ارسالها: 2554
#21
Posted: 4 Nov 2012 09:15
امام خمینی : بشر در اظهار نظر خودش آزاد است.[
بله بشر در اظهار نظر ازاد است اما باید دید امروز در تفکر نظام بشر کیست
بشر کلا امروز یعنی جان برکفان نظام و هر صدایی غیر از این صدای بزغاله است و خس و خاشاک حتی اگر تعداد این بزغاله ها دوملیون هم باشد
بازجویی از همسر سعید امامی بیانگر این دیدگاه بود
سعید امامی معاون وزیر اطلاعات بود و همسرش همراه همسرخامنه ای در سفر به خارج اما زمانیکه قرار به بازجویی شد وبه بازجد گفت من باردارم بازجو در جوابش گفت
تو روی من هیچ اثری نمیذاری تو مثه یک موشی .من تاحالا ۱۰۰ تا ماده موش روتشریح کردم و جنینش رو هم دراوردم
ونهایتا مجبورشکرد به داشتن رابطه جنسی با پسر نوجوان خودش در میون گریه و زاری اعتراف دروغ کنه
بیرون اومدن این فیلمها شاید کار خودشون باشه برای ارعاب مردم ولی بی پرده به این مهم اشاره داره که اگر از حلفه خودی ها خارج بشی از خط قرمزرد شدی
http://youtu.be/wXG8wN4NdQM
به زبون ساده در خط امام باشی میتونی کوکا کولای اسرائیلی هم بیاری و تو ایران بفروشی اما اگه از خط امام خارج بشی فروش فران هم جرمه
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#22
Posted: 4 Nov 2012 09:40
امام خمینی : اولین چیزی که برای انسان هست آزادی بیان است.
http://youtu.be/_kOWxevAXOU
منتشر شده در تاریخ ۰۶ دلو ۱۳۹۰ توسط رادیو زحل
آزادی بیان در ایران؛ بدترین وضعیت را دارد
از جنبه برخورداری از آزاد بودن مطبوعات، ایران در بین ۱۹۵ کشور جهان، امسال در رتبه ۱۸۱ قرار دارد که این وضعیت نشان دهنده بدترین شرایط برای کار روزنامه نگاری و ژورنالیستانی در ایران است.
free picture hosting
روزنامهنگاران در سال ۲۰۰۸ میلادی شرایط کاری بسیار بدی را سپری کردند و برای هفتمین سال پیاپی وضعیت آنها در تمام مناطق جهان نامطلوبتر از پیش شده است.
در این مدت آزادی بیان در ایران نیز وضعیت نامطلوبی داشته است و همیشه روزنامه نگاران با این مشکل دست و پنجه نرم کرده اند.
به باور آگاهان وضعیت آزادی بیان در ایران به شدت نگران کننده است و این وضعیت بد را خود حکومت ایران بر اساس منافع خود به وجود آورده است.
حسین مهری، روزنامه نگار و آگاه امور داخلی ایران بر این باور است که رژیم حاکم در ایران کاملان با آزادی مطبوعات و رسانه ها مخالف است و هرکسی که از آزادی بیان و دموکراسی صحبت کند او را به شدت سرکوب و زندانی می سازد.
مهری گفت:«من باور دارم که دیگر ملت آزادی خواه ایران، دیگر این وضعیت اسفناک را تحمل نخواهند کرد».
او گفت که حاکمان ایران به ویژه حاکمانی که در راس “سپاه پاسداران” قرار دارند، آزادی خواهان ایران را سرکوب می کنند تا که هر عمل ضد آزادی بیان را انجام بدهند، کسی برای شان حرفی نزند.
بر طبق گزارش سالانه منتشر شده از طرف مؤسسه مطالعات رسانهای «فریدوم هاوس» (خانه آزادی)، مطبوعات آزاد نقش مهمی در حفظ و استمرار یک دموکراسی سالم ایفاء میکنند و در همان حال نقش آن در پاسخگو کردن حاکمان، حکمرانی مطلوب، و توسعه اقتصادی بدون شک نقشی اثرگذار است.
گزارش سالانه این مؤسسه مطالعاتی از سال ۱۹۸۰ پیوسته منتشر شده است و در آن آزادی مطبوعات چاپی و اینترنتی و نیز کار خبرنگاری در رسانههای صوتی و تصویری مورد بررسی قرار میگیرد.
بر طبق این گزارش، ایران در بین ۱۹ کشور خاورمیانه و شمال آفریقا، رتبه هفدهم را از حیث آزادی مطبوعات به خود اختصاص داده است.
ارزیابیهای این مؤسسه بر پایه بررسی حوادث و رویدادها در سه مقوله انجام میگیرد: محیط و فضای قانونی و حقوقی که رسانهها در آن کار میکنند و شکل برخورد با تولیدات آنان، نفوذ سیاسی بر گزارشگری خبر و دسترسی به اطلاعات، فشارهای اقتصادی بر محتوا و انتشار خبر.
در بعد حقوقی، تحلیلگران این مؤسسه قوانین و مقررّات اثرگذار بر رسانهها و میزان استفاده بخشهای دولتی و خصوصی از این ساز و کار برای محدود کردن تولیدات رسانهای را مورد ارزیابی قرار میدهند.
در بعد سیاسی، موضوعات متفاوتی از جمله فشار هیئت حاکمه و دیگر کنشگران سیاسی بر نحوه کار رسانهها، سانسور و خودسانسوری، توانایی خبرنگاران در پوشش رویدادها، تهدید و ارعاب فراقانونی و اعمال خشونت علیه روزنامهنگاران، مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد.
از جبنه اقتصادی موضوعات مورد ارزیابی و بررسی این موارد و موضوعات را در بر میگیرد: ساختار، شفافیت، نحوه تمرکز مالکیت رسانهها، هزینه تولید و انتشار، اثرگذاری هزینههای تبلیغاتی، میزان یارانه و رشوهدهی در محتوای تولیدی رسانه.
ارزیابی این موضوعات و رتبهبندی کشورها بر پایه میزان آزادی مطبوعات، نه تنها بازتابدهنده رفتارهای سیاسی و عمل هیئتهای حاکمه، بلکه منعکسکننده اثرگذاری کنشگران غیردولتی در عرصه سیاست و نیز رفتار و عکسالعمل مطبوعات در محدوده مورد بررسی است.
در گزارش امسال مؤسسه «فریدوم هاوس» (خانه آزادی) که عنوان «آزادی مطبوعات ۲۰۰۹» را بر خود دارد، وضعیت رسانهها در ۱۹۵ کشور و قلمرو سیاسی در سال ۲۰۰۸ میلادی مورد ارزیابی قرار گرفته است که بر پایه آن ۷۰ کشور (۳۶ درصد نمونهها) در مرتبه برخوردار از آزادی مطبوعات، ۶۱ کشور (۳۱ درصد نمونهها) در مرتبه برخوردار از آزادی محدود مطبوعات، و ۶۴ کشور(۳۳ درصد نمونهها) در مرتبه فقدان آزادی مطبوعات قرار میگیرند.
بر اساس یافتههای این مؤسسه منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا نسبت به گزارش سال پیشتر شاهد افول بیشتر آزادی مطبوعات بوده است.
اسرائیل که در سالهای پیش به عنوان تنها کشور این منطقه بود که در مرتبه برخورداری از آزادی مطبوعات قرار میگرفت، باتوجه به جنگ غزه و اعمال محدودیت از طرف اسرائیل برای ورود خبرنگاران داخلی و خارجی به باریکه غزه، و نیز تشدید خودسانسوری و گزارشگری جانبدارانه وقایع، به مرتبه برخورداری از آزادی محدود مطبوعات سقوط کرد.
دیگر مطبوعات و رسانههای کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، که دارای بدترین سابقه در سرکوب آزادی مطبوعات است، همچنان در طول سال گذشته میلادی به لحاظ برخورداری مطبوعات از آزادی سیر نزولی داشتند.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#23
Posted: 4 Nov 2012 10:10
امام خمینی :مطبوعات در نشر همهی حقایق و واقعیات آزادند؟؟؟؟؟؟
وضعیت آزادی مطبوعات در ایران
بدون ابزارهای قدرتمند مطبوعاتی و رسانهای که به نوعی کنترل کنندهٔ فعالیتهای جامعه هستند، یک کشور نمیتواند به حیات سالم خود ادامه دهد. پس از روی کار آمدن حکومتهای خودکامه و ایدئولوژیست که چنگال قدرتشان را در تنهٔ تمام قوانین فرو میبرند و از ایدئولوژی به عنوان ابزار و از مردم به عنوان برده برای بقای سیاسی خود استفاده میبرند، حیات مطبوعات و سلامت افشا اطلاعات نیز در خطر میافتد و میتوان گفت رسانهها در چنین حکومتهایی از اولین هدفهایی میباشند که حکومتها سعی در نابودی و یا سفارشی سازی آنها دارند.
در ایران نیز این سفارشی سازی در نبود احزاب آزاد و سازمانهای کنترل کننده به سرعت رنگی خشونت آمیز به خود گرفته و در دورههای مختلف تاریخی این کشور، ما شاهد تعطیلی روزنامهها و به زندان افکندن و کشته شدن روزنامه نگاران فعال و مدافعین حقوق بشر بودهایم. اینها در حالی است که در دو ماده از فصل سوم قانون مطبوعات ایران تصریح شدهاست که «در ایران مطبوعات حق دارند نظرات، انتقادهای سازنده، پیشنهادها، توضیحات مردم و مسولین را با رعایت موازین اسلامی و مصالح جامعه درج و به اطلاع عموم برسانند و همچنین هیچ مقام دولتی و غیردولتی حق ندارد برای چاپ مطلب و یا مقالهای درصدد اعمال فشار بر مطبوعات برآید و یا به سانسور و کنترل نشریات مبادرت ورزد» [۱]
شرط همیشگی رعایت موازین اسلامی و مصالح جامعه که بیشتر قوانین ایران را دو پهلو و مبهم کردهاست، در قانون مطبوعات نیز آمدهاست و از این طریق هر کدام از مسئولین میتوانند بنا به موهومیت این این گونه جملات هر گونه سوء استفاده را در لباس قانونی از تعبیر این قوانین ببرند.
براساس گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز در سال ۲۰۰۷ آزادی مطبوعات در ایران در ردهٔ ۱۶۶ از میان ۱۶۹ کشور قرار گرفتهاست. این گزارش همچنین دربارهٔ ایران که رده ۱۶۶ از میان ۱۶۹ کشور بررسی شده را دارد میگوید که روزنامهنگاران ایرانی «با برخورد بسیار تهاجمی حکومتگران که اجازه بیان هیچگونه انتقاد و یا خواست سیاسی و اجتماعی را نمیدهند، مواجهاند» [۲].
وصعیت مطبوعات در چهان
هر ساله، سازمان گزارشگران بدون مرز فهرستی را انتشار میدهند که کشورها را بر اساس میزان آزادی مطبوعات و رسانهها رده بندی میکن، این رده بندیها بر مبنای پاسخهای تحقیقاتی دریافتی از روزنامه نگاران عضو سازمان، متخصصان هر کدام از رشتههای مربوط، حقوق دانان و فعالین حقوق بشر میباشند.
این تحقیقات به پرسشگری در مورد حمله مستقیم به روزنامه نگاران و رسانهها بعلاوهٔ دیگر منابع غیر مستقیم برای فشار وارد کردن و محدود کردن رسانهای آزاد برای افشای خبرها و نشر اطلاعات میباشد، میپردازند.
البته سازمان باید مراقب این باشد که فهرستهای تهیه شده به میزان آزادی مطبوعات و رسانهها بپردازد، نه به کیفیت کارهای خبرنگاری در کشورها و مناطق مختلف.
کشورهایی که حداکثر آزادی مطبوعات را رعایت میکنند در سال ۲۰۰۳ شامل فنلاند، ایسلند، هلند و نروژ میباشند. صرف نظر از کشورهای اشاره شده در بالا، در سال ۲۰۰۴ نیز کشورهای دانمارک، ایرلند، اسلواکی، سوییس در صدر جدول قرار گرفتند که بهدنبال آنها نیوزیلند و لاتویا قرار گرفتند.
کشورهایی که حداقل آزادی مطبوعات را رعایت میکنند شامل کره شمالی، برمه، چین، ویتنام، نپال و ایران میباشند.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#24
Posted: 4 Nov 2012 10:31
امام خمینی : در جمهوری اسلامی کمونیستها نیز در بیان عقاید خود آزادند.؟؟؟؟؟
اعدام زندانیان سیاسی (تابستان ۱۳۶۷)
اعدام زندانیان سیاسی در تابستان ١٣۶٧ واقعهای بود که طی آن عده بسیاری از زندانیان سیاسی در زندانهای جمهوری اسلامی در ایران در ماههای مرداد و شهریور ١٣۶٧ اعدام شدند. به طور کلی جرم زندانیان همکاری با سازمانهای مخالف جمهوری اسلامی به خصوص سازمان مجاهدین خلق ایران و همچنین طیفهای مختلف گروههای چپ و کمونیست بود.[۱][۲] تعداد قربانیان این واقعه نزد مراجع مختلف متفاوت و بین ۲۵۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر است. بیشتر اعدامشدگان زندانهای تهران در گورهای ناشناس گورستان خاوران به خاک سپردهشدند.
واقعه سال ۱۳۶۰ شهر آمل که در منابع رسمی نظام جمهوری اسلامی و رسانههای داخلی، همچنین با عنوان حماسه مردم آمل یا حماسه اسلامی مردم آمل، از آن یاد شده[۱۲] و در منابع برخی گروههای اپوزیسیون جمهوری اسلامی به اختصار قیام آمل نامیده میشود، به مبارزه مسلحانه حدود صد نفر از گروهی مارکسیست-لنینیست-مائوئیست به نام اتحادیه کمونیستهای ایران (سربداران) علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در شهر و جنگلهای اطراف شهر آمل اشاره دارد. این مبارزه پس از ساعتها درگیری سرانجام در تاریخ ۶ بهمن با تمرکز قوای نیروهای سپاه پاسداران، پلیس و بسیجیان با سرکوبی آن پایان یافت.[۱۳] منابع جمهوری اسلامی ادعا میکنند که نیروهای مردمی[۱۴] در این درگیریها و خنثی نمودن آن نقشی فزاینده داشتهاند، حال آنکه به ادعای سربداران، تعدادی از مردم در این قیام به یاری آنان برخاستهاند[۱۵] و حکومت برای سرکوبی از انبوه نیروهای مسلح بهره جستهاست.[۱۶]
اتحادیه کمونیستهای ایران:
کشته
۱۰۲نفر مطابق اعلام جمهوری اسلامی ایران با محاسبه اعدامیها
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#25
Posted: 4 Nov 2012 10:51
امام خمینی : یکی از بنیانهای اسلام آزادی است... بنیاد دیگر اسلام اصل استقلال ملی است.
استقلال ملی بازیچه روسیه وچین برای بازی سیاسی با برگی بنام ایران
دو موضع متفاوت روسیه در مورد ایران، در کمتر از 24 ساعت! / همراهی چین و روسیه با قطعنامه پیشنهادی جدید علیه ایران
به گفتهی دیپلماتهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی، گروه موسوم به ۵+۱ پیشنویس قطعنامهی جدیدی علیه ایران تنظیم کرده است. نکته مهم آنجاست که کشورهای غربی موفق شدهاند چین و روسیه را در پروندهی هستهای ایران با خود همراه کنند.
نزدیک 15 سال است که متاسفانه روسیه با پیش کشیدن بهانه های مسخره و نخ نما ی به اصطلاح فنی و مالی از اتمام نیروگاه بوشهر و تحویل ان به ایران اسلامی طفره میرود و هر بار هم که غرب برهبری امریکا بنا به سیاستهای زورگویانه و تبیعض امیز و یک بام و دو هوا ی خود در منطقه قصد تحریم و یا صدور قطعنامه ضد ایرانی را داشته است ابتدا روسیه و در مرحله بعد چین وارد عمل شده و اول ادای حمایت از ایران را در می اورند و مستمرا عدم ضرورت تصویب قعطنامه
را اعلام می کنند ولی بعد از چانه زنیهای فشرده اشکار و پنهان با گرفتن امتیازات سیاسی و اقتصادی و امنیتی از غرب و بویژه از امریکا عملا و اشکارا با تغییر موضع 180 درجه ای مستقیما به قعطنامه ضد جمهوری اسلامی ایران رای مثبت می دهند و یا با عدم استفاده از حق وتوی خود به قعطنامه امکان تصویب و اجرا می دهند.
چین ، روسیه و اوباما ، برندگان تحریم ایران
عصرایران - تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران در کنار تحریم نفت، همزمان با شدت گرفتن مسئله پرونده هسته ای تهران و شرایط بازارهای انرژی ، یکی از اصلی ترین مباحث مورد گفت وگو در محافل بین المللی است.
اکنون بسیاری از کار شناسان سیاسی به این سوال می پردازند که برنده و بازنده این تحریم ها در واقع چه کسانی هستند؟ آیا تهران با توجه به مسائل داخلی اش بازنده اقتصادی این بازی است یا افزایش قیمت نفت در نهایت به ضرر خود اروپایی ها منجر می شود؟
در این میان عده ای بر این نکته تاکید می کنند که شاید نتوان بازنده این بازی را مشخص کرد اما برندگان این جدال از همان آغاز مشخص بودند: چین و روسیه.
بسیاری بر این باورند که چین از این تحریم ها بیشترین منفعت را می برد چرا که این احتمال وجود دارد که این کشور نفت خریداری شده را ، خودش به اتحادیه اروپا بفروشد.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 2554
#26
Posted: 4 Nov 2012 11:06
امام خمینی : حکومت اسلامی یک حکومت مبتنی بر عدل و دموکراسی است.؟؟؟؟؟
قرن نوزدهم از دموکراسی به معنای امروزی خبری نبود نزدیک به 36,6% (7/1 میلیارد )از جمعیت کره زمین توسط یک نوع حکومت یعنی پادشاهی اداره می شد و 30,2% مستعمره بودند. در سال 1950 / 31% (2,4 میلیارد نفر) دارای نظام دموکرات شدند .ایران نیز از آن جمله کشورهایی بود که با انقلاب مشروطیت به این قافله پیوست ولی با کودتای 1299 رضاخان متوقف شد . در نهبضت ملی کردن نفت به رهبری دکتر مصدق ضمن قطع دست دخالت خارجی کوشش شد تا به ارمان های مشروطیت جامه ی عمل بپوشانند که با کودتای 28 مرداد از این راه بازماند .
انقلاب سال 57 که از دیکتاتوری شاه به ستوه آمده بود نیز به چاه استبدادسیاه مذهبی سقوط کرد و ایران به دموکراسی و آزادی دست نیافت. اما از سال 1990 روند دموکراسی شدن در جهان شدت گرفت به نحوی که در 1997 از 191 کشور در جهان 117 کشور دارای رژیم دموکراتیک بوده اند.( آمار خانه آزادیhttp://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=1 Freedom House) (منظور از نظام دموکراتیک معنای حداقلی بنا به مفهوم سیاسی آن یعنی برقراربودن رقابت و مشارکت در انتخابات توسط گروه های سیاسی و برابری حقوقی مردم است که به این نظام ها حقانیت بخشیده باشد.(
اما اگر بتوان فهرستی اجمالی از موانع دموکراسی در ایران گردآورد شاید به شرح زیر باشد:
1- استبداد
2- حکومت دینی
3- درگیری های قومی
4- نیروی نظامی :
5- نبود آزادی مطبوعات و دیگر رسانه های همگانی
6- نبود آزادی گروه ها و احزاب سیاسی
7- نزاع دینی
8- درآمد نفت
9- نبود برابری زن و مرد
10- تاثیرات خارجی و شرایط بین المللی
کارشناسان برای برقراری دموکراسی پیش شرط هایی قایل شده اند از آن جمله پیش شرط اقتصادی که با غنی شدن مردم و بالا رفتن سطح در آمد و سوادآموزی و گسترش شهرنشینی و همه گیر شدن رسانه های همگانی برخورد نظریات گوناگون سیاسی را همراه دارد که منجر به دموکراسی می شود
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#27
Posted: 4 Nov 2012 11:42
8 - دولت اسلامی يک دولت دمکراتيک به معنای واقعی است. و اما من هيچ فعاليت در داخل دولت ندارم و به همين نحو که الآن هستم، وقتی دولت اسلامی تشکيل شود، نقش هدايت را دارم.
[/font]
این مورد که احتیاج به توضیح نداره امام با یکبازی سیاسی از قم به تهران امد و با اشاره هایی زیر وزبر سیاست ایران را به هم اورد
9 - اسلام یک دین مترقی و دموکراسی به معنای واقعی است.
با جستجو در "صحيفه امام" روشن مي شود حتي يك مورد واژه "جامعه مدني" در آن وجود ندارد؛ از "دموكراسي" هم 58 بار نام برده شده که غالباً در مقام مذمت بوده است. از مجموع گفتارها و نوشتارهاي امام(ره) استفاده مي شود، مهم ترين هدف ايشان تحقق حكومت اسلامي و آرمان هاي بلند اسلام بوده است، به طوري كه از آغاز مبارزه (1342) تا سال رحلت ایشان (1367)، بيش از 30 هزار بار از واژه "اسلام" و "اسلامي" استفاده كرده اند، ايشان درباره شهدا نيز مي فرمايند: «آنها براي اسلام كشته شده اند نه براي جمهوري»
در نظام ایران هیگونه باوری به دموکذاسی نیست و به هیچ عنوان حکومت به مردم ربطی ندارد
گول انتخابات را نخورید
بررسی روند انتخابات نشان میدهد که فیلترهایی بر سر راه انتخابات وجود دارد که هیچ صدای مخالفی از ان رد نخواهد شد
شورای نگهبان که به انتخاب رهبر مستند و مراقبت میکنند
هیچ انتخاباتب بدون تایید افراد کاندید از سوی شورای نگهبان انجام نمیشود و بسیار ساده انتخابات در انحصار چند نفر انسانهای مورد تایید رهبر هستند ودر واقع معنایی ندارد
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 97
#28
Posted: 4 Nov 2012 11:44
نظر من دوره خمینی و خامنه ای خیلی فرق کرده
امروزه اگر ما ضربه ای میخوریم از طرف خانه ملت است<این نظر منه>
ویرایش شده توسط: siavashbad
ارسالها: 2554
#29
Posted: 4 Nov 2012 11:48
siavashbad: نظر من دوره خمینی و خامنه ای خیلی فرق کرده
اره خیلی فرق داره
اون دوره وعده میدادند ونمیدونستیم عمل میشه یا نه
الان میدونیم که نه تنها عمل نشه بلکه برعکس شده
اون دوره شک داشتیم که چی میشه الان فهمیدیم و چه فایده که همه چیز اینقدر محکم شده که نتونیم تغییرش بدیم
مجلس . رییس جمهور . رییس قوه قضاییه .
همه توسط رهبر نصب میشن ما دوران شاهنشاهی داریم
شورای نگهبان چند نفر ادم مورد تایید رهبر رو تایید میکنه واجازه کاندیداتوری میده وحالا هرکدوم بیاد فرقی نداره
در این بین یکبارگول خاتمی رو خوردن که به قولهاشبه خامنه ای عمل نکرد ولی اینبار تا دیدن کروبی و موسوی دارن از خط خارج میدن سرشون رو کوبیدن به طاق
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ویرایش شده توسط: mohan1978
ارسالها: 189
#30
Posted: 7 Nov 2012 20:02
آخه ببينيد كشور چقدر خر تو خره كه ماشيناي خارجي لوكس رو با ارز دولتي وارد ميكنن
تازه يكي از همين خرا گفته بود ميزان اختلاس توي كشور نصف شده يكي نيست به اين يارو بگه آخه احمق تو رو چه حسابي و با چه مدرك و آمار و دليلي اين حرفو ميزني
اصفهان نصف جهان - فقط سپاهان