ارسالها: 2554
#41
Posted: 16 Nov 2012 00:36
VIDEO
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#42
Posted: 16 Nov 2012 00:45
هيشه اين جمله كه امام گفته آب و برق مجاني مي دهيم حالا چي شد؟؟ چرا نمي دن؟؟ براي خودم سوال بود حالا چه برسه به اينكه بخوام براي كسي پاسخشو بدم راستي يتش دنبالشم اين طوري كه امروز رفتم نرفته بودم فقط از چند نفري كه اون زمان ها رو درك كرده بودن ، پرسيدم كه اونا هم فقط خواستن توجيه كنن حرفاي امامو تا اينكه امروز رفتم دنبالشو اين مطلبو گير آوردم و برام خيلي جالب بود براي همين گفتم براي دوستاني كه هر چند وقت درميان سري به وبلاگم مي زنن بذارم تا اوناهم استفاده كنن. دولت موقت مهندس بازرگان برای بار اول لایحهی آب و برق مجانی را تصویب کرد و وعدهی آنرا هم به مردم داد و امام خمینی چند روز بعد، این وعدهی دولت موقت را تصحیح و تکمیل کردند قربونت کدوم دولت دولت موقت ۱۴ بهمن تازه قرار شد تشکیل بشه اپه کسی هم جرف زده در حالیکه منصب خود خوانده داشته که رهبر نباید اینقدر ساده اونو غنوان کنه اگه این روش خوبه الان دولت هم اشکال نداره اگه اماره غلط میده مثلا معاون عباس قلی میرزا میگه قراره در سال دیگه ادم بفرستیم فضا یا گوشت بشه کیلو ۱۰۰۰تومن بعد رییس جمهور میاد اعلامش میکنه و میگه تازه اینا اولشه و بعد هم که وعده ها حتما دروغ در میاد بگن عباسقلی خان مقصره ما فقط نقل قول کردیم دولت موقت به نقل از ویکی تشکیل دولت موقت پس از ورود سید روحالله خمینی در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ به ایران، او طی سخنانی در بهشت زهرا وعده تشکیل دولتی انقلابی را داد. او در نطق تاریخی خود گفت: من دولت تعيين میكنم، من توی دهن اين دولت میزنم. در شامگاه ۱۴ بهمن طی جلسهای که با حضور اعضای شورای انقلاب اسلامی در اقامتگاه آیتالله خمینی در دبستان علوی شماره ۲ برگزار شد مهدی بازرگان به عنوان نخست وزیر دولت موقت تعیین شد. حکم نخست وزیری بازرگان در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۵۷ مصادف با ۶ ربیعالاول ۱۳۹۹ ابلاغ شد و در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۵۷ ذر آمفی تاتر مدرسه علوی به او اعطا شد. در حکم نخست وزیری بازرگان آمده بود:
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#43
Posted: 16 Nov 2012 00:48
ابتدا به عبارت امام توجه کنید: «علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را میخواهیم مرفه کنیم. شما به معنویات احتیاج دارید، معنویات ما را اینها بردند. دلخوش نباشید که تنها مسکن میسازیم ، آب و برق را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم اتوبوس را برای طبقه مستمند مجانی میکنیم دلخوش به این مقدار نباشید معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدهیم. شما را به مقام انسانیت می رسانیم. اینها شما را منحط کردند؛ این قدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است.» همان طوری که اشاره شد این سخنرانی مربوط است به روز شنبه دوازدهم اسفند ۱۳۵۷. از این عبارات مشخص می شود که حتما شخصی غیر از امام این دلخوشی مادی را برای مردم به وجود آورده است! با مرور اخبار روزهای قبل از سخنرانی امام، این شخص نامعلوم و این حقیقت پنهان مشخص می شود. کیهان ۸ اسفند ۱۳۵۷ / سخنگوی دولت : «برای کم در آمدها؛ آب و برق مجانی می شود!» سخنگوی دولت کسی نیست جز آقای عباس امیرانتظام! به عبارت دیگر لایحه ی آب و برق مجانی را اولین بار دولت موقت مهندس بازرگان تصویب کرد و وعده ی آنرا هم به مردم داد و امام خمینی چند روز بعد، این وعده ی دولت موقت را تصحیح و تکمیل کردند! کدوم دولت موقت تازه این امیر انتظام این حرفو از رو ی کتاب تحربر و حکومت اسلامی خمینی گفته
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#44
Posted: 16 Nov 2012 00:51
آقای احمدی نژاد تا کی وعده و وعید ! البته دولتی که نمی تواند مشکل کنترل قیمت اجناس را پیدا کند ، به نظر شما می تواند بحران بزرگی مانند بیکاری را حل کند ؟ آقا احمدی نژاد تا کی وعده و وعید! به گزارش شریان نیوز ، اعتماد به نفس و همت برخی انسان ها ، ما را به حیرت وا می دارد ، گاهی اوقات آنها در بدترین شرایط اقتصادی و اجتماعی تصمیماتی می گیرند که هر چند شاید دیر نتیجه دهد اما آنها را به هدفشان می رساند. نرخ بیکاری در بسیاری از استانهای کشور همچنان دو رقمی است و وعدههای دولت در مورد اشتغالزایی و تک نرخی شدن میزان بیکاری هنوز محقق نشده است و با این وعده های تو خالی دیگر مردم به دولت هیچ اطمیبنانی نخواهند کرد . به طور قطع اگر دولت اعتبارات کافی و مناسبی را به بخشهای تولیدی مانند بخش صنعت و بخش کشاورزی تزریق کند، نرخ بیکاری کاهش محسوسی خواهد داشت. اغلب نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وضعیت بیکاری در حوزههای انتخابیه خود ناراضی هستند و منتظر اقدام عاجل دولت و مسئولان ذیربط برای حل این مشکل اساسی هستند. نگاهی به وضعیت خانوادهها و جامعه نشان میدهد که میزان اعتیاد به مواد مخدر و بروز طلاق در میان افراد دارای شغل مناسب و رفاه کمتر از افراد بیکار و فاقد رفاه اجتماعی است و یکی از عوامل مهم اعتیاد بی کاری می باشد. متاسفانه در حال حاضر خیل عظیمی از جوانان کشورمان بیکارند و هر جوانی هم که بیکار باشد پدر و مادر و خانواده اش به شدت تحت تاثیر بیکاری او قرار می گیرند و اگرر در زمان جوانی برای آنها اشتغال زایی نشود آنها دچار فسادی اخلاقی و ... می شوند و مجرب رخ دادن به اتقاق های بد برای جامعه می شود. متاسفانه کارنامه دولت در حوزه اقتصاد قابل قبول و دفاع نیست کشور ما با درآمد 16 میلیارد دلاری بحران بیکاری، تورم و ضعف داشته اسست و امروز با درآمد 120 میلیارد دلاری هم مشکلات بیکاری تورم و گرانی داریم. ای کاش، دولت پیش از پایان عمرش، پاسخی حداقل به افکار عمومی درباره این وعدههای عملی نشده، میداد . به طور نمونه به چند اظهار نظر محمود احمدینژاد درباره بحران بیکاری و وعدههای اعلام شده برای رفع آن توجه کنید: ظرف دو سه سال مشکل بیکاری را از این کشور ریشه کن میکنیم. پنجشنبه 22 تیر 1385 نباید نرخ بیکاری به صفر نزدیک شود و در کشور این ظرفیت وجود دارد که ظرف یک سال، 2.5 میلیون شغل ایجاد کنیم. یکشنبه 23 مرداد 1390 در پایان سال 1391 مشکل بیکاری از سرزمین ایران ریشه کن میشود. پنجشنبه 24 شهریور 1390 دولت مصمم است در سالجاری 5/2 میلیون شغل ایجاد کند و با ایجاد همین میزان شغل در سال آینده نیز مشکل بیکاری در کشور را ریشهکن نماید. پنجشنبه 3 آذر 1390 جشن ریشهکن کردن بیکاری را بر پا خواهیم کرد. چهارشنبه 23 فروردین 1391 البته دولتی که نمی تواند مشکل کنترل قیمت اجناس را پیدا کند ، به نظر شما می تواند بحران بزرگی مانند بیکاری را حل کند ؟ آقای احمدی نژاد تا کی قصد وعده و وعید دادن تو خالی به مردم را دارید ؟
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#45
Posted: 16 Nov 2012 00:53
بی اعتمادی جامعه نتیجه دروغ مسئولان است یک عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)با اشاره به اینکه اولین اثر دروغ مقامات این است که بالاخره دروغ آنها آشکار میشود و بعد سعی میکند دروغش را بپوشاند یا تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد که این توجیه خود بدتر از خود دروغ است، گفت: بی اعتمادی نتیجه دروغ مقامات و مسئولان است. آفتاب: دکتر محمد فنایی اشکوری درمورد زشتی دروغ به خبرنگار مهر گفت: عالم و عامی میداند که دروغگویی از مذمومترین صفات و اخلاق انسانی است و در همه ادیان و بالاخص در دین اسلام از گناهان بزرگ به شمار میرود. آیات و روایات زیادی درمورد زشتی دروغ و وعده عذاب دروغگویان در اسلام آمده است. در این باره اجماع بشری وجود دارد و نیاز به دلیل و برهان ندارد. وی درمورد دروغ در سیاست هم تصریح کرد: در بین مردم رایج است که سیاستمداران دروغگو هستند و اصلاً سیاست بدون دروغ پیش نمیرود. ولی به لحاظ دینی و فطری دروغگویی قبحش اختصاص به صنف و گروه خاصی ندارد و برای همه زشت و قبیح است. به خصوص مقامات سیاسی چرا که دروغگویی آنها آثار و تبعات بیشتری در جامعه دارد. عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: هرچه موقعیت فردی بالاتر باشد کار غیراخلاقی او قبیحتر خواهد بود. اگر هدف از سیاست به قدرت رسیدن و حفظ قدرت باشد سیاستمدار به هر عملی متوسل میشود تا به آن برسد یعی هدف وسیله را توجیه میکند. بنابراین دروغ میگوید زیرا اگر راستش را بگوید رأی نمیآورد یا انتخاب نمیشود. این محقق و پژوهشگر حوزه فلسفه اسلامی اظهارداشت: کسی که هدفش خدمت به بشریت باشد برای او قدرت مطلوبیت ذاتی ندارد و هیچ وقت از مسائل نامشروع برای خدمت به جامعه استفاده نخواهد کرد. زیرا منافعی از دروغ گفتن به مردم نمیرسد. انجام وظیفه با دروغگویی در تعارض است. برای انجام وظیفه مجاز به دروغگویی نیستیم. فنایی درمورد آثار و نتایج دروغ مقامات سیاسی هم یادآورشد: اولین اثر دروغ مقامات این است که بالاخره دروغ آنها آشکار میشود و بعد سعی میکند دروغش را بپوشاند یا تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد که این توجیه خود بدتر از خود دروغ است. بی اعتمادی نتیجه دیگر دروغ است. از بین رفتن قبح دروغ اثر دیگر دروغگویی است. نکته مهم دیگر این است که شخصی که به دروغ بر مسند تکیه زده یا باقی مانده است جای کسانی شایستهتر از خود است را گرفته است. درواقع شایستگان را محروم میگذارد. به گزارش مهر،وی درپایان تصریح کرد: اینها علاوه بر صدمات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی دروغ است. البته نگفتن همه حقایق در جایی که اختلال به وجود میآورد جایز است. برای مثال اگر گفتن چیزی باعث گرانی شود نگفتنش بهتر است. این غیر از دروغگویی است.
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#50
Posted: 6 Oct 2013 08:25
خاتمی هم گفت که دین و خرافات در گوشت و پوست این مردم رفته و تا وقتی بیرون نیاد ایجاد دموکراسی تو ایران غیر ممکنه مردمی که جدای عقل به اخوند به عنوان نماینده خدا نگاه میکنن هیچ وقت یادم نمیره تو تلویزیون در مصاحبه های اول انقلاب و وقت رای گیری به نظام پیرزنه ساده دل روستایی گفت به جمهوری اسلامی آقای خمینی رای میدیم اگر خمینی میخواست میتونست سوار بر اون احساسات هر حکومتی رو به کرسی بشونه مدتی که از انقلاب گذشت و مردم کم کم از موج احساسات پیاده شدند البته کمی از مردم روشنفکر تازه داشتن میفهمیدن چه کلاهی رفته یسرشون که جنگ شروع شد و باز طغیان هیجان و احساسات خمینی دید این بهترین راه شارژ این مردم از لحاظ هیجان و احساسه واسه همین هرگز دوست نداشت جنگ تموم بشه و میگفت جنگ برای ما نعمت بوئ اخه کدوم انسانی جنگ رو نعمت میدونه ولی راست میگفت جنگ تمام اشکالات دنیایی و عقبایی انقلاب و ایده های نظام رو پ شت خودش پنهون کرد بعد جنگ هم سالها بازسازی رو عامل عقب موندگی میدونستند تا وقتی چاره ای نبود جر اومئن خاتمی اما اون رو هم ویترین کردن و دست و پاش رو بستن از قتلهای زنجیره ای تا کوی دانشگاه دوران احمدی نژاد نهایت قولهای همفکران امام بود دولتی که با مجلس هماهنگ بود و همه حتی رهبر در خدمت دولت و دولتی که قرار بود رفاه و مساوات بیاورد تبدیل شد به بزرگترین شکست انقلاب و امروز بعد از خروج تفکرات اونها امیدواریم اعتدال باز گردد که همه چیز در گرو اعتدال است اگر کارشکنی نکنند گرچه امیدی به اینها نیست اما باز هم انتخاب بین بد و بدتر است برای مردم ما تا روزی که ازادی جایگزین شود
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"