انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 335 از 338:  « پیشین  1  ...  334  335  336  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
برای پناهندگی کانادا .کسی از داخل ایران چطور باید اقدام کنه ؟
     
  
مرد

 
kamrankon1:
برای پناهندگی کانادا .کسی از داخل ایران چطور باید اقدام کنه ؟

اگه پول داری و میتونی ویزا بگیری و قصدت جدیه من میتونم برات اینکار انجام بدم
     
  
مرد

 
Mohamad4267:
اگه پول داری و میتونی ویزا بگیری و قصدت جدیه من میتونم برات اینکار انجام بدم

بتونم ویزا بگیرم . پولم داشته باشم دیگه پناهندگی نمیگیرم که تو بخوای کمک کنی
     
  
مرد

 
kamrankon1:
برای پناهندگی کانادا .کسی از داخل ایران چطور باید اقدام کنه ؟

امکانش نیست
     
  
مرد

 
kamrankon1:
بتونم ویزا بگیرم . پولم داشته باشم دیگه پناهندگی نمیگیرم که تو بخوای کمک کنی

دوست عزیز برای پناهندگی کانادا داخل ایران ک نمیشه.تو باید از ایران بری برسی کانادا بعد اونجا خودتا معرفی کنی برای پناهندگی

یکم عقلتونا ب کار بندازین.انتظار داری داخل ایران بمونی بعد پناهنده کانادا بشی😂😂😂😂
     
  
مرد

 
nima102:
امکانش نیست

یعنی چی امکانش نیست...از چیزی که اطلاع نداری نظر هم نده
     
  
مرد

 
kamrankon1:
بتونم ویزا بگیرم . پولم داشته باشم دیگه پناهندگی نمیگیرم که تو بخوای کمک کنی

در ضمن برای پناهندگی در کمترین حالت باید ۲۰۰میلیون هزینه کنی...
     
  
مرد

 
یکی از پدیده های زشت بشریه که گریزی از اون نیست
     
  
مرد

 
‍ ‍ ‍ ❌❌❌مهاجران آبان بی‌پناه‌ترین مهاجران در تاریخ ۱۰۰ سال اخیر در ایران
1️⃣

ناشناس بودن و نداشتن چتر حمایتی مطبوعاتی و رسانه‌ای باعث می‌شود که این گروه نسبت به دیگر گروه‌های پناهجو در معرض خطر بیشتری باشند

مهاجران ایرانی جامعه‌ای ناهمگون، پراکنده و با عقاید متفاوت بر سر یک موضوع اشتراک نظر دارند: «مهاجر» تعریف کاملی از موقعیت آن‌ها نیست.
تخمین زده می‌شود بین دو تا سه میلیون ایرانی مهاجر در خارج از مرزهای ایران اقامت دارند. اگرچه بر سر تعداد این افراد توافق جمعی وجود ندارد و از جامعه ایرانیان خارج از کشور آمارهای دقیقی در دست نیست، نکته‌ای که اغلب این افراد و همچنین پژوهشگران علوم اجتماعی درباره آن هم‌نظرند، این است که کلمه «مهاجر» برای تعریف این گروه ناهمگون به‌اندازه کافی دقیق نیست.
مانند هر مفهوم مدرن دیگر در دو قرن اخیر، تعریف «مهاجرت» نیز با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بوده است. در حال حاضر این کلمه تنها در حالت کلی می‌تواند نشان‌دهنده تغییر کوتاه یا طولانی محل زندگی باشد؛ بدون آنکه بر علت آن تغییر مکان دلالتی داشته باشد.
در تاریخ ۱۰۰ سال اخیر مهاجرت‌های اجباری در ایران، «مهاجران آبان» بی‌پناه‌ترین‌اند. اقلیت‌های جنسی و مذهبی هر کدام در سال‌های گذشته با ارتباط مستمر با نهادهای حقوق بشری توانسته‌اند سازوکار حمایتی درون‌گروهی خود را بسازند. پناهجویان سیاسی می‌توانند از حمایت معنوی همفکران خود که زودتر از ایران خارج‌ شده‌اند، بهره‌مند شوند. سایر گروه‌ها نظیر خبرنگاران، هنرمندان، فعالان کارگری و نویسندگان بنا به سابقه شغلی و فعالیت صنفی می‌توانند به‌نوعی از کمک‌های دیگر هم‌گروه‌های خود استفاده کنند اما «مهاجران آبان» که اغلب تنها به دلیل حضور در اعتراض‌های خیابانی و هراس از دستگیری به ترک سریع ایران مجبور شده‌اند، در روند پناهجویی با مجموعه‌ای از مشکلات درگیر می‌شوند که دلیل آن ناآگاهی از به فرآیندی است که بدون برنامه‌ریزی قبلی در آن گرفتار شده‌اند.
ناشناس بودن و نداشتن چتر حمایتی مطبوعاتی و رسانه‌ای باعث می‌شود که این گروه نسبت به دیگر گروه‌های پناهجو در معرض خطر بیشتری باشند.
برای آنکه مقایسه‌ای آگاهانه میان موج‌های مختلف مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور داشته باشیم، باید یک قرن به عقب بازگردیم.
دولت، مرز و گذرنامه
مفهوم جدید «دولت سیاسی» و «مرزهای جغرافیایی» باعث شد رفت‌وآمد و سفر در کره زمین به ارائه اسناد شناسایی، اجازه سفر و اجازه اقامت منوط شود. آنچه در قرن بیستم تکامل یافت و امروزه به نام کارت‌شناسایی، گواهی ملیت، گذرنامه و ویزا می‌شناسیم.

📌پهلوی اول
در این دوره با چندین نوع مهاجرت روبه‌روییم که تا امروز هم ادامه دارد. تغییر داوطلبانه مکان زندگی به دلایلی نظیر تحصیل، ازدواج، تجارت یا اهداف مذهبی.
عمده مهاجران این دوره دانشجویان بورسیه، تجار سنتی، افرادی با سابقه خانوادگی در کشورهای آسیای میانه یا کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و مسافران مذهبی به عتبات عالیات به قصد «مجاورت مذهبی» بودند.
تعداد دانشجویان ایرانی در خارج از ایران نیز به دلیل بهبود اوضاع اقتصادی، آسان شدن سفر و تشویق دولت به تحصیل و اعطای بورسیه‌های دولتی بسیار افزایش داشت. با وجود این، در این سال‌ها هنوز مهاجرت‌های داوطلبانه بخش بیشتری از این «بیرون‌رفتگان» را نمایندگی می‌کردند.

@
     
  
مرد

 
‍ 2⃣

📌جمهوری اسلامی ایران و طوفان انقلاب (۱۳۵۷ تا ۱۳۵۹)

اولین موج بزرگ قابل رصد مهاجرت ایرانیان به خارج از این کشور در سال ۱۳۵۷ اتفاق افتاد. پروازهای پشت سر هم خطوط هوایی در روزهای آخر سلطنت محمدرضاشاه در روزنامه‌های آن زمان بازتاب فراوان داشت. آنچه در ادبیات رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران از آن به‌عنوان «فرار طاغوتیان» یاد می‌شود، شامل کوچ اجباری هزاران نفر از اعضای خانواده سلطنتی، وابستگان آن‌ها، نظامیان و درجه‌داران و خانواده‌های آن‌ها بود؛ اما جمعیت بزرگ‌تر هنرمندان، اقلیت‌های مذهبی، دانشگاهیان و صاحبان صنایع بودند که اغلب بی‌آنکه «جرمی» مرتکب شده باشند، تنها با احساس خطر از سوی انقلابیون افراطی مسلمان، ایران را ترک کردند. وقایع چند سال بعد نشان داد که این احساس خطر بی‌دلیل نبوده است.

📌جنگ و بحران بی‌جاشدگان داخلی (۱۳۵۹ تا ۱۳۶۸)
بزرگ‌ترین موج مهاجرتی داخلی ایران در چند قرن اخیر و در جریان جنگ ایران و عراق اتفاق افتاد. به مدت هشت سال، میلیون‌ها ساکن مناطق مرزی ایران گاهی چند بار متوالی به ناچار محل زندگی خود را تغییر دادند.از مهاجران سیاسی عقیدتی این دوره می‌توان با عنوان «جان‌به‌دربردگان» یاد کرد. افرادی که از زندان‌های منتهی به مرگ جمهوری اسلامی ایران واهمه داشتند، با وجود سختی و مشقت سفر در آن سال‌ها با توجه به جنگ، بسته بودن مرزها و مشکلات گرفتن ویزا، با پای پیاده و از کوه و کمر از ایران خارج شدند. مرزهای ایران و ترکیه در غرب و ایران و پاکستان در شرق دو راه خروج پرخطر مهاجران آن سال‌ها بودند.
تعدادی از این افراد با عنوان «سربازان فراری» هم پسران جوانی بودند که برای شرکت نکردن در جنگ به ترک اجباری ایران مجبور شدند.
قسمتی از این مهاجران اجباری نیز فعالان اقتصادی بودند که از ترس «بگیروببندهای گران‌فروش، محتکر، قاچاقچی ناشی از قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی» ایران را ترک کردند.
رکود اقتصادی و جمعیت جوان بیکار یکی از عجیب‌ترین موج‌های مهاجرتی کاری ایرانیان را سبب شد. برای چند سال، ژاپن بهشت بیکارهای ایرانی در دهه ۶۰ بود. هر چند آن فرصت هم به دلایلی از بین رفت.
در طول این سال‌ها، مهاجرت داوطلبانه دانشجویی و مهاجرت به قصد ازدواج یا پیوستن به خانواده همچنان در جریان بود

📌پایان جنگ و دوره «سازندگی» ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۶

اگرچه طرفداران اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهوری سابق ایران، بارها به مهاجرت معکوس افراد از جمله بازرگانان، به ایران در این دوره اشاره می‌کنند، فضای بسته سیاسی، فشار به روزنامه‌نگاران و نویسندگان، سانسور و خانه‌نشین کردن هنرمندان و مسائلی که به «قتل‌های زنجیره‌ای» ختم شد، باعث شد حتی افرادی که توانسته بودند دو دهه در فضای جمهوری اسلامی دوام بیاورند هم به فکر ترک ایران بیفتند؛ افرادی که دیگر به تغییر اوضاع در ایران امیدی نداشتند.

📌رویای امید و فرار مغزها (۱۳۷۶ تا ۱۳۸۸)
چند سال ابتدایی ریاست‌جمهوری محمد خاتمی در ایران و سیاست «از سروش تا گوگوش» همراهان مطبوعاتی او افراد مردد بسیاری را از مهاجرت دائمی از ایران منصرف کرد و تعدادی نیز دوباره به فکر بازگشت به وطن افتادند اما برای آن‌ها که چمدان‌هایشان را دم دست داشتند، به‌زودی مشخص شد که در هنوز بر همان پاشنه می‌چرخد.
در این سال‌ها افرادی از ایران مهاجرت کردند که در درجه اول به دنبال نجات جانشان نبودند بلکه می‌خواستند کیفیت زندگی‌ خود را بهبود ببخشند. این افراد با برنامه، به‌صورت تدریجی و با ویزاهای معتبر عموما دانشجویی، ایران را ترک کردند. اگرچه دادگاه‌های انقلاب با توقیف پاسپورت و ممنوع‌الخروج کردن به دلایل واهی یا بسیار پیش‌پاافتاده تعداد زیادی از افرادی که می‌توانستند قانونی از ایران خارج شوند، مرزهای ترکیه و دفاتر سازمان ملل و کمیساریای عالی پناهندگان روانه کرد.
بنا به گفته بسیاری از فعالان حقوق پناهجویان، «اخلال در سفر از راه ایجاد تنش با کشورهای مهاجرپذیر و سختی گرفتن ویزای قانونی» همیشه یکی از دلایل بالا رفتن آمار پناهجویان بوده است.
قراردادهای متقابل شغلی برای «ویزاهای کاری تبادل متخصصان حرفه‌ای» میان دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت‌هایی که در ایران پروژه‌های اقتصادی داشتند، نمونه موفق کوتاه‌مدتی بود که از دست رفت.
در این دوره آغاز موج بزرگ مهاجرت «نخبگان» را شاهد بودیم که به «فرار مغزها» معروف شد. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های تراز اول ایران دیگر برای ماندن در ایران انگیزه‌ای نداشتند. «رانت، رشوه، استخدام وابستگان دولتی و سهمیه‌دارها در کنار ستاره‌دار کردن و ممنوع‌التحصیل شدن دانشجویان نخبه» باعث شد پدیده فرار مغزها در ایران آغاز شود که هنوز هم ادامه دارد.

@
     
  
صفحه  صفحه 335 از 338:  « پیشین  1  ...  334  335  336  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA