ارسالها: 24568
#611
Posted: 7 Mar 2019 21:36
ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جدید قوه قضائیه ایران منصوب شد
رهبر جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه ۱۶ اسفند با صدور حکمی، ابراهیم رئیسی را به عنوان رئیس جدید قوه قضائیه منصوب کرد و خواستار «آغاز پرقدرت دوران جدیدی» شد که به گفته وی «زیبنده گام دوم انقلاب باشد».
آیتالله علی خامنهای به مواردی چون «فقاهت، دانش، تجربه، سلامت، امانت و کارآمدی» به عنوان ویژگیهای ابراهیم رئیسی اشاره کرده و گفته که «خدمت و سوابق طولانی» وی در قوه قضائیه و «آشنایی کامل با همه زوایای آن» از جمله دلایل انتخاب او به عنوان رئیس قوه قضائیه است و در ادامه «هشت توصیه مهم» به رئیسی کرده است.
رهبر جمهوری اسلامی میگوید که «سند تحول قضایی» پیشنهادی ابراهیم رئیسی را «ملاحظه» کرده و آن را «مفید و کارساز» میداند.
وی در عین حال توصیه کرده که در زمانبندی برای اجرای این سند «نه عجله و نه مماطله (تعلل) نباید راه داده شود».
علی خامنهای در عین حال گفته است: «در ریشهکنی فساد از درون قوه که مایه مباهات شما و سرافرازی اکثریت قضات دادگاهها و دادسراها است، هیچ تردید و درنگ نکنید».
«رئیسی نامزد اصولگرایان سنتی و افراطی بود. دارای مواضع سیاسی روشن است؛ مواضعی که در برخورد با مخالفان، منتقدان و رقیبان اعمال خواهد شد.»
بیشتر بخوانید:
«جنایتکار تاریخ»، «مجتهد عادل» و رئیس قوه قضائیه شد
از دیگر توصیههای رهبر جمهوری اسلامی به ابراهیم رئیسی این است که «در برخورد قضایی ملاحظه این و آن را نکنید» و «از جوانان صالح و انقلابی و فاضل در مسؤولیتهای قوه استفاده کنید».
وی همچنین، رئیس جدید قوه قضائیه را به «همکاری با قوای مجریه و مقننه و همافزایی با آنان» توصیه کرده و گفته که «آنان نیز موظف به همراهی و همکاری با شمایند».
از دیگر توصیههای آیتالله خامنهای به رئیسی این است: «قاضی و دادگاه را عزیز بدارید. احساس عزت و شرافت در قاضی، سدّ محکمی در برابر انگیزهها و عوامل نفوذ و انحراف است».
ابراهیم رئیسی ۵۷ ساله و متولد مشهد است. وی سال ۵۹ و در حالی که ۲۰ ساله بود به عنوان دادیار شهرستان کرج مشغول به کار و مدتی بعد به عنوان دادستان این شهر منصوب شد.
دادستان تهران و رئیس سازمان بازرسی کل کشور از جمله دیگر سمتهای سابق او است.
آقای رئیسی که مشمول تحریمهای اتحادیه اروپاست، در سال ۱۳۶۷ عضو هیاتی چهار نفره بود که درباره اعدام زندانیان سیاسی تصمیم میگرفت.
گروههای حقوق بشری تخمین میزنند که در تابستان سال ۶۷ و به موجب فرمان آیتالله روحالله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، به این هیات چهار نفره بیش از پنج هزار نفر به دلیل عقاید سیاسیشان در زندان اعدام شدند که سه هزار نفر آنها از اعضای سازمان مجاهدین خلق بودند.
احمد منتظری در مرداد سال ۱۳۹۵ یک فایل صوتی از پدرش منتشر کرد که آیتالله حسینعلی منتظری در آن به این هیات میگوید: این اعدامها «بزرگترین جنایت در تاریخ جمهوری اسلامی بوده» و «تاریخ ما را به دلیل این جنایت محکوم میکند».
وی در این فایل صوتی، مقامهای قضایی حاضر در جلسه شامل حسینعلی نیری، حاکم شرع وقت، مرتضی اشراقی، دادستان وقت تهران، ابراهیم رییسی، معاون وقت دادستان و مصطفی پورمحمدی، نماینده وزارت اطلاعات در زندان اوین در آن زمان، را مسئول این اعدامها و «جنایتکار» میخواند.
انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضائیه ممکن است به وی در رقابت برای رهبری آینده جمهوری اسلامی دست بالاتر بدهد.
آقای رئیسی همچنین از سال ۸۳ تا سال ۹۳ به مدت ۱۰ سال معاون اول قوه قضائیه و از سال ۹۳ تا ۹۴ دادستان کل کشور بود تا اینکه پس از مرگ ناصر واعظ طبسی، از سوی رهبر جمهوری اسلامی به سمت تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.
وی همچنین از سال ۹۱ با حکم رهبر جمهوری اسلامی به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز منصوب شده است.
آقای رئیسی در عین داشتن سمتهای قضایی، از سال ۷۶ عضو تشکل اصولگرای «جامعه روحانیت مبارز» است.
انتشار اخبار مربوط به انتصاب احتمالی وی به این سمت در روزهای گذشته با واکنشهای زیادی در شبکههای اجتماعی و از سوی نهادهای حقوق بشری و وزارت خارجه آمریکا روبرو شد.
رابرت پالادینو، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، روز ۱۴ اسفند با اشاره به عضویت ابراهیم رئیسی در کمیته تصمیمگیر درباره اعدام دستهجمعی زندانیان سیاسی در سال ۶۷، انتصاب او به ریاست قوه قضائیه ایران را «شرمآور» خواند.
کمپین حقوق بشر در ایران نیز روز اول اسفند اعلام کرده بود که حتی مطرح شدن نام او به عنوان گزینهای برای این سمت، «فاجعهای برای حاکمیت قانون و اجرای عدالت در ایران» است.
مصطفی تاجزاده معاون وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات دولت خاتمی هم در این زمینه گفته که تا این قوه مستقل نشود انتظار بهبودی آن بیهوده است.
وی در صفحه توئیتر خود نوشته بود: «هر که معتقد است هاشمی شاهرودی توانست ویرانه قضایی میراث محمد یزدی را بهسامان آورد و صادق لاریجانی نیز توانست آن را جوابگوی نیازهای جامعه کند، به رئیسی امید بندد که او دستگاه قضا را بهروز و کارآمد کند. ایران به دستگاه قضایی مستقل، بیطرف و پاسخگو نیاز دارد».
ابراهیم رئیسی جانشین صادق آملی لاریجانی شده است که از مرداد ۸۸ رئیس قوه قضائیه ایران بود و دیماه امسال به ریاست مجمع تشخیص مصلحت منصوب شد.
آملی لاریجانی در دوره مسئولیت خود تقریبا بهطور مداوم وارد دعواهای سیاسی میشد و حتی درباره مسائل بینالمللی پیوسته اظهار نظر میکرد.
در دوره او زندانیان سیاسی و «امنیتی» از حق داشتن وکلای مورد نظر خود محروم شده و تنها امکان استفاده از چند وکیل مورد اعتماد قوه قضائیه به آنها داده شد.
دادگاههای معترضان به انتخابات ۱۳۸۸، حمله به علوم انسانی، محدودیت در اینترنت و فضای مجازی، دستگیری فعالان مدنی، کارگری، محیط زیستی و سیاسی، برخورد با رسانهها، مرگ زندانیان، اعدام محکومان، دادگاههای فوقالعاده اقتصادی، درگیری لفظی با مقامهای دولتهای احمدینژاد و روحانی از جمله رویدادها و اقداماتی است که در کارنامه صادق لاریجانی ثبت است.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#613
Posted: 21 Jun 2019 18:32
ترامپ: حمله به مواضعی در ایران را ۱۰ دقیقه قبل از آغاز متوقف کردم
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، گفته است، در واکنش به سرنگون شدن پهپاد آمریکایی، وی دستور حمله به سه موضع مختلف در ایران را صادر کرد، اما وقتی شنید که در این حملات ۱۵۰ نفر کشته میشوند، این حمله را متوقف کرد.
آقای ترامپ روز جمعه ۳۱ خرداد در چند پیام توئیتری، با اشاره به اینکه نیروهای ایرانی «یک پهپاد بیسرنشین را که در آبهای بینالمللی پرواز میکرد سرنگون کردند» نوشت: «شب گذشته برای حمله متقابل به سه موضع مختلف، دستمان روی ماشه بود اما وقتی پرسیدم چند نفر جان میبازند یک ژنرال پاسخ داد ۱۵۰ نفر».
رئیس جمهوری آمریکا با ذکر اینکه «۱۰ دقیقه پیش از حمله، آن را متوقف کردم. غیرمتناسب با سرنگون شدن یک پهپاد بیسرنشین بود» توضیح داده است: «عجلهای ندارم؛ ارتش ما بازسازی و نوسازی شده و آماده رفتن به دورترین نقطه جهان است».
روزنامه نیویورک تایمز روز پنجشنبه به نقل از مقامهای آمریکایی گزارش داده بود که دونالد ترامپ در واکنش به سرنگونی پهپاد آمریکایی، ابتدا دستور «حمله محدود» به ایران را صادر کرده اما در مراحل اولیه عملیات، دستور توقف آن را داده است.
نیویورک تایمز همچنین نوشته بود که این حملات محدود قرار بود بامداد جمعه انجام شود.
روز پنجشنبه ساعاتی پس از انتشار خبر سرنگونی یک پهپاد آمریکا با موشک سپاه پاسداران، دونالد ترامپ ابتدا در پیامی توئیتری نوشت که «ایران اشتباه خیلی بزرگی کرد».
با این حال وی اندکی بعد با تأکید بر اینکه «اگر این پهپاد حامل سرنشین بود، موضوع خیلی تفاوت میکرد» گفت احساسی قوی دارد که ممکن است این حمله به طور اشتباهی صورت گرفته و «مثلا یک ژنرال ]ایرانی[ یا یک نفری اشتباهی این پهپاد را سرنگون کرده باشد».
مقامهای جمهوری اسلامی از جمله محمدجواد ظریف، وزیر خارجه، مسئولیت حمله موشکی سپاه به سوی پهپاد آمریکایی را پذیرفتهاند و حساب توئیتری منتسب به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نیز با انتشار ویدئویی گفته است که پهپاد آمریکایی «در ساعت ۴:۰۵ صبح پنجشنبه» و «توسط سامانه سوم خرداد» پس از «ورود به حریم هوایی ایران» رهگیری و منهدم شده است.
سپاه پاسداران نیز در اقدامی کمسابقه به فاصلهای کوتاه دو اطلاعیه صادر کرد و مدعی شد که حمله نیروی هوا-فضای سپاه به پهپاد آمریکایی در «منطقه کوه مبارک استان هرمزگان» صورت گرفته است.
این ادعا در حالی مطرح شده که ژنرال جوزف گاستلا، فرمانده نیروی هوایی ستاد فرماندهی مشترک آمریکا، عصر پنجشنبه به خبرنگاران گفت که پهپاد آمریکایی در ۳۴ کیلومتری دور از ساحل ایران و [ازین رو در محدوده بینالمللی] و در ارتفاع بالا در حال پرواز بوده که هدف قرار گرفت.
از سوی دیگر خبرگزاری رویترز اواخر شامگاه پنجشنبه در گزارشی اختصاصی خبر داد که رئیس جمهوری آمریکا از طریق عمان به ایران درباره «حمله قریبالوقوع» هشدار داده و بار دیگر خواستار مذاکره شده است.
با این حال خبرگزاریهای ایرنا و فارس روز جمعه «به نقل از منابع آگاه» چنین خبری را تکذیب کردند.
آقای ترامپ در پیامهای توئیتری خود همچنین بار دیگر از دولت باراک اوباما انتقاد کرده است که علاوه بر «توافق نومیدکننده و وحشتناک» با ایران، میلیاردها دلار در اختیار جمهوری اسلامی گذاشت.
از ماه آوریل که آمریکا سپاه پاسداران را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد و تحریمها علیه ایران را تشدید کرد، تنش بین دو کشور تشدید شده و به ویژه دو حمله به فاصله حدود یک ماه به نفتکشها در آبهای منطقه بر شدت این تنش افزوده است.
آمریکا و شماری از متحدانش ایران را عامل هر دو حمله میدانند اما جمهوری اسلامی دست داشتن در این حملات را «مضحک» و «نگرانکننده» خوانده است.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#616
Posted: 25 Aug 2019 20:10
سفر غیرمنتظره وزیر خارجه ایران به محل نشست سران گروه ۷ در فرانسه
عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، تایید کرده است که محمدجواد ظریف وزیر خارجه وارد شهر بیاریتز فرانسه، محل برگزاری اجلاس سران گروه ۷، شده است.
کاخ الیزه نیز سفر آقای ظریف را تایید کرده است و افزوده که وی در حال مذاکره با وزیر خارجه فرانسه است.
هواپیمای حامل وزیر خارجه ایران که عصر یکشنبه وارد فرودگاه بیاریتز شد.
وزیر امورخارجه ایران که دو روز پیش از پاریس به تهران برگشته بود تا سفرش به چند کشور آسیایی را آغاز کند، به بیاریتز رفته است. این سفر در حالی انجام شده که به گفته خبرگزاری آسوشیتدپرس، از روز جمعه به دلایل امنیتی پرواز به محل نشست سران گروه هفت ممنوع شده بود.
پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از دو وبسایت «فلایت رادار» و «فلایت ترکینگ» گزارش داده بود که یک هواپیمای دولتی ایران روز یکشنبه در فرودگاه بیاریتز به زمین نشسته است.
دومین نشست سران هفت اقتصاد بزرگ جهان (شامل فرانسه، آمریکا، بریتانیا، آلمان، ژاپن، ایتالیا و کانادا) از روز یکشنبه سوم شهریورماه آغاز شده است.
در این نشست سه روزه، موضوع ایران و تنش در خلیج فارس هم مورد بحث قرار میگیرد.
عباس موسوی در توئیتی نوشته که ظریف به دعوت لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه، و برای ادامه رایزنیها در خصوص «ابتکارات اخیر میان روسای جمهوری ایران و فرانسه» به این اجلاس رفته است.
سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرده که در این سفر، «ملاقات یا مذاکرهای» میان ظریف و هیات آمریکایی صورت نمیگیرد.
آقای موسوی جزئیاتی درباره طرح مورد رایزنی بین ایران و فرانسه ارائه نداده است.
حسامالدین آشنا، مشاور رسانهای حسن روحانی رئیسجمهوری ایران در توئیتی نوشته که «مسئول تدبیر نظام بر اساس حکمت» رهبر جمهوری اسلامی است و «مسئول مدیریت راهبردی سیاست خارجی بر اساس مصلحت» نیز رئیسجمهوری است.
وی نقش وزیر خارجه را «اجرای سیاست خارجی بر اساس عزت» دانسته و نتیجه این سه اصل را شکستن «حصر ایران» عنوان کرده است. آقای آشنا با این حال توضیحی در این زمینه نداده است.
دو روز پیش از آغاز نشست گروه ۷، محمدجواد ظریف به پاریس رفته و با امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه، گفتوگو کرده بود.
او بدون اشاره به محتوای گفتوگوهایش تنها گفت که فرانسه پیشنهاداتی درباره برجام داده است که نقاط مشترکی با دیدگاههای ایران دارد.
در ماههای اخیر گزارشهایی درباره تلاشهای فرانسه برای نجات برجام و میانجیگری برای کاستن از تنش بین ایران و آمریکا منتشر شده بود.
خبرگزاریهای فرانسه و آسوشیتدپرس گزارش دادهاند رئیسجمهوری فرانسه در جریان ناهار کاری روز شنبهاش با دونالد ترامپ، همتای آمریکاییاش، جزئیات طرح خود برای کاستن از تنشها با ایران را به وی توضیح داده است.
خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک مقام کاخ الیزه گزارش داده که رهبران آمریکا و فرانسه در دیدار روز شنبه خود بر سر مسائلی از جمله برنامه هستهای ایران «نقاط مشترکی یافتهاند».
امانوئل مکرون روز یکشنبه در حاشیه دیدار با شینزو آبه، نخستوزیر ژاپن، گفت «دیروز بحثهایی درباره ایران داشتیم» که بر دو موضوع متمرکز بود: هیچ یک از اعضای گروه ۷ نمیخواهد که ایران به بمب اتمی دست یابد و همه اعضا خواستار ثبات و صلح در منطقه هستند.
او همچنین در مصاحبه با تلویزیون «السیآی» خبر داد که رهبران گروه ۷ با «اقدام مشترک و ارتباط با ایران» موافقت کردهاند و «هدف، شروع مذاکراتی جدید و متوقف کردن ایران از اتخاذ تصمیماتی است که به تشدید تنشها منجر میشود».
دونالد ترامپ در حاشیه نشستاش با نخستوزیر ژاپن، در پاسخ به خبرنگارانی که دیدگاه او را درباره اظهارات توافق برای ارسال پیام به ایران از طریق امانوئل مکرون جویا شدند گفت: «در این باره حرفی نزدهام».
رئیسجمهوری آمریکا در عین حال تأکید کرد که جلوی هیچ یک از رهبران را برای گفتوگو با ایران نمیگیرد؛ «اگر میخواهند گفتوگو کنند، میتوانند گفتوگو کنند».
آمریکا اردیبهشت پارسال از توافق هستهای با جمهوری اسلامی خارج شد و تحریمهای سختی علیه ایران به اجرا گذاشت.
تشدید تحریمها باعث فشارهای اقتصادی سنگینی به ایران شده و صادرات نفت کشور را به صد هزار بشکه کاهش داده است.
ایران در سال جاری اعلام کرد که منافع اقتصادی لازم را از برجام نبرده و در دو مرحله بخشی از تعهدات برجامی خود را لغو کرد که شامل افزایش سطح غنیسازی و حجم ذخیره اورانیوم غنی شده است.
ایران تهدید کرده است که اگر منافع اقتصادی تهران از برجام تامین نشود، گام سوم را نیز برخواهد داشت.
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 642
#618
Posted: 17 Dec 2019 17:30
آغاز شناسایی پولهای کثیف
_ طبق ابلاغیه بانک مرکزی؛ از این پس هرگونه جابهجایی پولهای مشکوک ناشی از رشوه، پورسانتها و درآمدهایی که منشأ آن شفاف نباشد، رصد و توقیف خواهد شد.
_ با اجرایی شدن این آییننامه ۱۵۸ مادهای، همه دستگاههای دولتی و قضایی وظیفه دارند تمام فعالیتهای اقتصادی،پولی و مالی شهروندان را برای رفع شائبه پولشویی زیر ذرهبین قرار دهند.
_ قرار است تمام نقل و انتقالات الکترونیک بانکی رصد شود؛ بنابراین ممکن است در آینده، زمان تسویه مبادلات الکترونیک پولهای کلان در شبکه بانکی با تأخیر چندساعته و حتی چندروزه صورت پذیرد.
_ سازمان ثبت احوال از این پس اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی ایرانی را بهصورت آنلاین در اختیار دستگاههای اجرایی قرار میدهد.
_ وزارت صنعت با همکاری بانک مرکزی موظف است امکان ثبت سیستمی معاملات طلا، فلزات و سنگهای گرانقیمت و عتیقهها را از طریق سامانه جامع تجارت فراهم سازد؛ این موضوع شامل معاملات خودرو هم خواهد شد.
_ تمام وزارتخانهها، نیروی انتظامی، پزشکی قانونی، ثبت احوال، ثبت اسناد و املاک، مناطق آزاد و سایر دستگاههای اجرایی باید تا ۶ ماه آینده اطلاعات لازم را بهصورت آنلاین در اختیار وزارت اطلاعات قرار دهند.
_ در آینده نزدیک همه مالکان اموال غیرمنقول دارای اسناد غیررسمی، باید اسناد مثبته دال بر معاملات خود را در سامانه مکانمحور ثبت معاملات املاک و مستغلات بارگذاری کنند.
لینک ویدئو
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ارسالها: 642
#619
Posted: 17 Dec 2019 18:10
**********************************
نمای کاملی از مانیفست استمرارطلبان برای بقا
**********************************
"آشتی ملی" یا "مشت آهنین"؟
سخنرانی سید مصطفی تاجزاده در بیست و هفتمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران
۱۳۹۸/۰۹/۲۲
_ ما همان اشتباه عصر مشروطه را تکرار کردیم و مقامی مادامالعمر، غیرپاسخگو و با اختیارات مطلق را در قانون اساسی آوردیم که اخیرا زمزمه موروثیشدنش هم مطرح شده است.
_ در ۴دهه گذشته جمهوری اسلامی حقوق مخالفان خود را پاس نداشت، در عین حال یک تفاوت مهم بین دهه نخست آن با سه دهه بعدی وجود دارد؛ در دهه اول، رهبر بر اکثریت مردم تکیه داشت، نه بر اقلیت آنها. بههمین دلیل از نظارت استصوابی و ردصلاحیت منتقدان و مخالفان حرفی و خبری نبود. رهبر انقلاب با یک پیام مردمی رای و نظر اکثریت را جلب میکرد.
_ در دوره جنگ نظامیان نقش بیشتری در تعیین سرنوشت کشور ایفا میکنند. باوجود این بنیانگذار جمهوری اسلامی اجازه کمترین دخالتی در امور سیاسی و انتخاباتی را به سپاه و بسیج نمیداد، زیرا به رای اکثریت مردم متکی بود.
_کمتر کسی فکر میکرد پس از سرکوب و بگیر و ببندهای ۸۸ دوباره در جمهوری اسلامی انتخابات با شکوه برگزار شود. با نرمش قهرمانانه رهبر در سیاست داخلی و خارجی در سال ۹۲، هم انتخابات زنده شد، هم تعامل با امریکا ممکن و برجام زاده شد.
_ اشتباهات رهبر در هر دو زمینه داخلی و خارجی در سالهای ۹۴ و به ویژه ۹۶به بعد، موجب یاس قشرهای وسیعی از ایرانیان از اصل انتخابات، نهادهای انتخابی و آینده کشور شده است.
_ حکومت در حال حاضر در جمهوری اسلامی به دو بخش انتصابی، ثابت، غیرپاسخگو و قدرتمند از یک طرف و بخش انتخابی، متغیر، جوابگو و با محدودیتهای روزافزون از طرف دیگر تقسیم شده است.
_ دولت پنهان برای یکدست کردن حکومت و حذف کامل نیروهای دیگر عجله دارد. هدف آن است که هنگام جانشینی، تمام نهادهای انتخابی و انتصابی در اختیار خودشان باشد تا انتقال دقیقا مطابق میل آنها انجام شود.
_ تجربه تلخ رخدادهای خاورمیانه ثابت کرد تغییر رژیمها (سقوط طالبان، صدام، مبارک، قذافی و عبدالله صالح)، مشکلات مردم افغانستان، عراق، مصر، لیبی و یمن را حل نکرده و اوضاع را در مواردی بدتر کرده است.
_ ترامپ غیرقابل پیشبینی و نامطمئن است. باوجود این راهی جز تعامل با دولت امریکا برای لغو تحریمها نداریم.
_ پیامهای هشداردهنده آقایان موسوی، خاتمی و کروبی و نیز بیانیه ۷۷نفر نشان داد که سبزها و اصلاحطلبان روایتی مستقل و متمایز از اعتراضات مردمی آبان ۹۸ و وضعیت آینده کشور دارند و تسلیم روایت حاکمیت و صداوسیما نمیشوند.
_ نظر و سلیقه اکثریت مردم را میخواهید بدانید؟ ببینید خاطر چه کسانی را از روحانیون، نظامیان، هنرمندان، ورزشکاران، دانشگاهیان و ... عزیز میدارند.
_ تنها کشوری که بهار عربی را تاکنون با موفقیت طی کرده، تونس است که سیاستورزانش تمامیتخواهی و انحصارگرایی را ترک کردند، مخالفان خود را دیدند و شنیدند و گفتگو برای رسیدن به اهداف ملی را مبنا قرار دادند.
_ جایزه صلح نوبل به آن دلیل به ۴انجمن مدنی تونسی داده شد، که گفتگوی ملی را شکل دادند، که در آن اسلام گرا و سکولار، باحجاب و بیحجاب، لیبرال و سوسیالیست به بحث درباره تونس و مشکلات آن پرداختند.
_ معیار مشارکت من در انتخابات امسال، تایید صلاحیت نامزدهای نهضت آزادی است. تایید آنان نشان میدهد حاکمیت پیام اعتراضات اخیر را گرفته و به سوی آشتی با ملت حرکت میکند.
_ نصر بالرعب و حکومت بر پایه ترس در ایران کنونی جواب نمیدهد. جمهوری اسلامی باید براساس نصر بالرضایه و جلب اعتماد و رضایت و مشارکت شهروندان اداره شود.
_ تداوم وضعیت موجود ناممکن است. جمهوری اسلامی دو انتخاب استراتژیک بیشتر ندارد؛ سیاست "مشت آهنین" یا "آشتی ملی"
https://t.me/MostafaTajzadeh
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ویرایش شده توسط: LorenzoLotto
ارسالها: 642
#620
Posted: 17 Dec 2019 18:16
**********************************
تلاش های استمرارطلبان برای بقا
**********************************
زیباکلام:
هیچ یک از بنبستهای کشور را نمیتوان با مراجعه به قانون اساسی حل کرد
_ معتقدم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حقوقی نیست. بزرگترین اشکال قانون اساسی ایران این است که توسط حقوقدانها نوشته نشده است. اکثریت اعضای نخستین مجلس خبرگان که این وظیفه را داشتند، شامل روحانیون بودند که تخصص فقه داشتند.
_ بیش از چهل سال از تصویب قانون اساس میگذرد که هیچ یک از بنبستهای کشور را نمیتوان با مراجعه به قانون اساسی حل کرد. نتیجه آن شده که به جای اینکه کشور بر اساس قانون اداره شود بر اساس خواست حکومت اداره میشود.
_ در پیشنویس ابتدایی قانون اساسی بحث ولایت فقیه مطرح نبوده است و امام ایرادی نمیگیرد چون وی به دنبال حکومت کردن نبود.
_ در ایران به واسطه همان ایراد اساسا حدود اختیارات حاکمیت روشن نیست و حکومت هر تصمیمی که بگیرد درست بوده است.کلیگویی در مورد اختیارات حکومت تنها نقایص آن نیست. اصول حقوق شهروندی و پاسخگو بودن هم از جمله مواردی است که در آن اشکالاتی در قانون اساسی وجود دارد
لینک
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ویرایش شده توسط: LorenzoLotto