انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 12 از 27:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران



 
"چهار زندانی اهل سنت به زندان رجایی‌شهر منتقل شدند"
حامد احمدی، کمال ملایی، جهانگیر دهقانی و جمشید دهقانی، چهار زندانی اهل سنت زندان قزل‌حصار که با حکم اعدام روبه‌رو هستند صبح روز، چهارشنبه دوم بهمن‌ماه به مکان نامعلومی منتقل شدند.

هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نوشته است، این چهار زندانی از واحد سه زندان قزل‌حصار کرج منتقل شده‌اند و انتقال ناگهانی آن‌ها باعث بروز نگرانی در مورد اجرای حکم اعدامشان شده است.

در همین حال آژانس خبری موکریان به نقل از یک منبع آگاه نوشته است این زندانیان به بند قرنطینه زندان رجایی‌شهر منتقل شده‌اند تا پس از آن به داخل یکی از بندهای آن زندان فرستاده شوند.

حامد احمدی، کمال ملایی، جهانگیر دهقانی و جمشید دهقانی از تاریخ ۱۳ آبان‌ماه سال جاری در اعتراض به حکم اعدام‌شان که آن را ناعادلانه می‌دانند و همچنین عدم رعایت تفکیک جرایم در مورد ایشان دست به اعتصاب غذا زدند و پس از ۷۵ روز با قول مساعد مسئولان مبنی بر انتقال‌شان به زندان رجایی‌شهر کرج و بررسی مجدد حکم اعدام‌شان در دادگاه به اعتصاب خود پایان دادند.



منبع : رادیو زمانه
     
  

 
دست‌کم دو زندانی در تبریز و زاهدان اعدام شده‌اند
یک متهم به قتل در زندان مرکزی تبریز و یک زندانی متهم به قتل دیگر در زندان مرکزی زاهدان اعدام شده‌اند.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر، این اعدام‌ها روز دوشنبه ۳۰ دی‌ماه صورت گرفته و زندانیان حلق‌آویز شده‌اند.

این گزارش در معرفی اعدام‌شدگان نوشته است سجاد پورنجف که در زندان مرکزی تبریز به‌سر می‌برد و در این زندان هم اعدام شد در یک نزاع دسته‌جمعی در روستای شجاع از توابع شهرستان جلفا مرتکب قتل شده بود و دادگاه عمومی وی را به اتهام قتل عمد به قصاص نفس (اعدام) محکوم کرد.

وی از فروردین‌ماه سال ۱۳۸۷ در زندان مرکزی تبریز زندانی بود.

همچنین چنگیز شهنوازی که در محوطه زندان مرکزی زاهدان اعدام شد، حدود ۴۰ سال سن داشت و از هفت سال پیش در این زندان به‌سر می‌برد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
نگرانی گزارشگران ویژه سازمان ملل از "افزایش جهش‌دار" اعدام‌ها در ایران
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران و کریستف هینز، گزارشگر ویژه این سازمان در مورد اعدام‌های خودسرانه، "افزایش جهش‌دار" شمار اعدام‌ها در ایران را محکوم کردند.

این دو گزارشگر ویژه سازمان ملل در بیانیه‌ای گفته‌اند افزایش ناگهانی اعدام‌ها در ایران از آغاز سال جاری میلادی نگران‌کننده است.

آن‌ها در این بیانیه اعلام کرده‌اند که در دو هفته نخست ماه جاری میلادی (ژانویه) ۴۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند و دست‌کم اعدام ۳۳ نفر از آن‌ها در هفته گذشته انجام شده است.

گزارشگران سازمان ملل متحد شمار اعدام‌ها در سال گذشته میلادی در ایران را ۶۵۲ مورد اعلام کرده‌اند.


آن‌ها گفته‌اند دست‌کم ۲۸ نفر از این اعدام‌شدگان زن و چند تن نیز زندانیان سیاسی بوده‌اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
هفت نفر در کرمانشاه اعدام شدند
بامداد امروز، پنج‌شنبه سوم بهمن‌ماه هفت نفر در کرمانشاه اعدام شدند.

به‌گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی ملکی، دادستان استان کرمانشاه گفت این هفت نفر، پنج قاچاقچی مواد مخدر و دو قاتل بودند.

وی گفت احکام پنج متهم به قاچاق مواد مخدر در دادگاه‌های انقلاب اسلامی استان کرمانشاه صادر و در دادستانی کل کشور تأیید و دستور اجرای آن توسط آیت‌الله صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه صادر شده بود.

جرم آن‌ها "مشارکت در خرید و فروش و حمل و نقل ۱۰۱کیلو و ۷۳۱ گرم مواد مخدر از نوع تریاک، حشیش، هروئین و کراک بود.

به‌گفته دادستان استان کرمانشاه دو مورد اعدام دیگر مربوط به قصاص افرادی بود که مرتکب قتل عمد شده بودند که یکی از آن‌ها همسر خود را به قتل رسانده بود.

حکم این افراد نیز در دادگاه‌های کیفری استان کرمانشاه صادر و از سوی دیوان عالی قضائی تأیید شد و با دستور رئیس قوه قضائیه به اجرا در آمد.

مجتبی ملکی گفت افرادی که مرتکب چنین اعمالی شوند "در امان نخواهند بود" و با آن‌ها "برخورد قاطع" خواهد شد.

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران و کریستف هینز، گزارشگر ویژه این سازمان در مورد اعدام‌های خودسرانه، "افزایش جهش‌دار" شمار اعدام‌ها در ایران را محکوم کردند.

این دو گزارشگر ویژه سازمان ملل در بیانیه‌ای گفته‌اند افزایش ناگهانی اعدام‌ها در ایران از آغاز سال جاری میلادی نگران‌کننده است.

آن‌ها در این بیانیه اعلام کرده‌اند که در دو هفته نخست ماه جاری میلادی (ژانویه) ۴۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند و دست‌کم اعدام ۳۳ نفر از آن‌ها در هفته گذشته انجام شده است.

گزارشگران سازمان ملل متحد شمار اعدام‌ها در سال گذشته میلادی در ایران را ۶۵۲ مورد اعلام کرده‌اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
دست‌کم هفت زندانی در زندان قزل‌حصار اعدام شده‌اند
بامداد روز دوشنبه دست‎‌کم هفت متهم به قاچاق مواد مخدر در زندان قزل‌حصار کرج اعدام شده‌اند.

هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نام‌های این زندانیان را بهرام سلطانی، محسن داوودی، هادی بیگی، میثم حاجی، فیض محمد صابرزهی، نظرعلی فکوک و یونس کرمی اعلام کرده است.

این افراد به اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر در دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده و احکام آن‌ها در دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفته بود.

با دستور ریاست قوه قضائیه حکم اعدام این هفت زندانی در محوطه زندان قزل‌حصار از طریق چوبه دار به اجرا در آمد.

بنا به این گزارش، یکی از محکومان به دلیل ضعف جسمانی دچار بی‌هوشی شد اما با اصرار مسئولان پس از به هوش آمدن وی حکم اعدام او اجرا گردید.


منبع : رادیو زمانه
     
  
مرد

 
اعدام دو نفر در ملاعام در شیراز

صبح پنج‌شنبه، ۲۴ بهمن، دو نفر به جرم تجاوز و آدم‌ربایی در یکی از میدان‌های شیراز در استان فارس ایران اعدام شدند.
یکی از متهمان که مهرماه امسال دستگیر شده بود، به جرم آدم‌ربایی، تجاوز و قتل یک دختر هشت‌ساله در دادگاه کیفری استان فارس به اعدام محکوم شده بود.


متهم دیگر، آذر ۱۳۸۷ به اتهام آدم‌ربایی و تجاوز به تعدادی از زنان شیراز دستگیر شده بود.
به گزارش رسانه‌ها، این فرد با معرفی خود به عنوان مامور نظامی، زنان را می‌دزدید و اموالشان را سرقت می‌کرد.
این دو نفر در یکی از میدان‌های شیراز به نام میدان کوزه‌گری و با حضور مردم اعدام شدند.
کلیک سازمان عفو بین‌الملل به‌تازگی از افزایش اعدام و همین‌طور اعدام در ملاعام انتقاد کرده است.
به گفته این سازمان در سال ۲۰۱۳ بیش از ۴۰۲ نفر در ایران اعدام شدند که ۵۳ مورد این اعدام‌ها در ملاعام صورت گرفت.



take a screenshot
پیش‌تر صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه در پاسخ به قطع‌نامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر ایران گفته بود اعدام در ملاعام، بر اساس قانون، شریعت اسلام و قوانین و آرای قضات انجام می‌شود.
اگرچه رئیس قوه قضاییه ایران به‌شدت از مجازات اعدام در ملاعام دفاع می‌کند اما همه مقام‌های قوه قضاییه با او موافق نیستند.
جمال انصاری، کلیک رئیس دادگستری استان قزوین گفته بود اعدام مجرمان در ملأ عام تجویز نمی‌شود.
به گفته آقای انصاری "باتوجه به تصویربرداری این‌گونه مراسم و پخش آن در رسانه‌های دنیا دیدگاه قوه قضاییه این است که دیگر اعدام در ملاعام صورت نگیرد."


منبع :بی بی سی
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  

 
محاکمه یک زندانی عقیدتی به جرم ارتداد در تهران

کامران ایازی، زندانی عقیدتی زندان اوین تهران، قرار است سه‌شنبه این هفته (۲۹ بهمن‌ ۱۳۹۲) به اتهام "ارتداد و سب نبی"، در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شود.

به گزارش تارنمای هرانا، این زندانی عقیدتی که هم‌اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین در بازداشت به سر می‌برد؛ پیشتر از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، به اتهام‌های اجتماع و تبانی و توهین به مقدسات به ۹ سال حبس تعزیری, ۱۶۰ ضربه شلاق و ۴۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده بود؛ پس از این محکومیت، پرونده وی برای رسیدگی به اتهام‌های سب النبی و ارتداد، به شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شده است.

کامران ایازی، در بهمن‌ماه سال ۱۳۸۹ در شیراز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد و پس از گذشت هشت روز به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.

برابر قوانین کیفری ایران، "سب نبی یا توهین به پیامبر اسلام" در صورت اثبات می‌تواند مجازات مرگ در پی داشته باشد.

کامران ایازی، دندانپزشک، متاهل و دارای ۳ فرزند است.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
اعدام چهار زندانی در زنجان و نوشهر
چهار زندانی جرایم کیفری به اتهامات مختلف در دو زندان ایران به اتهام قتل و خرید و قاچاق مواد مخدر اعدام شدند.

به‌گزارش خبرگزاری مهر روز دوشنبه، ۲۸ بهمن‌ماه دو زندانی متهم به قتل در دو پرونده مختلف که به قصاص محکوم شده بودند در نوشهر استان مازندران به دار آویخته شدند.

مهر همچنین در خبری جداگانه از اعدام دو زندانی دیگر متهم به شراکت در خرید و قاچاق مقادیری مواد مخدر خبر داده است. این دو زندانی از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب زنجان به مرگ محکوم شده بودند.

مشخصات و هویت کامل هیچ یک از زندانیان اعلام نشده، اما خبرگزاری مهر اسامی اختصاری این چهار نفر را منتشر کرده است.

سازمان‌های حقوق بشری می‌گویند از زمان آغاز به کار دولت روحانی شمار اعدام‌ها به صورت چشمگیری افزایش داشته به مرز "هشدار" رسیده است.

برخی از این اعدام‌ها در برابر دیدگان مردم به اجرا در آمده است. اعدام در برابر دیدگان مردم از جمله ویژگی‌هایی است که ایران را از سایر کشورهای معتقد به مجازات مرگ، جدا می‌کند.

ماه گذشته سازمان عفو بین‌الملل، از سازمان‌های مدافع حقوق بشر گزارش کرده بود که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۴۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند. در بیانیه این سازمان حقوق بشری به‌ویژه از افزایش اعدام‌های در در برابر دیدگان مردم در ایران ابراز نگرانی شده بود.

در آبان‌ماه نیز کمیته سوم سازمان ملل متحد با تصویبب پیش‌نویسی علیه نقض حقوق بشر در ایران، از مقام‌های این کشور خواسته بود که مجازات‌های سنگین مانند "قطع اعضاء، شلاق" و سایر مصادیق شکنجه و همچنین اعدام در برابر دیدگان مردم را از قوانین مجازات خود حذف کند.

ایران نسبت به جمعیت خود بالا‌ترین نرخ سرانه اعدام را در جهان دارد.

افزایش اجرای مجازات اعدام انتقادهای زیادی برانگیخته، اما مقام‌های جمهوری اسلامی می‌گویند این مجازات با قوانین اسلامی منطبق است.

بیشترین اعدام‌ها در ایران در رابطه با جرایم مربوط به مواد مخدر صورت می‌گیرد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
در انتظار اعدام، به اتهام سب نبی و توهین به رهبری
شعبه پنجم دادگاه کیفری استان خراسان رضوی، جوانی به نام روح الله توانا را به اعدام محکوم کرده است. اتهام روح الله توانا، که در تاریخ ۲/۶/۱۳۹۰ دستگیر شده، سب نبی (دشنام به پیغمبر) و توهین به رهبری است.

پرونده روح الله توانا برای تأیید حکم در اختیار شعبه چهاردهم دیوان عالی قرار گرفته است. وکیل متهم خواهان تجدید نظر در حکم شده و استدلال کرده است که آنچه به متهم نسبت داده شده نقل قول‌هایی از اوست که در حالت مستی بیان شده است. بنابر استدلال وکیل حکم بر اساس شبهه داده شده و بایستی طبق قوانین خود حکومت اسلامی نقض شود.

نامه سرگشاده مادر متهم :

مادر متهم، خانم فخری جمالی، نامه‌ای خطاب به "گزارشگران و فعالان حقوق بشر" نوشته که در آن آمده است:

«اینجانبه فخری جمالی مادر متهم زندانی روح الله توانا فرزند محمود می باشم. متاسفانه مشکلات مادی و اخلاقی همسرم باعث گردید که فرزندم روح الله دچار اختلالات روحی و روانی گردیده و از همان نوجوانی از خانواده منزوی و با فرار از منزل در شهر دیگری سکونت نماید.متاسفانه ازدواج نافرجام وی نیز موجب شدت بیماری روحی او شده بطوریکه به مواد مخدر و مشروب الکلی روی می آورد و تنها سرگرمی او مشاهده برنامه های فارسی زبان خارجی بوده،متاسفانه این برنامه ها و بیماری روحی او موجب می گردد که مطالب شبکه های خارجی درنزد او جلوه کرده و مطالب آنان را ضبط و گاهی گفتار آنان را در رایانه خویش نگهداری کند.متاسفانه به علت خصومت دوستش حافظه رایانه اش سرقت و تحویل مقامات امنیتی استان خراسان رضوی می گردد و او تحت تعقیب و بازداشت بصورت ممنوع الملاقات برای چندین ماه قرار می گیرد.وی در اداره اطلاعات علت تهیه و نگهداری برنامه های شبکه های خارجی را عصبانیت و مشکلات روحی و مادی خویش اعلام می دارد، از جمله مطالبی که در حافظه رایانه او بوده است مراسم جشن تولدی است که برای خودش و در تنهایی گرفته و در حالی که با چاقو کیک تولدش را میبرد و مشروب صرف می کند اظهاراتی کرده که مامورین تحقیق از آن به توهین به پیامبر تعبیر نموده اند".

در ادامه نامه آمده است که پزشکی قانونی خراسان نیز تأیید کرده که متهم به دلیل مشکلات زندگی نیاز به درمان دارد و آن‌چه را که به وی نسبت داده می‌شود، بایستی با نظر به وضع روحی متهم مورد بررسی قرار گیرد.

خانم فخری جمالی در این نامه سرگشاده نکاتی از دفاعیات وکلای فرزند خود را بیان کرده و در اعتراض به حکم صادر شده نوشته:

"دادگاه محترم در استدلالی عجیب و بدون توجه به مدافعات صورت گرفته اعلام می نماید که مقدار مشروبی که فرزندم خورده او را مسلوب الاراده نکرده تا از اتهام سبّ النبی مبرا شود لذا هم وی را به مجازات شرب خمر و هم حد سبّ النبی یعنی اعدام محکوم نموده است. متاسفانه دادگاه محترم هیچ توجهی به صراحت ماده ۲۶۳ قانون مجازات اسلامی که می گوید :هرگاه متهم به سبّ ادعا نماید که اظهارات وی از روی اکراه، غفلت، سهو یا درحالت مستی یا غضب یا سبق لسان یا بدون توجه به معانی کلمات و یا نقل قول از دیگری بوده سبّ النبی محسوب نمی شود، اما دادگاه محترم هیچ توجهی به قانون نداشته و بر خلاف آن رأی می دهد."

تقاضا از فعالان حقوق بشر :

در پایان این نامه خطاب به "گزارشگران و فعالان حقوق بشر" آمده است:

ازشما فعالان حقوق بشر به عنوان شخصیت های حقوق دان و مدافعین جان افراد بی گناه مانند فرزند من تقاضا دارم به ما کمک کنید هیچ کس در ایران جواب گوی ما نیست جان فرزند من را نجات دهید. باتشکر فراوان. مادر رنج کشیده فخری جمالی



منبع : رادیو زمانه
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   
زن

andishmand
 
گزارش سالانه آماری – تحلیلی نقض حقوق بشر در ایران ویژه سال ۲۰۱۳



مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به همت نهاد آمار، نشر و آثار خود، گزارش سالانه میلادی آماری، تحلیلی وضعیت حقوق بشر در ایران در دوره یکساله (۲۰۱۲ – ۲۰۱۳) را بدین وسیله منتشر می‌کند. گزارش پیش روی حاصل کوشش روزانه این تشکل در فرایند دو ساله اخیر به عنوان بخشی از پروژه آمار گیری روزانه آغاز شده از سال ۸۸ این مجموعه است که ارائه تحلیل آمار را در گزارش حاصله میسر می کند.

گزارش سالانه میلادی از نقض حقوق بشر در ایران (۲۰۱۲ – ۲۰۱۳) حاصل جمع‌آوری، تجزیه، تحلیل و مستند سازی شدت ۱۸۶۹ گزارش از وضعیت حقوق بشر منتشر شده توسط منابع خبری در محدوده یک سال میلادی گذشته است. سهم خبرگزاری هرانا به عنوان ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در استخراج و گزارشگری گزارشات مورد اشاره ۵۱% ، منابع رسمی‌ و نزدیک به حکومت ایران ۲۹% و سایر منابع خبری حقوق بشری ۲۰% بوده است.

در گزارش ۲۰ صفحه پیش روی بخش‌های متعددی از جمله زنان، کارگران، کودکان، زندانیان و ... مورد بررسی‌ اجمالی‌ و آماری همراه با ارائه نمودار‌های مربوطه برای درک بهتر خوانندگان قرار گرفته است بنابر این گزارش تمرکز گزارشگری وضعیت حقوق بشر در ایران علیرغم افزایش ۳% سایر نقاط کشور نسبت به استان تهران در مقایسه با سال قبل همچنان روایتگر عدم دیده بانی‌ مناسب سایر نقاط کشور به نسبت مرکز از سوی جامعه مدنی است.

هرچند گزارش پیش روی به صورت برجسته حاصل تلاش گسترده مدافعان جسور حقوق بشر در ایران است که از راه تحقق‌ باور‌های انسان دوستانه خود متحمل هزینه می‌شوند، با این حال به دلایل روشنی منجمله عدم اجازه فعالیت سازمان‌های حقوق بشری توسط دولت ایران و نیز ممانعت این حکومت از گردش آزاد اطلاعات بدیهی ست گزارش پیش روی علیرغم دقت بالا از سویی عاری از خطا نباشد و از سوی دیگر به تنهایی بازتاب دهنده وضعیت کامل حقوق بشر در ایران محسوب نشود، با این حال گزارش پیش روی به جرات باید یکی‌ از دقیق‌ترین، جامع‌ترین و مستند‌ترین گزارشات نقض حقوق بشر در ایران از نوع خود دانست که امید است دستمایه فعالیت بهتر سازمان‌ها و مدافعان حقوق بشر از طریق درک بهتر وضعیت حقوق بشر در ایران، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن قرار بگیرد.

شرح کامل گزارش فوق در ذیل می‌آید، همچنین نسخه بدون گرافیک و نمودار گزارشات در این لینک مشاهده بفرمائید، مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران همچنین با تکیه بر توانمندی‌های آمار و آرشیوی خود بدین وسیله آمادگی خود را برای همکاری با پژوهشگران، سازمان‌های فعال و کلیه مدافعان حقوق بشر در زمینه‌های مربوطه اعلام می‌دارد.


منبع دبیرخانه مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران

دانلود
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
صفحه  صفحه 12 از 27:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA