ارسالها: 7149
#694
Posted: 6 Jun 2018 23:09
دزدی جدید دولت دروغگویان از مردم
دستورالعمل جدید بیمه شخص ثالث: اگر مسبب حادثه در تصادف فوت کند و فوت در ماه حرام باشد، از محل بیمه حوادث سرنشین، به او دیه ماه حرام تعلق نمیگیرد!
کفتار بنفش!!
تا ۱۴۰۰ با روحانی!!
دولــت رکــود و دروغ!!
ما همه با هم هستیم!!
روحانی مــــوچـــکـــــریــــم!!!
بــه عـقــب بــر نـــمـــیـــگـــردیـــم!!!
ویرایش شده توسط: limoshirin65
ارسالها: 12859
#696
Posted: 11 Jun 2018 21:36
خلع سلاح کره شمالی نتیجه فشار بر چین
ظریف وزیر خارجه ایران که بعد از برجام در جلسهای گفته بود «اگر آمریکاییها برجام را ترک کنند باید خواب خلع سلاح کره شمالی را ببينند» اما ترامپ در بیداری و هوشیاری کامل با رهبر کره شمالی در سنگاپور پیرامون خلع سلاح هستهای شبه جزیره دیدار و گفتگو خواهد کرد. چرا حکومت کره شمالی پس از سالها سماجت و گرسنگی دادن به مردم خود برای حفظ سلاح اتمی سرانجام تسلیم شد؟ به جای این پرسش که چرا آنها خلع سلاح را پذیرفتند شاید سوال بهتر و دقیقتر این باشد که چرا اتمی ماندن کره شمالی پس از فروپاشی شوروی این همه سال طول کشید؟ برای فهم درست مساله باید از نگاه تاریخی آغاز کرد.
شبهجزیره کره در اواخر سده نوزدهم تا اوایل سده بیستم توسط امپراتوری کره اداره میشد. این شبهجزیره از سال ۱۹۰۵ به تصرف امپراتوری ژاپن درآمده و پنج سال بعد بهطور رسمی بخشی از کشور ژاپن شد. با شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم، قسمت شمالی به تصرف اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی و قسمت جنوبی به تصرف آمریکا درآمد. به این ترتیب کره شمالی صاحب حکومتی متحد با بلوک شرق شده و کره جنوبی صاحب حکومتی طرفدار غرب شد در حالی که هر دو مدعی حکومت بر کل شبهجزیره بودند. این اختلاف در سال ۱۹۵۰ به جنگ کره انجامید که در سال ۱۹۵۳ با پیمان آتشبس خاتمه یافت. حکومت کیم ایل سونگ (۱۹۴۸ تا ۱۹۹۴) کره شمالی را به کشوری منزوی تبدیل کرد که این انزوا پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ تشدید شد. این فروپاشی محصول رقابتهای نظامی و تسلیحاتی با آمریکا بود که اقتصاد شوروی نتوانست به دلیل بنیه ضعیف مالی خود آن را ادامه بدهد. همچنین نارضایتی مردم به دلیل عدم استقرار دموکراسی و آزادی، در اثر تشدید فشارهای اقتصادی مجال فراختری برای عرضه یافت و سرکوب آن عملا غیر ممکن شد و نهایتا به فروپاشی شوری انجامید. پس از فروپاشی شوروی، حکومت چین راه ماندگاری خود را به ویژه پس از کشتار دانشجویان در واقعه «تیان آن من» به درستی در توسعه اقتصادی و تنشزدایی با آمریکا دید. در حوزه اقتصادی تغییر مسیر داد و با توسعه روابط گسترده اقتصادی با ایالات متحده عملا در مسیر سرمایهداری قرار گرفت.
چین در حوزه سیاست خارجی هیچگاه در مسیر رویارویی استراتژیک با ایالات متحده قرار نگرفت اما در سالهای اخیر به واسطه اینکه توانسته بود تراز تجاری خود با آمریکا را بهبود بخشد در مسیر خلع سلاح کره عملا با آمریکا همکاری نمیکرد و با حمایت پیدا و پنهان از کره شمالی، امکان استمرار کره اتمی را فراهم کرده بود تا از آن به عنوان حیات خلوتی برای رویارویی با آمریکا استفاده کند.
کره شمالی کشور از جنوب با کره جنوبی، از شمال با جمهوری خلق چین و در زاویه شمال شرقی مرز کوچکی با روسیه دارد. تکیلف کره جنوبی دشمن شماره یک کره شمالی که روشن است اما روسها بعد از فروپاشی شوروی حتی اگر میخواستند توانایی چندانی برای کمک به کره شمالی نداشتند و در تمامی این سالها وظیفه حمایت از آنها بر دوش چین بوده است. چین مایل بود به حفظ کره شمالی اتمی برای برقراری توازن با آمریکا در جنوب شرق آسیا ادامه بدهد اما با آمدن ترامپ و آغاز جنگ تجاری و تهدید بستن تعرفه بر کالاهای چینی کوتاه آمد. رهبر جوان کره به پکن دعوت شد و «شیر فهم» شد که نرمش قهرمانانه کند. آنها بدون حمایت چین قادر به ادامه حیات نیستند. وقتی حیاتی در کار نباشد داشتن بمب هم فایدهای ندارد. چینیها میدانند که جنگ تجاری با آمریکا را میبازند و اگر شرایط اقتصادی چین به هم بخورد و معترضان روانه میدان «تیان آن من» شوند زمانه زمانهای نیست که کشتار امکانپذیر باشد. وقتی وزیر خارجه آمریکا از چین درخواست میکند تا آمار واقعی قربانیان «تیان آن من» را پس از بیست سال پنهان کاری فاش کند. طبیعی است که اجازه وقوع مجدد رخدادی شبیه آن به چین داده نخواهد شد.
حالا از محور شرارتی که رئیسجمهور اسبق امریکا جورج بوش از آن یاد کرد (ایران، کره شمالی و عراق) تنها جمهوری اسلامی به روال سابق ترکتازی میکند. از پس فردا و آغاز فرآیند خلع سلاح کره سوال این است که سرنوشت جمهوری اسلامی پس از خروج امریکا از برجام چه خواهد شد؟ به این سوال در دیماه ۹۶ پاسخ داده شد: «اصلاحطب اصول گرا دیگه تمومه ماجرا».... ماجرا در افکار عمومی تمام شده است. فروپاشی با تظاهرات فراگیر دیماه و خروج آمریکا از برجام از هر زمان دیگری به ما نزدیکتر است.
براندازی تقدیر جمهوری اسلامی نیست نتیجه طبیعی عملکرد ۴ دهه آن است و سفره انقلاب خیلی زودتر از آنی که اصلاحطلبان تصور میکنند جمع خواهد شد. برخی که میخواهند تا دقایق آخر کنار سفره باشند قمار سختی میکنند.
حامد آئینهوند
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#700
Posted: 3 Jul 2018 20:41
چرا جمهوری اسلامی ریشه تروریسم در منطقه است؟
روزنامه بریتانیایی «The Times» روز دوشنبه دوم جولای به نقل از مقامات افغان گزارش داد که صدها نفر از جنگجویان جنبش طالبان، توسط نیروهای ویژه ایران، در درون پادگانهای ایرانی دوره میبینند. بنا به این گزارش، آموزشهای نظامی بیسابقه ایران به گروه طالبان، تنها جنگ نیابتی میان ایران و آمریکا شمرده نمیشود، بلکه تهران مایل است در سرنوشت جنگ در افغانستان تأثیر گذار باشد.
مشاور نظامی ٣٨ ساله که در ساختن بمبهای دستی در اقلیم هلمند در جنوب افغانستان اختصاص دارد، گفته که ایران و طالبان در بهار امسال، گفتوگوهای خود را درباره اعزام «شورشیان» به ایران جهت آموزش نظامی به مدت شش ماه، زیر نظر نیروهای ویژه این کشور، آغاز کردهاند. پس از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کنار کشیدن از توافق هستهای که در پی سیاستهای تهران صورت گرفت، ایران به جنگجویان طالبان پناه برده است. طالبان بارزترین و جوانترین جنگجویان خود را در گروههایی کوچک به ایران اعزام کرده است. در آنجا مورد استقبال قرار گرفتند و به پادگانهای نظامی رهسپار شدند. شماری از جنگجویان طالبان، به پادگانهایی در کرمانشان در غرب ایران اعزام شدند همچنین گمان میرود که این نیروها، به پادگاهای دیگری نیز، رفتهاند. منابعی در جنبش طالبان تأکید میکنند که ایرانیها در سال جاری، بیش از ٣٠٠ ویزا به جنگجویان طالبان در سی و چهار استان افغانستان، ارائه کردهاند.
یکی از افراد آموزش دیده، به این روزنامه گفت: «آموزش من در کرمانشاه، ده روز پیش از ماه رمضان، آغاز شد». این جوان ۲۵ ساله افزود که ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر از گروه طالبان، در پادگانهای ایران، در حال سپری کردن آموزشهای نظامی هستند. این جوان که اخیرا برای عید فطر به افغانستان بازگشته، گفته که در پادگانهای ایران همه چیز یاد میگیرند. ساختن بمب و طرز استفاده از سلاح و نیز شیوههای فرماندهی و جذب نیرو. آموزشدهندگان هم از نیروهای ویژه ایرانی هستند؛ شماری از آنها میتوانند پشتو حرف بزنند و با ما خیلی خوب برخورد میکنند».
استفاده ابزاری ایران از گروه طالبان، در واکنش به افزایش فشارهای آمریکا صورت میگیرد چرا که دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده، تصمیم گرفته است شدیدترین تحریمها را علیه تهران اعمال کند.
Make the REST of your life, the BEST of your life