ارسالها: 12859
#205
Posted: 24 Apr 2017 04:54
realsex_mazyar: بحث که میگم ریشه ای هست یعنی باید ریششو کند!
یعنی با اینهمه تحریمهای قبلی ریشه اشو نکندید آخر؟؟
realsex_mazyar: اما اگه طبق گفته خودت اینطور نیس اصلا توجیهت درست نیست که رای دادن بهتر از رای ندادنه. یه مسکن موقتی که باعث رشد بیشتر غده میشه اصلا موجه نیست.
با این نظرت اصلا موافق نیستم..... مقادیری هم اینجا توضیح داده ام
هیچ منفعت شخصی هم ندارم
realsex_mazyar: . فکر کنم این بحثو دیگه ادامه ندم البته
حق با توست مازی جان. به نظرم هرکسی نظرشو گفته
مهم هم احترام متقابل در صحبت من و شماست که خوشبختانه برقراره
realsex_mazyar: سلفی جات بیشتر میچسبه
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 455
#206
Posted: 24 Apr 2017 13:15
در کشور ما فردی که رئیس جمهوری اسلامی خطاب میشه در واقع رئیس قوّه مجریه ست !
و قوّه مجریه وظیفش فقط اجرای قانونه ! قانون کشور هم که واضحه ، فقط علی شاه یه دست با نقشه هایی که اهریمن قبلاً می کشید و در حال حاضر با شور و مشورت با یهودی ها و صهیونیست ها و بازار ایران و جهان و سپاه و ... تصمیم میگیره که چه جوری مردم رو به بازی بگیره .......
و جالبه که مردم اشتهای زیادی دارن به اینکه به بازی گرفته بشن و روز به روز جامعه فاسد تر و نکبت بار تر بشه ....... از اون ورم می نالن از شرایط !
وقتی فهم و شعور نباشه ، توضیح دادن مثل گل لگد کردن می مونه .......
پر واضحه که مفهوم « آزادی » در قاموس « حریم خصوصی » جای می گیره و حریم خصوصی تا جاییه که به مسائل مشترک ما لطمه نزنه و باید مقدّس شمرده بشه ...... پر واضحه که قانون به متنی گفته میشه که در صدد فهموندن حقیقت های جاری جهانه و بیانگر منطقیه که در کنار جمع آوری اطلاعات و آمار میشه کسانی که حکومت رو در دست میگیرن با توجه به تخصص و مهارتشون جامعه رو کنترل کنن ....... پر واضحه که بین کسانی که میخوان بر اساس قانون ( و نه منبع فساد و بی قانونی ) جامعه رو اداره کنن و توانشون برای کشف و فهمیدن و شناخت جامعه ارتباطی باید وجود داشته باشه ....... و هیچ ارتباطی بین اینکه خامنه ای یک عده رو معرفی کنه تا یک عده مفنگی برن رای بدن ، وجود نداره ......... وقتی ربط هایی که به لحاظ منطقی و بنیادین وجود داره شکسته میشه و یک سری ربط موهوم ساخته میشه و شکل میگره جامعه به هم میخوره ..........
پر واضحه که اگر من توی حریم خصوصی خودم ، پول چاپ کنم و ببرم خرجش کنم ، نمی تونم بگم به خودم مربوطه !!
چرا ؟
چون سیستم اقتصادی رو به هم میزنه ...... پول جامعه باید واسطه ای باشه بین کسانی که زحمت می کشن و باعث بقا و پیشرفت جامعه میشن ....... نمیشه به صورت بی ربط وارد چرخه شد و خون اقشار کار کن رو مکید و به جاش کثافت پس داد ........... چیزی این روزا خیلی عادی حساب میشه ..........
پر واضحه که فقط کسی که توان کار کردن داره باید کار کنه و کسی که از کار افتاده هست باید حداقل هایی رو مشمول بشه تا بتونه زندگیشو بگذرونه .......... و از طرفی اگر قراره که رقابتی توی عرصه عرضه باشه و ما با هم رقابت کنیم تا بتونیم کارمون و محصولمون رو عرضه کنیم ، شرایط این رقابت باید برابر باشه ......... نمیشه که یه نفر توی یک خانواده معتاد به دنیا بیاد و مورد تجاوز ازاذل و اوباش قرار بگیره و با وجود استعداد هایی که داشته زندگیش برای همیشه پایمال بشه تا دیگه موفقیت و رقابت براش بی معنا بشه ........ در حالی که یک مفنگی بی خاصیت به خاطر اینکه پاپا جونش مفت خور و زالوئه و با خرید و فروش زندگی می کنه ، توی بهترین مدارس درس بخونه ، بعدم بره دانشگاه ! بعدم بیاد و با پولی از پاپا جونش میگیره وارد بازار بشه ........ یا مثلاً عموش توی جنگ بوده !
خلاصه اینکه بی خیال دنیا و واقعیت و منطق اینا بشید !
ربط ها رو نادیده بگیرید ، ربط های موهوم بسازید ، نسبت ها رو به هم بریزید ، تا می تونید بی نظمی و هرج و مرج ایجاد کنید ، مثل گرگ گوشاتونو تیز کنید و بو بکشید ببینید کجا می تونید شهوت های ناشی شده از روان گسیخته و از هم پاشیدتون رو توی عرصه های انسانی ، اجتماعی ، سیاسی ، هنری ، اقتصادی و .... ارضا کنید ، فوراً حمله کنید ..........
راز اینیم که احساس نکنید کار زشتی انجام میدید اینه که اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و تا می تونید پر رو و وقیح باشید ......... زبون بازی یاد بگیرید تا بتونید سفسطه ها و مغلطه هایی رو انجام بدید که تا جایی که میخوره جمعیت رو دنبال خودتون بکشید .............
هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا ---- آنچه این نامردمان با جان انسان می کنند
ارسالها: 12859
#208
Posted: 25 Apr 2017 07:17
چرا رئیسی را جلو انداختند؟
اوّل اینکه آرای پنجاهدرصدی روحانی رقبا را وسوسه میکند که بخت خود را بیازمایند خصوصاً اینکه شبهخرافهای در عرصهی سیاست ایران هست که میگوید دولت مستقر همیشه متّهم است. گرانی و نارضایتی را میشود همیشه به گردن آنها انداخت.
دوّم نبود چهرهی تأثیرگذار در بین اصولگرایان. قالیباف میتوانست باشد ولی گذشته از جنجالهای اخیر، او نامزد شکستخورده انتخابات گذشته است.
سّوم: سیادت رئیسی
چهارم: استفاده از وجهه تولیت آستانقدس رضوی.
پنجم: کارنامهنداشتن وی. این آخری را بسیاری دلیل ضعف او میدانند؛ از لحاظ فنّی بله ولی نزد عامّه مردم کسی که کارنامهای ندارد، دیکتهای ننوشته، پس غلط هم ندارد. او میتواند بگوید باید چنین و چنان کرد بیآنکه کسی در جواب به او بگوید چرا خودت در فلان مسئولیّت اجرایی آنگونه نکردی.
پرسش دیگر این است که خودش چرا پذیرفت بیاید. ابتدا باید در نظر داشت که باعث و بانی این کار پدرزن او بود. علمالهدی پنجاه عضو خبرگان را برآن داشت که به رهبری نامه بنویسند. ظاهراً برای اینکه منصوب او بود ولی در واقع برای گرفتن تأیید از رهبر. خامنهای در جواب رئیسی که «مرا از ورود در انتخابات نهی کنید» گفت: «این کار را نمیکنم» که در واقع تأیید او نیز بود. (همین را مقایسه کنید با نهی پشت بلندگو خطاب به احمدینژاد)
بدون تعارف به نظرم دلیل اصلی آمدن رئیسی بحث رهبری او باشد. رئیس جمهورهای ایران همه دودورهای بودند و دلیلی ندارد روحانی چنین نباشد. رئیسی میتوانست صبر کند و دوره بعد با قدرت بیاید و حتّی بخت پیروزی هم داشته باشد. به نظرم در اندرونی نظام امید چندانی به اینکه رهبر تا چهارسال بعد زنده باشد نیست یا کم است.
رئیسی که تمام عمرش را در پستهای گوناگون دستگاه قضایی گذرانده، فرصتی برای درس خواندن نداشت ولی به محض آمدن به مشهد کرسی درس خارج راه انداخت. مرحوم طبسی هیچوقت از تدریس کفایه فراتر نرفت و به تدریس خارج نپرداخت و در همین حوزه، آیتالله رضازاده پس از سیزده دوره کفایهگویی با احتیاط به آنچه خودش «مقدّمهای بر درس خارج» میخواند، رسید. تدریس خارج رئیسی از همان موقع ادّعای اجتهاد کامل و نامزدی برای رهبری بود مثل تدریس مجتبی خامنهای که بلافاصله آنرا پس از تدریس خارج سیدحسن خمینی آغاز کرد که از قافله جا نماند. میبینید که بالاترین سطح حوزه چگونه بازیچه سیاست شده است!
رئیسی در برابر دو نامزد دیگر یعنی شاهرودی و صادق لاریجانی از هرلحاظ کم دارد. تنها پست ریاستجمهوری و مشابهسازی با رهبر فعلی میتواند او را نامزد اصلی رهبری کند. ولی یک نکته را با تأکید میگویم که شکست رئیسی، پرونده رهبری او را برای همیشه میبندد. سیّدعلی خامنهای «فقط» با نقل خاطره رهبر نشد، او با اتکا به دو دوره پیروزی قاطع در انتخابات رهبر شد و خاطره هم آن را تکمیل کرد. وقتی خبرگان در بزنگاه انتخاب رهبر قرار بگیرند، هیچگاه به کسی که از جانب مردم جواب رد شنیده اعتماد نخواهند کرد
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#209
Posted: 25 Apr 2017 10:19
سه سال پیش با یک ساله شدن عمر دولت، با انتقاداتی از جنس «اینا همشون سر و ته یک کرباسن» روبرو بودیم. سه سال پیش در بررسی کارنامه یک ساله دولت روحانی نوشتم:
۱- سه هزار دانشجو در طول شش سال پایانی دولت احمدینژاد ستارهدار شدند. مردان روحانی در وزارت علوم بخش بزرگی از این سه هزار نفر را ظرف چند ماه به دانشگاه برگرداندند.
۲- مسکن مهر، سهام عدالت و وامهای بیحساب و کتاب دولت دهم کشور را دچار بحران کردهبود. مسکن مهر آب و برق نداشت. سهام عدالت ضرر میکرد و وامهایی که برای اشتغال داده شدهبود خرج خرید خانه و ماشین شد. این نتیجه هشت سال مدیریت احمدینژاد بود. نتیجه یک سال فعالیت دولت، بیمه سلامت بود که در شرایط تحریم به داد جان بخشی بزرگی از ایرانیان رسید.
۳- یارانههای بیحساب کشور را ورشکست کرده بود. قیمت خوراک و اساسیترین کالاها با سرعت قیمت دلار بالا میرفت. صفهای طویل توزیع مرغ و برنج دولتی در دولت احمدینژاد صحنه زد و خورد بود. در حالی که حسن روحانی به خاطر خدشه به کرامت انسانی مردم در صفوف توزیع کالاهای اساسی عذرخواهی میکرد.
۴- «وی ماست نیوک آیرن». این صدایی بود که در کنگره و تلویزیون آمریکا به گوش میرسید. مذاکرات غیر فلسفی شروع شد و چهارچوب برنامه جامع اقدام مشترک در عرض یک سال به نتیجه رسید. گزینه نظامی دیگر بالای سرمان نبود.
۵- احمدینژاد بانک مرکزی را از آماردهی منع میکرد تا نرخ رشد اقتصادیِ منفی دو درصدی پنهان بماند. گزارشهای مرکز آمار هم برای شایعه جلوه دادن تورم چهل درصدی محرمانه اعلام شد. در سالگرد انتخاب دولت روحانی کمکم آن چه هشت سال بر این کشور گذشته بود، معلوم میشد.
اکنون سه سال دیگر هم گذشته است. برجام امضا شده و اجرا میشود. تحریمهای غیرانسانی ملغی شدهاند و حالا اصولگرایان مخالف دولت، امنیت جان مسافران را تجملگرایی جار میزنند! دانشگاهها به آرامش بازگشتهاند و دانشجویان توانستهاند دوباره به فعالیت سیاسی بپردازند. به جای تحریم هرچه بیشتر اینترنت، دولت جدید توانسته از حق دسترسی میلیونها ایرانی به یک شبکه اجتماعی مانند تلگرام دفاع کند. نرخ رشد اقتصادی دیگر محرمانه نیست و از اعداد منفی بیرون آمده است. تورم چهل درصدی مهار شده و کشور با بحران توزیع خوراک مواجه نیست.
اما آنچه بر این کشور گذشته بود هم روشنتر شده است. با حمایت دائمی اصولگرایان، فساد دولت به حدی بیسابقه رسیده بود چنانکه نزدیکان محمود احمدینژاد هنوز هم به دادگاه و زندان رفت و آمد دارند و قوه قضاییه از مفتوح بودن پرونده احمدینژاد خبر داده است. حقوقهای نجومی در دولت روحانی افشا، پیگیری و متوقف شد در حالی که حجم فساد و قیمت دکلهای تخیلی نفتی مورد توجه اصولگرایان نبود و «نجومی» توصیف نمیشد. آقای رئیسی نگران از بحرانهای پیش رو، برای نجات کشور آمدهاند، اما آنچه بر این کشور گذشته ظاهرا باعث نگرانی ایشان نمیشده است.
این تغییرات ملموس نشان میدهند که انتخابات نباید به انتخاب بین بد و بدتر تقلیل داده شود. حدادعادل پیروزی روحانی را شکست خودشان در برابر شیطان میداند. او از یک لحاظ درست میگوید. تفاوت دولتی که او از آن حمایت میکرد و دولتی که امروز قدرت را در دست دارد به همین اندازه است. عملکرد روحانی در بخشهای مختلف باعث شده همه ایرانیان سهم بیشتری از ایران داشته باشند. این سهم بزرگتر به زندگانی ما که هشت سال نادیده گرفته شد، رونق بیشتری میدهد.
امیرعلی نصراللهزاده
Make the REST of your life, the BEST of your life