انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 3 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

آستان قدس رضوی جایگاه معنوی یا بنگاه اقتصادی


مرد

 
صاحب حرم رضوی اینگونه بوده است و حالا تولیت چه سنخیتی با اینگونه انسانی دارد [b][/b]

براي امام رضا عليه‏السلام هيچ عملي دوست داشتني‏تر از مهرباني کردن به مردم و مخصوصاً به فقرا نبود. مورخين نمونه‏هاي بسياري از سخاوت و بخشندگي آن حضرت ذکر کرده‏اند که به برخي از آنها اشاره مي‏شود:

1. هنگامي که امام (ع) در خراسان بود، آنچه داشت، به فقيران مي‏داد که نوشته‏اند در روز عرفه بوده است. امام آنچنان بخششي داشت که فضل بن سهل به او ايراد گرفت و گفت: اين کار شما ضرر است.
امام در پاسخ فضل فرمود: هنگامي که چيزي را براي پاداش و سخاوت داديد، آن را از بين نبريد، و بخشش ضرر نيست، بلکه يک سود است.(1)

انفاقي که براي خشنودي و رضاي خدا صورت مي‏گيرد، زيان بار نيست، بلکه هزينه‏اي که براي اعمال غير مشروع صرف مي‏شود، زيان بار است، مانند پادشاهان و وزرايي که مقداري هزينه براي خوانندگان و بازيگران مصرف مي‏کنند.

2. شخصي نزد امام (ع) آمد و به او سلام داد و گفت: من يکي از آنهايي هستم که تو و پدرت را دوست مي‏دارند. من از حج برگشته و پول و داراييم را تمام کرده‏ام و هيچ پولي ندارم تا به منزلم برسم. از تو خواهش دارم که مرا به وطنم بازگرداني. وقتي به منزلم رسيدم، آنچه را که تو به عنوان صدقه به من داده‏اي، از طرف تو به فقيري مي‏دهم.

امام به آن مرد فرمود: «بنشين، خداي من به تو خير دهد.» سپس امام رو به مردم کرد و با آنان سخن گفت تا متفرق شدند و کسي جز سليمان جعفري و حيثمه باقي نماند. امام اجازه‏ي ورود به خانه‏اش را داد. او وارد شد و در را بست و گفت: «خراساني کجاست؟» خراساني نزد او حاضر شد و امام (ع) به او فرمود: اين دويست دينار را بگير و براي رفع احتياج خود صرف کن و آن را از طرف من به عنوان صدقه به فقير مده.

آن مرد با خوشحالي آنجا را ترک کرد، زيرا لطف خداوند و امام معصوم شامل حال وي شده بود.
سپس سليمان جعفري رو به امام کرد و پرسيد: فدايت شوم، شما مقدار زيادي پول به آن مرد بخشيدي، در حالي که صورتت را پوشاندي.

حضرت در جواب او گفت: اين کار را از اين جهت انجام دادم که مبادا آثار پستي و شرمندگي در صورتش ببينم، چون ممکن است نيازش را برطرف کرده باشم. مگر نشنيده‏اي اين حديث پيامبر اکرم (ص) را که فرمود: «کسي که در خفا عمل حسنه‏اي انجام دهد، مانند کسي است که هفتاد حج بموقع انجام داده است.» آيا نشنيده‏اي بيان شاعر را که مي‏گويد: «وقتي براي حاجتي نزد وي (پيامبر اکرم) آمدم، مرا با آبرو به خانه برگردانيد.».(2)

3. نمونه‏اي ديگر از بخشش و کرم امام رضا عليه‏السلام اين بود که دستور داد تا لذيذترين غذاها را در سيني بگذارند و به فقيران بدهند و اين آيه را قرائت فرمود: «بلکه او براي گردنه کوشش نمي‏کند»(3) سپس فرمود: خدا مي‏داند که هر کس نتواند بنده‏اي را آزاد کند، همان قدر به بخشش مي‏نگرد که مانند راهي است که به بهشت منتهي مي‏گردد.(4)

4. نمونه‏ي ديگري از سخاوتمندي امام رضا عليه‏السلام اين است که مردي مسکين و فقير به او گفت: به اندازه‏ي محبت خود به من عطا فرما!
حضرت به او فرمود: من نمي‏توانم چنين تعهدي بکنم!
فقير به اشتباه خود پي برد و سپس به امام عرضه داشت: به اندازه‏ي محبت خودم به من عنايت کن.

امام رضا عليه‏السلام لبخندي زد و به او فرمود: «البته مي‏توانم.» پس دستور داد دويست دينار به فقير بدهند.(5)

اعمال بخششهاي امام رضا عليه‏السلام را نمي‏توان برشمرد. اگر چنانچه امام (ع) تمام پولش را به آن مسکين مي‏داد چنين احساس مي‏کرد که اين پاداش مساوي با بخشش و شفقت خود نيست که آن در امتداد بخششهاي جدش، بزرگترين پيغمبر خدا، رسول گرامي اسلام (ص) بود.

5. نمونه‏ي ديگري از جود و بخشش امام رضا عليه‏السلام آن است که احمد بن عبيدالله از سلسله‏ي سند خود از غفاري روايت کرده است که گفت: مردي از خاندان ابورافع، غلام پيامبر خدا (ص) که چنين و چنان بود، از من طلبي داشت که آن را مطالبه مي‏کرد و اصرار داشت که آن را به او بپردازم. هنگامي که آن را فهميدم، نماز صبح را در مسجد پيامبر اکرم (ص) خواندم و عازم ديدن امام رضا عليه‏السلام گرديدم. در آن روز او در وادي عريض بود.

هنگامي که به نزديک خانه‏ي او رسيدم، از جاي خود برخاست در حالي که يک پيراهن و يک ردا پوشيده بود. وقتي به او نگاه کردم، جلوي او شرمنده شدم. هنگامي که به من رسيد، ايستاد و به من نگاه کرد. من به امام(ع) سلام دادم. ماه، ماه رمضان بود، گفتم: غلام شما چنين و چنان کرده و از من قرضش را خواسته و به خدا قسم، مرا رسوا کرده است.

من با خود در اين فکر بودم که امام (ع) به وي خواهد گفت که مرا به حال خود رها کند. به خدا قسم من درباره‏ي بدهي خود و مقدار دقيق آن، چيزي به او نگفتم. امام به من فرمود: بنشين تا برگردم.

من آنجا بودم تا هنگام غروب شد و نماز مغرب را خواندم. خواستم بروم ولي چون روزه بودم، به زحمت افتادم. ناگهان امام رضا عليه‏السلام وارد شد و آنجا جمعيتي زياد بودند که گريان از امام (ع) طلب مي‏کردند و حضرت به آنها صدقه مي‏داد. سپس از آنها دور شد و به داخل منزل رفت. بار ديگر بيرون آمد و مرا فراخواند. من از جا برخاستم و با او رفتم. او نشست و من هم با او نشستم. من درباره‏ي حاکم مدينه شروع به صحبت کردم، وقتي صحبتم تمام شد، به من فرمود: فکر مي‏کنم که تاکنون چيزي نخورده باشي.
جواب دادم: بلي.
براي من دستور غذا داد و آن را جلوي من گذاشتند. به خدمتگزارش فرمود که با من غذا بخورد. من و خدمتگزار از غذا سير شديم. در اين لحظه امام (ع) فرمود: بالش را بلند کن و آنچه را در زير آن است، بردار.

من بالش را بلند کردم و دينارهاي زيادي ديدم، آنها را برداشتم و در آستينم گذاشتم. امام (ع) به چند نفر از خدمتکارانش فرمود تا مرا تا خانه‏ام همراهي کنند و آنها نيز اين کار را کردند. زماني که به خانه رسيدم، چراغي خواستم و دينارها را شمردم، جمعاً 48 دينار بود، در حالي که من تنها 28 دينار به آن مرد بدهکار بودم. بر روي يکي از آن دينارها نوشته شده بود: «طلب آن مرد تنها 28 دينار است و بقيه مال توست.»(6).

اينها تنها گوشه‏اي از سخاوت و بخشندگي امام رضا عليه‏السلام را نشان مي‏دهد که براي احسان به مردم آفريده شده بود.
----------------------------------------
پي نوشت:
1ـ همان مأخذ، ص 40.
2ـ بحارالانوار، ج 12، ص 28.
3ـ بلد / 11.
4ـ بحارالانوار، ج 12، ص 28.
5ـ المناقب، ج 4، ص 361.
6ـ بحارالانوار، ج 12، ص 28.
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
در روایاتی داریم که هر زمان امام زمان شیعیان ظهور کند تمام ادمیان با توجه به مدارک و شواهدی که همراه دارد به او ایمان میاورند و وی با مسیح و موسی و عیسی و ادم و ابراهیم و انبیاء اولوالعزم خواهد بود و هر کس به هر دینی است با دیدن پیامبر خود قانع خواهد شد

تنها عده ای که ایمان به حضرتش نمآورند علماء تشیع هستند و به وی میگویند ما برای اسلام کارهای زیادی کردیم قواعدی گذاشتیم و دولت و مکنتی برای دین درست کردیم و همه چیز کامل و صحیح است لذا برگرد و به کار خود برس و از ما و حکومت درگذر

حضرت چون نمیتواند انان را اصلاح کند و چون اصل دین را برانانعرضه میکند بر مآشوبند و میگویند این دین اسلام نیست و حضرت با انان میجنگد و میگوید کسانی را که زیر و زبر دین را به هم دوخته اند ازبین خواهم برد و ان قتال و خونریزی هایی که میگویند همه معطوف به این دسنه است

حالا واقعا اگر امام رضا هم از قبر برخیزد و برای در دست گرفتن اختیار حرم و موقوفاتش اقدام نماید به یقین مسئولان نخواهند پذیرفت و چه بسا انکارش کنند


image hosting sites


photo storage
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  ویرایش شده توسط: ametis   
مرد

 

photo upload

شیعیان او را امام رئوف یعنی مهربان میخوانند


photo upload

داستان ضامن آهوی او معروف است و استاد فرشچیان تابلویی با این مضمون نقاشی مینیاتور کرده
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 

photo upload

شیعیان او را امام رئوف یعنی مهربان میخوانند


image hosting sites

داستان ضامن آهوی او معروف است و استاد فرشچیان تابلویی با این مضمون نقاشی مینیاتور کرده


image ru

ایا میشود چنین شخصی راضی به عمکرد سودا گرانه امروز تولیت راضی باشد
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
موارد مصرف عوايد موقوفات

[/hl][/hl]مده‏ي مصارف عوايد موقوفات آستان قدس رضوي در 25 فصل طبقه‏بندي شده که هر يک از اين فصول نيز به موادي تقسيم پذيرند. اين فصول 25 گانه عبارتند از:فصل اول: حقوق متوليان؛
فصل دوم: حقوق ناظران؛
فصل سوم: سوخت روشنايي حرم مطهر؛
فصل چهارم: پاکسازي و خوشبو کردن حرم مطهر؛
فصل پنجم: خادمان، حافظان، دربانان، فراشان، مؤذنان و کفشداران؛
فصل ششم: تعميرات حرم مطهر؛
فصل هفتم: دارالشفاء و بيمارستانهاي وابسته؛
فصل هشتم: مهمانسرا و اطعام؛
فصل نهم: زوار؛
فصل دهم: برگزاري مراسم جشن و سرور در اعياد مذهبي و پرداخت عيدي به خدام و ايتام سادات؛
فصل يازدهم: سوگواري و روضه‏خواني براي معصومين و ائمه اطهار (عليهم‏السلام)؛
فصل دوازدهم: ايتام سادات؛
فصل سيزدهم: سادات، طلاب و اهل علم؛
فصل چهاردهم: فقرا و مستمندان؛
فصل پانزدهم: فرش حرم مطهر؛
فصل شانزدهم: کتابخانه‏هاي آستان قدس؛
فصل هفدهم: نايب الزيارة؛
فصل هجدهم: خيرات و مبرات؛
فصل نوزدهم: حافظان مقابر خانوادگي واقفان؛
فصل بيستم: اولاد و ذوي‏الارحام واقفان؛
فصل بيست و يکم: موقوفات مطلقه‏ي آستان قدس رضوي (حق مصرف عوايد اين گونه وقف‏نامه‏ها بدون ذکر نوع آن به آستان قدس رضوي واگذار شده است.)؛
فصل بيست و دوم: موقوفات مطلبه‏ي آستان قدس رضوي (عوايد موقوفات احصا شده در طومارهاي عليشاهي و عضدالملکي که بدون ذکر مصرف در طومارها درج شده‏اند براي مصالح آستان قدس رضوي هزينه مي‏شوند.)؛
فصل بيست و سوم: موقوفات مطلقه‏ي آستان قدس رضوي (رقباتي است که از محل عوايد آستان قدس رضوي خريداري شده است. عوايد اين رقبات نيز در مسير مصالح آستان قدس رضوي هزينه مي‏شود.)؛
فصل بيست و چهارم: مصارف متفرقه (يا به تعبيري ساير مصارف که در قالب 23 فصل مذکور نمي‏گنجد، نظير شيرخوارگاه، فرش و بوريا براي مسجد گوهرشاد، سقاخانه، شهرداري، فرمانداري، استانداري،تأمين هزينه‏ي تحصيلي شاگرد اول دانشکده‏ي پزشکي تهران و...)؛
فصل بيست و پنتجم: امور فرهنگي (تأمين بخشي از مخارج دبستانها، هنرستانها و کمک به محصلان مستضعف اين واحدها با ذکر نام دبستان و هنرستان و نيز تأسيس دانشگاه، مدرسه، دبيرستان، و يتيم‏خانه...)
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
فصل اول: حقوق متوليان

۱۰ درصد از عواید ۴۵۶ میلیارد تومانی حرم متعلق به تولیت است البته در فقه درامد متعلق به امام است ولی در نبود امام مانند خمس این عواید به جیب علما و رهبر میریزد

فصل دوم: حقوق ناظران؛

ااعلب ناطران دیگر وجود ندارند و کلیه امور به خود استانقدس واگذار شده و در حال حاضر هم چون استانه نمیخواد کسی نطارت بر اون داشته باشه اصلا ناطر از طرف واقف قبول نمیکنه که نطارت کنه واقعا درآمد وقف به همون نیت واقف خرج بشه ضمنا کلیه موقوفات درصدهایی بین ۵ تا ۱۰ درصد برای ناطران در نطر گرفته اند پس هزینه بردار نیست بلکه از درامد پرداخت میشه

فصل سوم: سوخت روشنايي حرم مطهر؛

هم اکنون نیمی از سهام نیروگاه توس مشهد متعلق به استانقدس است و سود هم برایش دارن بجای هزینه

فصل چهارم: پاکسازي و خوشبو کردن حرم مطهر؛

خدام همه افتخاری هستند و هزینه ندارند ضمنا در نطافت همیشه توده مردم شرکت میکنند و فقط هزینه های بسیار کمی جهت مواد باقی میماند ضمنا عود هم اغلبا توسز افراد نذر میشود

فصل پنجم: خادمان، حافظان، دربانان، فراشان، مؤذنان و کفشداران؛

غیر از عده کمی خدمه تمامی خدام و کفشداران افتخاری هستند که اغلب از افراد ثروتمند و تحصیلکرده و با نفوذ جامه هستند برخی هقته ای یکبار از شهرهای دور با هواپیما میآیند و کشیک میدهند و میروند و هزینه ای ندارند تازه شرایط بسیار سختی برای پذیرش همین خادمان هست من جمله التزام به ولایت قلبی و عملی و صدها مورد دیگر

فصل ششم: تعميرات حرم مطهر؛

بیشترین هزینه در این مورد خرج میشود که البته شاید بیشتر از کل هرینه های ساخت از فروش قبر کسب شود آری فروش قبر

فصل هفتم: دارالشفاء و بيمارستانهاي وابسته؛

درمانگاه و بیمارستان همگی درآمد زا هستند امروز بیمارستان رضوی جزو بهترین بیمارستانهای خاورمیانه و قیمتهایش بسیار گرانتر از بیمارستانهای خصوصی است و از کشورهای عربی هم پذیرش دارد


فصل نهم: زوار؛

بیشترین خدمت توزیع کارت غذای مهمانسرا است


الی اخر
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
دومورد از عجیب ترین در آمد ها در دنیا

فروش قبر

قبر های حرم در زیر صحنهای حرم وجود دارند که همه سه زبقه هستند یعنی در یک و نیم متر مربع ۳ انسان دفن میشوند قیمت قبرها در تاریخ ۱/۷/۹۰ برای صحن کهنه یا جمهوری برای هر قبر ۱۸۰ میلیون تومان و برای صحت های دورتر کمتر است و ارزانترین قبر ۶۵ میلیون تومان است این مبلغ باید نقدا و قبل از دفن گرداخت شود و شرایز خاصی دارد

دفت در صحن و حرم برای علما و افراد خاص فقط ممکن است و با دستور مستقیم طبسی البته افراد میتوانند با وقف های بزرگ یا پرداخت مبالغی گاه تا ۳۰۰ میلیون تومان در صحن ها دفن شوند اما دفن در حرم فقط برای افراد خاص و نور چشمی ممکن است

فروش گوسفند

افرادی هستند که گوسفند قربانی نذر کرده اند که الان چند سالی است به زریق زیر انجام میگیرد
گوسفند فقط باید از دفتر فروش احشام حرم انجام گیرد و از بیرون قبول نمیکنند در گوشه ای تعدادی گوسفند نگه داری میشود شما با انتخاب و وزن پول آنرا پرداخت میکنید اما بعد پرداخت گوسفند از درب خارج و پس از چند دقیقه دوباره به همان دفتر برگردانده میشود و استدلال این است که گوشت مورد نیاز حرم با همین پول خریداری میشود

اما نکته در اینجاست که خرافات یا درست شیعه معتقد است ریختن خون گوسفند ((قربانی)) دارای خواصی است و اغلب دارای قواعد و ادعیه خاصی است که با این عمل آستانه این اعمال حذف میشود
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
یک کلاهبرداری دیگر

در زمانی که زمینهای ازاف مشهد باغ بودند و شهر کوچک بود زمینهای زیادی وقف شد تا با اجاره آن برای کشاورزی درامدش به امور خاصی تعلق گیرد

این زمینها با کرایه های خیلی کم در حد سالی ۱۰۰۰ تومان برای یک هکتار به کشاورزان اجاره داده شد بمدت ۱۰ الی ۹۹ سال

کشاورزانی که ۵۰ یا ۱۰۰ هکتارزمین اجاره کردند بعد از مدتی و با گران شدن زمین آنها را در قطعات کوچک تر به افراد دیگر درقبال دریافت مبلغ زمین واگذارکردند و این روال تکرار شد تا زمینها در قطعات ۵۰۰ و ۱۰۰۰ متری و قولنامه ای رسما به قیمت روز خرید و فروش میشد و درآمد آستانه هنوز همان سالی ۱۰۰۰ تومان بود

زمینها غیر مجاز ساخته شد و در اثر درگیری شهرداری با صاحبان قولنامه ای زمین دعوا به مالک یعنی آستانه ارجاع شد چون دادگاه قولنامه ها را به رسمیت نمیشناخت و مقرر شد هر صاحب زمینی معادل نیمی از ارزش زمینش را به قیمت روز در قبال اخذ سند رسمی به استانه پرداخت کند

این زمینها شامل ۹۰ درصد املاک قابل سکونت در مشهد و حومه میباشد و حجم دریافتی آستانه غیر قابل محاسبه و درک است

اکنون بیش از ۹۰ درصد املاک مشهد آستانه است

در این میان نیت واقفی که اجازه فروش مورد وقف را نداده و متولی نیز شرعا هرگز اجازه فروش موقوفه را ندارد چیست

در اسلام به این پولها پول حرام گفته میشود پس میتوان گفت تمامی سرمایه استانه گرچه به اسم امامی که شیعیان معصومش میخوانند اما بکام دیگران و به حرام جمع آوری شده است

اطلاعات فوق تجربه شخصی پدر من است که هم اکنون مالک زمین آستانه است که از طریق فوق سند اخذ کرده
و دقیقا بین سال۶۹ و ۷۱ این پروسه طی شده

بسیاری از علما متقی و غیر دولتی شیعه زندگی در این زمینها را بدون پرداخت کرایه به استانه دارای اشکال میدانند و بسیاری این زمینها را غصبی دانسته نماز خواندن در آنها را حرمت مینهند

فرض کنید شما سالها پیش یک باغ را برای تهیه لباس و لوازم تدریس فقرا وقف کرده اید و بعد سالها میبینید زمین فوق توسط متولی فروخته شده و از ان سرمایه و درامد سالیانه اش ۱۰ درصد تولیت برداشت مینماید و دیگر درامد ان زمین به مصرف مورد نطر شما نمیرسد

آیا راضی به این اتفاق هستید ایا پولی که از این طریق کسب شده را پاک و حلال میدانید؟؟؟
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  ویرایش شده توسط: ametis   
مرد

 
البته انصافا آستانقدس عملکردهای مثبت فراوانی در این سالها داشته اما این تحلیلی است بر انحراف این بنیاد از هدف عاملان اصلی و وظیفه ملی و شرعی و عرفی لذا از پرداختن به وجوه مثبت خودداری گردیده است

مواردی از عملکردهای مثبت

کتابخانه آستانقدس

موزه آستانقدس

توسعه حرم که البته مورد اختلاف است در نحوه این توسعه

برنامه های فرهنگی

ساخت ورزشگاه

ساخت بیمارستان

و ........
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  ویرایش شده توسط: ametis   
مرد

 
به گزارش پارسینه، اداره کل روابط عمومی آستان قدس رضوی با ارسال پیامک عجیبی مدعی شد روزانه دو تن غبار از حرم مطهر امام رضا(ع) جمع آوری می شود.

این نوع اطلاع رسانی از فعالیت های آستان قدس رضوی تاکنون بی سابقه بوده است.


free image hosting

همچنین به نظر می رسد رقم دو تن "غبار" اغراق آمیز باشد و اشاره ای به چگونگی توزین این حجم عظیم غبار نیز نشده است.

اداره كل روابط عمومي آستان قدس رضوي سال 1358تاسيس شده است.
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
صفحه  صفحه 3 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
سیاست

آستان قدس رضوی جایگاه معنوی یا بنگاه اقتصادی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA