ارسالها: 648
#51
Posted: 13 Dec 2012 14:02
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست
آنچه البته به جایی نرسد، فریاد است
دولتي در درون دولت
درباب معافيت مالياتی آستانها
معافيت مالياتي يكي از اجزاء نظام مالياتستاني هر اقتصاد است. كشورها با لحاظ ضرورت برخي حمايتهاي خاص، گروهها يا مناطق يا فعاليتهايي را از پرداخت ماليات معاف ميكنند. به عنوان نمونه در هر كشور، سطحي از درآمد معاف از ماليات است زيرا لازم است از اقشاري كه درآمدهاي پاييني دارند، حمايت شود. همچنين طبق قوانين جمهوري اسلامي، 3 دسته فعاليت زير از معافيت برخوردارند:
• بخشي: فعاليت اقتصادي در بخش كشاورزي و صنايع دستي يا محصولات صادراتي
• جغرافيايي: سرمايهگذاري در مناطق محروم يا مناطق آزاد تجاري و صنعتي يا پاركهاي علم و فناوري
• فرهنگي: فعاليت انتشاراتي - مطبوعاتي، حق اختراع و همچنين موقوفات و موسسات خيريه و اماكن متبركه.
اين فهرست تا پيش از اصلاح قانون مالياتهاي مستقيم در سال 1380، بسيار وسيعتر بود اما در 10 سال اخير فعاليت اقتصادي بنياد مستضعفان، كميته امداد، بنياد شهيد، بنياد 15 خرداد، سازمان تبليغات اسلامي و بنيادهاي تعاون نيروهاي مسلح مشمول پرداخت ماليات و از معافيت خارج شدند. با اين وجود تا امروز نهادهاي بزرگي مانند سازمان تامين اجتماعي، موسسههاي جهاد (نصر و استقلال و غيره)، قرارگاههاي سازندگي و آستان قدس رضوي معاف از پرداخت ماليات باقي ماندهاند. حال چرا بايد چتر ماليات را بر سر اين نهادها نيز كشيد؟ منطق يك معافيت مالياتي عادلانه چيست؟ معافيت ناروا كدام است؟
در يك اقتصاد سالم و غيروابسته به نفت، قاعده اداره امور كشور آن است كه هر فعال اقتصادي، بخشي از منفعت خالص خود را براي انجام وظايف دولت به شكل ماليات بپردازد، تنها استثناء اين قاعده زماني است كه آن فرد يا نهاد، مستحق دريافت كمك دولتي است:
• يا به دليل عدم توان پرداخت (مثل معافيت درآمد كمتر از 550 هزار تومان درماه)
• يا به جهت برداشتن باري از دوش دولت و لزوم تشويق و كمك دولت (مثل معافيت در مناطق محروم يا مناطق آزاد، خيريهها و انتشاراتيها) .
خارج از اين دايره، گاه دولت از معافيت ماليات به عنوان يك مشوق براي برخي اولويتها و اهداف راهبردي استفاده ميكند، اما به جهت خلاف قاعدهبودن، لازم است استدلال قوي براي خروج از قاعده و ضرورت آن به مجلس ارائه كند(طبق اصل 51 قانون اساسي، وضع يا بخشودگي يا تخفيف ماليات تنها با مجوز مجلس ممكن است)، مانند معافيت بخش كشاورزي و صادرات كه تنها به دليل يك اولويت ملي و منافع راهبردي اقتصاد پذيرفته است. طبق گزارش سال 1390 مركز پژوهشهاي مجلي، طي سالهاي اخير نسبت معافيت مالياتي به ماليات بالقوه كشور حدود 31 درصد بوده است، يعني اگر بخشودگي مالياتي نباشد، درآمد مالياتي كشور حدود 50 درصد افزايش خواهد يافت. قطعا محروم شدن كشور و دولت از چنين منبعي، نيازمند استدلالي محكم و ضرورتي متقن است. با اين اوصاف ميتوان دلايلي ارائه داد كه حتي نشان ميدهد معافيت فعاليتهاي اقتصادي و انتفاعي آستانها و قرارگاهها مغاير منافع ملي است و عدالت را خدشهدار ميسازد:
1. عمده فعاليت اقتصادي آستانها مشمول هيچيك از 2 استثناء قاعده پرداخت ماليات نيست و فقط به دليل اينكه زيرمجموعه آستان فعاليت ميكنند، بخشوده ميشوند. اين تبعيض ناروا، قطعا موجب كاهش درآمدهاي دولت خواهد شد. توجه كنيد كه حدود 50 شركت و موسسه اقتصادي در زيرمجموعه آستان قدس فعاليت ميكنند (از نساجي و صنايع چوب گرفته تا صنايع غذايي، معادن، داروسازي، كمباين سازي، خودروسازي، دامپروري، فرآوردههاي لبني، چندين شركت قند، شركت نفت و گاز و موسسه اعتباري و كارگزاري و...) كه ماليات بالقوه بالايي دارند، بويژه در شرايط تحريم نفتي كه بايد اتكاء دولت به منابع مالياتي افزايش يابد.
2. اين بخشودگيها رقابت منصفانه و مسابقه برابر در اقتصاد را نقض ميكند زيرا تمام شركتهاي توليد فرش يا خودروسازي يا داروسازي يا صنايع غذايي كشور، مكلفاند 25 درصد سود سالانه خود را به عنوان ماليات بپردازند اما شركت توليد فرش رضوي يا داروسازي ثامن يا شهاب خودرو يا شركتهاي صنايع غذايي رضوي از اين هزينه معافاند و بنابراين ميتوانند بدون بهرهوري بالاتر، قيمت محصولات خود را پايينتر از رقبا قرار دهند. بگذريم از اينكه عمده اين شركتها از زمينهاي وقفي يا كماجاره و تسهيلات بانكي ارزانقيمت استفاده ميكنند كه در نتيجه حاشيه سود آنها را بالاتر برده و رقابت را نابرابرتر ميسازد.
3. اساسا اعطاء اجازه فعاليت اقتصادي و تجاري به دستگاههاي حكومتي و نهادهاي مذهبي (به دليل اعتبار و نفوذ نامرئي آنها) موجب ميشود امتياز خاص و تبعيض نانوشتهاي به نفع اين فعالان اقتصادي و به زيان ديگر فعالان خصوصي و تعاوني ايجاد شود. «اگر يكي از آستانهاي نزديك پايتخت در صف گرفتن مجوز واردات خودرو خارجي قرار گيرد، قطعا ترتيب عادي متقاضيان را به هم خواهد زد و ديگر نوبت به تاجر خصوصي نخواهد رسيد». به همان دليل كه بنگاهداري دولت پس از اصلاحيه اصل 44 قانون اساسي، نادرست شمرده شد، بنگاهداري اين آستانها نيز خالي از امتياز ناروا و تبعيض نيست. زنها كه چنين لقمههاي وسوسهانگيزي پاي گروههاي طمعكار را به اين آستانها باز مينمايد و سلامت نيت را از چنين مجموعهها ميستاند.
آنچه در موارد 2 و 3 گفته شد، همان است كه در ادبيات اقتصادي به نام رانت شناخته ميشود. سخن درباب قانوني يا غيرقانوني بودن معافيت كنوني آستانها نيست زيرا متكي به مصوبه مجالس گذشته است، سخن درباره عادلانه نبودن چنين معافيتهايي است. اين روزها كه قانون مالياتهاي مستقيم در مجلس شوراي اسلامي مراحل بررسي خود را ميگذراند، انتظار ميرود چنان كه اصلاحيه سال 1380 بخشي از اين تبعيضهاي ناروا را در خصوص بيشتر بنيادها از بين برد، مصوبه مجلس نهم نيز گامي به سوي عدل علوي بردارد و رانت آستانها و قرارگاهها را لغو نمايد. اين اميد زماني پررنگتر خواهد شد كه طبق گفته مسئولان سازمان امور مالياتي، مراحل اخذ موافقت رهبر معظم انقلاب نيز در اين خصوص طي شده است.
ویرایش شده توسط: christopher
ارسالها: 188
#52
Posted: 13 Dec 2012 14:29
قطعا بنگاه اقتصادی
مجنونم و دل زده از لیلیا ... خیلی دلم گرفته از خیلیا
ارسالها: 2554
#53
Posted: 12 Jan 2013 02:56
christopher: معافيت كنوني آستانها نيست زيرا متكي به مصوبه مجالس گذشته است، سخن درباره عادلانه نبودن چنين معافيتهايي است
این ها هزینه های زیادی دارن و موقوفات و در امدهای بیشتر الان هم مالیات معافی اونها رو کردند مالیات بر ارزش افزوده نقسیم کردن بین ملت
در امد استانقدس رو بین مردم تقسیم کنن به هر نفر راحت مبلغ ۱۱۷۰۰۰تومان در سال میرسه
البته این فقط درامده استانقدسه که در سال ۱۳۸۵ بالغ بر دو و نیم میلیارد دلار در سال بوده و اگه جمعیت ایران ۷۰ میلیون و دلار ۳۳۰۰ تومن باشه سالی ۱۱۷۰۰۰ تومن به هر ایرانی میرسه
فقط درامد موقوفات و کارخونه ها در حالیکه بزرگترین وام دهنده کشور هم استانقدسه و نزول پولاش خدا میدونه چقدره
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#54
Posted: 1 Aug 2013 16:32
رسوايي درگيري در مزرعه آستانقدس
* عامل تحريك كشاورزان درگير با ماموران نيروي انتظامي دستگير و بازداشت شده است
* شايعاتي نظير تلاش «آستان قدس رضوي» براي شهرك سازي به جاي صنوبر كاري، تا زمان وجود صنوبرها مستند نخواهد شد
دام، كشت و صنعت: حكم جاري شد...! به نام ملت و آنها كه بي خبر از همه چيز نان سفره خود و خانواده را از روش هاي ناپاك مي جويند. آنها كه سلامتي مردم را به سخره مي گيرند و با دهن كجي به حكم قانون، حيثيت كشاورزان را نزد افكار عمومي، بازيچه مطامع مالي خود قرار مي دهند. البته، اينكه فقط كشاورز مقصر باشد، اندكي تامل و داوري منصفانه مي طلبد. از جانب شاهدان بي طرف كه ماهنامه «دام، كشت و صنعت» مي كوشد به رغم حضور نداشتن در عرصه مزرعه، حق مطلب را ادا كند.
صبحگاه بيست و پنجم خرداد 1390 خورشيدي، سه دستگاه لودر متعلق به نيروي انتظامي با حكم دادستاني اقدام به عمليات تخريب اراضي برخي از كشاورزان منطقه «كَشَف رود» مي كنند كه اخطارهاي اداره جهاد كشاورزي استان خراسان رضوي، مبني بر لزوم رعايت قوانين بهداشتي در آبياري و پرورش محصولات زراعي را ناديده گرفته بودند و با بي اعتنايي به كشت ناپاك سبزي و صيفي جات با پساب هاي صنعتي و فاضلاب مبادرت مي كردند! تا در نهايت، پاي قواي نظامي به اراضي آنها باز شد و براساس آنچه حسن موحديان، فرماندار مشهد توضيح داد: «در حين تخريب اين زمين ها گروهي با ماموران درگيري جزئي داشتند كه عامل تحريك گروه درگير با ماموران، دستگير و بازداشت شده است». البته جناب فرماندار در توضيح بيشتر عمليات تخريب به تاييديه دانشگاه علوم پزشكي اشاره مي كند مبني بر اينكه «صيفي جات توليدي در اين اراضي» به هيچ عنوان، براي انسان ها و حتي حيوانات قابل استفاده نيست».
سوژه داغ براي تنور شايعات...
به موازات افزايش نگراني ها از سوي مقامات محلي درباره منابع آبي زمين هاي مجاور كشف رود و توجه خاص برخي رسانه ها به مسائل حاشيه اي اتفاقات روي داده، بازار شايعات و اخبار تاييدنشده نيز همچون هميشه داغ مي شود.
شايعاتي كه به نظر مي رسد، تنها راه روشن شدن صحت و سقم آنها در ميان گذاشتن حقايق با مردم و اصحاب رسانه و محرم دانستن مردم براي آگاهي از حقايق باشد.
شايعاتي كه البته نهال هاي صنوبري حاشيه «كَشَف رود، با قامت سبزشان، بيشترين سهم را در كشف حقيقت درباره آن داشته اند.
شايعه مذكور از اين قرار است كه «گزارش هايي تاييدنشده» حاكي از تلاش «آستان قدس رضوي» براي جلوگيري از ادامه صنوبركاري در اين منطقه با هدف احداث شهرك سازي در اين مكان است. خبري كه هم صنوبرهاي قد برافراشته و هم سخنان فرماندار مشهد، آن را با هاله اي ابهام و ترديد پوشانده است.
قدر مسلم آن است كه اگر چه امكان تلاش براي احداث شهرك در اين منطقه چندان دور از ذهن نيز به نظر نمي رسد؛ اما در حال حاضر 20 هكتار صنوبركاري در حاشيه كشف رود، امكان عيني و جغرافيايي چنين هدفي را با مانعي سبز مواجه كرده است. موانع سبزي كه تا مادامي كه برافراشته هستند، اخبار مربوط به هرگونه ساخت و ساز و شهرك سازي را در حد «حاشيه» باقي نگه خواهند داشت و تنها روزي بايد آن را جدي گرفت كه ديگر صنوبري در حاشيه كشف رود وجود نداشته باشد!
پيگيري خبر؛ تا آخرين لحظه...
انتشار گزارش درگيري ميان پرسنل نيروي انتظامي و كشاورزان خاطي موجب شد تا ماهنامه «دام، كشت، صنعت» بكوشد در روزهاي باقي مانده تا چاپ شماره حاضر، صحت و سقم گزارش هاي محلي و شايعات پيراموني را از تمامي نهادهاي ذي ربط پيگيري كند. اما متاسفانه) با وجود پيگيري هاي مكرر، هيچ نهادي كه حتي- نام آنها به عنوان يكي از طرفين منازعه مطرح شده بودند- حاضر به پاسخگويي در اين خصوص نشدند و فقط ناصر صادقي، دبير اجرايي خانه كشاورز استان خراسان رضوي بود كه در واپسين دقايق صفحه بندي ماهنامه، بخشي از سير حوادث روي داده را، هر چند به صورت مكتوب، با ما در ميان گذاشت!
صادقي در پاسخ مكاتبه اي به پرسش ماهنامه «دام، كشت، صنعت» درباره هويت افراد استفاده كننده از منابع آب ناسالم براي آبياري زمين هاي زراعي، ضمن محكوم كردن استفاده از روش هاي غيراصولي و غيربهداشتي آبياري، چنين مي گويد: «بديهي است افرادي كه با استفاده از منابع غيرمجاز از جمله فاضلاب پالايش نشده انساني و صنعتي، اقدام به كشت محصولي كنند كه سلامت و امنيت جاني مردم و مصرف كنندگان بي خبر را به خطر مي اندازد، از جرگه جامعه شريف و خدوم كشاورزان خارجند. عملكرد اين افراد باعث مي شود تا هر ناظر منصفي بين نوع محصول توليدي آنان (خواه سبزيجات يا خشخاش) تفاوتي قائل نشود و هر آنچه كه در بستر ناپاك چنين مزارعي رشد كند را مضر تلقي كرده و براي سلامت انسان ها خطرناك قلمداد كند».
دبير اجرايي خانه كشاورز خراسان رضوي در اين باره مي افزايد: «اين گونه افراد نه تنها كشاورز نيستند بلكه با اصول اوليه كشاورزي، كه همانا استفاده از منابع آبي پاك با هدف توليد محصول مناسب و بهداشتي براي مردم است، كمترين آشنايي ندارند».
او درباره دلايل گسترش درگيري ها در زمين هاي مذكور نيز، به ماهنامه «دام، كشت، صنعت» چنين توضيح داده است:« افرادي كه درج خبر اعتراض آنها با نيروي انتظامي مورد توجه قرار گرفته است، در واقع كشاورز و توليدكننده محصولات غذايي براي رفع نياز جامعه نيستند، بلكه افرادي فرصت طلب هستند كه در محدوده شهري و با سوء استفاده از ضعف نظارتي و عدم برخورد قاطع متوليان سلامت و بهداشت مردم، فقط براي نفع شخصي، اقدام به كشت سبزيجات با استفاده از آب هاي مسموم و آلوده كرده اند».
البته نمي توان ناگفته گذارد كه در مورد ماجراهاي اخير، معاون برنامه ريزي استانداري خراسان رضوي، رسانه ها را كوتاه ترين ديوار ممكن را در آوردگاه خبري كشف رود و زمين هاي زراعي اش، اعلام مي كند و در گفتگو با روزنامه خراسان اين طور مي گويد: «در مسئله كشف رود، رسانه ها از مشهد سياه نمايي نداشته باشند، مخصوصا در اين ايام كه زائران به مشهد مي آيند و اقتصاد مشهد يك اقتصاد توريستي و وابسته به همين زائران است».
بي شك تلاش رسانه هاي مستقل و مردمي، چيزي جز انعكاس حقايق نبوده و ماهنامه «دام، كشت، صنعت» نيز اميدوار است پاسخگويي به هنگام و مناسب مسئولان، راه را بر هر نوع سياه نمايي احتمالي، از پيش مسدود كند و اخباري كه موجب نگراني رسانه ها و مردم مي گردد، با توجه و حساسيت بيشتري از سوي مسئولاني كه همچون ما صاحبان رسانه از «سياه نمايي» دل خوشي ندارند، پيگيري و اطلاع رساني شود.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 1495
#55
Posted: 11 Nov 2013 10:56
آستان قدس به بزرگترین مرکز مالی خصوصی کشور تبدیل شده و این علیرغم وظیفه ذاتی اوست
تازه از این روش در شاه چراغ و عبدالعظیم هم دارن استفاده میکنن
شنیدم ری شهری تولیت عبدالعظیم رو گرفته و اولین کارش تاسیس مرکز تجاری بوده برای درامد زایی
من همون فضای صمیمی رو بیشتر دوست دارم
مثلا ده سال پیش حجرم حضرت معصومه رو بیشتر دوست داشتم تا الان که گسترش دادن و زیبا سازی کردن
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 1495
#56
Posted: 12 Jan 2014 11:18
Attila: این معصومه خانم الان توی قبر چی داره از دست این اراذل و اوباش حکومتی میکشه.
من یک اصل کلی تو زندگی دارم
اعتقادم و اصول اون رو آنچنان قبول دارم که تا خلاف اون رو نبینم هرگز باور نمیکنم
در مورد حضرت معصومه ...دوستش دارم چون خواهر امام رضاست و معتقدم همه ائمه از رفتارهای رژیم در عذابند
گاهی یکنفر مثل بابک زنجانی داره رانت میخوره .....
گاهی کسی مثل طبسی و مصباح یزدی دارن رانت میخورن
گاهی یکنفر مثل سعید جلیلی و حسن عباسی
البته در ایران از رانت گذشته و شده چپاول ولی بین این سه گروه من تفاوت قائل هستم
بابک زنجانی رو بازی کرده ... خودش رو به اسلام خیلی نمیچسبونه .......کاراشو مقدس نمیکنه پس از همه رانت خوارها بهتره و من ترجیح میدم
کسانی که آخوند هستن و رانت میخورن آبروی اسلام رو میبرن و از همه بدتر هستند
کسانی که ریش میزارن و یقه شیخی میپوشن و سیاسی هستن بیشتر ابروی دولت رو میبرن
دزدی اها همه جای این مملکت هست از اون افسر که خشکه میگیره تا آقایون که آش رو با جاش میبرن
اما من همه اینها رو اصلا به معتقداتم ربط نمیدم
اسلام بستر سو استفاده این افراد شده و واقعا خوده اسلام مقصر نیست ...این افراد مقصر هستند و چنر باره هم باید مجازات بشن چون هم با پول مردم و هم با دین اونها بازی کردن و اختلاس مالی اعتقادی دارن میکنن
Attila: علم الهدی
این بابا از اقوام نزدیک ماست فرزندانم به ایشون محرم هستند اینقدر که هر ماه یکی دوبار در جلسات خانوادگی میبینمش
هر چند اعتقادا قبولش ندارم و ایشون ذوب شده در ولایت آقاست و حرفهاش رو هم نمیپسندم اما از لحاظ مالی چه قبل از مقام امام جمعه که در دانشگاه امام صادق مسئولیت داشت و تهران زندگی میکرد و چه الان حسابش پاکه
وقتی اومد مشهد ...خونه مخصوص امام جمعه نرفت و خونه تو مشهد اجاره و بعدا خرید
وقتی اومد مشهد ۴ محافظ و دو تا ماشین شاسی بلند ضد گلوله رو تبدیل کرد به دو محافظ و یک پژو ۴۰۵ معمولی و خودش هم یک ۴۰۵ نقره ای داره
زندگی بسیار ساده ای داره
البته این ظاهر اونچه هست که ما میبینیم و اطلاع داریم و از باطن فقط خدا آگاه هست من همینقدر میدونم که چون با عقایدش راحت نیستم با خودش هم رابطه خاصی ندارم علیرغم خیای از اقوام دورتر که از صبح تا شب در محل کارش یا پای خطابه هاش هستند
ولی من یکبار هم خارج از جلسات خانوادگی ایشون رو ندیدم و باهاشو حرف نزدم
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 51
#57
Posted: 12 Jan 2014 17:30
ametis
توی پرونده فساد بزرگ بیت رهبری که مربوط میشد به «اجرای فرمان امام» و گند ۹۵ میلیارد دلار دراومد، توی صفحه ۴ و ۹ این پرونده بزرگ فساد مالی خامنه ای مفصلا به فساد مالی علم الهدی پرداخته شده. علم الهدی به گفته عباس پالیزدار یکی از مفسدین بزرگ مالی کشور هست که در کنار مکارم شیرازی و نوری همدانی و واعظ طبسی و مصباح یزدی از بیشترین رانت حکومتی برخوردار بودن. پرونده های بزرگ فساد مالی مربوط به کمیته امام، بنیاد مستضعفین، قرارگاه خاتم الانبیاء و... که توسط دانشجوها بررسی و تحقیق میشه پره از انواع و اقسام فساد مالی ایشون. یک نمونه اش: واعظ طبسی به توصیه و دستور خامنه ای بعداز جریانات اعتراضی سال ۸۸ و مبلغ ۲۵ میلیون دلار در اختیار علم الهدی برای مقابله با فتنه در پایتخت مذهبی ایران (مشهد) میذاره. قرار بود این مبلغ صرف تبلیغ بصیرت، ولایتمداری، مقابله با جریان فتنه و هزینه ی هیت های اسلامی و بسیجی، اردوهای جوانان بسیجی و... بشه، بنا به گفته مجتبی واحدی، از کل این مبلغی که در اختیار علم الهدی قرار میگیره فقط ۳ میلیون دلارش هزینه میشه و مابقی به صورت نامعلومی غیب میشه. آره داداش این علم الهدی آخره پاکی و سادگی هست. فقط نمیدونم این ۲۲ میلیون دلار فساد و اختلاس و رانت حساب میشه یا نه؟
این کاربر به دلیل درخواست عکس سکسی کودکان برای همیشه بن شد.
پرنسس
ارسالها: 1495
#58
Posted: 13 Jan 2014 00:15
Attila: توی پرونده فساد بزرگ بیت رهبری که مربوط میشد به «اجرای فرمان امام» و گند ۹۵ میلیارد دلار دراومد، توی صفحه ۴ و ۹ این پرونده بزرگ فساد مالی خامنه ای مفصلا به فساد مالی علم الهدی پرداخته شده. علم الهدی به گفته عباس پالیزدار یکی از مفسدین بزرگ مالی کشور هست که در کنار مکارم شیرازی و نوری همدانی و واعظ طبسی و مصباح یزدی از بیشترین رانت حکومتی برخوردار بودن
من اصلا با اینکه در ایران مافیا و رانت فراوونه شک ندارم اما دوست دارم در مقابل دشمن هم حتی جوانمرد باشم
مدرک برای من شایعه و مثلا خبر بی بی سی از یک منبع مطلع نمیشه
مدرک برا من اول مطبوعات ایرانه و بعد استادی مثل دادگاه میکونوس یا مدارک ترور فرخزاد که کاملا مشخصه
من علم الهدی رو حدود ۱۶ ساله میشناسم و دیده های من اینگونه نیست
لطفا ادرس مدارک رو بده
ببین شما یک لیست فله ای اوردی که در بهترین حالت اگر این ادمها در کارتلی مافیایی باشن فورا زیر اب هم رو میزنن مثله مه آفرید و زنجانی و رفیقدوست و .....
این ادمها درنگ نمیکنن برای اتو از هم گرفتن و رو کردن
Attila: کمیته امام
بیبین دوست من کمیته امداد و حساب ۱۰۰ اصلا نیازی به فساد نداره خودش فساده هردو مرکز مصادره و غصب هستن و خاصه بخشی در اونها قانونه
نه رانت میخوان نه فساد بلکه مترادف هستند با فساد
Attila: واعظ طبسی به توصیه و دستور خامنه ای بعداز جریانات اعتراضی سال ۸۸ و مبلغ ۲۵ میلیون دلار در اختیار علم الهدی برای مقابله با فتنه در پایتخت مذهبی ایران (مشهد) میذار
لطفا مدرک ارائه بده ...برای من مهم است
Attila: این مبلغ صرف تبلیغ بصیرت، ولایتمداری، مقابله با جریان فتنه و هزینه ی هیت های اسلامی و بسیجی، اردوهای جوانان بسیجی و... بشه، بنا به گفته مجتبی واحدی، از کل این مبلغی که در اختیار علم الهدی قرار میگیره فقط ۳ میلیون دلارش هزینه میشه و مابقی به صورت نامعلومی غیب میشه. آره داداش این علم الهدی آخره پاکی و سادگی هست. فقط نمیدونم این ۲۲ میلیون دلار فساد و اختلاس و رانت حساب میشه یا نه؟
من حسابدار هستم و کارم بصئرتیه که میدونم تمام این اسامی که شما گفتی ردیف بودجه داره
و مسئول هر کدوم بنیاد و موسسه خاصی هست
ضمنا در کل ایران فقط در مشهده که امام جمعه نماینده ولی فقیه نیست و درواقه علم الهدی زیر دست طبسی است
بازم گفتم این حرفها در حد شایعه است .......لطفا مدرک ارائه کنید
امکان نداره با این همه رقابت که بین واعظ و علم الهدی هست این مبلغ گم بشه و واعظ بازخواست نکنه
ضمن اینکه گفتم اصلا این چیزها ردیف بودجه داره
همچنین از درامد استانقدس قاونونا تا ۲۰ درصد سهم واعظ است و بقیه در اختیار حاکم شرع است
البته کار ندارم که گولها باید حساب کتاب داشته باشه و حاکم شرع حق خرج کردن نداره ولی میکنه و ......
Attila: کار به روز نمیشه، علم الهدی فامیل شما از بد حادثه جزء بدنامترین مفاسد اقتصادی این گروه مخوف و منفور هست.
ببین دوست من شما شنیده های خودت رو گفتی و من دیده های خودم رو ...منن حرف شما رو نقض نکردم ولی مدرک خواستم
من فقط دنبال حقیقت هستم
ما تو محله قدیمی سرشور در مشهد زندگی میکنیم
خونه بابا خامنه ای ...خز علی ....خونه اول طبسی ..... همسایه و هم سن و سال پدر من هستن و از اینها حرفهای زیادی شنیدم که چون پدرم میگه برام قابل باوره ..هم خوب هم بد و مخصوصا اوضاع مالی اونها
از فولکس اقای خامنه ای تا قهرش با پدرش و از صیغه هاش تا ناجوانمردی های خز علی در حق انجمن حجتیه و .....
لذا نه میخوام حرفات رو نقض کنم و واقعا جهت اطلاع خودم میخوام بدونم
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 51
#59
Posted: 13 Jan 2014 00:30
ametis
این مدارک و اسناد مربوط به فساد گسترده اقتصادی، توسط یه گروه زبده و یکم سمج توی خبرگزاری «سی ان ان» تهیه و منتشر شد. مسئله برمیگرده به ردپای فساد اقتصادی گسترده بیت رهبری توی کشور ژاپن. گروهی از خبرنگاران و روزنامه نگاران سی ان ان به مسئله ای تو ژاپن برمیخورد میکنن که براشون جالب و تعجب آور میشه. این گروه از همین مبدا شروع به تحقیق و پژوهش میدانی و اساسی میکنن و یعده ۷ ماه ماحصل کارشون رو در گزارشی مفصل به اسم «فساد اقتصادی بیت رهبری ایران» انتشار میدن. این گزارش خیلی خیلی عریض و طویل هست، به طوری که من چهار روز طول کشید تا اونو کامل بخونم. متن اصلی این گزارش توی صفحه اصلی این خبرگزاری موجوده، اما من بنا به دلایلی نتونستم لینک اصلیش رو کپی کنم و نگه دارم و متن گزارش هم بعد از تعویض ویندوزم پاک شد. اما اگه میخوای اصل ماجرا رو بخونی و بدونی میتونی به سایت این خبرگزاری سر بزنی و از ماحصل موضوع کاملا مطلع بشی.
این کاربر به دلیل درخواست عکس سکسی کودکان برای همیشه بن شد.
پرنسس
ارسالها: 1495
#60
Posted: 13 Jan 2014 23:54
Attila: خب، بنا به گفته شما بنده فله ای گفتم (البته به این اراذل و اوباش حکومتی بیشتر گله ای میاد تا فله ا
ببین دوستم من برای هیچکدوم از این افراد و باقی هم مسلک هاشون احترامی قائل نبستم حتی برای سید هاشون
ولی خوب ترجیح میدم بر اساس شایعه ها چیزی نگم و فکرم رو مشغول کنم
خصوصا نسبت به اونیکه میشناسم
و میدونم عاشقه ثروت نیست بلکه شیفته قدرت هست
این تئوری ها همون دایی جان ناپلئونی است با کمی جرح و تعدیل
خداییش قبول داری فسا د در ایران در دوره احمدی به اوج رسید همه تلاشهای قبل برای پیشرفت معکوس شد
من دوران خاتمی رو دوران خوبی از هر لحاظ میدونم ...داشت دوره گذار و امادگی برای نیل به اهداف میشد
اما آنچنان خرابش کردن که هشت سال وقت لازمه تا دوباره بریم سر جای اولمون
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت