ارسالها: 12859
#321
Posted: 13 May 2017 23:40
پیش از آنکه حسن روحانی در مناظره سوم کاندیداهای ریاستجمهوری، از پرونده ۸۴ محمدباقر قالیباف سخنی به میان بیاورد، این مصطفی هاشمیطبا بود که خونسرد و سربسته به آن اشاره کرد!
تنها دقایقی پس از آنکه قالیباف در مناظرهی سوم، یک برگه کاغذ A4 را رو به دوربین نشان داد و همزمان نسخههایی از آن را روی کانالهای تلگرامی پرشمارش منتشر کرد تا اعلام کند که جز ۲۸ میلیون تومان، پولی در حسابهای بانکیاش ندارد! نوبت به هاشمیطبا رسید تا به اشارتی پر معنا بگوید که دارایی کاندیداها اهمیتی ندارد بلکه در انتخابات ریاستجمهوری مهمتر و درستتر آن است که آنها از «منابع مالی ستادهایشان» بگویند و آنها را با اسم و مشخصات اعلام کنند.
...
بخت از قالیباف برگشته بود و گویی مهلتاش به سر آمده بود و با پردهدری، شخصا حسن روحانی، رئیسجمهور مستقر و دبیر شورایعالی امنیت ملی در سال «۱۳۸۴»، را وادار کرد تا پرده ازاشارات هاشمیطبا بردارد و از پروندهای سخن بگوید که اگر «مردانگی» او نبود و در دبیرخانه [شورای امنیت ملی] با بعضیها دعوا نکرده و جلوی انتشار آنرا نگرفته بود، قالیباف آن روز آنجا ننشسته بود.
...
دوسال پیش، زمانیکه سخنان رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، در خصوش «ورود پولهای کثیف به انتخابات» جنجالی شد ، عبدالله رمضانزاده، دبیر و سخنگوی دولت اصلاحات، در گفتوگویی با روزنامه شرق (۲۸ اردیبهشت ۹۴) از «گزارشی» خبر داد که «ستاد مبارزه مخدر در دوره آخر دولت آقای خاتمی» تهیه کرده و «آنرا به رئیسی دولت نهم تحویل داد». «۱۳۸۴» همان سالی است که محمد خاتمی دولت را به احمدینژاد سپرد. رمضانزاده در این گفتوگو از وزیر کشور میخواهد «همان گزارش را علنی کند»، چون نشان میدهد که «پول کثیف وجود دارد یا نه» یا «پول کثیف وارد حوزه انتخابات میشود یا نمیشود؟».
رمضان زاده در ادامه میگوید: «بالاخره در انتخابات گذشته آقای روحانی پولی خرج کرده است، آقای جلیلی پولی خرج کرده، آقای قالیباف پولی خرج کرده، آقای عارف پولی خرج کرده، اینها بیایند لیست هزینهها و درآمدهایشان را بگویند. مدعیاند که مردم کمک کردهاند؟ خب اعلام کنند چه کسی کمک کرده است؟» دو سال پیش، زمانیکه رمضانزاده هنگامی که این مطلب را در فیسبوک خود به اشتراک گذاشت، نوشت«چرا گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره نقش پولهای کثیف در انتخابات ۸۴ منتشر نمیشود؟»
... هفته گذشته، رمضان زاده، پیش از مناظره دوم توییت کرد: «پیشنهاد:امروز که مناظره سیاسی است بحث ورود پول کثیف ناشی از ترانزیت مواد مخدر به انتخابات از همه سوال شود» و مدتی بعد نوشت: «چند نفر از ۴%؛ دوستان خبرنگار اسامی حامیان اصلی قالیباف در سیستان و بلوچستان در سال ۸۴ را سوال کنند
شغل شریفشان را....ادامه دارد»
و رمضانزاده ادامه داد: «یک نفر از آن ۴%؛ دوستان خبرنگار علت دستگیری برادر جناب سرهنگ را وقتی ایشان فرمانده نیروی انتظامی بودند سوال کنند» و سرانجام اشارات و توییتهای متعدد دبیر دولت اصلاحات، به قالیباف، پولهای کثیف، مواد مخدر، منابع مالی ستادها، امروز، دقایقی پس از سخنان اشاره حسن روحانی به پرونده ۱۳۸۴ قالیباف، با این توییت(فعلا) به پایان رسیده است: «پرونده ۸۴؟ دوستان خبرنگار کجایید؟»
رحمان فضلی، وزیر کشور دولت روحانی، زمانی که از ورود پولهای کثیف به ستادهاو انتخابات سخن گفت، به نمونهای اشاره کرد که میتوانست نشانهای برای یکی از حامیان قالیباف در شورای شهر تهران باشد، وزیر کشور گفته بود:«به عنوان مثال فردی که به عنوان کاندیدای شورای شهر وارد این عرصه شده بود برای جریان انتخاباتی خود دومیلیارد تومان هزینه کرده و مدعی است دوستان و رفقایش این هزینهها را متقبل شدهاند ولی سوال اینجاست که دوستان و رفقای وی چه نذری داشتهاند که این پول را برای انتخابات این فرد هزینه کردند.»
بررسی های نگارنده نشان میدهد که دست کم یک مورد تحقیق مطبوعاتی در این خصوص انجام شده است که نتایج آن در فضای رسانهای داخل ایران قابل انتشار نبوده است و از طرفی دیگر سر نخ ماجرا به قاچاقچیان بزرگ و اصلی مواد مخدر ( و سوخت) میرسد که در معاملهای برای نجات جان سرکردگان خود مبالغی را به ستاد محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس «ستاد مبارزه با قاچاق کالا» در سال «۱۳۸۴» کمک کردهاند ( یک نمونه : ج.غ.ز). کمکی که افشای آن منجر به تشکیل «پرونده ۱۳۸۴» شد و پس از اطلاع رهبری توانست شاهین بخت ( سازمان رای سپاه و نهادهای تحت امر رهبری) را بر شانههای محمود احمدینژاد بنشاند تا هاشمیرفسنجانی گلایهاش را از دست آن به نزد خدا ببرد
طه پارسا
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#327
Posted: 14 May 2017 06:38
⭕️بعضیها میگویند رأی نمیدهیم تا اینها مشروعیتشون رو از دست بدن!
در انتخابات شورای شهر و روستا (سال81) در تهران فقط 13 درصد مردم شرکت کردند. یعنی 87درصد قهر یا تحریم کردند. هیچ جا از مشروعیت نیفتاد. هیچکس مشروعیت اش را از دست نداد! بلکه آبادگران (تیمی که الان بسیاری از چهره های آن حامی قالیباف و رئیسی هستند) پیروز انتخابات شدند. محمود احمدی نژاد را شهردار تهران کردند و جاده برای او هموار شد تا رئیس جمهور شود! ... این مهمترین دستاورد تحریم کنندگان و قهرکنندگان با صندوق رای در طول تاریخ ایران است! از تاریخ درس اگر نمی گیریم، دستکم عبرت بگیریم!
⭕️بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، چون به قول مارک تواین «آنجا كه آزادي نيست، اگر رأی دادن چیزی را تغییر میداد، اجازه نمیدادند که رأی بدهید!»
او فقط همین یک جمله را نگفته، نقل میکنند که گفته است: «بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نکردهای بيشتر افسوس میخوری تا بابت كارهايي كه کردهای. بنابراين، روحيه تسلیمپذیری را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن». فراموش نکنیم که سال ۸۴ احمدینژاد مدیون کسانی نبود که به او رأی دادند، مدیون کسانی شد که اصلاً" رأی ندادند!!
⭕️بعضی ها می گویند رای نمی دهیم، چون توی این کشور دمکراسی وجود ندارد.
ایران سرزمینی است که در غرب آن داعش مردم را زنده زنده توی قفس می سوزاند، در شرق اش پشمینه پوش های طالبان به روی دختران اسید می پاشند که به مدرسه نروند، در جنوب آن کشورهای عربی هنوز دست شان از خون ما در جنگ 8 ساله سرخ است، در شمال آن خرس روسیه مثل همیشه در طول تاریخ آماده بلعیدن مان است ... ما در قلب خاورمیانه زندگی می کنیم نه دامنه های آلپ. اینجا سوئیس نیست. دمکراسی را هیچ فروشگاهی بسته بندی شده نمی فروشد. هیچ حکومتی به مردم دمکراسی «نمی دهد». دمکراسی آموختنی است و صندوق رای یک نشانه از دمکراسی. با آن قهر نکنیم.
⭕️بعضی ها می گویند ما رای نمی دهیم، چون موفق نمی شیم و هیچ چیز تغییر نمی کنه!
صدها نفر را دیده ام که می گویند اگر من هم می رفتم دنبال فوتبال از «علی دایی» بهتر می شدم. اگر من هم به جای دانشگاه ، می رفتم دنبال سینما از «رضا کیانیان» مشهورتر می شدم و ... برای آرزوهایتان بجنگید. نگذارید فقط آرزو بمانند. اگر به آنها رسیدید به آرزوهایتان رسیده اید، اگر نرسیدید هم بعدها پشیمان نیستید. می دانید که در ظرف زمان و مکان «تمام سعی تان» را کردید، جنگیدید و نشد. دیگر پیش وجدان تان شرمسار نیستید. نگذارید تغییر اوضاع کشور که از آن ناراضی هستید فقط یک آرزو بماند. تلاش کنید.
⭕️بعضی ها می گویند ما رای نمی دهیم، اینطور خودشون خسته می شن میرن!
فقط یک مثال بزنید که یک سیستم با رای ندادن اصلاح شده.بعضی ها می گویند ما رای نمی دهیم، اینطور کار یکسره می شود. خرابی چون که از حد بگذرد آباد میگردد. شما وقتی لوله خانه تان می ترکد، سقف تَرَک بر می دارد یا شیشه می شکند، تعمیرش می کنید یا می گویید ولش کن بذار خراب بشه بریزه رو سرمون خودش آباد می گردد؟! آلمان و ژاپن ویران شده هم خود به خود آباد نشدند، مردم شان به جای قهر و نفرین و انتظار معجزه برای آبادی کشورشان مشارکت کردند.
⭕️ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم،تا صدای اعتراضمان را به گوش دنیا برسانیم!..
واقعاً فکر میکنید در دنیایی که داعش مثل گوسفند سر آدمها را میبرد، در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند، ماهیهای اقیانوس از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند، در بخشهایی از سوریه مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند اصلاً کسی آن بیرون،به رأی ندادن شما فکر هم میکند
سپهر آزادی
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 455
#330
Posted: 14 May 2017 14:40
من فقط سؤال ساده مطرح می کنم :
آیا امکان اصلاح شدن این حکومت وجود داره که عده خودشون رو اصلاح طلب معرفی می کنن ؟
در جایگاهی که تمام مردم بتونن حق و حقوق خودشون رو از طریق حکومت بگیرن ، اونجا مردم سالاری حاکمه و نیازی به شورش مردم یا فشار از خارج وجود نداره . ولی در رژیم ایران که خمینی همه کاره بود و قدرت رو انتقال داد به خامنه ای و در نهایت خامنه ای با مهره های مختلف خودش مثل شورای نگهبان و در ادامش رئیس جمهور یا مجلس مردم رو کنترل می کنه ، پر واضحه که فقط اهداف خودشون رو دنبال می کنن . چه زمانی که فردی مثل احمدی نژاد رو میارن تا علیه صهیونیسم حرف بزنه که به نفع صهیونیستها تموم بشه و همه جا به عنوان لولو خورخوره مطرح هست ، چه زمانی که افرادی مثل خاتمی و رفسنجانی و روحانی میان روی کار تا به اندازه ارزنی مردم نفس بکشن و تا می تونن به نفع اسلام و انقلاب و حکومت تبلیغ می کنن ....
و بدبختی اینجاست که بازیگرا و خواننده ها و کارگردان ها و فوتبالیست ها و ... هم که بیشتر مردم پیروشون هستن مدام به مردم میگن این حکومت باید اصلاح بشه ! و سقوطش به ضرر ماست !!!
هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا ---- آنچه این نامردمان با جان انسان می کنند
ویرایش شده توسط: TheWalkingDead