انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 6 از 27:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  26  27  پسین »

اخبار نقض حقوق بشر در ایران


مرد

 
کسی که یه نفر دیگه رو از پا در میاره حکمش چیه؟ یکی خودتون رو بکشه چی؟ وقتی همه میدونن قتل حکمش اعدامه پس باید آدم بشن اینکارو نکنن هرکس یکی دیگه رو بکشه اعدام کردنش کمترین چیزه و باید زجرکش بشه (البته منظورم قتل عمده) گرفتن حق زندگی از کسی و داغدار کردن یه فامیل تا آخرعمر کار ساده ای نیست الان که همه میدونن قاتل حکمش اعدامه اینقدر قتل زیاده اگه طرف بدونه قاتل صرفا چندسالی میره زندان اونوقت دیگه خیالش راحت تر میشه مطمعا باشین قاتل های قتل عمد ذاتا آدم های سالمی نیستن و یه رگ وحشی تو بدنشون هست من کسایی میشناسم از بچگی ۱۰ سالگی وحشی و شرور بدونن تا الان که ۲۰ سالشونه و هی مرتب میرن زندان و در میان آدم نمیشن حکمشون هم واسه زندان دزدی نیست که بگیم نیاز دارن چند باری که رفته زندان و در اومده یا به پسربچه ها تجاوز میکرده یا تو دعوا مردم رو کتک میزده اینجور آدما به هیچ راهی آدم نمیشن اگه کسی رو بکشن حمکشون نباید اعدام باشه؟اینی که میگم کاملا میشناسمش و نمونه اش همه جا هست
این کاربر به دلیل تخلف در انجمن بن شد.
( مدیریت انجمن لوتی )
     
  
مرد

 
۱۳۹۲ فروردین ۱۵
پرونده قتل اکبر محمدی در آمریکا
«محاکمه جمهوری اسلامی به اتهام جنایت علیه بشریت»


رادیو کوچه _ روزهای پنج‌شنبه و جمعه چهارم و پنجم آوریل، «لری کلیمن»(Larry Klayman) بنیان‌گذار «دیده‌بان آزادی» (Freedom Watch) شواهدی را به دادگاه فدرال واشینگتن دی.سی ارائه می‌کند تا طبق آن به اتهام جنایت علیه بشریت توسط مقام‌های جمهوری اسلامی به‌ویژه «محمود احمدی‌نژاد» رییس جمهوری، «آیت‌اله علی خامنه‌ای» رهبر نظام و «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» رسیدگی شود.

در این دادگاه قتل «اکبر محمدی» فعال دانشجویی، شکنجه «منوچهر محمدی» برادر وی و بازداشت، آزار و تهدید به تجاوز در مورد «نسرین و سیمین محمدی» مطرح می‌شود و علاوه بر شهادت خانواده محمدی، چهره‌های شناخته‌شده‌ای چون «جیم وولسی»(Jim Woolsey) مدیر اسبق سی‌.آی.ای، «مایکل لدین»(Michael Ledeen) و «کن تیمرمن»(Ken Timmerman) متخصصان امور ایران و «آلن کیس»(Alan Keyes) شهادت خواهند داد.





آقای کلیمن این پرونده را با دادگاه نورنبرگ مقایسه کرده که طی آن سران آلمان نازی به جرم جنایت علیه انسان‌ها محاکمه شدند. وی رژیم ایران را شبیه به حکومت نازی‌ها بر آلمان خواند و گفت که پرزیدنت اوباما چشم بر جنایاتی مانند آن‌چه بر خانواده محمدی گذشت، بسته است.

در صورت مجرم شناخته شدن متهمان در شعبه پانزدهم دادگاه فدرال واشینگتن دی سی به ریاست قاضی «بریل هاول»(Beryl Howell)، ممکن است آنان به پرداخت میلیون‌ها دلار غرامت به خانواده محمدی محکوم شوند.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
زن

 
مهد دموکراسی اینجاست!!
وزارت کشور و شخص آقای دانشجو بر این نکته تاکید کردند که کل واجدین شرایط در انتخابات 46میلیون 200 هزار نفر و به نقل از وبلاگ (http://poriadaie.blogspot.com/2009/06/blog-post_1614.html) تعداد کل واجدین شرایط در انتخابات 46224254نفر بوده است که تا اینجا حرف آقای دانشجو صحیح می باشد. به خاطر این که دقیقا صحبت های نقل شده از سوی جناب دانشجو را بیان نماییم بند (د) خبر منتشر شده توسط خبرگزاری تابناک را برای مطالعه در ادامه قرار می دهیم :
د- در خصوص تعرفه ها

1- آقای موسوی در نامه خود عدد واجدین شرائط رای دهنده را تعداد 45 میلیون و 200 هزار نفر ذکر کرده اند که آشکارا یک میلیون کمتر از تعداد واقعی است. همانگونه که بار ها اعلام شده تعداد واجدین شرایط 46 میلیون و 200 هزار نفر بوده صرف نظر از اینکه جریان اصلاح طلب بار ها اعلام می کرد که تعداد واجدین شرایط بیشتر از این هم هست. - ایشان پذیرفته اند که به تعداد معقولی باید تعرفه اضافه چاپ می شد اما نگفته اند که این تعداد چند تا باید باشد ؟

3- چاپ تعرفه اضافه که طبق قانون و عرف انتخابات صورت گرفت، بارها و بارها درمطبوعات و از سوی ستاد ایشان، مورد تهاجم واقع شد که وزارت کشور در موقع خود پاسخ آنها را داد و بر اساس وظیفه قانونی و با توجه به میزان مشارکت پیشتر پیش بینی شده اقدام به چاپ تعرفه کرد، تا با مشکل مواجه نشود و طبیعی است تخمین دقیق و بدون خطاء تعداد رای دهنده در هر شهر ستان و یا در هر صندوق امکان پذیر نیست.
4- در این دوره از انتخابات ، به منظور صیانت از آراء مردم ، کلیه تعرفه ها دارای سریال مخصوص و کد اختصاصی استانی بود که امکان جابجائی را از بین می برد تا رای مردم با ضریب امنیتی بیشتری حفاظت گردد .

5- ما قصد این را نداریم که بگوئیم آیا آقای موسوی ودیگران با سوء نیت آن فشارها را وارد می کردند تا تعرفه اضافه چاپ نشده و در نتیجه مردم با کمبود تعرفه مواجه شوند و آنها امروز بهانه ای دیگربرای تهمت و اعتراض داشته باشند، لیکن اظهارات فعلی ایشان جای این سوال را باقی می گذارد.
6- با توجه به شکوه و عظمت حضور ملت از ساعات اولیه در سر صندوقهای رای، صفوف متراکمی تشکیل شده بود و به همین دلیل نیز به کلیه شعب گفته شد به محض آنکه تعداد تعرفه های باقیمانده به عدد 100 رسید سریعا خبر دهید و قبل از اتمام آنها، تعرفه های موردنیاز برای آنها ارسال می شد. با اینکه تبلیغات همه جانبه ای هم از سوی هواداران ایشان سازماندهی شد و به دروغ آشکار متوسل شدند که قرار است در صندوق های مستقر در مساجد تقلب صورت گیرد و مردم را به سوی صندوق های مستقر در مدارس دعوت کردند .
7-با توجه به قانون انتخابات ، رای دهندگان مجاز هستند در هر نقطه ای از کشور که بخواهند رای بدهند . لذا سیال بودن تعداد رای دهندگان موجب می شود تا نتوان دقیقا برآورد کرد که در هر صندوق چند نفر مراجعه می نمایند از این رو در شعب اخذ رای ، با در نظر گرفتن آمار رای دهندگان در آخرین انتخابات در هر شهرستان و صندوق تعداد تعرفه متناسب تحویل داده شدو تنها تعداد معدودی از شعب اخذ رای با کمبود تعرفه مواجه شدند که به سرعت تعرفه لازم تحویل گردید .
- چرا درحالی که 46میلیون و 200هزار رای دهنده وجود دارد58 میلیون تعرفه رای چاپ شده است؟
پاسخ: چاپ تعرفه های رای گیری با نظارت شورای نگهبان صورت می گیرد ودر هر انتخابات به علت تسریع در عملکرد اجرایی و توزیع مناسب تعرفه های رای گیری در شعب شهری و روستایی سراسر کشور تعدادی تعرفه اضافه چاپ می شود. اصل همترازی درتعداد تعرفه - یعنی چاپ تعرفه ها به تعداد دقیق واجدین شرایط - از آن جهت امکان پذیر نیست که جمعیت در گردش ومسافر قابل تخمین مکانی نیستند.

و به منظور رسمی تر کردن تحلیل خود بند (2) خبر منتشر شده توسط سایت بولتن را نیز در زیر می آوریم :

چرا درحالی که 46میلیون و 200هزار رای دهنده وجود دارد58 میلیون تعرفه رای چاپ شده است؟
پاسخ: چاپ تعرفه های رای گیری با نظارت شورای نگهبان صورت می گیرد ودر هر انتخابات به علت تسریع در عملکرد اجرایی و توزیع مناسب تعرفه های رای گیری در شعب شهری و روستایی سراسر کشور تعدادی تعرفه اضافه چاپ می شود. اصل همترازی درتعداد تعرفه - یعنی چاپ تعرفه ها به تعداد دقیق واجدین شرایط - از آن جهت امکان پذیر نیست که جمعیت در گردش ومسافر قابل تخمین مکانی نیستند.
با چاپ تعرفه به تعداد بیشتر ، ضریب امکان حضور مردم و مشارکت اجتماعی بالاتر خواهد رفت. نکته دوم اینکه موضوع تازگی ندارد و در تمام دوره های انتخابات برگزار شده در کشور این اصل رعایت گردیده است و تعدادی تعرفه اضافی چاپ شده است. نکته سوم اینکه این کار یکی از امور اجرایی معمول در عرصه انتخابات است و در تمام کشورهایی که از سیستم رای گیری کاغذی استفاده می کنند رایج و عرف است .
و طبق خبر که در تاریخ 1 تیر 1388 با عنوان "وقتی موسوی كف‌بینی و قانون‌گریزی نمی‌كند! " در پایگاه اطلاع رسانی رجا (http://www.rajanews.com) منتشر شد که در قسمتی از این خبر بازهم تعداد کل واجدین شرایط انتخابات را 46 میلیون نفر اعلام و تایید نمود که به منظور داشتن مدارک کاملتر در زیر آورده شده است .
دیگر بهانه مورد استمساک، محدود کردن زمان رأی گیری و کمبود تعرفه است. فارغ از بررسی صحت این ادعاها و برفرض آنکه تمام حائزان شرایط باقی مانده نیز قصد شرکت در انتخابات داشته و رأی آنها مهندس موسوی بوده است؛ آیا برای انتخاب رییس‌جمهور در دور نخست بیش از نیمی از آرا نیاز است؟ آیا بالغ بر 24 میلیون رأی به رییس‌جمهور منتخب، بیش از نیمی از کل واجدین شرایط که 46 میلیون نفر بودند، نیست؟
و طبق بخشی از خبر منتشر شده از طریق پورتال جامع انتخابات جمهوری اسلامی ایران با این عنوان "به جای مزاحمت برای مردم، نامزدتان را به مردم بشناسانید " که توصیه رئیس ستاد انتخابات به هواداران برخی نامزدها بود آمده است :
وی افزود: بعضی ها در مورد نحوه تشكیل هیات های اجرایی نیز شبهاتی وارد می كنند در حالی كه نحوه تشكیل هیات های اجرایی كاملا روند مشخص و قانونی دارد و از بین معتمدین محلی این افراد انتخاب می شوند كه در تهران افرادی چون آقایان رییسی و دعایی در این هیات حضور دارند.
رئیس ستاد انتخابات گفت: در مورد تعداد واجدان شرایط اخذ رای و تعداد تعرفه های چاپ شده نیز برخی ها شبهاتی مطرح می كنند در حالی كه ما بارها اعلام كردیم 46 میلیون و 200 هزار نفر در كشور براساس آخرین آمار سازمان ثبت احوال و مركز آمار ایران واجد شرایط حضور در انتخابات هستند هر چند كه شایعه پراكنان نسبت به ارایه نام آنها از سوی این دو مرجع رسمی شبهات دارند.
وی گفت: ما 57 میلیون تعرفه برای این دوره از انتخابات چاپ كردیم كه روند چاپ تعرفه اضافه همواره در انتخابات گذشته از ابتدا تا كنون به صورت 15 تا 20 درصد بیشتر از تعداد واجدان شرایط رای وجود داشته است.
و حال طبق خبری که در پایگاه اطلاع رسانی رجا (http://www.rajanews.com) با عنوان " پاسخ "دانشجو" به ادعاهای نامزدهای معترض " در تاریخ 8 تیر 1388منتشر شد در بخشی از این خبر به ادعای روزهای نخست مهندس موسوی مهر تایید میزند و اعلام میکند در ابتدا 59 میلیون 600 هزار تعرفه چاپ شد و در روز 22 خرداد 2 میلیون تعرفه اضافه چاپ شد به منظور تحلیل دقیقتر خود متن خبر را برای شما در زیر می آوریم :
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر" کامران دانشجو" در جمع هادیان سیاسی بسیج وزارتخانه ها افزود: اگر کسی از روی منطق سخن بگوید جواب مستدل دریافت می‌کند اما اگر به کلی‌گویی‌ها بسنده کنند نشان می‌دهد که دستش خالی است.
رئیس ستاد انتخابات کشور درپاسخ به اینکه برخی می گویند باید به تعداد معقول تعرفه چاپ می شد، گفت: این هم کلی گویی است زیرا ما باید چقدر تعرفه چاپ می کردیم؟ ما دیدیم که براساس عرف 15 تا 20 درصد تعرفه اضافه چاپ می شود که بر همین مبنا تعداد تعرفه ها در این دوره 60 میلیون و 875 هزار رسید.
دانشجو چاپ میلیونها تعرفه در روز 21 خرداد را کذب محض خواند. و خاطرنشان کرد: در روز اخذ رای یعنی 22 خرداد 3 نفر از نمایندگان کاندیداهای معترض به اتاق بنده آمدند واعلام کردند تعرفه ها در چندین منطقه کم آمده ما هم در روز 22 خرداد 2 میلیون تعرفه چاپ کردیم و در همان روز یک میلیون و 100 هزار تعرفه به تهران، 50 هزار تعرفه به قم، 100 هزار تعرفه به اصفهان و 200 هزار تعرفه نیز به آذربایجان شرقی ارسال شد و 550 هزار تعرفه نیز در مخزن بانک ملی (مرکز چاپ) باقی ماند که هم اکنون موجود است.
حال با استفاده از همین آمارها و اخبار :
طبق اعلام وزارت کشور تعداد کل واجدین شرایط انتخابات 46 میلیون 200 هزار نفر می باشد و طبق بیانات جناب دکتر "کامران دانشجو " که منابع آن هم در بالا ذکر شده است طبق عرف 15 تا 20 درصد تعرفه اضافه چاپ میشود که با یک حساب سر انگشتی می شود :
9244851 =20 % * 46224254
55469105 =9244851+46224254


جمع 2 میلیون تعرفه که در روز 22 خرداد چاپ شده مجموع کل باید 57 میلیون 469 هزار 105 تعرفه باشد ولی به گفته ی دکتر دانشجو 60 میلیون 875 هزار تعرفه چاپ شده است حال سال ما این است :
جناب دکتر دانشجو تعداد 3 میلیون و 405 هزار و 895 تعرفه اضافه را برای چه چاپ کردید مگر نمی گویید طبق عرف 15 تا 20 درصد تعرفه اضافه چاپ میشود پس چرا بیش از 3 میلیون تعرفه اضافه چاپ شده یعنی حدودا 8 درصد بیشتر از عرف و واجدین شرایط چاپ شده و چرا آن روز که مهندس در نامه ای به شورای نگهبان اعلام کرد 59 میلیون 600 هزار تعرفه برای 46 میلیون 200 هزار واجد شرایط جای سوال دارد شما به کلی گویی پرداختید و نگفتید ما بیش از 60 میلیون تعرفه چاپ کردیم چرا ؟؟؟؟ "
تمام مشكل دنیا این است كه :

احمق های متعصب كاملا از حرفشان مطمئن هستند ،

اما آدمهای عاقل همیشه شك دارند...

" برتراند راسل "
     
  
مرد

 
هرانا؛ بهزاد عرب‌گل جانباز جنگ ایران و عراق به زندان اوین رفت

خبرگزاری هرانا - بهزاد عرب‌گل، کارگر ساختمانی، جانباز جنگ ایران و عراق و رئیس ستاد منطقه ۴ میرحسن موسوی، خود را به زندان اوین معرفی کرده و بازداشت شد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز گذشته مامورین امنیتی برای بازداشت بهزاد عرب‌گل به منزل شخصی وی مراجعه کردند که به علت عدم حضور وی در منزل، دست خالی مراجعت نمودند.

مامورین امنیتی ضمن تهدید خانواده به ایشان گفتند که وی باید روز بعد جهت اجرای محکومیت قبلی، خود را به زندان اوین معرفی نماید.

بهزاد عرب‌گل نیز امروز خود را به دادستانی زندان اوین معرفی کرده و جهت اجرای حکم بازداشت شد.

وی که به اتهام شرکت در حوادث ۶ دی ماه ۱۳۸۸ (عاشورا) بازداشت شده بود پیش از این بیش از ۶ ماه در بازداشت به سر برده که بیش از ۵۰ روز آن در سلول انفرادی بوده است. وی کارگر ساختمانی، متاهل و دارای دو فرزند خردسال، دختر و پسر است.

عرب‌گل در تاریخ ۱۶ تیرماه ۱۳۸۹ با سپردن قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.

وی سپس از سوی قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۶ سال حبس تعزیری در مرحله بدوی محکوم شده که این حکم در دادگاه تجدید نظر به ۴ سال تقلیل پیدا کرد.

یکی از نزدیکان وی که نخواست نامش فاش شود در مورد به اجرا در آمدن محکومیت وی به گزارشگر هرانا گفت: "بهزاد بتازگی در کمپینی برای دعوت از محمد خاتمی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری فعالیت کرده بود و به همین دلیل محکومیت وی به مورد اجرا در آمد."
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
خونريزی معده سعيد عابدينی در انفرادی ۲۴۰ زندان اوين

سعيد عابدينی روز دوشنبه از بند٢۴٠ انفرادی به بيمارستان مدرس تهران منتقل و پس از درمان سرپايی به زندان اوين بازگردانده شد.

به گزارش خبرنگار کلمه، سعيد عابدينی که يکی از ده زندانی سياسی در انفرادی است جهت درمان ناراحتی و خونريزی معده به بيمارستان اعزام و پس از ويزيت پزشک به سلول انفرادی بازگردانده شد.

يکشنبه ی گذشته کلمه خبر داد که پس از آنکه مقامات زندان خواسته غير قانونی عزل سعيد مدنی وکيل بند منتخب زندانيان را مطرح کردند، بند امنيتی ۳۵۰ زندان اوين شاهد يک سلسله اقدامات اعتراضی بود که نهايتا با مداخله گارد ويژه زندان ده تن از زندانيان به نام‌های سعيد مدنی، عبدالله مومنی، ابوالفضل عابدينی نصر، سيامک قادری، اميرخسرو دليرثانی، محمدحسن يوسف‌پورسيفی، سعيد عابدينی، کامران ايازی، محمد ابراهيمی و پوريا ابراهيمی به انفرادی منتقل و ممنوع الملاقات شدند.

اين زندانيان برخلاف وعده ی مسئولان که ظرف ۴۸ ساعت به بند عمومی بازخواهند گشت همچنان در انفرادی به سر می برند و در اين مدت سيدمحمد ابراهيمی که در سلول انفرادی دچار خون ريزی ريه شده و پس از انتقال به بهداری زندان به همراه کپسول اکسيژن به سلول بازگردانده شد.

عبدالله مومنی هم در روزهای اخير با شدت گرفتن مشکلات دندان و لثه رو به رو شده اما در خصوص درمان وی اقدامی صورت نگرفته است.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  

 
سازمان های حقوق بشری و سازمان های جامعه مدنی در نامه ای به تداوم نقض حقوق بشر در ایران اشاره می کنند


ما، سازمان های حقوق بشری و سازمان های جامعه مدنی امضا کنندگان این نامه، از دولت های عضو سازمان ملل متحد درخواست می کنیم که در شصت و هشتمین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل که در روز سه شنبه نوزده نوامبر ۲۰۱۳ برگزار می شود، به قطعنامه A/C.3/68/L.57 در جهت ارتقا و حمایت از حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران رای موافق بدهید.

امسال یک فرصت مهم فراهم آمده تا نگرانی های فعالین مدنی و جامعه بین المللی در رابطه با حقوق بشر در ایران مورد توجه بیشتر قرار بگیرد. دولت آقای حسن روحانی متعهد شده به مسائل مختلف مربوط به حقوق بشر در ایران رسیدگی کند، از جمله رفع تبعیض بر علیه زنان، اقلیت های قومی و مذهبی و دیگر اقلیت ها، حصول اطمینان از محترم شمرده شدن حق آزادی بیان، و شماری دیگر از راهکارهای مربوط. علی رغم این نشانه های مثبت، باید توجه داشت که نقض حقوق بشر ریشه عمیقی در قوانین و سیاست گذاری های ایران دارد، که بسیاری از آنها موانعی جدی برای توانایی نهاد اجرایی کشور در جهت انجام اصلاحات ضروری حقوقی به حساب می آیند. در نتیجه وضعیت حقوق بشر در ایران همچنان دچار نقض مستمر حقوق سیاسی و مدنی علاوه بر حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می باشد.

در ۲۳ اکتبر ۲۰۱۳، بازرس ویژه سازمان ملل در امور مربوط به وضعیت حقوق بشر در ایران، آقای احمد شهید، "عمیق تر شدن بحران حقوق بشر" در ایران را گزارش کرد، و جزییات نقض حقوق بشر در زمینه های مختلف را ارائه کرد، از آن جمله نقض حق زندگی، آموزش و پرورش، بهداشت، حق آزادی بیان، تشکل، اجتماعات، مذهب و عقیده، و همچنین حق آزادی از شکنجه و تبعیض بر اساس جنسیت و قومیت. علی رغم درخواست همچنان معتبر گروه ویژه سازمان ملل مربوط به سال ۲۰۰۵، ایران در مقابل درخواست های مکرر برای بازدید از این کشور سکوت کرده است و بطور سازمان یافته ای سعی نموده تلاش های جامعه مدنی در جهت ارتقا و حمایت از حقوق بشر مطابق با استانداردهای بین المللی را تضعیف بکند.

برای آنکه جمهوری اسلامی ایران روش مبنی بر عدم همکاری و رفتار مبتنی بر آزار خود را تغییر دهد، جامعه جهانی می بایست بر کارکرد این کشور توجه مستمر داشته باشند. ضروری است که کشورهای عضو سازمان ملل به ابراز نگرانی های خود نسبت به اهمیت نقش حقوق بشر در ایران ادامه دهند تا بدین وسیله با حمایت خود از فعالین مدنی ایران و دولت جدید آقای روحانی، ایشان را در ارتقا و حمایت از حقوق مردم ایران یاری کنند. به این ترتیب دولت های مختلف مشوق اولویت بخشیدن به حقوق بشر در ایران خواهند بود تا آقای حسن روحانی همانگونه که متعهد شده است نسبت به اصلاح قوانین و سیاست گذاری ها اقدام نماید.

بازرس ویژه همچنان نگرانی خود را در رابطه با بسیاری از فعالین، روزنامه نگاران، مدافعان حقوق بشر، فعالین حقوق زنان، دانشجویان، و اعضای اقلیت های قومی و مذهبی که تنها به خاطر دفاع از حقوقشان قربانی دستگیری های خودسرانه هستند و در خطر شکنجه و رفتارهای آسیب رسان دیگری از جمله تجاوز جنسی، و حتی مرگ هستند، ابراز می کند.

وضعیت تاسف بار حقوق بشر در ایران طی صدها اعدامی که در سال ۲۰۱۳، و مخصوصا طی چند ماه گذشته انجام شدند، نمایان تر می شود. در تاریخ ۲۵ اکتبر ۲۰۱۳، دو زندانی سیاسی از اقلیت قومی کرد به نام های حبیب الله گلپریپور و رضا اسماعیلی اعدام شدند، بعد از آنکه در دادگاه انقلاب طی یک محاکمه مختصر که از هیچ نظر مطابق با استانداردهای بین المللی یک دادگاه عادلانه نبود، به اتهام خطر برای امنیت ملی مجرم شناخته شده و اعدام شدند. در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۳، شانزده نفر دیگر از اقلیت قومی بلوچ اعدام شدند. براساس گفته رئیس دادگستری استان سیستان و بلوچستان ایران، اعدام‌ها در "ارتباط" با حمله مرزی توسط گروه مسلح سنی که بنا بر یک گزارش ۱۴ نفر از مرزبانان را در شهر سراوان همان استان در نزدیکی مرز پاکستان به قتل رسانده بودند، اجرا شده است. در ۴ نوامبر مقامات ایران یک زندانی کرد دیگر به نام شیرکو معارفی، که در پی یک جلسه دادگاه انقلاب و فاقد استانداردهای یک دادگاه عادلانه به مرگ محکوم شده بود، اعدام کردند. به طور رسمی، در زمان نگارش این نامه، ۳۲۷ اعدام توسط مقامات ایرانی برای ۲۰۱۳ اعلام شده است اما منابع قابل اعتماد گزارش حداقل ۲۶۱ اعدام دیگر را نیز در طول همین سال داده‎‌اند. حداقل ۱۶۵ تعداد از این اعدام‌ها، شامل ۷۶ مورد تصدیق شده و ۹۹ مورد گزارش شده، از زمان پیروزی انتخاباتی حسن روحانی در ماه ژوئن اتفاق افتاده است.

برخلاف قول‌هایی که حسن روحانی در طول مبارزات انتخاباتی‌اش در خصوص آزادی رسانه‌ها، داده بود، روزنامه‌نگاران همچنان به خاطر بکارگیری حق آزادی بیان خود در معرض بازداشت و زندان قرار دارند. در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۳ مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روزنامه اصلاح‌طلب "بهار" را پس از انتشار مقاله‌ای را که تصور می‌شد "مخدوش کردن تاریخ اسلام" است، توقیف کرد و سپس نیروهای امنیتی علی اصغر قراوی، نویسنده مقاله را در ۱۱ نوامبر ۲۰۱۳ در شهر اصفهان دستگیر نمود.

یکی دیگر از موارد نگرانی گزارشگر ویژه و سازمان‌های حقوق بشری، سیاست‌های تبعیض‌آمیز سازمان یافته در قانون و در عمل علیه زنان است. در چند سال اخیر مقامات به‌ طور فزاینده‌ای سیاست‌های تبعیض‌آمیزی که مانع دسترسی زنان به تحصیلات عالی می شود را تصویب کرده‌اند، از جمله ایجاد سیستم سهمیه بندی جنسیتی که زنان را از تحصیل در ۷۷ رشته در ۳۶ دانشگاه در سال تحصیلی ۲۰۱۲-۲۰۱۳ منع می‌کند. این سیاست‌ها در سال تحصیلی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ همچنان پابرجا هستند، اگرچه به نظر می‌رسد در وسعت کمتری اجرا شده‌اند.

ارایه قطعنامه از روند ارتقاء و حفاظت از حقوق بشر در ایران در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل یک مکانیزم بهنگام و مهم است. این قطعنامه از گفته‌های مثبت اخیر مقامات ایرانی استقبال می‌کند، و همزمان به طور فعال به جزییات رنج وسیع جامعه مدنی از خشونت‌های صورت گرفته توسط مقامات می‌پردازد. طرح این موضوع دولت ایران را وامی دارد تا توصیه‌هایی که در سال ۲۰۱۰ در طول بررسی دوره‌ای جهانی کنسول حقوق بشر سازمان ملل به این کشور عرضه شده، و از سوی ایران پذیرفته شده بود را به مرحله اجرا بگذارد و با تمام مراحل ویژه سازمان ملل شامل گزارشگر ویژه در خصوص وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران همکاری کند.

همکاری به‌خودی‌خود با مکانیزم‌های سازمان ملل و پیشرفت‌های ملموس حقوق مطابق با الزامات بین‌المللی قانونی ایران، معیارهای حقیقی پیشرفت هستند. با رای موافق به این قطعنامه در ۱۹ نوامبر، مجمع عمومی سازمان ملل پیامی قوی به دولت ایران و تمام ایرانیان خواهد فرستاد که جامعه جهانی برای بهبود دایم وضعیت حقوق بشر در این کشور بذل تلاش می کند.

با احترام

خوزه لوییس دیاز، رییس و نماینده در سازمان ملل سازمان عفو بین الملل/ کامران اشتری، مدیر اجرایی عرصه سوم / توماس هیو، مدیر اجرایی بند نوزدهم / علیرضا اولونجو، نماینده انجمن حمایت از زندانیان سیاسی آذری ایران / تیمور الیاسی، نماینده در سازمان ملل انجمن حقوق بشر کردستان -ژنو / محمد اعرابی – هماهنگ کننده گروه حقوق بشر بلوچستان / رویا برومند، مدیر اجرایی بنیاد برومند / جرمی اسمیت، مدیر دفتر ژنو انستیتو مطالعات حقوق بشری قاهره / بناتا بلوم، نماینده اول ژنو اتحاد جهانی برای مشارکت شهروندی کمیته اجرایی کمیته گزارشگران حقوق بشر / جول سیمون، مدیر اجرایی کمیته حمایت از روزنامه نگاران / دکتر شیرین عبادی، بنیانگذار و رییس هیات مدیره مرکز حامیان حقوق بشر / ابراهیم الاعرابی، مدیر اجرایی سازمان حقوق بشر اهواز در اروپا / کیت بیست، مدیر اجرایی رهایی از شکنجه / سارا لی ویتسون، مدیر بخش خاورمیانه و افریقای شمالی دیدبان حقوق بشر / محمود امیری مقدم، مدیر اجرایی حقوق بشر ایران / گیسو نیا، مدیر اجرایی مرکز اسناد حقوق بشر ایران / ساقی قهرمان، رییس هیات مدیره سازمان دگرباشان جنسی ایرانی – ایرکو / هادی قایمی، مدیر اجرایی کمپین جهانی برای حقوق بشر ایران / فیلیپ لینج، مدیر سرویس بین المللی حقوق بشر / جسیکا استرن، مدیر اجرایی کمیسیون جهانی حمایت از حقوق همجنسگرایان / شادی صدر، عضو تیم مدیریت عدالت برای ایران / محمود عنایت، مدیر رسانه کوچک / حسن نایب هاشم، نماینده در انجمن حقوق بشر ژنو حقوق بشر برای همه در ایران /فیروزه محمودی، مدیر اجرایی متحد برای ایران.

منبع : ایرکو
     
  

 
دیدبان حقوق بشر: حقوق پناهندگان افغان در ایران نقض می‌شود

سازمان دیدبان حقوق بشر که مقر آن در نیویورک است در تازه ترین گزارش خود درباره وضعیت پناهندگان و مهاجرین افغان در ایران نوشته که حقوق این افراد توسط دولت ایران نقض می‌شود.

براساس اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی ایران، در سال ۲۰۱۲ حدود ۱.۴ تا ۲ میلیون افغان در ایران زندگی می‌کنند و مشغول کار هستند که به عنوان پناهنده در این کشور ثبت نشده اند و کل پناهندگان افغان در این کشور به ۲.۴ میلیون تا ۳ میلیون نفر می‌رسد.

این گزارش افزوده است که در سال‌ھای اخیر شرایط برای مهاجرین افغان در ایران دشوارتر شده، فشار علیه تمام افغانھای مقیم ایران افزایش یافته که می‌توان به موانع بزرگ همانند عدم دریافت کمک‌های بشر دوستانه، بازداشت خود سرانه مهاجرین و اینکه مهاجرین افغان در برابر کارفرمایان خصوصی از خود قدرت دفاع ندارند، اشاره کرد.



براساس اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی ایران، در سال ۲۰۱۲ حدود ۱.۴ تا ۲ میلیون افغان در ایران زندگی و مشغول کار هستند


این نخستین باری است که یک نهاد مهم بین‌المللی دولت ایران را متهم به نقض حقوق بشری پناهندگان افغان در این کشور می‌کند.

این گزارش براساس مصاحبه با ٩٠ نفر افغان‌های تدوین شده که زندگی در ایران را تجربه کرده و دیدبان حقوق بشر براساس این مصاحبه ها ایران را به دلیل نداشتن یک نظام پناهجوی کارا به نقض حقوق این افراد، بازداشت‌های خود سرانه و نبود مصونیت برای پناهجویان تازه وارد، متهم کرده است.

دیدبان حقوق بشر افزوده که حکومت ایران با توجه به قانون این کشور و حقوق بین الملل خلاف تعهدات خود نسبت به پناهندگان مهاجر عمل می‌کند.

این گزارش به نقل از نعیم ۳۰ ساله که همراه با ۵۰۰ افغان دیگر به صورت غیر قانونی به ایران سفر می‌کردند، نقل قول کرده است:" پس از عبور از مرز در حال استراحت بودیم که متوجه شدیم سربازان ایرانی ما را محاصره کرده اند و بعد ما را در داخل یک کامیون بزرگ سرپوشیده که منفذی برای هوا نداشت سوار کردند. نزدیک بود از کمبود اکسیژن خفه شویم. سربازان ایرانی به ما گفتند که شما باید بمرید و هرچه التماس کردیم در کامیون را باز نکردند."

احساسات ضد خارجی در ایران

گزارش دیدبان حقوق بشر افزوده که سیاست‌های دولت ایران بدین معنی است که کودکان بدون مدرک افغان در ایران اجازه رفتن به مکتب/مدرسه ندارند و مهاجرانی هم که به حیث پناهنده قبول شده‌اند، تنها به کارهای 'دستی خطرناک با حقوق پایین' دسترسی دارند.

این سازمان در مورد بالا رفتن احساسات ضد خارجی در ایران هشدار داده است و نوشته که این موضوع افغان‌ها در این کشور را در معرض خشونت‌های فزیکی قرار داده است.

این سازمان افزوده که در بررسی‌هایش ھیچ مدرکی را دال بر وجود یک خط مشی سازمان یافته از سوی مقامات ایران برای اخراج پناهندگان دریافت نکرده است، ولی محدودیت‌های سنگین و فزاینده در داخل ایران برای پناهجویان این خطر را برای مهاجرین افغان ایجاد می‌کند که آنانیکه واقعا با برگشت به افغانستان جان شان در خطر است با آسیب‌های جدی روبرو شوند.

این گزارش افزوده که در نقطه صفر بندر مرزی، اسلام قلعه در ولایت هرات در غرب افغانستان، اکثر مردان، زنان و کودکانی که با آنان مصاحبه شده بیشتر افرادی بوده‌اند که به تازگی از ایران اخراج شدند. برخی از مصاحبه شوندگان، اغلب مردانی بودند که پس از ورود به ایران به صورت قاچاقی در ایران زندگی می‌کردند و بدون داشتن اجازه رسمی کار می‌کردند.

دیدبان حقوق بشر افزوده است که بسیاری از این افراد شکایت می‌کردند که در ھنگام دستگیری و اخراج، توسط مسئولین ایرانی مورد آزار واذیت‌ھای گوناگون قرار گرفته‌اند

این گزارش افزوده که تعداد از مصاحبه شوندگان وضعیت روحی کاملاً بحرانی داشتند و این سازمان با پدر و مادری صحبت کرده که آنان را در مسیر اخراج از ایران از فرزندانش جداکرده بودند و نمی‌دانستند که فرزندان خود را دوباره چگونه پیدا کنند.

این گزارش افزوده است که مهاجرین افغان در ایران از نظر درآمد اولیه زندگی در وضعیت بهتری نسبت به بسیاری در افغانستان قرار دارند و فرزندان آنان نیز قادر به تحصیل در این کشور هستند، اگرچه در بعضی موارد آنان در زمینه آموزش فرزندان خود با مشکلات زیادی روبرو هستند.

این گزارش افزوده که زنان در ایران نسبتا از وضعیت خوبی بر خوردارند، دسترسی به آموزش و امکان درخواست طلاق را نیز دارند.

یکی از مقامات رسمی دولت افغانستان به گزارشگران حقوق بشر گفته است که مردم درباره قتل‌ھای ناموسی در افغانستان گزارش‌های را دریافت می‌کنند و در نتیجه نمی‌خواهند که به افغانستان برگردند.

این نهاد حقوق بشری افزوده است که دولت ایران با تنگ تر کردن عرصه زندگی بر مهاجرین افغان تلاش دارد تا آنان را وادار به بازگشت به افغانستان کند.

این گزارش به دولت ایران توصیه کرده که پناھجویان و پناھندگان ثبت نام شده افغان را با زور به افغانستان باز نگرداند و روند درخواست پناهندگی را برای افغانها مسدود نکند.

این گزارش تاکید کرد که باید به ھر افغان که با اخراج از ایران مواجه است، فرصتی داده شود تا قاضی به پرونده او رسیدگی کند.

دیدبان حقوق بشر تاکید کرده که اکنون برای اتباع افغانستان مناطق ممنوعه اعلام شده که باید لغو شود و افغانها باید بدون هیج گونه تبعیض آزادی تردد داشته باشند. این گزارش نوشته که نیروهای امنیی و مقامات دیگر باید با افغانها برخورد شایسته انسانی و مطابق به قوانین داخلی و بین المللی داشته باشند.

منبع : بی بی سی
     
  
مرد

 
سند جنایت در زندانهای ایران

     
  ویرایش شده توسط: gay_tehran   

 
نگرانی بیش از ۴۰ زندانی سیاسی نسبت به وضعیت هنرمند آذربایجانی در زندان

اسماعیل برزگری


در حالی که اسماعیل برزگری، هنرمند آذربایجانی و زندانی سیاسی بند ۳۵۰ در سی‌امین روز اعتصاب غذا به‌سر می‌برد، بیش از ۴۰ زندانی سیاسی با انتشار نامه‌ای نسبت به وضعیت وی ابراز نگرانی کردند.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این زندانیان سیاسی در نامه خود آورده‌اند: "با گذشت یک ماه از اعتصاب غذای اسماعیل برزگری در بند ۳۵۰ زندان اوین در اعتراض به عدم رسیدگی قضایی در پرونده خود و صدور حکم ناعادلانه شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، متأسفانه از طرف مسئولان زندان و مقامات قضایی تاکنون هیچ اقدام مؤثری در راستای خواسته‌های قانونی ایشان و رسیدگی به وضعیت پزشکی صورت نگرفته است."

به‌گفته این زندانیان برزگری در دو سال و نیم گذشته بار‌ها برای احقاق حقوق خود اقدام به اعتصاب غذا کرده و سلامت وی در وضعیت بحرانی قرار دارد.

آن‌ها گفته‌اند اسماعیل برزگری دچار ضعف شدید جسمانی و تشنج گردیده است.

زندانیان سیاسی امضاکننده این نامه خواستار رسیدگی مسئولان مربوطه به درخواست‌های اسماعیل برزگری و رسیدگی عادلانه به پرونده پزشکی و برخورداری وی از مرخصی استعلاجی شده‌اند.

اسماعیل برزگری دندان‌پزشک و موزیسین آذربایجانی هفت سال محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذراند. او از سوم آبان‌ماه سال جاری دست به اعتصاب غذا زده است.

وی دلیل اعتصاب خود را اعتراض نسبت به "آزار منجر به معلولیت خانواده‌اش، حکم ناعادلانه پرونده در دادگاه نمایشی، خلف وعده‌های مسئولان زندان و بی‌توجهی به پرونده پزشکی‌اش"؛ اعلام کرده بود.

برزگری در اردیبهشت ۱۳۹۰ به همراه دو تن دیگر بازداشت و به هفت سال زندان محکوم شد.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
اعتصاب زندانیان قزل‌حصار در پی اعدام ۱۱ نفر در این زندان
در پی اعدام ۱۰ مرد و یک زن در زندان قزل‌حصار کرج به اتهام مواد مخدر، یک هزار و ۸۰۰ زندانی در واحد دو این زندان دست به اعتصاب غذا زدند.

به‌گزارش هرانا، تارنمای مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، زندانیان اعدام‌شده روز گذشته از زندان قرچک ورامین جهت اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزل‌حصار منتقل شده بودند و بامداد امروز سه‌شنبه پنجم آذرماه در این زندان اعدام شدند.

یکی از زندانیان زندان قزل‌حصار به هرانا گفته است: "تمام زندانیانی که به سلول انفرادی منتقل شده بودند از واحد دو زندان که ویژه زندانیان محکوم به اعدام است بوده و در پی انتقال همبندیان‌شان به سلول انفرادی، کلیه زندانیان این واحد دست به اعتصاب غذا زدند."

به‌گفته این زندانی، زندانیان اعتصاب‌کننده جیره غذای دولتی را دریافت نکرده و غذایی که از فروشگاه تهیه کرده بودند را به نگهبانی زندان تحویل داده‌اند.

این زندانی همچنین گفته است در واحد دو زندان قزل‌حصار سه هزار زندانی زیر حکم اعدام به‌سر می‌برند.

وی تأکید کرد که این زندانیان خواهان رسیدگی مجدد به اتهامات‌ و لغو حکم اعدام‌شان هستند.


منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 6 از 27:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  26  27  پسین » 
سیاست

اخبار نقض حقوق بشر در ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA