انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 15 از 27:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران



 
مادر زانیار مرادی: حکم اعدام زانیار و لقمان ضدبشری است
آمینه قادری، مادر زانیار مرادی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام در نامه‌ای به تاریخ سه‌شنبه ۱۲ فروردین‌ماه حکم فرزند خود و لقمان مرادی، هم‌پرونده‌ای او را ناعادلانه خواند و خواهان آزادی آن‌ها شد.

لقمان و زانیار مرادی
آمینه قادری در این نامه نوشته است: «من یک مادرم، و هیچ مادری را نمی‌توان از دیدن فرزند دلبندش محروم کرد؛ هرگز به دوری فرزندم عادت نخواهم کرد. پنج سال لحظه‌شماری کرده‌ام تا زانیارم را ببینم. پسرم را آزاد به دنیا آورده‌ام و می‌خواهم آزاد باشد

وی افزوده است: «بارها گفته‌ایم که حکم زانیار و لقمان، ناعادلانه بوده و جز یک توطئه ضد بشری نمی‌توان اسم دیگری بر آن نهاد

به‌گفته مادر زانیار مرادی، این حکم «تنها بر پایه کینه‌توزی و انتقام‌کشی رژیم اسلامی» از خانواده آن‌ها بوده و «هیچ پایه و اساسی نداشته و برای اثبات بی‌گناهی آن‌ها، شاهدان عینی هم شهادت داده‌اند؛ اما هرگز در بررسی پرونده در نظر گرفته نشده است

زانیار مرادی و لقمان مرادی، اهل کردستان ایران در روز ۱۴ مردادماه سال ۸۸ خورشیدی توسط نیروهای اداره اطلاعات شهر مریوان بازداشت شدند.

آن‌ها در روز یکم دی‌ماه همان سال، به اتهام محاربه از طریق عضویت در «کومله»، یکی از احزاب کردی و دست داشتن در قتل پسر امام جمعه مریوان در شامگاه ۱۴ تیر ۱۳۸۸، به اعدام محکوم شدند. این حکم در دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی کشور تأیید شد.

این دو زندانی سیاسی هیچگاه این اتهام را نپذیرفته‌اند و این اتهام را سناریوی وزارت اطلاعات دانسته و با انتشار رنجنامه‌ای اعلام کردند به سبب شکنجه‌های شدید روحی و جسمی مجبور به اعترافات ساختگی شدند.

آمینه قادری در بخش دیگری از نامه خود نوشته است: «فرزندان ما کسی را نکشته‌اند و جانی را نخواهند ستاند، تربیت فرزندان ما از خورد و خوراکشان مهم‌تر بوده و بهترین آموزه‌های بشری را که همانا آزادی‌خواهی و انجام فعالیت‌های صالحانه و خیرخواهانه است، آموخته‌اند

وی از جامعه جهانی، مردم ایران، تمامی فعالان حقوق بشری، نهادها و سازمان‌های حقوق بشری درخواست کرده است که صدای مادران زندانیان سیاسی باشند و هرچه در توان دارند بگذارند تا فرزندان آن‌ها اعدام نشوند.

زانیار و لقمان مرادی هم‌اکنون در زندان رجایی‌شهر کرج زندانی هستند.


منبع : رادیو زمانه
     
  
مرد

 
ریحانه جباری دختری بیگناه، اسیر در چنگال آدم کشان رژیم اسلامی

دختران و زنان قربانیان رژیم اسلامی

رژیم وحشتناک ولایت فقیه به سرکردگی بزرگترین جنایت پیشه دوران، علی خامنه ای و با همراهی و شرکت چند ده هزار اوباش، هرزه و فاسد اخلاقی، و همچنین لات و دزدانی بی فرهنگ و همگی ضد ایرانی، از ۳۵ سال پیش تا کنون همه گونه ظلم و ستم و رفتار زشت غیر انسانی را در مورد فرد فرد ملت بزرگوار و مهربان ایران روا داشته اند.

رفتار غیر انسانی با زنان
ولی در مورد زنان و دختران، خوی تازی گری و زن ستیزی اسلامی اشان نیز بدان افزون شده. تا جایی که کمتر بانو و دختر جوانی می بینیم که از شر کینه توزی، ستمگری، و زنبارگی فرد فرد این رژیم در امان بوده باشند. حمله به زنان در کوچه و خیابان، شکنجه و تجاوز آنان، ایجاد فشار روانی بر دختران در خانواده ها، و فرار آنان از خانه و شهر خود، و دستگیری به کمک مزدوران رژیم در کلانتری ها، و سرانجام فرستادن آنان به کشورهای عربی و یا راه یافتن آنان به خانه های عفاف که روسپیگری خانه های اسلامی می باشد، سیاست خصمانه و رفتار حیوانی این رژیم با زنان کشور است.


اعتراض جمعی مردم سوئد و ایرانیان مقیم استکهلم از حکم غیر انسانی و حیوانی قصاص، یعنی اعدام ریحانه که از ناموس و شرافت خود دفاع کرده است. به راستی آیا قانون قصاص قانون جنگل نیست؟ قصاص قانون نیست بلکه نهایت بی قانونی است.


زن ستیزی رژیم در ابعاد گوناگون

کشوری که نیمی از آن را زنان تشکیل می دهند، زنان در کارهای اجرایی و تصمیم گیری شرکتی ندارند. حتی زنان برای سفر و هتل گرفتن و یا ازدواج باید مانند کودکان حمایت و رضایت شخص بزرگتری مانند پدر و یا شوهرشان را همراه داشته باشند. یک دادگاه اسلامی می تواند گفته های کودکی را بپذیرد ولی گواهی و شهادت زنان ارزشی ندارد و ادعای آنان در هیچ دادگاهی پذیرفته نیست. در رژیم اسلامی، دفاع مردان در برابر زنان ناموسی، ولی دفاع زنان در برابر مردان، هرزگی و بی ناموسی است. رژیم اسلامی شرافت و ناموس زنان را در مطیع بودن آنان در برابر مردان، پوشیدن لچک سیاه رنگ بنام حجاب اسلامی، و تسلیم پذیری در برابر یک صیغه خواندن عربی، و همکاری داشتن با زنان دیگر در برآوردن لهو لعب مردان چند همسری است.


داستان ریحانه جباری
ریحانه طراح دکوراسیون بود. مرتضی زمانیکه ریحانه در یک کافی شاپ مشغول مکالمه تلفنی بود، تصادفا این مکالمه را شنیده و از شغل ریحانه خبردار میشود. او از ریحانه می‌خواهد که برای انجام کار دکوراسیون به دفترش مراجعه کند. چندی بعد آنها با هم قرار میگذارند که برای نشان دادن محل و صحبت کردن در مورد کار راهی‌ دفتر کار مرتضی‌ شوند. 

پس از اولین ملاقات، ریحانه سوار ماشین مرتضی برای رفتن به محل کار او جهت انجام کار میشود. ‌

در مسیر رفتن به سوی محل کار، مرتضی در مقابل یک داروخانه می‌‌ایستد و اجناسی را از داروخانه میخرد. سپس مرتضی‌ مجددا سوار اتومبیل شده و همراه ریحانه به سوی دفتر مرتضی‌ حرکت می‌کنند. پس از اینکه به محل میرسند، ریحانه متوجه میشود که آنجا محل کار نیست بلکه یک خانه متروکه است. مرتضی دو لیوان شربت روی میز گذاشته و فورا در را می بندد و دستش را دور کمر ریحانه گره زده و به او میگوید راه فرار نداری! در درگیری ریحانه با مرتضی و در جریان دفاع از خود، ریحانه با چاقو به کتف مرتضی ضربه ای زده و فرار میکند . مرتضی گویا در اثر خونریزی فوت میکند.

یک نگاه سطحی به بیدادگاههای رژیم اسلامی به خوبی دیده می شود که زنان همیشه بازنده اند. در مورد اختلافات خانواده، مردان بدون کمترین دلیل منطقی می توانند از همسر خود جدا شوند ولی زنانی که از جور و ستم شوهر خود به ستوه آمده اند و به دادگاه رجوع می کنند، سرانجام با موعظه و روضه خوانی آخوندی که رل قاضی را در پیش گرفته روبرو شده اند و آن این که بهتر است با شوهر خود بسازند و کوتاه بیایند.

در جدال و کشمکشی که میان زنان و مردان به وجود می آید، چنانکه در برخوردها زن کشته شود، خون او پایمال شده و خانواده اش نمی توانند پیگیر آن باشند ولی اگر مرد زخمی و یا کشته شود ولو آن که زن کاملن بی گناه باشد، بیدادگاه رژیم اسلامی گواهی و شهادت زن را نمی پذیرد. تا آن جا که در این سه دهه صدها زن بیگناه به اتهام های گوناگون شکنجه و به دار آویخته شدند.



نکاتی که بیدادگاه رژیم نادیده گرفته
بیدادگاه رژیم هیچگاه حقیقت های بیگناهی ریحانه را در نظر نمی گیرد وگرنه ریحانه در هردادگاه درستی محاکمه شود، بیگناه شناخته شده و در زندان نخواهد بود. پاره ای از این نکات از اینگونه است:
۱- مرتضی کارمند پیشین وزارت اطلاعات بوده، بنابراین داوری و قضاوت رژیم نمی تواند منصفانه باشد. به ویژه آن که در زن ستیزی رژیم شک و تردیدی نیست.

۲- در ایران و فرهنگ ایرانی هیچ زنی به خود اجازه نمی دهد که به دنبال مردان راه افتاده، سد راه آنان شود و برای آنان مزاحمت ایجاد کند. هرگونه حادثه ای در اینمورد بی گمان ناشی از حرکت بی جای مردان دله و هوسباز است.

۳- مرتضی از نظر کهولت و سن، به جای پدر ریحانه بوده، بنابراین، دلیلی وجود ندارد و منطقی نیست که دختر جوانی آنهم در اجتماع زن ستیز ایران، به دنبال مرد پیری راه افتد و وسوسه و هوسرانی کند.

۴- مرتضی، از داروخانه داروی بیهوشی خریده بود که در روی میز اطاق پیداشد. آیا هدف از این کار چه بوده است؟ بیهوشی خودش، و یا بیهوش کردن ریحانه؟!.

۵- مرتضی پس از آگاهی از شغل ریحانه از او دعوت می کند تا برای طراحی جدید به دفتر کار او رود. ولی به جای بردن ریحانه به محل کار خود، او را به خانه عمه خود که خالی بودمی برد.


ریحانه جباری یکی از صدها زن ایرانی است که در بیدادگاه رژیم به دلیل دفاع از ناموس و ازادی خود، محکوم است و هیچگونه دفاع و نشان دادن مدارک و اثبات بی گناهی، در محضر آخوند زن ستیز کاری به جایی نمی برد و ارزشی نخواهد داشت. آقای محمد مصطفایی وکیل ریحانه مدارک و دلایلی را به دادگاه نشان داده که در هردادگاه مردمی در جهان می تواند دفاع از شرف و ناموس ریحانه، و وحشیگری و جنون جنسی مرتضی را به خوبی به اثبات رساند و ریحانه را از بند رهایی بخشد. در حالی که کار آخوند زن ستیزی و زنبارگی است و از این امامزاده ها هرگز معجزه ای دیده نخواهد شد!.

کشته شدن مرتضی به دست ریحانه یک قتل غیر عمدی و کاملن اتفاقی بوده، که ریحانه از ناموس و شرف خود در برابر مرد هرزه و هوسران دفاع کرده است. ولی به دارآویختن ریحانه یک قتل عمدی است و چنانچه انجام شود همه مسببین و مسئولین آن باید در آینده در دادگاه به عنوان شریک در قتل عمد محاکمه و مجازات شوند.
     
  

 
رئیس قوه قضائیه: اهمیتی به سخنان حقوق بشری غربی‌ها نمی‌دهیم
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، بار دیگر قطعنامه‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا و کشورهای غربی را به باد انتقاد گرفت و گفت: «آن‌ها نسخه می‌دهند قصاص در ایران متوقف شود و خواستار آزادی همجنس‌بازی هستند، اما بدانند اهمیتی به آن‌ها نمی‌دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق لاریجانی روز یکشنبه ۳۱ فروردین‌ماه گفت: «در چند ماه اخیر هجمه‌هایی درباره حقوق بشر از سوی اتحادیه اروپا، وزارت خارجه انگلیس و آمریکا علیه کشور ما آغاز شده است که ما می‌گوییم برای خودشان بحث می‌کنند چراکه اقدامات ما مبنایی است. آن‌ها اعلام می‌کنند که چرا در ایران اعدام وجود دارد که ما در پاسخ می‌گوییم که بخشی از آن ناشی از قصاص است که حق است.»

وی با بیان این‌که «حرف‌هایی که این افراد می‌زنند فریبنده است که می گویند با اعدام و خشونت مخالفیم»، افزود: «غربی‌ها خیال می‌کنند ما اهمیتی به آن‌ها می‌دهیم اما ما می‌گوییم شماها چه کسانی هستید که در مقابل حق تعالی این‌گونه سخن می گویید، آن‌ها در نگاه موحدان کسی نیستند

رئیس قوه قضائیه ایران به اعلامیه جهانی حقوق بشر اشاره کرد و گفت: «در مقدمه این اعلامیه بحث کرامت انسانی مطرح شده است. کسی می‌تواند در این خصوص صحبت کند که خالق انسان باشد و قرآن انسان را می‌شناسد. شما انسان دیگری را تحویل می دهید.»

صادق لاریجانی پیش از این نیز بارها قطعنامه‌ها علیه نقض حقوق بشر در ایران را بی‌اهمیت جلوه داده و بارها از اعدام‌های گسترده در ایران که نگرانی نهادهای مدافع حقوق بشر در جهان را برانگیخته، دفاع کرده است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود علیه کشورهای غربی گفت: «در بحث‌ها می‌گویند مشروعیت حکومت به رأی مردم است اما مشروعیت به معنای شرعی یا فلسفه سیاسی درست نیست که بگوییم به رأی مردم است، رأی مردم در به فعلیت رساند حکومت نقش دارد و مردم باید به صحنه بیایند که حکومت به فعلیت برسد.»


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
مادر زندانی محکوم به اعدام رنج‌نامه نوشت
کبری حیدری، مادر عبدالرحمن سنگانی، زندانی اهل سنت محکوم به اعدام، رنج‌نامه‌ای منتشر کرده و به چگونگی بازداشت و صدور حکم اعدام برای فرزندش پرداخته‌ است.


گفته می‌شود عبدالرحمان سنگانی از دسترسی به امکانات درمانی مناسب
در زندان رجایی شهر کرج محروم است


مادر این زندانی اهل سنت در متنی که روز شنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه، بازتاب یافته، می‌گوید که پسرش ابتدا در سال ۱۳۸۳ در مشهد بازداشت و سپس به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. سپس با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی و پس از ۱۵ ماه انفرادی آزاد شد.

به گفته کبری حیدری، مدت کوتاهی پس از آن، فرزندش «در یک تصادف ساختگی» دچار آسیب شدید شد و تا این لحظه هم قادر به انجام کار‌های روزانه‌اش نیست.

مادر این زندانی اهل سنت در نامه‌ای که منتشر کرده می‌گوید، عبدالرحمن سنگانی دوبار در زمستان سال ۱۳۸۸ خورشیدی از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران احضار شد.

در ادامه نامه نوشته شده است: «عبدالرحمن وقتی وارد دادگاه می‌شود مامورین امنیتی او را بازداشت می‌کنند و با دستبند و چشمبند دوباره بعد از پنج سال، به بند ۲۰۹ انتقالش می‌دهند. به مدت ۱۸ ماه آنجا بدون هیچ توضیحی نگهداری‌اش کردند. یک روز بازجو پرونده به ۲۰۹ می‌رود و به او حکم اعدامش را اعلام می‌کنند و بعد به زندان رجایی شهر منتقل می‌شود

مادر این زندانی اهل سنت در پیوند با وضعیت پرونده فرزندش چند پرسش را مطرح کرده است و می‌پرسد: «آیا اگر عبدالرحمان مرتکب جرم شده است، چرا با وثیقه ۵۰ میلیونی آزادش کرده‌اند؟ خانه ما تا افغانستان ۱۸ کیلومتر فاصله دارد. آیا پسرم اگر جرمی مرتکب شده بود نمی‌توانست راحت فرار کند؟ به نظر شما کسی جرمی مرتکب شده باشد، تشکیل خانواده می‌دهد یا من می‌گذاشتم ازدواج کند؟ آیا جای سوال نیست که ارگانی امنیتی مثل اطلاعات، کسی را که حکمش اعدام باشد با وثیقه ۵۰ میلیونی آزاد کند و بعد از چند سال او را دستگیر و به اعدام محکوم کند؟ آیا کسی جرمی کرده باشد در حد اعدام، خودش با پای خودش به دادگاه می‌رود؟»

در پایان نامه، کبری حیدری از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی مدافع حقوق بشر تقاضای کمک کرده و تاکید کرده فرزندش متاهل و دارای یک دختر چهارساله‌ است.

به گفته مدافعان حقوق بشر دست کم ۳۰ تن و به گفته فعالان ملی – مذهبی بیش از ۴۰ تن از فعالان مذهبی اهل سنت در خطر اعدام هستند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
در سه روز، ۱۱ اعدام در ایران اجرا شده است
به‌رغم انتقادهای مکرر نهادهای مدافع حقوق بشر در جهان، در ایران همچنان بزهکاران، مجرمان قتل و متهمان قاچاق مواد مخدر اعدام می‌شوند. در سه روز گذشته ۱۱ نفر در شهرهای مختلف ایران اعدام شده‌اند.

خبرگزاری مهر اعلام کرد که صبح روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۹ تن به اتهام قاچاق مواد مخدر در زندان کارون اهواز اعدام شدند.

احکام این افراد که توسط دادگاه انقلاب استان صادر شده، به تأیید دادستان کل کشور و رئیس قوه قضائیه نیز رسیده بود.

خبرگزاری مهر نام مخفف این ۹ زندانی و اتهام‌های آن‌ها را منتشر کرده است.

به گزارش هرانا، وب‌سایت مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سپیده‌دم شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه نیز دو زندانی متهم به قاچاق موادمخدر به نام‌های یعقوب اسحاق‌زهی و خدانور درون‌پرور در زندان مرکزی زاهدان از طریق چوبه دار اعدام شدند.

در همین روز یک زن متهم به قتل در زندان رجایی‌شهر کرج نیز با طناب دار اعدام شد.

هرانا نام این زن را «بهجت» اعلام کرده و نوشته است وی متهم بود که به همراه مردی به نام محمد جعفری، همسر خود را به قتل رسانده است.

محمد جعفری ۱۰ ماه پیش در زندان رجایی‌شهرکرج اعدام شده بود.

زن اعدام‌شده از زندان ورامین به زندان رجایی‌شهرکرج منتقل شده بود و سومین بار بود که به پای چوبه دار می‌رفت.

ایران نسبت به جمعیت خود بالاترین تعداد اعدام‌ها در جهان را دارد.

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر ایران و بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل بارها از وضعیت اعدام‌ها در ایران و افزایش میزان آن انتقاد کرده‌اند اما ایران این موضوع را مسأله داخلی خود می‌داند و همچنان به احکام قضائی خود پافشاری می‌کند.


منبع : رادیو زمانه

این خبر مربوط به ۲۲ اردیبهشت می باشد.
     
  

 
چهار نفر در زندان مرکزی قزوین اعدام شدند
اسماعیل صادقی دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفته است که چهار نفر در زندان مرکزی قزوین به دار آویخته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اتهام سه نفر از آنان، جرائم مربوط به مواد مخدر و هویتشان «محسن»، «یوسف» و «سعید» اهل و ساکن تبریز عنوان شده‌ است.

به گفته اسماعیل صادقی همچنین فرد دیگری به نام «عباس» به اتهام قتل سحرگاه روز ۲۷ اردیبهشت‌ماه به دارآویخته شده است.

ایران نسبت به جمعیت خود بالاترین تعداد اعدام‌ها در جهان را دارد.

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر ایران و بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل بارها از وضعیت اعدام‌ها در ایران و افزایش میزان آن انتقاد کرده‌اند اما ایران این موضوع را مسأله داخلی خود می‌داند و همچنان به احکام قضائی خود پافشاری می‌کند.

طبق برخی گزارش‌ها، در سال ۲۱۰۳ میلادی، ۶۸۷ نفر در ایران اعدام شده‌اند.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
اعدام دو زندانی در زندان مرکزی زاهدان

خبرگزاری هرانا – سپیده دم شنبه دو زندانی در محوطه زندان مرکزی زاهدان از طریق چوبه دار اعدام شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه دو زندانی بنام‌های ظاهر می‌ربلوچ و ناصر براهویی در محوطه زندان مرکزی زاهدان از طریق چوبه دار اعدام شدند.

یک منبع مطلع که نخواست نامش فاش شود به گزارشگر هرانا گفت: «این دو زندانی از دو سال پیش به اتهام قاچاق مسلحانه مواد مخدر بازداشت و به قصاص نفس [اعدام] محکوم شدند.»

گفتنی است، این دو اعدام از سوی رسانه‌های رسمی یا روابط عمومی قوه قضائیه اعلان نشده و همین موضوع نگرانی نهادهای حقوق بشری را نسبت به بالا بودن اعدامهای مخفی در ایران افزایش می‌دهد.


منبع : هرانا

ده نفر در زندان کرمان اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – ده نفر به اتهام قاچاق مواد مخدر در جنوب شرق کشور به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش مهر، طی احکام صادره از سوی شعبه چهار دادگاه انقلاب اسلامی کرمان، ده زندانی متهم به قاچاق مواد مخدر در محوطه زندان مرکزی کرمان به دار آویخته شدند.

بنا بر ادعای دستگاه قضایی، این افراد از بزرگترین باندهای قاچاق و حمل مواد مخدر در جنوب شرق کشور بوده اند که با پیگیری های مستمر اداره اطلاعات استان کرمان شناسایی و دستگیر شدند.


منبع : هرانا
     
  
زن

andishmand
 
دیدبان حقوق بشر: 'وضعیت در ایران فرق زیادی نکرده است'





سازمان دید‏بان‏‏‏‏‏‏‏‏‏ حقوق بشر در گزارش سالانه خود از آنچه ادامه نقض حقوق بشر در ایران می‌خواند انتقاد کرده است.
در گزارش این سازمان آمده است که علیرغم وعده ‏های‏‏‏‏‏‏‏‏ حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در مورد احترام به حقوق شهروندان، همچنین موارد جدی نقض حقوق در ایران ادامه دارد.

این در حالیست که مقام‌های ایرانی بار‌ها اتهام نقض حقوق بشر را رد کرده‌اند و گزارش سازمان‌های مدافع حقوق بشر را نادرست و تدوین آن‌ها را بر اساس انگیزه‌های سیاسی می‌دانند.

گزارش سالانه دیده‌بان حقوق بشر وضع حقوق بشر در بیش از ۹۰ کشور از جمله ایران را بررسی کرده است.

در این گزارش آمده است که از زمان به قدرت رسیدن دولت حسن روحانی، تعدادی از زندانیان سیاسی آزاد شده‌اند، اما بازداشت بسیاری از فعالان مدنی ادامه دارد، افرادی مانند عبدالفتاح سلطانی، وکیل دادگستری سر‌شناس، و نیز حبس خانگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی – دو رهبر مخالفان به نتایج انتخابات خرداد ۱۳۸۸.

این گزارش یادآور می‌شود که دولت آقای روحانی هنوز به احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد حقوق بشر ایران، اجازه ورود به این کشور را نداده است.

این گزارش می‌گوید: «زنان ایران در بسیاری از زمینه‏‌ها از جمله موضوعات احوال شخصیه مربوط به ازدواج، طلاق، ارث و حضانت فرزند، با تبعیض مواجه هستند. ازدواج زن، صرف نظر از سنش، موقوف به اجازه ولی مذکر وی می‌‏باشد، و زن نمی‌‏تواند ملیت خود را به همسرش که در خارج از کشور متولد شده و نیز به فرزندان حاصل از این ازدواج، منتقل نماید.»
فراز صانعی، پژوهشگر بخش ایران در دید‌بان حقوق بشر، به بی‌بی سی فارسی می‌گوید با وجود اینکه «لحن» دولت حسن روحانی نسبت به دولت قبلی تغییر کرده، اما وضعیت حقوق بشر در ایران فرق زیادی نکرده است.

اعتراض به اعدام

ادامه اجرای گسترده احکام اعدام در ایران هم از نگرانی‌های عمده سازمان دید‌بان حقوق بشر است، مجازاتی به گفته این سازمان، باید تا اصلاح روند قضایی دادرسی و دادخواهی در ایران متوف شود.
بنا بر این گزارش، آمار رسمی حاکیست که مقامات ایران در سال میلادی گذشته حداقل ۲۷۰ نفر را ‏‏‏‏‏‏‏‏‏اعدام کرده‌اند، هرچند برآورد می‌شود که تعداد واقعی اعدام شدگان بیشتر از این‌ها باشد.
صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران چندی پیش با انتقاد از منتقدان اعدام، صراحتا گفته بود که مخالفت با اعدام، مخالفت با حکم اسلام است و اینکه به گفته او، قوه قضاییه به حرف‌های بی‌منطق و دروغ توجهی ندارد.

وزارت امور خارجه ایران نیز پیش‌تر قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نقض حقوق بشر در ایران را اغراق آمیز و سیاه نمایی خوانده بود.

با وجود این موضع گیری‌ها به نظر می‌رسد که بسیاری از فعالان و چهره‌های برجسته هنوز به «دولت تدبیر و امید» حسن روحانی برای بهبود شرایط کشور و اعطای آزادی‌های مدنی و اجتماعی امیدوار باشند.

، شیرین نشاط فیلمساز ایرانی که برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد به سوئیس سفر کرده بود طی نطقی با انتقاد شدید از سیاست های جمهوری اسلامی، به شخص رئیس جمهوری ایران پیام فرستاد.

او گفت: "هنرمندان و متفکران ایرانی چندین دهه است که از کرامت ملی ایرانی‌ها در جهان محافظت و دفاع کرده‌اند. حالا ما مشعل را به دست شما می‌دهیم. حالا نوبت شماست که از منزلت ملت دفاع کنید. آقای رئیس جمهور، ایرانی‌ها در داخل و خارج کشور به شدت صدمه دیده‌اند، اختلاف دارند، از هم جدا شده‌اند، ناچار به ترک خانه و کاشانه شده‌اند. اتحاد را به این مردم نشان بدهید. دموکراسی را به آن‌ها نشان بدهید. نشان بدهید که شاید ما از طبقات اجتماعی و ادیان مختلف باشیم، مسیحی، مسلمان، یا یهودی باشیم، اما همه ما ایرانی هستیم."

دولت آقای روحانی اخیرا پیش نویس منشور حقوق شهروندان را منتشر کرد اما این پیش نویس با انتقاد گروهی از فعالان حقوق بشر مواجه شد که آن را کافی و جامع نمی‌دانند.

سازمان دید‏بان‏‏‏‏‏‏‏‏‏ حقوق بشر در گزارش خود از حسن روحانی خواسته است که علناً علیه موارد جدی نقض حقوق توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی موضع گیری کند و به وعده‌هایی ‏‏‏‏‏‏‏‏‏که در مبارزات انتخاباتی‌اش در مورد کاهش کنترل بر آزادی اطلاعات و سانسور شدید داده بود، عمل کند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   

 
پنج زندانی متهم به قتل در زندان رجایی شهر اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – روز دوشنبه ۵ زندانی متهم به قتل در محوطه زندان رجایی شهر کرج از طریق چوبه دار اعدام شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طی روز یک‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۸ تن از زندانیان متهم به قتل در زندان رجایی شهرکرج جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی منتقل شدند.

از این تعداد ۳ نفر با گرفتن مهلت از شکات پرونده برای پرداخت دیه به سلول‌های خود بازگشتند و حکم اعدام در خصوص ۵ نفر دیگر به مورد اجرا در آمد.

زندانیان اعدام شده از بندهای ۳، ۴ و ۷ زندان رجایی شهر بودند و همگی به اتهام قتل عمد به قصاص نفس (اعدام) محکوم شده بودند.

.گفتنی است، رسانه‌های رسمی ایران و هم‌چنین روابط عمومی قوه قضائیه تاکنون از اعلان خبر این اعدام‌ها خودداری کرده‌اند.


تاریخ: چهارشنبه ،۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳

منبع : هرانا

اعدام مرد ۴۰ ساله درزندان مشهد

خبرگزاری هرانا - مردی که همسرش را در مشهد به قتل رسانده بود، سپیده دم سه شنبه گذشته در زندان مرکزی مشهد به دار آویخته شد.

به گزارش خراسان، شهریور سال ۱۳۸۶، مرد جوانی که با ادعای سوء ظن نسبت به همسرش،او را با ضربه چاقو در مشهد به قتل رسانده بود دستگیر شد و مورد بازجویی قرار گرفت.پس از اعترافات صریح متهم و تکمیل تحقیقات، این پرونده با صدور کیفرخواست از سوی نماینده دادستان، در شعبه پنجم دادگاه کیفری استان خراسان رضوی مورد رسیدگی قرار گرفت.

قضات دادگاه نیز پس از برگزاری چند جلسه محاکمه، متهم را به قصاص نفس محکوم کردند.

رای صادره پس از تایید دیوان عالی کشور و فراهم شدن مقدمات اجرای حکم در زندان مرکزی مشهد به اجرا درآمد و قاتل با حضور قاضی اجرای احکام، پزشک قانونی و دیگر مسئولان ذی ربط به چوبه دار سپرده شد.


تاریخ: پنجشنبه ، ۱ خرداد ۱۳۹۳

منبع : هرانا
     
  

 
مه آفرید خسروی اعدام شد
خبرگزاری ایرنا از اجرای حکم اعدام مه‌آفرید خسروی، متهم ردیف اول پرونده «اختلاس بزرگ» در سحرگاه شنبه سوم خرداد خبر داد. این حکم در زندان اوین اجرا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، حکم اعدام مه‌آفرید خسروی به خاطر «افساد فی‌الارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با تبانی و فساد در شبکه بانکی و توسل به روش‌های متقلبانه و مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجود غیرقانونی و شرکت در پولشویی و پرداخت رشوه» صادر و اجرا شده است.

مه‌آفرید خسروی مدیریت شرکت «توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» را با بیش از ۳۰ زیر مجموعه برعهده داشت و متهم ردیف اول پرونده موسوم به «فساد بزرگ » شناخته می‌شد.

مه‌آفرید خسروی در ۲۷ شهریور ۱۳۹۰ دستگیر شده بود.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود در روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت گفته بود که پرونده ۲۷ نفر در «اختلاس بزرگ سه هزار میلیاردی» به دیوان‌عالی کشور ارجاع شده که ۴ نفر انها به اعدام، ۲ نفر به حبس ابد محکوم شده‌اند و برای سایرین حبس‌های سنگین در نظر گرفته شده است.

اژه‌ای این را نیز گفت که شش هفت نفر از نمایندگان مجلس در مظان اتهام این اختلاس بودند اما جرم‌شان محرز نشد.

بهداد بهزادی، معاون حقوقی شرکت آریا و عضو هیئت مدیره شرکت گروه ملی فولاد ایران، ایرج شجاعی، معاون منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری گروه امیرمنصور آریا و سعید کیانی‌ رضازاده، رئیس بانک صادرات شعبه گروه ملی اهواز، سه متهم دیگر پرونده اختلاس هستند که حکم اعدام آن‌ها بهمن‌ماه ۱۳۹۱ صادر شده است.

محمودرضا خاوری، مدیر عامل وقت بانک ملی ایران از دیگر متهمان ردیف اول پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی است که پس از برملا شدن این ماجرا در شهریور ۱۳۹۰، توانست در هفته اول مهر ماه از کشور خارج شود و به کانادا برود.

مه‌افرید خسروی در یکی از جلسات دادگاه خود خواسته بود به او فرصت صحبت کردن در تلویزیون را بدهند تا بگوید «بسیاری از افراد که پشت نظام سنگر گرفته‌اند، به اسم نظام پول می‌گیرند و رشوه می‌دهند و رشوه می‌گیرند

او همچنین گفته بود که دادگاه را امنیتی کرده‌اند و به شاهدان و متهمان برای تغییر حقایق پرونده فشار می‌آورند.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 15 از 27:  « پیشین  1  ...  14  15  16  ...  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA