انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 32 از 51:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  50  51  پسین »

حقایق تلخ ( بررسی دروغ ، افشاگری )


زن

 
کودکان ایرانی در جبهه ها- بخشنامه وزارت آموزش و پرورش برای اعزام کودکان به جبهه ها


جنایتهای رژیم خمینی بیشمار است. یکی از آنها، فرستادن کودکان به جبهه های جنگ و استفاده از آنها، بعنوان گوشت قربانی روی مین های جنگ. البته خمینی به تنهایی نمی توانست این جنایت را انجام بدهد و حکومت وقت، بخصوص وزارت آموزش و پرورش در آن شریک بوده اند. در اینباره بسیج در تاريخچه تشكيل بسيج دانش‌آموزي خود مدعی است :" در دوران هشت سال دفاع مقدس (31/6/59 تا 31/6/67) بيش از 550 هزار نفر از دانش‌آموزان به دفعات مكرر به جبهه‌ها اعزام شدند كه بيش از 36000 نفر شهيد و مفقود الاثر، 2853 نفر جانباز و 2433 نفر آزاده تقديم دفاع از انقلاب اسلامي و كشور عزيزمان ايران كردند. رفسنجانی نیز در نماز جمعه روز 9 آبان سال 1376 اعتراف کرد که 36000 تن از دانش آموزان در جبهه ها جان خود را از دست دادند. بخشنامه ای که در زیر از آن سخن می رود از علی اکبر پرورش است که در سال 1361، وزیر آموزش و پرورش شد و در سال 67 با افتخار اعلام کرد که در اين جنگ، 150 هزار دانش آموز را به جبهه ها فرستاده است!
این دستورالعمل شامل دانش آموزان پنجم ابتدائی!، راهنمائی، دبیرستانی، هنرستانها، داوطلبان آزاد و متفرقه که ماموریت آنها در سال تحصیلی 62- 63 و بعد از آن انجام شده و یا خواهد شد، میباشد که از سوی سپاه پاسداران، ستاد امداد پشتیبانی، وزارت آموزش و پرورش، هلال احمر، جهاد سازندگی و نیروه های مسلح جمهوری اسلامی به جبهه ها اعزام شده و معرفی نامه مربوطه را در دست دارند.




http://enghelabe-eslami.com/component/content/article/21-didgagha/tarikhi/8605-1362.html
     
  ویرایش شده توسط: RONIN   
زن

 
عاملان ادامه جنگ
انگلیس و امریکا و اسرائیل از طریق رﮊیم خمینی جنگ را ادامه داده اند. عامل یا عاملان آنها چه کسانی بوده اند؟ بر ایران، همچنان ایران گیتی ها حکومت می کنند و بدون تردید هاشمی رفسنجانی از عوامل ادامه جنگ بوده است.:در مارس 1982 (روزهای آخر اسفند 1360) هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با «الموقف العربی» گفته است: «نمی خواهیم در سایه رژیم فعلی عراق، به هیچ توافقی با بغداد برسیم. این سری نیست که آن را فاش کنم. صدام حسین توسط میانجی ها موافقت کرد طبق مواد و شرایط قرارداد الجزایر و بدون قید و شرط، عقب نشینی کند. ولی ما این پیشنهاد را رد کردیم و با هرگونه توافقی مخالفت خواهیم کرد. مادامیکه رژیم فعلی عراق، طرف دوم توافق باشد. این توافق باید با ملت عراق و پس از پیروزی امضا گردد. ما حاضر نیستیم دست از حمایت از سازمان های مخالف رژیم عراق برداریم.»

این همان طرح کشورهای عضو کنفرانس عدم تعهد است که ایران و عراق با آن موافقت کرده بودند و قرار بود هیأت پاسخ موافق صدام را در 24 خرداد 60 به تهران بیاورد و جنگ پایان پذیرد. آن پیروزی با کمترین تلفات و زیان را، با کودتای خرداد 60، از مردم ایران دریغ کردند و جنگ را از جمله برای استقرار استبداد ملايان كثيف صفوي ادامه دادند.


http://enghelabe-eslami.com/component/content/article/37-khabar/tahlil/8524-2014-04-29-08-28-47.html
     
  ویرایش شده توسط: RONIN   
زن

 
شناسنامه جنگی که با فتوای "جهاد" خشک مغزانه مراجع شیعه و کور ذهنی "فتحعلی شاه" موجب شد تا بخش مهمی از خاک ایران از نقشه ایران جدا شود و عهدنامه "گلستان و ترکمنچای" ضامن آن شود.



این ساختمان تاریخی یعنی ساختمان سفارت روسیه تزاری در قلب تهران که رو به ویرانی کامل است، شناسنامه یکی از حوادث مهم در تاریخ ایران است و شناسنامه آن به جنگ ایران و روس در دوران فتحعلی شاه قاجار باز می گردد. جنگی که با فتوای "جهاد" تحمیل شده و خشک مغزانه مراجع شیعه آن زمان و کور ذهنی شاه مستبد "فتحعلی شاه" موجب شد تا بخش مهمی از خاک ایران از نقشه ایران جدا شود و عهدنامه "گلستان و ترکمنچای" ضامن آن شود.

در سال ۱۲۰۵ هجری شمسی فتحعلی شاه، وسط جنگ ایران و روس، به آذربایجان رفت و مجلسی از رجال و اعیان و روحانیون و سرداران و سران ایلات و عشایر ترتیب داد تا درباره صلح یا ادامه جنگ با روسها مشورت کند. در این مجلس عقیده عموم به ادامه جنگ بود اما قائم مقام فراهانی که صدراعظم و پیشکار ولیعهد بود با آن مخالفت کرد. او با مقایسه ساز و برگ جنگی دو طرف گفت که باید با روس ها صلح کرد و خاک کشور را حفظ کرد. این نظر، که صحت آن بعدها بر همه ثابت شد، موجب خشم شاه و روحانیون حاضر در مجلس شد و او را عامل دربار تزار اعلام کردند. قائم مقام معزول و خانه نشین شد و جنگ با فتوای جهاد روحانیون ادامه پیدا کرد و شد آنچه نباید می شد. قفقاز رفت!

شاه و روحانیون با رسیدن قوای روس به تبریز، بار دیگر دست به دامن قائم مقام فراهانی شدند تا میانه را گرفته و لااقل از سقوط تبریز و جدا شدن آذربایجان جلوگیری کند و او را با اختیار نامه عقد صلح به تبریز روانه کرد.


پس از این جنگ و شکست، مردم تهران به بهانه دستور سفارت تزاری برای تحویل همسران گرجی و روس‌تبار ایرانی ها، ابتدا در مسجد جامع تهران جمع شدند و سپس به سفارت حمله ور شدند. مردم داخل سفارت که به باغ ایلچی شهرت داشت شدند، همه‌ کارکنان و سفیر روسیه "گریبایدوف" را در همین ساختمان که حالا ویرانه شده کشتند. البته ساختمان را مردم ویران نکردند، بلکه دولت ها و حکومت ها – چه پیش و چه پس از انقلاب بهمن 57- آن را رها ساختند تا ویران شود. و این بقایای این ویرانی است!
     
  ویرایش شده توسط: RONIN   
زن

 
گزارش تکاندهنده تجاوز به کودکان در سرزمين نظام مقدس ولايت



خبرگزاری ایلنا پیرامون تجاوز به دختران و پسران کم سن و سال در جمهوری اسلامی گزارش تکاندهنده ای تهیه و منتشر کرده است. اطلاعاتی که دراین گزارش انتشار یافته همگی توسط کارشناسان و دست اندرکاران حقوقی و مرتبط به پرونده این تجاوزها مطرح شده است. دراین گزارش اطلاع داده می شود که قرار داست دادسرا، پلیس و دادگاهی ویژه برای حمایت از کودکان و نوجوانان در آینده نزدیک تشکیل شود.

به چند نمونه از اخبار فاش شده دراین گزارش توجه کنید تا عمق شعار حجاب و عفاف و محدودیت های ارتباطی را در گسترده ایران متوجه شوید:

بیشتر سوءاستفاده‌های جنسی علیه کودکان هنگامی روی می‌دهد که این کودکان در سنین پایین هستند، و حتی متوجه این مسائل نشوند و در مواردی هم در صورت عنوان کردن با تهدید مواجه می‌شوند.
عضو فعال انجمن حمایت از حقوق کودکان در باره تجاوز به کودکان در مدارس می گوید:

قشر معلم قشری فداکار و زحمتکش است اما متاسفانه افرادی بعضا در لباس معلم ظاهر می‌شوند، به کودکان و نوجوانان خیانت می‌کنند و آن‌ها را مورد اذیب و آزار جنسی قرار می‌دهند.

دختری ۹ ساله در شهریار به مدت دو سال در مدرسه مورد اذیت و آزار جنسی واقع می‌شد. ناظم مدرسه با بردن این دختر به دفتر کارش او را در اختیار پسر ۱۸ ساله‌اش به همراه دوستانش قرار می‌داد .
یکی از تکان‌دهنده‌ترین کودک‌آزاری‌های جنسی در سال ۸۳ در پاکدشت ورامین توسط فردی به نام محمد بیجه رخ داد که ۲۳ کودک را در کوره‌های آجرپزی پاکدشت مورد اذیت و آزار قرار داد و ۱۷ تن از کودکان را پس از تجاوز به قتل رساند.

سال گذشته یکی از دلال‌های فوتبال ۱۳ نوجوان را به عضویت تیمی درمی‌آورد و آن‌ها را در خوابگاه شبانه‌روزی قرار می‌دهد. او این نوجوانان را مورد سواستفاده جنسی قرار می‌دهد و از اذیت و آزار آن‌ها فیلم تهیه می‌کند که سرانجام با شکستن سکوت یکی از این نوجوانان دستگیر می‌شود.

تحقیقات آماری نشان می‌دهد ۱۲ تا ۳۵ درصد از زنان و ۴ تا ۹ درصد از مردان تجربه ‌آزار جنسی را تا قبل از ۱۸ سال داشته‌اند.

درصد کودک‌آزاری دختران نسبت به پسران حدود سه درصد بیشتر است. آمار نشان می‌دهد که کودکان با افزایش سن تا مرز ۱۸ سالگی بیشتر مورد خطر سوء استفاده جنسی قرار می‌گیرند؛ به طوری‌که در دختران این خطر زودتر شروع می‌شود.


در همین گزارش، آنها که با خبرنگار ایلنا مصاحبه کرده اند می گویند: ما از نهادهای اجتماعی درخواست می کنیم از حقوق کودکان و نوجوانان حمایت کنند و در ارتباط با شکایت کودک‌آزاری جنسی تعقیب متهم و حضور در دادرسی در مراحل مختلف نقش خود را ایفا کنند
     
  ویرایش شده توسط: RONIN   
زن

 
شستن لاشه مهدوي كني توسط مهدي خزعلي!!!
مهدوي كني برای حفظ دنیایش تن به هر کاری داد، او خفت و خواری را به جان خرید، او به دست بوسی حاکمان عادت داشت، او حلال خدا را حرام و حرامش را حلال کرد تا بر ریاست خویش باقی بماند، او خود را خوار و ذلیل ساواک کرد تا آزاد شود،

http://www.drkhazali.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2517&catid=231&Itemid=447?phpMyAdmin=bUkIpBM7-6bduKU--HB1XjejWR7
     
  
زن

 
افشاگري ديگري از مهدي خزعلي
دكتر مهدي خزعلي شجاعانه در مقابل خامنه اي و باند مهدوي كني ايستاده و دست به اعتصاب غذاي خشك زده است

https://khodnevis.org/article/58591#.U7Dm4UBtVb8



بد نيست نگاهي به افشاگري هايش در مورد جنايات محسن رضايي در جنگ بيندازيم


خزعلی انتقاد از محسن رضایی وی را متهم به بی‌کفایتی در مدیریت جنگ کرده و تلویحا گفته است که بسیاری از کشته شدگان جنگ تنها به خاطر بی‌کفایتی رضایی جان خود را از دست داده‌اند: «هزار بار اگر نامت را عوض کنی، باز تو را می شناسم، من تو را محسن نمی دانم و نمی خوانم، اگر بیست و چند سال بعد از جنگ سکوت کرده ام، نمی خواهم داغ دل شهیدانمان تازه شود! آنوقت فریاد خانواده شهیدان بر سرت بلند خواهد شد، از کجا بگویم؟ از بدر بگویم؟ که سرهای بچه ها را در برابر دیدگان همرزمانشان مثل هندوانه در آب منفجر می کردند! از شلمچه بگویم که بر بچه های ما چه گذشت؟ از رمضان و کوشک بگویم که مثلثی ها را درست شناسایی نکرده بودید و چه عزیزانی را از دست دادیم؟»

خزعلی ادامه داده است: «می‌دانی هیچ‌یک از بچه‌ها پیشروی را ندیده بودند! همه آنقدر جلو می‌رفتند تا به ضرب گلوله دشمن شهید شوند و بعدی‌ها از کشته برادر عبور کرده و قدری جلوتر شهید می‌شدند! از باکری‌ها بگویم که دلشان از دست تو خون بود؟ از شهید رستگار بگویم که با قهر، کِلاشی برداشت و به مشهد خویش رفت!؟ از تپه شهدا بگویم؟ از عملیات‌هایی که بدون شناسایی فرمان حمله می‌دادید؟»

وی سپس رضایی را به عافیت طلبی متهم کرده و نوشته است: «شما که در قرارگاه زیر کولر بودید، نمی‌دانستید بر بچه‌ها چه می‌گذرد.»




https://khodnevis.org/article/46603#.U7DknUBtVb8
     
  ویرایش شده توسط: RONIN   
زن

 
علت ادامه جنگ
در سال ۱۳۵۷ مردم ايران به خيال دموكراسي و ازادي الت دست بي بي سي شدند و گور خود را كندند

بعد از سه سال يعني در سال ۱۳۶۰ سفير بي بي سي در ايران يعني خميني هندي زاده مجبور شد راستش را بگويد و به مردم مژده جانشينيه استبداد عمامه به جاي استبداد چكمه را بدهد

بعد از ازادي خرمشهر هم بهترين راه براي سركوب مردم عدم قبول قطعنامه و ادامه جنگ بود تا هركس با خميني مخالفت كرد به بهانه شرايط جنگي كلكش كنده شود

البته براي ادامه جنگ گوشت دم توپ هم لازم بود كه البته ان هم مشكلي نبود

با عر زدن اهنگران پشت بلندگو خيلي راحت ميشد احساسات مذهبي و ملي بچه هاي ساده شهرستاني را تحريك كرد و انان را جلوي توپ فرستاد





بچه هاي ايران در شش سال پاياني جنگ و بعد از ازادي خرمشهر اين طور تكه پاره شدند تا xxxx اخوندها سوار بر مازاراتي و پانامرا به ريش پدران شهدا بخندند .

ویرایش شد. کلمه نامناسب
-----------------------
اندیشمند
     
  
زن

 
شير و خورشيد نماد ايرانيان اصيل
سي و پنج سال است كه ملايان كثيف جمهوري اسلامي از تمام قدرت رسانه اي خود استفاده مي كنند تا اين باور را جا اندازند كه شير و خورشيد علامت سلطنت طلبان است!!!

نه باباجان

شير و خورشيد نشان سه هزار ساله ايران است و بعد از نابوديه جمهوري اسلامي و خارج شدنه كشور از دست ولاديمير پوتين به پرچم ايران بازخواهد گشت


     
  
مرد

 
ایران و مسئله زن

زنان ایران اکنون از حق انتخاب کردن و انتخاب شدن برخوردارند، اما به نظر می رسد که مسایل و خواسته های آنان همچنان یکی از اصلی ترین چالش هایی است که در مواجهه جامعه و حکومت در ایران دیده می شود؛ چالشی که میزان حساسیت ها می تواند نشانه ای از بنیادین بودن پیامدهایش باشد.

دولت اسدالله علم، نخست وزیر وقت ایران در ۱۶ مهرماه سال ۱۳۴۱ خورشیدی (۱۹۶۳ میلادی) لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی را تصویب کرد. در این مصوبه، شرط مسلمان بودن از شرایط انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان حذف شده بود، انتخاب شوندگان می توانستند در مراسم تحلیف به کتاب آسمانی و نه ضرورتا قرآن سوگند بخورند و در شرایط انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان، منعی برای زنان در نظر گرفته نشده بود

به سخن دیگر، حق رای و انتخاب زنان نه به صورت ایجابی و تاکید بر آن، بلکه با محدود نکردن انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان به مرد بودن، به رسمیت شناخته شده بود.

این لایحه بلافاصله با واکنش به شدت منفی روحانیون و اقشار مذهبی مواجه شد. شماری از مراجع تقلید وقت از جمله آیت الله شریعتمداری، آیت الله میلانی و آیت الله گلپایگانی و در راس آنان آیت الله خمینی با این لایحه و به ویژه دادن حق رای و انتخاب به زنان به شدت مخالفت کردند.

آیت الله خمینی، در روز ۱۷ مهرماه، درست فردای اعلام خبر تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی، در تلگرامی به محمد رضا شاه پهلوی چنین نوشت:

"بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم

حضور مبارک اعلیحضرت همایونی

پس از اهدای تحیت و دعا، به طوری که در روزنامه‏‌ها منتشر است، دولت در انجمنهای ایالتی و ولایتی، «اسلام» را در رأی‏ دهندگان و منتخبین شرط نکرده؛ و به زنها حق رأی داده است. و این امر موجب نگرانی علمای اعلام و سایر طبقات مسلمین است. بر خاطر همایونی مکشوف است که صلاح مملکت در حفظ احکام دین مبین اسلام و آرامش قلوب است. مستدعی است امر فرمایید مطالبی را که مخالف دیانت مقدسه و مذهب رسمی مملکت است از برنامه‏‌های دولتی و حزبی حذف نمایند تا موجب دعاگویی ملت مسلمان شود.

الداعی: روح‏‌اللّه‏ الموسوی"


با بالا گرفتن اعتراض ها، شاه تصمیم گیری در این زمینه را به نخست وزیر خود اسدالله علم محول کرد و او مخالفت ها با مصوبه دولت را اقدامی ارتجاعی دانست

آیت الله خمینی در ۲۸ مهرماه در تلگرامی به اسدالله علم به مخالفت خود ادامه داد و در بخشی از آن نوشت: "ورود زنها به مجلسین و انجمنهای ایالتی و ولایتی و شهرداری مخالف [است با] قوانین محکم اسلام که تشخیص آن، به نص قانون اساسی، محول به علمای اعلام و مراجع فتواست، و برای دیگران حق دخالت نیست. و فقهای اسلام و مراجع مسلمین به حرمت آن فتوا داده و می‏‌دهند. در این صورت، حق رأی دادن به زنها و انتخاب آنها در همۀ مراحل، مخالف نص اصل دوم از متمم قانون اساسی است. و نیز قانون مجلس شورا، مصوب و موشّح ربیع ‏الثانی ۱۳۲۵ قمری، حق انتخاب شدن و انتخاب کردن را در انجمنهای ایالتی و ولایتی و شهرداری از زنها سلب کرده است

اعتراض روحانیون تا آنجا بالا گرفت که سرانجام اسدالله علم ناگزیر شد در دهم آذرماه، یعنی در کمتر از دو ماه، اعلام کند که لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی اجرا نخواهد شد.

روحانیون، این عقب نشینی را پیروزی دیگری برای خود قلمداد کردند. اما این پایان داستان نبود.

پیشینه مشکلی به نام حق رای زنان، به انقلاب مشروطیت و اولین مجلس شورای ملی بازمی گشت. در مجلس اول، با تصویب قانون انتخابات، زنان اولین گروهی بودند که از انتخاب کردن و انتخاب شدن منع شده بودند.

در مجلس دوم، تنها یک نماینده، محمد تقی وکیل الرعایا، نماینده همدان این قانون را به پرسش گرفت و به نمایندگان گفت: "بنده خیلی جرات می کنم و عرض می کنم که در آن اول، محروم کردن نسوان است که یک قسمت از مخلوق خداوند است که آن ها را محروم می کنیم. با کدام دلیل منطقی آن را محروم می کنیم."

در پاسخ به این پرسش، حسن مدرس و محمد علی فروغی، هرچند با استدلال هایی متفاوت، پاسخی یکسان دادند و زنان را شایسته داشتن حق رای ندانستند.

تا سال ۱۳۴۱، و به ویژه در دوران محمد مصدق، بار دیگر بحث هایی در باره حق رای زنان در گرفت، اما هیچ کدام به اندازه لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی جدی نبود.

با لغو لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی، محمد رضا شاه، سرانجام خود در ۱۹ دی ماه سال ۱۳۴۱، انقلاب سفید را که در شش اصل خلاصه شده بود، اعلام کرد. اصلاح قانون انتخابات و اعطای حق رای به زنان، یکی از این شش اصل بود که همچون لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی بیشترین مخالفت ها را برانگیخت

پس از آنکه اعلام شد "انقلاب سفید" در روز شش بهمن ماه سال ۱۳۴۱ به رفراندوم مردم گذاشته می شود تا "انقلاب شاه و مردم" لقب بگیرد، در روز دوم بهمن تظاهرات گسترده ای که از حمایت روحانیون مخالف رفراندوم و انقلاب سفید برخوردار بود برگزار شد؛ با این همه، با صدور فرمان محمد رضا شاه مبنی بر تساوی حق رای زنان و مردان، زنان ایران برای نخستین بار اجازه یافتند که در روز ششم بهمن در پای صندوق رای حاضر شوند.

پس از آن بود که دولت در ۱۲ اسفند ماه سال ۱۳۴۱، با صدور فرمانی حق رای زنان را به رسمیت شناخت و از حذف موادی در قانون انتخابات خبر داد که زنان را از انتخاب کردن یا انتخاب شدن منع می کرد.

روحانیون شیعه و در راس آنان آیت الله خمینی، به مخالفت با حق رای زنان ادامه دادند. او چند روز پیش از رفراندوم ششم بهمن گفت: "مقامات روحانی برای قرآن و مذهب احساس خطر می‏‌کنند. به نظر می‏‌رسد این رفراندم اجباری مقدمه برای از بین بردن مواد مربوط به مذهب است. علمای اسلام از عمل سابق دولت راجع به انتخابات انجمنهای ایالتی و ولایتی، برای اسلام و قرآن و مملکت احساس خطر کرده‏ اند؛ و به نظر می‏‌رسد که همان معانی را دشمنان اسلام می‏‌خواهند به دست جمعی مردم ساده دلِ اغفال شده اجرا کنند."

او چند ماه بعد، در دهم اردیبهشت سال ۱۳۴۲ در جمع دانشجویان عضو انجمن های اسلامی دانشگاه تهران گفت: "موضوع حق شرکت دادن زنان در انتخابات مانعی ندارد؛ ولی حق انتخاب شدن آنها فحشا به بار می‏ آورد. موضوع حق رأی دادن زنان و غیره در درجۀ آخر اهمیت قرار دارد. ما می‏ خواهیم مشروطیت را حفظ کنیم. اکنون که در ایران حق آزادی از ما سلب شده، به فکر زنها افتاده‏ اند! در حال حاضر آزادی قلم، بیان، افکار و حتی حق حیات از مردم سلب گردیده است. برای دفتر ولیعهد ماهی پنجاه تا شصت هزار تومان هزینه برآورد کرده‏ اند؛ و حال آنکه به هر نفر طلبه، ما در هر ماه بیست الی سی تومان حقوق می‏ دهیم."

مخالفت با انقلاب سفید و ازجمله حق رای زنان آخرین مرحله از فرآیندی بود که عملا آیت الله خمینی و محمدرضا شاه را به طور کامل رو در روی هم قرار داد و به حوادث بعدی مانند حمله به مدرسه فیضیه در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و تبعید آیت الله خمینی و سرانجام بازگشت او به کشور در مقام رهبر انقلاب در سال ۱۳۵۷ انجامید.

با این همه، آیت الله خمینی که حدود ۱۵ سال قبلش، گفته بود حق رای زنان فحشا به بار می آورد، در آستانه به قدرت رسیدن از حق انتخاب کردن و انتخاب شدن زنان حمایت کرد و آن را مطابق احکام اسلامی دانست.
" موضوع حق شرکت دادن زنان در انتخابات مانعی ندارد؛ ولی حق انتخاب شدن آنها فحشا به بار می‏ آورد. موضوع حق رأی دادن زنان و غیره در درجۀ آخر اهمیت قرار دارد. ما می‏ خواهیم مشروطیت را حفظ کنیم."

آیت الله خمینی، اردیبهشت ۱۳۴۲


آیت الله خمینی که مخالفت خود با حکومت پهلوی را با مخالفت با حق رأی زنان آغاز کرده بود، پس از انقلاب اسلامی از زنان درخواست کرد در انتخابات شرکت کنند

او در آستانه دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خطاب به زنها گفت: "شما باید در همه صحنه ‏ها و میدان ها آن قدری که اسلام اجازه داده وارد باشید. مثل انتخابات که امروز عملی است که باید انجام بگیرد و صحبت روز است در ایران، خانم ها همان طوری که مردها فعالیت می‏ کنند برای انتخابات، خانم ها هم باید فعالیت بکنند برای اینکه فرقی ما بین شما و دیگران در سرنوشتتان نیست. سرنوشت ایران، سرنوشت همه است. یعنی آن قدری که اسلام خدمت به شما کرد، به مردها آن قدر خدمت نکرد. اسلام، شما را حفظ کرد و شما متقابلاً اسلام را حفظ بکنید. حفظ اسلام به این است که این انتخابات که می‏ خواهد مجلس دوم را متحقق کند، بدانید که انتخابات از اموری است که در سرنوشت شما و در سرنوشت ما نقش مهم دارد، و بالاترین نقش است، و این انتخابات است که همه امور کشور را چه در داخل و چه در خارج باید بگذراند. ولهذا باید شما خانمها یک نقش بسیار فعال داشته باشید که خدای نخواسته، مجلس یک مجلسی نشود که به واسطۀ ورود بعض عناصر غیرصالح بتدریج کشانده بشود به طرف شرق یا به غرب، و همان بشود که در زمان سابق بود و همان بگذرد بر ما و شما که در زمان سابق می‏ گذشت."
رای، همه مسئله نیست

حق رای، حق انتخاب کردن و حق انتخاب شدن، صورت مسئله زنان بود. آنان می خواستند با احقاق این حق، خواسته های خود را دنبال کنند یا از طریق فرستادن نمایندگان همسو با مطالباتشان به ساختار قدرت و یا از طریق راه بردن به قدرت و اعمال تغییرات به دست خود.

با وجود این به نظر نمی رسد که حق رای زنان، مشکلات و مسایل موجود را به تمامی حل کرده باشد. در ایران، به رغم آنکه زنان دیگر با منعی به نام حق رای روبه رو نیستند، در بسیاری از زمینه ها، از پوشش و حضور در ورزشگاه ها گرفته تا تحصیل در برخی از رشته های دانشگاهی و اشتغال به بعضی مشاغل همچنان با موانعی جدی و دشواری های فراوان دست به گریبان هستند و هنوز راهی طولانی برای اصلاح تمامی قوانین مربوط به زنان و خانواده در پیش روی دارند.
     
  
مرد

 
این ویدیو توسط محمد نوری‌زاد منتشر شده است. در این ویدیو که به نظر می‌رسد در جمع فرمانده‌هان سپاه آقای جعفری سخن‌رانی می‌کند اشاره می‌کند که خط قرمز بازگشت به قدرت اصلاح طلبان در انتخابات جنجالی ۱۳۸۸ بوده است. آقای نوری‌زاد در فیس‌بوک خود می‌نویسد:

ما نمی گذاشتیم دوم خردادی ها روی کار بیایند
این فیلم را ببینید تا بدانید اساساً قرار نبوده آقای موسوی یا خاتمی یا دوم خردادی ها روی کار بیایند. در این فیلم سردار جعفری رسماً می گوید که روی کار آمدن دوم خردادی ها " خط قرمز" حاکمیت بوده. و این یعنی: همه ی قضایای انتخابات یک بازی بیش نبوده و اینها برای حذف موسوی برنامه ها داشته اند بلاشک.
محمد نوری زاد
دهم خرداد نود و سه - تهران



     
  
صفحه  صفحه 32 از 51:  « پیشین  1  ...  31  32  33  ...  50  51  پسین » 
سیاست

حقایق تلخ ( بررسی دروغ ، افشاگری )

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA