انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 299 از 338:  « پیشین  1  ...  298  299  300  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ ‍ 💢کمک به شکوفایی خلاقیت پناهندگان جوان در ایالات متحده امریکا

احمد بدر در حالی که تنها ۸ سال داشت به عنوان پناهنده به ایالات متحده آمد.

حمله هوایی شبه نظامیان خانه او را در بغداد ویران، و خانواده اش را مجبور به فرار به سوریه کرد. او نهایتاً به ایالات متحده آمد، و در دوران نوجوانی، بدر – نویسنده و شاعر – راه های خلاقانه ای را برای کمک به سایر پناهندگان برای پیدا کردن صدای خود ارائه داد.

او در تارنمای خود می گوید: "سازگاری با سبک زندگی آمریکایی در ابتدا یک چالش بود، اما من خیلی زود به قدرت داستان سرایی برای الهام بخشیدن به مردم و گردهم آوردن آنها پی بردم."

بدر در سال دوم دبیرستان سازمان Narratioرا بنیان نهاد. این سازمان غیر دولتی یک بستر اینترنتی برای پشتیبانی، برقراری ارتباط و برجسته سازی خلاقیت پناهندگان جوان است.

بدر می گوید: "من Narratio را راه اندازی کردم تا اطمینان حاصل کنم که جوانان آواره از فضا و فرصت هایی مناسب برای اشتراک گذاری داستان های خود در شرایط دلخواه خود برخوردار هستند."

در روز جهانی پناهندگان در ۲۰ ژوئن، سازمان ملل خلاقیت جوانان آواره مانند آنهایی که بدر با آنها در Narratio کار می کند را جشن گرفت.

بورسیه Narratio کارگاه های آموزشی مشارکت با سازمان های دیگر را برای فراهم آوردن فرصت ها برای این جوانان ارائه می دهد.

در ۲۰۱۹، بدر از طریق مشارکت با دانشگاه سیراکیوز و موزه هنر متروپولیتن در نیویورک، برنامه ای را برای اهدای بورسیه تحصیلی به جوانان آواره اندازی کرد تا از طریق داستان سرایی ابراز وجود کنند و با این موزه به تعامل بپردازند.

اولین گروه ۱۱ نفره از بخش هنرهای باستان خاور نزدیک موزه متروپولیتن دیدن کردند و مجموعه ای از اشیاء را از نزدیک بررسی کردند. آنها سپس داستان های پشت این اشیاء را دوباره تصور کرده و برچسب های موزه را به صورت شعر بازنویسی کردند.

نمایشگاه نهایی این گروه با عنوان سفرهای درهم تنیده، همچنین شامل عکس هایی بود که تجربه آنها را در این برنامه مستند کردند.

ندا الجبارین، یکی از شرکت کنندگان در این برنامه در ۲۰۱۹ گفت: "من توانستم تجربه هایم را به عنوان یک پناهنده سوری بیان کنم و آن را با افرادی که می خواهند درک بهتری از معنی پناهندگی پیدا کنند به اشتراک بگذارم. در پایان این برنامه، من الهام گرفتم تا مطالب بيشتری بنويسم و احساساتم را از طريق نگارش ابراز کنم."

در ۲۰۲۰، برنامه بورسیه تحصیلی با مشارکت با دانشگاه سیراکیوز بر ساخت فیلم های زندگینامه ای تمرکز داشت. برای ادامه کمک به پناهندگان جوان در پیدا کردن صدای خود، بدر قصد دارد امسال همزمان دو برنامه را میزبانی کند: یکی متمرکز بر عکاسی، با همکاری نشنال جئوگرافیک و دیگری با تمرکز بر شعر. هر دو بورسیه تحصیلی با همکاری موزه متروپولیتن نیویورک صورت خواهند گرفت.

فلونا اِگانگا، یکی از شش شرکت کننده در ۲۰۲۰، در نوامبر ۲۰۱۹ به همراه خواهرش از جمهوری دموکراتیک کنگو به ایالات متحده مهاجرت کرد. او گفت: "من معتقدم که با بیان داستانم به دیگران کمک خواهم کرد."
     
  
مرد

 
💢آمریکا و کانادا دارای بدترین سیستم بهداشتی در بین کشورهای ثروتمند هستند !

به گزارش CTV، بر اساس یک گزارش جدید که روز چهارشنبه توسط صندوق کشورهای مشترک‌المنافع منتشر شد، اعلام شد سیستم بهداشت کانادا در بین یازده کشور پردرآمد، در جایگاه دهم قرار گرفته است. فقط آمریکا سیستم بهداشتی بدتری از کانادا داشته است.

در رتبه‌بندی ۱۱ کشور پردرآمد، زمینه‌های اقدامات کلیدی سیستم سلامت شامل حقوق صاحبان سهام، دسترسی به مراقبت بهداشتی، مقرون‌به‌صرفه بودن خدمات، نتایج مراقبت‌های بهداشتی و کارایی اداری موردسنجش قرار گرفت.

این گزارش نشان داد که سیستم‌های بهداشتی نروژ، هلند و استرالیا در کل عملکرد بالایی دارند و سوئیس، کانادا و ایالات‌متحده به ترتیب دارای بدترین سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی بودند.

این مطالعه علاوه بر رتبه‌بندی کلی آن، خاطرنشان کرد که ایالات‌متحده در دسترسی به مراقبت بهداشتی، کارایی اداری، برابری و عدالت و نتایج مراقبت‌های بهداشتی رتبه آخر را دارد اما در رده دوم مراقبت‌های پیشگیرانه مانند غربالگری و واکسیناسیون جای گرفته است.
     
  
مرد

 
💢اولین پرواز پناهجویان افغان که در هنگام استقرار در افغانستان به پرسنل ارتش کانادا کمک کرده بودند انجام شد و آنان وارد کانادا شدند.

دولت فدرال اعلام نکرد که چه تعداد پناهنده در این پرواز حضور داشتند اما پروازهای بیشتری نیز در روزها و هفته‌های آینده انجام خواهد شد.
     
  
مرد

 
‍ 💢ادعای افغان‌هایی که غیرقانونی وارد ترکیه شده‌اند درباره رفتار نیروهای امنیتی ایران

برخی از مهاجران افغان که به طور غیرقانونی به ترکیه آمده‌اند مدعی شدند نیروهای امنیتی ایران آنها را کتک زده و پول‌هایشان را گرفته‌اند.

برخی از مهاجران غیرقانونی که بیشترشان افغان بوده و به صورت غیرقانونی وارد ترکیه شده‌اند، ادعا کردند که در بازداشت نیروهای امنیتی در ایران شکنجه و پول‌هایشان از آنها گرفته‌ شده است.

حیات الله احمدزایی، شهروند 19 ساله افغان که غیرقانونی وارد شهرستان تاتوان بیتلیس شده، در این رابطه به خبرنگار آناتولی گفت: 25 روز است که در راه هستم.

وی با بیان اینکه پس از ورود به مرز ایران با مشکلات زیادی روبرو شده، با نشان دادن جراحات پاهای خود مدعی شد که پلیس ایران علیه او خشونت اعمال کرده و پایش را شکسته است.

احمدزایی در ادامه گفت: پس از عبور از مرز 5 روز در آغل ماندیم. آب و غذایی نبود. شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم. ما 5 روز در راه هیچ غذایی نداشتیم.

او همچنین افزود: وقتی پلیس ایران من را دستگیر کرد، در حد مرگ کتک زد. تلفن‌های همراه و پول‌مان را گرفتند. منطقه ای که من در آن زندگی می‌کنم در کنترل شبه نظامیان طالبان است. پدرم فرمانده ارتش ملی افغانستان است. یکی از برادرانم ، که در ارتش بود، نیز توسط طالبان به شهادت رسید. من فرار کردم زیرا در وضعیت دشواری بودم. پلیس ایران بسیار بی‌رحم بود. در بازداشت فقط می‌توانستیم ماست و نان بخوریم. جای خواب نداشتیم و در آغل بودیم. دو عمویم در لندن زندگی می کنند. برایم پول فرستادند تا به لندن بروم. من تا اینجا آمده‌ام، اگر موفق شوم به لندن خواهم رفت."

غلام نبی دیگر مهاجر غیرقانونی که به زبان پشتو صحبت می‌کند نیز گفت که به دلیل حضور گسترده طالبان و ادامه جنگ در مناطق مختلف افغانستان ، کشورمان را ترک کردیم.

او افزود: روزها گرسنگی کشیدیم تا به ترکیه رسیدیم. ما دیگر نمی‌توانیم در کشورمان زندگی کنیم. درگیری‌های خشونت آمیز بین طالبان و نیروهای امنیتی آغاز شد. اگر ثبات در افغانستان برقرار شود ، ما به کشورمان بازمی‌گردیم. ما 30 روز سفر کردیم تا به اینجا رسیدیم. پلیس ایران ما را دستگیر کرد و پس از ضرب و شتم بی‌رحمانه آزادمان کرد.

خال محمد که به همراه همسر و کودک 9 ماهه‌اش به تاتوان آمده، نیز گفت: جنگ در افغانستان هنوز ادامه دارد، همه چیزم را فروخته و با خانواده‌ام فرار کردیم زیرا جایی نبود که بتوانم کار کنم. طالبان پدرم را اسیر و برادران و عموهایم را کشتند.
     
  
مرد

 
‍ 💢محرومیت کودکان پناهجو از حق تحصیل در یونان

مقامات یونانی با نقض حقوق پناهجویان، کودکان را از حق تحصیل محروم می‌کنند.

دیده بان حقوق بشر (HRW) در بیانیه‌ای اعلام کرد که از هر 7 کودکی که در اردوگاه های پناهندگی در یونان زندگی می‌کنند، 6 نفر از حق تحصیل برخوردار نبوده و این کودکان تحت "تبعیض شدید" قرار دارند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه در خصوص وضعیت پناهجویان در یونان به ويژه در خصوص آموزش کودکان با 9 خانواده ساکن در اردوگاه های پناهندگان، 2 نفر از پرسنل وزارت آموزش و 8 داوطلب کمکهای بشردوستانه مصاحبه شده، تاکید شده که یونان قوانین مهاجرتی اتحادیه اروپا را نقض می کند.

این بیانیه تصریح کرده است: یونان، حقوق آموزش و پرورش کودکان پناهنده را رعایت نکرده و دستورالعمل‌های اتحادیه اروپا برای "ادغام کودکان پناهجویان در سیستم آموزش ملی ظرف 3 ماه" را نقض می‌کند.

-یونان به سیاستهای "تبعیض آمیز" و "نامناسب" پایان دهد

در این بیانیه همچنین با اشاره به اینکه از سال 2015، 3.45 میلیارد یورو برای "مدیریت مهاجرت" که شامل آموزش پناهندگان است و 625 میلیون یورو برای حمایت از مدارس بین فرهنگی، در اختیار یونان قرار داده شده، خواستار فشار کمیسیون اروپا برای پایان دادن به سیاست "تبعیض آمیز" و "نامناسب" یونان شده است.

دیده بان حقوق بشر افزوده است: از هر 7 کودکی که در اردوگاه های پناهندگان زندگی میکنند‌، تنها 1 نفر امکان آموزش در سال تحصیلی 2020-2021 را داراست. مقامات یونانی باید فورا معلمان را استخدام و شرایط تحصیل کودکان را فراهم کنند.
     
  
مرد

 
💢گارد ساحلی ترکیه 61 پناهجو را از خطر مرگ نجات داد

نیروهای گارد ساحلی ترکیه 61 پناهجو را از خطر غرق شدن در دریای اژه نجات دادند.

نیروهای گارد ساحلی ترکیه طی عملیاتی در سواحل استان ازمیر 61 پناهجو را از خطر مرگ نجات دادند.

این پناهجویان قصد داشتند با قایق‌های بادی به جزایر یونان بروند و سپس از راه‌های غیرقانونی خود را به کشورهای اروپایی برسانند؛ اما در سواحل یونان با ممانعت نیروهای گارد ساحلی این کشور مواجه شدند که قایق‌هایشان را به سمت آب‌های ترکیه راندند.

افراد مذکور پس از طی مراحل قانونی به اداره مهاجرت استان ازمیر منتقل شدند.

برای دریافت جدیدترین اخبار و اطلاعات پناهندگی و مهاجرت در ترکیه و جهان، ما را دنبال کرده و به دوستانتان نیز معرفی کنید.

متعهد به انتشار اخبار و اطلاعات پناهجویان و پناهندگان بدون کم و کاست هستیم.
     
  
مرد

 
‍ 💢کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان: طی 3 ماه حدود یک میلیون نفر آواره شده‌اند

کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان اعلام کرد که در 3 ماه گذشته حدود یک میلیون نفر به دلیل درگیری‌ها در این کشور آواره شده‌اند.

بنفشه یعقوبی، عضو کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در 3 ماه گذشته بیش از 950 هزار نفر به دلیل درگیری‌ها در این کشور آواره شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه افزایش درگیری‌ها در سراسر این کشور باعث افزایش تعداد پناهجویان شده است، گفت: بیشترین مهاجرت در ولایت ننگرهار در شرق افغانستان صورت گرفته است.

یعقوبی خاطرنشان کرد: 77 درصد از پناهجویان نگران امنیت خود هستند و بیش از 34 درصد از آنها به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

وی همچنین تاکید کرد: همچنین بیش از 10 درصد پناهجویان مشکل مسکن داشته و حدود 44 درصد آنها به خدمات بهداشتی دسترسی ندارند.

یعقوبی با اشاره به اینکه هنوز نیمی از پناهجویان حمایتی از سوی دولت دریافت نکرده‌اند، گفت: ما خواهان برقراری آتش بس هستیم تا تعداد پناهجویان افزایش نیابد.

- فرار غیرنظامیان از هرات ادامه دارد

در پی تداوم درگیری‌ها میان طالبان و نیروهای امنیتی افغانستان در شهر هرات واقع در غرب این کشور و نزدیکی مرز ایران، فرار غیرنظامیان از این شهر ادامه دارد.

مقامات امنیتی اعلام کردند که صدها خانواده در مرکز هرات به دلیل درگیری‌ها شهر را ترک کردند.

هزاران نفر به دلیل درگیری ها در شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند در جنوب این کشور، نمی‌توانند از خانه‌های خود خارج شوند.

اداره مهاجرت هلمند گزارش داد که هزاران نفر در اثر این درگیری گرفتار شده‌اند.

سازمان ملل متحد نیز از وضعیت ده‌ها هزار نفر در لشگرگاه در جنوب افغانستان ابراز نگرانی کرد.

از سوی دیگر ژنرال سامی سادات، فرمانده لشکر 215 میوند خواستار خروج فوری غیرنظامیان از شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند شده است.

-ادامه خشونت‌ها در افغانستان

در حالی که روند صلح در افغانستان نامشخص است، درگیریهای شدید بین نیروهای امنیتی و طالبان همچنان ادامه دارد.

طالبان تقریبا تمام مناطق هم مرز با ازبکستان و تاجیکستان را به کنترل خود درآورده و دروازه مرزی حیرتان که مهمترین مسیر تجاری به ازبکستان است را از دو سمت به محاصره در آورده است. همچنین در جنوب غربی این کشور نیز بر ولایت غزنی متمرکز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی خبرنگار آناتولی از مقامات محلی، طالبان بیش از 150 شهر از 407 شهر افغانستان را به کنترل خود درآورده است.

34 ولایت این کشور تحت کنترل نیروهای دولت مرکزی است.
     
  
مرد

 
💢دونده ۲۴ ساله بلاروسی حاضر در المپیک ۲۰۲۰ به لهستان پناهنده شد

خبرگزاری رویترز با انتشار این گزارش، نوشته است پرونده این ورزشکار ۲۴ ساله می‌تواند الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس، را که پس از سرکوب مخالفان در سال گذشته تحت تحریم غرب قرار دارد، بیش از پیش منزوی کند.

جزئیات بیشتر:
https://ir.voanews.com/persiannewsworld/belarusian-sprinter-reaches-poland
     
  
مرد

 
💢موج بی‌سابقه عبور پناهجویان از کانال مانش؛ بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تری وضع می‌کند

دولت بریتانیا می‌گوید تعداد بی‌سابقه‌ای از پناهجویان طی یک روز از کانال مانش عبور کرده‌اند و از فرانسه به سمت بریتانیا آمده‌اند.

بیشتر بخوانید:https://bit.ly/3irruy1
     
  
مرد

 
💢تغییرات جدید مرتبط به کوید-۱۹ برای مسافرین افغانستان به ترکیه.

سفارت ترکیه مقیم کابل به تاریخ ۳ آگست ۲۰۲۱ طی یک اطلاعیه، محدودیت های جدیدی را در رابطه به مسافرت از افغانستان به مقصد ترکیه اعلام کرده است که قرار ذیل درج می گردد.

- مسافرین بالای ۶ سال که از کشور های افغانستان و پاکستان به ترکیه می آيند و افرادی که طی ۱۴ روز اخیر مقیم این دو کشور بوده اند، مکلف به ارائه تست منفی PCR می باشند که در جریان ۷۲ ساعت قبل از سفر اخذ کرده باشند. همچنین مسافران مذکور پس از ورود به کشور ترکیه و قبل از هرگونه جابجایی به مقاصد اصلی شان مکلف به گذراندن قرنطین ۱۰ روزه در یکی از هتل های که از سوی مقامات ذیصلاح تعیین گردیده اند می باشند. لیست این هتل ها را می توانید از طریق http://web.shgm.gov.tr/tr/covid-19-tedbirler/6599-izolasyon-otelleri ببینید.

- هزینه خوابگاه و ترانسفر از میدان هوایی به عهده مسافرین خواهد بود. در پایان روز هفتم چنانچه نتیجه آزمایش مسافرین منفی باشد قرنطین شان برداشته می شود.

- مسافرینی که قرار است تحت قرنطینه قرار بگیرند لازم است قبل از سفر هزینه هتل و خوابگاه شان را پرداخته باشند.

- مسافرینی که نتواند هزینه های هتل و قرنطین را از قبل پرداخت نماید اجازه پرواز نخواهند یافت.

- این محدودیت ها بالای مسافرین ترانزیتی اعمال نمی گردد.

- برای خدمه های پرواز نیاز به ارائه آزمایش PCR نمی باشد.

منبع: سفارت ترکیه در کابل
     
  
صفحه  صفحه 299 از 338:  « پیشین  1  ...  298  299  300  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA