکا، استیون پداک، طی نیمهشب یکشنبه و بامداد دوشنبه، از اتاقی در طبقه سی و دومِ هتل ماندالای بی، به روی مردمی که در یک کنسرت در فضای باز جمع شده بودند، آتش گشود. تا کنون مرگ ۵۹ نفر و زخمی شدن بیش از ۵۲۰ نفر تائید شدهاست. آمار فعلی از قربانیان، حمله وگاس را به مرگبارترین حادثه تیراندازی در تاریخ معاصر آمریکا تبدیل کردهاست. رئیسجمهوری آمریکا این حمله را «اقدامی کاملاً شیطانی» نامیده که مردم آمریکا را «در بهت و اندوه فرو برده است».
پلیس در ساعتهای گذشته به محل زندگی استیون پداک رفته تا هم از محل تحقیق کند هم از دلیل یا دلایل احتمالی کشتار لاسوگاس سرنخهای بیشتری بیابد.
عامل حمله وگاس فردی ناشناخته بود که هیچ سابقه خاصی نداشت و در سن ۶۴ سالگی در یک محله که عمده ساکنان آن را افراد بازنشسته تشیکل میدهند، زندگی میکرد. همخانه او زنی با نام مریلو دنلی است که اکنون ساکن ژاپن است و رابطهای هم میان او و جریان تیراندازی پیدا نشده.
سه گروه از نیروهای ویژه پلیس، «سوات»، همراه تیم خنثیسازی بمب و افسران پلیس در جستوجوی محل زندگی پداک شرکت کردهاند.
خبرگزاریها به نقل از همسایگان ضارب وگاس میگویند او گفته بود قمارباز حرفهای است و در پارکینگ خانهاش «گاو صندوقی به اندازه یک یخچال» دارد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامهای رسمی که نامشان را فاش نکرده میگوید ضارب از افزودنیهایی استفاده کرده که سلاحهای نیمهخودکار او را به سلاحهای خودکار تبدیل کردهاند.
در سلاح خودکار، تیرانداز میتواند با نگه داشتن ماشه، بدون توقف، خشاب را خالی کند. این افزودنی طی سالهای گذشته نگرانیهایی را در میان مقامها ایجاد کردهاست، با این همه در حال حاضر تهیه آن غیرقانونی نیست.
از سال ۱۹۳۰ به این سو محدودیتهای شدیدی بر تهیه و خرید سلاحهای خودکار در ایالات متحده اعمال میشود.
در سال ۱۹۸۶ غیرنظامیان از مالکیت مسلسل منع شدند؛ این قانون اما مالکیت مسلسلهایی که پیش از آن تاریخ ساخته یا به ثبت رسیدهاند را در بر نمیگیرد.
خبرگزاری رویترز به نقل از مقامی که نامش را فاش نکرده میگوید پداک احتمالا از سلاحهای خودکار یا سلاحهای تبدیلشده یه سلاح خودکار، که بهصورت قانونی خریداری شدهاند، استفاده کردهاست.
با وجود همه این گزارشها هنوز مشخص نیست مهاجم چگونه و در چه بازه زمانی این همه اسلحه، مواد منفجره و فشنگ تهیه کردهاست.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 7149
#530
Posted: 7 Oct 2017 19:25
اعتراف زهرا لاریجانی به حراج اطلاعات فوق سری کشور ( جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی انگلیس)
«زهرا لاریجانی» دختر صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه که صبح روز پنجشنبه مورخ شش مهرماه پس از خروج از منزل به همراه محافظانش، توسط سازمان حفاظت اطلاعات سپاه (ساحفاسا) به اتهام جاسوسی برای «ام آی سیکس MI6 انگلستان» بازداشت شده بود، به اتهامات خود اعتراف کرد.
روز چهار شنبه مورخ یک شهریور ۱۳۹۶ برای اولین بار سایت های خبری از پرونده جاسوسی زهرا لاریجانی، دختر رئیس قوه قضائیه برای سرویس «ام آی سیکس MI6 انگلستان» پرده برداشت، و در تاریخ یک مهر ماه جمعی از فضلا و مدرسین حوزه علمیه قم نامه ای سرگشاده به آیت الله خامنه ای نوشتند، که «در آن نامه با اشاره به حسابهای شخصی رئیس قوه قضائیه، معروف به حسابهای انتظامی، بازداشت دکتر مهدی خزعلی به دلیل خشم صادق لاریجانی از وی، و انتشار خبر جاسوسی زهرا لاریجانی، و این که صحت خبر توسط منابع اطاعاتی امنیتی حوزه علمیه قم تایید شده است»، از رهبر جمهوری اسلامی ایران درخواست کردند که به این مساله ورود کند.
تنها چهار روز بعد مورخ پنج مهرماه ساعت هشت صبح در بیت رهبری، جلسهای محرمانه با حضور آیتالله خامنهای، حجتالاسلام مجتبی خامنهای، وحید حقانیان، حجتالاسلام محمدی گلپایگانی، حجتالاسلام حسن (حسین) طائب، سردار محمدحسین زیبایینژاد (نجات)، مصباح باقری کنی، حجتالاسلام اصغر حجازی، سردار محمدحسین باقری، سردار محمدعلی جعفری، سردار غلامعلی رشید و غلامعلی حداد عادل تشکیل شد.
بخشی از این جلسه به اولتیماتوم حاضران در جلسه به صادق لاریجانی اختصاص داشت. یکی از حاضرین گزارشی از وضعیت دکتر «مهدی خزعلی» در زندان به سایرین ارائه و پس از بررسی موضوع، مقرر شد «مهدی خزعلی» فورا با اخذ یک قرار کفالت جزئی از زندان آزاد شود. این کفالت در همان روز چهارشنبه توسط دادسرا از فرزند مهدی خزعلی اخذ و روز بعد مورخ شش مهر این زندانی سیاسی که با بغض و کینهی صادق لاریجانی در زندان مانده بود آزاد گشت، و در همان روز زهرا لاریجانی به اتهام جاسوسی برای انگستان با دستور مستقیم «وحید حقانیان» بازداشت شد.
زهرا لاریجانی پس از بازداشت به منزلی تیمی واقع در بلوار ارتش، شهرک قائم منتقل شد، و از همان ابتدا تحقیقات برای کشف ابعاد این جاسوسی گسترده آغاز گشت.
بنا بر گزارش های واصله، سه روز پس از بازجوییهای فنی روانشناسی ، دختر رئیس قوه قضائیه نظام جمهوری اسلامی ایران به جاسوسی برای سرویس «ام آی سیکس MI6 انگلستان» اعتراف کرد و گفت، اطلاعات فوق سری کشور را به ازای اخذ پاسپورت انگلستان به حراج داده، و حتی مدارک پدرش و خانواده را برای اخذ پاسپورت انگلستان تحویل داده است.
لازم به ذکر است ، در حین تحقیقات مشخص شد که «رئیس سر تیم شیفت محافظان صادق لاریجانی» با «زهرا لاریجانی» ارتباط جنسی برقرار کرده و این ارتباط تنگاتنگ موجب شده جزئیات فعالیتهای او توسط این سرتیم حفاظتی با چشمپوشی همراه و به مراجع بالاتر گزارش نشود.
با روشن شدن این موضوع، این مقام امنیتی – حفاظتی بازداشت و به زندان ۵۹ سازمان حفاظت اطلاعات سپاه (ساحفاسا) در شرق تهران منتقل و اکنون تحت شدیدترین شکنجه و بازجوییها قرار دارد.
ویرایش شده توسط: limoshirin65