انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 12 از 63:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  62  63  پسین »

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)


زن

 
حسینعلی حاجی‌دلیگانی از نمایندگان عضو جبهه پایداری در مجلس، بدون ذکر نام رهبر جمهوری اسلامی ایران گفته است که وی از ابراهیم رئیسی خواسته تا در رقابت های انتخاباتی ۱۳۹۶ حضور داشته باشد. او به خبرآنلاین گفته چون آقای رئیسی تازه حکم تولیت آستان قدس را از رهبری گرفته تردید داشته که کاندیدا بشود یا نه: "استمزاج [نظرخواهی] کردند که آیا اجازه می‌دهید من اعلام رسمی‌ کنم که نمی‌آیم، اما این اجازه را به ایشان ندادند."

خبرآنلاین مشخصا از آقای حاجی‌دلیگانی پرسیده آیا کسی که اجازه کناره گیری ابراهیم رئیسی را نداده آیت الله خامنه ای بوده است، که در جواب گفته: "آقای رئیسی از مرجع صدور حکم خواسته بود که اجازه دهد اعلام کند که نمی‌آید ولی این اجازه به ایشان داده نشد." اشاره به"مرجع صدور حکم" تولیت آستان قدس، قاعدتا بیش از یک معنی ندارد.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
مرد

 
salam_446: رای ندادن برابره با پر کردن صندوق به اسم کسایی که وضعیت رو از اینی که هست بدتر می کنند.
رای من ، رای به عقلانیت و اعتدال
به شدت موافقم...حتی بیشتر!


nnasrin: خبرآنلاین مشخصا از آقای حاجی‌دلیگانی پرسیده آیا کسی که اجازه کناره گیری ابراهیم رئیسی را نداده آیت الله خامنه ای بوده است، که در جواب گفته: "آقای رئیسی از مرجع صدور حکم خواسته بود که اجازه دهد اعلام کند که نمی‌آید ولی این اجازه به ایشان داده نشد." اشاره به"مرجع صدور حکم" تولیت آستان قدس، قاعدتا بیش از یک معنی ندارد.
بیان چنین مطالبی توسط این نمایندگان مشخصا مشروعیت بخشی و تقدس زایی برای کاندیدایی است که حتی تلکیفش با خودش معلوم نیست، سابقه و تجربه اجرایی بسیار اندکی دارد، نام آشنا و کاربلد نیست، ... در یک کلام رجل سیاسی نیست اما حداقل برای گرمترشدن فضا و تنور انتخابات باید بیاید.
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
salam_446: رای ندادن برابره با پر کردن صندوق به اسم کسایی که وضعیت رو از اینی که هست بدتر می کنند.
رای من ، رای به عقلانیت و اعتدال
با اینکه میدونم سلام عزیز انسان آگاه و مطلعی هست در این زمینه
ولی وقتی نظامی که انقدر راحت میتونه صندوق ها رو به اسم کسانی که دوست داره پر کنه ، به نظرتون براش سختِ از صندوق های پر شده ، اسم اون کسی که دوست داره رو در بیاره؟؟!!

این حرف سلام عزیز به نظر من یعنی در انتخابات سال ۸۸ هیچگونه دخل و تصرفی صورت نگرفته و به درستی آرای محمود احمدی نژاد از صندوق ها بیرون اومده!!

ما میتونیم با نرفتن به پای صندوق ها ، حداقل از شوی مسخره ی نظام جلوگیری کنیم ، اینطوری خبرگزاری های خارجی که برای پوشش خبری میان ، اطلاع رسانی میکنن و مردم جهان از نا رضایتی مردم آگاه میشن

آمریکا از آنچه در آینه میبینیم به ما نزدیکتر است!

آمریکا از ساعت ۶:۱۵ صبح تا ساعت ۶:۴۵ دقیقه ، اکثر هواپیما ها و پایگاه هوایی اصلیِ سوریه رو با خاک یکسان کرد و عملا بشار اسد و هم پیمانانشو زمین گیر کرد و جالب اینکه فقط ۴ انسان ( نیروی نظامی سوری ) تلفات داشت این حمله و باز جالب تر اینکه زمان حمله ،ترامپ با رئیس جمهور یکی از قدرترین همپیمانان سوریه در حال صرف غذا بودن!!

زنده باد ترامپ
     
  
مرد

 
مطلب صادق زیباکلام در روزنامه شرق


آمدن حجت الاسلام رئیسی دست کم بن بست اصولگرایان در انتخاب نامزد برای رقابت های پیش رو را حل می کند. به استثنای محمود احمدی نژاد و جریان منتسب به او، سایر اصولگرایان دست بیعت به سمت نامزد اصلی خود دراز می کنند. البته برخی اصولگرایان تندرو هم ممکن است نامزدی رئیسی را برنتابند؛ اما آنان هم ظاهرا تمکین خواهند کرد. اما از سوی دیگر ملاحظات مهم‌تری چه برای خود ایشان و چه حامیان اصولگرایشان به وجود خواهد آورد. یکی از این دغدغه‌ها، مشخص‌نبودن توان و تجربه اجرائی آقای رئیسی است. به استثنای مدتی که ایشان یکی از مسئولان ارشد دستگاه قضائی بوده، تجربه اجرائی و مدیریت دیگری نداشته‌اند، هیچ ملاک و معیاری هم در دست نیست که به‌عنوان یکی از مسئولان اصلی آن قوه، در بیش از دو دهه، کارنامه اجرائی مشارالیه چگونه بوده است؟ اما این مسئله بزرگی نیست. می‌توان با تعیین مدیری اجرائی به‌عنوان معاون‌اول و سایر اعضای کابینه، این موضوع را تا حدی حل کرد. مسئله اساسی‌تر، نتیجه انتخابات است.


در این تردیدی نیست که اگر این نامزد اصولگرایان وارد عرصه انتخابات شود، نامزدی اجماعی باشد که در مقابل نامزد مجموعه اصلاح‌طلبان و میانه‌روها یعنی دکتر روحانی قرار خواهد گرفت. به عبارت دیگر آمدن آقای رئیسی به‌سرعت انتخابات را دو قطبی آن‌هم از نوع دوم خرداد ٧٦ خواهد کرد. اگر نتیجه باب میل اصولگرایان نشود، آن‌گاه از جنس ناکامی اصولگرایان، محمدباقر قالیباف یا جلیلی نیست، بلکه تبعات آن متفاوت خواهد بود. سؤال این است: آیا حامیان رئیسی حاضر هستند تن به این مسئله بدهند؟ تبعات بعدی ناکامی احتمالی، تأثیر آن بر برنامه‌های بلندمدت آینده او خواهد بود. اگرچه قانونی وجود ندارد که براساس آن، فردی که در انتخابات ریاست‌جمهوری رأی نیاورده نمی‌تواند در سایر مسئولیت‌ها وارد شود؛ اما از منظر شأن اجتماعی وضعیت مطلوبی نخواهد بود که چنین فردی وارد مسئولیت‌های دیگر شود. این ملاحظات در صورتی است که نامزد اصولگرایان موفق نشود.

سؤال اینجاست که اساسا در صورت آمدن ایشان، وضعیت انتخابات به کدامین سو خواهد رفت؟به عبارت دیگر شانس آقای رئیسی برای موفقیت در برابر دکتر روحانی چقدر است؟ بگذارید این‌گونه پاسخ دهیم که اگر تولیت آستان قدس، نامزد انتخابات نشود، تکلیف انتخابات تا حدی روشن است. دکتر روحانی ظرفیتی درخور برای پیروزی در انتخابات دارد؛ ممکن است افراد درباره کاهش یا افزایش آرای او نسبت به سال ٩٢ نظر یکسانی نداشته باشند؛ اما واقعیت آن است که هر فردی که از اصولگرایان در مقابل ایشان قرار بگیرد، عملا شانسی برای موفقیت نخواهد داشت؛ اما اگر آقای رئیسی وارد میدان انتخابات شوند، کار به این سادگی‌ها نخواهد بود؛ جدای از آنکه برای حامیان ایشان، موضوع بسیار حائز اهمیت خواهد شد، آنان تمام توان و هرچه امکانات در اختیار دارند از صداوسیما می‌گیرند تا تریبون‌های در اختیار، مطبوعات و سایر رسانه‌های وابسته به خود را جملگی به نفع آقای رئیسی بسیج کنند. از سوی دیگر تشکل‌هایی مانند روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به همراه بسیاری از روحانیون از ایشان پشتیبانی خواهند کرد. همچنین حملات به دولت یازدهم و رئیس‌جمهور و اصلاح‌طلبان، تندتر می‌شود و بالاخره کمپین ستاد اصولگرایان در موقعیت بی‌اعتبارکردن اقدامات چهار سال گذشته قرار خواهد گرفت؛ روشی شبیه تبلیغات انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد در برابر مرحوم آیت‌الله هاشمی در سال ٨٤. سؤال اساسی این است که با وجود همه این اقدامات، اصولگرایان می‌توانند بر دکتر روحانی و پشتیبانی مردم از او غلبه کنند؟

در پاسخ باید گفت معلوم نیست با وجود پشتیبانی گسترده از یک سو و تخریب دولت و رئیس‌جمهور از سوی دیگر، باز هم نتیجه به کام اصولگرایان و نامزد آنان باشد. عامل تعیین‌کننده در حقیقت رأی‌دهندگان بالقوه اصلاح‌طلب هستند؛ کم نیستند رأی‌دهندگان بالقوه حامی دکتر روحانی که خیلی اصراری بر شرکت در انتخابات ندارند. استدلال‌شان هم همان استدلال همیشگی است؛ ما دفعه قبل در انتخابات شرکت کردیم و به دکتر روحانی رأی دادیم؛ اما چیزی عوض نشد؛ رأی‌دادن اساسا فایده‌ای ندارد و مسئولان هر کاری که بخواهند انجام می‌دهند و دلایلی از این دست،
به همین دلیل نگارنده معتقد است ممکن است رأی دکتر روحانی کمتر از آرای او در سال ٩٢ شود؛ اما اگر آقای رئیسی نامزد اصولگرایان باشد، موج و تحرکی جدی در میان بدنه رأی اصلاح‌طلبان و آرای خاموش و حتی غیرمذهبی‌ها ایجاد خواهد شد.

نگرانی از احتمال پیروزی اصولگرایان ممکن است باعث شود بسیاری از کسانی که در شرایط فعلی بنای شرکت در انتخابات را ندارند، برای جلوگیری از موفقیت اصولگرایان، برخلاف تمایل‌شان در انتخابات شرکت کنند و به‌طور طبیعی، انتخاب آنان دکتر روحانی خواهد بود. نکته مهم آن است که از منظر جامعه‌شناسی سیاسی، نامزدی آقای رئیسی بر سبد آرای اصولگرایان تأثیر چندانی نمی‌گذارد. هواداران جریان اصولگرا چه رئیسی بیاید چه نیاید در انتخابات شرکت می‌کنند؛ اما درباره بسیاری از اقشار و لایه‌های اجتماعی دیگر، به‌ویژه در میان دانشجویان و تحصیل‌کرده‌ها، کارکنان دولت و شرکت‌های بزرگ دولتی و بخش خصوصی متولدین دهه‌های ٦٠ و ٧٠، شهرنشین‌ها و طبقات بالای متوسط، اقلیت‌ها، آمدن و نیامدن آقای رئیسی در تمایل به شرکت در انتخابات، تأثیر زیادی خواهد داشت و احتمال زیادی وجود دارد در دقیقه ٩٠، تصمیم به شرکت گسترده در انتخابات بگیرند. هیچ نظرسنجی دقیق و هیچ حدس و گمانه واقع‌بینانه‌ای از تعداد این‌دست رأی‌دهندگان یا آرای خاکستری وجود ندارد؛ اما این پدیده در دوم خرداد ٧٦ اتفاق افتاد و شرکت این اقشار در آن انتخابات، رقم باورنکردنی ٢٠‌ میلیون رأی به نامزد جناح چپ را به بار آورد.

مشابه این پدیده در انتخابات ٢٤ خرداد ٩٢ رخ داد و ١٩‌میلیون رأی برای دکتر روحانی به بار آورد. آخرین‌بار هم شاهد وقوع آن در انتخابات مجلس دهم بودیم. شرکت آن اقشار باعث شد حتی یکی از نامزدهای سرشناس اصولگرایان در تهران و بسیاری دیگر از حوزه‌های انتخابیه نتوانند به مجلس بروند. آمدن آقای رئیسی قطعا یک‌سری مشکلات را برای اصولگرایان حل خواهد کرد؛ اما فراموش نکنیم که درعین‌حال، مشکلات بنیادی‌تری را، هم برای اصولگرایان و هم برای خود ایشان رقم خواهد زد.
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  ویرایش شده توسط: mahdi75   
مرد

 
اسماعیل معنوی/

منت گذاری برای یک مصوبه خام!
اقای روحانی بدجوری اوضاع خوزستان را "قرمز" می بیند. بد از افتضاحی که بهمن و اسفندماه در خوزستان بوجود آمد و مردم نمونه کار مدیریت بحران دولت یازدهم را لمس کردند

حالا از معاون اول گرفته تا وزیر نیرو و...بلیت تهران-اهواز را حتی شده از بازار سیاه هم تهیه می کنند تا شاید بتوانند بخشی از آراء بر بادرفته خوزستان را بازگردانند، چه اینکه باداورده را باد هم خواهد برد و انصافا هم برد... درست مثل برد-برد!

در ادامه همین سریال انتخاباتی، در روزهای اخیر شاهد نصب بیلبوردهای بزرگ و گران قیمت در سطح استان خوزستان هستیم که خبر از تصویب مبلغی برای برطرف کردن مشکلات اساسی خوزستان می دهد.

ما عادت کرده ایم که از دولت حرف فقط حرف بشنویم و لذت ببریم از دیدن سکانس های ارباب وعده ها... اما برای رضای خدا هم که شده آقای شریعتی استاندار تازه کار خوزستان بجای شاخه گل هدیه دادن به خانم ابتکار، برای مردم از روسایش پاسخ بگیرد که فرق میان تصویب و تخصیص چیست؟!

دولت تدبیر و امید در پایان راه است و باید پاسخگو باشد که از همه آن چیزی که برای برطرف کردن مشکل ریزگردهای خوزستان "تصویب" شد چه مقدارش "تخصیص" پیدا کرد؟!
هر چه کمتر شود فروغ حیات / رنج را جانگدازتر بینی
سوی مغرب چو رو کند خورشید / سایه ها را درازتر بینی . . .
     
  ویرایش شده توسط: iraj_mirza   
مرد

 
حميدرضا بقايي، دو نماينده تام الاختيار خود را به ستاد انتخابات كشور معرفي كرد: مشايي و احمدي نژاد

     
  
مرد

 
موضع گیری تند امام جمعه شاهرود علیه دکتر مهدی خزعلی





به گزارش تنی چند از نمازگزاران در شاهرود، شب گذشته 20 فروردین ، امام جماعت مسجد رسول اکرم (ص) - آقای حسین پور - با سیلی بانی جشن را مورد حمله و تعرض قرار می دهد و با الفاظی نا شایست که حد قذف دارد او را مورد فحاشی و هتاکی قرار می دهد و مردم مداخله کرده و بانی جشن را نجات می دهند.

جناب حسین پور که وحشت زده از نام "دکتر مهدی خزعلی" نگران از دست دادن مسجد است، بعد از نماز در حضور نمازگزاران با 113 تماس می گیرد و می گوید:" فردا عامل فتنه می خواهد بیاید اینجا و شما باید حضور داشته باشید"

مسئول دفتر دکتر خزعلی با مسئولین مسجد تماس می گیرد و امام جماعت از صحبت طفره می رود و نهایتاً مسئولین مسجد تقصیر را به گردن امام جمعه می اندازند و می گویند که با امام جمعه جناب امینی تماس بگیرید!
     
  
مرد

 
نامه سرگشاده مهدی خزعلی به آیت الله خامنه ایی : «هشت خان رستم» به راه انداخته‌اند!





دکتر مهدی خزعلی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در نامه‌ای سرگشاده به رهبری، از نوع برخورد امامان جمعه و مسئولین شهر شاهرود در لغو سخنرانی خود گلایه کرد.

مهدی خزعلی در بخشی از نامه‌ی خود به «هشت خان رستم» اشاره کرده که «خان هشتم» آن را «امامان جمعه و نماینده ولی فقیه هر شهر» تشکیل داده‌اند که این افراد «به تبعیت از امام جمعه خراسان، خودمختاری به راه انداخته‌اند و سخن غیرقانونی بر زبان جاری می‌کنند و حق وتو دارند.»

متن نامه‌ی مهدی خزعلی کاندیدای دوازدهمین روزه انتخابات ریاست‌جمهوری خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای رهبری جمهوری اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«فاستقم کما امرت»
مقام محترم رهبری جمهوری اسلامی ایران
با سلام و اهدای تحیّت؛

با امید به عقلانیت و عدم بازگشت به جاهلیت اولی و اخری، مختصر درد دلی به عرض می‌رسانم.

در آستانه انتخاباتیم و کشور بیش از هر زمان نیازمند آرامش و تدبیر است، در عصری قرار داریم که دشمنان اسلام و ایران عزیز، کمر به نابودی ما بسته‌اند و تنها گفتمانی که می‌تواند دشمنان را خلع سلاح و این کشتی را به ساحل امن و امان رهنمون سازد، گفتمان امروز «جبهه آزادی» است! و باز به یاد داشته باشیم که همگی در این زورق نشسته‌ایم و هر کس آن‌را سوراخ کند، همه غرق خواهیم شد، ما تلاش داریم تا سایه جنگ و متعاقب آن فروپاشی و خطر تجزیه را از سر میهن عزیزمان رفع کنیم.

متأسفانه بعضی با قصد «پاچه‌خاری» و گروهی از «ترس» به گونه‌ای برخورد می‌کنند که چهره نظام را مخدوش و مردم را به اسلام و انقلاب بدبین می‌سازند، عزیزان ما در شاهرود برای جشن میلاد مولای متقیان، امیر مومنان، علی (علیه السلام) از اینجانب – که عمر خود و پدرم وقف مولا علی (ع) بوده است و در دوران تبعید نیز سال‌ها در همان آستان زیسته‌ام – دعوت به سخنرانی نموده‌اند و متأسفانه میزبان که از اخیار و محب اهل بیت می‌باشد توسط امام جماعت مسجد در حضور نمازگزاران و در هنگام نماز مغرب مورد ضرب و شتم و ناسزای ناموسی قرار می‌گیرد (که حد قذف دارد) و امام جمعه و نماینده ولی فقیه که باید برای مردم پدری کند، با موضعی سخت و تند و صد البته غیرقانونی از مراسم میلاد امام همام (ع) ممانعت به‌عمل می‌آورد!

نمی‌دانم زمان طاغوت چه می‌کردیم، اما مجالس جشن و مولودی و عزای‌مان برقرار بود و کسی مزاحم نمی‌شد! مجوزی هم برای مجالس دینی اخذ نمی‌کردیم! اینک برای مولودی امیر مومنان علی علیه السلام باید هفت خان رستم را گذراند، باید دم امام جماعت و بسیج مسجد را دید- که دیده بودند!- خان سوم و چهارم و پنجم فرمانداری و شورای تأمین و پلیس امنیت است و صد البته خان ششم – که از همه مهم‌تر است – سپاه است که بر همه احاطه دارد. خان هفتمی هم هست که فعلا نخودی است، اما گاهی اوامر سپاه از طریق اطلاعات اجرا می‌شود!

این هفت خان رستم، اما خان هشتم، خان خانان، امام جمعه و نماینده ولی فقیه هر شهر است که به تبعیت از امام جمعه خراسان، خودمختاری به راه انداخته‌اند و سخن غیرقانونی بر زبان جاری می‌کنند و حق وتو دارند، در شاهرود نیز مجلس جشن میلاد مولای متقیان علی علیه السلام با دستور امام جمعه لغو و وتو شد.

امید است با تذکر حضرتعالی، دیگر شاهد چنین حرکات غیر قانونی نباشیم.

«حسبنا الله و نعم الوکیل»
دکتر مهدی خزعلی
کاندیدای ریاست جمهوری (دوازدهمین دوره)

     
  
مرد

 



حضور اولین دلقک ها در سیرک بزرگ انتخابات!!
     
  
مرد

 
چرا خزعلی میتواند کاندیدای اصلح باشد؟




در طول ۳۹ سال گذشته هر سال وضعیت اقتصادی مردم بدتر و کشور به انزوای بیشتری فرو رفته است. اگر چه عوامل بسیاری در این نابسامانی ها دخیل بودند اما دلیل عمده این مشکلات سیاستهای غلطی است که بعد از ۵۷ بعنوان اصول انقلاب شناخته شده است و هرگز کسی جسارت نقد انها را نداشته است؛ اصولی چون صدور انقلاب، دشمنی با امریکا، محو اسرائیل، نگرشی دوگانه نسبت به هموطنان و غیره مواردی است که باعث نارضایتی عمومی جامعه و اتفاق نظر دشمنان گردیده است اما تاکنون به جز دکتر خزعلی هرگز کسی این اصول را مورد نقد اساسی قرار نداده است.

با نگاهی به عملکرد گذشته دو طیف سیاسی حکومت به این واقعیت تلخ میرسیم که هیچکدام قادر نخواهند بود کشور را از این پیچ تند به سلامت گذر دهند.

۱ – روحانی تنها نماینده معرفی شده اصلاح طلبان در طول ۴ سال گذشته قادر نبوده تا به مهمترین مطالبات مردم که بابت آن به اصلاح طلبان رای داده اند عملکرد مثبتی داشته باشد. توسعه سیاسی و فعالیت احزاب کماکان در وضعیت امنیتی قرار دارد. کروبی و میرحسین آزاد نشدند و همچنان بابت نقد و ابراز عقیده زندانی سیاسی و عقیدتی برخیل محبوسین افزوده میشود.

در عرصه اقتصادی سیاه ترین سالهای پس از انقلاب را شاهد بودیم بطوریکه آسیب اجتماعی به نقطه بحران رسیده است.

در عرصه سیاست خارجی به جای تعامل صادقانه با غرب سیاست شترگاوپلنگ روحانی نفس اقتصاد کشور را گرفته است. یک روز سازش و کرنش میکند و فردا به امر رهبری قیم سوریه و فلسطین میشد و پول کشور را صرف هیچ میکند تا نقش یک حکومت کم مغز و خائن را بازی کند.

با توجه به آرایش جدید دشمنان خارجی به رهبری آمریکا و عربستان رأی دادن به روحانی یا هر اصلاح طلب دیگری یعنی تکرار سناریو سازش؛ تنش، رکود، نارضایتی عمومی و در نهایت سقوط و جنگ.

۲ – اصولگرایان که بی خردی تیمی را در کارنامه زرین خود دارند، اکثرا متوهم هستند و در ظلم به مردم روح رحمانی از آنان جدا گشته است به طوریکه ابلیس را با امام زمان اشتباه گرفته اند و هرکدام برای فتح دنیا برنامه جداگانه ای را دنبال میکنند.

رای دادن به این طیف زمان جنگ و سقوط را بسیار کوتاه تر از اصلاح طلبان میکنند.

۳ – اما یک چهره مستقل هم وجود دارد که میتواند تنها شانس نظام باشد. دکتر خزعلی رزمنده ای که سالها از اصلاح طلبان جدا شده و بارها شهامت نقد اصول اشتباه انقلاب را داشته است و دیدگاه تنش زدایی خود را در مورد تعامل با امریکا گفته است. هر گونه ماجراجویی و تنش در منطقه را به صلاح کشور نمیداند.

احترام به تمام ادیان و اقوام ایرانی را محترم می شمارد و همواره به فرهنگی ملی احترام گذاشته است.او تنها خط قرمز را منافع ملی ایران میداند. برنامه های اقتصادی و سیاسی اش ملموس تر است. دغدغه های اجتماعی اش دغدغه های مردمان کف خیابان است. اگر چه آقازاده است اما به جای مارسی و لندن تعطیلات خود را به خاطر حقگویی در کنج زندان سپری میکند.

مثل همه ایرانیان یک آزاده واقعی است که هم ترکش جنگ را در پیکر دارد و هم شلاق استبداد را بر گرده. مطرود حکومت است و محبوب قلوب.
او یک انسان معمولی است و مثل دزدان حکومتی هر شب با امام زمان فالوده نمیخورد.

دکتر خزعلی اصلح است نه به خاطر شجاعت در نقد اصول اشتباه انقلاب و افشای مفاسد زمامداران، بلکه به خاطر تسلط کاملش بر موضوعات کلان سیاسی و تشخیص پتانسیل واقعی جامعه و حکومت.

دکتر خزعلی یک خرد محور است که با داشتن صداقت کمیاب. خود را از دیگر نامزدها شاخص ساخته است.
دکتر خزعلی تنها گزینه ای است که هم به قانون اساسی و سیستم پای بند است و هم می تواند مورد اقبال عمومی قرار گیرد و با جذب آرای خاموش، کشور را از چالش عدم مشروعیت انتخاباتی نجات دهد.
     
  
صفحه  صفحه 12 از 63:  « پیشین  1  ...  11  12  13  ...  62  63  پسین » 
سیاست

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA