انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 277 از 338:  « پیشین  1  ...  276  277  278  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
     
  
مرد

 
💢طرح صلح کوروش، آشتی مردم ایران و اسرائیل؛

سفر هیئتی از آمریکاییان ایرانی‌تبار به همراه چهار چهره از مقامات دولت پیشین آمریکا به اسرائیل برای طرح صلح کوروش
گزارشی از مهدی جدی‌نیا
     
  
مرد

 
💢طرح صلح کوروش، آشتی مردم ایران و اسرائیل؛

سفر هیئتی از آمریکاییان ایرانی‌تبار به همراه چهار چهره از مقامات دولت پیشین آمریکا به اسرائیل برای طرح صلح کوروش
گزارشی از مهدی جدی‌نیا
     
  
مرد

 
💢عباس باقرپور - سفير ايران در اتريش در توييتى نوشت:

با پیگیری های انجام شده؛ از امروز، شنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰؛ هواپیمایی اتریش (OS) پروازهای مستقیم خود در مسیر وین ـ تهران - وین را از سر گرفت. در حال حاضر این پروازها چهار روز در هفته انجام می شود.

هواپیمایی ایران-ایر نیز روزهای شنبه و چهارشنبه در مسیر تهران - وین - تهران پرواز دارد
     
  
مرد

 
💢ترکیه در آستانه اتمام ساخت دیوارهای امنیتی جدیدی است که صدها کیلومتر از مرز‌های این کشور با ایران و سوریه را پوشش می‌دهند.

به همین ترتیب یونان هم کار ساخت دیوارهای امنیتی با فناوری‌ پیشرفته در مرز زمینی خود با ترکیه را به پایان رسانده است.

ساخت چنین دیوارهایی از موضع سخت‌گیرانه‌تر هر دوی این کشورها حکایت دارد، آن هم در حالی که طی سال‌های اخیر میلیون‌ها مهاجر کوشیده‌اند با عبور از این مرزها خود را به اروپا برسانند.

اما این اقدام ترکیه، همزمان با عملیات نظامی برون مرزی‌اش علیه شبه‌نظامیان کرد نشان می‌دهد این کشور در سیاست منطقه‌ای خود رویکردی ستیزه‌جویانه در پیش گرفته که امنیت را در اولویت قرار می‌دهد.
     
  
مرد

 
‍ 💢۱۰ مهاجر افغان در مرز با ایران کشته شدند

این وزارت پس از دریافت اطلاعات از مرز با ایران گفت: «بر اساس گزارش ها ۶ نفر از این قربانیان در اثر تصادف خودرو در استان سیستان بلوچستان کشته شدند. یک نفر در نتیجه تیر اندازی دزدان مسلح به خودرو حامل مهاجران، یک نفر در اثر گرمی هوا و دو تن آنها پس از افتادن در چاهی جانشان را از دست دادند. هشت تن دیگر نیز در این حوادث زخمی شدند.

این منبع زمان دقیق وقایع را اعلام نکرده است.

بر اساس گزارش های وزارت امور مهاجران و عودت گنندگان از اوایل سال جاری به این‌سو در حدود ۱۰۰ مهاجر افغان در مرز با ایران کشته و زخمی شدند.

ایران یکی از مسیرهای ترانزیتی برای پناهجویان افغان است که برخی از جوانان افغان تلاش می کنند خود را از ایران به ترکیه و سپس به کشورهای اروپایی به گونه غیر قانونی برسانند.

از سوی دیگر، نگرانی ها در مورد موج جدید مهاجرت از افغانستان با افزایش اخیر ناامنی ها و عقب نشینی نیروهای خارجی افزایش یافته است.
#مهاجرین_افغان

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
💢چند ایرانی تیرماه به ارمنستان سفر کردند

‌سخنگوی گمرک:
از ابتدای تیر سال جاری تا پایان روز گذشته، ۱۴ هزار و چهار نفر به ارمنستان سفر کردند که ۱۰ هزار و ۹۳ نفر آنان از مرز زمینی "نوردوز" در استان آذربایجان شرقی به سمت این کشور مسافرت کردند.
     
  
مرد

 
‍ 💢چرا ترکیه در مرز خود با ایران و سوریه دیوار کشیده؟

ترکیه در آستانه اتمام ساخت دیوارهای امنیتی جدیدی است که صدها کیلومتر از مرز‌های این کشور با ایران و سوریه را پوشش می‌دهند. به همین منوال یونان هم کار ساخت دیوارهای امنیتی با فناوری‌ پیشرفته در مرز زمینی خود با ترکیه را به پایان رسانده است.

ساخت چنین دیوارهایی از موضع سخت‌گیرانه‌تر هر دوی این کشورها حکایت دارد، آن هم در حالی که طی سال‌های اخیر میلیون‌ها مهاجر کوشیده‌اند با عبور از این مرزها خود را به اروپا برسانند.

اما این اقدام ترکیه، همزمان با عملیات نظامی برون مرزی‌اش علیه شبه نظامیان کرد نشان می‌دهد این کشور در سیاست منطقه‌ای خود رویکردی ستیزه‌جویانه در پیش گرفته که امنیت را در اولویت قرار می‌دهد.

طبق گزارش‌ها ساخت این دیوار مرزی از ژانویه ۲۰۱۶ آغاز شد. به گفته مسئولان هدف از احداث این دیوار تقویت امنیت، مبارزه با قاچاق و کاهش مهاجرت غیرقانونی بوده است.

به گزارش روزنامه پرتیراژ صباح که از حامیان دولت است، در ساخت این دیوار بلوک‌های سیمانی به عرض ۲ متر و ارتفاع سه متر به کار رفته و روی آن سیم خاردار نصب شده است. بنابر گزارش‌ها در طول این دیوار چندین برج دیده‌بانی هم قرار دارد که به فواصل ۳۰۰ متری از هم ساخته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری دولتی آناتولی،‌ این دیوار به "سیستم‌های نظارتی نمای نزدیک، دوربین‌های حرارتی، رادارهای نظارت زمینی، سیستم‌های تسلیحاتی کنترل از راه دور، مراکز فرماندهی و کنترل، سیستم‌های تصویربرداری خطی و حس‌گرهای لرزه‌ای و صوتی" مجهز است.

علاوه بر این پروژه ترکیه برای ساخت دیوار مرزی با با ایران هم رو به اتمام است؛ دیواری که بیش از ۲۰۰ کیلومتر از مرز مشترک ۵۶۰ کیلومتری‌ این دو کشور را در برمی‌گیرد.

چرا الان؟
در سال‌های اول جنگ داخلی سوریه، ترکیه سیاست مرز‌های باز را در پیش گرفت که به میلیون‌ها شهروند سوری اجازه داد با عبور از مرز ترکیه وارد خاک این کشور شوند.
بنابر آمار سازمان ملل متحد در حال حاضر بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار شهروند سوری از جنگ داخلی به ترکیه پناه برده‌اند و این کشور بیشترین میزان جمعیت پناهجو را در خود جای داده است.

موج جدید مهاجران
ترکیه در حالی برای ساخت دیوارهای مرزی تلاش می‌کند که همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و پیشروی طالبان در این کشور، گزارش‌ها از هجوم روزانه صدها پناهجوی افغان از طریق ایران به سوی مرزهای ترکیه خبر می‌دهند.
کوراباتیر می‌گوید تحولات افغانستان می‌تواند به "افزایش تلاش‌ها برای عبور از مرز" منجر شود.
هشتگ "مرزها را ببندید" که روز ۱۲ ژوئیه به دنبال انتشار گزارش‌ها در رابطه با هجوم مهاجران افغان به سوی ترکیه به شکل گسترده در شبکه‌های اجتماعی رواج یافت، احتمالا نشان‌دهنده حمایت عمومی از تلاش‌های دولت است.

اما اسماعیل چاتاکلی، معاون وزیر کشور ترکیه ضمن تاکید بر پروژه ساخت دیوار امنیتی در مرز با ایران، این گزارش‌ها را تکذیب کرد.

چاتاکلی گفت تا زمان اتمام ساخت دیوارهای مرزی، آنکارا برای مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از تمامی روش‌ها از جمله بکارگیری نیروهای ویژه استفاده خواهد کرد.. با این تفاسیر موضع سخت‌گیرانه ترکیه نسبت به مساله امنیت و مهاجرت احتمالا در سال‌های آینده هم ادامه خواهد داشت.
     
  
مرد

 
‍ ‍ ‍ 💢میزان مهاجران ایرانی به عدد نزدیک به ۷ میلیون نفر یعنی ۱۴۰ برابر رسیده است.

۱. مرداد ۱۳۴۴ نتایج بررسی مهاجرت که توسط سازمان ملل انجام شده بود، ایران را از لحاظ مهاجرت اتباع به کشورهای دیگر در ردیف پنج کشور آخر جدول نشان می‌داد (نزدیک به صفر).

۲. این بررسی ده سال بعد در سال ۱۳۵۴ نیز مجددا انتشار یافت که تغییری در رتبه ایران نشان نمی‌داد و مهاجرت ایرانیان نزدیک به صفر بوده است.

۳. از این آمار‌ها چنین برمی آید که ایرانیان تمایلی به مهاجرت به کشورهای دیگر نداشتند.

۴. اما این ارقام به شکل ناباورانه‌ای تغییر کرده است. ایران دیگر در رتبه انتهای جدول نیست و برعکس به صدر جدول رسیده است. ایرانیان سومین مردمان در جهان هستند که به دنبال مهاجرت هستند.

۵. در بین اتباع کشورهای مختلف، ایرانی‌ها بیشتر متقاضی برای مهاجرت به استرالیا را دارند که سالانه د‌ها نفر نیز جان خود را در این راه از دست می‌دهند.

۶. شمار جمعیت ایران ۲ برابر شده، اما میزان مهاجران ایرانی به عدد نزدیک به ۷ میلیون نفر یعنی ۱۴۰ برابر رسیده است.

۷. در این بین حجم خروج نخبگان از کشور نیز قابل تامل است. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول، ایران از نظر فرار مغز‌ها در بین ۹۱ کشور جهان مقام اول را از آن خود کرده ‌است.

۸. سالانه تا ۱۸۰ هزار نفر با تحصیلات عالیه از ایران مهاجرت می‌کنند.

۹. بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد، ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترین‌های آزمون سراسری از سال ۸۲ تا ۸۶ به خارج مهاجرت کرده‌اند.

۱۰. همچنین هفته نامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نوشت است، ۹۰ نفر از ۱۲۵ دانش آموزی که در سه سال گذشته در المپیادهای جهانی رتبه کسب کرده‌اند، هم اکنون در دانشگاه‌های آمریکا تحصیل می‌کنند.

۱۱. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول هم اکنون بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی در آمریکا هستند. طبق آمار رسمی اداره گذرنامه، در سال ۸۷ روزانه ۱۵ کار‌شناس ارشد، ۴ دکترا و سالانه ۵۴۷۵ نفر لیسانس از کشور مهاجرت کردند.

۱۲. در سال ۱۳۹۱ حدود ۱۵۰ هزار دانشجو تقاضای خروج از کشور را کرده‌اند که بیشترشان دانشجوی دوره دکترا بودند. همچنین ۶۴ درصد دانش‌آموزان ایرانی مدال‌آور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران مهاجرت کرده‌اند.

۱۳. حمید گورایی رئیس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی نیز هشدار داد که دانشمندان رشته سلول‌های بنیادین ایران هر روز بیشتر از گذشته جذب دیگر نقاط جهان می‌شوند.

۱۴. عباس میلانی مشاور اقتصادی اتحادیه اروپا می‌گوید، فرار مغز‌ها در چند سال اخیر ۳۰۰ برابر جنگ ایران و عراق به اقتصاد ایران صدمه زده است.
     
  
مرد

 
💢چرا دختران ورزشکار مهاجرت می‌کنند؟

فائزه هاشمی پاسخ داد.

باور نداشتن جدی مسئولین به ورزش حرفه‌ای دختران، کمبود امکانات و مسائل مالی، نبود اسپانسر و نگاه مردانه‌ی مدیران از دلایل مهاجرت زنان ورزشکار است.

فائزه هاشمی که نقش اثرگذاری در پیش‌برد ورزش زنان داشته است درباره‌ی آثار و پیامدهای مهاجرت زنان ورزشکار گفت: این مسئله چندین بُعد دارد، یکی برای ورزشکاری است که می‌رود و دوم عواقبی است که از رفتن او در ایران می‌ماند و سوم دلایل مهاجرت ورزشکاران، چه دختران چه پسران، که البته مورد با مورد فرق دارد.

اول به برخی مشکلات و دلایل این تصمیم گیری که احتمالاً تصمیم سختی است اشاره می‌کنم: امکانات مادی ضعیف و تبعیض آمیز دختران نسبت به پسران؛ امکاناتی که برای پسران وجود دارد در اختیار دختران نیست. یعنی برای دختران نسبت به پسران خیلی کمتر هزینه می‌کنند. بودجه، اردوها، مربی خارجی و امکاناتی که برای پیشرفت خوب دختران ما نیاز است در اختیارشان قرار نمی‌گیرد.
     
  
صفحه  صفحه 277 از 338:  « پیشین  1  ...  276  277  278  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA