انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 11 از 17:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  16  17  پسین »

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان


زن

andishmand
 
آشنایی با جامعه آند (Comunidad Andina)




جامعه آند یک بلوک اقتصادی است متشکل تعدادی از کشور‌های آمریکای لاتین.


این بلوک اقتصادی پس از امضای موافقتنامه اقتصادی کارتاخنا در سال 1969 موجودیت یافت. تا سال 1996 نیز این بلوک معاهده آند نام داشت و از این سال به به بعد جامعه آند (Comunidad Andina) نام گرفت.


مقر جامعه آند(Can) در شهر لیما پایخت پرو قرار دارد و کشور‌های بولیوی، کلمبیا، اکوادور و پرو اعضای تشکیل دهنده آن هستند.

بر همین اساس کشور‌های عضو جامعه آند در مجموع 120 میلیون نفر جمعیت دارند که در مساحتی معادل 4.700.000 کیلومتر مربع زندگی می‌کنند. مجموع درآمد ناخالص داخلی اعضای جامعه آند با احتساب ونزوئلا در سال 2005 به 745.3 میلیارد دلار می‌رسید.

اعضا

جامعه آند براساس معاهده آند در سال 1969توسط کشور‌های بولیوی، شیلی، کلمبیا، اکوادور و پرو تاسیس شد. در سال 1973 ونزوئلا نیز به عضویت جامعه آند درآمد. در سال 1976 اما با کناره گیری شیلی تعداد اعضای جامعه آند مجددا به 5 عضو رسید.در سال 2006 نیز با کناره گیری ونزوئلا از جامعه آند تعداد اعضای این بلوک اقتصادی به 4 کشور کاهش یافت.

با امضای تفاهمنامه همکاری با مرکوسور، کشور‌های آرژانتین، برزیل، پاراگوئه و اوروگوئه به عنوان اعضای وابسته به جامعه آند پیوسته‌اند. از دیگر سو چهار عضو جامعه آند نیز به عضویت مرکوسور، البته عضویت وابسته این سازمان اقتصادی، درآمدند.


ارتباط با سایر سازمان‌ها

جامعه آند و مرکوسور دو بلوک عمده تجاری در آمریکای جنوبی هستند. در سال 1999 این دو سازمان با هدف ایجاد منطقه آزاد تجاری آمریکای جنوبی(SAFTA) مذاکرات خود را برای ادغام آغاز کردند. در 8دسامبر 2004، جامعه آند یک تفاهم نامه همکاری با مرکوسور امضا کرد. این دو بلوک اقتصادی سپس نامه‌ای مشترک انتشار دادند و در ان اعلام کردند، هدف اصلی مذاکرات آتی را یکپارچگی کل آمریکای جنوبی با هدف تاسیس اتحادیه کشور‌های آمریکای جنوبی با الگوبرداری از اتحادیه اروپا قرار خواهند داد.[اوناسور شکل می‌گیرد .

در سال 2005 ونزوئلا تصمیم گرفت به مرکوسور بپیوندد در ابتدا پیوستن ونزوئلا به مرکوسور زمینه ساز مذاکرات آتی جهت همگرایی دو بلوک اقتصادی جامعه آند و مرکوسور قلمداد شد .الن واگنر دبیرکل وقت جامعه آند نیز به نقل از علی رودریگس وزیر امورخارجه وقت ونزوئلا اعلام کرد که این کشور قصد ندارد جامعه آند را ترک کند و عضویت ونزوئلا در مرکوسور زمینه همگرایی میان دو بلوک اقتصادی جامعه آند و مرکوسور را فراهم خواهد آورد.

در دسامبر 2006 هوگو چاوز اعلام کرد: به دلیل اینکه دولت‌های کلمبیا و پرو(از اعضای Can) معاهده تجارت آزاد با آمریکا امضا کرده‌اند، ونزوئلا از جامعه آند خارج خواهد شد. با این حال روند خروج ونزوئلا از جامعه اند 5 سال به طول خواهد انجامید و تا آن زمان ونزوئلا و شرکایش در جامعه آند از تفاهم نامه‌های اقتصادی موجود جامعه آند تاثیر خواهند پذیرفت.


حرکت آزادانه مردم


از اول ژانویه سال 2005، شهروندان کشور‌های عضو جامعه آند می‌تونند بدون ویزا به سایر کشور‌های عضو این جامعه سفر کنند. شهروندان عضو جامعه آند به هنگام سفر در کشور‌های عضو این بلوک اقتصادی تنها موظف به ارائه کارت شناسایی خود هستند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آشنایی با مرکوسور (Mercado Común del Sur)


مرکوسور مخفف بازار مشترک جنوب است و تعدادی از کشور‌های آمریکای لاتین را در بر می‌گیرد






مرکوسور یک معاهده تجارت منطقه‌ای است که در سال 1991 براساس قرار داد اسونسیون [Asunción/Paraguay] میان کشور‌های برزیل، آرژانتین، اوروگوئه و پاراگوئه تاسیس شد.

هدف از تاسیس مرکوسور ارتقای تجارت آزاد و تبادل آزادانه محصولات، نیرو‌ی انسانی و واحد پولی میان کشور‌های عضو اعلام شده است.

فلسفه تاسیس مرکوسور به سال 1985 و زمانی که رائول الفونسین و ژوزه سارنی روسای جمهوری آرژانتین و برزیل برنامه یکپارچگی و همکاری اقتصادی (PICE) میان کشورهای خود را امضا کردند، بازمی‌گردد.

تشکیل پارلمان کشور‌های عضو مرکوسور نیز در جریان اجلاس روسای جمهوری کشور‌های عضو این سازمان در دسامبر 2004 مورد تایید قرار گرفت. براساس مفاد تاسیس این پارلمان، هر کدام ازکشورهای عضو بازار مشترک باید 18 نماینده در مجلس مرکوسور داشته باشند.

کشور‌های بولیوی، شیلی، کلمبیا، اکوادور و پرو نیز اکنون در زمره اعضای وابسته به مرکوسور قرار دارند. ونزوئلا در سال دو هزار و دوازده به این بلوک پیوست.

مرکوسور دارای قابلیت تبادل منابع و تعادل بخشیدن به فعالیت سایر قدرت‌های اقتصادی در جهان، بویژه نفتا و اتحادیه اروپا است.


کشور‌های آمریکای لاتین عباتند از: آرژانتین، اکوادور، السالوادور، اوروگوئه، برزیل، بولیوی، پاراگوئه، پاناما، پرو، ترینیداد و توباگو، جامائیکا، جمهوری دومینیکن، دومینیکا، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین، سورینام، شیلی، کاستاریکا، کلمبیا، کوبا، گرانادا، گواتمالا، گویان، مکزیک، نیکاراگوئه، ونزوئلا، هائیتی، هندوراس.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
آشنایی با سازمان جهانی بهداشت (WHO)






سازمان جهانی بهداشت (WHO) یک سازمان تخصصی وابسته سازمان ملل متحد است که به عنوان مرجع هماهنگ کننده بهداشت عمومی بین‌‌اللملی عمل می‌کند


این سازمان که در 7 آوریل 1948 بنیانگذاری شد و مقر آن در شهر ژنو در سوئیس است، اختیارات و منابع سلفش "سازمان بهداشت" را به میراث برد که سازمانی وابسته به "جامعه ملل" (League of Nations) بود.

وظایف و ماموریت‌ها

WHO علاوه بر هماهنگ‌‌ کردن تلاش‌های بین‌المللی برای پایش بیماری‌های عفونی، مانند مالاریا و ایدز از برنامه‌هایی برای پیشگیری و درمان چنین بیماری‌هایی حمایت می‌کند. این سازمان از تولید و توزیع واکسن‌های موثر و بی‌خطر، شیوه‌های تشخیصی داروها حمایت می‌کند.

WHO علاوه بر ماموریت‌های فوق بر اساس پیمان‌های بین‌المللی ممکن است ماموریت‌های جدیدی را به عهده گیرد.

سازمان جهانی بهداشت همچنین متولی "طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها" (ICD) است که دهمین تجدید نظر در آن در سال 1992 منتشر شد.


ساختار

کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت نمایندگانی به "مجمع جهانی بهداشت" می‌فرستند، که ارگان اصلی تصمیم‌گیری این سازمان است.

ابن مجمع هر سال در ماه مه تشکیل جلسه می‌دهد و علاوه بر تعیین دبیرکل سازمان برای پنج سال، سیاست‌های مالی سازمان را بررسی می‌‌کند و بودجه‌های پیشنهادی برنامه‌ها را بازبینی و تایید می‌کند.

مجمع همچنین 36 عضو حود را به عنوان هیات اجرایی برای سه سال برمی‌گزیند تا تصمیمات و سیاست‌های مجمع را به اجرا درآورند و به مشاوره دادن و تسهیل کارها بپردازند.

همه اعضای سازمان ملل می‌‌توانند عضو سازمان بهداشت جهانی شوند. سایر کشورها در صورتی که تقاضای عضویت‌شان به تصویب اکثریت مجمع عموم جهانی بهداشت برسد، می‌‌توانند عضو شوند.

193 کشور در حال حاضرعضو WHO هستند. تمام اعضای سازمان ملل به جز لیختن‌اشتاین عضو سازمان جهانی بهداشت هستند. دو کشور غیر عضو سازمان ملل نیو (Niue) و جزایر کوک هم عضو WHO هستند.

WHO دارای شش دفتر منطقه‌ای آفریقا ( برازاویل، کنگو)، آمریکا (واشنگتن دی‌سی، ایالات متحده)، مدیترانه شرقی (قاهره، مصر)، اروپا (کپنهاگ، دانمارک)، جنوب شرق آسیا (دهلی نو، هند) و غرب اقیانوسیه (مانیل، فیلی‌پین) است که تا حد زیادی دارای خود مختاری هستند و هرکدام کشورهای منطقه خود را پوشش می‌دهند.

رئیس این دفتر‌ها که مدیر منطقه‌ای نام دارد بوسیله "کمیته منطقه‌ای" برای پنج سال انتخاب می‌شود. هر کمیته منطقه‌ای از وزاری بهداشت کشورهای عضو تشکیل می‌شود.

علاوه بر این سازمان بهداشت جهانی در 147 دفتر کشوری و رابط را در همه این مناطق اداره می‌کند. معمولا در پایتخت هر کشور یک دفتر وجود دارد که ممکن است دفاتر اقماری در سایر مناطق کشور را سرپرستی کند.

دفتر کشوری را یک پزشک تعلیم‌دیده با عنوان "نماینده سازمان جهانی بهداشت" اداره می‌کند که ملیت کشور مربوط را ندارد.

دبیرکل فعلی (2008) سازمان جهانی بهداشت خانم مارگرت چان از کشور چین است.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آشنایی با یونیسف (UNICEF)






یونیسف در دسامبر 1946 به توصیه شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد و تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد ایجاد شد. در اکتبر 1953 مجمع عمومی این سازمان را به عنوان یکی از ارکان دائمی سازمان ملل شناخت. فعالیت‌های یونیسف عمدتاً در جهت ارائه کمک‌های لازم و حمایت از کودکان کشورهای در حال توسعه است.

ارکان یونیسف

هیأت اجرایی: متشکل از نمایندگان 41 دولت عضو که برای مدت سه سال از طرف شورای اقتصادی و اجتماعی انتخاب می‌شوند.

دبیرخانه: یک مدیر اجرایی به عنوان رئیس دبیرخانه از سوی دبیرکل سازمان ملل و با مشورت هیأت اجرایی انتخاب می‌شود.

دفاتر منطقه‌ای: این دفاتر به سازمان های مختلف دولت های عضو در اجرای برنامه های مشترک یاری می‌دهد.


اهداف و ماموریت‌ها

مجمع عمومی سازمان ملل متحد، یونیسف را موظف نموده است تا به دفاع و حمایت از حقوق کودکان بپردازد، به تامین نیازهای اساسی آنان یاری نماید و با افزایش فرصت‌ها، امکان شکوفایی کامل استعدادهایشان را فراهم سازد.

راهنمای یونیسف "پیمان نامه حقوق کودک" است و یونیسف تلاش می‌کند تا حقوق کودکان را به عنوان اصول اخلاقی پایدار و معیارهای بین المللی رفتار با کودک برقرار سازد.

یونیسف تاکید دارد که بقاء رشد و حمایت کودکان از عناصر ضروری توسعه جهانی و لازمه پیشرفت بشری است.


بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آشنایی با شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA-Board of Governors)



شورای حکام از ارکان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی‌است که از 35 کشور منتصب و منتخب در مجمع عمومی این آژانس تشکیل شده‌است.
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عموماً پنج بار در سال، در ماه‌های مارس و ژوئن، دو بار در سپتامبر (پیش و پس از جلسه مجمع عمومی) و در دسامبر - تشکیل جلسه می‌دهد.

شورای حکام در نشست‌های خود به بررسی و ارایه توصیه به مجمع عمومی در خصوص حساب‌ها و برنامه‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌پردازد و درخواست‌نامه‌های عضویت و بودجه را بررسی می‌کند.

این نهاد همچنین به تأیید توافقنامه‌های پادمانی و انتشار استانداردهای ایمنی آژانس می‌پردازد و مسئولیت انتصاب مدیرکل آژانس را با تایید مجمع عمومی دارد.


اعضای شورای حکام در سال‌های 2007 تا 2008:


آرژانتین، آفریقای جنوبی، آلبانی، آلمان، آمریکا، اتریش، اتیوپی، استرالیا، اکوادور، الجزایر، انگلیس، ایتالیا، ایرلند، برزیل، بولیوی، پاکستان، تایلند، چین، روسیه، ژاپن، سوئیس، شیلی، عراق، عربستان، غنا، فرانسه، فنلاند، فیلیپین، کانادا، کرواسی، لیتوانی، مغرب، مکزیک، نیجریه و هند.

میلنکو اسکونیک (Milenko E. Skoknic)، سفیر و نماینده دایم شیلی ریاست شورای حکام را در سال‌های 2007 تا 2008 بر عهده داشت. او جانشین ارنست پتریچ، سفیر و نماینده دایم اسلوونی شده است.

ماریو هورواتیچ، سفیر کرواسی و فرانک کوگان، سفیر ایرلند نیز معاونان رئیس شورای حکام در این دوره بودند.

انصار پرویز (Ansar Parvez) از پاکستان نیز ریاست سال‌های 2010 تا 2011 را برعهده داشت
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
مجمع جهانی اقتصاد (داووس)






داووس نام منطقه‌ای سرد و کوهستانی در سوئیس است که به علت برگزاری اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد در آن به یکی از کانون‌های رسانه‌ای مهم دنیا تبدیل شده است .

اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد (world economic forum) با حضور رهبران سیاسی و نخبگان اقتصادی و تجاری کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود و تحت تاثیر نام محل برگزاری به نام اجلاس داووس (Davos) مشهور شده است.

داووس اما دهه‌ها قبل از تشکیل مجمع جهانی اقتصاد، به علت برف‌گیر بودن به محل برگزاری مسابقات سالانه معروف هاکی روی یخ جام موسوم به اشپنگلر بدل شده بود و از این رو، نامی معروف در سطح جهان محسوب می‌شد.

علاوه بر آن، دهکده داووس پیش از آن که از حدود 4 دهه پیش به محل برگزاری اجلاس مجمع جهانی اقتصاد مبدل گردد، به علت آب و هوای مطبوع و سالم خود سفر‌گاه دلخواه اعیان و بیماران بود و گروه نخست برای تفریح و اسکی به این دهکده شرقی سوئیس سفر می‌کردند و گروه دوم نیز به توصیه پزشکان خود را به داووس می‌رساندند چرا که هوای پاک آن مرهمی برای بیماران ریوی محسوب می‌شد و اکنون نیز ظاهراً محلی برای درمان دردهای اقتصادی عالم شمرده می‌شود البته به اذعان زعمای مجمع جهانی اقتصاد.

زمانی که آرتور کونان دویل –نویسنده داستان‌های شرلوک هولمز- در سال 1889 مقاله‌ای درباره اسکی در داووس نوشت، هیچ‌گاه فکر نمی‌کرد که این کمپ اسکی‌ که محل تفریح ثروتمندان اروپایی بود، روزی شاهد گفت‌وگوهای داغ نمایندگان سیاسی و اقتصادی کشورهای مختلف جهان درباره موضوعات روز اقتصادی و سیاسی باشد.

داووس که محل وقوع رمان «کوهستان سحرآمیز» نوشته توماس مان، نویسنده مشهور آلمانی برنده نوبل ادبیات، است اکنون در سطح جهان به برگزاری میزگردهای داغ اقتصادی با گستره فرا‌منطقه‌ای شهره است و دیگر کسی به یاد نمی‌آورد که روزی در سال 1898 «پدر اوشتلاند» نروژی در این منطقه 4 رکورد جهانی در ورزش اسکی به ثبت رساند.

مجمع جهانی اقتصاد، بنیادی غیردولتی و بین‌المللی، مستقر در ژنو سوئیس است که همه شهرت خود را مدیون اجلاس سالانه‌ در داووس است. علاوه بر این اجلاس،‌ مجمع جهانی اقتصاد نشست‌های منطقه‌ای نیز در طول سال برگزار می‌کند. این بنیاد، در سال 1971 توسط کلاوس شواب –استاد تجارت و بازرگانی- تاسیس شد.

از نگاه حامیان

به گفته حامیان این بنیاد، مجمع جهانی اقتصاد مکانی ایده‌آل برای گفتمان و مباحثه درباره مهمترین مسائل و مشکلات اقتصادی و اجتماعی زمین است، زیرا نمایندگان قوی‌ترین سازمان‌های اقتصادی و بانفوذترین نهادهای سیاسی جهان در اجلاس آن شرکت می‌کنند؛ متفکران به طرح ایده‌های خود می‌پردازند و فضای عموماً غیررسمی اجلاس، بحث‌های گسترده و بی‌پرده‌ای را موجب می‌شود.

خبرنگاران در اجلاس سالانه داووس به اکثر نشست‌ها دسترسی دارند و عمده این نشست‌ها به طور زنده پخش می‌شود. حدود 600 نفر ازخبرنگاران رسانه‌های مکتوب، رادیو و تلویزیون همه ساله در اجلاس داووس شرکت می‌کنند.

در حالی که رهبران سیاسی و تجار موفق، عمده شرکت‌کنندگان داووس را تشکیل می‌دهند، رهبران سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی همچون عفو بین‌الملل، مؤسسه شفافیت بین‌المللی و نهادهای مختلف سازمان ملل متحد نیز حضور فعالی در اجلاس دارند.


آن سوی پرده

هر چند در نگاه اول، اجلاس داووس تماماً مثبت می‌نماید، اما منتقدان سرسختی نیز دارد.

به اعتقاد این عده، مجمع جهانی اقتصاد در واقع امر، یک مجمع تجاری است که مرفه‌ترین تجار به راحتی می‌توانند درباره معاملات خود با یکدیگر به بحث و گفت‌وگو بنشینند و با رهبران سیاسی پرنفوذ جهان به لابی بپردازند و بدون شک منفعت‌طلبی هدف نخست چنین اجلاسی خواهد بود و نه حل معضلات اقتصادی همچون فقر در سراسر جهان.

افزون بر این، داووس به علت آن که به مأمنی برای تبلیغ و ترویج سیاست نوع دموکراسی و مرکزی برای ترغیب تصمیم‌گیری‌های غیر‌شفاف و محرمانه تبدیل شده است نیز مورد انتقاد قرار دارد.

بالاترین نهاد مجمع جهانی اقتصاد، هیئت رئیسه آن است که 20 عضو دارد و اکنون نام تونی بلر نخست‌وزیر سابق انگلستان و یار دیرینه بوش در میان آنها به چشم می‌خورد.

با وجود تبلیغات فراوان درباره فراگیر بودن این بنیاد، اما اعضای هیات رئیسه آن عمدتاً آمریکایی، اروپایی و یا از کشورهای صنعتی آسیا هستند و عمده حاضران در اجلاس را نیز نمایندگان این بخش‌های توسعه‌یافته دنیا تشکیل می‌دهند.

معمولاً مدیران شرکت‌هایی به اجلاس داووس دعوت می‌شوند که درآمد سالانه بالای یک میلیارد دلار داشته باشند و بدیهی است که شرکت‌های کشورهای فقیر و در حال توسعه دنیا همواره در اجلاس داووس در اقلیت قرار می‌گیرند، البته اگر دعوت شوند.

در چند سال اخیر نزدیک به 39 درصد شرکت‌کنندگان اجلاس داووس را اروپائیان و 36 درصد را دولتمردان و تجار ایالات متحده تشکیل می‌داده‌اند که سر‌جمع 75 درصد کل حضار را تشکیل می‌دهند حال آن که اروپا و آمریکا روی هم 17 درصد جمعیت دنیا را در اختیار دارند.

در مقابل، در حالی که 60 درصد مردم جهان در آسیا زندگی می‌کنند، حداکثر 8 درصد شرکت‌کنندگان داووس را آسیایی‌ها تشکیل می‌دهند.


بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
یونیدو (UNIDO)




یونیدو سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل با نام اختصاری UNIDO از سازمان‌های تخصصی سازمان ملل متحد است

هدف اولیه یونیدو ارتقا و شتاب بخشیدن به توسعه صنعتی کشورهای در حال توسعه و کشورهایی است که اقتصاد آنها در حال گذار محسوب می‌شود. این سازمان به‌طور عمده با دولت‌ها، اتحادیه‌های کسب و کار و شرکت‌های انفرادی کشورهای در حال توسعه کار می‌کند.

یونیدو (United Nations Industrial Development Organization) در سال 1966 به عنوان یکی از برنامه‌های سازمان ملل متحد بنیان‌ گذاشته شد و در سال 1985 به عنوان یک سازمان تخصصی ملل متحد معرفی شد.

یونیدو مرکز هماهنگ‌کننده فعالیت‌های صنعتی کشورهای عضو نیز هست و این فعالیت را بیشتر از طریق ارتباط و همکاری نزدیک با نهادهای اقتصادی منطقه‌ای انجام می‌دهد. مقر این سازمان در وین پایتخت اتریش قرار دارد.

سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل در حال حاضر (1386) دارای 172 عضو است و در 35 کشور رو به توسعه نمایندگی دارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو (ECO)





سازمان همکاری‌های اقتصادی – اکو - روز 28 خرداد 1369 طی پیمانی که میان وزیران امور خارجه ایران و ترکیه و پاکستان در شهر ازمیر ترکیه به امضا رسید، تأسیس شد.
این سازمان در حقیقت شکل تغییر یافته پیمان (آر. سی. دی) است که در 30 تیر 1343 در شهر استانبول ترکیه میان سران سه کشور ایران، ترکیه، و پاکستان به امضا رسیده بود.


هدف از این تغییر ماهوی، وسیع‌تر کردن دامنه همکاری‌ها و افزایش تعداد اعضای این سازمان بود.

به همین دلیل در پی عضویت کشورهای مسلمان تازه استقلال یافته شوروی سابق از جمله جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان و همچنین افغانستان در اکو، فعالیت این سازمان گسترش یافت و در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی از اهمیت بسیاری برخوردار شد.

علاوه بر این در اجلاس سران اکو در بهمن 1370 در تهران، اعضای این سازمان با مشارکت هیأتی از جامعه مسلمانان ترک قبرس در فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و فنی "اکو" بدون آنکه به موضع سیاسی هر کشور راجع به بحران قبرس خدشه‌ای وارد آید، حمایت کردند.

اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو اکو در بهمن 1371 نیز با تأسیس "بانک توسعه و تجارت اکو" با سرمایه اولیه 400 میلیون دلار موافقت کردند.

نخستین اجلاس رهبران اوپک که به تأسیس این سازمان رسمیت سیاسی بخشید، در بهمن 1370 در تهران تشکیل شد و پس از آن به صورت ادواری، هر یک از کشورهای عضو این سازمان میزبان نشست رهبران بوده اند.

شورای وزیران این سازمان بالاترین سطح اداری آن محسوب می‌شود که وزیران امور خارجه و یا دیگر وزیران کشورهای عضو در آن شرکت می‌کنند. این شورا هر سال یک بار تشکیل جلسه می‌دهد.

یکی از ویژگی‌های اکو رقم بالای جمعیت آن است. این سازمان با 360 میلیون نفر که یک چهارم جمعیت مسلمانان جهان را تشکیل می‌دهد، بزرگترین تشکل اقتصادی در دنیای اسلام محسوب می‌شود.

اکو به عنوان نقطه تماس سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا از موقعیتی ممتاز و استراتژیک در سطح بین‌المللی برخوردار است.

منابع غنی و بکر معدنی و نفتی و گازی موجود در اکثر کشورهای عضو اکو سرمایه ارزشمندی را در اختیار این سازمان قرار داده است.

از طرفی ایران به دلیل داشتن مرز زمینی با 5 کشور دیگر عضو و دارا بودن موقعیت استراتژیک جغرافیائی برای برقراری اتصال سایر اعضاء به آب‌های بین‌المللی و نیز به دلیل استقرار دبیرخانه دائمی اکو در تهران از موقعیت محوری در این سازمان برخوردار است.

زبان رسمی اکو انگلیسی و مقر اصلی آن شهر تهران در ایران است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پیمان شنگن (Schengen agreement)





نام پیمان شنگن (Schengen agreement) از نام شهری کوچک در کشور لوکزامبورگ می‌آید. هفت کشور عضو اتحادیه اروپا در ژوئن ۱۹۸۵ پیمان‌نامه‌ شنگن را امضا کردند.


هدف از امضای پیمان‌ شنگن پایان دادن به بازرسی‌های داخل مرزهای اتحادیه اروپا برای گذرنامه بود. در سال‌های بعد کشورهای دیگری هم به این پیمان‌نامه پیوستند.

افرادی که از کشورهای دیگر می‌خواهند به 15 کشور عضو پیمان شنگن سفر کنند، تنها کافی است ویزای یکی از این کشورها را بگیرند. پس از آن در محدوده کشورهای عضو پیمان شنگن دیگر از نه از ایست بازرسی‌های مرزی خبری هست نه از صف‌های طولانی دریافت ویزا. شبیه به سفر از استانی به استانی دیگر است.

اگر می‌خواهید ویزای شنگن دریافت کنید و با آن از چند کشور عضو این پیمان‌نامه دیدن کنید باید از سفارتخانه آن کشوری که مقصد اصلی سفرتان است ویزا دریافت کنید. مثلا اگر فرانسه مقصد اصلی شماست، باید از فرانسه ویزا بگیرید.

اگر هیچ مقصد اصلی ندارید و می‌خواهید تعدادی از این کشورها را ببینید، باید از سفارتخانه کشوری که ابتدا به آن سفر می‌کنید، روادید دریافت کنید.


کشورهای عضو شنگن عبارتند از: اتریش، اسپانیا، استونی، ایسلند ، اسلوواکی، سوئیس، اسلوونی، جمهوری چک، لتونی، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، ایتالیا، آلمان، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فرانسه، فنلاند، لوکزامبورگ، نروژ، هلند و یونان.

کشورهایی که به طور کامل در پیمان شنگن عضویت ندارند عبارتند از: انگلستان، ایرلند، بلغارستان، قبرس، رومانی، لیختن‌اشتاین.
کشورهای کوچک آندورا، واتیکان، سان مارینو و موناکو به دلیل موقعیت جغرافیایی‌شان، وضعیت ویژه‌ای دارند. آنها در درون حوزه‌ی شنگن قراردارند و میان آنها با کشورهای همجوارشان کنترل مرزی وجود ندارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
آشنایی با نفتا (NAFTA)

معاهده تجارت آزاد آمریکای شمالی(NAFTA) منطقه بزرگ تجاری در آمریکای شمالی را در برمی‌گیرد
این معاهده مشتمل بر دو معاهده زیر مجموعه به نام‌های معاهده همکاری‌های زیست محیطی آمریکای شمالی(NAAEC) و معاهده همکاری کاری آمریکای شمالی(NAALC) است.

معاهده نفتا در اول ژانویه 1994 حالت اجرایی به خود گرفت. کشور‌های کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا اعضای این معاهده را تشکیل می‌دهند.




براساس عهدنامه نفتا، اغلب تعرفه‌های گمرکی میان کشور‌های آمریکا، مکزیک و کانادا لغو شد. بر همین اساس مقرر شد طی 15 سال کلیه تعرفه‌های گمرکی میان این سه کشور لغو شود.در راستای معاهده تجارت آزاد آمریکای شمالی، همچنین محدودیت بر واردات و صادرات انواع دستگاه‌های موتوری ، کامپیوتری و انواع منسوجات میان سه کشور عضو لغو شد. این معاهده همچنین از حقوق مالکیت معنوی حمایت می‌کند.

براساس این معاهده مقرر شده است محدودیت سرمایه‌گذاری در سه کشور عضو نفتا لغو شود. نفتا معاهده‌ای سه جانبه است و همه اعضا ملزم به رعایت مفاد این معاهده به طور یکسان هستند. البته در این میان نفتا برای تبادل محصولات کشاورزی استثنا قائل شده و مقرر کرده است که کاهش تعرفه‌های محصولات کشاورزی به مرور زمان انجام گیرد. بعدها و طی قرار داد‌های الحاقی معاهدات همکاری زیست محیطی و همکاری کاری آمریکای شمالی نیز در سال 1993 به امضا رسیدند.

معاهده نفتا در واقع مکمل معاهده تجارت آزاد میان آمریکا و کانادا است که در سال 1988 به امضا رسیده بود. اعضای نفتا بر خلاف کشور‌های عضو اتحادیه اروپایی دست به تاسیس نهاد‌های دولتی فرا ملی نزده‌اند. در این معاهده همچنین تاسیس نهاد‌های حقوقی فرا ملی پیش بینی نشده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 11 از 17:  « پیشین  1  ...  10  11  12  ...  16  17  پسین » 
سیاست

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA