انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 19 از 51:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  50  51  پسین »

حقایق تلخ ( بررسی دروغ ، افشاگری )


مرد

 
پارازیت شدید و خطرناک در تهران

چند روز است پارازیت شدیدی در تهران بواسطه در پیش بودن انتخابات (انتصابات) شروع شده است طوریکه ماهواره های هاتبرد و یوتلست قطع می گردد با توجه به قدرت بالای سیگنال های پارازیت جدید و اثرات مخرب آن بر روی انسان ها می توان کاملا درک کرد که حکومت برای جان مردم هیچ ارزشی قائل نیست و به شدت از مردم می ترسد.
اینگونه پارازیت ها توسط وزارت اطلاعات و سپاه ارسال می گردد
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
چرا دفتر احمدی نژاد نوار را تکذیب کرد؟

انتشار گزارشی در سایت بازتاب که طی آن ماجرای تقلب انتخاباتی در سال ۸۸ از زبان محمود احمدی‌نژاد در گفت و گو با یکی از مقامات حکومتی افشاء شده بود، واکنش‌های تندی به دنبال داشته است. از یک سو سایت بازتاب از دسترس خارج شده و از سوی دیگر رسانه‌های حکومتی ضمن انتشار تکذیبیه دفتر احمدی نژادبا عنوان "نوار ۸ میلیونی رئیس جمهور" به باز خوانی انگیزه های این تکذیبیه پرداخته اند.

براساس گزارش بازتاب، احمدی نژاد نواری در اختیار دارد که در آن فردی در گفت‌و‌گو با وی از رای ۱۶ میلیونی اش سخن می‌گوید اما تاکید می‌کند که قرار شده رای وی را ۲۴ میلیون اعلام کنند تا شائبه تقلب پیش نیاید.

سایت بازتاب مدعی شده بود که خبر این نوار را با هدف خنثی کردن "توطئه نهایی دولت" زودتر منتشر کرده است. این گزارش ساعتی بعد از انتشار از روی سایت بازتاب حذف و روز دوشنبه نیز با وجود مسدود شدن سایت بازتاب، از سوی دفتر رئیس دولت صحت آن تکذیب شد.

بازتاب در زمان انتشار این خبر سه سناریو را درباره آن مطرح کرده بود: "برخی اخبارغیررسمی از آنچه که احمدی نژاد قصد دارد در آخرین دور افشاگریهایش به آنها اشاره کند، به موضوع انتخابات ۸۸ اشاره دارد.بنابر روایت گروهی از فعالان اقتصادی مرتبط با مشایی، برگ برنده احمدی نژاد نواری از مکالمات وی در بامداد 23 خرداد است. اگر واقعا چنین برنامه ای در دستور کار باشد، در مورد صحت خبر نوار مذکور، سه گزینه مختلف ممکن است: حالت نخست: نوار مذکور اصالت نداشته و برای جنگ روانی علیه شورای نگهبان و سایر دستگاه های نظام به آن دامن زده می شود.حالت دوم: نوار مذکور وجود داشته، اما واقعیت انتخابات ۸۸، متفاوت با آن است و احمدی نژاد قصد دارد با بحث ۱۶ میلیون، هم شورای نگهبان و نظام را متهم به تقلب کند و هم جایگاه خود را به عنوان منتخب واقعی مردم حفظ کند و القا نماید وی واقعا در انتخابات ۸۸ در صندوقها بیشترین رای را داشته است.حالت سوم:این نوار کاملا واقعیت دارد. اگرچه تیم احمدی نژاد ممکن است از این موضوع دامن زدن به حالت سوم را دنبال کند، اما به نظر می رسد حالت اول و دوم نزدیکتر به واقعیت باشد".

وجود این نوار اما از سوی دفتر محمود احمدی نژاد تکذیب شد. به نوشته خبرگزاری ها، در تکذیبیه احمدی نژاد آمده است:" انتشار دهندگان چنین مطالبی به دنبال ایجاد پیامدهای سوء نسبت به نتیجه آراء انتخابات، التهاب آفرینی و مقدمه سازی برای بلوا و آشوب هستند همان برنامه و سناریویی که قبلا هم - پیش از برگزاری انتخابات ۸۸ - از سوی برخی افراد ومحافل سیاسی مطرح و بعد از انتخابات به اجرا درآمد".

انتشار تکذیبه دفتر احمدی نژاد باعث شد تا رسانه های حکومتی نفس راحتی بکشند تا حدی که سایت رجانیوز که به ظاهر هم اکنون از مخالفان او به شمار می رود، در مطلبی نوشت: "خوشبختانه رئیس جمهور این خبر را تکذیب کرد".

اما ابراز خشنودی سایت های حکومتی و امنیتی و تکذیبیه دفتر احمدی نژاد موجب توجه افکار عمومی و بازنشر گسترده خبر سایت بازتاب شد.

در اینباره روزنامه مردمسالاری در گزارشی نوشت: "تکذيبيه دفتر رييس‌جمهور موجب شد تا افرادي که به اين خبر توجه نکرده يا آن را نديده بودند، ترغيب شوند تا از اصل ماجرا مطلع شوند. دفتر رييس‌جمهور در حالي اين خبر را که کمتر از يک ساعت در خروجي يک سايت فيلتر شده قرار گرفته بود و بازتاب چنداني نداشت رسما تکذيب کرد که روزانه ده‌ها خبر و اظهار نظر رسمي درباره کاستي‌هاي دولت در حوزه‌هاي مختلف به ويژه ارائه آمارهاي نادرست اشتغال و تورم و بيکاري و ... و همچنين تخلفات مالي نزديکان و وابستگان دولت منتشر مي شود اما کمتر به ياد داريم که دفتر رييس‌جمهور، اين خبرهاي رسمي را که توسط خبرگزاري‌هاي رسمي– و نه سايت‌هاي فيلتر شده و در زمان محدود – منتشر شده تکذيب کند. تکذيب خبر سايت بازتاب در مورد نوار ۸ ميليوني توسط دفتر رييس‌جمهور، حتي اگر با اين شائبه همراه نباشد که دولت قصد دامن زدن به اين خبرهاي غيرموثق را دارد، مي تواند موجبات تداوم اظهارنظرها در مورد اين موضوع و ايجاد گمانه‌زني‌ها و شايعات مختلف حول اين محور باشد که در شرايط کنوني کشور که در آستانه انتخابات، نياز به آرامش بيش‌از هر زمان ديگري احساس مي‌شود، چندان مفيد به فايده نخواهدبود؛ چراکه اينگونه رفتارها توسط دولت، زمينه افزايش حواشي انتخابات را فراهم مي‌سازد".

بالاگرفتن بحث ها و گمانه زنی درباره صحت و سقم این نوار موجب شد تا سایت بازتاب از دسترس خارج شودبا این حال، فواد صادقی، سردبیر این سایت در گفت و گویی با روزنامه "قانون" به "پشت پرده "این نوار پرداخت و گفت:" روز شنبه مطلبي در سايت بازتاب امروز منتشر شد كه در آن سناريوي تيم انتخاباتي آقاي احمدي نژاد افشا شده بود بر اساس اين سناريو قرار بود در صورت رد صلاحيت آقاي مشايي نواري از سوي دولت منتشر شود كه در آن ادعاهايي در مورد انتخابات ۸۸ مطرح شده است . ما هيچوقت مدعي صحت چنين نواري نشده ايم. ما گفتيم كه يا نواروجود خارجي دارد و اين‌كار براي فشار به نهادهاي ذي‌ربط صورت مي‌گيرد. يا نوار ساختگي است و براي عمليات جنگ رواني مطرح مي‌شود يا اينكه اين نوار بخشي از واقعيت است و كل واقعيت نيست. بر اساس تحليل ما صحت چنين نواري بعيد بود و حال كه نهاد رياست جمهوري بعد از ۴۸ ساعت سكوت واكنش نشان داده است نشان مي‌دهد كه اينها غافلگير شده و سناريوشان سوخته است".

وی افزود: "جریان انحرافی در فیس بوک یک صفحه دارد.در اين صفحه كه با اطلاع دقيق ما توسط افراد بسيار نزديك به راس هرم جريان انحرافي اداره مي‌شود از نوار مكالمه با فرزندان مقامات عالي رتبه نظام سخن به ميان آمده و اشاره شده است كه اين نوار هم در صورت رد صلاحيت مشايي منتشر خواهد شد . بدين ترتيب معلوم مي‌شود كه نوارسازي يكي از پروژه‌هاي اصلي دولت براي جنجال آفريني است كه با افشاگري ما تا حدود زيادي خنثي و به يك برگ سوخته تبديل شد".

گفتنی است طی ماه های گذشته شایعه ای در خصوص "افشاگری احمدی نژاد بر علیه مجتبی خامنه ای" دهان به دهان می چرخد و به نظر می رسد که منظور مدیربازتاب از "فرزند مقامات عالی رتبه" مجتبی خامنه ای باشد.

پیش از این سایت سحام نیوز از تهدید مرتضوی به افشای مکالمه اش با مجتبی خامنه ای در دادگاه کهریزک خبر داده بود.به نوشته این سایت علت غیر علنی شدن دادگاه کهریزک نیز به این نوار مربوط بوده است.

سحام نیوز نوشته بود: "در اولین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان کهریزک، سعید مرتضوی قرار بوده نوار مکالمه خود با مجتبی خامنه ای را به دادگاه ببرد و برای دفاع از خود آن را برای حاضران در دادگاه پخش کند. همین امر موجب شد تا دادگاه غیر علنی شود".

مدیرسایت بازتاب درحالی از وجود چنین نواری خبرداده و آنرا آخرین سناریوی افشاگری دولت دانسته که روز گذشته، سعید مرتضوی نیز در اظهاراتی خواستار علنی شدن دادگاه کهریزک شد.

به نوشته سایت شبکه ایران، او گفته است: "از شیوه برگزاری دادگاه ناراضی هستیم و از رییس قوه قضاییه و رییس دادگاه می خواهیم جلسات دادگاه را علنی برگزار کنند. موضوع دادگاه ما به عنوان اهرم تبلیغی و وسیله جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی شده است که اگر دادگاه علنی شود این جوسازی ها کاهش می یابد. در این پرونده هیچ موضوع محرمانه ای وجود ندارد. اگر اصحاب رسانه در جلسه دادگاه حاضر باشند و بدانند دلایل ارایه شده از سوی شکات و دفاعیات متهمان چیست ،علاوه بر دادگاه، افکار عمومی هم قضاوت عادلانه ای خواهد داشت. از روند برگزاری غیرعلنی دادگاه ناراضی هستم و از رییس دادگاه درخواست می کنم در صورت امکان از جلسه آینده دادگاه را علنی اعلام کنند.درقضیه کهریزک کوچکترین گناهی نداریم و تقصیری متوجه ما نیست".
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
معاون اول قوه قضاییه خبر داد:
پرونده‌های مشابه فساد ٣هزار ميلياردى در جمهوری اسلامی


در حالی که هفته گذشته اعلام شده بود سه نماینده مجلس، به دلیل دست داشتن در پرونده فساد 3هزار میلیارد تومانی محاکمه خواهند شد، ابراهیم رییسی، معاون اول قوه قضاییه گفته است که پیش از این پرونده‌های مشابه این فساد اقتصادی در جمهوری اسلامی وجود داشته است.

رییسی در این‌باره گفته است: "زمانی که در بازرسی کل کشور بودم پرونده‌ای وجود داشت که مبلغ آن با پرونده اخیر متفاوت، اما جنس کار یکسان بود. از جهت اینکه از یکسری منافذ در سیستم و نظام بانکی سوء‌استفاده شده و افرادی توانسته‌اند پول‌های بسیاری به جیب بزنند".

این سخنان رییسی در حالی بیان شده که مسوولان جمهوری اسلامی از زمان کشف این پرونده، تاکید کرده‌اند که چنین تخلفی در تاریخ جمهوری اسلامی بی‌سابقه بوده است. وی ادامه داده: "گزارشات در بخش‌های مختلف قوه قضاییه حاکی از عزم راسخ این دستگاه برای مبارزه با فساد اقتصادی است. اگر با یک نگاه دقیق‌تر به مبارزه با مفاسد اقتصادی نگاه کنیم، باید بسترهای فساد را در نظر بگیریم".

هم‌زمان صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه نیز به تمجید از عملکرد این نهاد در برخورد با پرونده‌های فساد خبر داد: "قوه قضاييه در اين خصوص كارهاي قابل توجهي انجام داده است كه نمونه روشن آن رسيدگي به پرونده فساد بزرگ بانكي است؛ در حالي كه بسياري از رسانه‌هاي غربي و حتي برخي رسانه‌هاي داخلي از ابتداي رسيدگي به اين پرونده از ناتواني قوه قضاييه در رسيدگي سخن مي‌گفتند و هجمه‌هاي زيادي عليه دستگاه قضا به راه انداختند اما همگان ديدند كه قوه قضاييه فارغ از تمام فشارها در يك روند معقول و منطقي به پرونده رسيدگي كرد".

او اضافه کرده: "متاسفانه برخي از افراد صلاحيت دادگاه را زير سوال برده‌اند و حتي درعنوان اتهامي افساد في‌الارض تشكيك كرده‌اند، در حالي كه صلاحيت رسيدگي به پرونده متهماني كه در كيفرخواستشان عناوين اتهامي فساد في‌الارض است، مرجع رسيدگي جز دادگاه انقلاب كجا مي‌تواند باشد و آيا اخلالگران اقتصادي با قيود خاص خودش مطابق قانون مفسد في‌الارض شناخته نشده است؟... در جايي كه در پرونده‌اي براي قاضي محرز شده كه فساد في‌الارض و اخلال اقتصادي رخ داده است؛ احتياط معنا ندارد و اگر چنين باشد بايد در تمام آرا همين سخن را گفت".

پرونده فساد اقتصادی سه هزار میلیارد تومانی، بیش از ۵۵ متهم داشت که احکام مختلفی برای آن‌ها صادر شد. از آن جمله می‌توان به صدور حکم اعدام برای چهار تن از متهمان این پرونده و همچنین صدور احکام حبس ابد و یا زندان‌های طولانی مدت اشاره کرد.

این احکام در حالی صادر شده که براساس اعلام ناصر سراج، قاضی این پرونده، مهرگان خسروی برادر مه‌آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده، یک روز قبل از بازداشت برادرش از کشور گریخت و به برزیل رفت. سراج اضافه کرده بود که "اقدامات لازم انجام شده است تا این فرد نیز بازگردد". علاوه بر مهرگان امیرخسروی، سال گذشته محمدرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی نیز از کشور خارج و در کانادا ساکن شد. از خاوری به عنوان یکی از متهمان این پرونده نام برده می‌شود و اخیرا نام وی در فهرست افراد تحت تعقیب پلیس بین‌الملل نیز قرار گرفته است.

در جریان دادگاه، نام برخی از مسوولان دولتی و نمایندگان مجلس در این پرونده مطرح شد. از جمله افراد بازداشت شده در رابطه با این پرونده می‌توان از حمید پورمحمدی٬ قائم‌مقام بانک مرکزی و یکی از اقوام اسفندیار رحیم‌مشایی نام برد. همچنین نام حمید بهبهانی و یکی از معاونان وزیر صنایع نیز در دادگاه مطرح شده بود. همچنین محمد جهرمی عضو اسبق شورای نگهبان و مدیرعامل سابق بانک صادرات نیز از دیگر متهمان این پرونده است. حدود ۱۶ نماینده مجلس نیز در این پرونده به عنوان متهم حضور دارند. مهدی فراهانی٬ نماینده دادستان٬ در جلسات دادگاه گفته بود که برخی از نمایندگان مجلس، بازنشستگان قضایی- امنیتی، اطلاعاتی، سازمان خصوصی سازی و مدیران بانک‌ها نیز در این اختلاس دست داشته‌اند.

در پرونده‌ی اختلاس سه هزار میلیارد تومانی نام اسفندیار رحیم مشایی و برخی عوامل دولتی چندین بار مطرح شده است. پیش از این برخی رسانه‌های اصول‌گرا نیز با اعلام این مطلب که رحیم‌مشایی پشت پرونده اختلاس بزرگ است٬ خواستار آن شده بودند که قوه قضاییه با وی برخورد کند؛ اگرچه چند ماه پیش پورمحمدی٬ رییس سازمان بازرسی کل کشور گفته بود که مدرکی علیه مشایی در این پرونده موجود نیست.

چند هفته پس از برگزاری آخرین جلسه دادگاه پرونده‌ی اختلاس سه‌هزارمیلیارد تومانی ٬ مهرگان امیرخسروی، رییس هیات مدیره‌ی شرکت امیر منصور آریا، در دو نامه‌ی جداگانه خطاب به مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور و محمود هاشمی شاهرودی، رییس پیشین قوه‌ی قضائیه جمهوری اسلامی، پرده از برخی مسایل درباره‌ی این پرونده برداشته و آن دو و دیگر مسئولان را شریک در این اختلاس معرفی کرده بود.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
درگیری دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز

سخنرانی مصطفی کواکبیان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه شهید چمران اهواز با درگیری دانشجویان همراه بود.

به گزارش دانشجونیوز، مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری در این سخنرانی به شدت از سیاست های دولت انتقاد کرده است که همین امر باعث ایجاد درگیری لفظی و بعد فیزیکی دانشجویان موافق و مخالف شده است.

بنا به گزارشات رسیده کواکبیان، به علت شدت درگیری ها توسط نیروهای انتظامات دانشگاه شهید چمران اهواز به بیرون از محل سخنرانی هدایت شد.

گفتنی است که ماموران حراست و مسئولان برگزاری برخی دوربینهایی که این وقایع را ضبط کرده بودند را توقیف کردند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
مدير سايت «بازتاب» پس از انتشار خبر «نوار ۸ ميليونی» بازداشت شد


گزارش‌های رسيده از ايران حاکی است که علی غزالی، مدير سايت «بازتاب»، به دليل درج خبری مبنی بر انتشار «نوار ۸ ميليونی» محمود احمدی‌نژاد درباره تقلب در انتخابات سال ۱۳۸۸ بازداشت شده است.

اين سايت که گفته می‌شود افراد جدا شده از سايت «تابناک» نزديک به محسن رضايی، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، آن را اداره می‌کردند از هفته پيش از دسترس خارج شده است.

دسترسی به اين سايت پس از آن قطع شد که «بازتاب» مطلبی را با عنوان «نوار ۸ ميليونی، بگم بگم احمدی‌نژاد پس از رد صلاحيت مشايی است؟» منتشر کرد و در آن نوشت: «محمود احمدی‌نژاد نواری در اختيار دارد که ثابت می‌کند رای واقعی وی در انتخابات سال ۸۸ حدود ۱۶ ميليون نفر بوده و نظام ۸ ميليون رای به نفع وی تقلب کرده است.»

اشاره اين سايت به رای ۲۴ ميليونی محمود احمدی نژاد است که توسط وزارت کشور اعلام شد. نتيجه انتخابات ۸۸ با اعتراض‌های گسترده ای در ايران روبرو شد که سرکوب شديد نيروهای امنيتی و انتظامی را به دنبال داشت و در جريان آن دهها نفر کشته شدند.

بازتاب پس از چند ساعت خبر «نوار هشت ميليونی» را از روی خروجی خود برداشت ولی يک روز بعد دوباره آن را منتشر کرد.

سايت کلمه، نزديک به مخالفان دولت، خبر داده است که پس از انتشار این خبر، علی غزالی، مدير مسوول بازتاب، توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده و هيچ اطلاعی از وی در دست نيست.

بر اساس اين گزارش، يکی از اعضای تحريريه اين سايت نيز دستگير شده است ولی منابع امنيتی و اطلاعاتی هنوز اين خبر را تاييد نکرده‌اند.

خبر «نوار ۸ ميليونی» با واکنش دفتر رياست جمهوری ايران روبرو شد و اين دفتر پس از دو روز از انتشار خبر اعلام کرد: «در پی انتشار مطلبی غيرواقعی و دروغين با موضوع "نوار ۸ ميليونی رييس‌جمهوری..." توسط يکی از سايت‌های خبری که گرايشات خاص سياسی آن بر همگان آشکار است صراحتا تاکيد می‌شود که اصل موضوع مطرح شده در آن و آنچه به رييس‌ محترم جمهوری نسبت داده شده است کاملا بی اساس و کذب محض است».

دفتر محمود احمدی نژاد و سايت‌های نزديک به دولت خواستار آن شده بودند که «دستگاه‌های مسئول» به اين موضوع رسيدگی کنند.

فواد صادقی، سردبير «بازتاب» در گفت و گو با روزنامه «قانون» گفته است که با انتشار اين خبر «سناريوی دولت» را افشا کرديم.

وی افزوده است: «ما گفتيم که يا نوار وجود خارجی دارد و اين‌کار برای فشار به نهادهای ذيربط صورت می‌گيرد. يا نوار ساختگی است و برای عمليات جنگ روانی مطرح می‌شود يا اينکه اين نوار بخشی از واقعيت است و کل واقعيت نيست».

آقای صادقی تاکيد کرده است: «بر اساس تحليل ما صحت چنين نواری بعيد بود و حال که نهاد رياست جمهوری بعد از ۴۸ ساعت سکوت واکنش نشان داده است نشان می‌دهد که اينها غافلگير شده و سناريو ايشان سوخته است».

سايت بازتاب در يک سال فعاليت خود بارها فيلتر و از دسترس خارج شده بود. اين سايت پس از آن راه اندازی شد که وبسايت «آينده» متعلق به این گروه، فعاليت خود را متوقف کرد.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
آیا اینترنت تا زمان انتخابات قطع خواهد شد؟


بیش از دو ماه پس از زمانی که سرعت اینترنت در کشور به حدی کاهش یافت که حتی دسترسی کاربران به ایمیل های شان را تقریبا غیر ممکن و دسترسی به سایت هایی که خارج از دامنه.ir هستند را به شدت دشوار کرده است، محمد سلیمانی، وزیر پیشین مخابرات با بیان این جمله که "حتی من هم به سختی می توانم به جیمیل ام دسترسی داشته باشم" به جمع معترضان به وضعیت اینترنت پیوست.

دولت از زمان دور جدید افت شدید سرعت اینترنت تا دو روز پیش هرگونه اخلال در این شبکه را از اساس انکار می کرد، اما سرانجام اعتراف کرد که سرعت اینترنت کاهش یافته و البته دلیل آن را به خارج از مرز ها نسبت داده و می گوید که کابل اصلی قطع شده به زودی مشکل برطرف خواهد شد.
اعتراف دیرهنگام دولت ایران به افت شدید سرعت اینترنت پس از آن صورت گرفته که بسیاری از رسانه ها، این کاهش سرعت را بخشی از طرح امنیتی حکومت برای جلوگیری از وقوع آنچه که "فتنه 92" می خواند، دانسته اند و معتقدند که این کاهش سرعت تا مرز قطع کامل اینترنت در زمان انتخابات پیش خواهدرفت.
بنابراین گزارش، افت سرعت اینترنت در ایران پس از آنکه شایعاتی مبنی بر افشاگری های احتمالی محمود احمدی نژاد درباره مقامات عالیرتبه حکومت قوت گرفت، تشدید شده به نظر می رسد که بخشی ازآن بی ارتباط با بیم از وقوع ناگهانی این افشاگری های احتمالی نیست. حکومت ایران البته هرگونه ارتباط بین کاهش سرعت اینترنت با انتخابات را انکار می کند و از مشکلات فنی سخن می گوید.
به گزارش ایسنا، علی حکیم جوادی رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات در این باره گفته است: "پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت. در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویس‌ها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد می‌شد و اکنون نمی‌توان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست".
او افزوده است: "اکنون سایت‌های.ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده می‌شود اثر خواهد گذاشت. اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمی‌گردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویس‌ها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب می‌شود. در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساخت‌ها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است".
در عین حال سایت فرارو در گزارشی می نویسد: "شرکت ارتباطات زیر ساخت قطعی کابل های بین المللی در کانال سوئز را علت کندی و اختلال در اینترنت کشور اعلام کرد. با وجود اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت وعده داده بودند که دیگر از قطعی و کندی سرعت اینترنت خبری نخواهد بود باز هم کاربران اینترنت در چند روز اخیر شاهد افت سرعتی بودند که فرقی با قطعی نداشت. با وجود اینکه هیچیک از مسئولان قطعی اینترنت را نمی پذیرفتند، با طولانی شدن این دوران، مسئولین شرکت زیر ساخت علت مشکل انکار شده را بیان کردند. شرکت زیر ساخت عنوان کرده است قطعی و اختلال در سرعت اینترنت ناشی از قطعی کابل های بین المللی سوئد بوده که به زودی با اتصال مجدد آن اختلال و کندی برطرف خواهد شد. طبق اعلام شرکت ارتباطات زیر ساخت به منظور رفع این مشکل اقدام ایجاد مسیر های جایگزین جهت ترانزیت ارتباطات بین الملل از جمله استفاده از مسیر ترانزیت شمال – جنوب از طریق پروژه ارتباطات ایران – اروپاEPEG نموده است که بزودی فاز اول این پروژه افتتاح خواهد شد".
اعتراف به کندی سرعت اینترنت پس از یک ماه سکوت در اینباره و نیز تکذیب هرگونه کاهش سرعت صورت گرفته است.
پیش از این حسن کریمی مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت بروز هرگونه اختلال، کندی و قطعی در شبکه اینترنت کشور در روزهای اخیر را تکذیب کرد و از افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به ۱۷۳ لینک STM1 خبر داده بود.
او گفته بود: "کل پهنای باند شبکه اینترنت ۱۵۷ لینک STM1 بود که با توسعه انجام شده و افزایش ۱۶ لینک STM1 به این شبکه در حال حاضر ظرفیت اینترنت شبکه بین الملل کشور به ۱۷۳ لینک STM1 رسیده است. اگرچه افزایش ظرفیت پهنای باند به معنای افزایش سرعت شبکه اینترنت است اما این الزما به این معنی نیست که مشترکی که تاکنون از اینترنت استفاده می کرده سرعت بیشتری را احساس کند. شرکت ارتباطات زیرساخت مستقیما با کاربران نهایی ارتباطی نداشته و کاربران با یک واسطه تحت عنوان شرکتهای اینترنتی به زیرساخت وصل می شوند. اینکه کاربران با چه سرعتی اینترنت دریافت می کنند باید از سوی توزیع کنندگان پهنای باند به آن پاسخ داده شود چرا که افزایش ظرفیت پهنای باند مستقیما به سرعت اشتراک کاربر مربوط نمی شود. ظرفیت ۱۵۷ لینک STM1 به طور کامل استفاده شده بود به همین دلیل برای تامین درخواست های جدید شرکت های توزیع کننده ترافیک اینترنت افزایش ظرفیت پهنای باند در دستور کار قرار گرفت. بنابراین چیزی به نام افت سرعت اینرنت وجود ندارد".
وزارت مخابرات در حالی سر انجام یک ماه پس از انکار به افت شدید سرعت اینترنت اعتراف کرده که به اعتقاد سایت کلمه، این کاهش سرعت به دلایل امنیتی صورت گرفته و بخشی از برنامه نهادهای امنیتی برای کنترل اوضاع در آستانه انتخابات است.
سایت کلمه نوشته است: "نفس اینترنت در کشور به شماره افتاده و هر روز سرعت دسترسی کاربران به اینترنت کم و کمتر می شود. با این همه نهادهای مربوطه یا زیر بار قطعی و اختلالات اینترنت نمی روند و یا از عامل اصلی آن اظهار بی اطلاعی می کنند. سرمنشا این مشکلات از کجاست؟ این اقدام عامدانه در کاهش تا قطع دسترسی به اینترنت هر روز فاز تازه ای به خود می گیرد و چنانچه پیش از این در گزارشی به برنامه دولت برای کاهش مرحله به مرحله سرعت اینترنت تا انتخابات پرداختیم، دسترسی کاربران اینترنت به سرویس های مختلف محدود تر شده و یا کاملا قطع می شود.اگر تا پیش از این سرویس های گوگل هدف این دستکاری قرار گرفته بود، حالا اسکایپ و اوو و یاهو وا وایبر، هات میل وحتی برخی مقاطع سایت های حکومتی نیز مشمول این عدم دسترسی شده اند.بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، که گزارش هایی از آنها هم به کلمه رسیده، کاهش سرعت شبکه اینترنت و دستکاری های وسیع در سرعت و دسترسی کاربران به شبکه جهانی اینترنت تا زمان انتخابات ریاست جمهوری شدت بیشتری خواهد گرفت".
کلمه افزوده است: "اما این روزها در پاسخ به اعتراضات کاربران،‌ شرکتهای اینترنتی پاسخی شفاف برای این نابسامانی به وجود آمده ندارند و تنها می گویند که شرکت ارتباطات زیرساخت در تامین پهنای باند اینترنت تبعیض قائل می‌شود و محدودیتها را یکسان اعمال نمی کند. چنانچه در همین زمینه خبرگزاری مهر به نقل از مدیر یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت گزارش می دهد: از تقریبا ۲ ماه گذشته اختلال در پروتکل های اینترنتی و سرویس های اینترنت به وجود آمده و اگرچه شرکتهای اینترنت در جایگاه مصلحت اندیشی مسائل کشور نیستند اما آنچه از دیدگاه این شرکتها باید رفع شود تبعیضی است که در ارائه پهنای باند به شرکتهای اینترنتی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت صورت می گیرد. به عبارتی محدودیتها یکسان اعمال نمی شود و براین اساس شرکتها خودشان باید کشف کنند که اینترنتشان در چه بخش هایی دچار عدم سرویس دهی است.آنچه واضح است طی ۳ ماهه گذشته هیچ کس در شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی پهنای باند پاسخگو نیست و تاکنون پاسخ روشنی به توزیع کنندگان اینترنت و خریداران پهنای باند نداده اند و براین اساس هیچ یک از بندهای قرارداد کیفیت سطح سرویس – SLA – اجرا نمی شود".
کلمه می افزاید: "بررسی های بیشتر نشان می دهد که ریشه این دستکاری ها را باید در شورایی جست که به دستور شخص رهبری ایجاد شده است: مجموعه ای با عنوان «شورای عالی فضای مجازی».دستور تشکیل «شورای عالی فضای مجازی» به ۱۷ اسفند سال ۹۰ باز می گردد که با دستور آیت الله خامنه ای این شورا با هدف اعمال مدیریت حاکمیت بر فضای اینترنت ایجاد و اعضای آن نیز از سوی وی مشخص شدند. «مقابله با آسیب‌های اینترنت و استفاده از فرصت‌های» از جمله اهدافی بود که در تشکیل «شورای عالی فضای مجازی» از سوی رهبری به آن اشاره شده است.طی دو سال گذشته محدودیت‌های فراوانی برای کاربران اینترنت در ایران اعمال شده است٬ اما حکومت به نتایج دلخواه خود از این محدودیت‌ها دست نیافته است.حضور سپاه٬ وزارت اطلاعات و پلیس در این شورا خود حاکی از نگرش امنیتی بر فضای «شورای عالی مجازی» بوده که همزمان با انتخابات برنامه های تازه ای از سوی آنها برای محدودیت دسترسی به اینترنت اعمال شده است. وبلاگ ها، وبسایت ها و شبکه های اجتماعی مجازی مختلف را باید تنها رسانه های آزاد از کنترل حکومتی تلقی کرد که با وجود محدودیت های گسترده تا امروز نقشی عمده در سازماندهی اعتراضات پس از انتخابات سال ۸۸ و با گذر از آن مقطع در انعکاس صحیح رویدادهای داخلی ایفا کرده اند که حاکمیت حالا در صدد محدودسازی بیشتر آنها در آستانه انتخابات برآمده است. به نظر می رسد هدف واقعی از تشکیل این مرکز، چیزی غیر از محدود کردن روزافزون دسترسی کاربران داخلی به شبکه جهانی اینترنت و روابط نسبتا خارج از کنترل حکومت نبوده است".
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
انهدام محموله موشک‌های ایرانی در سوریه


در چهاره ماه گذشته اسرائیل دوبار مسیر سلاح به حزب‌الله را قطع کرده است. اگر این خبر درست باشد این دومین حمله اسرائیل طی دو روز و سومین حمله امسال است.

مقامات آمریکا روز شنبه گفتند، حمله هوایی اسرائیل نیمه شب پنجشنبه محموله موشک‌های زمین به زمین ایران را که اسرائیل معتقد است مقصد آن حزب‌الله بوده در سوریه هدف قرار داد. این نشان می‌دهد که با افزایش اغتشاش در سوریه، مخاطرات برای اسرائیل و حزب‌الله فزونی یافته است.

ایران و حزب‌الله هر دو از بشار اسد حمایت می‌کنند. اما با افزایش درگیری آن‌ها علاقمند هستند سلاح‌های پیشرفته بیشتری به سمت حزب‌الله روانه شود تا در صورت سقوط دولت اسد که منجر به قطع این مسیر تبادل می‌شود با مشکل روبرو نشوند.

به گفته مقامات آمریکایی، در زمان حمله این محموله که از ایران بار زده شده بود در انباری در فرودگاه بین‌المللی دمشق نگهداری می‌شد.

ایران به دنبال این بوده که با بالابردن توان نظامی حزب‌الله از این گروه به عنوان عاملی بازدارنده در مقابل حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای خود استفاده کند.

در لبنان، برخی از تحلیلگران می‌گویند این اعتقاد وجود دارد که حزب‌الله در صورت برخورداری از قدرت بیشتر می‌تواند به عنوان یک متحد برای آقای اسد محسوب شود، که در صورت اجبار به ترک سوریه به این گروه پناه ببرد.

اسرائیل به نوبه خود بارها هشدار داده که حتی اگر یک دولت جدید هم در سوریه بر سر قدرت بیاید اجازه نمی‌دهد حزب‌الله سلاح‌هایی دریافت کند که بازی را تغییر دهد.

آمریکا استفاده اسد از سلاح شیمیایی را خط قرمز اعلام کرده است و دولت اوباما به بازداشتن آقای اسد در این مورد فکر می‌کند. در این میان حمله اسرائیل می‌تواند این را به روشنی نشان دهد که این کشور کاملا آماده است که از خط قرمزهای خود دفاع کند.

ایهود یاری، از موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن مستقر در اسرائیل می‌گوید: «اسرائیلی‌ها می‌گویند، باشد، این جنگ داخلی به هر مسیری که می‌خواهد برود، ما خط قرمز خود را داریم و با خط قرمز اوباما متفاوت است.»

روز جمعه خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد که شورشیان سوری به فرودگاه دمشق حمله کرده‌اند و به یک هواپیما و منبع سوخت راکت پرتاب کرده‌اند. مقامات آمریکایی می‌گویند این اقدام در جهت پنهان کردن این واقعیت است که هدف این حمله انبار مملو از موشک بوده است.

یک مقام آمریکایی گفت، این‌ها موشک‌های فاتح 110 ساخت ایران بوده است که با سوخت جامد خود می‌تواند از جنوب لبنان تل‌آویو را هدف قرار دهند. دو مقام دفاعی اسرائیل هم گفته اند این محموله همچنین شامل موشک‌هایی بوده که سوریه از روی سلاح‌های روسی ساخته و حدود 680 کیلومتر برد دارند و می‌توانستند جنوب اسرائیل را از لبنان هدف قرار دهند.

هنوز مشخص نیست این محموله قرار بوده مورد استفاده حزب‌الله قرار گیرد یا خود رژیم اسد، اما یک مقام آمریکایی می‌گوید این انبار تحت کنترل حزب‌الله و نیروی قدس ایران بوده است.

این اعتقاد وجود دارد که در حال حاضر حزب‌الله موشک‌های بیشتری نسبت به درگیری سال 2006 با اسرائیل، که یک سوم جمعیت این کشور را مجبور به پناه گرفتن کرد، در اختیار داشته باشد.

در این حمله شبانه، جنگنده‌های اسرائیلی از سلاح‌های هوا به زمین استفاده کردند و این انبارها را از خارج از حریم هوایی سوریه و از آسمان لبنان هدف قرار دادند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
سناریوی مجلس و دولت برای مردم
کاهش یارانه نقدی به ۳۰ هزارتومان




یک روز پس از اعلام نظر کمیسیون تلفیق مجلس نهم درباره ادامه هدفمندی یارانه ها که دو گزینه کاهش مبلغ یارانه نقدی و یا حذف بخشی از شهروندان از دریافت یارانه را پیش پای دولت گذاشت، محمود احمدی نژاد نسبت به آن واکنش نشان داد و دبیر ستاد هدفمندی نیزبا اعلام اینکه "نمی توان بیش از ۲۰ درصد از خانوارها را از پرداخت یارانه نقدی حذف کرد" خبر داد که بر اساس مصوبه فعلی مجلس مبلغ یارانه نقدی به ۳۰ هزارتومان کاهش پیدا می کند.

اما محمود احمدی نژاد در جریان سفر به ارومیه در واکنش به مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس درباره کاهش مبلغ یارانه نقدی و یا حذف بخشهایی از شهروندان از دریافت یارانه نقدی گفت: "یارانه‌ها مال مردم است و هیچ‌کس نمی‌تواند یک قران از آن را کم کند."

وی با اعلام ارقامی غیر واقعی در مورد تورم افزود: "از چپ و راست می‌خواهند مانع شوند و همه غربی‌ها و دنباله‌هایشان در داخل زمانی می‌گفتند هدفمندی یارانه‌ها ۵۰ درصد تورم ایجاد می‌کند در حالی که اجرا شد و بیشتر از ۵ تا ۶ درصد تورم به وجود نیامد و امروز همه تحریم‌ها و بازی با بازار ارز را بر سر هدفمندی‌ها خراب می‌کنند و می‌گویند اگر هدفمندی به طور کامل اجرا شود، بنزین هفت هزار تومان خواهد شد. اما اگر هدفمندی صددرصد اجرا شود بنزین بیشتر از دو هزار تومان نخواهد شد و بیش از آن را به جیب مردم خواهیم گذاشت."

او همچنین تاکید کرد: "می‌گویند ۴۵ تومان به جیب مردم گذاشته‌ای و ۹۰ تومان از جیب مردم برداشته‌ای. در حالی که من می‌گویم شما این پول را از جیب مردم برداشته‌اید. در سال اقتصاد ایران یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان گردش مالی دارد و در سال کل یارانه‌ای که می‌دهیم ۴۱ هزار میلیارد تومان است، ۹ هزار میلیارد تومان از این مبلغ از قدیم در قانون بودجه برای نان، برق و شیر و ۳۲ هزارتای بقیه را از مردمی می‌گیریم که مصرف و درآمد بالایی دارند تا به طور مساوی بین مردم تقسیم کنیم. کجای این کار اشکال دارد؟"

در همین حال دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها نیز با اشاره به اینکه "نمی توان بیش از ۲۰ درصد از خانوارها را از پرداخت یارانه نقدی حذف کرد" خبر داد که "با مطالعات انجام شده به این جمع بندی رسیدیم که به همه افرادی ثبت نام کرده‌اند یارانه پرداخت و برای حذف افراد از روش «خود انصرافی» استفاده کنیم."

محمدرضا فرزین در نشست خبری خود با رسانه ها ضمن این ادعا که "دولت هیچ برنامه‌ای برای کاهش یارانه نقدی ندارد و این امر را تکذیب می‌کند" از مذاکره دولت و مجلس درباره مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس خبرداد و گفت: "از سوی مجلس اعلام شده که فرصتی به این موضوع اختصاص داده می‌شود تا دوباره نظرات‌مان را مطرح کنیم و امیدواریم که این رقم اصلاح شود."

او در نهایت اعلام کرد که "با مصوبه فعلی میزان یارانه نقدی۳۰ هزار تومان می‌شود که امیدواریم مشکل در مذاکرات حل شود، اما همان طور که اعلام کردم دولت هیچ برنامه‌ای برای کاهش یارانه نقدی و افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی در صورت عدم ورود به گام دوم ندارد. "

وی درعین حال افزود: "در صورت ادامه گام اول، یارانه نقدی کاهش نیافته و هیچ فردی از دریافت یارانه نقدی حذف نمی‌شود البته شرایط باید به گونه‌ای باشد که منابع لازم برای پرداخت یارانه نقدی به دولت فراهم باشد. در حال حاضر حدود سالانه 40 هزار میلیارد تومان به خانوارها یارانه نقدی پرداخت می‌شود، بنابراین اگر بخواهیم گام اول را ادامه دهیم شرایط باید به گونه‌ای باشد که این منابع تامین باشد."

اظهارات محمود احمدی نژاد و همچنین محمدرضا فرزین درشرایطی است که روز شنبه سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس به صراحت از توقف طرح هدفمندی یارانه ها و دو گزینه "کاهش مبلغ" و یا حذف بخش هایی از شهروندان از دریافت یارانه در سال جاری خبرداده بود.

جعفر قادری طی یک نشست ویژه خبری درباره آخرین مصوبات این کمیسیون مجلس اعلام کرده بود که "دولت اجازه پرداخت یارانه بیشتر از عملکرد قانون هدفمندی در بهمن ماه ۹۱ در بخش توزیع یارانه را ندارد که با این وجود با توجه به درآمد مبلغ ۵۰ هزارمیلیارد تومانی، مصوب، تنها راه دولت این است که یا تعداد دهک ها را کاهش دهد یا مبلغ هدفمندی یارانه پرداختی مردم را کم کند."

او در توضیح افزوده بود: "پیشنهادات مختلفی در کمیسیون مطرح شد و همه اعضا اصرار داشتند که در این موضوع مستند به قانون عمل شود. بر این اساس باید ۱۰ درصد درآمد هدفمندی یارانه‌ها یعنی مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان برای کمک به بخش سلامت اختصاص یابد و از ۴۵هزار میلیارد تومان باقی مانده ۵۰ درصد یعنی معادل ۲۲۵۰۰ هزار میلیارد تومان به خانوار‌ها و ۳۰ درصد معادل ۱۳۵۰۰ میلیارد تومان برای کمک به بخش تولید و ۲۰ درصد یعنی تا مبلغ ۹هزار میلیارد تومان سهم بودجه عمومی دولت خواهد بود."

به گفته وی "براساس مصوبه دیگر کمیسیون دولت می تواند تا ۱۰ درصد اعتبارات مربوط به هر کدام از ردیف های هدفمندی را به ردیف دیگر اختصاص دهد. به عنوان مثال ۱۰ درصد از سهم تولید یا ۱۰ درصد از سهم دولت را به یارانه نقدی اضافه کند...اگر دولت بخواهد ۱۰ درصد از سهم بخش دیگری را برای پرداخت یارانه نقدی اختصاص دهد، میزان یارانه خانوار‌ها ۲۷ هزار میلیار تومان خواهد شد این در حالی است که عملکرد ۱۲ ماه گذشته دولت ۴۲ هزار میلیارد تومان بوده است. اگر قرار باشد بر اساس سال گذشته عمل شود دولت باید دهک‌ها را کاهش دهد یا یارانه نقدی را کم کند زیرا اگر دولت بخواهد مبلغ ۴۵۵۰۰ تومان به ۵ یا ۶ دهک اختصاص دهد باید حداقل ۲ یا ۳ دهک را حذف کند."



افزایش بی سابقه تورم

دولت و مجلس در شرایطی به کشمکش درباره پرداخت ۴۵ هزارتومان یارانه نقدی یا کاهش مبلغ و حذف بخش‌هایی از شهروندان مشغولند که روز گذشته مرکز آمار ایران و همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی آخرین آمار و ارقام درباره تورم و گرانی در کشور را منتشر کردند؛ آماری که با ادعاهای احمدی‌نژاد درتناقض است و از گرانی بیشتر از ۶۰ درصدی مواد غذایی و تورمی نزدیک به ۴۰ درصد حکایت دارد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی با انتشار گزارشی اعلام کرد که "نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه ۱۳۹۲ نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین ماه ۱۳۹۱ معادل ۳۲/۳ درصد است."

همچنین مرکز آمار ایران با انتشار گزارشی ضمن اعلام رسمی تغییر سال پایه آماری از سال ۱۳۸۱ به سال ۱۳۹۰ اعلام کرد که شاخص قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری کشور در فروردین ماه سال ۱۳۹۲ براساس سال پایه جدید (سال ۱۳۹۰) با افزایش مواجه بوده و نرخ تورم نقطه به نقطه در فروردین ماه به ۳۸/۷ درصد رسیده است، ضمن اینکه این مرکز نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه سال ۹۲ را برخلاف بانک مرکزی معادل ۲۹/۸ درصد اعلام کرد.

بنا بر این گزارش مرکز آمار همچنین "شاخص مواد خوراکی و آشامیدنی نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵۹/۶ درصد افزایش نشان می‌دهد و نرخ تورم دوازده ماهه این گروه ۴۷/۱ درصد است".

در فروردین ماه سال جاری هم رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کشور تاکید کرده بود که "قدرت خرید پول ملی به نصف یا حتی ثلث کاهش یافته است."

محمد نهاوندیان گفته بود: "در حال حاضر کشور شاهد تکانه تورمی بی‌سابقه‌ای است که بر این اساس، در سطح عمومی قیمت‌ها شاهد جهش بزرگی هستیم. به تناسب این جهش قیمتی، قدرت خرید پول ملی نیز به شدت افت پیدا کرده است و اگر در قبال ارز خارجی حساب کنیم، قدرت خرید پول ملی به نصف یا ثلث تقلیل یافته است."

پیش از نهاوندیان احمد توکلی نیزاعلام کرده بود که "طی ۱۰ ماه از ابتدای آذر سال ۹۰ تا ۸ مهر سال ۹۱ ارزش پول ملی ۱۱۳درصد کاهش یافته است."
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
[font#FF8000] سقوط شاخص کیفیت زندگی و نرخ ازدواج
امید ایرانیان به کمترین حد رسیده

[/font]

بیکاری گسترده ، تورم دو رقمی ، تحریم‌های اقتصادی سنگین، اجرای طرح‌های متعدد سرکوب اجتماعی و ده‌ها حادثه و رخداد اقتصادی-سیاسی-اجتماعی دیگر از جمله عواملی است که باعث شده تا به گفته یک نماینده مجلس شاخص کیفیت زندگی مردم ایران بر اساس استانداردهای جهانی ۶۲ رتبه افت کند.

همزمان نشانه‌های دیگری هم در تایید این افت منتشر شده است که طی آن سازمان ثبت اسناد از کاهش بی‌سابقه آمار ازدواج در کشور خبر داده و دلیل آن را بیکاری و ناتوانی مالی جوانان برای ازدواج دانسته است.

در همین حال، روزنامه دنیای اقتصاد هم در گزارشی، نرخ تورم را بر اساس اطلاعات غیر شفاف و نا‌دقیق دولتی محاسبه و اعلام کرده که این نرخ حتی با محاسبات نرخ‌های اعلامی دولت از مرز ۴۰ درصد گذشته است.

بنا به گزارش فرارو، افت ۶۲ رتبه‌ای شاخص کیفیت زندگی ایرانیان را ارسلان فتحی‌پور، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرده و گفته است: "رتبه کیفیت زندگی مردم ایران در مقایسه با دیگر کشورهای جهان طی پنج سال اخیر ۶۲ رتبه تنزل کرده است. شاخص کیفیت زندگی که به صورت سالانه، بین ۱۹۴ کشور جهان ارزیابی و منتشر می‌شود، نشان می‌دهد که کیفیت زندگی مردم ایران، در مقایسه با دیگر کشورهای جهان، از رتبه ۸۸ در سال ۲۰۰۵ به رتبه ۱۵۰ در سال ۲۰۱۰ میلادی، کاهش پیدا کرده است".

وی افزوده است: "این رتبه‌بندی نشان می‌دهد که هزینه زندگی در ایران ۷۱٪ افزایش پیدا کرده است و حتی گرجستان و آذربایجان دو پله بالا‌تر از ایران ایستاده‌اند. می‌توان گفت مدیران و برنامه‌ریزان نتوانسته‌اند به هدف تبدیل شدن ایران به قدرت اول منطقه نزدیک شوند و در عمل، کشوری مانند ترکیه، با مدیریت و برنامه‌ریزی بهتر، توانسته است تا سطح کیفی زندگی در این کشور را افزایش دهد و در مقابل، کشور ما، در عمل، درجا زده است".

او تأکید کرده که "در ایران شاخص‌های کیفیت زندگی در بین شهر‌ها و روستاهای استان‌های مختلف «به عدالت» توزیع نشده است". ارسلان فتحی‌پور منبع آمارهای خود را ذکر نکرده، اما گفته است که "تعریف شاخص‌های کیفیت زندگی شامل مواردی چون بهداشت، آموزش، رفاه اقتصادی، شادکامی، و کنترل داشتن بر فرصت‌های زندگی می‌شود".

گفتنی ست ایران در ماه‌های اخیر با افت دیگر شاخص‌ها از جمله رشد اقتصادی در نازل‌ترین سطح در منطقه خاورمیانه قرار گرفته است. ایران همچنین در حال حاضر پایین‌ترین میزان سطح جذب سرمایه گذاری خارجی و به تبع آن نازل‌ترین سطح تولید اشتغال در خاورمیانه را دارد.

این در حالی است که آیت الله خامنه‌ای قبل از روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد با انتشار سندی به نام "سند چشم انداز توسعه" مدعی شده بود که ایران در سال ۱۴۰۴ یعنی ۱۲ سال دیگر در تمامی شاخص‌های پیشرفت و توسعه در منطقه رتبه اول را به دست خواهد آورد.

شاخص کیفیت زندگی نسبت مستقیمی با ظریب "امید به زندگی" در جوامع دارد و کاهش آن نشان دهنده اوضاع اقتصادی-اجتماعی و سیاسی یک جامعه است؛ جامعه‌ای که آیت الله خامنه‌ای مدام بر لزوم افزایش جمعیت آن تاکید می‌ کند. اما آمار‌ها حکایت دیگری دارند، از جملهآمار مربوط به افت ازدواج در کشور. به نوشته خبرگزاری مهر، آنطور که سید حسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران اعلام کرده "در هیچ دوره‌ای آمار ازدواج تا این حد کاهش پیدا نکرده بود به همین دلیل مسئولان باید با همکاری کار‌شناسان و متخصصین امر چاره‌ای بیاندیشند".

وی گفته است: "براساس آمارهای سازمان ثبت اسناد کشور در سال ۹۱، ۷۹۱ هزار و ۶۵۶ ازدواج به ثبت رسیده درحالی که آمارهای سال ۹۰، ثبت ۸۷۴ هزار و ۷۸۲ واقعه ازدواج را نشان می‌دهد. این آمار‌ها حاکی از کاهش ۹/۵ درصدی ازدواج‌ها و افزایش بیش از ۶ درصدی طلاقهای به ثبت رسیده در سال گذشته بوده و براساس آمارهای موجود در هیچ دوره‌ای آمار ازدواج تا این حد کاهش نداشته است. در سال ۹۰ در ازای هر ۶/۵ ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده اما در سال ۹۱ در ازای هر ۵/۲ ازدواج یک طلاق به ثبت رسیده بود بنابراین این موضوع خیلی نگران کننده است و نشان می‌دهد که ثبات خانوادگی دچار مشکل جدی شده است. وقوع طلاق در میان خانواده‌ها از ۵ به ۳ سال کاهش پیدا کرده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که نوک پیکان آسیبهای اجتماعی به سمت خانواده هاست و جامعه سالم در گروه خانواده سالم و با اخلاق و با ثبات است به همین دلیل باید هرچه سریع‌تر در این خصوص برنامه ریزی کرد".

او افزوده: "متاسفانه هیچ زمانی آمارهای دقیقی از آسیبهای اجتماعی مختلف از سوی نهادهای ذیربط ارائه نمی‌شود و همین باعث عدم برنامه ریزی درست درجهت کاهش این آسیب‌ها شده است. فقط با حرف زدن و بدون برنامه مدون و منابع مالی نمی‌توان آسیب‌های اجتماعی را مدیریت کرد به همین دلیل باید جلسات مختلفی را با حضور کار‌شناسان و متخصصین تشکیل داد و در آن تدابیری جهت کاهش آسیب‌ها اتخاذ شود".

آمار شاخص کیفیت زندگی و امید به زندگی و ازدواج در حالی روز به روز افت می‌کند که نرخ تورم، حتی با احتساب صحت ارقام دولتی از مرز ۴۰ در صد هم گذشته است.

در همین باره روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: "داده‌های جدید نشان می‌دهد که نرخ تورم نقطه‌ای بر مبنای پایه سال جدید در پایان سال ۹۱ از سطح ۴۰ درصد گذشته است. این گزارش میزان تورم نقطه‌ای در آخرین ماه سال ۹۱ و بر اساس سال پایه ۹۰ را به مقدار ۲/۴۱ درصد و نرخ تورم میانگین را نیز در این ماه از سال قبل، به میزان ۵/۳۰ درصد اعلام می‌کند".
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
دو ايرانی متهم به طراحی ترور در کنيا به حبس ابد محکوم شدند


راديو فردا ـ به گزارش خبرگزاری رويترز، اين دو تبعه ايرانی که نام آنها «احمد ابوالفتحی محمد» و «منصور موسوی» عنوان شده است، هفته گذشته از سوی دادگاه مجرم شناخته شدند اما حکم نهايی دادگاه روز دوشنبه، ۱۶ ارديبهشت ماه، صادر شد.

اين دو نفر دوم تيرماه پارسال به اتهام حمل ۱۵ کيلوگرم ماده منفجره بسيار قوی «آر. دی. ايکس» در کنيا بازداشت شدند.

اين افراد متهم به تلاش برای انجام يک سلسله حملات تروريستی عليه منافع آمريکا، اسرائيل، بريتانيا و عربستان سعودی شده بودند.

دادگاه کنيایی روز پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت گفته بود که اين افراد در صورت عملياتی کردن نقشه‌های خود احتمالا باعث ايجاد حادثه «کشتار دسته جمعی و نقص عضو قربانيان» می‌شدند.

دادگاه گفت آنان مظنون به ارتباط با شبکه‌ای هستند که قصد بمبگذاری در مومباسا و نايروبی را داشته است. به گفته دادگاه، آنان مواد منفجره را در محلی در بندر مومباسا مخفی کرده بودند.

يک سلسله عمليات انفجاری خونبار پارسال در کنيا اتفاق افتاد که توسط گروه الشباب سومالی وابسته به القاعده طراحی شده بود. پليس کنيا گفته است که هنوز معلوم نيست اتباع ايرانی بازداشت شده ارتباطی با القاعده داشته‌اند يا نه.

وکلای مدافع دو ايرانی گفته‌اند که آنها خود را گناهکار نمی‌دانند و برای حکم صادر شده درخواست تجديد نظر خواهند کرد.

دو تبعه ايرانی مظنون به طراحی بمبگذاری يک ماه بعد از بازداشت، در دادگاهی در کنيا تمام اتهام‌های مطرح شده عليه خود را رد کردند.

اولين جلسه دادگاه اين دو متهم ايرانی روز دوم مرداد پارسال در نايروبی پايتخت کنيا برگزار شد.

ابوالفتحی در اين دادگاه ادعا کرد که در زمان بازداشت، از سوی ماموران اسرائيلی مورد بازجويی قرار گرفته و اين ماموران، برخلاف ميل او، داروهايی را به وی تزريق کرده‌اند.

به گفته وی، در جريان بازداشت تحت شکنجه قرار گرفته و در اين مدت ساعت‌های طولانی را بدون غذا سپری کرده و مجبور بوده تنها با يک ژاکت بر روی زمين سيمانی بخوابد.

آن زمان، نماينده پليس کنيا در دادگاه اظهارات متهم در خصوص شکنجه را رد کرد، اما ریيس دادگاه اين اتهام‌ها را جدی خوانده و خواستار تحقيق در اين مورد شده بود.

کنيا در سال گذشته با موجی از حملات تروريستی که از طرف گروه افراطی سوماليايی «الشباب» طراحی شده بود مواجه شد. اين گروه وابسته به القاعده است. کنيا سال ۲۰۱۱ يک نيروی نظامی برای کمک به همسايه خود سومالی در راستای ريشه کن کردن «تروريست‌ها» فرستاده بود.

به گزارش خبرگزاری رويترز، درست بعد از زمانی که نيروهای نظامی کنيايی اکتبر سال ۲۰۱۱ برای درهم کوبيدن نيروهای اسلامی «الشباب» به خاطر ايجاد ناآرامی و آدم ربايی به سومالی حمله کردند، حداقل ۳۲ نفر در يک سلسله بمبگذاری در نايروبی پايتخت کنيا، بندر مومباسا و شهر شمالی گاريسای کنيا کشته شدند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
صفحه  صفحه 19 از 51:  « پیشین  1  ...  18  19  20  ...  50  51  پسین » 
سیاست

حقایق تلخ ( بررسی دروغ ، افشاگری )

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA