انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 53 از 63:  « پیشین  1  ...  52  53  54  ...  62  63  پسین »

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)


مرد

 
هموطن تندخوی من،
دلگیر نباش و خشم را فراموش کن.
ما با دستانی بسته،
با یارانی در حبس،
با رهبرانی ممنوع التصویر،
با کاندیداهای رد صلاحیت شده،
در این انتخابات پیروز شدیم.
با خشم بسیار تو و آن لحن عجیبت،
که از میان ما مبارز می طلبیدی،
ما وارد صحنه شدیم.
و بدون هیچ ابزاری و یا حمایت از جانب نهادهای قدرت رای دادیم،
و پیروز شدیم.

اما تو از ما نترس،
چون ما برای انتقام گرفتن نیامدیم.
چون ما برای وحشت نیامده ایم.
چون ما تو را در خلوت زندگیت نخواهیم آزرد،
و در ملا عام به باد کتک نمیگیریم.
چون ما شوکر برقی و باتوم نداریم
بلکه ما آمده ایم برای آزادی و برای آرامش.
ما معتقدیم ایران متعلق به همه ایرانیان است.
Make the REST of your life, the BEST of your life
     
  
مرد

 
ملت تکرار کرد

روحانی برد... علی برکت الله


از روحانی در دوره جدید ریاست جمهوری اش انتظار می رود در عین پایبندی به حقوق اقلیت، با قدرت و شجاعت بیشتری از حقوق اکثریت دفاع و مطالبات آنها را در ساختار قدرت نمایندگی کند. نمی شود که اکثریت حقوق اقلیت را پاس بدارد ولی اقلیت، به حد خود قانع نباشد و بخواهد خود را تحمیل کند.

عصر ایران؛ جعفر محمدی* - "علی برکت الله" ؛ این خلاصه آن چیزی است که روز 29 اردیبهشت بر ایران گذشت  و برکت خدا بر این کشور نازل شد  تا مردم حماسه را تکرار کنند و روحانی را برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور خویش، برگزینند.


در این باره نکات زیر قابل توجه است:

1 - روحانی در حالی با رأ یی بیش از دوره قبلش رئیس جمهور شد که در تاریخ جمهوری اسلامی، هیچ کاندیدایی به اندازه او مورد هجمه و تخریب قرار نگرفته بود. دلواپسان دستکم از یک سال پیش تمام تلاش شان را برای تحقق پروژه "روحانی اولین رئیس جمهور یک دوره ای" به کار بردند و در این مسیر از هیچ کاری، حتی غیر اخلاقی و غیر قانونی فروگذار نکردند. او نه از میان خرابه های به جای مانده از دولت قبل که از بین توفان بی امان تخریب های رقیبان به سلامت عبور کرد و نشان داد که دروغ هایی مانند 4 درصدی ها، ساخته و پرداخته اذهانی بود که برای رسیدن به قدرت، حاضر به هر کاری بودند.

2 - مردم ایران نشان دادند که قدرشناس هستند. آنها هر چند مشکلات متعدد موجود را با تمام وجود لمس می کنند ولی این را هم می دانند که روحانی و همکارانش در طول نزدیک به چهار سال گذشته تمام تلاش شان را کردند و کشور را از بحرانی که گرفتارش بود، نجات دادند: قطعنامه های ششگانه شورای امنیت علیه ایران را لغو کردند، تورم لجام گسیخته را از 50 درصد به زیر 10 درصد رساندند، برای اولین بار صادرات ایران را از واردات پیش انداختند، میلیاردها دلار سرمایه گذاری خارجی جذب کردند، سالانه 700 هزار شغل ایجاد کردند، روابط خارجی را بهبود بخشیدند، نظام درمان را متحول کردند و ... .
مردم ایران ، همه این ها را دیدند و ثابت کردند که قدر شناس هستند و اگر به وجود مشکلات انتقاد دارند، خدمت ها و کارکردها را نیز می بینند و قدر می دانند. داشتن ملتی چنین قدرشناس نعمتی بزرگ است. 

3 - مردم ایران با رأی خود نشان دادند که از بلوغ سیاسی بالایی برخوردارند. ستاد رقیب روحانی به مردم وعده پول داده بود که در همه دنیا بسیار فریبنده و جذاب است ولی در این ترفند در ایران نگرفت. این نشانه خوبی است. حتی در بسیاری از روستاها و شهرهای کوچک و مناطق محروم، این روحانی بود که بیشترین رأی را آورد و نه رقیبی که قرار بود بین آنها پول توزیع کند. 

4 - روحانی با رأی بسیار بالایی که آورد، نه تنها یک رئیس جمهور محبوب است بلکه رئیس جمهوری است که سطح انتطارات از او بسیار بالا رفته است، مطالباتی که همه از جنس اقتصاد نیستند و سیاست و اجتماع را نیز در برمی گیرند.

5 - نظام خوشحال است چرا که یک مشارکت خارق العاده را در کارنامه اش ثبت کرده است. روحانی، اصلاح طلبان و اعتدالگرایان خوشحال اند که با رأیی بالاتر از قبل دولت را در دست می گیرند و مخالفان دولت نیز طبیعتاً به سبد رأی خود می بالند؛ هر چند که در یک تحلیل ژرف تر، همه رأی دهندگان به رئیسی، رأی گفتمانی نداده اند و بخشی درگیر وعده افزایش یارانه بوده اند.

6 - دولت روحانی در 4 سال گذشته اثبات کرده است که حقوق اقلیت را به رسمیت می شناسد و از همین رهگذر است که اقلیت سیاسی در همه عمر دولت، توانسته است بیشترین حملات رسانه ای را متوجه دولت کند و مصون از هر گونه تعرض باشد. 
از روحانی در دوره جدید ریاست جمهوری اش انتظار می رود در عین پایبندی به حقوق اقلیت، با قدرت و شجاعت بیشتری از حقوق اکثریت دفاع و مطالبات آنها را در ساختار قدرت نمایندگی کند. نمی شود که اکثریت حقوق اقلیت را پاس بدارد ولی اقلیت، به حد خود قانع نباشد و بخواهد خود را تحمیل کند.

7 - فارغ از نتیجه، آنچه ایران امروز بدان نیاز دارد، همدلی و همکاری برای پیشرفت است. دنیا در حال پیشرفت است، همسایه ها در پیست رقابت قرار گرفته اند و پیش می روند و نباید ایران از قافله عقب بماند. همکاری با روحانی، اینک وظیفه ای ملی است.

این پیروزی بر همه مبارک باد
     
  
مرد

 
تکرار کردیم؛ «امید»، «اعتماد»، «اعتدال»، تکرار می‌کنیم روحانی...

اعتماد متقابل بین رهبران یک جامعه و مردم، مهم ترین دستاورد جریان اعتدال برای کشور است
عصر ایران؛ مصطفی داننده- انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید و حسن روحانی بازهم به عنوان رییس جمهور انتخاب شد. تمام مخالفان حسن روحانی در انتخاب دوازدهم به صحنه آمدند تا روحانی تبدیل به اولین رییس جمهور ایران شود اما نشد و رییس جمهور روحانی در اردیبهشت 96 دوباره تکرار شد.

سوالی که در این میان مطرح می‌شود این معناست که با وجود تمام تلاش‌های رقیب حسن روحانی چگونه توانست با این رای بازهم به کرسی ریاست جمهوری تکیه بزند.

امید

بعد از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در سال 92 ، امید به فردایی بهتر در جامعه شکل گرفت و حتی برخی از مردم احساس می‌کردند آسمان آن روزهای ایران با سال‌های قبل فرق می‌کند و آبی تر است.

مردم با دولت روحانی به ویژه در دوران پسابرجام به فردایی بهتر فکر می‌کردند. آنها با رای خود به حامیان دولت در دو انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم در سال 94 به خوبی نشان دادند که حامی روحانی هستند.

همین امید باعث شد تا آنها در اردیبهشت 96 با تمام بداخلاقی‌های سیاسی و البته اخلاقی بازهم به حسن روحانی رای بدهند. مردم می‌دانستند اگر به فردی به غیر از روحانی رای بدهند برجام دولت یازدهم به سرانجام مطلوبی نخواهد رسید. به بن بست رسیدن برجام هم یعنی برگشت تحریم‌ها و مشکلاتی که در 8 سال احمدی نژاد با آن درگیر بودند.

مردم ایران امید دارند در 4 سال دوم حسن روحانی میوه‌های برجام را بچینند. برخی درخت‌ها بعد از 4 سال میوه می‌دهند.

تکرار کردیم؛ «امید»، «اعتماد»، «اعتدال»، تکرار می‌کنیم، «امید»...
اعتماد

رای گسترده مردم به حسن روحانی نشان داد که مردم به او و حامیانش به ویژه رییس دولت اصلاحات، سید حسن خمینی، ناطق نوری، علی لاریجانی و البته آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اعتماد کامل دارند. مردم ایران از خرداد 92، اسفند 94 خاطره خوبی دارند و در اردیبهشت 96 هم این خاطره خوب را تکرار کردند.

اعتماد متقابل بین رهبران یک جامعه و مردم، مهم ترین دستاورد جریان اعتدال برای کشور است. مردم می‌دانند که رهبرانشان در جریان اعتدال به دنبال منافع ملی هستند و منافع ملی را فدای مصالح جناحی نمی‌کنند.

اعتدال

مردم در دوران حسن روحانی طعم شیرین آرامش را چشیدند. در سال 92 رای مردم گفتمان اعتدال را به کشور هدیه کرد. اعتدال جای افراط را گرفت. تندروی مردم را خسته کرده بودند. جامعه ایرانی به دنبال گفتمانی بود که آرامش را به کشور هدیه کند. حسن روحانی توانست گفتمان اعتدال را در کشور نهادینه کند. امروز تمام سیاستمدارانی که معروف به میانه‌روی در کشور هستند زیر یک چتر جمع شده‌اند و در برابر تندروی ایستاده‌اند.

مردم در روز جمعه نشان دادند گفتمان اعتدال را به تندروی ترجیح می‌دهند. گفتمانی که می‌تواند در سال 1400 هم تکرار شود. شاید با اسحاق جهانگیری.

بیم

در کنار سه دلیل بالا مردم ایران از بیم ورود کسانی که کشور را به دوران محمود احمدی نژاد به عقب برگردانند به حسن روحانی رای دادند. مردم به خوبی در جریان مناظره‌های انتخاباتی مشاهده کردند که رقبای روحانی به شدت شبیه محمود احمدی نژاد هستند. آنها هم بی‌اخلاق بودند و هم بی‌برنامه. آنها آمده بودند با شعارهای کلی و وعده‌های یارانه‌ای رای مردم را به خود اختصاص دهند.

آنها تصور می‌کردند مردم دوران احمدی نژاد را فراموش کرده‌اند و بازهم به شعارها و وعده‌های عوام فریبانه روی آوردند.

مردم از ترس تندروی بازهم به روحانی رای دادند. برخی از این بی‌اخلاقی‌ها به اندازه‌ای بود که رییس جمهور روحانی خطاب به رقبای خود گفت:« چجورى آب و صابون بياريم رويتان را بشوريم؟»

مردم در روز جمعه تکرار کردند «امید»، «اعتماد»، «اعتدال» و البته «بیم» تکرار می‌کنیم، «امید».
     
  
زن

andishmand
 
چهار «سفسطه» در نفی رای دادن

یادداشتی از رسول نفیسی




معمولا در ایام انتخابات در ایران، علاوه بر روشنگری ای که در اثر مناظره کاندیداهای قدرت حاصل میشود، در جبهه ی مردمی ودر آنجایی که امکان بحث و نظر باشد یعنی بیشتر درخارج از ایران، مباحث اصولی ای مطرح میشود که عمده ی آن درمورد ضرورت یا نفی نفس عمل رای دادن است. من در اینجا به چهار استدلال که ازطرف مخالفان رای دادن در ایران مطرح میشود میپردازم و مشکلات استدلالی آن را مطرح میکنم.

استدلال اول مخالفان: رای دادن لبیک گفتن به آیت الله خامنه ای و مشروعیت بخشیدن به رژم است.


واقعیت این است که شگرد آقای خامنه ای "ازخودکردن" انتخابات است به این معنا که شرکت و بخصوص شرکت انبوه را تایید ملی نظام جمهوری اسلامی وانمود میکند. ولی رای مردم، هم جهت با آنچه ایشان میگوید نیست. درواقع رای مردم در انتخاب در سطح "دولت" است نه نظام. درهرکدام از انتخابات گذشته که حالت نسبتا رقابتی داشته است مردم به کسی رای داده اند که تصور کرده اند به بعض خواست های مدنی آنان جواب می دهد.

برای توضیح این مسئله ناگزیر از یک قیاس غلو شده استفاده میکنم: تصور کنید تعدادی از افراد در یک محلی نه به دلخواه خود زندگی می کنند مثل اسرای جنگی (منظورم الیته این نیست که کشور ایران چنین است). معمول بر این است برای رفاه و آرام نگه داشتن زندانیان رئیس قرارگاه اجازه بدهد که فردی ازمیان اسرا ازطرف خودشان انتخاب شود.

رای افراد البته به کسی خواهدبود که به او احساس احترام و نزدیکی میکنند. تصور این که اسرا با عمل خود بر وضعیت خود و برنظام اسارت مهرتایید میزنند نادرست است. درهرجامعه ی بسته ای حداقل امکان رای و مشارکت باعث میشود که خواست های محلی و زیستی ابراز و در حدی تامین شود. این وضعیت برای کسانی که خارج از گود نشسته اند ممکن است ملموس نباشد و خواست های حداکثری برای باژگونی کل نظام ابرازکنند،

درحالی که مردم به دلایل دیگری توجه میکنند. نحوه و صورت و این آرا درسطح شورای شهرها آشکارتر میشود. در آنجا مردم به هم محله ای ها، هم قوم ها، و شاید هم کیش ها که بهتر نیاز آنها را میفهمند رای می دهند (و هراس از همین امر است که شورای نگهبان شرکت اقلیت های مذهبی را در انتخابات شورای شهر ممنوع کرد). نهایتا این واقعیت است که رهبران شیعی ایران با انتخابات میخواهند برتری نظام خودرا بر اکثر کشورهای سنی مذهب مثل عربستان و قطر و امارات و حتی مصر به نمایش یگذارند. واقعیت امر هرچه باشد، نظام ایران موفق شده است نوعی دموکراسی غیرلیبرال کنترل شده را آزمایش کند که کشورهای مذکور نکرده اند.

استدلال دوم: رای دادن به خودی خود امری دمکراتیک نیست؛ رای نتیجه بخش دمکراتیک است.

این که عمل دمکراتیک رای دادن را مشروط به نتیجه آن کنیم یک نوی "سودمند گرایی" خام است. رای ابراز اراده فرد است برای تامین حداقل تا حدکثر خواست های خود. رای دیالوگ بین فرد و نهاد قدرت است که امکان آن کاه به کاه حاصل میشود. در سیستم های توتالیتر هم نوعی رای در سطح واحدهای حزبی مطرح است و تنها در سیستم های خودکامه یا جباری مطلق است که یا رای دادن مطرح نیست یا معمولا بیش از نود درصد به جبار "رای" میدهند. صدام حسین و مبارک و امثالهم چنین آرایی "می آوردند." درکشورهایی مثل ایران که سیستم حکومتی ملغمه ای از جباریت و نمادهای مردمسالاری است رای دادن و ندادن به معضل دایمی تبدیل میشود و انتخابات محل بروز بالاترین تنش ها و نمایش کمبودها و فسادها ست.

انتخابات به چنان مشکلی تبدیل میشود که کاندیداهایی که از صدصافی و قرنطیینه گذشته است باز در مراحل آخر مورد حسودی جباران قرار میگیرد و درجهت تضعیف و احتمالا حذف او بر میایند. در ایران درحالی که جبارخواستار داغ شدن تنور انتخابات است تا برتری خودرا به رقبای مذهبی - ناحیه ای مثل عربستان و قطر نشان بدهد، ولی او داغ شدن تنور را "بیش از حد" بر نمی تابد. دقیقا همین حادثه است که پوچ بودن استدلال مبتنی بر "رای و نتیجه رای" را آشکار میکند: این نمایش عظیم قدرت مردم که جبار را به هراس می افکند نتیجه همین آرایی است که گفته میشود "بی اثر" است.

در هرچهارسال در یک نمایش عظیم درایران مردم سخت ترین انتقادات را بر بر دولت و نظام - وارد میکنند. ابعاد سوء استفاده ها آشکارمیشود و حقایق تلخی که تا به حال پنهان بود پیدا میشود. جبار تصمیم میگیرد که رژیم ریاستی را با رژیم پارلمانی عوض کند تاز شر این نمایش عظیم فارق شود.

او تصمیم میگیرد که مناظره ها بطور زنده پخش نشود. ولی هیچکدام از این تصمیمات اجرا نمیشود. چرایی آن معلوم نیست. او تصمیم میگیرد که تدریجا ارزش و اهمیت کاندیدایی که ممکن است فردا با تکیه به آرای میلیونی موی دماغ اوشود را در سخنرانی ها به نقد بکشد و کاهش دهد. ولی بازتاب هرحرکت او دو نتیجه ی منفی است: طرفداری ضمنی از هرکاندیدای مهر ابطال ملی را به دنبال دارد (مورد ناطق نوری بطور اخص). از طرف دیگر، عکس العمل کادیدای موردحمله ویرانگر است: هرکلام کاندیدایی مثل روحانی در انتقاد از دخالت سپاه، فسادهای اوقاف مشهد، و یا فشارها و کارشکنی ها روشنگرانه و ویرانگر است. او یک مخالف رژیم و در حاشیه نیست که صحبت میکند، بلکه خود رژیم است.

استدلال سوم: انتخاب بین بد و بدتر انتخاب نیست، اجبار است.

هرچند از بردن اصطلاح "در همه جای دنیا" که مصطلح آقای خامنه ای است ابا دارم واضافه میکنم که "در هیچ کجای دنیا" چنین رژیم عجیبی وجود ندارد و علی القاعده اعمال و رفتار آن ها هم تسری پذیر بر رژیم ایران نیست اما این را هم اضافه میکنم: در همه جای دنیا بخصوص درسنوات اخیر انتخاب بین بد و بدتر بوده است. اگر رژیم در ایران این وضعیت را بطور مصنوعی ایجاد میکند امر علیحده ای است. واقعیت این است که مردم دایما فرد انتصابی رارصد میکنند و به او رای نمیدهند، واگر بطور اثباتی توفیق یار آنان نیست پس بطور سلبی نظرخودرا تامین میکنند تاحدی که گاه رژیم اصول جزئی توافق ملت - دولت را هم زیر پا میگذارد و راسا (احتمالا) صندوق عوض میکند. مردم ایران در یک مبارزه طولانی سلبی با نظام در حال دیالوگ ناامیدانه ای هستند.

استدلال چهارم: اگر رای نتیجه داشت رژیم تابه حال تغییر کرده بود، ولی رژیم نه تنها رشد نکرده بلکه تدریجا غیر دمکراتیک تر شده است.


شواهد زیادی له و علیه این استدلال در دست است. دراین تردیدی نیست که نظام دائما در حال آب بندی سیستم حکومتی و بستن مجراهای تنفس مردمی است. آخرین نمونه آشکار این اراده به جباریت را در منع شرکت اقلیت ها در شوراهای شهر میتوان جست. ولی حتی در همین ماجراهم میتوان هراس جبار را از آرائ مردم دید. اگر رای بی اثر بود پس به چه دلیل رژیمی که میخواهد بقول منتقدین مشروعیت از طریق آرا جمع کند به عمل شرم آوری مثل محروم کردن شهروندان اقلیت مذهب در انتخابات شهری دست میزند؟ پس راه گشودگی بیشتر این مجراها از طریق آراء مردمی است.

البته کسانی مخالف رای دادن مردمند قسمت دومی هم به آن اضافه میکنند و آن تحریم و "سرنگونی" رژیم است. آنان مردم را در میان دو انتخاب حداکثری گیر میاندازند در حالی که مردم به مسائل روزمره و مشکلات آنی خود توجه دارند. نهایت این که رژیم در برابر فشار دایمی برای بستن منفذهای بروز حقوق دمکراتیک مردم با دقت و پشتکار بینظیری حرکت میکند ولی "مصلحتا" از ترس عکس العمل مردم دست از بعضی ادعاها مثل پارلمانی کردن انتخابات دست برمیدارد.

انتخابات بی اثر نیست. آرای مردم آبستن نتایج خیر و شرند. کمترشرکت کردن مردم وزنه آراء اتوبوسی را زیاد میکند. رای ندادن به حذف رژیم منجر نمیشود ولی رای دادن و باز رای دادن بر انتظارات دمکراتیک مردم می افزاید. تمرین دمکراسی حتی درشکل نمادین آن روح شرکت جویی در سرنوشت خود را درمردم تقویت میکند. رای دادن - و از آن مهم تر رای ندادن به کاندیدای محبوب جبار - دیالوگ روشن و صریحی است که نهایتا کارساز خواهدشد.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
اختلاف رئیسی و روحانی در مشهد چند رأی است؟

فرماندار مشهد اعلام کرد: تاکنون 100 صندوق به فرمانداری تحویل داده شده است، در مجموع هزار و 170 صندوق در شهرستان مشهد داریم و تلاش می‌کنیم تا یکشنبه بعدازظهر نتایج انتخابات شورای شهر مشهد را اعلام کنیم.

به گزارش ایسنا، رحیم نوروزیان در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات شهرستان مشهد اظهار کرد: مشارکت مردم مشهد در انتخابات 29 اردیبهشت ماه بیش از 70 درصد بوده است، به جز 20 شعبه شمارش سایر شعبه‌ها در سطح مشهد به پایان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع اختلاف آقای رئیسی و روحانی صد هزار و 150 هزار در نوسان است و تاکنون آقای رئیسی در مشهد رای اول و آقای روحانی رای دوم را دارد.

فرماندار مشهد یادآور شد: انتخابات در آرامش کامل در مشهد برگزار شد اما عده‌ای قصد فضاسازی‌هایی را داشتند که البته هدفمند بود، با توجه به این که در انتخابات‌ها هیجان و شور زیاد است این اتفاقات طبیعی است اما فضای سنگینی از سوی برخی با محوریت ترتیبی شعب و کمبود تعرفه ایجاد شد در حالی که سیستم های ما به طور آنلاین فعال بودند.

نوروزیان تاکید کرد: ما تلاش می کنیم هرچه زودتر نتایج آراء را اعلام کنیم.
     
  
مرد

 
ستاد حسن روحانی:
❇️توییت پرمعنای علی مطهری، عضو هیئت رئیسه مجلس:

برنده انتخابات چه کسی بود؟
برنده انتخابات آیت الله هاشمی رفسنجانی بود
     
  ویرایش شده توسط: salam_446   
زن

 
andishmand: انتخابات بی اثر نیست. آرای مردم آبستن نتایج خیر و شرند. کمترشرکت کردن مردم وزنه آراء اتوبوسی را زیاد میکند. رای ندادن به حذف رژیم منجر نمیشود ولی رای دادن و باز رای دادن بر انتظارات دمکراتیک مردم می افزاید. تمرین دمکراسی حتی درشکل نمادین آن روح شرکت جویی در سرنوشت خود را درمردم تقویت میکند. رای دادن - و از آن مهم تر رای ندادن به کاندیدای محبوب جبار - دیالوگ روشن و صریحی است که نهایتا کارساز خواهدشد.

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
aliazad77: امید وارم این آغاز راهی باشد برای پیروزی های بزرگتر و موفقیت های بیشتر ..این پیروزی پایان شکست های تقریبا چهل ساله مان باشد و امید وارم روحانی راهی را نرود که موسوی عزیزمان رفته است خاتمی عزیزمان رفته است ... (رها کردن مردم و ارمانشان و محافظه کاری ) مردم مسئولیت خطیری را بر دوش اونهاده اند که کمترینش پذیرش شهادت و جانفشانی در راه آرمان مقدس ملی و میهنی ست .. او باید تا آخرین قطره خونش هم که شده در برابر کار شکنی های مافیای پشت پرده و رژیم مستبد ولایت فقیه بایستد اگر امروز به او رای داده اند نه به خاطر اعتقادی بوده که به رژیم فاشیستی و سفاک ولایت فقیه داشته اند بلکه به خاطر بی اعتقادی و بی اعتمادی به ان رژیم بوده .. ملت هم نباید او را تنها بگذارد .. آن چنان که مصدق ها را تنها گذاشت ..آن چنان که بنی صدر ها را تنها گذاشت .. امید وارم ملت دیگر آن ملت نباشد .. آن که به او رای داده باید پای آن بایستد ..منی که به اعتفاد و بد بینی خود رای نداده ام هم اگر ببینم روحانی به جمع ملت بر گشته از آرمان ملت دفاع می کند و شما هایی که به او رای داده اید تنهایش نگذاشته اید حتی اگر تنهایش بگذارید با او خواهم بود اما نه در چهار چوب دیکتاتوری ولایتی که جز خونخواری و چپاول و بیگانه پرستی هیچ نمی داند و هیچ نمی خواهد . به امید شکوفایی ایران عزیزمان در زمینه های اقتصادی اجتماعی ..فرهنگی و صنعتی و ..به امید آینده ای بهتر
جناب ایرانی سلام؛
تبریک میگم به تغییر لحن شما و خوشحالم از اینکه نشان دادید می توانید منطقی و مستدل نیز قلم فرسایی نمایید؛ امیدوارم همگی اندیشه ونظر مخالف را تحمل کرده وعدم توهین را بپذیرییم. پایدار باشید.
تاخیر نکن حکم بده حاکم احساس
تا موی من و دست تو و شانه مهیاست
سازی بزن و سوز دل خسته دوا کن
     
  
مرد

 
sarairani30: جناب ایرانی سلام؛
تبریک میگم به تغییر لحن شما و خوشحالم از اینکه نشان دادید می توانید منطقی و مستدل نیز قلم فرسایی نمایید؛ امیدوارم همگی اندیشه ونظر مخالف را تحمل کرده وعدم توهین را بپذیرییم. پایدار باشید.

درود سارا جان .. خسته نباشی .. من در کل قصدم توهین به رای دهندگان نبوده و نیست و اگر یکی دوبار کمی تند رفته ام سهوا یا از روی دلسوزی برای همان ملت بوده ... من نمی خواهم صرفا به خاطر هراس از یکی به دیگری رای بدهیم این هراس را خود رژیم ایجاد کرده .. خودش تبلیغاتش راکرده .. امروز در مراسمی که داشتیم یکی موضوعی را تعریف می کرد که خود من بار ها و بار ها در یک ماه اخیر به آن اشاره کرده ام .. به نقل ازیکی از رادیوهای بیگانه فکر کنم امریکا ... گفته که هیچ کس هیچ سیاستمداری به زبلی و رندی و مرموزی و زرنگی خامنه ای نیست که رای مخالفانش را به نفع خودش جمع کرده است کاری کرده است که مخالفانش به نفع او عمل کنند .. این موضوع مرا عذاب می دهد و خوشبختانه دنیا می داند و می شناسد روان ملت ما را ..نتیجه آرا رو می دیدم تا اون لحظه ای خبر دارم که ۲۴ میلیون به ۱۵ میلیون بوده ... برای من تعجب انگیز بود که رئیسی ۱۵میلیون رای آورده باشه ..با این جوی که حاکم بود واقعا تعجب کردم .. البته من شرایط منطقه خودمو دیدم که اکثریت مردم از رئیسی نفرت داشتند .. با همه این ها هنوز نمیشه قضاوت کرد ..امروز یکی از کودتای سپاه و رئیسی بعد از مرگ خامنه ای می گفت .. مردم باید بیدار باشند ..با همه این ها در سیستمی که ولایت فقیه و شورای نگهبان و دیکتاتوری دینی وجود داشته باشدو این سیستم برای من نامزد تعیین کند سرم به زیر گیوتین برود رای نخواهم داد ..پاینده باشید برای شما ملت امید وار ایران و رئیس جمهور منتخب مردم آرزوی موفقیت دارم ...
در رفتن جان ازبدن , گویندهرنوعی سخن
من خود به چشم خویشتن , دیدم که جانم می رود
     
  
مرد

 
mahdi75: چندجمله از متن را قبول ندارم...اما تغییر لحنتان درست است و جای خوشحالی و امیدواری دارد.
با سلام و درود ... البته حس می کنم انتقاد بنده را در خصوص موسوی و خاتمی قبول نداشته باشید ... شعری هست که حنظله باد غیسی گفته :
مهتري گر به كام شير در است

شو خطر كن ز كام شير بجوی

يا بزرگي و عز و نعمت و جاه

يا چو مردانت مرگ روياروی

عده ای از سیاستمداران ما محافظه کارانه عمل می کنند و توجیه و منطق خاص خودشان را دارند .. ما نمی گوئیم همه خود را به اب و آتش بزنند وارد راهی پر خطر شوند .. ولی وقتی کاری را شروع کردند وارد آن راه شدند باید تا آخرشو برن .. متاسفانه خاتمی و به خصوص موسوی این کارو انجام دادند و مردم از این بابت ضربه زیادی خوردند .. که البته فعلا جای این حرفها نیست .. روحانی رئیس جمهور جدیدی نیست که بگوئیم صبر کنیم ببینیم چه می کند اون همین حالاشم رئیس جمهوره و نباید منتظر تنفیذ حکم باشه .. از همین حالا می تونه و باید که جواب اعتماد مردم را بده ... اگه تونست انتظارات مردم رو به تدریج برآورده کنه مگه مرض داریم مخالفش باشیم ؟ به امید فردایی روشن برای مردم امید وار ایران ..
در رفتن جان ازبدن , گویندهرنوعی سخن
من خود به چشم خویشتن , دیدم که جانم می رود
     
  
صفحه  صفحه 53 از 63:  « پیشین  1  ...  52  53  54  ...  62  63  پسین » 
سیاست

انتخابات این دوره (اخبار و بحث در مورد انتخابات)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA