انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 295 از 338:  « پیشین  1  ...  294  295  296  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ ‍ 💢مهاجرت؛ آینه‌ی تمام‌ نمای نظام حکمرانی

محمدامین مولا، پژوهشگر رصدخانه مهاجرت ایران

كيفيت نظام حكمراني بي شك يكي از مهم‌ترين مولفه‌هايي است كه خود را در پديده مهاجرت نشان مي‌دهد. در واقع هيچ پديده‌اي مثل مهاجرت نمي‌تواند منعكس كننده كيفيت نظام حكمراني در يك كشور باشد. كشور ايران طي دهه گذشته با مشكلات عديده‌اي روبرو بوده كه هر كدام از اين مشكلات به تنهايي مي‌تواند يك كشور را دچار فروپاشي نمايد.

فقر، تورم، خشكسالي و كم آبي، آلودگي هوا و نارضايتي‌هاي اقتصادي، سياسي و اجتماعي از جمله مشكلاتي هستند كه كشور ايران طي يك دهه گذشته بيشتر از گذشته با آن‌ها دست و پنجه نرم كرده است و هر كدام از اين مشكلات موجب شكل‌گيري موج‌هاي مهاجرتي از كشور ايران به سمت كشورهاي ديگر شده است.

به عبارت ديگر واكنش جامعه ايران به مشكلات مطروحه در بازه‌هاي زماني مختلف به نوعي خود را در پديده مهاجرت نشان داده است و اين امر موجب از دست رفتن بخشي از سرمايه‌هاي انساني كشور در سطوح مهارتي مختلف شده است.

بي شك كاهش كيفيت حكمراني و نااميدي از اصلاح امور موجب تشديد موج‌هاي مهاجرتي در قالب كانال‌هاي مهاجرتي مختلف مي‌شود و كيفيت حكمراني نمي‌توان اميد چنداني براي حفظ سرمايه‌هاي انساني كشور داشت و تشديد شرايط مي‌تواند جامعه ايران را وارد مرحله غير قابل كنترل‌تري در مهاجرت نمايد.

در آخر بايد گفت كه شكل‌گيري يا تشديد مهاجرت در ميان گروه‌هاي اجتماعي مختلف همگي نشانه‌اي از نارضايتي اقشار مختلف مردم از ابعاد اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي نظام حكمراني كشور است

و بي‌توجهي به ريشه‌هاي شكل گيري اين نارضايتي‌ها در گروه‌هاي اجتماعي مختلف مي‌توانند در آينده‌ي نه چندان دوري به عنوان پيشران‌هاي قوي مهاجرت از كشور شکل دهد.
     
  
مرد

 
💢استقبال از مسافران آنهم به‌دور از محدودیت‌های کرونایی در فرودگاه لندن

مسافران واکسینه‌ شده‌ای که روز دوشنبه از ایالات متحده آمریکا و اروپا وارد فرودگاه هیتروی لندن شدند، پس از ماه‌ها توانستند بدون محدودیتی، اعضای خانواده و نزدیکان خود را در آغوش بگیرند.

قرنطینهٔ سختی که بیش از یکسال در بریتانیا برقرار بود، مسافران را نیز در بدو ورودشان به این کشور شامل می‌شد. این مقررات روز دوشنبه با تصیم دولت سبک‌تر شد و اکنون کسانی که واکسن مورد تأیید اروپا یا آمریکا را زده باشند، می‌توانند بدون ماندن در قرنطینۀ ۱۰ روزه، خانواده‌های خود را ببینند.
     
  
مرد

 
💢کنترل مرز بین ترکیه و یونان توسط کشتی هوایی فرانتکس برای جلوگیری از عبور پناهجویان

آژانس حفاظت از مرز های اتحادیه اروپا "فرانتکس" از روز جمعه به این طرف از یک کشتی هوایی به منظور کنترل مرزی بین یونان و ترکیه استفاده می کند. قرار است با این کشتی هوایی، جلو ورود مهاجران غیرقانونی به یونان گرفته شود.

کشتی هوایی آژانس نظارت از مرز های اتحادیه اروپا، با دوربین های حرارتی و دیگر دستگاه های نظارتی مجهز شده است.

ماموریت این کشتی هوایی در فضای رودخانه مرزی اوروس با همکاری مقامات امنیتی یونان صورت می گیرد. اطلاعاتی را که این کشتی هوایی جمع آوری می کند، همزمان با آژانس نظارت از مرز های اتحادیه اروپا "فرانتکس" و مقامات یونانی شریک می سازد.
#گیم_ترکیه_یونان

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
💢حرکتی عجیب و غیرمنتظره از اداره مهاجرت دانمارک برای کنترل سفر خارجی تبارانی که با استفاده از مدارک هویت دیگری یواشکی اقدام به سفر میکنند

امضای تعهدنامه توسط مهاجران برای صدور پاسپورت و مجوز سفر حرکتی عجیب و غیرمنتظره از اداره مهاجرت دانمارک برای کنترل سفر خارجی تبارانی که با استفاده از مدارک هویت دیگری یواشکی اقدام به سفر میکنند.

اداره امور مهاجران حین درخواست صدور یا تمدید پاسپورت شهروندی دانمارک یا پاسپورت آبی و خاکستری متنی را در اختیار مهاجران در دانمارک قرار میدهد که امضای آن اجباری است ، وگرنه شهروند نمیتواند پاسپورت یا مدارک سفر جدید دریافت کند.

طبق این متن شهروند مهاجر بایستی اقرار و اعتراف ( قسم نامه ) به نداشتن مدرک شهروندی یا پاسپورت معتبر دیگری به غیر از مدارک متعلق به کشور دانمارک نماید و برگه را امضا و به اداره امور مهاجران ارسال کند.

در صورت دادن اطلاعات نادرست شخص میتواند طبق ماده ۱۶۱ قانون مجازات ، بند ۴۰ قانون وزارت امور خارجه به جریمه نقدی با حداکثر ۲ سال زندان محکوم شود.
     
  
مرد

 
💢ایران و یونان در فهرست جدید هشدارهای مسافرتی آمریکا قرار گرفتند

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC)، با انتشار فهرست جدیدی به عنوان کشورهای پرخطر به لحاظ شیوع نوع جدید ویروس کرونا برای مسافرت به شهروندان خود هشدار داد که از سفر به این کشورها خودداری کنند.

در این فهرست، 16 کشور و جزیره از جمله آندورا، یونان، ایران، ایرلند، قزاقستان، لیبی، مالت، لسوتو و کوراسائو، جبل الطارق، گوادلوپ، جزیره من، مارتینیک، سن بارتلمی، جزایر ویرجین ایالات متحده و جزایر سن مارتن قرار دارند.

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا با اشاره به اینکه سفر به این کشورها و جزایر به دلیل تعداد بالای موارد ابتلا به کووید-19 خطرناک است، هشدار داد که از سفر به این کشورها خودداری کنید.
     
  
مرد

 
💢آمریکا پناهندگان بیشتری از افغانستان می‌پذیرد

آمریکا تصمیم دارد به شمار بیشتری از افغان‌هایی که در زمان حضور نظامی آمریکا در افغانستان در خدمت آمریکا بوده‌اند، پناهندگی بدهد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفته است: «آن‌ها به ما کمک کرده‌اند و اکنون ما به آن‌ها کمک خواهیم کرد.»

موضوع بر سر پذیرش آن دسته از شهروندان افغانستان است که گرچه با نیروهای آمریکا در آن کشور همکاری داشته‌اند، اما میزان زمان خدمت‌شان برای صدور روادید ویژه کفایت نمی‌کند.
     
  
مرد

 
💢نامه وزیر مهاجرت و پناهندگی به کمیسیون اروپا و Frontex در مورد کشتی غرق شده در 30 ژوئیه 2021 در نزدیکی لسوس

نوتیس میتاراکیس:

"در غرق شدن قایق 30 ژوئیه ، قایق بادی سفر خود را به صورت غیرقانونی در سواحل ترکیه آغاز کرد. گارد ساحلی ترکیه او را دید ، به او نزدیک شد اما به او اجازه داد به راه خود ادامه دهد و به طور غیرقانونی وارد آبهای سرزمینی اتحادیه اروپا شود. او برداشته شد. "

نامه نایب رئیس کمیسیون اروپا مارگاریتس شایناس ، کمیساریای امور داخلی یلوا یوهانسون و محله و توسعه آقای اولیور ورهلی و رئیس Frontex آقای فابریس لگری در مورد کشتی غرق شده مهاجرت و پناهندگی 30 ژوئیه.

آقای میتاراکیس به مقامات اروپایی اطلاع می دهد که قایق بادی که 13 تبعه کشورهای سوم را منتقل می کرد ، در ساعات اولیه صبح 30 ژوئیه 2021 در آبهای ترکیه ، بین لسوس و سواحل ترکیه واژگون شد.

با توجه به شهادت های جمع آوری شده توسط گارد ساحلی یونان و پلیس یونان ، وزیر مهاجرت و پناهندگی در نامه خود ادامه می دهد ، واضح است که قایق بادی که از سواحل ترکیه به نام آلتینوا حرکت کرده است ، توسط گارد ساحلی ترکیه در حدود 03:50 او نه تنها سعی نکرد او را متوقف کند یا مسیرش را تغییر دهد ، بلکه به او اجازه داد ادامه دهد و سرانجام به طور غیرقانونی وارد آبهای اتحادیه اروپا شود.

علاوه بر این ، آقای میتاراکیس خاطرنشان می کند: "هنگامی که گارد ساحلی ترکیه به قایق بادی نزدیک شد ، آب آرام بود" و طبق همان شهادت ها ، "گارد ساحلی ترکیه در نزدیکی قایق مانور داد ، که باعث موج خوردن شد و منجر به برگشت آن شد".

با وجود مشارکت آشکار خود در برگشت قایق بادی ، مقامات ترکیه نه تنها بلافاصله افراد در خطر را جستجو و نجات ندادند ، بلکه صحنه را ترک کردند.

مردان گارد ساحلی یونان با جایگزینی همکاران ترک خود و در مقابل بی تحرکی آنها ، وزیر مهاجرت و پناهندگی در نامه خود توضیح داده است ، برای نجات و نجات یک مایلی دریایی در آبهای ترکیه آمده و 10 نفر را نجات دادند. این 9 نفر در آبهای ترکیه نجات یافتند و یک نفر که دور از صحنه شنا کرده بود ، در آبهای یونان نجات یافت. متأسفانه ، بر اساس شهادت ها ، سه نفر مفقود شده اند ، میتاراکیس می گوید.

در این حادثه ، "بی مسئولیتی ترکیه مستقیماً با وظیفه حفاظت از زندگی در دریا و نجات افراد در معرض خطر در دریا در تعارض است" ، وزیر یونان خاطرنشان می کند و مدعی است که این حادثه بار دیگر بر عدم تعهد ترکیه در این زمینه تأکید می کند. بیانیه اتحادیه اروپا و ترکیه در تاریخ 18.3.2016 ، که بر اساس آن ترکیه متعهد شد از مسیرهای مهاجرت دریایی به اتحادیه اروپا جلوگیری کند.

در عین حال ، آقای میتاراکیس در نامه خود تأکید می کند ، "ترکیه همچنان با عدم پذیرش بازگشت پناهجویان با تصمیم نهایی رد از جزایر اژه بیش از یک سال است که این بیانیه را تضعیف می کند."

وزیر مهاجرت و پناهندگی در نامه خود می نویسد که گذرهای مداوم دریایی و زمینی از ترکیه به یونان ، ناکامی ترکیه در محدود کردن فعالیت شبکه های قاچاق انسان در خاک خود را ثابت می کند.

"به نظر می رسد مقامات ترکیه بیش از حد نگران فیلمبرداری از قاچاقچیان هستند و فضای کمی برای پیگرد قانونی و از بین بردن این محافل جنایتکار که افراد آسیب پذیر را در معرض خطر قرار می دهد ، باقی می گذارد. در این مورد ، به نظر می رسد که مقامات ترکیه خود را در معرض خطر قرار گرفتن افرادی در دریا قرار می دهند.

و در پایان می گوید: "من می خواهم مجدداً تأکید کنم که یونان متعهد به سیاست مهاجرت دقیق اما عادلانه و حفاظت از مرزهای خارجی مشترک ما مطابق با تعهدات بین المللی ما است. "این تلاش ها در زمانی که کشورهای ثالث برای" ابزار "کردن مهاجرت ، برای اهداف سیاسی ، تصمیم گیری می کنند ، بسیار مهم تر است."

بیشتر بخوانید: https://migration.gov.gr/fa/epistoli-ypoyrgoy-metanasteysis-kai-asyloy-stin-eyropaiki-epitropi-kai-tin-frontex-schetika-me-to-nayagio-tis-30is-ioylioy -2021-anoikta-tis-lesvoy /
     
  
مرد

 
‍ 💢روایت افغان‌هایی که غیرقانونی وارد ترکیه شده‌اند

مهاجران افغانستانی، پاکستانی و بنگلادشی که از طریق ایران به طور غیرقانونی گاهی با وسایل نقلیه و گاهی با کیلومترها پیاده‌روی وارد ترکیه می‌شوند، از طریق اپلیکیشن‌های تلفن‌های هوشمند در مسیر با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند.

این مهاجران برای آنکه دستگیر نشوند، به صورت گروهی در نقاط مرزی که از دید خارج است پس از پرداخت مبالغ بالا با قاچاقچیان انسان از طریق ارسال پیام صوتی در برنامه‌ ایمو (imo) ارتباط برقرار و موقعیت مکانی خود را از برنامه واتس آپ (WhatsApp) به آنها ارسال می‌کنند.

گلاب جمیلی یکی از افغان‌هایی که از طریق غیرقانونی وارد استان وان شده، در این رابطه گفت که به دلیل مشکلات کشورش ابتدا به ایران مهاجرت کرده و مورد بدرفتاری از سوی سربازان ایرانی پس از دستگیری واقع شده است.

جمیلی که ادعا می‌کند سربازان ایرانی آنها را شکنجه کرده‌اند افزود: آنها برخی از دوستان ما را کشتند. لباس و پول بعضی‌هایمان را گرفته و به سوی مرز ترکیه انداختند.

وی در ادامه گفت: حدود یک ماه و نیم است در راه هستیم. سربازان ایرانی ما را کتک زده و در مرز ترکیه رها کردند. قاچاقچیان مکانی را در واتس آپ برای ما فرستادند و می‌گویند به آنجا بروید. آنها با ما نمی‌آیند. از طریق برنامه ایمو پیام صوتی می‌فرستند، برای اینکه شناسایی نشوند با ما تماس نمی‌گیرند. وضع ما بسیار بد است، ما دیگر نمی‌دانیم چه باید بکنیم. در افغانستان جنگ است. آنها مدرسه ما را بمباران کردند.

محمد تنها، مهاجر افغانی با بیان اینکه نیروهای امنیتی در ایران پس از دستگیری آنها گوشی، پول و لباسشان را گرفته‌اند، اظهار داشت: 4 روز است که نان نخوردم. 45 روز است که راه می‌رویم. وارد اینجا شدیم. ما را در ایران دستگیر کردند، 3-4 روز در بازداشتگاه ماندم. سپس به من سندی داده و گفتند طی 5 روز برو هر کجا که می‌روی به استانبول یا افغانستان. اگر پس از 5 روز تو را دستگیر کنیم، به تو بسیار آسیب می‌زنیم. بعدا ما را آزاد کردند. با عبور از مرز وارد ترکیه شدیم. برای رفتن به استانبول به قاچاقچیان مهاجر در ایران پول دادیم. من 1200 دلار، دوستم 1500 دلار پرداخت کردیم. قبلا با دوستان از طریق تلفنی تماس می‌گرفتیم، ولی در ایران نیروهای امنیتی پول و گوشی‌هایمان را گرفته و به آتش کشیدند. ما را در اینجا گذاشته و رفتند. امروز داخل یک کامیون 220 نفر خوابیدیم. از وان به اینجا با کامیون آمدیم.

شهیدالله افغان، یکی دیگر از شهروندان افغانستان نیز گفت: چون به اشرف غنی رای دادم از من سوال کردند که با کدام انگشت رای داده‌ام، سپس انگشت‌هایم را بریدند. فرار کرده به ترکیه آمدم.

حسن کوثر، یک افغان دیگر نیز مدعی شد که نیروهای پاکستان و ایران مهاجرانی كه دستگیر می‌کنند را آزار می‌دهند. کوثر همچنین گفت برای اینکه سربازان ایران آنها را نبینند شب از راه‌های مخفی آمده‌اند.

وی اظهار داشت: به قاچاقچیان 1200 دلار پرداخت کردم و آمدم. در کشورمان جنگ هست، طرف هر کی را هم بگیری طرف دیگر تو را می‌کشد. ما نمی‌خواهیم بمیریم. به همین دلیل فرار کردیم. اگر جنگ نبود نمی‌آمدیم.

ساعد محمد اوس، یک افغان دیگر نیز با بیان اینکه طالبان کنترل همه جا در افغانستان را به دست گرفته و جنگ در سراسر کشورش جریان دارد، گفت: من نیز مجبور شدم با خانوادم فرار کنم. از طریق پاکستان وارد ایران شدیم. چون ماشین نبود پای پیاده راه را ادامه دادیم. حدود ده روز در ایران ماندم. خواستیم در ایران مشغول به کار باشیم ولی ما را راندند. حتی نان هم به ما ندادند. سربازان ایران ما را کتک زدند. یکی از دوستان‌مان را کشتند. دست‌هایم پر از زخم شد. قصد داشتند ما را به افغانستان برگردانند. فرار کردیم و سپس به یک ایرانی هزار دلار دادیم و او نیز ما را به مرز ترکیه رساند. از راه‌های قاچاقی وارد ترکیه شدیم.

مراد قریشی، یکی دیگر از این مهاجران غیرقانونی نیز گفت پس از سفر 25 روزه با عبور از مرز ترکیه وارد استان وان شده‌اند.

قریشی با بیان اینکه در این سفر بسیار سخت برخی از دوست‌هایش بی‌تاب شده و برخی از آنها نیز به علت تشنگی و گرسنگی شدید جان باخته‌اند، گفت: از 25 روز در راه هستیم. از افغانستان به پاکستان از آنجا نیز وارد ایران شدیم. از طریق ایران نیز به ترکیه آمدیم. برخی از دوست‌های‌مان از کوه افتادند زمین، برخی دیگر از آنها نیز جان باختند.

محمد حسن رئوفی، یک افغان دیگر نیز گفت: در افغانستان جنگ هست. از جنگ فرار کردیم و آمدیم. خواستیم جان خود را حفظ کنیم. ابتدا به پاکستان رفتیم، مدتی در آنجا ماندیم و از آنجا نیز وارد ایران شدیم. سپس نیز از مسیر کوه به استان وان آمدیم.
     
  
مرد

 
💢سخنگوی گمرک ایران گفته که از ابتدای امسال ۹۱۸ نفر که قصد خروج غیرقانونی از ایران به سمت ترکیه را داشتند توسط کارکنان گمرک این کشور شناسایی و تحویل مقامات قضایی شدند.

سید روح‌الله لطیفی، گفته که افراد یاد شده که بیشتر افغان بودند در مرز بازرگان توسط یگان حفاظت گمرک استان آذربایجان غربی شناسایی و دستگیر شدند.

آقای لطیفی به ایرنا گفته که این میزان کشفیات معادل کشفیات کل سال ۹۸ و سه برابر کشفیات در سال ۹۹ بوده است.

او دلیل این افزایش را تنش در افغانستان و موج مهاجرت اتباع این کشور به سایر کشورها عنوان کرده که باعث مهاجرت غیرقانونی شده است.

پس از خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان، در هفته‌های اخیر دامنه درگیری نیروهای دولتی با طالبان گسترده‌تر و شدیدتر شده و نگرانی از موج پناهجویان افزایش یافته است.

هفته قبل ترکیه بیش از ۲۰۰ پناهجوی افغانستان را بازداشت کرد و دو هفته قبل نیز حدود ۱۵۰۰ مهاجر افغان در این کشور بازداشت شدند.

ترکیه از گذرگاه‌های اصلی است که پناهجویان برای مهاجرت به اروپا از این مسیر عبور می‌کنند. اغلب این مهاجران شهروندان افغانستان، ایران، پاکستان و بنگلادش‌ هستند.
     
  
مرد

 
💢اتحادیه اروپا برای مقابله با ورود مهاجران غیرقانونی به لیتوانی وعده کمک داد

اتحادیه اروپا روز دوشنبه متعهد شد میلیون‌ها یورو به لیتوانی برای مقابله با بحران مهاجران کمک کند چراکه هر روزه صدها نفر تلاش می‌کنند از بلاروس وارد محدوده این اتحادیه شوند.

یلواها یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا روز یکشنبه گذشته وارد لیتوانی شد؛ آنهم در حالیکه در همان روز رکورد ورود ۲۸۷ مهاجر غیرقانونی ثبت شد که بیش از سه برابر کل سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: https://bit.ly/3lskGlE
     
  
صفحه  صفحه 295 از 338:  « پیشین  1  ...  294  295  296  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA