انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 4 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

ترور شخصیت های سیاسی دنیا


زن

andishmand
 
ترور آیت الله قاضی طباطبائی امام جمعه تبریز




سيد محمد علي قاضي طباطبايي
فرزند آيت الله حاج ميرزا باقر، در سال ۱۳۳۱ (۳) ه . ق در تبريز و در يك خانواده مذهبی ديده به جهان گشود . او تحصيلات مقدماتي علوم ديني را از پدر و عمويش ، آيت الله ميرزا اسد الله در تبريز فرا گرفت و در سال ۱۳۴۷ ه . ق در هنگام قيام تبريز به اتفاق پدرش توسط رضاخان به تهران تبعيد شد . بعد از انقضاي مدت تبعيد در تهران،وی را به همراه پدرش براي يكسال ديگر به مشهد تبعيد كردند و در طول اين مدت به دستور رضا خان پهلوي خانه ايشان را با خاك يكسان كردند و به خيابان تبديل نمودند . آن انسان پس از ماه ها دوري از وطن، به تبريز مراجعت نمود . در سال ۱۳۵۹ ه . ق به حوزه علميه قم عزيمت نموده، مشغول ادامه تحصيلات ديني شد .. آيت الله قاضي طباطبايي پس از ده سال تحصيل علوم ديني در قم راهي نجف اشرف شد و در سال ۱۳۷۲ ق به ايران بازگشت و در تبريز اقامت گزيد . با اوجگيري نهضت اسلامي به رهبري امام خميني ، قاضي طباطبايي با حضور فعال خويش در صحنه هاي مبارزه با رژيم پهلوي، گام هاي مؤثري برداشت . همين فعاليت ها باعث شد كه رژيم شاه او را دستگير كرده و در زندان قزل قلعه محبوس و سپس به شهرهاي بافت كرمان و زنجان تبعيد نمايد . فشارهاي روحي و جسمي رژيم بر ايشان باعث شد كه شديدا بيمار شده و به مدت سه ماه در بيمارستان بستري گردد . او پس از بهبودي به عراق تبعيد شد و پس از پايان دوران تبعيد به ايران بازگشت و دوباره در تبريز سكونت اختيار كرد و هرگز دست از مبارزه و فعاليت نكشيد . پس از پيروزي انقلاب اسلامي، آيت الله قاضي طباطبايي در مقام نمايندگي امام خميني در آذربايجان و امامت جمعه تبريز به فعالیت خويش ادامه داد . تا اينكه سر انجام در دهم آبان سال ۱۳۵۸ ش در روز عيد قربان. هنگامي كه نماز مغرب و عشاء را در مسجد شعبان به جا آورد و عازم منزل بود، به دست گروهك «فرقان » ترور شد .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
گروه فرقان



فرقان نام گروهی مسلح مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران می‌باشد که عملیات‌هایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام داده‌است. رهبر گروه فرقان شخصی به نام اکبر گودرزی بود که در روز ۱۸ دی ۱۳۵۸ خورشیدی دستگیر شد و در روز ۳ خرداد ۱۳۵۹ خورشیدی تیرباران شد.محمد عطریان‌فر در مورد رهبر این گروه می‌گوید: وی جوانی طلبه بود که برخی سرخوردگی‌های تاریخی داشت و به واسطه این سرخوردگی‌ها بود که بعدها هدایت چنان اقداماتی را عهده‌دار شد. گودرزی در سال ۵۵ حدود بیست سال بیشتر نداشت و با این حال به تفسِر قرآن می‌پرداخت و خودش را در مقام مفسر قرآن معرفی می‌کرد و تفسیری انقلابی از قرآن ارائه می‌کرد و آیاتی از قرآن را انتخاب می‌کرد که به کار مبارزه بیاید.وی در مورد نحوه دستگیری اعضای این گروه گفت: در پی شناسایی یک خانه تیمی و مشاهده آتشباری شدید از آن معلوم شد که این خانه بایستی اهمیت زیادی داشته باشد. در نهایت پس از درگیری حدود هفتاد نفر از آن خانه دستگیر شدند که رهبر گروه یعنی اکبر گودرزی یکی از آنان بود.از افراد دستگیر شده بیست و پنج نفر اعدام شدند که رهبر گروه یکی از آنان بود. وی از آنچه انجام داده بودند به هیچوجه اظهار پشیمانی نکرد.محمدصادق مفتح، (نایب رییس اول اتاق بازرگانی تهران در سال ۱۳۸۶)، که پدرش محمد مفتح از ترورشدگان به دست گروه فرقان بوده‌است، پیرامون ترورهای گروه فرقان چنین گفته‌است استعمار انگلیس که بیش از هشتصد سال در منطقه نفوذ کرده بود، پیروزی انقلاب ایران پایه‌های آن را متزلزل ساخت. لذا آنان تحلیل کردند که این انقلاب یک انقلاب فرهنگی است که در همه ابعاد تجلی پیدا کرده‌است و علیه آنان است. لذا بر آن شدند برای مبارزه با این انقلاب ریشه‌های اصلی آن یعنی علمای مذهبی را از بین ببرند . اولین کسی که توسط گروه فرقان شهید شد، تیمسار قرنی و بعد استاد مطهری (ره) بود. پس از آن شهید مفتح (ره) را ترور کردند... توسط اسنادی که در لانه جاسوسی پیدا شده‌است معلوم شد که گروه فرقان به طور مستقیم توسط منافقین تغذیه می‌شد و چون در آن زمان سازمان منافقین در شرایطی نبود که وارد فاز نظامی شود لذا فرقانی‌ها بازوی نظامی منافقین بودند تا موانع را از سر راه سازمان منافقین بردارند.
کتاب «چارچوبی برای تحلیل و شناخت انقلاب اسلامی» پیرامون شخصیت خمینی در ناکامی گروه فرقان چنین آورده‌است گروه‌ها و تشکل‌های دیگری هم بود که با اسم اسلام دست به معارضه و مانع تراشی زدند مانند گروه فرقان و آرمان مستضعفین که با ترور مطهری و مفتح خود نمایی کردند ولی زود متلاشی شدند. از آن به بعد با توجه به شخصیت والای معنوی و فقهی امام کسی نتوانست در مقابل انقلاب اسلامی با پوشش دین بایستد.

ترورها


افرادی شاخصی که توسط این گروه ترور شدند عبارتند از:

محمدولی قرنی - رییس سابق ستاد مشترک ارتش - ۳ اردیبهشت ۱۳۵۸
مرتضی مطهری - عضو شورای انقلاب - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۵۸
اکبر هاشمی رفسنجانی (ناموفق) - عضو شورای انقلاب - ۴ خرداد ۱۳۵۸
تقی حاج طرخانی - بازاری - ۱۷ تیر ۱۳۵۸
رضی شیرازی - روحانی - ۲۴ تیر ۱۳۵۸
محسن بهبهانی - مجری برنامه‌های مذهبی رادیو و تلویزیون در دوران پهلوی - ۳۰ تیر ۱۳۵۸
احمد لاجوردی (ناموفق) - رییس گروه صنعتی بهشهر - ۱۷ مرداد ۱۳۵۸
مهدی عراقی و فرزندش حسام - رییس امور مالی نشریه کیهان - ۴ شهریور ۱۳۵۸
حسین مهدیان (ناموفق) - مدیر موسسه کیهان - ۴ شهریور ۱۳۵۸
محمدباقر دشتیانه (ناموفق) - سرپرست کمیته انقلاب اسلامی منطقه ۱۳ تهران - ۱۷ مهر ۱۳۵۸
هانس یواخیم لایب - رئیس حسابداری و معاون مدیرعامل شرکت داروسازی ایران مرک - ۲۲ مهر ۱۳۵۸
سید محمدعلی قاضی طباطبایی - امام جمعه تبریز - ۱۰ آذر ۱۳۵۸
محمد مفتح و دو محافظش جواد بهمنی و اصغر نعمتی - رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران - ۲۲ آذر ۱۳۵۸
عبدالکریم موسوی اردبیلی - دادستان کل کشور - ۲ دی ۱۳۵۸
فقیه ایمانی - روحانی - ۱۴ دی ۱۳


دو ترور نیز به دست گروه رهروان فرقان صورت گرفت:

شیخ قاسم اسلامی - روحانی - ۵ مرداد ۱۳۵۹

علی خامنه‌ای - امام جمعه تهران و نماینده مجلس - ۶ تیر ۱۳۶۰

در ۱۸ دی ۱۳۵۸ رهبر گروه اکبر گودرزی به همراه ۳۵ نفر از اعضای گروه در خانه‌ای تیمی در خیابان جمالزاده پس از ۸ ساعت نبرد مسلحانه بازداشت شد. پرونده گروه به دست عبدالمجید معادیخواه، علی‌اکبر ناطق نوری و محی‌الدین انواری (که سپس کناره‌گیری کرد) سپرده شد. بازجویی نیز به دست لاجوردی و ذوالقدر صورت می‌گرفت. از اعضای گروه در ۱۳ اسفند ۱۳۵۸ امرالله الهی، حسن نوری، محمد نوری، کمال یاسینی، محمد کاشانی، غلامرضا یوسفی و سعید واحد، در ۳ خرداد ۱۳۵۹ اکبر گودرزی، عباس عسکری، سعید مرآت، علیرضا شاه بابابیگ تبریزی، حسن اقرلو، علی حاتمی(که در زندان خودکشی کرد) و در ۸ بهمن ۱۳۶۰ محمد متحدی و امیرمسعود تقی‌زاده اعدام شدند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور محمد علی رجائی نخست وزیر و رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران



محمدعلی رجایی در ۲۵ خرداد ۱۳۱۲ خورشیدی در قزوین به دنیا آمد. پدر او عبدالصمد نام داشت و از کسبه و بازرگانان قدیم قزوین و تهران بودند و چهار سال پس از تولدش در ۱۹۳۷ (۱۳۱۶) درگذشت. محمدعلی از این به بعد با مادر و برادرش زندگی می‌کرد.او تحصیلات ابتدایی را در قزوین تمام کرد و در ۱۳ سالگی به تهران رفت و از روی خودساختگی که در شخصیت او بود به کار و فروشندگی که در آن دوران بسیار مرسوم بود در نزدیکی محل کار برادر در جنوب شهر مشغول شد و بر خلاف دیدگاه عوام هیچگاه در فقر و تنگدستی زندگی نکرد. در ۱۷ سالگی به آموزشگاه گروهبانی نیروی هوایی رفت و در حین تحصیل با احزاب و گروه‌های سیاسی مخالف شاه (همچون فداییان اسلام) آشنا شد و در جلسات سید محمود طالقانی شرکت می‌کرد. او در این دوران از طرفداران محمود طالقانی بود و در ضمن حضور در ارتش، مخفیانه با فداییان اسلام فعالیت می‌کرد.رجایی پس از ماجراهایی از ارتش بیرون آمد و یک سال در شهرستان بیجار به معلمی پرداخت و سپس در سال ۱۳۳۵ برای ادامهٔ تحصیل به دانشسرای عالی رفت و در ۱۳۳۸ از آنجا فارغ‌التحصیل شد. وی با انجمن‌های اسلامی دانشجویان هم همکاری داشت. در ۱۳۳۸(۱۹۵۹) پس از اتمام تحصیل در دوره کارشناسی ارشد آمار به قزوین بازگشت و در جریان فعالیت‌های سیاسی و پخش اعلامیه دستگیر شد و ۵۰ روز را در زندان گذراند. رجائی با عضویت در نهضت آزادی ایران به فعالیتهای سیاسی خود ادامه داد و در سال ۱۳۵۱ با تشکیل سازمان مجاهدین خلق بااین سازمان همکاری نمود و به دلیل این همکاری ۱۳۵۳(۱۹۷۴) رژیم شاه وی را دستگیر کرد و بدین سبب، چهار سال را در زندان گذراند و مورد شدیترین شکنجه های ساواک قرار گرفت. قراردادن او در قفس طوطی و کشیدن ناخن های پا تنها بخش کوچکی از زندگی رجایی بعنوان با سابقه ترین زندانی سیاسی زمان خود است که ساواک به جهت افشای نام و محل همرزمانش بر او وارد می نمود و او هیچ وقت بر خلاف اکثر زندانیان سیاسی که به سرعت پس از دستگیری و همکاری آزاد می شدند آزاد نشد.
[b]
پس از پیروزی انقلاب اسلامی


او چند ماه قبل از انقلاب ۵۷ از زندان آزاد شد. هنگام آمدن روح‌الله خمینی به ایران در کمیتهٔ استقبال مردمی از وی شرکت داشت. او مخالف ترورهای بازماندگان دوره پهلوی بود و رأفت اسلامی و عدالت اجتماعی را بعنوان یک روشنفکر دینی همیشه در رفتار و افکار او به روشنی مشاهده می شد و از همین رو مخالفینی از افراد مذهی تندرو در داخل حکومت داشت .پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی، او سمت‌های مختلفی را به عهده گرفت. رجائی پس از انقلاب به همراه مهندس عزت الله سحابی و ۱۱ نفر دیگر از اعضای نهضت آزادی ایران به دلیل تفاوت دیدگاه‌هایشان با مهندس بازرگان و اعتقاد به برتر دانستن عدالت اجتماعی بر آزادی و دموکراسی، از نهضت آزادی استعفا دادند و بر خلاف تفاوت اندک دیدگاه های حزبی و مدیریتی با این همه از مهندس بازرگان بعنوان استاد مورد احترام خود یاد می برد . در ۱۳۵۷ (۱۹۷۹) به وزارت آموزش و پرورش رسید، در ۱۳۵۸(۱۹۸۰) به نمایندگی مجلس رسید و در همان سال در کابینهٔ بنی صدر، به عنوان دومین نخست‌وزیر جمهوری اسلامی پس از بازرگان شرکت داشت. او در دوره‌ای از ۱۱ مارس ۱۹۸۱ تا ۱۵ اوت ۱۹۸۱ ضمن نخست‌وزیری، وزارت امور خارجه را نیز به عهده داشت. او از طرفداران و مجریان انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌های ایران بود. پس از برکناری بنی صدر او مدت کوتاهی دومین رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران بود. در این دوره محمدجواد باهنر نخست وزیر او بود.رجایی در ضمن سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نمایندگی از جمهوری اسلامی، با نشان دادن جاهای شکنجه روی پاهایش (از زندان‌های زمان شاه) توجه بسیاری را به خود جلب کرد.

رجایی در ۸ شهریور ۱۳۶۰ خورشیدی بعد از اینکه کمتر از یک ماه رئیس جمهور بود به همراه محمدجواد باهنر در انفجار ۸ شهریور ۱۳۶۰ کشته شد که تا کنون از آن بعنوان پیچیده ترین و مرموزترین ترور در جمهوری اسلامی ایران نام برده می شود و تمامی افرادی که به نوعی با این پرونده در زمان ترور و بعد از آن به جهت بازگشایی پرونده ترور رجایی و کشف مسبب یا مسببین آن ارتباط داشتند که همگی از افراد رده بالای حکومت بودند ترور شدند تا اسرار این ترور که در حساس ترین روزهای حکومت ایران رخ داد همچنان در هاله ایی از ابهام باقی بماندپس از او با برگزاری انتخابات مجدد (انتخابات ریاست جمهوری دورهٔ سوم) سید علی خامنه‌ای به ریاست جمهوری برگزید[/b]
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور محمد جواد باهنر نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران



حجت الاسلام محمد جواد باهنر، در سال ۱۳۱۲ در يك خانواده پيشه ور ساده در شهر كرمان به دنيا آمد و خواندن و نوشتن و قرائت قرآن را در مكتب آموخت و سپس به تحصيل علوم دينى در مدرسه معصوميه آن شهر پرداخت .همزمان ، تحصيلات ابتدايى و متوسطه را نيز ادامه داد و پس از اخذ ديپلم در سال ۱۳۳۲ به قم رفت و سطوح عالى علوم اسلامى را در حوزه علميه قم طى كرد. وى فقه را در محضر مرحوم آيت الله بروجردى ، فقه و اصول را در محضر امام خمينى و تفسير و فلسفه را نزد علامه طباطبايى فراگرفت .باهنر سپس به تحصيلات دانشگاهى رو آورد و حدود سال 1337 موفق به اخذ ليسانس در رشته الهيات و بعد از آن موفق به اخذ فوق ليسانس در رشته علوم تربيتى و سپس دكتراى الهيات از دانشگاه تهران شد.باهنر ضمن تدريس و ايراد خطابه و برنامه ريزى ، دينى ، به تاليف كتب درسى اشتغال ورزيد و حدود سى كتاب و جزوه تعليمات دينى را براى تدريس (از دوره ابتدايى تا دانشسرا) تاليف كرد؛ وى همزمان ، فعاليتهاى اجتماعى خود را نيز ادامه داد و در تاسيس ((دفتر نشر و فرهنگ اسلامى )) كانون توحيد و ((مدرسه رفاه )) نقش موثرى داشت .باهنر در سال ۱۳۴۱ همكارى خود را با نهضت اسلامى و سياسى روحانيت به رهبرى امام خمينى آغاز كرد و در اسفند ماه ۱۳۴۲ پس از ايراد سخنرانى هايى در مساجد، ((هدايت ))، ((الجواد)) و ((حسينيه ارشاد))، به مناسبت سالگرد حادثه ((فيضيه ))، دستگير شد و پس از آن متناوبا شش بار به زندانهاى كوتاه مدت محكوم شد و از سال ۱۳۵۰ ممنوع المنبر گرديد و بالاجبار در جلساتى كه به عنوان كلاس درس ‍ برپا مى شد، سخنرانى و به بيان نقطه نظرات اسلامى ، انقلابى خود مى پرداخت .وى در سال ۱۳۵۷به فرمان امام و به همراه چندتن از ياران ، مامور تنظيم اعتصابات شد و در همان سال نيز با فرمان امام به عضويت شوراى انقلاب اسلامى در آمد.مسئوليت نهضت سواد آموزى ، نماينده مردم كرمان در مجلس خبرگان ، نماينده شوراى انقلاب اسلامى در وزارت آموزش و پرورش ، نماينده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى باهنر كه به سرنوشت آموزش كشور و آينده نونهالان انقلاب بى اندازه توجه داشت و مدام در فكر بهبود و پيشرفت آن بود، سرانجام در كابينه محمد على رجائى به سمت وزير آموزش و پرورش منصوب شد. پس از فاجعه بمب گذارى در دفتر حزب جمهورى اسلامى و ترور دكتر بهشتى ، باهنر به عنوان دبير كل حزب جمهورى اسلامى انتخاب شد و به دنبال انتخاب رجائى به سمت رياست جمهورى ، به عنوان نخست وزير جمهورى اسلامى به مجلس معرفى شد كه با راى قاطع مجلس به تشكيل كابينه خود پرداخت .سرانجام پس از سالها مبارزه ، به همراه يار ديرينه اش ((محمد على رجائى )) رئيس جمهور اسلامى ايران ، در هشتم شهريور ۱۳۶۰ در انفجار ساختمان نخست وزيرى كه به دست منافقين صورت گرفت در گذشت.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
‎ترور میکونوس‎
در ماجرای ترور میکونوس که در رستورانی به همین نام واقع در برلین ، آلمان و در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۱۹۹۲ رخ داد، تعدادی از سران اپوزیسیون کُردبه قتل رسیدند. این ترور تأثیر زیادی برروی روابط بین ایران و کشورهای اروپایی داشت.
‎شرح واقعه‎
از آنجا که از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ شهریور ماه سال ۱۳۷۱ کنگرهٔ جهانی احزاب سوسیالیست و سوسیال دمکرات در برلین در حال برگزاری بود، فعالین سوسیال ایران که عموماً از فعالین سیاسی ایرانی و مخالف جمهوری اسلامی ایران بودند از جمله صادق شرفکندی دبیرکل حزب دمکرات کردستان ایران برای شرکت در این مراسم به آلمان رفته بودند. در این میان دعوتی در روز ۱۷ سپتامبر ۱۹۹۲ از۱۵ الی ۲۰ نفر از ایرانیان جهت حضور در رستورانی به نام میکونوس که صاحبآن فردی ایرانی بوده و پاتوق مناسبی برای ایرانی‌های مقیم برلین به شمار می‌رفت، صورت می‌گیرد. در روز جلسه شش نفر از دعوت شدگان در رستوران حاضر می‌شوند. که علاوه بر آنها دو نفر به صورت اتفاقی و صاحب رستوران (جمعاً ۹ نفر) در رستوران حاضر بوده‌اند. ساعت حدود ۵۰ و۲۲ دقیقه ناگهان سه فرد مسلح وارد رستوران می‌شوند. یکی نزدیک در ورودی و دومی در قسمت جلویی رستوران می‌ایستند و نفر سوم نیز مسلسل به دست وارد قسمت پشتی رستوران که ۶ ایرانی در آنجا دور یک میز نشسته بودند رفته وهمه آنها را به رگبار می‌بندد. از جمع افراد حاضر در رستوران ۴ نفر در جا کشته می‌شوند ویک نفر نیز به شدت زخمی می‌شود و چهار نفر دیگر نیز جان سالم به درمی برند.
‏‎


‎افراد حاضر در واقعه:‏‎
افراد کشته شده در این حادثه شامل افراد زیر می‌باشند.
*. صادق شرفکندی دبیر کل حزب دمکرات کردستان ایران
*. همایون اردلان نماینده حزب دمکرات کردستان ایران در آلمان
*. فتّاح عبدلی نماینده حزب دمکرات کردستان ایران در اروپا
*. نوری دهکردی کارمند صلیب سرخ و فعال در امور پناهندگان ایرانی مقیم آلمان
ضمناً عزیز غفاری صاحب رستوران میکونوس نیز در این حادثه زخمی می‌شود. علاوه بر این پنج نفر دو ایرانی دیگر به نام‌های پرویز دستمالچی و فرهاد فرجاد نیز دور همان میز حضور داشتند که با وجود تیراندازی شدید توسط مسلسل که توسط فرد ضارب صورت می‌گیرد هیچگونه آسیبینمی‌بینند. دو فرد دیگر نیز به صورت اتفاقی در رستوران حضور داشتند.
نخست وزیر اسبق سوئد ، رهبر وقت حزب سوسیال دمکرات سوئد و دبیر سیاسی آن‌زمان حزب نیز از دعوت شدگان بهاین میهمانی شام بودند و دعوت شرکت در آن را نیز قبول کرده بودند اما حضور آنها در آخرین ساعات لغو شد.
‎دادگاه محاکمه ی عاملأن واقعه‎‎یک سال بعد از حادثه رستوران میکونوسیک ایرانی به نام کاظم دارابی کازرونی که مشکوک به عضویت در سپاه پاسداران و سازمان امنیت ایران بود و ۴ لبنانی به نامهای یوسف امین ، محمد اتریس ، عطاالله عیاد و عباس رحیل توسط پلیس آلمان دستگیر شدند و محاکمه متهمان در ششم آبانماه سال۱۳۷۲ در آلمان آغاز شد. دادگاه این عده حدود ۵ سال و ۲۴۷ جلسه طول کشید و حدود ۹ میلیون فرانک هزینه در برداشت. در جلسات این دادگاه بیش از ۱۷۰ نفر در دادگاه حاضر شده و در مورد حادثه ترور شهادت دادند. شهادت برخی از این افراد بر ضد جمهوری اسلامی و برخی نیز به نفع جمهوری اسلامی ایران بود. دادستان دادگاه برونو یوست و قاضی آن فریچوف کوبش بودند. حکم دادگاه میکونوس در بیست و یکم فروردین ماه سال ۱۳۷۶ صادر شد و طی آن کاظم دارابی از اتباع ایرانی و عباس رحیل تبعه لبنانی به حبس ابد و یوسف امین و محمداتریس هر دو از اتباع لبنان به ترتیب به ۱۱ و ۵ سال زندان محکوم شدند. در این حکم متهم دیگر نیز به نام عطاالله ایاد تبرئه شد. همچنین از آنجا که در جلسات دادگاه مفهومی به نام وظایف ویژه مطرح شده بود که سران رژیم ایران تصمیم گیرندگان اصلی آن کمیته بودند، مسئولان وقت جمهوری اسلامی ایران یعنی هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور وقتایران، علی فلاحیان وزیر اطلاعات وقت، علی‌اکبر ولایتی وزیر امور خارجه وقت و سید علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران متهم به زمینه سازی ماجرای میکونوس شدند. ‏
‎اقدامات سیاسی پس از حادثه‎
دادگاه میکونوس از پراهمیت‌ترین دادگاه‌هایی بود که در آلمان تشکیلشد و نهایتاً مقامات عالی نظام جمهوری اسلامی را به دست داشتن به قتل مخالفین خود در خارج از ایران متهم کرد و برای اولین بار به خاطرتروریسم دولتی توسط دادگاه میکونوس محکوم شد. همچنین چند ماه بعد، «رونالد جورج» دادستان کل آلمان رهبر ایران سید علی خامنه‌ای ، رئیس جمهور علی اکبر هاشمی رفسنجانی ، وزیرامور خارجه ( علی اکبر ولایتی )، و وزیراطلاعات ( علی فلاحیان ) وقت ایران را نیز به دخالت در این ماجرا متهم کرد. ابوالحسن بنی‌صدر نیز در دادگاهیکه برای واقعه ترور میکونوس در آلمان تشکیل شد و مقامات عالی نظام جمهوری اسلامی را به دست داشتن به ترور رهبران مخالف کُرد متهم کرد، علیه نظام جمهوری اسلامی شهادت داد.



‎رخدادهای مهم پس از دادگاه‎
رخدادهای مهم پس از دادگاه
کاظم دارابی ۱۰ دسامبر ۲۰۰۷ ، پس از تحمل ۱۵ سال حبس، از زندان آزاد شد وبه ایران بازگشت.همچنین دادگاه رسیدگی به پرونده در طی حکمی کمیته امور ویژه جمهوری اسلامی را که سید علی خامنه‌ای یکی از اعضای آن بود، متهم به دادن دستور این ترور کرد.پس از این حکم آلمان و ایران سفرای خود در دو کشوررا فرا خواندند و آلمان چهار دیپلمات ایرانی را از این کشور اخراج کرد. تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز سفرای خود را از ایران فراخواندند. ایران نیز در پاسخ به اینحرکت اتحادیه اروپا سفیران خود را ازکشورهای عضو این اتحادیه فرا خواند و روابط دو طرف دچار بحران شد که تا سه ماه بعد و پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری ادامه داشت.
بعد از ترور میکونوس همواره نیروهای آزادی‌خواه و خانواده‌های این قربانیان در تلاش بودند تا جلوی رستوران میکونوس (که نام آن امروز به سایگون تغییر یافته‌است) لوح یادبودی را بنا نمایند که این ایده پس از گذشت سال ها از حکم دادگاه میکونوس توسط شهردار منطقه شارلوتن بورگ برلین، مونیکا تیمین عملی شد. سران جمهوری اسلامی سعی داشتند جلوی برگزاری دادگاه برلین و نتایج آن را بگیرند. آنان با تهدید به اینکه بنای این لوحه بی‌پاسخ نخواهد ماند و ایران نیز در اقدامی جلوی سفارت آلمان در تهران، لوحه قربانیان بمب‌های شیمیایی جنگ ایران – عراق را با نام شرکت‌های آلمانی شریک در تهیه بمب‌های شیمایی برای عراق برپا می‌کند، کوشش نمود که مانع برپایی این لوحه گردد. ولی مونیکا تیمن به این موضوع اهمیت نداد و بنای لوح یادبود را به مرحله عمل درآورد. متن این لوح به شرح زیر است: دراین محل، محل قدیمی رستوران میکونوس در تاریخ ۱۷ سپتامبر ۱۹۹۲، رهبران حزب دمکرات کردستان ایران دکتر صادق شرفکندی، فتاح عبدلی، همایون اردلان به همراه نوری دهکردی، سیاستمدار ساکن برلین توسط حاکمان سابق ایران به قتل رسیدند. آنان درراه مبارزه برای آزادی و حقوق بشر کشته شدند. محمود احمدی‌نژاد ، شهردار وقت تهران پیرو نصب این تابلو اعلام کرد لوح یاد بود جانبازان شیمیایی جنگ ایران و عراق را در برابر سفارت آلمان در تهران نصب خواهد کرد.
هله
     
  
مرد

 
‎ترور های مهم کشور اسرائیل‎
اسرائیل یکی از بیشترین سوابق را در ترور هدفمند رهبران فلسطینیان داراست. بسیاری از رهبران سازمانهای فلسطینی همچون جهاد اسلامی و حماس توسط دستگاههای امنیتی اسرائیل ترور شده‌اند. دادگاه عالی اسرائیل قتل هدفمند را توجیه و آنرا در مقابل عملیات‌های انتحاری فلسطینان تایید کرد.قتل هدفمند اسرائیل با واکنش جامعه جهانی مواجه گردید. اسرائیل همچنین به ترور دانشمندان هسته‌ای ایران متهم شده‌است.
ژوئیه 31، 2010 نوار غزه عیسی آل Batran حماس فرمانده نظامی در مرکز غزه، در راکت های تولید در تلافی حمله موشکی زودتر در شهر اشکلون IAF کشته شده اند درگیر شده اند نوامبر 3، 2010 نوار غزه محمد Nimnim وابسته به القاعده، اسلام، فرمانده ارتش
انفجار خودرو، با توجه به هر یک ازبمب کاشته شده توسط اسرائیل و یا یکحمله هوایی اسرائیل است. IAF، با هوش مصر
نوامبر 17، 2010 نوار غزه اسلام یاسین وابسته به القاعده، ارتش از فرمانده اسلام حمله هوایی اسرائیل در ماشین خود، از کشتن او، برادر او را، و زخمی شدن چهار نفر دیگر است. IAF نوامبر 29، 2010 ایران مجید شهریاری دانشمند هسته ای ایران در یک خودروی بمب گذاری شده کشته شدند.بنا به گزارش روزنامه آلمانی اشپیگل اسرائیل در پشت این قتل بود. موساد (ادعا) دی 11، 2011 نوار غزه محمد اسلامی A-نجار از عمل جهاد، مظنون به برنامه ریزی حملات علیه غیرنظامیان و پرتاب راکت به اسرائیل توسط نیروی هوایی اسرائیل مورد حمله در حالی که رانندگی موتور سیکلت خود را در نوار غزه است. IAF آوریل 9، 2011 نوار غزه Tayseer ابو Snima ارشد حماس فرمانده به همراه 2 از محافظان او توسط نیروی هوایی اسرائیل کشته شدند، در طول یک دوره از آتش ارتقا موشک از غزه است. او فرمانده ارشد حماس که از سال 2009کشته شد. IAF ژوئیه 23، 2011 ایران داریوش رضایی دانشمند هسته ای ایران توسط افراد مسلح ناشناخته در موتور سیکلت کشته شده است. روزنامه آلمانی اشپیگل ادعا کرد که موساد در پشت این عملیات بود. او چهارمین دانشمند هستهای ایران که از سال 2010 کشته شده است.موساد (ادعا) آگوست 18، 2011 نوار غزه ابو عود آل Nirab و خالد شعث کمیته های مقاومت مردمی فرماندهان ساعت پس از حمله تروریستی 7 اسرائیل در جنوب اسراییل کشته شدند کشته شدند. 4 عضو دیگر این گروه در حمله کشته شدند. IAF، شین بت ژانویه 10th، 2012 ایران مصطفی احمدی روشن دانشمند هسته ای ایران بمب احمدی روشن را در تاسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز کشته شدند،
هله
     
  
مرد

 
‎مقتولان سرشناس‎
‎سید عباس موسوی

سید عباس موسوی دبیر کل اسبق حزب الله لبنان بود که درسال طی یک عملیات هوایی ترور شد.

احمد یاسین

شیخ احمد یاسین در سال ۲۰۰۴ توسط ارتش اسرائیل ترور شد . ترور وی واکنشهای بین المللی گسترده‌ای را بر انگیخت. شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را با ۱۱ رای موافق و سه رای ممتنع علیه اسرائیل تصویب کرد که با وتوی آمریکا مواجه شد.

فتحی شقاقی

فتحی شقاقی بنیان‌گذار جهاد اسلامی فلسطین بود که در سال ۱۹۹۵ توسط موساد ترور شد.

عبدالعزیز رنتیسی

پس از احمد یاسین رهبری حماس به رنتیسی واگذار شد امااو نیز چندی بعدتوسط دستگاههای امنیتی اسرائیل ترورشد.

عماد مغنیه

از فرماندهان نظامی حزب الله لبنانبود که در ۱۲ فوریه ۲۰۰۸ در انفجاری در دمشق توسط اسراییل ترور شد.

محمود المبحوح

یکی از رهبران حماس بود که درسال ۲۰۱۰ در دبی کشته شد. رییس پلیس دوبی در این رابطه اعلام کرد: «بازرسی‌های ما این مطلب را آشکار می‌کند که موصاد در قتل دست داشته‌است.» پس از اعلام نتایج بازرسی به دلیل استفاده تعدادی از قاتلین از پاسپورتهای بدلی انگلیسی، دولت بریتانیا یک دیپلمات اسراییلی را از کشورش اخراج کرد.
هله
     
  
مرد

 
‎ترور دانشمندان هسته ای ایران‎
اسرائیل همچنین به ترور چند دانشمند هسته‌ای ایران مانند مسعود علی‌محمدی ، مجید شهریاری ، فریدون عباسی و مصطفی احمدی روشن از سوی دولت ایران متهم شده‌است.منابع خبری غربی دست داشتن موساد را در این ترورها تایید کرده اند از جمله روزنامه انگلیسی زبان ایندیپندنت در مقاله‌ای تحت عنوان «کشنده ترین ترورکنندگان جهان» از موساد با نام «ماشین قاتلبی رحم اسراییل» نام برده‌است و با برشمردن ترورهای مسعود علی‌محمدی ، مجید شهریاری و فریدون عباسی گفته‌است که «در همه این ترورها امضای سرویس مخفی اسراییل دیده می‌شود».
برخی منابع نیز به نقل از سرویسهای اطلاعاتی غربی قتل مشکوک دیگر دانشمندهسته‌ای ایرانی اردشیر حسن پور در تابستان ۲۰۰۷ را نیز به موساد نسبت داده اند.
در ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰ و پس از ترور مصطفی احمدی روشن مسئول بازرگانی سایت نطنز که در سالگرد ترور مسعود علی‌محمدی استاد فیزیک ایرانی صورت گرفت، صفرعلی براتلو دبیر شورای تأمین استان تهران ترور را منسوب به صهیونیست‌ها دانست. به دنبال این ترور، مقامات رسمی آمریکا و انگلیس این ترور را محکوم کردند. ولی سخنگوی ارتش اسرائیل در این باره گفت"ما برای این قتل اشکی نمی‌ریزیم". روزنامه فیگارو، به نقل از برخی مقامات عراقی نوشت، دولت اسرائیل برخی از مخالفان دولت ایران را برای چنین بمب گذاری‌های در کردستان عراق گرد هم آورده است.به نوشته واشنگتن پست ، فرمانده ارتش اسرائیل، روز قبل از این حمله گفته بود، سال ۲۰۱۲ سالی بحرانی برای ایران خواهد بود و اتفاقاتی غیر طبیعیبرای این کشور رخ خواهد داد.
شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از یک مقام آمریکایی، بدون فاش کردن هویت او، نوشت که حملات علیه دست اندرکاران برنامه اتمی ایران توسط اعضای سازمان مجاهدین خلق و با حمایت مالی، آموزشی و تسلیحاتی سرویس اطلاعاتی اسرائیل انجام شده است. مقام آمریکایی مذکور به ان‌بی‌سی گفته است که دولت آمریکا از عملیات ترور مطلع است، اما نقشی در آن ندارد
هله
     
  
مرد

 
‎ترور دانشمندان هسته ای سایر کشورها توسط اسرائیل‎
*. اسرائیل عامل قتل دانشمند اتمی مصری سمیره موسی در آمریکا در سال1952 بوده است.
*. دانشمند هسته‌ای مصر سمیر نجیب در سال 1967 در دیترویت آمریکا توسط اسرائیل به قتل می‌رسد.
*. اسرائیل عامل قتل دانشمند علوم ارتباطات مصر به نام سعید بدیر در سال 1980 بوده است.
*. در سال 1980 اسرائیل موفق می‌شود تا « یحیی المشد »، یکی از برجسته‌ترین دانشمندان اتمی مصر راکه در طرح اتمی عراق فعالیت داشت، در هتل مریدیان پاریس ترور کند.
هله
     
  
مرد

 
‎سن ژوست‎
لوئی آنتوان دو سن اگزوپری، ژوست (به فرانسوی : Louis Antoine de Saint-Just )‏ (متولد ۲۵ آگوست ۱۷۶۷ - ۲۸ ژوئیه ۱۷۹۴)انقلابی، سیاستمدار فرانسوی در دوران انقلاب کبیر فرانسه و دوره مشهور به دوره ترور (وحشت) می‌باشد. او جوانترین عضو کنوانسیون (مجمع عمومی انقلابیون فرانسه) بود و از طرفداران اعدام لوئی شانزدهم آخرین پادشاه سلسله بوربون‌ها، گفته می‌شود سخنرانی وی در کنوانسیون در رای به اعدام لوئی شانزدهم نقش موثری داشته است. در دوران ترور او عضو کمیته امنیت ملی و دوست صمیمی ماکسیمیلیان روبسپیر رئیس کمیته امنیت ملی در دوران ترور بود و در تصمیم گیری‌های مهم و اعدامها نقش بسزائی داشته است.
پس از واقعه ترمیدور (یکی از ماههای تقویم انقلاب فرانسه به معنی ماه گرم) که طی آن کنوانسیون دستور دستگیری روبسپیر و سایر اعضای کمیته امنیت ملی را داد، سن ژوست نیز دستگیر و محاکمه شد و محکوم به اعدام گردید و حکم اعدام در ۲۸ ژوئیه ۱۷۹۴ در منظر عمومی و با گیوتین اجرا شد.
هله
     
  
صفحه  صفحه 4 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
سیاست

ترور شخصیت های سیاسی دنیا

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA