ارسالها: 3725
#491
Posted: 19 Aug 2018 09:35
در رفتن جان ازبدن , گویندهرنوعی سخن
من خود به چشم خویشتن , دیدم که جانم می رود
ارسالها: 3725
#492
Posted: 22 Sep 2018 20:11
در رفتن جان ازبدن , گویندهرنوعی سخن
من خود به چشم خویشتن , دیدم که جانم می رود
ارسالها: 3725
#494
Posted: 28 Sep 2018 02:07
در رفتن جان ازبدن , گویندهرنوعی سخن
من خود به چشم خویشتن , دیدم که جانم می رود
ارسالها: 7149
#496
Posted: 30 Sep 2018 21:14
روحانی: اگر دستور بدهم در عرض دو هفته قیمت ارز به قیمت پارسال میرسد.
واقعا موضوع چیست؟؟
پشت پرده این دولت فاسد چی میگذرد!؟
حسین راغفر، اقتصاددان، عقب ماندگی اقتصادی ایران در فساد گسترده مالی و حضور روحانیون و نیروهای نظامی و امنیتی در اقتصاد ریشه دارد
مهمترین عامل افزایش نرخ ارز در واقع خود دولت و کسری بودجه آن بود.
بانکها و موسسات مالی حداقل ۱۰۰هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی و هزاران میلیارد تومان به مردم بدهکارند، دولت و مجلس تصمیم گرفتند باگران کردن ارز این بودجه را تامین کنند.
چرا حکومت ارز را گران میکند؟
اگه دلار به سطح ۲۰هزار تومان برسد سه اتفاق مهم رخ خواهد داد
١- ۷۰۰ هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود ۲۰ الي ۳۰ ميليارد دلار تسويه ميشه
٢- ۱۶۰۰ هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با۸۰ ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي ۱۰۰۰ ميليارد تومان سود سپرده بدهد
٣- قبلا كل درآمد نفت باضافه ۱۰۰ هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با ۲۰ ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم ۱۰ ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن. در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و ۱۲۰ ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت روزانه ۱۰۰۰ ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
والبته تاهمین الان هم این هدف تقریبا محقق شده است!!
ویرایش شده توسط: limoshirin65
ارسالها: 642
#498
Posted: 9 Feb 2019 11:55
سرنوشت تلخ خیانت به فرمانده؛ ۴۰ سال، بازیچه و دربه در!!
سلام افسران نيروي هوايي به امام جمعه!
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ویرایش شده توسط: LorenzoLotto
ارسالها: 642
#499
Posted: 14 Feb 2019 21:51
پنج بزرگتر از هشتاد و دو است !
نه اشتباه نمی خوانید، ۵ بزرگتراز ۸۲ است. میخواهم بگویم دارایی ۵ تا ۶ میلیون کوچنده ایرانی به آمریکا، ترکیه، قطر، امارات، کانادا، آلمان، کویت، مالزی، سوئد، ژاپن، روسیه، اسرائیل، بریتانیا، هلند، استرالیا، فرانسه، دانمارک، ایتالیا، اتریش، سوئیس، نروژ، نیوزیلند، اسپانیا، پرتغال، آذربایجان، هند، قاره آفریقا، فنلاند، اوکراین، بلاروس،آسیای مرکزی، بنگلادش، سعودی، عمان و...بیش از تولید ناخالص داخلی ۸۲ میلیون جمعیت درون کشوری است.
برپایه تخمین سال ۲۰۰۰،، دارایی ایرانیان کوچنده به خارج، بیش از ۱۳۰۰ میلیارد دلار و این رقم برای تولید ناخالص داخلی ایران در ۲۰۱۷، حدود ۳۹۳ میلیارد دلار(صندوق بین المللی پول) تا حداکثر ۴۶۰میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷ بوده است. به نظر می رسد امروزه دارایی ایرانیان کوچنده، بر پایه ی سال ۲۰۰۰، دست کم بیش از ۲۰۰۰ میلیارد دلار باشد.
علیرضا سلیمی رئیس فراکسیون ایرانیان خارج از کشور در گفتوگویی در سال 1395 با فارس گفته بود : اگر بتوانیم 60 تا 70 میلیارد دلار از منابعی که ایرانیان خارج از کشور دارند را در داخل کشور سرمایهگذاری کنیم، شاهد یک جهشی در رشد اقتصادی خواهیم بود.
#صادرات_مغزها
#واردات_گوسفندها
#مدیریت_بقا
یدالله کریمیپور
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ویرایش شده توسط: LorenzoLotto
ارسالها: 642
#500
Posted: 25 Feb 2019 16:29
آلزایمر ملی!
رضا بابایی
بسیاری از مردم بهتقریب میدانند که سلجوقیان پس از غزنویان آمدند و خوارزمشاهیان پس از سلجوقیان، اما من دانشجویانی را دیدهام که نمیدانستند نهضت ملی نفت در زمان رضا شاه بود یا پسرش.. ایرانیان، قطعههایی از تاریخ را هزار بار شنیدهاند و میدانند، اما تمایلی به شنیدن مهمترین بخشهای تاریخ معاصرشان ندارند.
نام تمام جنگهای صدر اسلام و مسیر کاروان عاشورا و نام بسیاری از خلفای عباسی و اموی را میدانند ولی اگر از آنان بپرسند که استبداد صغیر مربوط به چه دورهای است و چرا آن را «صغیر» مینامند، مات و مبهوت به پرسشگر نگاه میکنند. آیا در صد و بیست سال گذشته ، یک ایرانی را میتوانید پیدا کنید که یک بار برای میرزا یوسفخان مستشارالدوله اشک ریخته باشد؟ نه..! چرا؟ چون ایرانی نمیداند او کیست!
او کسی بود که با نوشتن «رسالۀ یوسفی» و «یک کلمه»، میخواست قانون را جایگزین سلطنت مطلقۀ ناصری کند و به همین جرم ماهها در سیاه چال قجری ، کتک خورد.. شکنجهگر او موظف بود که او را با کتابش کتک بزند. آنقدر کتاب «یک کلمه» را بر سر میرزا یوسف کوبید که کور شد و در همان حال در گوشۀ زندان، در نهایت غربت و مظلومیت درگذشت.
این روضههای جانسوز در تاریخ ما کم نیست. کسی میداند محمدعلی شاه، روزنامهنگارانی همچون صوراسرافیل و ملکالمتکلمین را چرا و چگونه کشت؟ آن دو را همراه قاضی ارداقی، آنقدر در باغ شاه و در جلو چشم شاه، شکنجه کردند که وقتی مُردند، شکنجهگران خوشحال شدند؛ چون دیگر توان و نیرویی برای ادامۀ شکنجه نداشتند.
به گمان من عاشورای تاریخ معاصر ایران، دوم تیر است؛ روزی که بهترین فرزندان این سرزمین زیر سختترین شکنجهها، کلمۀ مشروطه و عدالتخانه و آزادی را فریاد کشیدند. آن روز محمدعلی شاه فرو ریخت. چون باورش نمیشد که چند جوان فُکلی این همه بر سر مرام و عقیدۀ خود پایداری کنند.
ایرانیان از شیخ فضلالله نوری بیش از این نمیدانند که نام یکی از بزرگراههای تهران است، و از جنس اختلافات او با روشنفکران و آخوند خراسانی (رهبر معنوی مشروطه) در بیخبری محض به سر میبرند.
ایرانی نمیتواند دربارۀ رژیم پهلوی که آن را برانداخت، بر پایۀ منابع و آگاهیهای مستند، چند دقیقه سخن بگوید؛ اما از حرمسرای یزید و حیلههای معاویه بیخبر نیست.
آیا جماعت ایرانی دربارۀ ستارخان و علت لشکرکشی او از تبریز به تهران ، بیشتر میداند یا دربارۀ قیام مختار؟
چند ایرانی را میشناسید که نام تیمورتاش و علیاکبر داور را شنیده باشد؟ و چند ایرانی را میشناسید که نام خواجه نظامالملک طوسی را نشنیده باشد؟
کسی که نمیداند علیاکبر داور کیست؟ نخواهد دانست که دادرسی در ایران چه مسیری را طی کرده است و ما در کجا توقف کردیم. کسی که زندگی تیمورتاش را نداند، از کجا بداند که رضاشاه چگونه پادشاهی بود و رژیم پهلوی چگونه شکل گرفت؟ کسی که دربارۀ حکمرانان کشورش در دورۀ معاصر، مهمترین اطلاعات را نداشته باشد، چه درکی از «تحول» و «تغییر» و «آینده» دارد؟
چند ايرانی را میشناسيد كه بداند چرا در مجلس پنجم ِ مشروطه از پيشنهاد رضاخان، مبنی بر تغيير سلطنت قاجار به جمهوری، استقبال نشد؟ چرا بازديدكنندگان از «خانۀ مشروطيت» در تبريز به اندازۀ زائران يكی از امامزادههای كاشان نيست؟ آيا مردم ايران میدانند چرا انگليسیها رضاشاه را تبعيد كردند؟ آيا كسی میداند چرا ناصرالدين شاه مخالف تدريس جغرافيای بينالملل در دارالفنون بود؟ اين دانستنیها برای ما به اندازۀ باران برای باغ لازم است.
مدرسه به معنای امروزین آن، به همت میرزا حسن رشدیه و کسانی همچون میرزا نصرالله ملکالمتکلمین در ایران پا به عرصۀ وجود گذاشت.. پیش از او و همفکرانش ، فرزندان ایران در مکتب خانهها «الف دو زَبَر اَن ، دو زیر اِن ، دو پیش اُن» میخواندند.. او برای اینکه علوم جدید را جزء مواد درسی مدارس ایران کند، خون دلی خورد که شرح آن بگذار تا وقت دگر..! قبر او در یکی از قبرستان های قم است.
نوروز امسال برای زیارت قبر او به آنجا رفتم. هر چه گشتم قبرش را نیافتم. هیچ کس هم نام او را نشنيده بود و نشانی قبرش را نمیدانست. اما در همان قبرستان، مردی عامی ولی صاحب کرامات!!! دفن است. میگویند او بدون آنکه سواد خواندن و نوشتن داشته باشد، آیات قرآن را در هر متنی که میدید، میشناخت..!
بر مزار او مقبرهای ساختهاند و مردم نیز گروهگروه به زیارتش میروند.
اگر آشنایی با تاریخ دور، سرمایۀ علمی است، آگاهی از تاریخ نزدیک، سرمایۀ ملی است!
آلزایمر ملی، این سرمایۀ سرنوشتساز را بر باد داده است. کتابهای درسی و رسانهها به ویژه صداوسیما
سهم بسیاری در گسترش این بیماری خطرناک داشتهاند.
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .