انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 311 از 338:  « پیشین  1  ...  310  311  312  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ ‍ 💢شمار مهاجرانی که با قایق به ایتالیا می آیند، افزایش یافته است

شمار مهاجرانی که از مسیر دریا به ایتالیا می رسند، به مقایسه یک سال بیش دو برابر شده است. فقط بخش کوچکی از این مهاجران توسط کشتی های سازمان های غیردولتی از مدیترانه نجات داده شده و به ایتالیا انتقال یافتند.

وزارت داخله ایتالیا روز یکشنبه اعلام کرد که در دوره زمانی ۱ اگست سال ۲۰۲۰ تا ۳۱ جولای سال ۲۰۲۱ در مجموع ۴۹ هزار و ۲۸۰ تن به سواحل ایتالیا رسیدند. به این ترتیب شمار مهاجرانی که از طریق دریا به ایتالیا می آیند، در مقایسه با یک سال قبل از آن ۱۲۸ درصد افزایش یافته است.

شمار قاچاقبران بازداشت شده نیز با ۱۴۷ تن در سال جاری نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

فقط بخش کوچکی از این مهاجران (۴۲۳۹ تن) توسط کشتی های سازمان های غیردولتی از دریای مدیترانه نجات داده شده و به ایتالیا انتقال یافتند.

براساس ارقام رسمی، بخش بزرگی از مهاجران از لیبیا (۲۲ هزار و ۳۴۳ تن) و تونس (۱۷ هزار و ۶۷۷ تن) عازم دریا شده اند.

براساس اطلاعاتی که مهاجران در زمان ورود به سواحل ایتالیا ارائه کرده اند، شهروندان تونس (با ۱۴هزار و ۱۵۳ تن) در جایگاه نخست، مهاجران از بنگله دیش (با ۶۰۲۷ تن) در جایگاه دوم و شهروندان کشور ساحل عاج (با ۳۳۱۲ تن) در جایگاه سوم قرار دارند.

شمار مهاجرانی که با قایق به ایتالیا می آیند در مقایسه با سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ پایین است.

در دوره زمانی اول اگست سال ۲۰۱۶ تا ۳۱ جولای سال ۲۰۱۷ این رقم به ۱۸۲ هزار و ۸۷۷ تن می رسید. در آن زمان، حکومت سوسیال دموکرات ایتالیا با رهبری پائولو جنتیلونی، نخست وزیر این کشور، در سال ۲۰۱۷ قوانین سختگیرانه ای در زمینه مهاجرت تصویب کرد.

تصویب معاهده جنجال برانگیز با لیبی از جمله این اقدامات است تا به این وسیله نهادهای مسئول در لیبیا نگذارند مهاجران از مسیر بحر استفاده کنند.

حکومت پوپولیستی که پس از انتخابات سال ۲۰۱۸ قدرت را به دست گرفت، به اعمال سختگیری های بیشتر ادامه داد. ماتئو سالوینی، وزیر داخله سابق مبارزه با سازمان های امدادگر بین المللی را آغاز کرد و بندرها را به روی کشتی های نجات بست.

پس از برکناری سالوینی و برسر کار آمدن حکومت جدید در سال ۲۰۱۹، میزان سختگیری ها در سیاست مهاجرت به صورت بسیار محدود کاهش داده شده است.
     
  
مرد

 
‍ ‍ 💢ورود پناهجویان افغان و سوریایی از طریق غرب بالکان به اروپا افزایش یافته است

آژانس محافظت از مرزهای اتحادیه اروپا شمار مهاجرانی که از طریق بالکان غربی به صورت غیرقانونی وارد اتحادیه اروپا می شوند، در سال جاری تقریبا دو برابر شده است.

فرانتکس یا آژانس حفاظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا گفت، از ماه جنوری تا جولای سال جاری، ۲۲ هزار و ۶۰۰ مهاجری که به صورت غیرقانونی از طریق مسیر بالکان غربی وارد اتحادیه اروپا می شدند، گرفتار شدند. به این ترتیب، شمار آن ها نسبت به همین دوره زمانی سال گذشته ۹۰ درصد افزایش یافته است.

فرانتکس با نشر یک بیانیه گفت، در ماه جولای امسال شمار آن ها در مقایسه با همین ماه در یک سال پیش، ۶۷ درصد افزایش یافته است.

بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا به خاطر تحولات افغانستان نگران هستند. جنگجویان طالبان در این کشور به سرعت در حال پیشروی هستند و شمار زیادی از مردم از خانه های شان بیرون رانده شده اند. سران کشورهای اتحادیه اروپا از این هراس دارند که بحران مهاجران سال های ۲۰۱۶/۲۰۱۵ در اروپا دوباره تکرار شود.

در آن زمان سرازیر شدن بیش از یک میلیون مهاجر از خاورمیانه و افغانستان بر سیستم های امنیتی و رفاهی کشورهای اروپایی فشار شدیدی را وارد کرد و بحران مهاجرت به تقویت گروه های سیاسی راستگراهای افراطی منجر شد.

به گزارش فرانتکس، در مجموع میزان ورود غیرقانونی به اتحادیه اروپا از آغاز این سال به بیش از ۸۲ هزار مورد رسیده است که در مقایسه با همین دوره زمانی در سال گذشته، ۵۹ درصد افزایش یافته است.

وزیران امور داخلی اتحادیه اروپا در یک نشست اضطراری که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، راجع به افزایش مهاجرت در مرز بین بلاروس و لیتوانی گفتگو می کنند.

اتحادیه اروپا، بلاروس را متهم کرد که برای انتقام گیری از وضع اقدامات تعزیری اتحادیه اروپا، اجازه می‌دهد که مهاجران غیرقانونی با عبور از مرز این کشور وارد لیتوانی شوند.

فرانتکس گفت، لیتوانی بین ماه های جنوری تا جولای حدود ۳۷۰۰ مورد ورود غیرقانونی را از بلاروس ثبت کرده است که بیش از ۳ هزار مورد آن فقط در ماه جولای رخ داده است. بر این اساس، لهستان در ماه جولای حدود ۱۸۰ مورد و لتوانی حدود ۲۰۰ مورد عبور غیر قانونی از مرز را ثبت کرده است.
     
  
مرد

 
💢دیوار مرزی ۲۹۵ کیلومتری ترکیه با ایران، حائلی برای جلوگیری از ورود پناهجویان افغان

در این تصاویر گوشه‌هایی از ساخت دیوار مرزی ترکیه با ایران را می‌بینید که برای جلوگیری از ورود پناهجویان جدید ساخته شده است.

این دیوار با توجه به شرایط کنونی افغانستان و به قدرت رسیدن طالبان، می‌تواند مانع از ورود پناهجویان افغان به خاک ترکیه شود.

در حال حاضر ۵ کیلومتر از این دیوار که ۳ متر ارتفاع دارد، در دست ساخت است.

ترکیه قصد دارد دیواری به طول ۲۹۵ کیلومتر در مرز ایران ایجاد کرده و آن را با سیم‌های خاردار تقویت کند.

ترکیه در حال حاضر محل زندگی ۳/۰۷ میلیون پناهجوی سوری است که از جنگ فرار کرده اند.
مقام‌های این کشور از هجوم دوباره مهاجران، این بار از کشور افغانستان به خاک ترکیه می‌ترسند.

بیشتر بخوانید: https://bit.ly/37LoOoC
     
  
مرد

 
💢اتریش خواهان ایجاد «مراکز پذیرش پناهجویان افغان» در کشورهای همسایه آسیایی شد

سباستین کورتس، صدراعظم اتریش، پیشنهاد داده است افرادی که از افغانستان می‌گریزند در مراکز ویژه پذیرش پناهجویان در کشورهای دیگر آسیایی اسکان یابند.

صدراعظم اتریش گفت این طرح (که پیش از سقوط کابل مطرح شده و مورد انتقاد سازمان‌های حقوق بشری قرار گرفته بود) به معنای «اخراج افغان‌ها از وطن‌شان نیست».

کارل نهامر، وزیر کشور اتریش، در بیانیه ای مشترک با الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه این کشور گفت : «مراکز اسکان افغان‌ها در مناطق همسایه افغانستان یک احتمال است با این حال این امر مستلزم قدرت و حمایت کمیسیون اروپا است. من آن را در شورای وزرای اروپا پیشنهاد خواهم کرد.»

بیشتر بخوانید: https://bit.ly/37LoOoC
     
  
مرد

 
💢 صدراعظم آلمان: باید به همسایگان افغانستان به خصوص پاکستان برای پذیرایی از موج مهاجران کمک کرد

مرکل: تمرکز اصلی ما باید روی خروج بیشتر افراد ممکن از افغانستان باشد.

مرکل: جدیدترین تحولات در افغانستان برای آلمان، آمریکا و سازمان ملل تلخ است.

مرکل: جدیدترین تحولات در افغانستان تلخ، دراماتیک و هولناک است.

ما باید برای خروج آلمانی‌ها از افغانستان هر کاری را انجام دهیم.
     
  
مرد

 
💢آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، هشدار داد اگر به اندازه کافی کمک انسان‌دوستانه به مردم افغانستان، که از حمله طالبان به کشورهای همسایه گریخته‌اند، ارائه نشود، احتمالا این پناهجویان به سمت اروپا بیایند و این قاره مانند سال ۲۰۱۵ با بحران پناهجویان مواجه شود
     
  
مرد

 
‍ ‍ 💢خانواده‌ای ایرانی که هم اکنون تنها پناهجویان نگهداری شده در مرکز بازداشت موقت داروین هستند، در برزخ قانونی گرفتار شده‌اند.

وکلای این خانواده می‌گویند که تداوم نگهداری آنها در این مرکز پس از هشت سال بی‌اساس است.

هاجر مقامس ۳۲ ساله گفت که او دیگر تاب تحمل شرایط ظالمانه‌ای که به والدین او، ملکه و یعقوب، و برادرش عباس تحمیل شده، ندارد.

خانواده مقامس، در سال ۲۰۱۳ از طریق دریا وارد استرالیا شدند. آنها ابتدا در جزیره کریسمس بازداشت شدند و سپس در مارس ۲۰۱۴ به نائورو منتقل شدند.

درخواست پناهندگی این خانواده که طبق گزارش از "اقلیت قوم عرب اهوازی" هستند که به طور مداوم تحت آزار و اذیت قرار دارند، در سال ۲۰۱۹ پذیرفته شد.

در فوریه ۲۰۲۰، مقامس‌ها به مرکز نگهداری داروین منتقل شدند تا یعقوب، پدر ۶۱ ساله این خانواده، از جمله برای جراحت قدیمی در بازوی چپش، به خدمات درمانی دسترسی داشته باشد.

اما، یک جراح ارتوپدی در دسامبر گذشته تشخیص داد که به دلیل کهنه بودن این جراحت، امیدی به بهبودی دست یعقوب نیست. به همین دلیل به قانونی بودن تداوم نگهداری آنها در داروین ابهام وارد شد و وکلای این خانواده استدلال می‌کردند که آنها باید وارد اجتماع شوند.

در ماه مارس، دادگاه فدرال حکم داد که بازداشت آنها برای دوره معینی، یعنی از ژانویه ۲۰۲۱ (که هاجر درخواست انتقال مجدد به نائورو را مطرح کرد) تا تاریخ حکم دادگاه در ماه مارس، قانونی بوده است.

در پی این حکم، هاجر درخواست انتقال به نائورو را پس گرفت و توضیح داد که این تصمیم را از سر ناامیدی گرفته بوده؛ زیرا شرایط در داروین قابل تحمل نبود.

او گفت که حالا نگران آسیب‌های بیشتر در نائورو است؛ زیرا در آنجا از مردان محلی، با آزار و خشونت جنسی مواجه شده و حتی یک بار با چاقو به بازویش ضربه زده شده است.

خانواده مقامس، در انتظار برای بازگشت به دادگاه، در قرنطینه‌ای در اقامتگاهی در پشت فرودگاه داروین اسکان داده‌ شده‌اند که از کابین‌های کوچکی تشکیل شده است. تنها افراد دیگری که در این اقامتگاه هستند، یک زوج ایرانی دیگر با پسرشان بودند که در انتظار تعیین زمان انتقال به ایالات متحده آمریکا قرار داشتند و سه‌شنبه شب گذشته، بودن اطلاع قبلی، به مرکز نگهداری ملبورن منتقل شدند.
     
  
مرد

 
💢در پی قدرت گرفتن طالبان در افغانستان، ترکیه در مرز خود با ایران چندین کیلومتر دیوار خواهد کشید.

خبرگزاری فرانسه هدف از این اقدام ترکیه را جلوگیری از ورود سیل مهاجران افغان از طریق ایران به خاک خود عنوان کرده است.

اعضای گروه طالبان روز یک‌شنبه هفته جاری بدون درگیری پا به کابل گذاشتند، رخدادی که به هجوم عده زیادی از مردم این کشور به فرودگاه‌ها و نقاط مرزی دامن زد.

بیشتر بخوانید
https://www.radiofarda.com/a/31414349.html
     
  
مرد

 
💢تصویری از سرنشینان هواپیمای آمریکایی بعد از خروج از فرودگاه کابل!

۶۴۰ نفر در بخش حمل بار هواپیمای ترابری C-17 گلوب مستر نیروی هوایی آمریکا از افغانستان خارج شدند.

این هواپیما از کابل به قطر پرواز کرد.
     
  
مرد

 
💢امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه دوشنبه شب هشدار داد که پیروزی طالبان در افغانستان به احتمال زیاد باعث افزایش قابل توجه مهاجرت شهروندان افغان به سمت اروپا می‌شود. به گفته او، مهار کردن موج مهاجران افغان نیازمند واکنش هماهنگ کشورهای عضو اتحادیه است.

آقای مکرون همچنین در یک سخنرانی تلویزیونی که از اقامتگاه تابستانی‌اش در ساحل آزور ایراد می‌کرد خواستار ابتکار عمل بین‌المللی برای جلوگیری از "تبدیل شدن مجدد افغانستان به پناهگاه تروریسم" شد.

او وعده پناهندگی به افغان‌هایی داد که برای فرانسوی‌ها کار می‌کردند تا بدین ترتیب از کسانی که با تهدید جدی مواجه‌اند، حمایت شود. رئیس جمهور فرانسه از جمله به مدافعان حقوق بشر، هنرمندان، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی اشاره کرد.

اما در عین حال آقای مکرون هشدار داد که اروپا نمی‌تواند به تنهایی با عواقب شرایط کنونی مقابله کند. به گفته او این اتحادیه باید بتواند سهم مهاجران را پیش بینی کرده و از آنها محافظت کند چرا که این موضوع گروه‌های قاچاق انسان را تقویت می‌کند و جان افراد را به خطر می‌اندازند.
     
  
صفحه  صفحه 311 از 338:  « پیشین  1  ...  310  311  312  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA