انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 11 از 27:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران



 
سه شهروند بهایی در سمنان بازداشت شدند

اردشیر فناییان، شیدرخ فیروزیان و گلرخ فیروزیان، سه تن از شهروندان بهایی ساکن سمنان، بدون احضار قبلی جهت اجرای محکومیت بازداشت شدند.

بنا به گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این سه نفر در تاریخ ۱۸ دی‌ماه توسط مأموران امنیتی، بازداشت و برای اجرای حکم راهی زندان سمنان شدند.

هیچ احضاریه‌ای به ‌آن‌ها جهت معرفی خود به زندان ابلاغ نشده بود و فقط یک هفته پیش طی نامه‌ای از آن‌ها خواسته شد که طی ۲۰ روز خود را جهت اجرای حکم معرفی کنند.

این گزارش می‌افزاید، شیدرخ و خواهرش، گلرخ فیروزیان در منزل و اردشیر فناییان در خیابان دستگیر شدند.

اردشیر فناییان به ۹ ماه حبس تعزیری و گلرخ فیروزیان و شیدرخ فیروزیان هر کدام به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده‌اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
بیش از ۲۵ زندانی بند ۳۵۰ اوین ممنوع‌الملاقات شدند
۲۵ تن از زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین به دلیل هشدار نسبت به وضعیت جسمانی زندانیان بیمار به مدت دو هفته از ملاقات محروم شدند.

به گزارش تارنمای مجذوبان نور، خانواده این زندانیان روز گذشته برای ملاقات به زندان اوین مراجعه کردند، اما موفق به ملاقات با زندانیان نشدند.

مسئول سالن ملاقات زندان اوین که او را «آقای سیدی» می‌خوانند به خانواده‌ها گفته است که این دسته از زندانیان به مدت دو هفته از ملاقات محروم هستند.

بر اساس گزارش مجذوبان نور و آنچه خانواده‌ زندانیان مطرح کرده‌اند علت محرومیت ملاقات این زندانیان، اعتراض و اعتصاب آنها در زمان ملاقات هفته پیش بوده است و همچنین امضای نامه‌ای در مورد وضعیت سلامتی و درمانی زندانیان سیاسی و عقیدتی.

گفته می‌شود ۵۰ تن از زندانیان سیاسی روز ۱۶ دی ماه در اعتراض به انتقال چهار نفر از زندانیان سیاسی این بند به انفرادی و عدم بازگشت آنان پس از هشت روز، از ملاقات هفتگی خودداری می‌کنند. ساعتی پس از اعتراض زندانیان عماد بهاور و علی کاظم‌زاده به بند بازگردانده می‌شوند.

ظلم مضاعف نکنید :

۲۶ تن از زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین در نامه‌ای خطاب به صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه ایران نسبت به وضعیت جسمانی زندانیان بیمار هشدار داده‌اند.

آنان در نامه خود ضمن اینکه خواستار رسیدگی به امور درمانی این دسته از زندانیان سیاسی و عقیدتی شدند، گفته‌اند: «بدیهی است تاخیر و تعلل در رسیدگی به امور درمانی اینگونه زندانیان سیاسی و عقیدتی که در وضعیت اورژانس به سر می‌برند علاوه بر اینکه موجب تشدید بیماری و پیامدهای غیرقابل جبران برای این بیماران می‌گردد باعث جفای مضاعف در حق خانواده‌های مظلوم آن‌ها نیز می‌شود

امضا کنندگان این نامه از جمله حسن اسدی زیدآبادی، عماد بهاور، محمدصدیق کبودوند، محسن میردامادی هستند.

آنان در نامه خود به رئیس قوه قضائیه به «مشکلات و نارسایی‌ها و کارشکنی‌ها در امور درمان زندانیان» اشاره کرده‌اند.

این ۲۶ نفر از «دخالت‌های غیرقانونی آقای صلواتی در امور درمانی زندانیان شکایت کرده‌ و نوشته‌اند: «دخالت‌های مکرر قاضی صلواتی در امور درمانی، بخصوص در مورد آقایان حمیدرضا مرادی و مصطفی دانشجو از زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین مکررا موجب اخلال در درمان این دو نفر و تشدید بیماری و وخامت حال آن‌ها شده است

این دسته از زندانیان سیاسی در نامه خود به زندانیانی مانند حسین رونقی ملکی، سیدعلیرضا بهشتی شیرازی و چهار تن از دراویش گنابادی اشاره کرده‌اند که از رسیدگی و درمان بیماری و مشکلات آنان خودداری می‌شود.

آنان در پایان نامه نوشته‌اند: «امضا کنندگان این نامه ضمن درخواست برخورد با متخلفین تقاضای رسیدگی عاجل و رفع مشکلات درمانی زندانیان سیاسی و عقیدتی را دارند

وضعیت دراویش بیمار در زندان :

در طول سال‌های گذشته عدم رسیدگی به وضعیت زندانیان بیمار و شرایط نامناسب زندان‌ها هموار مورد انتقاد فعالان حقوق بشر قرار گرفته است.

تارنمای مجذوبان نور گزارش داده وضعیت چندین تن از دراویش در زندان‌های ایران به علت بیماری‌های گوناگون وخیم است.


این تارنمای خبری که بیشتر اخبار مربوط به دراویش ایران را پوشش می‌دهد، به اسامی زندانیانی چون حمید مرادی، امیر اسلامی، مصطفی دانشجو، فرشید یداللهی، امید بهروزی، ابراهیم بهرامی، افشین‌کرم‌پور، رضا انتصاری و کسری نوری اشاره کرده است.

براساس این گزارش، بیشتر این افراد که در زندان اوین و عادل‌آباد شیراز به سر می‌برند از وضعیت جسمی وخیمی برخوردارند و از رسیدگی و درمان آنان خودداری می‌شود.

پیشینه دراویش گنابادی به شاه نعمت‌الله ولی، عارف قرن نهم هجری قمری برمی‌گردد. آرامگاه او در شهر ماهان در نزدیکی کرمان قرار دارد.

پیروان شاه نعمت‌الله ولی در سده‌های گذشته به سه شاخه ذوالریاستینی (منورعلیشاهی)، گنابادی (سلطانعلی شاهی) و صفایی (صفی علیشاهی) تقسیم شده‌اند.

دراویش به عنوان یکی از اقلیت های مذهبی در ایران محسوب می‌شوند که در سال‌های گذشته شمار زیادی از آنان بازداشت و به حبس محکوم شدند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
محکوم شدن دو زندانی بلوچ به اعدام
عبدالوحید شه‌بخش و محمود شه‌بخش، دو زندانی بلوچ، در دادگاه انقلاب زاهدان به اعدام محکوم شدند.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، عبدالوحید شه‌بخش ۲۲ ساله و محمود شه‌بخش ۲۳ ساله در فروردین‌ماه ۱۳۹۱ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در بازداشتگاه اطلاعات سپاه زاهدان نگهداری شده‌اند.

گفته می‌شود این دو به اتهام محاربه و اقدام علیه امنیت کشور به اعدام محکوم شده‌اند ولی آگاهی دقیقی از اتهامات نامبردگان به‌دست نیامده است.

یک منبع آگاه به هرانا گفته است عبدالوحید شه‌بخش و محمود شه‌بخش در تمام طول جلسه‌های رسیدگی به اتهاماتشان "از حق داشتن وکیل تعیینی محروم بوده و در اطلاعات سپاه مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفته‌اند".


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
دست‌کم هفت نفر در زندان رجایی‌شهر کرج اعدام شده‌اند
هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از اعدام دست‌کم هفت نفر در زندان رجایی‌شهر کرج خبر داد.

بنا به این گزارش، این هفت نفر سپیده‌دم روز سه‌شنبه ۲۴ دی‌ماه در محوطه این زندان حلق‌آویز شده‌اند.

دو تن از این زندانیان فریبرز مرادی و عباد محمدی نام داشتند که از بند سه جهت اجرای حکم برده شده بودند.

سه تن دیگر رضا اینانلو، خلیل مرادی و مختار بابادی نام داشتند که از بند شش به پای چوبه دار رفتند.

نام دو نفر دیگر از اعدام‌شدگان مشخص نیست اما آن‌ها نیز از بند دو این زندان برای اعدام برده شدند.

اتهام این افراد قتل عمد بود و به قصاص محکوم شده‌ بودند.

چهار زندانی دیگر محکوم به اعدام در پای چوبه دار موفق به دریافت رضایت از شاکیان پرونده شده و به سلول‌های خود بازگردانده شدند.

این گزارش می‌افزاید احتمال این‌که آمار اعدام‌شدگان بیشتر از این باشد نیز وجود دارد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
یک زندانی سیاسی در ایران به اعدام محکوم شد
حکم اعدام سامان نسیم، زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی ارومیه قطعی شد.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دیوان عالی کشور حکم اعدام سامان نسیم را تأیید کرده است.

بنا به این گزارش، پیشتر، این حکم در دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی تأیید شده بود و وکیل سامان نسیم به حکم صادره اعتراض کرده بود.

به‌گفته وکیل این زندانی، سامان نسیم متولد ۲۹ شهریورماه ۱۳۷۳ و تاریخ ارتکاب جرم وی ۲۶ تیرماه ۱۳۹۰ است که در آن زمان به سن قانونی نرسیده بود.

وکیل وی شعبه اول دادگاه انقلاب مهاباد را فاقد صلاحیت برای صدور حکم دانسته بود.

تأیید حکم اعدام از سوی دیوان عالی کشور، در زندان به سامان نسیم ابلاغ شد.

سامان نسیم هفتم اردیبهشت‌ماه سال ۹۲ از سوی دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی به اتهام عضویت در حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) به اعدام محکوم شده بود.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
عفو بین‌الملل: ایران به نقض حقوق اقلیت عرب پایان دهد
همزمان با سفر سه روزه حسن روحانی رئیس جمهور ایران به استان خوزستان، سازمان عفو بین‌الملل از نقض حقوق بشر اقلیت‌ عرب در ایران انتقاد کرده است.

این سازمان در بیانیه‌ای که روز گذشته منتشر کرده، با تاکید بر اینکه عفو بین‌الملل از سخنان رئیس جمهور ایران در در پیوند با رفع تبعیض‌ها استقبال می‌کند، از ادامه محدودیت‌ها علیه حقوق اجتماعی، فرهنگی، زبانی و مذهبی اقلیت‌ها ابراز نگرانی کرده است.

حسن روحانی گفته بود: «دولت هیچگونه تبعیض حقوق شهروندی نسبت به اقوام و عشایر را نمی‌پذیرد.»

اعدام‌ها را متوقف کنید :

سازمان عفو بین‌الملل از مقامات ایرانی خواسته حکم اعدام شماری از فعالان عرب را متوقف کنند.

عفو بین‌الملل به احکام اعدام هادی راشدی، محمدعلی عموری‌نژاد، جابر آلبوشوکه و مختار آلبوشوکه اشاره کرده است.
این زندانیان در سال ۲۰۱۱ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و درتاریخ هفتم جولای ۲۰۱۲ از سوی دادگاه انقلاب به اتهاماتی مانند «محاربه» و «اقدام علیه امنیت ملی» به مجازات اعدام محکوم شدند. در همان سال اعترافات تلویزیونی هاشم شعبانی‌نژاد و هادی راشدی پخش شد.

احکام اعدام زندانیان یادشده در ژانویه ۲۰۱۲ از سوی دیوان عالی کشور تائید شده است.

سرنوشت نامعلوم دو زندانی سیاسی :

در بخش دیگری از بیانیه سازمان عفو بین‌الملل به انتقال دو زندانی سیاسی دیگر به مکانی نامعلوم اشاره شده است.


این سازمان نسبت به سرنوشت این دو زندانی ابراز نگرانی کرده و به اعدام چهار زندانی به‌نام‌های غازی عباسی، عبدالرضا امیر خنافره، عبدالامیر مجدمی و جاسم مقدم پناه در نوامبر ۲۰۱۳ اشاره کرده است که قبل از اعدام به مکانی نامعلوم منتقل شده بودند.

در بیانیه‌ آمده است: «خانواده‌ها از تاریخ دقیق اعدام فرزندان خود چه در روز اعدام و چه درقبل یا بعد از آن اطلاع پیدا نکردند و تاکنون پیکرهای فرزندان خود را دریافت نکرده‌اند.»

در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل همچنین به اعدام چهار زندانی دیگر به نام‌های عبدالرحمان حیدریان، طا‌ها حیدریان، عباس حیدریان و علی شریفی در ژوئن ۲۰۱۲ اشاره شده است. آنان هم پس از انتقال به مکانی نامعلوم اعدام شدند و تاکنون خانواده‌ها از محل دفن پیکر فرزندان‌شان اطلاعی ندارند.

این سازمان گفته است، «بی‌اطلاعی خانواده‌ها از محل نگهداری فرزندان‌شان»، «امتناع حکومت از تحویل پیکرهای اعدامیان» و همچنین «عدم دسترسی به محل دفن» آنان ازجمله اقدام‌هایی است که در تضاد با تعهدات بین‌المللی ایران به شمار می‌رود.

این سازمان از مقامات ایران خواسته است مکان نگهداری هادی راشدی و هاشم شعبانی‌نژاد را اعلام و حکم اعدام پنج زندانی را متوقف کند.

عفو بین‌الملل خواستار تشکیل دادگاهی عادلانه برای این زندانیان شده است.

رفع تبعیض‌ و اعدام :

حسن روحانی طی ماه‌های گذشته در بیانیه‌ها و سخنرانی‌های خود بار‌ها بر رفع تبعیض علیه اقلیت‌ها تاکید کرده است.

آخرین بار در استان خوزستان گفت: «می‌خواهیم تبعیضی نباشد و اگر تبعیضی باشد، در جهت عکس از عشایر استفاده کنیم. در شرایط مساوی حق تقدم باید با نیروهای محلی باشد

این در حالی است که فعالان حقوق بشر طی سال‌های گذشته همواره نسبت به عدم استخدام مردم بومی انتقاد کرده‌اند.

سازمان عفو بین‌الملل نیز در بیانیه خود به موضوع محرومیت و تبعیض در استخدام‌ در جوامع اقلیتی اشاره کرده است.

پس از روی کار آمدن حسن روحانی دست کم بیست زندانی عرب، کرد و بلوچ در زندان‌ها اعدام شدند.

چندی پیش علی یونسی دستیار ویژه حسن روحانی در امور اقوام و اقلیت‌ها در پاسخ به پرسش خبرگزاری ایسنا در پیوند با مسئله زندانیان در مناطق اقلیتی گفته بود: «اگر چنین زندانیانی باشند، ما حتماً پیگیر احوالات آن‌ها خواهیم بود.»

او در ادامه گفته بود: خیلی چیز‌ها در دست آقای روحانی نیست. بالاخره قوه قضائیه تشکیلاتی است که کار خودش را انجام می‌‪‌دهد. یعنی بخش زیادی از این مسائل در اختیار دولت نیست. بنابراین حل این مسائل زمان می‌‪‌برد. اقدام دولت تنها می‌‪‌تواند بخشی از مسائل را حل کند. خیلی از مسائل به دولت مربوط نیست


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
آزار جسمی، عاطفی، جنسی و بهره‌کشی به عنوان عمده‌ترین موارد کودک‌آزاری در ایران اعلام شد
فرشته صدرنوری، عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان، آمار موارد کودک‌آزاری در ایران در ماه‌های آبان و آذر امسال را اعلام کرد.

صدرنوری به تارنمای مهرانه گفت: "انواع اشکال کودک‌آزاری شامل ۲۰ درصد جسمی، ۳۷ درصد عاطفی، ۲۷ درصد غفلت، شش درصد جنسی، شش درصد آموزشی وچهار درصد بهره‌کشی بوده است."

به گفته وی "فرد آزاررسان در کودک‌آزاری‌ها نیز ۵۱ پدر، ۲۶ درصد مادر، ۱۱ درصدنامادری، اقوام و مسئولان مهدکودک و دوستان هر یک با چهار درصد را شامل می‌شوند."

این مددکار اجتماعی در مورد نوع ارتباط میان والدین گفت: ".در کل این موارد، ۱۹درصد والدینی بودند که جدا شده، ۱۳درصد مشاجره و درگیری، ۳۰ درصد دارای بیماری‌های روحی و روانی، ۲۶ درصد اعتیاد یک یا هر دو والد، پنج درصد زندگی جدا از هم والدین و هفت درصد فوت والدین را داشته و در دیگر موارد والدین زندگی مشترک داشته‌اند"


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
پایان اعتصاب غذای چهار زندانی اهل سنت پس از ۷۵ روز

حامد احمدی، کمال ملایی، جمشید دهقانی و جهانگیر دهقانی، چهار زندانی اهل سنت در زندان قزل‌حصار، پس از ۷۵ روز به اعتصاب غذای خود پایان دادند.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این چهار زندانی اهل سنت از تاریخ ۱۳ آبان‌ماه در اعتراض به حکم اعدام که برایشان صادر شده و آن را ناعادلانه می‌دانند و همچنین در اعترض به عدم رعایت تفکیک جرایم در مورد آن‌ها دست به اعتصاب غذا زده و مدت ۷۵ روز را در اعتصاب غذا به‌سر بردند.

این چهار زندانی در پایان اعتصاب غذای خود در نامه‌ای نوشته‌اند که علی حسینی، رئیس زندان قزل‌حصار قول مساعد برای رسیدگی به پرونده آن‌ها، لغو حکم اعدام و خارج کردن آن‌ها از زندان قزل‌حصار و برگرداندنشان به زندان رجایی‌شهر کرج را داده و از آن‌ها خواسته است اعتصاب غذای خود را پایان دهند.

این زندانیان اهل سنت همچنین گفته‌اند علمای دینی اهل سنت نیز بارها از آن‌ها خواسته‌اند که به اعتصاب غذایشان پایان دهند.

آن‌ها افزوده‌اند با توجه به قول‌های رئیس زندان قزل‌حصار و درخواست علمای دینی از امروز شنبه ۲۸ دی‌ماه اعتصاب خود را پایان می‌دهند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
۱۳ نهاد حقوق بشری خواهان توقف "اعدام‌های مخفیانه زندانیان عرب" در ایران شدند
۱۳ نهاد مدافع حقوق بشر با انتشار بیانیه‌ مشترکی خواستار توقف "اعدام‌های مخفیانه" شهروندان عرب در ایران شده‌اند.

در بیانیه ۱۳ نهاد مدافع حقوق بشر آمده است: "در دو سال گذشته‌ حداقل دو بار احکام اعدام فعالان سیاسی و فرهنگی عرب در مکان‌هایی نامعلوم و بدون اطلاع وکلا و خانواده‌های قربانبان اجرا شده‌ است. در هر دو مورد اعدام‌ها به صورت گروهی و مخفیانه انجام شده است. پس از ماه‌ها نگرانی از سرنوشت این زندانیان، مسئولان قضایی یا افراد نزدیک به آن‌ها که تحت عنوان دلال و واسطه کار می‌کنند، خانواده‌های قربانیان را از وقوع اعدام مطلع کرده‌اند."

اسامی این نهاد‌ها، سازمان حقوق بشر ایران، عدالت برای ایران، مرکز اسناد حقوق بشر ایران، بنیاد عبدالرحمن برومند، گروه‌ حقوق بشر بلوچستان، جمعیت حقوق بشر کردستان ایران ژنو، کانون مبارزه با نژادپرستی و عرب‌ستیزی در ایران، سازمان اروپایی – احوازی حقوق بشر، سازمان حقوق بشر اهواز، مرکز حامیان حقوق بشر، انجمن حمایت از زندانیان سیاسی آذربایجان در ایران، عرصه سوم و اتحاد برای ایران است.

بر اساس بیانیه منتشر شده، نگرانی‌ها نسبت به سرنوشت و وضعیت دو زندانی عرب اهوازی که از روز ۱۶ آذرماه از زندان کارون به مکانی نامعلوم منتقل شده‌اند افزایش یافته است.

هاشم شعبانی و هادی راشدی معلم و از بنیان‌گذاران یک مؤسسه غیردولتی فرهنگی به نام "الحوار" هستند.

در بیانیه آمده است با توضیحات ضد و نقیضی که‌ مقام‌های قضائی به خانواده آنان داده‌اند مبنی بر این‌که حکم اعدام آن‌ها اجرا شده و یا آن‌ها برای بازجویی‌های بیشتر به بازداشتگاه وزارت اطلاعات منتقل شده‌اند، خانواده این زندانیان سردرگم شده‌اند.

این دو زندانی همراه با دیگر اعضای "الحوار" به نام‌های محمدعلی عموری‌نژاد، جابر آلبوشوکه و مختار آلبوشوکه از سوی شعبه دو دادگاه انقلاب اهواز به اتهام محاربه با خدا، مفسد فی‌الارض و تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی به اعدام محکوم شدند.

چندی روز پیش سازمان عفو بین‌الملل از مقام‌های ایران خواسته بود اعدام این پنج زندانی را متوقف و و بار دیگر دادگاهی عادلانه برای آنان تشکیل شود.

همچنین این سازمان از ایران خواسته بود به نقض حقوق شهروندان عرب در ایران پایان دهد.

نهادهای مدافع حقوق بشر در پایان بیانیه از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواسته‌اند "تا با صدور قطعنامه‌ای به اعدام‌های دسته‌جمعی و مخفیانه گرو‌ه‌های اتنیکی و اقلیت‌های مذهبی که‌ در چند ماه‌ اخیر در ایران شدت گرفته‌ است، واکنش لازم نشان دهد."


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
بازداشت ده‌ها شهروند در مراسم بزرگداشت ملا فاضل سکرانی شاعر عرب
فعالان حقوق بشر می‌گویند، ده‌ها شهروند در هنگام مراسم بزرگداشت ملا فاضل سکرانی، شاعر عرب توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌اند.

بر اساس گزارش دریافتی، به گفته منابع محلی پس از پایان این مراسم، تمام سرنشینان سه مینی‌بوس در حال بازگشت از شادگان (فلاحیه) به اهواز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

طبق این گزارش، برخی از این افراد فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی داشته‌اند و دلیل بازداشت دسته‌جمعی آنان به دلیل "سرودن شعارهای ملی" در مراسم بوده است.

فعالان حقوق بشر اسامی ۴۵ تن از آنان را منتشر کرده‌اند که عبارتند از: ۱- محمد باوی ۲۵ ساله، ۲- حسن ساعدی ۲۵ ساله، ۳- صادق فرزند حمدان عفراوی ۲۷ ساله، ۴- خالد فرزند حمدان عفراوی ۲۵ ساله، ۵- محمد فرزند عبدالزهرا عفراوی ۲۳ ساله، ۶- احمد فرزند عبدالزهرا عفراوی یبلغ ۱۹ ساله، ۷- قادر فرزند ساهی مسعودی ۲۴ ساله، ۸- مجید فرزند ساهی مسعودی ۲۳ ساله، ۹- ولید فرزند خلف مسعودی ۲۰ ساله، ۱۰- سالم حیدری ۲۳ ساله، ۱۱- جعفر سیلاوی ۲۲ ساله، ۱۲- محمد فرزند عبید کروشاوی ۲۳ ساله، ۱۳- عدنان فرزند حکیم عیاشی ۲۲ ساله، ۱۴- محمد امین غرباوی ۲۷ ساله، ۱۵- طعمه فرزند حنون براجعه ۳۰ ساله،۱۶- حسین حمودی ۱۹ ساله، ۱۷- طعمه حمودی ۲۵ ساله، ۱۸- طارق فرزند ناعم عفراوی ۲۳ ساله، ۱۹- علی کرکر حیدری ۳۰ ساله، ۲۰- عظیم عیاشی ۲۷ ساله، ۲۱- إبراهیم فرزند فنجان بدوی ۲۵ ساله، ۲۲- احمد فرزند فنجان بدوی ۲۱ ساله، ۲۳- علی حاجی بدوی ۲۹ ساله، ۲۴- رسول براجعه ۲۵ ساله، ۲۵- احمد براجعه ۳۱ ساله، ۲۶- قاسم فرزند لازم حردانی ۱۹ ساله، ۲۷- توفیق کروشاوی ۲۲ ساله، ۲۸- رسول کروشاوی ۲۳ ساله، ۲۹- مجتبی فرزند حسن مروانی ۱۸ ساله، ۳۰- عارف سرخی ۲۵ ساله، ۳۱- ستار فرزند صدام مسعودی ۲۳ ساله، ۳۲- بندر فرزند راشد مسعودی ۲۱ ساله، ۳۳- ماهر فرزند زرزور ۱۷ ساله، ۳۴- میلاد عفراوی ۱۹ ساله، ۳۵- محمد فرزند لفته مسعودی ۲۱ ساله، ۳۶- علی فرزند لفته مسعودی ۱۹ ساله، ۳۷- ماجد مسعودی ۲۳ ساله، ۳۸- نوری کروشاوی ۳۸ ساله، ۳۹- مجید فرزند حمید هاشمی ۴۰ ساله، ۴۰- قاسم فرزند لفته حیدری ۲۷ ساله، ۴۱- سعید سلیمانی ۳۸ ساله، ۴۲- رضا مروانی ۱۷ ساله، ۴۳- حسن طرفی ۳۵ ساله، ۴۴- نعیم فرزند عباس حیدری ۲۲ ساله، ۴۵- سجاد بدوی ۲۵ ساله.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 11 از 27:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA