انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 14 از 27:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران



 
جوانی که زیر سن ۱۸ سالگی مرتکب قتل شده بود اعدام شد
مهراس رضایی، نوجوان بزهکاری که در سن ۱۷ سالگی پسر عموی خود را به قتل رسانده بود در ایران اعدام شد.

ایران همواره به‌دلیل اعدام نوجوانان مورد انتقاد فعالان و نهادهای حقوق بشری قرار گرفته است.
به گزارش تارنمای بلاغ‌نیوز، این قتل چهار سال پیش در جریان درگیری دو پسرعمو رخ داد و مهراس ۱۷ ساله با چاقو رامین رضایی را به قتل رساند. پدر بزرگ این دو حاضر به رضایت نشد و مهراس پس از چهار سال در ۲۱ سالگی اعدام شد.

حکم اعدام مهراس رضایی بامداد روز سه‌شنبه ششم اسفندماه انجام شده است.

فعالان و نهادهای حقوق بشر همواره از اعدام و به‌ویژه اعدام افراد زیر ۱۸ سال در ایران انتقاد کرده و آن را بر خلاف کنوانسیون حقوق کودک می‌دانند اما در ایران همچنان هر سال چند نوجوان اعدام می‌شوند.


منبع : رادیو زمانه

اعدام دو نفر در زندان مرکزی رشت به اتهام "عمل خلاف شرع"
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   
زن

andishmand
 
اطلاعیه ۴۴۷ کمیته ی زنان با عنوان محکوم کردن تجاوز و شکنجه های جنسی زندانیان سیاسی عقیدتی

ماده ۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر:





هیچ کس نمی بایست مورد شکنجه یا بیرحمی و آزار یا تحت مجازات غیر انسانی یا رفتاری قرار گیرد که منجر به تنزل مقام انسانی وی گردد.

ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر
هر انسانی محق به آزادی عقیده و بیان است؛ و این حق شامل آزادی داشتن باور و عقیده ای بدون نگرانی از مداخله و مزاحمت و حق جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و افکار از طریق هر رسانه ای بدون ملاحظات مرزی است.
ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر
۱. هر انسانی محق به آزادی گردهمایی و تشکیل انجمنهای مسالمت آمیز است.
۲ .هیچ کس نمی بایست مجبور به شرکت در هیچ انجمنی شود.
تجاوز و شکنجه های جنسی زندانیان سیاسی عقیدتی را محکوم است

رشیدا مانجو گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره خشونت علیه زنان در گزارش خود به موارد متعدد شکنجه جنسی زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران چنین گزارش می دهد:

« گزارش جدید درباره جمهوری اسلامی ایران مستند به مصاحبه هایی با زنان زندانی سیاسی وعقیدتی سابق است
که نشان می دهد زنان به دلایل مختلف از جمله: همکاری با گروههای سیاسی مخالف، دفاع از حقوق زنان، فعالیتهای دانشجویی، کار با سازمانهای غیر دولتی، دفاع از حقوق همجنسگرایان، دفاع از حقوق اقلیتهای مذهبی، فعالیتهای منفرد به عنوان روزنامه نگار، وبلاگ نویس، مدافع حقوق بشر و یا شرکت در اعتراضات ویا دیگر فعالیت مدنی و سیاسی از جمله همکاری با اقلیتهایی که به رسمیت شناخته نمی شوند و قوانین مربوط به حجاب اجباری، دستگیر می شوند».
بر اساس اخبار و مستندات، از این رفتارهای غیر انسانی در زندانهای ایران استفاده میشود.

نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی پیوسته می کوشند تا با تجاوز و دیگر شکنجه های جنسی به زنان، در خصوصی ترین و پایه ای ترین زوایای شخصیت وشئونات انسانی آنها نفوذ کرده و آن را نابود سازند.
برمبنای نظریه متخصصان روان پزشکی، اثرات و خاطرات اینگونه اعمال خشونت آمیز تا پایان عمر باقی مانده و بر تمام زاوایای زندگی فردی و اجتماعی اینگونه افراد تأثیرات سوئی را بجا می گذارد.

ما اعضای کمیته دفاع از حقوق زنان خواهان: پایان بخشیدن به این رفتارهای غیر اخلاقی و غیر انسانی بوده و آزادی بدون قید و شرط زندانیان سیاسی و عقیدتی را خواستاریم.

منبع خبر کانون دفاع از حقوق بشر ایران

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
اطلاعیه ۴۴۵ کمیته ی روابط عمومی با عنوان تحریم تماشای صحنه ی اعدام





به صدور حکم اعدام اعتراض کرده و تماشای صحنه اعدام را هم تحریم کنیم

· ماده ی ۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر

هر فردی سزاوار و محق به زندگی، آزادی و امنیت فردی است.

· ماده ی ۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر
هیچ کس نمی بایست مورد شکنجه یا بیرحمی و آزار، یا تحت مجازات غیرانسانی و یا رفتاری قرارگیرد که منجر به تنزل مقام انسانی وی گردد.

ماده ی ۶ اعلامیه جهانی حقوق بشر
هر انسانی سزاوار و محق است تا همه جا در برابر قانون به عنوان یک شخص به رسمیت شناخته شود.

آیا فکر می کنید اعدام در ملاعام درس عبرتی است برای دیگران؟

آیا فکر می کنید مجازات اعدام، جرم وجنایت را کاهش می دهد؟

اکثر ما ایرانیان در این ۳۵ ساله ی حکومت جمهوری اسلامی لااقل برای یک بار هم که شده صحنه اسف بار و رقت انگیز اعدام را از نزدیک و یا از دریچه رسانه ها دیده ایم. صحنه ای که ممکن است روح و روان بینندگان را درگیر لحظه به لحظه واقعه ای کند که رخ دادنش چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد اما چه بسا تاثیرات آن سالهای سال در زندگی افراد باقی خواهد ماند.
فیلمی از صحنه های دلخراش کتک زدن یک اعدامی پای چوبه دار به خاطر درخواست دیدار با مادرش در روزچهارشنبه ۷ اسفند (۲۶ فوریه)، در اینترنت به نمایش در آمد. این فیلم بسیار خشن و تکان دهنده بود و صحنه های به شدت غیرانسانی و وحشیانه ای از رفتار ماموران جمهوری اسلامی را به نمایش می گذاشت. اما حضور تایید آمیز گروهی از مردم برای تماشای شکنجه و زجر لحظه های پایانی زندگی یک انسان ـ صرفنظر از جرم و جنایتی که مرتکب شده و بایستی با قوانینی درخور یک انسان و با رعایت شئونات و کرامت انسانی محاکمه و مجازات شود ـ متاسفانه رفتار بعضی از هم وطنان کمتر از آن تاسف برانگیز نبود.

ما نمی خواهیم و نمی توانیم این صحنه ها را باز پخش کنیم و تنها تاکید ما بر این است که با لغو صدور حکم اعدام به این صحنه های فاجعه بار پایان داده شود.

منبع خبر کانون دفاع حقوق بشر در ایران
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   

 
احمد شهید: اعدام نوجوانان را متوقف کنید
در تازه‌ترین گزارش احمد شهید به افزایش ۱۶۵ درصدی شمار اعدام در سال گذشته، نقض حقوق اساسی زنان، کنشگران مدنی، اقلیت‌های مذهبی و تداوم بازداشت‌های خودسرانه اشاره می‌شود.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران روز پنجشنبه ۱۳ مارس، پیش‌نویس آخرین گزارش خود از اوضاع ایران را ارائه کرد. او در این گزارش به انتقاد از عدم استقلال قوه قضاییه و قضات، ارعاب وکلا و تسلط نیروهای امنیتی بر دادگاه‌های انقلاب پرداخته است.

در گزارش احمد شهید آمده که تا تاریخ سوم ژانویه ۲۰۱۴ دستکم ۳۰۷ نفر از اقلیت‌های دینی در زندان به سر می‌بردند که ۱۳۶ بهایی، ۱۹ درویش، ۹۰ سنی، ۵۰ مسیحی و ۲ زرتشتی در میان‌شان وجود دارند.

این گزارش از اعدام ۱۶ زندانی بلوچ به تلافی کشته شدن ۱۴ مرزبان و محکومیت پنج زندانی عرب به اعدام نیز یاد کرده است.

احمد شهید می‌گوید مستندات گزارش تازه خود را بر اساس گفته‌های ۷۲ کنشگر ایرانی مقیم اروپا و ۶۱ فعال مدنی داخل ایران یا ترکیه استوار کرده است.

او از منشور حقوق شهروندی روحانی استقبال کرده اما آن را ناکافی خوانده است. شهید هم‌چنین از بی توجهی این منشور به تبعیض‌های مذهبی یا جنسیتی یا نادیده گرفتن مجازات‌های بیرحمانه مثل شلاق و سنگسار در آن، انتقاد کرده است.

احمد شهید خواستار آزادی بی‌قید و شرط زندانیانی شده که برای فعالیت‌های مدنی و عقیدتی مسالمت‌جویانه یا ابراز عقیده به زندان افتاده‌اند. او خواهان تحقیق در باره احتمال شکنجه‌های روانی و جسمی در زندان‌های ایران، جلوگیری از ارعاب وکلا، توقف اعدام نوجوانان، جلوگیری از صدور حکم اعدام در جرایم قاچاق مواد مخدر یا "جرایم جنسی" شده است.

گزارشگر ویژه سازمان ملل می‌گوید، ۲۵ بار با مقامات ایرانی در تماس بوده که در بین آنها ۸ درخواست و ۱۷ بیانیه برای اقدام فوری بوده‌اند اما دولت ایران تنها به ۴ مورد این درخواست‌ها پاسخ داده است.

پیش‌نویس گزارش تازه احمد شهید در حاشیه نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه شده که از ۳ مارس در شهر ژنو آغاز شده و تا ۲۸ مارس در جریان خواهد بود. این گزارش روز دوشنبه ۱۷ مارس به بحث گذاشته می‌شود.

قبل از احمد شهید، دبیرکل سازمان ملل از ادامه نقض حقوق بشر در ایران و افزایش اعدام‌ها در دولت روحانی انتقاد کرده و گفته بود: « رسانه‌های ایران اعم از چاپی و اینترنتی همچنان با محدودیت‌ و در مواردی با توقیف مواجه هستند و افراد به دلیل ابراز نظر یا بیان عقیده‌ای مخالف حکومت بازداشت و محاکمه می‌شوند

سخنان بان کی‌مون با موجی از واکنش‌های اعتراضی مقامات ایرانی روبرو شد. علی‌اکبر ولایتی، مشاور بین‌الملل خامنه‌ای او را "عامل آمریکا" و ناتوان‌ترین دبیرکل سازمان ملل نامید. علی لاریجانی گفت گزارش بان کی‌مون از سیا و موساد گرفته شده است.


منبع : رادیو زمانه
     
  ویرایش شده توسط: bamdad_2014   

 
"جلوگیری از ادامه تحصیل دو دانشجویی بهایی در دانشگاه بابلسر"
ستایش اسدی و سما هاشمی، دو دانشجوی بهایی دانشگاه بابلسر در استان مازندران از دانشگاه اخراج و از تحصیل محروم شدند.

به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، ستایش اسدی، دانشجوی دانشگاه بابلسر مازندران ورودی سال ۱۳۹۲ در رشته مدیریت جهانگردی بوده که پس از گذراندن ۱۹ واحد درسی و در اواسط ترم دوم به دلیل اعتقاد به دین بهایی از دانشگاه اخراج شده است.

این گزارش می‌افزاید سما هاشمی، دانشجوی رشته مدیریت ورودی سال ۱۳۹۲ دانشگاه بابلسر نیز به دلیل اعتقاد به دین بهایی از دانشگاه اخراج شده است.

مسئولان دانشگاه به این دو دانشجو گفته‌اند: "شما دانشجویان محروم از تحصیل هستید و اقلیت‌های مذهبی حق تحصیل در دانشگاه را ندارند."


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
"هزار و ۵۰ مورد نقض حقوق بشر در مناطق کردنشین ایران"
یک منبع خبری کرد می‌گوید در سال گذشته، هزار و ۵۰ مورد نقض حقوق بشر در مناطق کردنشین ایران روی داده است.

به گزارش کردپا، این آمار نسبت به سال ۱۳۹۱ افزایش ۵۱ درصدی داشته است.
بر پایه این گزارش، بازداشت شهروندان بیشترین آمار نقض حقوق بشر شهروندان کرد در سال ۱۳۹۲ را شامل می‌شود.
این گزارش اشاره می‌کند که در سال ۱۳۹۲ بیش از هزار و ۳۰۰ شهروند کرد توسط نهادهای مختلف بازداشت شده‌اند.
کردپا دلیل بازداشت این تعداد را عمدتا "سیاسی، مذهبی، فعالیت‌های مدنی، فعالیت‌های صنفی کارگری و کولبری" اعلام کرده است.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
انتقال دو زندانی عرب محکوم به اعدام به مکانی نامعلوم
فعالان حقوق بشر می‌گویند، دو زندانی عرب به نام‌های علی چبیشاط و سید خالد موسوی از زندان کارون اهواز به مکانی نامعلوم منتقل شدند.

علی چبیشاط و سید خالد موسوی از سوی دادگاه انقلاب به اتهام محاربه به اعدام محکوم شدند
کریم دحیمی فعال حقوق بشر به زمانه می‌گوید: «روز سه شنبه گذشته در حین مراجعه خانواده‌ها جهت ملاقات به زندان کارون، مسئولان زندان کارون به خانواده چبیشاط و موسوی گفتند که آنان توسط اطلاعات اهواز منتقل شدند

به گفته این فعال حقوق بشر تاکنون توضیحی درباه انتقال آنان به خانواده‌ها داده نشده است.

این دو زندانی عرب در آبان‌ماه سال ۱۳۹۱ در شوش دستگیر و از سوی دادگاه انقلاب اهواز به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و محاربه به اعدام محکوم شدند.

کریم دحیمی می‌گوید، این دو زندانی در حین بازداشت مورد شکنجه‌های جسمی و روحی فراوانی قرار گرفته‌اند.

همزمان با علی چبیشاط و سید خالد موسوی، یک شهروند دیگر عرب به نام سلمان چایانی نیز محاکمه شد که وی نیز به ۲۵ سال زندان محکوم شده است.

به گفته آقای دحیمی این زندانیان پس از صدور حکم از زندان اهواز به زندان دزفول منتقل شدند. حکم آنان از سوی دیوان عالی کشور تایید نشده است.

در سال ۱۳۹۲ شش تن از زندانیان سیاسی عرب به دار آویخته شدند.

بنا به گزارش فعالان حقوق بشر، آنان پیش از اجرای اعدام به مکانی نامعلوم منتقل شده بودند.

اسامی این دسته از زندانیان غازی عباسی، عبدالرضا امیر خنافره، عبدالامیر مجدمی، جاسم مقدم‌پناه و هاشم شعبانی‌نژاد و هادی راشدی بود.


منبع رادیو زمانه
     
  

 
۸۰ درصد اعدام‌های جهان در ایران، عربستان و عراق

رسانه‌های داخل ایران، اعدام ۳۶۹ تن را در سال ۲۰۱۳ تائید کرده‌اند
که به نسبت سال ۲۰۱۲ افزایشی ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد


«سازمان عفو بین‌الملل» در گزارش سالانه خود اعلام کرد که صرف نظر از کشور چین که آمار دقیق اجرای حکم اعدام‌ در آن مشخص نیست، ۸۰ درصد از اعدام‌های جهان در سال ۲۰۱۳ در سه کشور ایران، عربستان سعودی و عراق روی داده است.

این سازمان با انتشار گزارشی در روز چهارشنبه ۲۶ مارس (ششم فروردین)، از افزایش صدور و اجرای احکام اعدام در این سه کشور حاشیه خلیج فارس خبر داد و تاکید کرد: «اجرای حکم اعدام در ایران نسبت به سال گذشته افزایشی ۱۸ درصدی داشته است

در گزارش سال جاری میلادی عفو بین الملل مانند سال گذشته به تعداد دقیق اعدام‌ها در چین اشاره نشده و علت آن عدم دسترسی به آمار واقعی و گزارش‌های قابل استناد عنوان شده است. همچنین با اشاره به این‌که آمار اعدام در ایالات متحده آمریکا، رو به کاهش است، از این کشور به عنوان تنها کشور در قاره آمریکا یاد شده که در سال ۲۰۱۳ حکم اعدام در آن به اجرا گذاشته شده است.

ایالات متحده آمریکا با ۳۹ مورد اعدام در سال ۲۰۱۳، رتبه پنجم را پس از چین، ایران، عراق و عربستان سعودی کسب کرده است.

در کشورهای خاور میانه نیز پس از ایران، عراق و عربستان سعودی، کشورهای یمن، کویت، «تشکیلات خودگردان فلسطینی» و افغانستان به ترتیب ۱۳، پنج، سه و دو مورد اعدام در سال گذشته داشته‌اند.

در نموداری که عفو بین الملل ضمیمه گزارش امسال خود کرده، تعداد اعدامیان سال ۲۰۱۳ در ایران بیش از ۳۶۹ مورد عنوان شده است. این در حالی است که طی سال گذشته، حداقل ۹۱ حکم اعدام نیز در این کشور صادر شده است.

در بخشی از اطلاعیه سازمان عفو بین‌الملل درباره ایران نوشته شده است: «پس از انتخاب ۱۴ ژوئن حسن روحانی به عنوان ریاست جمهوری تازه، بعضی اقدامات برای بهبود چهره کشور مثل آزادی چندین تن از زندانیان سیاسی از جمله یک زندانی محکوم به اعدام، انجام شد. با وجود این، هیچ نشانه‌ای از تغییر در اجرای مجازات اعدام در ایران در پی انتخاب او در دست نبود

خبرگزاری های دولتی و رسانه‌های داخل ایران، اعدام ۳۶۹ تن (۳۵۸ مرد و ۱۱ زن) را در سال ۲۰۱۳ تائید کرده‌اند که به نسبت سال ۲۰۱۲ افزایشی ۱۸ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس مدارک معتبر، شمار زیادی اعدام‌های مخفیانه نیز در ایران صورت می‌گیرد. این منابع، دست کم ۳۳۵ اعدام دیگر (شامل حداقل ۱۸ زن) را گزارش داده‌اند که تعداد مجموع اعدام‌ها را در سال ۲۰۱۳ در این کشور به حداقل ۷۰۴ مورد می‌رساند.

بر اساس این گزارش‌، حداقل ۱۱ نفر از اعدام‌شدگان در زمان ارتکاب جرم، در سنین زیر ۱۸ سال بوده‌اند. در سال گذشته همچنین حداقل ۴۴ اعدام در ملاء عام انجام شده است.

بیشتر اعدام‌های صورت‌گرفته نیز در پی محکومیت به دلیل اقدام‌هایی چون «قتل»، «قاچاق مواد مخدر»، «تجاوز»، «جاسوسی» و جرایمی مبهم چون «محاربه» و «افساد فی الارض» انجام شده است.

تعداد کل اعدام‌های ثبت شده در سال ۲۰۱۳ نیز ۷۷۸ مورد عنوان شده که از ۱۵ درصد افزایش نسبت به سال ۲۰۱۲ حکایت دارد.

در سال میلادی گذشته هیچ مورد اعدامی در اروپا و آسیای مرکزی گزارش نشده است. در غرب آفریقا هم صدور حکم اعدام کاهش داشته، به طوری که سه کشور گرانادا، گوآتمالا و سنت لوسیا برای نخستین بار از زمان ارائه گزارش‌های سالانه توسط عفو بین الملل، هیچ محکوم در صف اعدامی نداشته‌اند. در سال گذشته ۹ مورد اعدام در ژاپن اعلام شده است.


منبع : رادیو زمانه
     
  
مرد

 
ماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران یک سال دیگر تمدید شد


شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو روز جمعه هشتم فروردين ماه با تصويب قطعنامه‌ای مأموريت احمد شهيد، گزارشگر ويژه حقوق بشر ايران را تمديد کرد

گزارش ها حاکی است که اين قطعنامه با ۲۹ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱۶ رای ممتنع تصويب شد. در قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، بار ديگر از ايران خواسته شده است با گزارشگر ويژه سازمان ملل همکاری کند و به او اجازه سفر به ايران را بدهد. بر اساس اين قطعنامه گزارشگر ويژه ايران موظف شده است تا گزارش‌هايی در خصوص وضعيت حقوق بشر در ايران تهیه و به نشست آينده شورای حقوق بشر سازمان ملل و همچنين مجمع عمومی ارائه دهد. در سه سال گذشته که احمد شهيد به عنوان گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد فعاليت کرده است، مقامات جمهوری اسلامی با سفر وی به ايران مخالفت کرده اند. گزارشگر ويژه سازمان ملل متحد در امور ايران طی اين سال ها گزارش هايی در خصوص وضعيت حقوق بشر در جمهوری اسلامی منتشر کرده است. در آخرین گزارشی که احمد شهید در خصوص وضعیت حقوق بشر ایران در ۲۲ اسفندماه سال گذشته ارائه کرد نسبت به مواردی مانند اعدام‌ها، نقض اساسی حقوق شهروندی و اقلیت‌ها، عدم استقلال سازوکار قضایی و دیگر موارد نقض حقوق بشر هشدار داد. گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران در ابتدای گزارش خود با استقبال از «برخی پیش‌درآمدهای مثبت از سوی دولت جدید» که در کارزار انتخاباتی حسن روحانی برای بهبود وضعیت حقوق بشر، حقوق سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به آنها اشاره شده بود، می‌گوید این «گام‌های مثبت» همچنان به طور کامل نگرانی‌های بنیادین در مورد حقوق بشر ایران را که از سوی نشست همگانی، شورای حقوق بشر و دیگر سازوکارهای بین‌المللی مطرح شده، رفع نمی‌کند. رييس قوه قضائيه جمهوری اسلامی و ديگر مقامات قضايی و دولتی ايران تاکنون گزارش های احمد شهيد درباره وضعيت حقوق بشر در ايران را « بی اعتبار و سراسر دروغ» معرفی کرده اند. این در حالی است که به گزارش روز جمعه «کمپين حقوق بشر ايران» پاسخ ايران به پيشنويس اين قطعنامه که توسط قوۀ قضايیۀ ايران تهيه شده بود، « برخلاف سال های قبل اين بارلحن پاسخ متعصبانه و تند تنظيم نشده بود.» احمد شهيد از سه سال پيش به عنوان گزارشگر ويژه ايران در امور حقوق بشر انتخاب شده و ماموريت او هر ساله تمديد شده است. برای نخستين بار پس از انقلاب ايران، در سال ۱۹۸۴ گزارشگر ويژه برای ايران تعيين شد. پيش از احمد شهيد؛ آندرس گويلار،‌ رينالدو
گاليندوپل و موريس کورپيتون به عنوان گزارشگران ويژه برای ايران فعاليت کرده بودند.

منبع خبر کلمه

تو میتونی به هر چیزی که میخوای برسی؛بشرطی که فکرتو روش بکار بندازی
__________________________
بی ثمرترین روز روزی است ک نخندیده باشی
     
  

 
وضعیت وخیم جسمانی یعقوب ملکی، خلبان زندانی
یعقوب ملکی، خلبان نیروی هوایی، که در زندان به‌سر می‌برد در وضعیت وخیم جسمانی قرار دارد.

یعقوب ملکی، خلبان نیروی هوایی
و از فرماندهان سابق نیروی هوایی ایران است

بنا بر گزارش دریافتی، یعقوب ملکی در ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۹ به اتهام «ارتباط با دولت‌های متخاصم و تلاش بی‌‌سرانجام برای کودتا»؛ توسط اداره اطلاعات ارومیه دستگیر شد. او ۹ ماه را در سلول‌های انفرادی این اداره بدون حق استفاده از تلفن و ملاقات با خانواده و زیر بازجویی‌های طولانی‌مدت و شکنجه‌های شدید، از جمله آویزان کردن از سقف، به‌سر برد.

وی بر اثر همین ضرب و شتم‌ها از ناحیه چشم و گوش چپ به شدت آسیب دیده است.

این زندانی سیاسی ۱۴ بار به بیمارستان اعزام شده، اما هیچ بار به‌شکل جدی و مؤثر درمان نشده و در حال حاضر ناراحتی چشم و گوش وی نگران‌کننده شده است.


یعقوب ملکی پس از گذراندن ۹ ماه در سلول‌های انفرادی در ارومیه به زندان اوین منتقل شد و چهار ماه در بندهای ۲۰۹ و۲۴۰ در انفرادی بود.

وی پس از ۲۶ ماه بلاتکلیفی در آذرماه ۱۳۹۱ از اتهام تبرئه شد، ولی از آزادی او جلوگیری کردند.

۱۰ روز بعد بار دیگر به دادگاه احضار شد و دلیل ممانعت از آزادی وی را «کودتا علیه نظام» اعلام کردند.

این فرمانده پیشین نیروی هوایی ایران بدون دادگاه و محاکمه چهار ماه بعد به ۱۰ سال حبس محکوم گردید و این حکم هیچگاه به وکیل وی ابلاغ نشد.

یعقوب ملکی دوره آموزشی خود را در آمریکا گذراند و پس از انقلاب ایران با شروع جنگ به کشورش بازگشت و هفت سال و ۱۰ ماه در جبهه بود.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 14 از 27:  « پیشین  1  ...  13  14  15  ...  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA