انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 303 از 338:  « پیشین  1  ...  302  303  304  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
💢تصویری پر معنی و تفکر برانگیز که در شبکه های اجتماعی سوئد منتشر شده است.

بر روی تصویر بالا نوشته شده: روسن گورد، وقتی که قرآن را آتش می زنند

بر روی تصویر پایین نوشته شده: روسن گورد، وقتی که کودکان را آتش می زنند

«روسن گورد» نام محله ای مهاجرنشین در شهر مالمو در جنوب سوئد است که چندی پیش بواسطه به آتش کشیده شدن یگ کتاب قرآن توسط یک فرد دانمارکی شاهد شورش های اعتراضی بی سابقه ای از سوی مسلمانان بود که شهر را برای چندین روز متوالی نارامی کشید.
     
  
مرد

 
💢کشف کوکائین از جت خصوصی متعلق به ترکیه در برزیل

پلیس برزیل از چمدان‌های موجود در داخل یک جت خصوصی که از شرکتی در ترکیه کرایه شده بود، کوکائین کشف کرد.

این جت خصوصی روز گذشته از ریاض با 4 خدمه به مقصد اسپانیا پرواز کرده بود.

جت مذکور از اسپانیا به برزیل پرواز کرد و در برزیل تحت بازرسی پلیس قرار گرفت.

پلیس برزیل لحظات کشف کوکائین از چمدان یکی از مسافران را با دوربین ضبط کرد.
     
  
مرد

 
💢افراد ممنوع‌الخروج می‌توانند با هماهنگی مراجع قضایی وارد کشور شوند

رییس قوه قضاییه گفت: افراد ممنوع‌الخروج که از کشور خارج شده و می‌خواهند برگردند، اما نگران برخوردح قضایی هستند می‌توانند با هماهنگی مراجع قضایی وارد کشور شوند.

بعدش باید تو سرویس بهداشتی اوین جای خواب بخرید

باور نکنید😂
     
  
مرد

 
💢افراد ممنوع‌الخروج می‌توانند با هماهنگی مراجع قضایی وارد کشور شوند

رییس قوه قضاییه گفت: افراد ممنوع‌الخروج که از کشور خارج شده و می‌خواهند برگردند، اما نگران برخوردح قضایی هستند می‌توانند با هماهنگی مراجع قضایی وارد کشور شوند.

بعدش باید تو سرویس بهداشتی اوین جای خواب بخرید

باور نکنید😂
     
  
مرد

 
💢«هیچ ایرانی در خارج از کشور ممنوع‌الورود نیست.»

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه گفت: کسانی هستند که اموالشان در ایران سرپرستی درستی ندارد و افراد ذی‌نفع آنها را از بازگشت می‌ترسانند

این افراد می‌توانند با مرکز ارتباطات مردمی قوه ‌قضائیه مشکل خود را طرح کنند
     
  
مرد

 
‍ 💢‍ بازدید خانم پریتی پاتل و وزیر مهاجرت یونان از ساموس

وزیر مهاجرت و پناهندگی آقای نوتیس میتاراکیس و خانم پاتل به ساموس رفتند و در آنجا با شهردار ساموس شرقی ، آقای جورج استانزوس ملاقات کردند. پس از بازدید ، آقای میتاراکیس اظهار داشت:

این یک پیام قوی به گردشگران انگلیسی می دهد تا به کشور ما بیایند ، کشوری که از همه گیری که در گردشگری بازگشایی شده ایمن است. ما همچنین با وزیر کشور بریتانیا درباره بحران مهاجرت ، که بر یونان و بریتانیای کبیر تأثیر می گذارد ، بحث کردیم. ما کشورهایی هستیم که از کشورهای امن جریان مهاجرت دریافت می کنیم و این درست نیست. کشور ما ، با اجرای یک سیاست مهاجرتی ایمن اما عادلانه ، با کاهش 96 درصدی وضعیت ، وضعیت را تغییر داده است. اما در اینجا در ساموس بدیهی است که کمپ واتی در 30 سپتامبر بسته شده و کمپ جدید در 18 سپتامبر شروع بکار می کند و تصویری جدید از برخورد با یک مشکل بزرگ ارائه می دهد.
خانم پاتل ، بیانیه زیر را بیان کرد:
خوشحالم که امروز اینجا هستم ، جایی که با شهردار ساموس شرقی و وزیر مهاجرت و پناهندگی ملاقاتی داشتم.

ما طیف وسیعی از چالش های مشترک را که با آن روبرو هستیم ، مورد بحث قرار دادیم. ما همچنین در مورد همکاری قوی خود صحبت کردیم. و اینکه چگونه می توانیم با هم کار کنیم ، در برخی از این چالش های بزرگ از یکدیگر حمایت کنیم.امروز در این جزیره زیبا و ملاقات با شهردار افتخار بزرگی بود.
     
  
مرد

 
💢قتل "فجیع" یک کشیش کاتولیک در غرب فرانسه

یک مهاجر اهل رواندا روز دوشنبه پس از ورود به یک اداره پلیس در غرب فرانسه به قتل یک کشیش کاتولیک در منطقه وانده فرانسه اعتراف کرد.

این مرد رواندایی سال گذشته در چهارچوب تحقیقات در مورد آتش‌سوزی کلیسای جامع نانت فرانسه بازجویی شده و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته بود.

ژرالد دارمنن، وزیر کشور فرانسه، روز دوشنبه قتل این کشیش را "فجیع" خواند و در توئیتر نوشت که از کاتولیک‌های فرانسه حمایت می‌کند. او اعلام کرد به زودی به محل حادثه سفر خواهد کرد.
     
  
مرد

 
💢نه کشور عضو به ابتکار یونان و هلند خواهان تغییر سیاست مهاجرت اروپا هستند.

با نامه مشترک ، وزرای کشور و مهاجرت اتریش ، بلژیک ، آلمان ، دانمارک ، یونان ، قبرس ، لیتوانی ، هلند و جمهوری چک و غیره. کارل نهامر ، سامی مهدی ، هورست سیهوفر ، ماتیاس تسفای ، نوتیس میتاراکیس ، نیکوس نوریس ، اگنی بیلوتایتا ، آنکی بروکرز-کنول و یان هماچک ، از کمیسیون اروپا می خواهند که تغییراتی را که در مهاجرت ایجاد شده است ، در نظر بگیرند ، زیرا دولتها مهاجران را ابزار می کنند. این تغییر نیازمند یک رویکرد سیاسی متفاوت است.

از جمله موارد دیگر ، آنها بر همبستگی با کشورهایی که با بحران مهاجرت روبرو هستند ، جلوگیری از جریانهای نامنظم به اتحادیه اروپا ، بر سیستم مهاجرت و پناهندگی پایدار و کارآمد اروپایی که راه حل های مقاوم در برابر بحران را ارائه می دهد ، متمرکز شده اند ، و بر روی پل زدن اختلافات بین دولتها در اجرای برنامه کنوانسیون ژنو 1951 و همچنین تقویت تلاش های دیپلماتیک با کشورهای مبدا و ترانزیت مهاجران غیرقانونی.

آنها به طور خاص تأکید می کنند که "کشورهای عضو با ورود غیرقانونی مهاجران که به نظر می رسید توسط کشور ترانزیت تحریک شده اند ، با هدف ظاهری خدمت به یک هدف خاص آن کشور مواجه شده اند. وی گفت: "به نظر می رسد این پدیده به سرعت در حال رشد است و به سرعت به یک روند جدید تبدیل می شود."

علاوه بر این ، آنها می افزایند "واضح است که پیگیری ابزارهای مهاجرت اتحادیه اروپا ، توافقنامه شنگن و سیستم مشترک مهاجرت و پناهندگی ما را هدف قرار می دهد. بنابراین ما معتقدیم که اقدام جمعی و اقدامات مشخص اتحادیه اروپا مورد نیاز است. ما کاملاً موافقیم که باید با کشورهای عضو که با فشار مهاجرت روبرو هستند همبستگی داشته باشیم ، حمایت فوری و موثر برای پاسخگویی به نیازهای کشورهای عضو و توقف جریان های نامنظم نشان دهیم. به اتحادیه اروپا "

به طور خاص ، آنها اظهار می دارند که "ضروری است که ما فعالانه حرکت کنیم تا رویکرد مشترکی در مورد این تاکتیک ها وجود داشته باشد. ما باید مسأله جلوگیری از چنین ورودهای غیرقانونی انبوه را هنگامی بفهمیم که بدیهی است آنها نتیجه نیازهای بشردوستانه نیستند ، بلکه ابزارها هستند. ما نگران تأثیرات این پدیده بر قابلیت اطمینان و عملکرد سیستم پناهندگی اروپا هستیم. "تاکتیک های ابزار دقیق می تواند بر توانایی کشورهای عضو برای ارائه حفاظت بین المللی ، مطابق با استانداردهای مشترک اروپایی ما ، از کسانی که واقعاً به آن نیاز دارند ، تأثیر بگذارد."

در عین حال ، وزیران کشور و مهاجرت تأکید می کنند که "برای انجام این کار ، ما باید تلاش های خود را با شرکای بین المللی ادامه دهیم تا امکانات حفاظتی در مناطق مبدا تقویت شود و اختلافات موجود بین ایالت های مختلف بر طرف شود. در مورد اجرای کنوانسیون. "ژنو 1951. ما معتقدیم که وضعیت نابرابر موجود ناشی از شیوه های مختلف اجرا و احترام به این کنوانسیون ، چنین تاکتیک هایی را تسهیل می کند. بنابراین ما از کمیسیون اروپا می خواهیم ماهیت متغیر چالش مهاجرت را در طراحی و اجرای سیاست مشترک مهاجرت و پناهندگی خود در نظر بگیرد. "

وی افزود: "ما باید از ابزارگرایی مهاجرت به عنوان یک استراتژی سیاسی که قدرت و اثربخشی را در مدیریت و کنترل این پدیده که انتظارات غیرواقعی برای مهاجران ایجاد می کند ، متوقف کنیم. "ما مسئولیت و وظیفه داریم که از مرزهای خود محافظت کنیم و باید با نشان دادن وحدت و اراده عمل کنیم" ، آنها به طور مشخص نتیجه می گیرند.
https://migration.gov.gr/allagi-tis-eyropaikis-metanasteytikis-politikis-zitoyn-9-krati-meli-me-protovoylia-elladas-kai-ollandias/
     
  
مرد

 
‍ 💢داستان یک جوان افغانستانی که پس از ده سال توانست پدرش را پیدا کند

جوان افغانستانی مقیم سوئد که در مسیر مهاجرت از افغانستان به اروپا، پدرش را گم کرده بود پس از ده سال توانست او را در ترکیه پیدا و ملاقات کند.

مصطفی م، شهروند افغانستانی تبار (20) سوئد، که 10 سال پیش به دلیل جنگ داخلی و برای نجات جانشان به همراه خانواده از این کشور خارج و در مسیر مهاجرت پدرش را گم کرده بود، توانست پس از سال‌ها او را در شهر نوشهیر ترکیه پیدا کند.

مصطفی که در دوران دبستان سه عموی خود را در حملات به ولایت لوگر افغانستان از دست داده بود به همراه پدر و مادر و 4 خواهر و برادر خود برای دستیابی به یک زندگی امن از این کشور خارج شدند.

این خانواده پس از اقامت نزدیک به یک سال در پاکستان، هنگامی که می‌خواستند شبانه و به صورت غیرقانونی به ایران بروند پدر و یکی از برادرانش را گم کردند.

وی به همراه مادر و سه برادر و خواهر خود مدتی در ایران مانده و سپس از طریق ترکیه به یونان و بعد به سوئد رسیدند.

مططفی پس از پذیرش درخواست پناهندگی در کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) و اقامت در سوئد، تحصیلات خود را به پایان برده و همیشه به دنبال پدر خود بود.
وی سال پیش به صورت اتفاقی عکس پدر خود را در کنار کسی که اخیرا به سوئد پناهنده شده دید و پس از پرس و جو متوجه شد که این عکس سه سال پیش در استانبول گرفته شده است.

مصطفی بلافاصله با اداره کل مدیریت مهاجرت در آنکارا تماس گرفته و مطلع شد که پدرش در نوشهیر ترکیه زندگی می‌کند.

او فورا به این شهر آمده و در اتاق انتظار اداره مهاجرت استان نوشهر با چشمانی اشکبار پس از حدود ده سال پدر خود را به آغوش گرفت.
مصطفی در مصاحبه با خبرنگار آناتولی با بیان اینکه از این دیدار بسیار هیجان زده بوده در خصوص ماجرای زندگیشان گفت: «پس از خروج از افغانستان ما یک سال در پاکستان ماندیم.

وقتی یک شب خواستیم شبانه به ایران برویم پدر و برادرم را گم کردیم. ما 2 سال با مادر و خواهر و برادرانم در ایران ماندیم و سپس پیش یکی از اقواممان در سوئد آمدیم و در سال 2019 شهروند این کشور شدیم. در این مدت هیچ خبری از پدر و برادرم نداشتیم تا اینکه اتفاقی متوجه زندگی پدرم در نوشهیر شده و در اینجا همدیگر را ملاقات کردیم. اما هنوز از برادرم اطلاعی نداریم. حتی نمیدانیم که زنده است یا مرده.»

عباس پدر مصطفی نیز با بیان اینکه تجربه خانوادگی آنها یک فاجعه انسانی است، گفت: «من همیشه دعا می‌کردم که بار دیگر بتوانم با فرزندانم ملاقات کنم. سه برادر من در افغانستان کشته شدند و مجبور به مهاجرت شدیم. هنگام عبور به ایران زمین خوردم و پایم شکست. با پای شکسته بدنبال خانواده‌ام گشتم اما نتوانستم پیدایشان کنم. پسر بزرگم را نیز گم کرده بودم و فکر می‌کردم که آنها همدیگر را پیدا کرده‌اند اما اکنون از این پسرم پرسیدم ولی اطلاع از او نداشتند.»
     
  
مرد

 
💢مهماندار شرکت هواپیمایی امارات بر فراز برج خلیفه در ارتفاع 830 متری

پس از خروج امارات از لیست قرمز کرونایی انگلیس، زین پس مسافران انگلیسی قادر به سفر به امارات هستند.

به همین خاطر شرکت هواپیمایی امارات این موضوع را جشن گرفته و با کمک بدلکار معروف، نیکول اسمیت لودویک دست به تبلیغاتی متفاوت و جذاب زد.

این زن با پوشیدن لباس مهماندار شرکت، بر فراز ارتفاع 830 متری برج خلیفه دبی ایستاد و از انگلیسی‌ها خواست تا به امارات سفر کنند.
     
  
صفحه  صفحه 303 از 338:  « پیشین  1  ...  302  303  304  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA