انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 14 از 17:  « پیشین  1  ...  13  14  15  16  17  پسین »

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان


زن

andishmand
 
آغاز هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل متحد

هفتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل در مقر آن در نیویورک، آغاز شد.






به گزارش مركز اطلاع‌رساني سازمان ملل،هم‌زمان با هفتادمین سال تاسیس سازمان ملل متحد، سران کشورهای جهان جمعه سوم مهر( 25 سپتامبر ) در اجلاس اهداف توسعه پایدار تا سال 2030 میلادی شرکت خواهند کرد.

افتتاحیه نشست سران هفتادمين مجمع عمومي سازمان ملل دوشنبه ششم مهر برگزار مي‌شود.

حسن روحانی ،رئیس‌جمهور کشورمان قرار است هفته آینده وارد نیویورک شود.

رئيس‌جمهور هشتمین سخنران روز نخست اجلاس سران کشورها در مجمع هفتادم است و در اجلاس اهداف توسعه پایدار نيز حضور خواهد داشت.

موگنس لیکتوفت،رئیس هفتادمین دوره مجمع عمومی که اهل دانمارک است، ضمن ابراز امیدواری برای ادامه تلاش‌های رئیس شصت و نهمین دوره مجمع درباره برنامه کار توسعه پایدار تا سال 2030 میلادی گفت: کمتر از 10 روز دیگر رهبران کشورها براي تصویب برنامه کار توسعه پایدار تا سال 2030 میلادی در این مجمع جمع مي‌شوند.

در افتتاحیه مجمع هفتادم سازمان ملل بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل نیز با تاکید بر تجربیه‌هاي لکتوفت در سمت وزیر خارجه، وزیر امور مالی و رئیس مجلس دانمارک، سمت جدید را به او تبریک گفت.

بان کی مون در سخنراني‌اش گفت: نزدیک به 60 میلیون نفر در نتیجه درگیری و خشونت بیش از هر زمان دیگری پس از جنگ جهانی دوم تاکنون آواره شده‌اند.

دبيركل سازمان ملل افزود: رنج‌‌ديدن انسان‌ها و وخامت اقتصادی درنتیجه فجایع طبیعی رو به افزایش است و فقط یک سوم از نیازهای مالی براي کمک‌های بشر دوستانه تامین شده است.

به گزارش آر تي، ولاديمير پوتين،رئيس‌جمهور روسيه نيز بعد از 10 سال غيبت امسال به نيويورك مي‌رود و ششم مهر در مجمع عمومي سخنراني خواهد كرد
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
کفرانس امنیتی مونیخ در تهران





کنفرانس امنیتی مونیخ نخستین بار در تهران با حضور وزیران امور خارجه ایران، آلمان و چند کشور منطقه ای و همچنین کارشناسان و شخصیت های تاثیر گذار شنبه برگزار شد

برای این نشست که در چهارچوب نشست های خارجی کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار می شود ، موسسه تحقیقات سیاسی و بین المللی ( IPIS) و دولت های ایران و آلمان به طور مشترک همکاری می کنند.

موضوع نشست نیز بحران سوریه و نقش منطقه ای و جهانی ایران پس از توافق هسته ای در وین و ساختار امنیتی در خاور نزدیک و میانه است، آثار توافق هسته ای ایران در سیاست های انرژی و اقتصادی نیز از جمله دستور کار کنفرانس مونیخ در تهران است .

براساس اعلام دفتر کنفرانس امنیتی مونیخ ، علاوه بر محمد جواد ظریف و فرانک والتر اشتاینمایر 60 میهمان عالی رتبه دیگر از جمله صلاح الدین ربانی وزیر خارجه افغانستان، ابراهیم جعفری وزیر خارجه عراق، جبران باسیل وزیر خارجه لبنان، نچیروان بارزانی نخست وزیر کردستان عراق، رمزی عزالدین رمزی جانشین نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، الیزابت گوی کو رییس کمیسیون روابط خارجی مجلس فرانسه و نوربرت روتگن رییس کمیسیون روابط خارجی مجلس آلمان در این کنفرانس یک روزه حضور خواهند داشت.

بر اساس این گزارش نمایندگانی از کشورهای عربی و نمایندگان پارلمان های اروپایی و سازمان های مردم نهاد نیز به تهران خواهند آمد.

رییس کنفرانس امنیتی مونیخ در باره این نشست گفت: توافق نامه وین فقط به موضوع هسته ای ایران اختصاص داشت اما همه مشکلات با آن حل و فصل نمی شود. ضمن اینکه قدم هایی که برای اجرای این توافقنامه باید برداشته شود نیز مهم است.

ولفگانگ ایشینگر افزود: با توجه به توافق صورت گرفته در وین حالا وقت آن رسیده است که بررسی کنیم آیا و چه میزان می توان در موضوعات دیگر هم با ایران همکاری تنگاتنگ داشت. ما باید با همکاری مسئولان و نهادهای تصمیم گیر ایران راه آغاز حل و فصل بحرانهای منطقه ای که تعدادشان هم کم نیست به ویژه بحران سوریه را پیدا کنیم.

کنفرانس امنیتی مونیخ که 50 سال از زمان برگزاری آن می گذرد امروز به یکی از مهمترین بستر ها برای بحث و تبادل نظر درباره سیاست خارجی و امنیتی جهان شده است .

کنفرانس امنیتی مونیخ علاوه بر اجلاس سالانه در شهر مونیخ آلمان ، جلساتی نیز به طور مرتب درباره موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی در مناطق مختلف جهان برگزار و نتایج انرا منتشر می کند.

نشست های خارجی اجلاس امنیتی مونیخ پیش از این در سال های 2009 و 2013 در واشنگتن ، 2010 در مسکو ، 2011 پکن، 2013 دوحه ، 2014 دهلی نو و 2015 وین برگزار شده است. اجلاس تهران دومین اجلاس امنیتی مونیخ در سال 2015 است.

نشست های بعدی این اجلاس برای سال اینده در ادیس آبابا و سپس در پکن و واشنگتن برنامه ریزی شده است .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
چرا نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در تهران برگزار شد؟

یک کارشناس مسائل بین الملل درباره علت برگزاری نشست مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ در تهران گفت: «علت آن فقط شدت گرفتن مهاجرت سوری ها به اروپا و مشکلاتی که از این بابت برای این کشورها و به خصوص آلمان پیش آمده می باشد و البته قبول واقعیت نقش ایران در موضوع سوریه که غربی ها اکنون این واقعیت را پذیرفته اند.»



امروز برای اولین بار ایران میزبان نشست مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ است. نشستی با حضور چند وزیر خارجه منطقه‌ای و دیپلمات‌های برجسته اروپایی و ۶۰ کارشناس و چهره سیاسی و امنیتی از سراسر جهان که همزمان با حضور وزیر خارجه آلمان در تهران گردهم می‌آیند تا به بحث و تبادل نظر در خصوص تحولات منطقه‌ای و راهکارهای حل و فصل آن بپردازند. اجلاسی که در نوع خود منحصر به فرد بوده و برگزاری آن در تهران در این برهه زمانی نشانگر بسط و تعمیق جایگاه ایران در معادلات منطقه‌ای و نشان دهنده تغییر استراتژی و زاویه دید اروپایی‌ها به ایران و نقش آفرینی آن در حل معضلات منطقه‌ای و جهانی است. اهمیت برگزاری این نشست در تهران و علت برگزاری آن در برهه زمانی کنونی چیست؟

دکتر علی بیگدلی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با فرارو گفت: «برگزاری نشست مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ در تهران دو دلیل عمده دارد که یکی بررسی مسئله سوریه و به دنبال آن احتمالا عراق و دیگری احیای روابط ایران و آلمان است.»

وی ادامه داد: «با توجه به نقش مهم و نفوذی که ایران در سوریه دارد و با توجه به هجوم پناهندگان سوری به کشورهای اروپایی و به خصوص آلمان که نظم اجتماعی آنها را بهم ریخته است می توان گفت یکی از دلایل مهم برگزاری این نشست و سفر آقای اشتاین مایر به ایران سر و سامان دادن مسئله سوریه و جلوگیری از مهاجرت گسترده سوری ها به آلمان است.»

این استاد دانشگاه اظهار کرد: «به نظر می رسد اقدام نظامی پوتین در سوریه از آنچه که آمریکا تصور می کند عمیق تر است. پوتین بعد از تحریم هایی که غرب علیه روسیه برقرار کرد به دنبال نمایش قدرت در برابر غرب و خصوصا آمریکا است و سعی دارد نقاط نفوذی در منطقه پیدا کند که موفقیت هایی هم داشته است.»

وی تصریح کرد: «لذا حضور وزیر خارجه آلمان در تهران برای حل و فصل مسئله سوریه یا کنار گذاشتن اسد از قدرت هیچ تاثیری نخواهد گذاشت. چون موضوع سوریه هم برای ایران و هم برای روسیه موضوعی استراتژیک است.»

بیگدلی در پاسخ به این سوال که در چند سال اخیر ایران به هیچکدام از نشست های مربوط به بحران سوریه دعوت نمی شد، علت اینکه اکنون چنین نشستی در تهران برگزار می شود چیست؟، گفت: «علت آن فقط شدت گرفتن مهاجرت سوری ها به اروپا و مشکلاتی که از این بابت برای این کشورها و به خصوص آلمان پیش آمده می باشد و البته قبول واقعیت نقش ایران در موضوع سوریه که غربی ها اکنون این واقعیت را پذیرفته اند.»

بیگدلی در پاسخ به این سوال که آیا حصول توافق هسته ای در برگزاری چنین نشستی در تهران تاثیری نداشته است؟، گفت: «مسلما اگر امروز ایران و 1+5 به توافق نرسیده بودند این نشست در تهران برگزار نمی شد. اما دلیل نخست برگزاری چنین نشستی در تهران هجوم پناهندگان سوری به اروپا است که بیش از همه آلمان را تحت فشار قرار داده است که البته همانطور که عرض شد این نشست و حضور آقای مایر در تهران هیچ تغییری در موضع ایران و روسیه در موضوع سوریه نخواهد داشت.»

بیگدلی درباره چرایی برگزاری این نشست در تهران گفت: «علت آن این است که ایران بیش از هر کشوری در سرنوشت سوریه تاثیرگذار است که البته بعد از برجام بود که غربی ها به این واقعیت رسیدند وگرنه پیش از آن به دلیل تحریم های اقتصادی و سیاسی اساسا ایران به عنوان یک بازیگر سیاسی به حساب نمی آمد.»

بیگدلی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است میانجی گری احتمالی وزیر خارجه آلمان میان ایران و عربستان موثر باشد؟، گفت: «میان ایران و عربستان حتی منهای موضوع یمن آنقدر اختلاف وجود دارد که این اختلافات به راحتی حل و فصل نخواهد شد و آلمان نیز توانایی این کار را ندارد چنانکه حتی آمریکا نتوانست این کار را انجام دهد.»

وی افزود: «لذا بعید است که بتوان اختلافات ایران و عربستان را به این راحتی حل کرد مگر آنکه دو طرف از مواضع فعلی خویش عقب نشینی کنند و تمایل به حل و فصل اختلافات خود نشان دهند.»

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
تهران، میزبان سران ۹ کشور صادر‌کننده گاز



سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز روز دوشنبه جاری (دوم آذرماه ۹۴) با حضور سران ۹ کشور به ریاست دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار می‌شود.
به گزارش ایرنا، تاکنون حضور رییسان جمهوری روسیه، ونزوئلا، عراق، بولیوی، گینه استوایی، نیجریه و همچنین نخست وزیر الجزایر در این اجلاس قطعی شده است.

رییس جمهوری ترکمنستان نیز به عنوان میهمان ویژه اجلاس حضور می‌یابد.

برگزاری سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) در تهران دارای ویژگی‌هایی است که آن را از اجلاس‌های پیشین متمایز می‌کند.

استقبال بی‌سابقه سران کشورهای عضو، شرایط ویژه بازار گاز و وقوع تحولات بزرگ در این بازار و نزدیک شدن به موعد لغو تحریم‌های ایران از ویژگی‌های این اجلاس است.

در این اجلاس شماری از رییسان نهادهای مهم بین‌المللی نیز شرکت می‌کنند.

ایران در هفته پیش رو میزبان سه اجلاس مهم گازی است. هفدهمین اجلاس عادی وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (Gas Exporting Countries Forum) صبح امروز شنبه گشایش یافت و اجلاس فوق‌العاده وزیران نیز عصر امروز کار خود را آغاز می‌کند.

کشورهای عضو مجمع صادرکنندگان گاز، ٤٢ درصد از تولید گاز جهان، ٦٧ درصد از ذخایر گازی جهان، ٣٨ درصد از انتقال گاز با خط لوله و ٨٥ درصد از تجارت گاز طبیعی مایع شده (ال ان جی) را در اختیار دارند.

کشورهای الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا و امارات متحده عربی، ١٢عضو اصلی این مجمع جهانی به شمار می‌روند و هلند، نروژ، عراق، عمان و پرو به عنوان اعضای ناظر در مجمع کشورهای صادرکننده گاز هستند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
آفریقا خواستار حضور دائم در شورای امنیت شد





رهبران آفریقایی خواستار اصلاح گسترده شورای امنیت سازمان ملل از جمله عضویت دائم دو کشور این قاره پهناور به منظور تقویت نقش نظارتی و تناسب بیشتر این نهاد شدند.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاری شینهوآ، سران آفریقایی در نشست روز شنبه خود که به ریاست رابرت موگابه رییس دوره ای اتحادیه آفریقا برگزار شد، متفق القول اعلام کردند که اجرای اصلاحات در شورای امنیت سازمان ملل باید بسیار پیش از این صورت می گرفت تا ظرفیت این نهاد برای پاسخگویی موثر به بحران های جهانی تقویت شود.

موگابه در سخنرانی افتتاحیه بیست و ششمین نشست سران اتحادیه آفریقا در اتیوپی گفت: در نشست های اخیرمان در سوازیلند درباره اصلاح شورای امنیت سازمان ملل گفت و گو کردیم و به این نتیجه رسیدیم که دو کرسی دائم این شورا باید به قاره آفریقا اختصاص یابد.

بان کی مون دبیرکل سازمان ملل نیز در مراسم افتتاحیه نشست سران آفریقا حضور داشت.

موگابه تاکید کرد که آفریقا در زمینه لزوم اجرای هرچه سریع تر اصلاحات در شورای امنیت با توجه به مختصات در حال تغییر اتفاق نظر دارد.

وی با تاکید بر این نکته که بقای سازمان ملل به رفتار مساوی با همه اعضایش بستگی دارد، افزود: ما در تقاضایمان برای اجرای اصلاحات در شورای امنیت کوتاه نمی آییم.

در حال حاضر قاره آفریقا سه عضو موقت در شورای امنیت سازمان ملل دارد که عبارتند از آنگولا، مصر و سنگال. این سه کشور حق وتو ندارند و در تصمیم های خطیر این نهاد نیز نمی توانند نقش چندانی ایفا کنند.

از نگاه سیاستمداران و نخبگان دیپلماتیک آفریقا این قاره به رغم داشتن بیشترین عضو در سازمان ملل، از نفوذی اندک در این نهاد بین المللی برخوردار است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل به مصر رسید


نماینده دائم مصر در سازمان ملل ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده گرفت.





به گزارش بخش خبري سازمان ملل،عمر عبداللطیف ابو العطا، نماینده دائم مصر در سازمان ملل متحد، ریاست دوره‌ای شورای امنیت را از نماينده چين تحویل گرفت.

ابوالعطا از سپتامبر 2014 به‌عنوان نماينده مصر در سازمان ملل كارش را آغاز كرد.او پيش از آن دستيار وزير خارجه مصر بود.

بر اساس منشور سازمان ملل متحد، شورای امنیت مسئولیت اصلی حفظ صلح و ثبات را در جهان بر عهده دارد.

بعد از تمام شدن رياست يك ماهه مصر،نماينده فرانسه رياست اين شورا را به مدت يك ماه به‌عهده خواهد گرفت.



.
.
.



شورای امنیت ادعای رژیم صهیونیستی درباره جولان سوریه را مردود دانست


شورای امنیت سازمان ملل ادعاهای اخیر رژیم صهیونیستی درباره منطقه جولان سوریه را نگران کننده خواند و آن را مردود دانست؛ رایی که واکنش شدید نماینده این رژیم را به دنبال داشت.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه كابینه این رژیم در تاریخ 17 آوریل (29 فروردین) خطاب به آمریكا و روسیه و با هدف رساندن این پیام كه منطقه راهبردی جولان از هرگونه توافقی درباره آینده سوریه مستثنا خواهد بود، مدعی شد كه رژیم اشغالگر هرگز از ارتفاعات جولان عقب نشینی نخواهد كرد.

لیو جیه یی فرستاده چین در سازمان ملل و رییس دوره ای شورای امنیت پس از جلسه ای كه روز سه شنبه پشت درهای بسته برگزار شد گفت: اعضای شورا به صورت یكصدا ضمن ابراز نگرانی شدید درباره اظهارات اخیر اسراییلی ها درباره جولان تاكید كردند كه وضعیت این منطقه همچنان مانند قبل باقی می ماند.

وی اضافه كرد كه قطعنامه 497 این نهاد در سال 1981 تصریح می كند كه تصمیم وقت رژیم صهیونیستی مبنی بر اعمال قوانین خود در منطقه جولان، كان لم یكن است و از منظر بین المللی هیچگونه مبنای قانونی ندارد.

بیانیه روز گذشته شورای امنیت به تصویب همه اعضا رسید و این بدان معنی است كه 15 عضو این نهاد، از جمله آمریكا، كه همواره حامی سیاست های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی بوده است، این بیانیه را پذیرفته است.

دنی دانون سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل با صدور بیانیه ای، موضع شورای امنیت را رد كرد و گفت: برگزاری نشست با این موضوع نشانه نادیده گرفتن كامل واقعیت در خاورمیانه است.

وی همچنین درباره این كه برخی حامیان رژیم صهیونیستی نیز از موضع شورای امنیت حمایت كرده اند، ابراز تاسف كرد و تصمیم شورای امنیت را درباره این رژیم اشغالگر 'غیرمنصفانه' خواند.

رژیم صهیونیستی در سال 1967 جولان سوریه را اشغال كرد و در سال 1981 آن را ضمیمه دیگر مناطق اشغالی ساخت.

اقدام رژیم صهیونیستی در خصوص جولان تاكنون از سوی جامعه بین المللی به رسمیت شناخته نشده است.

تلاش های گذشته درباره حل و فصل مساله جولان با میانجی گری آمریكا بر مساله بازگرداندن جولان متمركز بوده است. در حال حاضر حدود 23 هزار صهیونیست در اراضی غصب شده از سوری ها در منطقه جولان ساكن هستند.

لیو (نماینده چین در سازمان ملل) تاكید كرد كه شورای امنیت خواستار حل و فصل مساله جولان است.

نیروهای صلحبان سازمان ملل هم اكنون در منطقه جولان حضور دارند. این هیات صلحبانی كه در سال 1974 مستقر شد، بر روند آتش بسی كه از جنگ سال 1973 در راستای خط جداكننده صهیونیست ها از سوری های ساكن جولان برقرار شد، نظارت می كنند.

صلحبانان سازمان ملل در نتیجه حمله گروه های تروریستی علیه دولت و ملت سوریه از برخی مناطق جولان خارج شده اند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
تاکید وزیران گروه ۷ بر عاری سازی جهان از سلاح اتمی و مبارزه با تروریسم

وزیران خارجه گروه هفت روز دوشنبه در پایان نشست دوروزه خود با انتشار «بیانیه هیروشیما» بر عاری سازی جهان از تسلیحات اتمی و مبارزه با تروریسم تاکید کردند.








این بیانیه به دنبال دو روز بحث و تبادل نظر و پس از بازدید وزیران امور خارجه گروه 7 از محل یادبود قربانیان انفجار اتمی هیروشیما در سال 1945 میلادی، منتشر شد.


در این بیانیه آمده است كه كشورهای عضو این گروه خواستار جهانی عاری از تسلیحات اتمی هستند اما چالش هایی برای رسیدن به این هدف وجود دارد.

در بیانیه هیروشیما از كره شمالی به عنوان كشوری كه سازنده تسلیحات اتمی است و‌ آنها را آزمایش می كند یاد شده كه یك مانع بزرگ برای دنیای عاری از تسلیحات هسته ای است.
بیانیه ادامه می دهد: گروه هفت همه تلاش خود را برای ایجاد جهان بدون سلاح اتمی و حصول ثبات بین المللی بكار می گیرد و برای تحقق این هدف شرایط را مهیا خواهد كرد.

آنان همچنین متعهد شدند كه به تلاش های خود بر ایجاد دنیایی امن برای همه و ایجاد شرایط برای جهانی عاری از سلاح هسته ای و ترویج ثبات بین المللی بیفزایند.

در بیانیه همچنین به طور مستقیم به مساله هسته ای شبه جزیره كره اشاره شده و آمده است: رسیدن به این هدف با وجود برنامه تسلیحات كشتار جمعی كره شمالی كار سختی است.

«بیانیه هیروشیما» كه دقایقی قبل منتشر شده است، می افزاید: بحران هایی در جهان وجود دارد كه رسیدن به اهداف را دشوار می ساز كه از جمله آنها می توان به بحران در سوریه و اوضاع اوكراین اشاره كرد.

در بیانیه آمده است كه در كنار این بحران ها كره شمالی همچنان اقدامات تحریك آمیز انجام می دهد و این، وضعیت را بغرنج تر و پیچیده تر می كند.

در بیانیه خاطر نشان شده كه وزیران خارجه «گروه هفت» در جریان اجلاس خود در باره اوضاع بحرانی خاورمیانه، بحران پناهجویان، مسائل امنیتی و تروریسم و ریشه كن كردن این پدیده شوم بحث و تبادل نظر كرده و در خصوص حل و فصل این گونه مسائل اتفاق نظر دارند.

مبارزه با پدیده تروریسم بویژه تسریع و تشدید مبارزه با داعش در عراق و سوریه از جمله محورهای دیگر بیانیه پایانی این نشست دو روزه بود.

در این بخش از بیانیه آمده است: تروریسم تهدید علیه امنیت جهانی است و همكاری بین المللی در مبارزه با این پدیده شوم بسیار ضروری است.

«فومیو كیشیدا» وزیر امور خارجه ژاپن قبل از شروع نشست وزیران خارجه گروه هفت گفته بود كه بیانیه هیروشیما با هدف صلح جویی و دنیای عاری از سلاح اتمی در پایان این نشست منتشر خواهد شد.

در نشست دو روزه وزیران خارجه «جی هفت» كه به میزبانی شهر هیروشیما برگزار شد، وزیران خارجه كشورهای آمریكا، آلمان، انگلیس، كانادا، فرانسه، ایتالیا و ژاپن حضور داشتند.

یكی از اتفاقات خبری این نشست، حضور وزیر امور خارجه آمریكا درمحل یادبود كشته شدگان حادثه بمباران اتمی هیروشیما بود.

وی در نشستی خبری در باره حضورش در این مكان گفت: در بازدید از پارك و موزه یادبود قربانیان اتمی هیروشیما، عمیقا تحت تاثیر قرار گرفتم و امیدوارم باراك اوباما رئیس جمهوری آمریكا نیز از این پارك دیدن كند.

وی افزود: به عنوان اولین وزیر خارجه آمریكا كه از بنای یادبود قربانیان بمباران اتمی هیروشیما دیدن كردم شخصا تحت تاثیر قرار گرفتم.

هیروشیما در ششم اوت 1945 توسط آمریكا بمباران اتمی شد كه بر اثر آن 140 هزار نفر كشته شدند.

كری ابراز امیدواری كه باراك اوباما نیز در جریان چهل و دومین نشست سران جی هفت در ماه آینده میلادی از این بنای یادبود دیدن كند.

مقام های كاخ سفید در حال بررسی احتمال توقف باراك اوباما در هیروشیما در جریان این نشست هستند.

نشست سران جی هفت، ششم و هفتم خردادماه سالجاری در ایسه شما در استان میه در ژاپن برگزار شد .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
نشست سالانه گروه هفت آغاز شد

نشست سالانه گروه موسوم به «جی هفت» متشکل از رهبران هفت کشور صنعتی جهان روز پنجشنبه در منطقه «ایسه شیما» در ژاپن آغاز به کار کرد.




در نشست امسال علاوه بر رهبران کشورهای ایالات متحده آمریکا، ایتالیا، فرانسه، آلمان، بریتانیا، ژاپن و کانادا، ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا نیز حضور دارد.این نشست صبح پنجشنبه، پس از استقبال شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن از میهمانان در معبد بزرگ ایسه، از مکانهای مقدس مذهب شینتو رسما آغاز به کار کرد.

اگرچه در نشست گروه هفت موضوعاتی مانند مبارزه با تروریسم، گرمایش زمین، تجارت آزاد فراقاره ای و یافتن راههایی برای حفظ و نجات میراث فرهنگی از تهدیدات جنگی و تخریب تروریستها مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد اما به گفته جیمز فرنی، خبرنگار یورونیوز عمده ترین موضوعات مورد بحث مربوط به کشورهایی است که به این نشست دعوت نشده اند.

او می گوید: «امروز اولین روز از نشست گروه ۷ در ژاپن است و رهبران بیشتر در گفتگوهایشان به موضوعات اقتصاد جهانی می پردازند. یکی از نگرانی های آنها کاهش رشد اقتصاد چین است، کشوری که برای بیش از دو دهه رشدی انفجاری را تجربه کرد. ژاپن تلاش می کند تا دیگر کشورها را در زمینه ضرورت سرمایه گذاری بیشتر برای تقویت اقتصاد متقاعد کند اما برخی پیش از این در این زمینه اظهار مخالفت کرده اند، از جمله آلمان؛ که استدلال می کرد با توجه به آنچه در دوران بحران در منطقه یورو انجام داده، دیگر نمی توانند بیش از این هزینه کنند. درنهایت در حوزه سیاست خارجی سوال این است که چگونه جی ۷ می تواند در بحران های کلیدی مانند اوکراین و سوریه به موفقیت برسد آنهم درحالیکه روسیه حتی یک صندلی در این نشست ندارد. دولت ژاپن نیز به دنبال دست یافتن به یک بیانیه محکم در موضوعاتی همچون ادعاهای چین در برخی از مناطق مورد مناقشه در دریای جنوبی چین است. به این ترتیب اگرچه چین جزو میهمانان این نشست نیست اما موضوعات مربوط به این کشور از مهمترین موضوعات در دستور کار است.»

باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا که به ویتنام سفر کرده بود برای حضور در این نشست چهارشنبه شب وارد ژاپن شد. این نخستین بار از زمان پایان جنگ جهانی دوم و بمباران اتمی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی است که یک رئیس جمهور آمریکا به ژاپن سفر می کند.

پیش از این جان کری، وزیر خارجۀ آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۱۶ میلادی در دیداری غیرمنتظره و بی سابقه برای نخستین بار به شهر هیروشیما سفر کرد.

رهبران دو کشور آمریکا و ژاپن چهارشنبه شب در دیداری کوتاه بر سر همکاریهای نظامی و اقتصادی مشترک و همچنین سرنوشت سرباز آمریکایی که به اتهام تجاوز به یک دختر ژاپنی در بازداشت بسر می برد، گفت و گو کردند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
دیدار سران روسیه و چین در حاشیه نشست سازمان شانگهای



شی جینپینگ، رئیس جمهور چین با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در حاشیه نشست سازمان شانگهای دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، این دیدار در حاشیه نشست دو روزه سران کشورهای سازمان همکاری منطقه‌ای شانگهای در شهر تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار شد.

در این دیدار دو طرف بر تقویت همکاری بین دو کشور در چارچوب سازمان همکاری منطقه ای شانگهای تاکید کردند.



........


خرسندی چین از پیوستن هند و پاکستان به سازمان شانگهای






رئیس‌جمهور چین تاکید کرد پذیرش هند و پاکستان به عنوان اعضای جدید سازمان همکاری شانگهای به همکاری‌های این سازمان منطقه‌ای روح تازه‌ای خواهد دمید.

شی جینپینگ، رئیس‌جمهور چین که برای شرکت در نشست سران سازمان همکاری شانگهای به روسیه رفته است، روز جمعه 19 تير این مطلب را بیان کرد.

به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از خبرگزاری شین هوا از اوفا (روسیه)، رئیس‌جمهور چین و سران دیگر کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای روز جمعه در پانزدهمین نشست سران این سازمان که در شهر اوفا در جنوب غربی روسیه برگزار شده است، قطعنامه‌ای را درباره آغاز روند الحاق هند و پاکستان به این سازمان منطقه‌ای تصویب کردند.

اين درحالي‌ست كه ايران نيز مانند اين دو كشور عضو ناظر اين سازمان بوده و به گفته كارشناسان چين با پذيرش ايران به عنوان عضو پيوسته و اصلي به سازمان شانگهاي مخالف است.

گفته مي‌شود نتيجه مذاكرات هسته‌اي و لغو تحريم‌هاي ايران مي‌تواند به آغاز پيوستن ايران به اين سازمان كمك كند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
بررسی عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای پس از لغو تحریم‌ها



یوری اوشاکوف مشاور رئیس جمهور روسیه اعلام کرد درباره درخواست ایران برای پیوستن به سازمان همکاری شانگهای پس از لغو تحریم‌هایی که شورای امنیت سازمان ملل علیه این کشور اعمال کرده است تصمیم گیری خواهد شد.
به گزارش واحد مركززي خبر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک ،يوري اوشاكوف،مشاور ولاديمير پوتين،رئيس‌جمهور روسيه با اعلام اين مطلب افزود: پس از رایزنی، چارچوب زمانی برای پیوستن ایران به این سازمان تعیین خواهد شد.

سازمان همکاری شانگهای یک ائتلاف سیاسی، نظامی و اقتصادی متشکل از روسیه، چین، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان است.

مغولستان، ایران، هند، پاکستان و افغانستان در این سازمان جایگاه ناظر را دارند. هند و پاکستان دسامبر 2014 به طور رسمی خواستار عضویت در این سازمان شدند.

اوشاکوف در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: « ایران نیز درخواست رسمی خود را برای عضویت در این سازمان ارائه کرده است. این تقاضا در دست بررسی است، اما تصمیم‌گیری در این‌باره پس از پایان موفقیت آمیز مذاکرات هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل انجام خواهدشد، و به عقیده ما، پس از آن، همه فرصت‌ها برای پیوستن فعالانه ایران به همکاری با ما فراهم خواهد شد.»

مشاور رئیس جمهور روسیه افزود: پس از آن‌که تحریم‌های اعمال شده علیه ایران لغو شود، کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای رایزنی‌ها را آغاز، و چارچوب‌های ملحق‌شدن ایران به این سازمان را تعریف خواهند کرد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 14 از 17:  « پیشین  1  ...  13  14  15  16  17  پسین » 
سیاست

عهدنامه ها ، اتحادیه ها و قراردادها و مجامع بین المللی مهم ایران و جهان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA