انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 69 از 338:  « پیشین  1  ...  68  69  70  ...  337  338  پسین »

پناهندگی


مرد

 
‍ 💢زندگی "از هم پاشیده" پناهجویان اخراج شده از اتریش به افغانستان(بخش اول)

💠بدنامی، بیکاری و ناامنی در افغانستان؛ بخشی از چالش هایی اند که پناهجویان اخراج شده از اتریش به افغانستان را به ستوه آورده اند. بسیاری پناهجویان می‌گویند که وضعیت شان بدتر از آنچه است که در رسانه ها بازتاب می‌یابد.

دهقان که یک افسر پیشین پولیس بود، در سال ۲۰۱۴ از افغانستان فرار کرد و در اتریش درخواست پناهندگی نمود. این مرد که در اواسط سی سالگی می‌باشد، پنج سال بعد از اقامت اش در اتریش به گونه اجباری از این کشور اخراج شد. او حالا در کشورش به عنوان یک "اخراج شده از اتریش" رنج می‌برد. در برخی موارد، اخراج شده (دیپورتی) به هدف کنایه گویی یا تحقیر یک فرد به کار برده می‌شود.

نزدیکان دهقان شکایت گونه می‌گویند: «در این سال ها در اتریش چه کار کردید؟ هیچ چیزی را به دست نیاوردید.»

دهقان یکی از ۱۶ پناهجویی اخراج شده از اتریش است که با گروه محققان موسسه دیالوگ و همکاری بین المللی (VIDC) مصاحبه کرده است. علی احمد، رهبری این گروه محققان را به عهده دارد و مقر آن در شهر ویانا می‌باشد. یافته های تحقیق این گروه در ماه جنوری سال ۲۰۲۱ به نشر رسید. بسیاری از کسانی که در "تحقیق احمد" سهم گرفته بودند، مانند دهقان به گونه اجباری و بدون رضایت شان از این کشور به افغانستان پس فرستاده شده اند.

💠اخراج بخشی از زندگی من را ویران کرد

اتریش مانند آلمان، روند اخراج پناهجویان پذیرفته نشده را به دلیل همه گیری ویروس کرونا در ماه مارچ سال گذشته به حالت تعلیق درآورد. اما این روند با وجود تاکید گروه های مدافع حقوق بشری، پس از ۹ ماه دوباره از سر گرفته شد. این گروه ها همواره پافشاری کردند که هیچ بخشی در افغانستان برای بازگشت پناهجویان مصون نیست. اتحادیه اروپا هم با مشروط سازی کمک های مالی میلیارد یورویی، فشارهای بیشتر را از طریق توافقات "راه مشترک به جلو" بالای افغانستان اعمال می‌کند که شهروندان پذیرفته نشده اش را قبول کند.

از سال ۲۰۱۵ تا اواسط ۲۰۲۰ حدود ۴۷ هزار افغان از جمع ۱۹۴ هزار پناهجو از کشورهای مختلف، در اتریش درخواست پناهندگی کرده اند. از ماه جنوری تا اکتوبر سال ۲۰۱۹، نزدیک به ۴۵۰۰ پناهجو از اتریش اخراج شده اند که در میان آن ها ۲۳۵ شهروند افغانستان نیز حضور داشته اند.

دورو بلانکی، مسئول سازمان (Fairness Asyl) در ماه جولای سال ۲۰۲۰ در مصاحبه با دویجه وله گفته بود، رقم شهروندان افغان که پرونده پناهجویی شان در سال گذشته در اتریش رد گردیده است، به حدود پنجاه درصد می‌رسید. به این معنا، بسیاری از افرادی که پاسخ منفی نهایی را دریافت می‌کردند، ناپدید می‌شدند.

علی احمد در گفتگوی تلفونی با انفومایگرانتس افزود، هنگامی که اتریش روند اخراج را به حالت تعلیق درآورد، أفغان ها احساس آرامش کردند. اما در ماه دسمبر، این امر در میان کسانی که از چتر محافظت بیرون می‌باشند، به یک وحشت مبدل گردید.

هیچ یک از کسانی که برای این تحقیق مصاحبه کرده بودند، داستان خوبی برای بازگشت به کشورشان ندارند.

دهقان به دلیل تهدیدی که از سوی یک فرمانده محلی گروه طالبان در برابرش قرار داشت، مجبور شد که افغانستان را ترک کند. این مرد افغان گفته است که تقاضای پناهندگی و درخواست تجدید نظر او به دلیلی در اتریش رد شد که متعلق به قوم پشتون می‌باشد. از زمانی که او به کشورش اخراج شده است، دور از محل بود و باش خود، به گونه پنهانی زندگی می‌کند.

افشار یک جوان دیگر افغان است که از اتریش به أفغانستان اخراج شده است. او در ایران متولد شده و تمام زندگی اش را در این کشور همسایه سپری کرده بود. افشار، ایران را به دلیلی ترک کرد که جایگاهی را در جامعه این کشور به خود پیدا نکرده بود. او در سال ۲۰۱۵ زیر چتر محافظت فرعی در اتریش قرار گرفت. این جوان افغان با وجودی که رگ های دست راست خود را برای جلوگیری از اخراجش، بریده بود اما با آن هم در سال ۲۰۲۰ به کشورش فرستاده شد. او گفت که "اخراج بخشی از زندگی من را ویران کرد."

💠چالش های اقتصادی
افشار به عنوان یک فرد اخراج شده، واجد شرایط کمک های اقتصادی سازمان بین المللی مهاجرت دانسته نمی‌شد. احمد توضیح می دهد: «زمانی که آن ها پس از مهاجرت در کابل می‌آیند، تنها می‌مانند و هیچ کار اساسی برای شان انجام نمی‌شود. برخی از این جوانان مصاحبه شونده گفته اند که برای دریافت حمایت به وزارت کار و برخی از ادارات دیگر مراجعه کرده اند، اما برای شان گفته شده است که "ببینید شما یک اخراج شده (دیپورتی) هستید" و برای کمک به شما کاری انجام داده نمی‌توانیم.»
#پناهجویان_پناهندگان
#افغان
#اتریش
     
  
مرد

 
‍ 💢زندگی "از هم پاشیده" پناهجویان اخراج شده از اتریش به افغانستان(بخش دوم)

💠اخراج داوطلبانه
ظاهراً دیده می‌شود که وضعیت برای کسانی که مانند عباس به گونه داوطلبانه به کشورشان برگشته اند، خوب تر بوده است. عباس که عضو نیروهای ویژه افغان است، در دانشگاه کابل تحصیل کرده است. او در سال ۲۰۱۵ وارد اتریش شد و تا سال ۲۰۱۸ منتظر تصمیم گیری نهایی در مورد پرونده پناهندگی اش ماند.

عباس سپس تصمیم گرفت به "برنامه بازگشت داوطلبانه" که از سوی سازمان بین المللی مهاجرت به پیش برده می‌شود، بپیوندد. دفتر نمایندگی سازمان بین المللی مهاجرت برای اتریش گفته است که آن ها ۱۳۶۳ پناهجو را مانند عباس، از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ کمک کرده اند تا به کشورشان برگردند.

💠هدیدات امنیتی
تمام این ۱۶ پناهجوی که به افغانستان برگشت کرده اند و گروه محققان موسسه دیالوگ و همکاری بین المللی (VIDC) با آنها مصاحبه کرده است، تهدیدات امنیتی و حملات تروریستی را از بزرگ ترین چالش فراراه خود در افغانستان دانسته اند. افشار گفت: «واقعیت نبود امنیت [...] بدتر از آنچه است که شما در رسانه ها می‌شنوید.»
سیاوش یکی دیگر از این جوانان که از جمع خوشبخت ها بود و توانست با برگشت به افغانستان در حکومت این کشور یک شغل پیدا کند می‌گوید که پیش از این، هرگز سلاح به دست نگرفته بود. او افزود که با برگشت به زادگاهش، وضعیت بسیار بدتر از گذشته شده است. او گفت: «من مجبور هستم که برای زنده ماندن یک تفنگ داشته باشم. حتی اگر پول هم نداشته باشید، ممکن است که برای باجگیری ربوده شوید یا از بین بروید.»

در عین زمان، انفجار ماین های کنار جاده‌ای هیچ تفاوت میان برگشت کنندگان داوطلب و اخراج شدگان اجباری قایل نمی‌شود. احمد توضیح داد، از میان سه فرد بازگشت کننده داوطلب، بالای دو تن آن ها حمله صورت گرفته است. در حالی که عباس به عنوان سرباز فعالیت می‌کرد، مورد تهاجم گروه طالبان قرار گرفت. به قول احمد: «در ماه دسمبر سال گذشته، عباس آماج انفجار یک ماین کنار جاده‌ای قرار گرفت و نزدیک بود که بمیرد. در این حمله، بخش پایینی بدن عباس فلج شده است.»

💠"بازندگان و جنایت کاران"
اعضای خانواده دهقان، این جوان را متهم می‌کنند که موفق نشد تا در اتریش دست‌آورد داشته باشد و بدنامی موضوع جدی ایست که به اخراج شدگان (دیپورتی‌ها) نسبت داده می‌شود. "بازنده، اخراجی، جنایت کار" کلماتی اند که به اخراج شدگان از کشورهای اروپایی برچسب زده می‌شوند. آنان با سوءرفتار نیز مواجه می‌گردند.

احمد علاوه کرد: «از طریق رسانه ها و روابط میان کشورهای مبدا و میزبان، خبرهایی دست به دست می‌شوند که گویا آن ها جنایت کار، متجاوز جنسی یا قاتل اند.»

بر بنیاد یافته های انستیتوت (VIDC)، نزدیکان دهقان چنین می‌پندارند که گویا این مرد در پیوند به ارتکاب اعمال جرمی از اتریش اخراج شده است. حتی گفته می‌شود که در برخی نهادهایی که او برای دریافت کمک به هدف ادغام مجدد در جامعه مراجعه کرده بود نیز مورد پذیرش قرار نگرفت. از جانب دیگر، این جوان به ویروس کرونا هم مبتلا شده بود اما با جیب خالی نتوانست که به داکتر مراجعه کند یا برای خود ادویه خریداری نماید. شماری از دوستانش که در اتریش هستند، به او پول فرستادند تا خود را معالجه کند.

احمد تصریح کرد که مصاحبه شوندگان در پاسخ به تاثیرات ویروس کرونا گفته اند که این چالش کم تر از تهدید گروه طالبان، مشکلات اقتصادی و نبود امنیت می‌باشد.

با این همه، از بین رفتن روابط اجتماعی، شرمساری و بدنام دانستن پناهجویان اخراج شده از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، احتمالاً عواملی دانسته می‌شوند که این افراد بار دیگر اقدام به "مهاجرت مجدد" نمایند و مسیر خطرناک اروپا را در پیش بگیرند.
#پناهجویان_پناهندگان
#افغان
#اتریش
     
  
مرد

 
درود. در مورد انواع اقامت و حمایت پناهندگی، لازم دیدم این پیام رو تو سایت لوتی بذارم. امیدوارم که سوالات همه دوستان، برطرف بشه.

چه کسانی حق ماندن در آلمان رو دارن و چه کسانی ندارن؟
چه کسی به عنوان یک پناهنده شناخته میشه؟ چه کسانی در دسته‌ پناهجویان یا سایر انواع اقامت و حمایت قرار می‌گیرن و می‌توانند در آلمان زندگی کنن؟
وچه کسی به صورت غیر قانونی در آلمانه و باید به کشورش برگرده؟
تفاوت بسیاری میان آنچه در جامعه بر سر زبانهاست و عبارات صحیح قانونی وجود داره.

حق اقامت پناهندگی در آلمان، به چهار صورت حمایتی به افراد اعطا میشه.
بسیاری از مهاجرینی که به صورت غیرقانونی، به منظور رسیدن به شغل و زندگی بهتر، به آلمان وارد می‌شن، هنگامی که متوجه میشن هیچ یک از این چهار مورد، در خصوص آنها صدق نمی‌کنه و به کشور خود دیپورت شده و از سفر به آلمان در آینده محروم میشن، متعجب خواهند شد. که یعنی امید آنها بر پایه‌ شایعات شکل گرفته بوده.

در اینجا انواع اقامت پناهندگی رو، براتون میگم :
1.اقامت پناهندگان
2.حق پناهجو
3. حمایت فرعی
4.محرومیت ملی برای افرادی که به اجبار دیپورت میشن.

حالا این موارد چهارگانه رو، به تفصیل براتون توضیح میدم :

1. اقامت پناهندگان :

در زبان روزمره، عبارت پناهنده اغلب در توصیف شخصی به کار میره که بنا به هر دلیلی از وطن خود رانده شده باشه. با اینکه از میان صدها میلیون نفری که در سراسر جهان خارج از کشور مادری خود زندگی می‌کنن، درواقع تنها درصد اندکی از آنها با شرایط یک پناهنده، مطابقت دارن.
سازمان ملل متحد، پناهندگان را به عنوان مردمی خارج از وطن خود تعریف می‌کنه که در کشور مادر، #بنا_به_دلایل_نژادی_مذهبی_قومیتی_عضویت_در_گروههای_اجتماعی_خاص_یا_نظرات_سیاسی در معرض خطر آزار یا خشونت قرار دارن.
احتمالاً شنیدین که امکان اطلاق نام پناهجو به یک «پناهنده‌ اقتصادی» وجود داشته باشه. از دیدگاه قانونی، چنین دسته‌ای وجود نداره.

مشتقات اقتصادی، در میان معیارهای تعریف یک پناهنده وجود نداره. از دیدگاه قوانین بین المللی و بنابر قانون آلمان، افرادی که کشور مادر خود را به منظور بهبود اوضاع اقتصادی ترک می‌کنن، پناهنده نیستن و نخواهند بود.

شرایط پناهندگی در معاهده پناهندگی که در کنوانسیون 1951 در ژنو به امضاء رسید، تعریف شده است که بنا بر آن معاهده، این افراد آسیب‌پذیر، اجازه‌ زندگی در کشوری دیگر را بدست میارن. مانند تمام کشورهای امضاء کننده‌ این معاهده، در آلمان نیز پناهندگان تحت حمایت قرار دارن و نباید تا زمان رفع خطر آزار، به کشور مبدا دیپورت بشن.
مقامات آلمان، مجوز اقامت در آلمان را به مدت 3 سال به پناهندگان اعطا می‌کنن و پس از آن با بررسی اوضاع در صورت نیاز، این مجوز را تمدید خواهند کرد.( #قبولی و #اقامت #3ساله)

2. حق پناهجو :

این حق، شکل دیگری از حمایت تحت قوانین آلمان است که مشخصاً به افرادی اطلاق میشه که در زمینه‌های سیاسی تحت آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. درخواست‌کنندگان پناهجویان سیاسی، برای قرار گرفتن در این دسته، می‌بایست شواهدی در مورد آزار و اذیت خود توسط حکومت کشور خود ارائه بدن.
در عمل این شکل از حمایت، بسیار نادر است. اما در صورت توافق، مجوز اقامت به مدت 3 سال صادر خواهد شد و پس از آن وضعیت حمایت، تمدید خواهد شد. (باز هم #قبولی و #اقامت #3ساله)

3. حمایت فرعی :

پناهجویانی که در دسته پناهجویان حمایت شده دو مورد بالا قرار نمیگیرن، ممکن است حائز شرایط حمایت ثانویه بگردن. شرایط حمایت ثانویه، زمانی محرز خواهد شد که جان فرد در کشور خود یا به صورت جدی، مورد تهدید قرار بگیره.
به عنوان مثال : مجازات اعدام، شکنجه و مجازات غیرانسانی و یا درگیری نظامی داخلی یا خارجی، بازگشت به کشور را  غیر ممکن بکنه.
احراز شرایط حمایت ثانویه، مجوز اقامت 1 ساله را در پی خواهد داشت و پس از پایان یک سال، بنا به تشخیص مقامات آلمانی، این مجوز تمدید خواهد شد. ( #اقامت #1ساله یا همون اقامت #انساندوستانه)

4. محرومیت ملی برای افرادی که به اجبار دیپورت میشن :

آخرین شکل از حمایت نیز، تنها بر شرایط خاص و نادری دلالت دارد. مقامات آلمانی، ممنوعیتی بر بازگشت اجباری افراد اعمال می‌کنن. به این معنا که، حتی در صورت عدم احراز هر یک از سه مورد بالا، مهاجر را نمی‌توان به اجبار به کشورش دیپورت کرد.

این حالت زمانی اتفاق میفته که مقامات آلمانی، متقاعد بشن که بازگشت فرد به کشورش، باعث نقض معاهده حمایت از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی بشه و یا متوجه بشن به اینکه، خطر جدی نسبت به زندگی، جان و آزادی فرد خواهد شد. درخواست کننده، برای مدت 1 سال مجوز اقامت درخواست خواهد کرد و پس از پایان این دوره، در صورت نیاز، ممنوعیت دیپورت به کشورش تمدید خواهد شد. ( #اقامت #1ساله)
موفق باشین. ابی.

#انواع #اقامت #پناهندگی و #حمایتی در #آلمان
     
  
زن

 
پناهنده یعنی درد
     
  
مرد

 
❌❌❌ بایدن سرعت پذیرش پناهجویان را افزایش داد ولی محدودیت‌های ترامپ باقی ماند

📌📌جو بایدن فرمانی را در خصوص پناهجویان امضا کرد که به گفته مقامات آمریکایی، سرعت پذیرش پناهندگان را در این کشور تسریع می‌کند.

رئيس جمهوری #آمریکا با این حال سقف پذیرش ۱۵ هزار پناهجویی را که قبلا در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ تعیین شده بود، لغو نکرده است.

از زمان آغاز سال مالی در اول اکتبر بیش از دو هزار پناهجو در آمریکا اسکان داده شده‌اند. یک مقام ارشد دولت ایالات متحده به خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌گوید تخصیص‌های جدید بایدن که در یک تصمیم اضطراری گرفته شده می‌تواند به پذیرش هرچه سریع‌تر پناهجویانی منجر شود که قبلا غربال شده‌اند.
     
  
مرد

 
❌❌❌حمایت پیتر داتون از پیشنهاد نخست وزیر #استرالیا در خصوص باز شدن مرزها برای افراد واکسینه شده

پیتر داتون از پیشنهاد نخست وزیر استرالیا مبنی بر امکان ورود و خروج آزادانه استرالیایی‌هایی که هر دو دوز واکسن کرونا را زده‌اند، حمایت کرد.

اسکات موریسون روز پنجشنبه گفت که از متخصصان بهداشتی خواسته است تا راهی پیدا کنند که به افراد واکسینه شده اجازه ورود و خروج به استرالیا بدون طی مراحل قرنطینه داده شود.

پیتر داتون، وزیر دفاع استرالیا از این پیشنهاد استقبال کرده و گفت بهتر است این کار زودتر انجام شود و به جای هتل قرنطینه از آنهایی که هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند، خواسته شود تا در خانه‌های خود قرنطینه شوند.

وی تصریح کرد که این کار می‌تواند به استرالیایی‌های گرفتار شده در انگلیس و آمریکا امکان بازگشت هرچه سریعتر به خانه داده شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که حزب کارگر و برخی ایالت‌های استرالیا هشدار داده‌اند که پیش از واکسینه شدن کل جمعیت استرالیا نباید این پیشنهاد اجرایی شو
     
  
مرد

 
❌❌❌جاستین ترودو: #کانادا هشت میلیون دُز واکسن فایزر جدید خریداری کرده، چهار میلیون برای می، دو میلیون جون و دو میلیون جولای

جاستین ترودو دقایقی پیش در کنفرانس خبری خود خبر از خرید هشت میلیون دُز واکسن فایزر جدید داد و اطمینان داد همه کانادایی ها تا سپتامبر واکسینه میشوند. جاستین ترودو گفت هشت میلیون واکسن جدید اضافه بر خریدهای قبلی است و به ما کمک میکند همه با هم این آخرین مرحله از پندمیک را پشت سر گذاریم.
محموله های جدید فایزر کمبود ناشی از بدقولی شرکت سازنده واکسن مودرنا را جبران خواهد کرد.
نخست وزیر گفت در جریان شرایط تورنتو هستم و با جان توری و چند نفر از شهرداران نواحی مختلف صحبت کرده ام، ما اکیپهایی از صلیب سرخ را به نواحی مختلف تورنتو اعزام می کنیم تا به شهروندان از جمله در خانه های سالمندان در کنترل شرایط کمک کنند.
     
  
مرد

 
❌❌❌از دوشنبه پیش رو، مرز #کبک و #انتاریو بسته می شود !

انتاریو در بحران؛ سویه‌های جدید کنترل را از دست مسئولان بهداشتی خارج کرده‌اند.
استان انتاریو از دوشنبه مرزهای خود را با دو استان کبک و منیتوبا می‌بندد.
امروز و پس از آنکه استان انتاریو با شناسایی ۴۸۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ برای دومین بار طی هفته جاری رکورد خود از ابتدای همه‌گیری را شکست، داگ فورد، نخست‌وزیر انتاریو اقدام به وضع محدودیت‌های سخت‌گیرانه جدید از جمله بستن مرزهای خود با دو استان همسایه نمود.
با ۱۹۵۵ بیمار بستری در بیمارستان‌ها که ۴۸۰ نفر از آنها به ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) وصل هستند، اوضاع در بیمارستان‌های شهر تورنتو بحرانی شده تا جایی که مسئولان بهداشتی مجبور به بستری بزرگسالان در بیمارستان اطفال شده‌اند.
جاستین ترودو امروز اعلام کرد که دولت فدرال آماده است تا نیروهای صلیب سرخ را برای سرعت بخشیدن به عملیات واکسیناسیون روانه‌ی انتاریو نماید.
     
  
مرد

 
     
  
مرد

 
❌❌❌چند نکته مهم درباره کیسهای سیاسی

📌متاسفانه بسیاری از افراد درتشخیص کیس سیاسی و نحوه دفاع حقوقی دچار اشکال هستند

✅هرنوع گرایش و فعالیت که در مقابله با ساختار و یا عملکرد کل حکومت و یا بخشی از آن باشد در رده کیسهای سیاسی قرار میگیرد که میتواندعضویت در حزب و گروه و فرقه باشد و یا فعالیتهای سایبری و حتی اقدامات مدنی

📌توجه کنید که هرنوع فعالیت برضد یک حکومت الزاما منجر به پذیرش درخواست پناهندگی اشخاص نمیشود

📌📌در بسیاری از موارد کیس شخص را در تضاد چند مفهوم و نظام حقوقی قرار میدهد :

⛔️از طرفی یک شکل از مخالفت و مقابله با نظام حاکم است بنابراین این شخص اگر به کشورش برگردانده شود قطعا خطر جانی وی را تهدید میکند


⛔️از طرفی بر طبق قوانین بین المللی بعضی از این افراد بواسطه اقداماتشان صریح و یا ضمنی عنوان پناهنده را کسب نمیکنند

مثلا تصور کنید شخصی برای مخالفت با دولت ،اموال عمومی را تخریب کند و یا به عده ای بیگناه اسیب برساند ویا فعالیتهایی در قالب آنارشیسم داشته باشد

⛔️ازطرفی ممکن است با قوانین داخلی و امنیت ملی کشورهای پناهنده پذیر در تضاد باشد.

نمونه آن افراد متعددی که سالها حتی با داشتن قبولی ،هیچ کشوری انها را پذیرش نمیکند و یا موردی که شخص را آسیبی برای نظم عمومی امریکا تلقی کرده اند

و این موارد دقیقا جایی است که افراد با دفاع نادرست پرونده خود را با شکست مواجه میکنند.چون قوانین داخلی و امنیت ملی کشورها جز اولویتها است

📌📌متاسفانه قسمت بالا که بیان کردم در ذهن اکثر افراد با هر نوع فعالیت سیاسی به عنوان یک ترس نقش بسته و نهادینه شده و کار را به جایی کشانده که افراد با انواع گرایشات و فعالیتهای سیاسی از ترس رد شدن در مصاحبه پناهندگی و بواسطه توصیه افراد نااگاه واقعیت را بیان نمیکنند و ترجیح میدهند عاملیت فرار خود را مسئله غیر واقعی(مثلا مذهبی) عنوان کنند که اینکار بسیار اشتباه است

📌مشکل دیگر در بیان اشخاص ایجاد میشود. فقط برای جلب توجه مصاحبه کننده مسائلی را به اشتباه عنوان نکنید مثل عزیزی که عنوان میکند من به عنوان زندانی سیاسی به فلان زندان
منتقل شدم و مصاحبه کننده چندین بار پرسیده است :

آیا صراحتا به شما گفتند که زندانی سیاسی هستید؟

و شخص تصور کرده است که اکنون بگویم بله بسیار مفید است ولی متاسفانه رد شدند و تا چند ماه خود شخص نمیدانست به چه علت درخواست وی رد شده است

📌شیوه دستگیری و برخورد و دادرسی و حتی پوشش متهمین سیاسی با دیگر متهمین بسیار متفاوت است و این
نوع صحبتها نتیجه ای جز ضرر نخواهد داشت

❌❌ تاکید میکنم سعی کنید به جای قصه و داستان و سناریو، با شناخت و درک درست از قوانین به درستی از حق
خود دفاع کنید نه اینکه صورت مسئله را کلا پاک کنید
     
  
صفحه  صفحه 69 از 338:  « پیشین  1  ...  68  69  70  ...  337  338  پسین » 
سیاست

پناهندگی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA