انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 5 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین »

ترور شخصیت های سیاسی دنیا


زن

andishmand
 
ترور ذوالفقار علی چوذری دادستان پرونده قتل بی نظیر بوتو نخست وزیر اسبق پاکستان



به گزارش خبرگزاری فارس، «چودری ذوالفقار»، دادستان ویژه پرونده ترور «بی‌نظیر بوتو»، سیاستمدار ترور شده پاکستانی در سال ۲۰۰۷ ، روز جمعه، پس از خروج از منزلش در اسلام‌آباد به ضرب گلوله به قتل رسید.
پلیس پاکستان اعلام کرده آقای ذوالفقار قصد داشته منزلش را برای شرکت در جلسه استماع دادرسی دادگاه ضد ترور پاکستان ترک کند که هدف چندین شلیک گلوله قرار گرفته است.
چندین مرد مسلح این دادستان ویژه را در خودروی شخصی‌اش هدف قرار داده و به سمت وی شلیک کردند؛ در جریان این حادثه، محافظ شخصی ذوالفقار زخمی و زنی که در حال عبور از خیابان بود کشته شد.
«محمد یوسف»، افسر پلیس پاکستانی به خبرگزاری فرانسه گفته است: «چودری ذوالفقار در حال رانندگی بوده که کنترل خودرو را از دست داده و به یک زن عابر پیاده برخورد کرد.»
پلیس پاکستان افزوده مردان مسلح با موتورسیکلت از صحنه جرم متواری شده‌اند.
آقای چودری در مسیر حرکت برای شرکت در جلسه استماع دادرسی پرونده خانم بوتو بود که قرار بود در شهر «راولپندی» برگزار شود.
ژنرال پرویز مشرف که ماه گذشته در بحبوحه تهدیدهای طالبان وارد کشور شده بود این هفته به اتهام توطئه برای قتل بی‌نظیر بوتو تحت حصر خانگی دو هفته‌ای قرار گرفته بود.
دولت پاکستان سال گذشته اقدامات امنیتی ویژه‌ای برای محافظت از جان «ذوالفقار» انجام داده بود زیرا افسران پلیس مرتبط با تحقیقات پرونده «بی‌نظیر بوتو» چندین بار به مرگ تهدید شده بودند و نام وی هم در میان افراد تهدید شده به چشم می‌خورد.
هنوز مشخص نیست چه کسی این تیراندازی را انجام داده است.
تا کنون هیچ کس در ارتباط با ترور بی‌نظیر بوتو، بانوی سیاستمدار پاکستانی که در تاریخ ۲۷دسامبر در یک حمله تروریستی ـ انتحاری در شهر «راولپندی»، در استان پنجاب به قتل رسید، متهم یا محکوم نشده است.
دولت وقت پاکستان که پرویز مشرف نخست‌وزیر آن بود مسئولیت این قتل را متوجه رهبر حزب طالبان، «بیت‌الله مسعود» دانست. وی که خود در یکی از حملات پهپادهای آمریکا در سال ۲۰۰۹ به قتل رسید، هر گونه دخالت در ترور بی‌نظیر بوتو را تکذیب کرد.
پسر بی‌نظیر بوتو، پرویز مشرف را به قتل وی متهم کرده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور رفیق حریری ( نخست وزیر لبنان )




رفیق بهاءالدین حریری (ابو بهاء) ، سیاست‌مدار، نخست‌وزیر و فعال اقتصادی لبنانی بود. وی طی دو دوره بین سال‌های ۱۹۹۲ (میلادی) تا ۱۹۹۸ (میلادی) و ۲۰۰۰ (میلادی) تا استعفایش در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۴ (میلادی) نخست وزیر لبنان بود. او رهبری پنج کابینه در دولت لبنان را طی دوران مسئولیتش برعهده داشت. حریری نقش کلیدی در بازسازی بیروت ایفا کرد.
وی در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ (میلادی) بر اثر انفجار بر سر راه کاروان موتوری‌اش در بیروت به قتل رسید. تحقیقات درباره قتل وی همچنان ادامه دارد و زیر نظر سازمان ملل متحد پی‌گیری می‌شودو رسیدگی به این پرونده بر عهده سرژ برامیرتز است. مخالفان لبنانی سوریه و دولت‌ها و رسانه‌های غرب‌گرا ادعا کرده‌اند دولت سوریه و متحدین لبنانی‌اش با این انفجار در ارتباط هستند ولی برخی دیگر آن را سناریویی از پیش تعیین شده توسط قدرت‌های منطقه‌ای مخالف مقاومت لبنان (اسرائیل) و قدرت‌های فرامنطقه‌ای (آمریکا، فرانسه و....) ارزیابی می‌کنند آخرین گزارش برامیرتز حاکی از آن است که DNA جمع آوری شده از صحنه جنایت نشان می‌دهد که انفجار منجر به قتل حریری احتمالاً به وسیله یک مرد جوان و به صورت انتحاری انجام گرفته‌است.
سوریه در زمان قتل حریری نفوذ اطلاعاتی و نظامی گسترده‌ای در لبنان داشته‌است. ولی دمشق مکررا آگاهی خود را از بمب‌گذاری مذکور رد کرده‌است. شورای امنیت سازمان ملل متحد با اجماع تمام اعضا خواستار همکاری کامل سوریه در تحقیقات سازمان ملل در این موضوع شده‌است و سرژ برامیرتز در دو گزارش اخیر خود از همکاری متقابل سوریه تقدیر کرده‌است.
در سپتامبر ۲۰۱۰، سعد حریری پسر رفیق حریری و نخست‌وزیر لبنان، با تجدیدنظر در مواضع پیشین خود، اتهام به سوریه در ترور پدرش را اشتباه و اتهامی سیاسی دانست. دو ماه پس از ترور رفیق حریری، نیروهای امنیتی و نظامی سوری تحت فشار اتهامات و افکار عمومی مجبور به خروج از لبنان شده بودند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور برهان الدین ربانی رئیس جمهور سابق و رئیس شورای صلح افغانستان


برهان الدين ربانی در منزل مسكوني اش در محله ديپلماتيك وزیر اکبر خان به همراه دستيار و چند تن از اعضاي شورای عالی صلح افغانستان مشغول گفتگو با دو فرستاده گروه طالبان بود كه بر اثر انفجار مواد منفجره اي كه يكي از اين فرستادگان در دستارش پنهان كرده بود ، به قتل رسيد.

معصوم استانکزای دستيار ويژه رباني نيز در اين انفجار به شدت مجروح شده است.

به گفته حشمت الله استانکزای، سخنگوی رييس پليس کابل عصر سه شنبه دو فرستاده طالبان به همراه دستيار برهان الدين ربانی با يك اتومبيل كورولا به رنگ قرمز براي ديدار با رييس شورای عالی صلح افغانستان به منزل او در محله فوق امنيتي وزیر اکبر خان آمدند.
وي افزود: آنها گفته بودند كه حامل پيام ويژه اي از سوي رهبران طالبان براي رباني هستند.
حشمت‌الله استانکزای گفت: ماموران محافظ قصد بازرسي بدني از آنها را داشتند كه معصوم استانکزای دستيار ويژه رباني مانع اين كار شد و گفت " ما آنها را مي شناسيم ، از خود ما هستند".
سپس يكي از فرستادگان طالبان هنگام در آغوش گرفتن رباني مواد منفجره اي كه در دستارش پنهان كرده بود را منفجر كرد.
حشمت‌الله استانکزاي افزود: برهان الدين ربانی در اين انفجار انتحاری کشته و چند نفر ديگر مجروح شده اند.
جسد رييس شوراي عالي صلح افغانستان به بيمارستاني در کابل منتقل شده است.

نیروهای امنیتی اطراف خانه ربانی محاصره کرده اند. گزارش ها حاکی است شدت انفجار به اندازه اي بوده كه آژیر خطر سفارت آمریکا در کابل در نزدیکی محل حادثه واقع در محله ديپلماتيك ، به صدا درآمده است.

براساس گزارش ها، طالبان مسئولیت ترور برهان الدين ربانی را برعهده گرفته است.

به لحاظ امنیتی از منطقه دیپلماتیک کابل به شدت مراقبت می شود، اما هفته گذشته نیز این منطقه شاهد حمله بیست ساعته شورشیان به سفارت آمریکا و برخی دیگر ساختمان های دولتی بود.

برهان الدين ربانی بنيانگذار حزب جمعيت اسلامی در سا ۱۹۴۰ در فيض آباد در ولايت بدخشان متولد شده بود. وی برای تحصيل به مصر رفته و در سال۱۹۶۸ فوق ليسانس خود در رشته فلسفه اسلامی از دانشگاه الازهر دريافت کرد.

برهان الدين ربانی که از مخالفان حکومت محمد ظاهر شاه بود و در سال ۱۹۷۱ حزب جمعيت اسلامی را تاسيس کرد.

پس از حمله شوروی به افغانستان و اشغال اين کشور، حزب جمعيت اسلامی به يکی از جريان های اصلی مبارزه عليه شوری مبدل شد.

برهان الدين ربانی پس از آن که مجاهدين در سال ۱۹۹۲توانستند کابل را فتح کنند به عنوان رييس جمهور دوره ای افغانستان انتخاب شد.
اما با ادامه جنگ داخلی افغانستان در نهايت در سال ۱۹۹۶ طالبان کابل را فتح کردند و برهان الدين ربانی برای مبارزه با طالبان به ولايت بدخشان بازگشت.
بدنبال فروپاشی رژیم طالبان در حملات آمریکا در ۲۰۰۱ میلادی، ربانی که تا آن زمان به عنوان ريیس جمهور افغانستان شناخته می شد، قدرت را رسما به حامد کرزای، ريیس جمهور موقت افغانستان تحویل داد.
ربانی همواره از منتقدان حکومت حامد کرزای در افغانستان بوده است .
ربانی در انتخابات پارلمانی افغانستان در سال ۲۰۰۵ شرکت کرد و به عضویت مجلس نمایندگان این کشور انتخاب شد
در پي ايجاد شورای عالی صلح افغانستان كه عضو دارد، برهان الدين ربانی رياست اين شورا به عهده گرفته بود كه وظيفه آن پیشبرد گفتگوهاي صلح با طالبان بود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
طرح نافرجام ترور حامد کرزای رئیس جمهور افغانستان




به گزارش کردپرس، سازمان اطلاعاتی افغانستان اعلام کرد: اطلاعاتی را از شبکه ی حقانی به دست آورده که نشان می دهد این شبکه بدنبال ترور «حامد کرزای» بوده است.
سازمان اطلاعاتی افغانستان به این نکته نیز اشاره کرده است که شبکه ی حقانی قصد داشت هدف خود را از طریق یکی از محافظان شخصی کرزای عملی کند.
این سازمان اعلام کرد: در همین راستا این محافظ شخصی کرزای و نفر دیگر که با شبکه حقانی در ارتباط بوده اند، دستگیر شده است.
شبکه ی حقانی یکی از شاخه های القاعده است.
در یک هفته ی اخیر حملات نیروهای افغان و آمریکا علیه این شبکه افزایش یافته است.
طی این حملات «حاج مالی خان»، یکی از فرماندهان ارشد این گروه دستگیر و فرمانده دیگر آنها کشته شد.
لازم به ذکر است این شبکه از سوی دولت افغانستان به ترور «برهان الدین ربانی»، رئیس جمهور سابق افغانستان، متهم شده است.
«برهان الدین ربانی» چند هفته ی قبل طی حمله ای انتحاری به همراه ۵ نفر از همراهان و محافظانش در منزل خود ترور شد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
طرح ناکام ترور بشار اسد رئیس جمهور سوریه




سازمان اطلاعات اردن موفق شد طرح جبهه النصره برای ترور بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه را ناکام بگذارد.

وی بدون اشاره به زمان عملیات ناکام گذاشتن این طرح گفت: جبهه النصره تصمیم داشت با همکاری یکی از افسران جدا شده از نظام سوریه هواپیمای حامل بشار اسد در فرودگاه الاذقیه را هدف قرار دهد و اسد را ترور کند.
این سفیر عربی در ادامه اعلام کرد: طرح ترور اسد توسط سازمان اطلاعات اردن کشف و به سازمان اطلاعات سوریه اطلاع داده شد.

درباره جزئیات این طرح نیز روزنامه الدیار نوشت: بر اساس این طرح یک عضو جبهه النصره در تلاش بود تا با کمک افسر جدا شده از نظام سوریه به محل فرود هواپیمای اسد در فرودگاه الاذقیه نزدیک شده و با یک موشک دوش پرتاب از نوع سام هواپیمای وی را هدف قرار دهد اما این طرح توسط سازمان اطلاعات اردن فاش شد.

بر این اساس پس از بلند شدن هواپیمای اسد از فرودگاه دمشق به سمت حلب، نیرو‌های امنیتی با کمک دستگاه امنیتی اردن توانستند یک مکالمه بی‌سیم ناشناس را شنود کنند که در آن از پرواز هواپیمای ویژه بشار اسد و مسیر آن اطلاعاتی داده شد به همین دلیل فورا به خلبان اطلاع داده شد که مسیر خود را تغییر دهد و به فرودگاه مزه در نزدیکی دمشق برود.

همچنین پس از پیگیری‌های سازمان‌های امنیتی سوریه مشخص شد تن از عوامل جبهه النصره مکالمات درباره پرواز هواپیمای اسد را انجام داده‌ند و این جبهه طرحی برای ترور اسد در فرودگاه لاذقیه در دست دارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور مسعود علی محمدی دانشمند هسته ای ایران




مسعود علی‌محمدی ( شهریور ۱۳۳۸ در تهران (کن) - ۲۲ دی ۱۳۸۸ در تهران) استاد فیزیک دانشگاه تهران بود که در بامداد ۲۲ دی ماه ۱۳۸۸ و در سن ۵۰ سالگی، به هنگام بیرون آمدن از منزلش بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور ترور شد.
او مدرک کارشناسی را از دانشگاه شیراز (۱۳۶۴) و کارشناسی ارشد (۱۳۶۷) و دکترای فیزیک با گرایش ذرات بنیادی را از دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۷۱ کسب کرد. او از دانشجویان نخستین دوره دکترای فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکترای خود را در فیزیک دریافت نموده‌است. او ده‌ها مقاله ISI منتشر نمود.او همچنین به همراه وحید کریمی پور اولین دانشجویان پسادکترا در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بودند.
تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژی‌های بالا و کیهان‌شناسی بوده‌است. با پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) نیز طی سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ همکاری داشته‌اند.
از جمله درسهایی ارایه شده توسط وی می‌توان به مکانیک کوانتومی و الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ذرات بنیادی و نظریه میدان‌های کوانتمی اشاره کرد. علیمحمدی، یکی از برگزیدگان جشنواره بین‌المللی خوارزمی در سال ۸۶ بود و در پژوهش‌های بنیادی رتبه دوم را کسب کرد.
وی از سال ۱۳۷۴ در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران مشغول به تدریس بود و عضو هیئت علمی و ممیزه این دانشگاه بود. وی همچنین در مقاطع مختلف تحصیلی شاخه فیزیک در تربیت معلم، وی همچنین به عنوان استاد راهنما و مشاور در پروژه‌های پایان‌نامه‌های مرتبط با علوم فیزیکی، به فعالیت مشغول بوده.
روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین در پیام تسلیتی که به جهت ترور مسعود علی‌محمدی منتشر کرده، مدعی شد که مسعود علی‌محمدی در دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه امام حسین نیز تدریس می‌کرده‌است. محمد سهیمی مدعی شده‌است که او در این دانشگاه تدریس نمی‌کرده‌است. وبگاه تابناک نیز همکاری وی با نهادهای نظامی را تنها در دوره جنگ ایران و عراق تایید می‌کند.
دیدگاه‌های اجتماعی و سیاسی

او در آخرین هفته زندگی‌اش تریبون آزادی در دانشگاه خود برای بحث درباره مسائل اخیری که در کشور اتفاق افتاده‌است برپا کرد.
به گفته احمد شیرزاد، نماینده مجلس ششم شورای اسلامی و استاد فیزیک که دوست وی بود، «در مجموع افکار و اعمال او به مسلمان‌های معتدل و میانه‌رو نزدیک بود ... و در این یکی دو ساله اخیر افکار و نظراتش بسیار به جنبش اصلاحی نزدیک شده بود. در یکی دو انتخابات آخر قبل از انتخابات ریاست جمهوری به لیست اصلاح‌طلبان رای داده بود و برای آن هم تبلیغ می‌کرد» و در راهپیمایی سکوت تظاهرات اعتراضی حامیان موسوی در ایران (۲۵ خرداد ۱۳۸۸) همراه با دانشجویان خود شرکت کرده بود.
مسعود علی‌محمدی استادی بود که در اعتراض به حمله نیروی انتظامی و لباس شخصی‌ها به کوی دانشگاه در شب ۲۴ خرداد، نامه‌ای به فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران نوشت و امضاهای اساتید دیگر را نیز خود وی جمع آوری کرد. تصویر این نامه نیز در وبگاه جرس منتشر شد.همسر وی نیز این نامه را تایید می‌کند.
علیمحمدی از جمله دویست و چهل تن استادان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده‌است که در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، با صدور بیانیه‌ای از میرحسین موسوی حمایت کردند.وبسایت خبرنامه دانشجویان ایران عنوان کرده که وی از امضا نامه اعتراضی به رفتار حکومت در برخورد با هواداران جنبش سبز در حوادث روز عاشورای ۱۳۸۸، خودداری ورزیده‌است.
وی هفته قبل از ترور، در دانشگاه تهران جلسه مناظره‌ای را برگزار کرد که قرار بود هر سه‌شنبه برگزار شود. به گفته همسرش معصومه کرمی، «دلیل اش هم این بود که وضعیت دانشگاه به شدت به هم ریخته بود. همسرم از این وضعیت به شدت ناراحت بود و می گفت که بچه ها به جان هم افتاده‌اند ... با زد و خورد و درگیری و تندروی به جایی نمی‌رسیم. همیشه می گفت با اعتدال و قدم و به قدم باید جلو رفت و با خشونت و تندروی در هیچ حکومتی، راه به جایی نمی‌بریم ... وقتی به خانه آمد بسیار از این جلسه مناظره راضی بود و می گفت جلسه بسیار خوبی بود و اگر تکرار شود در دانشگاه تهران و حداقل در گروه خود من، یعنی گروه فیزیک، می توانم بچه ها را آرام کنم.»
ادعای مشارکت در برنامه هسته‌ای ایران

همزمان با انتشار خبر ترور این استاد دانشگاه، رسانه‌های حکومتی ایران علی‌محمدی را «دانشمند هسته‌ای» معرفی کردند و برخی از خبرگزاری‌ها ادعا کردند علی‌محمدی یکی از دانشمندان ارشد فناوری هسته‌ای ایران بوده‌است اما سازمان انرژی اتمی ایران با انتشار بیانیه‌ای هر نوع رابطهٔ استخدامی علی‌محمدی با آن مجموعه را تکذیب کرد. احمد شیرزاد، نماینده مجلس ششم شورای اسلامی و استاد فیزیک که دوست وی بود نیز در زندگینامه‌ای که از وی نوشت، فعالیت‌های علمی وی را بی‌ارتباط به فناوری هسته‌ای دانست.
استادان دانشکده فیزیک دانشگاه تهران در بیانیه خود اعلام کردند «دکتر مسعود علیمحمدی استاد دانشکده فیزیک دانشگاه تهران در رشتهٔ فیزیک نظری بوده‌اند. ایشان تحقیقات برجسته‌ای در زمینهٔ کیهان‌شناسی نظری دارند و انتساب ایشان به فعالیتهای غیر مرتبط با رشته تخصصی ایشان مورد تایید نیست.»
علی لاریجانی رئیس مجلس ایران فردای ترور علی‌محمدی مدعی شد وی فیزیکدان اتمی و دانشمند هسته‌ای بوده‌است. وی ترور علی‌محمدی را به سیا و اسرائیل نسبت داد و آن را در چارچوب پرونده هسته‌ای ایران تحلیل کرد.میر جاویدانفر یک ایرانی-اسرائیلی و کارشناس امور خاورمیانه و الکساندر رئوتوف خبرنگار روزنامه روسی کامرسانت عنوان کرده‌اند که علی‌محمدی در توسعه برنامه هسته‌ای ایران شرکت داشته‌است و بر همین اساس نیز از امکان ترور وی توسط سازمان مجاهدین خلق، نیروهای اطلاعاتی آمریکا یا اسرائیل سخن می‌گویند و آن را با مرگ مشکوک اردشیر حسن‌پور متخصص مرکز هسته‌ای اصفهان در سال ۲۰۰۷ و ناپدید شدن علی‌رضا عسگری در سال ۲۰۰۷ و شهرام امیری متخصص فیزیک هسته‌ای در سال ۲۰۰۹ مقایسه می‌کنند.
همسر علیمحمدی، معصومه کرمی می گوید دولت ایران به او گفته است همسرش از دانشمندان هسته ای بوده است.
انفجار بمب در قیطریه تهران در ساعت ۷:۳۰ صبح ۲۲ دی ۱۳۸۸ روی داد. در این حادثه مسعود علی‌محمدی کشته شد، دو فرد دیگر زخمی شدند و خساراتی به ساختمان مجاور وارد شد.بمب منفجرشده در یک موتورسیکلت که به فاصله یک متری از در ورودی منزل علی‌محمدی به یک درخت بسته شده بود، جاسازی شده بود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور مجید شهریاری دانشمند هسته ای ایران




مجید شهریاری استاد دانشگاه شهید بهشتی، فیزیک‌دان و دانشمند هسته‌ای متولد زنجان که در تاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ در ایران ترور شد.
وی با کسب رتبه دو در سال ۶۳ در آزمون ورودی دانشگاه صنعتی امیر کبیر در رشته الکترونیک پذیرفته شد.سپس در سال ۶۷ باکسب رتبه نخست در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و در نهایت در سال ۷۷ موفق شد که دکترای خود را در رشته علوم و تکنولوژی فناوری هسته‌ای از دانشگاه امیر کبیر دریافت کند. وی پس از استعفا از دانشگاه امیرکبیر به خاطر نبود بستر مناسب برای همکاری وی در سال ۱۳۸۰ به دانشگاه شهید بهشتی پیوست . و در سال ۸۵ با راه‌اندازی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی به عضویت هیئت علمی آن درآمد. او نیز در مدرسه راهنمایی شهریار (فعلی) درس خوانده بود .

سوابق علمی

همراه با دکتر مسعود علیمحمدی، دکترای فیزیک ذرات بنیادی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، از مشاوران ایران در پروژه مهم سزامی بودند.
برگزاری دوره‌هایی چون «کارگاه آموزشی آشنائی با کدهای محاسباتی راکتورهای هسته‌ای» از جمله سوابق دکتر شهریاری بوده‌است. یکی از طرح‌های مهم دکتر شهریاری، طراحی‌های تئوریک مربوط به ساخت نسل جدید راکتورهای هسته‌ای است که بازتاب زیادی نیز در مراکز علمی جهان داشت. او از جمله کارشناسان ارشد مبارزه با کرم رایانه‌ای استاکس‌نت بود.
در سال ۲۰۱۲ خبرگزاری آسوشیتدپرس نموداری را منتشر کرد که تهیه آن به مجید شهریاری نسبت داده شده‌بود و سپس این خبرگزاری اشتباه بودن آن سند را تائید کرد و بیان کرد که از نظر علمی این نمودار اشتباه بوده‌است. به گزارش آسوشیتدپرس کشوری که این نمودار را در اختیار این خبرگزاری قرار داده خواهان تاکید بر لزوم توقف پیشرفت برنامه اتمی ایران است.
ترور

ترور استادان فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی ایران در تهران در ۸ آذر ۱۳۸۹ باعث کشته‌شدن یک تن از این استادان شد. این انفجارها برای ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی دو تن از استادان فیزیک دانشگاه شهید بهشتی انجام شد موجب شهادت مجید شهریاری و مجروح شدن ۲ نفر از همراهان وی شد.
نحوه بمب‌گذاری

در تروری مشابه فریدون عباسی هم مورد سوء قصد قرار گرفت اما تروریست ها در این اقدام به نیت شوم خود نرسیدند .این دو حادثه در بلوار ارتش و میدان دانشگاه شهید بهشتی در ولنجک روی داد. به گفته رسانه‌ها افراد موتور سوار با چسباندن یک وسیله انفجاری به خودروی پژو ۴۰۵ دکتر مجید شهریاری او را به شهادت رساندند . به گفته شاهدان عینی دو دستگاه موتورسیکلت با نزدیک شدن به خودروی یکی از اساتید دانشگاه بمبی را به سمت خودرو او پرتاب نموده و سپس از محل حادثه گریخته‌اند. انفجار دوم نیز با نحوه مشابهی بر روی خودروی پژو ۲۰۶ فریدون عباسی روی داد که او از این انفجار جان سالم به
در برد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترورمصطفی اجمدی روشن از دانشمندان هسته ای ایران




مصطفی احمدی روشن از دانشمندان هسته ای متولد سال ۱۳۵۸ و استاد دانشگاه صنعتی شریف بوده که در سال ۱۳۸۲ از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است.

وی یکی از مدیران نیروگاه نطنز اصفهان در بخش تامین کالا و خرید تجهیزات هسته ای در بخش غنی سازی بود.
صفر علی براتلو دبیر شورای تامین استان تهران در این زمینه گفت: این بمب از نوع مغناطیسی و همان‌هایی است که قبلا نیز برای ترور دانشمندان از آنها استفاده می‌شده و در واقع کار صهیونیست‌هاست.

جزئیاتی از سوابق علمی شهید احمدی‌
سیدعباس موسوی از همکاران مصطفی احمدی‌روشن‌‌ گفت: مصطفی احمدی‌روشن‌ ورودی سال۷۷ مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف بوده ‌که در سال ۸۲-۸۱ از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده است.
وی افزود: وی متأهل بوده و همسر وی نیز دانشجوی شیمی کارشناسی ارشد دانشگاه شریف است.

موسوی درباره پروژه مشترک خود با شهید احمدی روشن یادآور شد: شهید احمدی روشن در یک پروژه مشترک در خصوص ساخت غشا‌های پلیمری برای جداسازی گاز فعالیت می‌کرده است و در آن زمان بنده دانشجوی کارشناسی ارشد بودم که آقای احمدی‌روشن نیز به عنوان دانشجوی کارشناسی رشته نفت با بنده و آقای روستا آزاد همکاری می‌کرد.


جزئیات ترور:

روز بیست و یم دیماه سال ۱۳۹۰ یک ‌موتورسیکلت با چسباندن یک بمب مغناطیسی به یک دستگاه پژو ۴۰۵ در حوالی پل سیدخندان ابتدای خیابان گل نبی این خودرو وی را منفجر کرد.

‌این خودرو سه سرنشین داشته که یک نفر از آنها به اسم مصطفی احمدی روشن کشته شده و دو نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند.

حسن عباسی، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از انتقال مجروحان این حادثه به بیمارستان ایرانمهر و بیمارستان رسالت خبرداد.

برخی می گویند که راننده خودروی منفجر شده از محافظان شهید احمدی روشن بوده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور نافرجام دکتر فریدون عباسی از دانشمندان هسته ای ایران






فریدون عباسی دوانی
(زاده ۱۳۳۷ در کازرون) وی در حال هم اکنون رییس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران است.

سوابق علمی

از ابتدای انقلاب عضو سپاه پاسداران بوده و سه دور در جبهه جنگ عراق بر علیه ایران حضور داشته‌است وی بعد از جنگ دکترای فیزیک هسته‌ای گرفته‌است.
عباسی ۵۲ ساله از متخصصین لیزری است که در طرح جداسازی و غنی‌سازی اورانیوم با لیزر نیز شرکت داشته است فریدون عباسی ریاست گروه فیزیک در دانشگاه امام حسین سپاه پاسداران هم دارد ولی به‌ندرت به این دانشگاه می‌رود. وی روز دهم اردیبهشت ۱۳۸۶ توسط محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور به علت خدمات علمی به کشور، به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد و ۲۷ مهر ۱۳۸۹ نیز در مراسمی در دانشگاه شهید بهشتی که با حضور پرویز داوودی و غلامعلی حدادعادل برگزار شد، مورد تقدیر قرار گرفت.
فریدون عباسی دوانی از سال ۱۳۷۲ عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین سپاه شده است. و در ادامه به ریاست دانشکده فیزیک این دانشگاه رسیده‌است. عباسی عضو شورای مرکزی انجمن هسته ای ایران است که مقر آن نیز پژوهشکده کاربرد پرتو سازمان انرژی اتمی است.
تحریم

قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت، از فردى به نام فريدون عباسى دوانى با عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و مرتبط با انستيتو فيزيك كاربردى» ايران نام برده و او را مشمول تحريم قرار داده است.

ترور

فریدون عباسی دوانی صبح روز ۸ آبان ۱۳۸۹ در یک سو قصد در میدان دانشجوی تهران مجروح شد و به بیمارستان انتقال پیدا کرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
ترور احمد شاه مسعود از فرماندهان و مجاهدان سیاسی افغانستان



احمدشاه مسعود ملقب به شیر دره پنجشیر، شهریور ۱۳۳۲ در پنجشیر به دنيا آمد. وي يكي از فرماندهان و مجاهدین افغانستان بود که سال‌ها با ارتش شوروی سابق که افغانستان را اشغال کرده بود جنگید و پس از آن هم در درگیری‌های داخلی افغانستان نقش عمده‌ای داشت. وي روز ۱۸ شهریورماه ۱۳۸۰ برابر نهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی، بر اثر انفجار انتحاری دو تروریست مظنون به ارتباط با شبکه القاعده که خود را خبرنگار معرفی کرده بودند، در خواجه بهاءالدین ولایت تخار افغانستان کشته شد؛ زمان ترور احمدشاه مسعود، که فقط ۲ روز پیش از حملات انتحاری ۱۱ سپتامبر به نیویورک بود، سوالاتی را در مورد ارتباط این ترور با حوادث نیویورک و متعاقب آن حمله به افغانستان برانگیخت. ابتدا این ترور به گروه طالبان نسبت داده شد اما طالبان هیچگاه مسئولیت آنرا نپذیرفت.
این موضوع باعث شد گمانه‌زنی‌هایی در مورد دست داشتن سازمان سیا در ترور احمدشاه مسعود در آستانه حملات ۱۱ سپتامبر و طرح‌های آمریکا برای اشغال افغانستان مطرح شود؛ از طرفی رابطه احمدشاه مسعود پیش از مرگش با مقامات آمریکایی به تیرگی گرویده بود؛ در آخرین ملاقات بین شهيد احمدشاه مسعود و رابین رافائل، معاونت امور خاورميانه در وزارت خارجه آمریکا در سال 1998، رافائل به مسعود پیشنهاد کرده بود که اسلحه را زمین گذارده، تسلیم نیروهای طالبان شود که در آن سال‌ها بیش از ۹۰ درصد خاک افغانستان را در کنترل خود داشتند.
احمدشاه مسعود با سرسنگینی برای رافائل روشن کرده بود که نه تنها تسلیم طالبان نخواهد شد، بلکه از دولت‌های خارجی دستور نخواهد گرفت و اجازه احداث پایگاه نظامی در افغانستان را به هیچ نیروی خارجی نخواهد داد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
صفحه  صفحه 5 از 8:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  پسین » 
سیاست

ترور شخصیت های سیاسی دنیا

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA