انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 35 از 63:  « پیشین  1  ...  34  35  36  ...  62  63  پسین »

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)


مرد

 
بنده نمیدونم کی قراره ملت اگاه بشن . بازار و رکود و بیکاری و... در جامعه بیداد میکنه اصلا تابلوه . باز میکن روحانی ؟؟؟ همین روحانی که میکه ازادی !! در زمان دکتر احمدی نژاد به مجلس عیله ایشون حمله کردن و کفتن چرا کشت ارشاد نیس حالا میخاد به ملت با فریب آزادی رای بگیره ؟ ایشون نون خوردن هم از ملت گرفتن .بنده در اکثر محلها میبینم حتی مردم نون ندارن بخرن و نونهاشون میماند . پس بدونید :

اگر کسی آزادی شما را برباید، مطمئن باشید که نان شما نیز در معرض تهدید است : آلبر کامو

نمونش معدنچیهای ستمدیده : باهاشون احساس همدردی میکنه یعنی چی ؟ بیا بیمشونو و حقوق عقب افتادشونو بده و مزایا و.... بعدش بیا همدردی کن !!!
نمیدونم !!! واقعا بعضیا خودشونو زدن به نادونی یا واقعا نادون هستن یاسرمایه دارن که براش مهم نیس ؟ وضع بازار الان و معشیت و ازدواج و.... همه چی رو نشون میده. هیچی نیس ن کاسبی ن امید ن استخدامی و ن ............
.......
     
  ویرایش شده توسط: dorcel   
مرد

 
نامه‌ی عفت به جمیله!!



شوهر شما (ابراهیم رئیسی) قاتلِ همسر من است"

خانم جمیله علم‌الهدی؛
از شما به عنوان همسر یک قاتل، پرسشی ساده دارم.
من همسر یک اعدامی هستم.
همسر ۳۵ ساله‌ی من شاپور، به دست شوهر ۲۸ ساله‌ی شما، اعدام شد.


چه احساسی دارید از اینکه شوهر شما که قاتل همسر من است می‌خواهد رئیس‌جمهور همه‌ی​ مردم ایران شود؟!

من عفت ماهباز، زندانی سیاسی در سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ و همسر یک اعدامی در فاجعه‌ی تابستان ۶۷ هستم.

همسرم علیرضا اسکندری (شاپور)، همراه با صدها جوانِ بی‌گناه دیگر که نه خودشان به مشیِ مسلحانه معتقد بودند نه سازمان‌شان، در شامگاه ۵ مرداد سال ۱٣۶۷ جزو اولین سریِ اعدام‌شدگان بودند.!

آیا می‌دانید همسر شما آقای ابراهیم رئیسی که در آن زمان ۲۸ ساله بود، حکم مرگ این صدها جوان را صادر کرد؟

اين عده، از گروه‌های مختلفِ چپ در زندان بودند.
هنوز تعدادِ کسانی که در اين روز و در اين سال اعدام شده‌اند، مشخص نشده است!!
همسرم را در گورهای جمعی در خاوران به خاک سپرده‌اند.
خاوران را می‌شناسید؟

خاوران گورستانی است در ۱۴ کیلومتری تهران در جاده خراسان، خطه جنوب شرقی در کنار گورستان ارامنه وهندی‌ها.

دولتِ وقت از سال ۱۳۵۹ - ۱۳۶۰، قطعه زمینی را در آن مکان، "لعنت آباد" نامید. آن را قبرستانی کرد، برای دگراندیشانِ سکولار و بهایی‌ها.

آنها هزاران زندانی عقیدتی‌سیاسی که شوهر شما یکی از صادرکنندگان حکم اعدام‌شان بود را در سال ۶۷ مخفیانه و بدون نام و نشان در این مکان در گورهای دسته‌جمعی مدفون کردند!!

آیا از آن روزهای داغ و درد از قتل عام در تابستان ۶۷ چیزی شنیده‌اید؟
آیا از مادرانی که شبانه گورها را شکافتند و عزیران خود را در کنار هم در گورهای دسته‌جمعی مدفون شده دیدند، حکایتی خوانده‌اید؟

خانم جمیله علم‌الهدی؛
شما امروز در دانشگاه‌های ایران مدرس فرزندان این مرز و بوم هستید، برایم بسیار عجیب است که به مردی عشق می‌ورزید و او را الگوی فرزندانت قرار می‌دهی که صادر کردن حکم قتل را از نوجوانی آغاز کرده!!

حتماً می‌دانید که شوهرتان از بیست سالگی، همزمان دادستان کرج و همدان بوده است و حکم مرگِ جوانان را صادر می‌کرده است؟

در چنین شرایطی شما چگونه به مردی که یک قاتل است، عشق می‌ورزید؟

مردی که امروز آمده و می‌خواهد رئیس‌جمهور همه‌ی​ ما شود!!

نمی‌دانم شما چند فرزند دارید؟
من اما به دلیل شرایط، فرزندم به دنیا آمد و مرد!!

متأسفانه به دلیل زندان و اعدامِ صادر شده از جانب همسرت، شانسِ آن را نداشتم که از ثمره‌ی عشقم فرزندی داشته باشم.

من در ۲۲ شهریور سال ۱۳۵۸ عاشقانه با همسرم ازدواج کردم اما تنها ۵ سال در کنار آن انسان بزرگ و نازنین زندگی کردم.

همسرم مهندس شیمی و فارغ‌التحصیل دانشگاه پلی‌تکنیک بود. او در دوران کوتاه کاریش توانسته بود چند اختراع در زمینه‌ی کارش به ثبت رساند.

من از آن ۵ سال زندگی مشترک، عشق بزرگِ او و خاطره‌هایش برایم به یادگار مانده است.
آیا می‌دانید چند صد زن چون من در فراق یار و فرزند، به خاطر احکام شوهرتان زندگی‌شان از هم پاشیده است؟
هزاران مادر در این سی و اندی سال خون گریسته‌اند!!
نمی‌ترسید از آه و نفرین این زنان؟

شما به عنوان همسر یک قاتل چه احساسی دارید؟
چقدر به ابعاد این فجایع اندیشیده‌اید؟

این تنها، پرسش من نیست!!

صدها زن دیگر که همسران‌شان بی دفاع و بی‌گناه در دادگاه‌های چند دقیقه‌ای محاکمه شدند و حکم اعدام‌شان را همسرتان ابراهیم رئیسی صادر کرده است، از شما به عنوان همسر یک قاتل، می‌پرسند، احساس شما چیست؟

آیا شما هم، چون او با وجدانِ راحت، سر به بالین می‌گذارید؟

به گمانم تداوم زندگی‌تان با یک قاتل در این سال‌ها نشان می‌دهد که متأسفانه نخواهید توانست درکی از زندگی ما و فقدان زندگیی که نکرده‌ایم را داشته باشید!

اگر از فاجعه ۱٣۶۷، اگر از خاوران و داغ درد مادرانِ خاوران چیزی نشنیده‌اید حتماً کتاب خاطرات آیت‌الله منتظری را خوانده‌اید.
و یا اخیراً نوار صوتی او را شنیده‌اید.

در آن نوار صوتی آیت‌الله منتظری، خطاب به هیئت مرگ: حسینعلی نیری، مرتضی اشراقی، مصطفی پورمحمدی و از جمله همسرتان، ابراهیم رئیسی می‌گوید:

"بزرگ‌ترین جنایتی که در جمهوری اسلامی شده و در تاریخ ما را محکوم می‌کنند به دست شما انجام شده و [نام] شما را در آینده جزو جنایت‌کاران در تاریخ می‌نویسند"


دهها زن و دختر جوان را در تابستان ۶۷ تنها به جرم نخواندن نماز، روزانه پنج بار شکنجه کردند!

من به عنوان یک زندانیِ شکنجه شده در سال ۱۳۶۷، شهادت می‌دهم که در دادگاهِ شکنجه‌ی نماز برای من و سهیلا درویش‌کهن، همسرتان یکی از آن پنج نفری بودند که در محاکمه‌ی ما شرکت داشتند.

شکنجه‌گر: حلوایی

و هیئت مرگ:
حسینعلی نیری، مرتضی اشراقی، مصطفی پورمحمدی و همسرتان، ابراهیم رئیسی

عفت ماهباز
۱۶ اردیبهشت ۹۶
     
  
مرد

 
ماشاءالله شمس‌الواعظین: از اتحاد دو قوه قضائیه و مجریه جلوگیری کنیم


سلام بر هم‌میهنان عزیز و گرامی
از زمان تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و مطالعه نام و پیشینه نامزدها دوباره آتش به جانم افتاد. تا آنجا که من روزنامه‌نگار حاشیه‌نشین دور از مرکز و بریده از شهر را به تکاپو انداخت تا به سهم خود که می‌دانم در دریای متلاطم جمعیت کشور قطره‌ای بیش نیست، به هم‌میهنانش توصیه کند که روز انتخابات از نشستن در منزل بپرهیزند و یکپارچه به مراکز رای‌گیری حرکت کنند و رای خود را در دو صندوق ریاست جمهوری و شوراها بریزند.

من در این پیام مایلم به نکته‌ای اشاره کنم که کمتر از سوی نیروهای اجتماعی بدان پرداخته شده است و آن این‌که مردم ایران باید از وحدت قوه مجریه و قضائیه به شدت نگران باشند و این مسئله از طریق روی کار آمدن آقای رئیسی رخ خواهد داد. مردم ایران طی چند دهه اخیر به یاد می‌آورند که قوه قضائیه کشور در ایجاد محدودیت برای روزنامه‌نگاران، فعالان مدنی و اجتماعی و صنفی و کارگران و معلمان و دانشجویان و تبدیل ایران به بزرگترین زندان روزنامه‌نگاران نقش مهمی ایفا کرده است. اگر قوه مجریه در دست نیروهای وابسته به قوه قضائیه باشد این نگرانی صدچندان می‌شود. شما ملاحظه کردید که دولت احمدی‌نژاد فقط با لایه‌ای از قوه قضاییه متحد شد (باند سعید مرتضوی) و دیدید چه بر سر این کشور آورد. حالا اگر کلیت قوه قضائیه، کلیت قوه مجریه را در دست بگیرد فقط خدا می‌داند که چه روزی بر سر کشور خواهند آورد. از این رو عدم اتحاد این دو قوه به یک وظیفه ملی تبدیل می‌شود که آحاد مردم در برابر آن مسئولیت دارند. اگر قوه قضائیه با قوه مجربه متحد شود کسانی مسئول هستند که روز جمعه ۲۹ اردیبهشت در برابر سرنوشت کشور بی‌تفاوت بمانند.

ملت ایران روز ۲۹ اردیبهشت را به یک خیزش همگانی مدنی تبدیل کنند و یک‌صدا به دکتر حسن روحانی رای دهند تا از وقوع یک فاجعه یا تکرار فاجعه ۸۴ و ۸۸ جلوگیری و کار را در مرحله اول یکسره کنند.

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
حضور ضروری



Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
اینجوری هم که در روستاها دروغ پراکنی میکنند
از زبان مهتا بذرافکن بشنوید:

Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  ویرایش شده توسط: mahdi75   
مرد

 
مهدی کروبی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ که در حصرخانگی به سر می‌برد اعلام کرد که در انتخابات پیش‌رو به حسن روحانی رای می‌دهد.




وی که مانند میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ در حصرخانگی به سر می‌برد و امکان گفت‌وگو با خبرنگاران و رسانه‌ها را ندارد گفته است: «با روی کارآمدن آقای روحانی کشور در مسیر صحیح و روال عادی خود قرار گرفت اما گویا علی رغم فاجعه ی آن هشت سال عده ای هنوز نمی توانند بازگشت آرامش و مسیر تدریجی پیشرفت کشور را ببینند و می خواهند کشور را مجدداً به همان مسیر انحرافی بازگردانند.»

رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی از سوی جناح اصول‌گرای حاکمیت جمهوری اسلامی از سران «فتنه» لقب گرفته و به اعلام آمادگی‌اش برای حضور در دادگاهی علنی پاسخ داده نشده است. به گزارش سحام نیوز آقای کروبی با اشاره به دو انتخابات ریاست جمهوری سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۸ که منجر به ریاست محمود احمدی‌نژاد بر قوه مجریه شد گفته است: «نتایج عدم به رسمیت شناختن حق مردم را دیدیم. این روزها بحمدلله زوایای مختلف آن فاجعه که مهمترین نکته اش نادیده گرفتن رأی مردم بود بر همه روشن شده است.»


سوالی از دوستانی که قصد رای دادن در این انتخابات را دارند:

واقعا اینهمه کشتار و زندان در سال ۸۸ برای چه بود؟
مگر نه اینکه همین فرد به همراه میر حسین موسوی اعلام کردند که در انتخابات تقلب صورت گرفته و مردم هم برای باز پس گیری رای خود و طرفداری از حق این اشخاص ، به خیابان ریختند؟

مگر همین فرد و میر حسین موسوی رسما اعلام نکردند که در این نظام رای مردم نادیده گرفته می شود؟

پس چرا حالا قصد رای دادن کردند؟!!

واقعا حصری وجود دارد ، یا اینهم ادامه همان بازیست؟

یعنی خون تمام این افرادی که در سال ۸۸ ریخته شد ، و افرادی که در زندان ها شکنجه شدند ، دستمایه بازی کثیف سیاستمدارن و بالاخص خاتمی ، کروبی و موسوی بود؟

یعنی این افراد به دروغ واژه تقلب رو استفاده کردند تا جوانان کشور کشته شوند و به زندان بیافتند؟

واقعا همچنان جمعه به پای صندوق های رای می روید و به این بی شرمان رای میدهید؟؟؟؟؟؟؟



نـــــه بــــــه انتخابات
     
  
مرد

 
     
  
مرد

 
رای ندادن یک مسئولیت اجتماعی است"




"از لحاظ سیاسی ضعف این استدلال همواره این بوده، کسانی که بد را در مقابل بدتر انتخاب می‌کنند به سرعت تمام فراموش می‌کنند که بد را انتخاب کرده اند. چون بدی رایش سوم سرانجام چنان ابعادی هیولایی یافت که هرقدر هم تخیل قوی می‌داشتیم نمی‌شد آن را «کمتر بد» نامید، قاعدتاً باتجربۀ جنگ جهانی دوم، می‌بایست پایه‌های این استدلال برای همیشه فرومی‌ریخت، اما شگفتا که چنین نشد.

افزون براین، اگر به تکنیک‌های حکومت توتالیتر نگاه کنیم، می بینیم که استدلال «کمتر بد»— که مختص نخبگان بیرون از طبقۀ حاکم نیست — یکی از سازوکارهای ماشین وحشت و آدم‌کشی نظام است.
از اصل انتخاب بد به جای بدتر، آگاهانه استفاده می‌شود تا کارکنان دولت هچون تمامی مردم برای پذیرفتن شرّ به معنای دقیق کلمه آماده شوند.


از این منظر، کنار گرفتگان از مسائل اجتماعی در نظام دیکتاتوری کسانی‌اند که با فرار از قلمرو «مسئولیت»، از حمایت از نظام، آن جا که چنین حمایتی تحت نام اطاعت مطالبه می‌شود، امتناع کرده اند.
به راحتی می‌توان تصور کرد که اگر بسیاری از مردم «غیرمسئولانه» عمل کنند و حاضر به حمایت نباشند، حتی بی آنکه مقاومت فعالانه یا شورش کنند، چه بر سر این نوع حکومت‌ها خواهد آمد. آن گاه خواهیم دید که این چه سلاح موثری می‌تواند باشد. در واقع این یکی از انواع اقدام‌ها و مقاومت‌های غیرخشونت آمیز است که در قرن ما دارد کشف می‌شود -برای مثال قدرتی که بالقوه در نافرمانی مدنی وجود دارد.



پرسش از کسانی که مشارکت کردند و مطیع بودند، هرگز نباید این باشد که: «چرا اطاعت کردید؟» بلکه باید پرسید: «چرا حمایت کردید؟» این تغییر عبارت برای کسانی که تاثیر اعجاب‌انگیز و قدرتمند «واژه‌‌های» ساده را بر ذهن انسان‌ها، که پیش از هر چیز حیوان ناطق اند می‌شناسند، خالی از ارزش معنایی نیست.

اگر می‌شد این واژۀ مضر «اطاعت» را از واژگان اندیشۀ اخلاقی و سیاسی خود حذف کنیم، خیلی چیزها به دست می‌آوردیم. اگر خوب به این موضوعات بیندیشیم، شاید بخشی از اعتماد به نفس و حتی غرور خود را باز یابیم، یعنی چیزی را که در زمان‌های قدیم عزت نفس یا شرف انسان نامیده می‌شد: شاید نه عزت نفس و شرف نوع بشر که مقام انسان بودن را.
     
  
مرد

 
«محمدباقر قالیباف» نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به نفع «حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی» از کاندیداتوری در این دوره انصراف داد.





متن بیانیه محمدباقر قالیباف که لحظاتی پیش منتشر شد، بدین شرح است:


بسم الله الرحمن الرحیم

مردمِ شریف ایران

روزی که علی رغم مصالح شخصی، تصمیم گرفتم وارد صحنه انتخابات شوم، می‌دانستم با چه شرایط سخت و خطرناکی روبرو خواهم شد؛ چرا که روشن بود برای تغییر اساسی وضع موجود، راهی نیست جز مبارزه با ۴ درصدی هایی که در سالهایی طولانی، توانسته اند بر شریان‌های اقتصادی و سیاسی کشور مسلط شوند و نه تنها اقدامی برای حل مهمترین معضلات روز اقتصادی و اجتماعی نکنند، بلکه روز به روز با ترجیح منافع خود و بی قانونی‌های گسترده، بر این بحران ها، به ویژه بر بحران رکود و بیکاری دامن بزنند.

همانطور که شهید بهشتی پیش بینی کرده بود، مبارزه با فرصت طلبانِ انقلابی نما بسیار پرهزینه شده است، چون این جریان موریانه وار در حال خوردن ریشه‌های انقلاب است و گروهی که نه تنها با انقلابی‌های اصیل تضاد مبانی فکری دارند، بلکه جریانی هستند که منافع مادی آن‌ها به خطر افتاده است؛ لذا با توکل بر خداوند باری تعالی و با همه کمبود‌ها و کم بضاعتی هایی که در خود می‌دیدم، تصمیم گرفتم با هدف تغییر وضع موجود، پای در میدان انتخابات بگذارم؛ میدانی که با تخریب ها، توهین‌ها و اتهام زنی‌های گسترده‌ای علیه خودم، خانواده ام و هوادارانم همراه بود و البته همه این‌ها مرا در پیمودن مسیری که انتخاب کرده بودم، مصمم و راسخ‌تر ساخت.

در شرایط کنونی، آرمان اصلی کشور و مردم، تغییر وضع موجود است و برای رسیدن به این آرمان، چاره‌ای نبود جز اینکه با وجودِ داشتنِ برنامه‌ای دقیق و جامع برای حل مشکلات کشور، مبارزه‌ای واقعی و نه شعاری با اشرافی گری و فرصت طلبی هم آغاز می‌شد؛ لذا تلاش کردم، در کنار ارائه برنامه‌های دقیق، که توانایی اجرایی شدن آن‌ها نیز وجود داشت، با شیوه‌ای صریح و اخلاقی، مبارزه با ۴ درصدی‌ها را آغاز کنم و در راه این مبارزه، نه از تخریب‌ها و تهدید‌ها ترسیدم و نه هیچ گاه پا را از اصول فراتر گذاشتم و در کنار شفاف سازیِ زندگیِ اقتصادیِ شخصی ام، حرفی بی سند و بی مبنا نزدم. در حالی که آن‌ها در عین تخریب‌های کور، نتوانستند از لرزه‌ای که بر اندام شان افتاده است جلوگیری کنند، بگونه‌ای که تمام امکانات خویش را برای مقابله با این جنبش مردمی به خط کردند و از این پس نیز این تخریب‌ها توسط این ۴ درصدی‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

آنچه که در این مقطع اهمیت دارد و حیاتی است، حفظ منافع مردم، کشور و انقلاب است و اکنون که این آرمان بزرگ، جز با تغییر وضع موجود محقق نمی‌شود، باید به منظور وحدت در جبهه ى. انقلاب، تصمیمى اساسی و خطیر گرفت؛ لذا براى حفظ این آرمان بزرگ، از همه ى. حامیان مردمى خویش در سراسر کشور مى خواهم، که تمام ظرفیت و حمایت خود را براى موفقیتِ برادر ارجمندمان حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسى و به بار نشستن دولت کار و کرامت برای خدمت به مردم قرار دهند و از همه مردمی که در این مدت به تشکیل دولت مردم دل بسته بودند و از همه حامیان مردمی و یاران بی ادعایِ خودم، که بی هیچ چشمداشتی و با تمام وجود، در جهت تحقق آرمانهای انقلاب تلاش کرده اند، تشکر و قدردانی می‌کنم. انتظار ما و مردم بر این است که این تصمیم، زمینه ساز آغاز دورانى جدید براى یک تحول اقتصادی باشد که با قطع دست ۴ درصدی‌ها از اقتصاد، منتج به ایجاد اشتغال جوانان برومند این سرزمین و حمایت از مستضعفین و محرومان در ایران سربلندمان گردد.

مبارزه تازه آغاز شده است و تا ریشه کنی کامل فساد و ناکارآمدی، باید جان و آبروی خود را نیز بی چشمداشت فدا کرد.

به عمل کار برآید ...

محمدباقر قالیباف
     
  
صفحه  صفحه 35 از 63:  « پیشین  1  ...  34  35  36  ...  62  63  پسین » 
سیاست

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA