ارسالها: 1135
#94
Posted: 28 Feb 2015 23:48
nisha2552: فک کنم کرکوک
از پیشمرگ ها خوشم میاد خیلی دوسشون دارم ادم های با غیرتو شجاعی هستن دمشون گرم با وجود هستن
خدا کنه که همچین چیزی پیش نیاد
باید مردمشون نترسن از چی میترسن یه ادم که ۲بار نمیمیره ته تهش اینه که میخوان سرشون رو ببرن یا بسوزونن دیگه ها بهتره از اینه که بشینن یه جا خود خوری کنن که یه روز میان سراغشون من به جای مردم سوریه باشم اگه قرار باشه بمیرم بخاطر خانودام میمیرم خودمم انتخاب میکنم کجا بمیرم نمیشینم بیان سراغم خودم با پای خودم میرم سراغشون
خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
ارسالها: 24568
#95
Posted: 3 Mar 2015 20:52
تحلیل عملکرد شورای امنیت در مقابله با داعش
گروه تروریستی داعش با تجاوز به حاکمیت ملی دو کشور سوریه و عراق، آرامش و امنیت را از مردم این دوکشور صلب نموده و با فجیع ترین شیوه ها به برخورد با مخالفان و معتقدان به دیگر ادیان می پردازد. این وظیفه شورای امنیت سازمان ملل است که به این وضعیت رسیدگی نموده و تمام تلاش خود را برای اعاده صلح و امنیت جهانی بنماید.
وظیفه پاسداری از امنیت و صلح بینالمللی بر عهده شورای امنیت سازمان ملل متحد است. گروه تروریستی داعش با تجاوز به حاکمیت ملی دو کشور سوریه و عراق، آرامش و امنیت را از مردم این دوکشور صلب نموده و با فجیع ترین شیوه ها به برخورد با مخالفان و معتقدان به دیگر ادیان می پردازد. این وظیفه شورای امنیت سازمان ملل است که به این وضعیت رسیدگی نموده و تمام تلاش خود را برای اعاده صلح و امنیت جهانی بنماید.
بر اساس منشور سازمان ملل متحد، حیطه قدرت شورای امنیت شامل اعزام نیروهای پاسدار صلح، تصویب تحریمهای بینالمللی و اعطای اجازه استفاده از نیروی نظامی علیه کشورهای متخاصم است. شورای امنیت سازمان ملل تا کنون چهار قطعنامه علیه گروه تروریستی داعش وضع کرده است که عبارتند از قطعنامه 2169(طبق فصل ششم)، 2170 (طبق فصل هفتم) ، قطعنامه 2178 (طبق فصل هفتم)و 2199(طبق فصل هفتم).
قطعنامه 2169 در 30 ژوئیه 2014 (8 مرداد 1393) به تصویب رسید. در این قطعنامه نکات متعددی وجود دارد که دیدگاه شورا و اعضای دائم را در خصوص وضعیت امنیتی جاری عراق و همچنین آینده امنیت این کشور و منطقه در قبال فعالیت های داعش، نشان می دهد. البته شوراي امنيت در قطعنامه 2169 نتوانست در مورد ماهيت اقدامات داعش در عراق در قالب مفهوم «جنايات بينالمللي» به ويژه جنايات جنگي و جنايات عليه بشريت اتخاذ تصميم نمايد.
در نتیجه ناکارامدی قطعنامه فوق، شورای امنیت سازمان ملل در قطعنامه 2170 خود بر ضد گروهک تروریستی داعش، که به پیشنهاد بریتانیا مطرح شده بود، شش نفر از جمله دو تبعه عربستان، دو تبعه کویت، یک تبعه عراق و یک تبعه الجزائر را تحریم کرد. قطعنامه 2170 از گروه های داعش و جبهه النصره، افراد و دیگر نهادها و گروه های وابسته به القاعده می خواست به فوریت سلاح های خود را زمین گذارند. شورای امنیت از کشورهای جهان نیز خواست طبق تعهدات خود وفق قطعنامه 1373 که در سال 2001 میلادی تصویب شد، در یافتن و اجرای عدالت برای اعضاء گروه های وابسته به القاعده و از جمله داعش و جبهه النصره که سازمان دهندگان و تامین کنندگان اقدامات تروریستی هستند، همکاری کنند. این قطعنامه همچنین از همه تروریست های خارجی خواسته است به فوریت از این گروه ها کناره گیری کنند و در غیر این صورت، شورای امنیت با تکیه بر قطعنامه 2170 آمادگی خود را برای قرار دادن اسامی آنان و تامین کنندگان مالی و تسلیحاتی آنها در فهرست تحریم های مشمول شبکه القاعده، اعلام می کند. پانزده عضو شورای امنیت همچنین از کشورهای جهان خواسته اند تدابیر ملی را به منظور جلوگیری از سرازیر شدن تروریست های خارجی به عراق و سوریه به کار گیرند و عدالت را بر اساس قانون بین المللی درباره خاطیان اجرا کنند.
20 روز بعد در 24سپتامبر 2014، شورای امنیت قطعنامه 2178 را به تصویب رساند. این قطعنامه که توسط دولت آمریکا به شورا پیشنهاد شده بود هر چند به برخی از محورهای موردنظر راهبرد اوباما علیه داعش یعنی ظرفیت سازی در دولتهای در معرض خطر داعش به منظور جلوگیری از رشد این گروهها اشاره کرده اما اجازه اقدامات یکسویه برای مقابله با تروریسم را نداده است و آنها را مقید به رعایت موازین بین المللی و تمامیت ارضی دولتهای مذکور نموده است. کارکرد این قطعنامه به منزله تضمین حصر گروه های تروریستی در منطقه است. به واقع، مرکز ثقل این قطعنامه، قطع خطوط ارتباط افراد در سایر کشورها با گروه تروریستی داعش و النصره یعنی مانع شدن از عضویت آنها در این گروه های تروریستی است و نه نابودسازی گروه های مذکور. همچنین جنبه های ضد داعشی این قطعنامه بسیار کمتر از جنبه های کلی آن است. در واقع، این قطعنامه عمدتاً به عنوان یک قطعنامه علیه تروریسم است و نه علیه داعش. این در حالی است که قطعنامه های 2169 و 2170 به صورت خاص علیه داعش و النصره تدوین شده بودند.
در نهایت نیز در 12 فوریه 2015 شورای امنیت سازمان برای افزایش فشار بر تروریست ها، با صدور قطعنامه 2199 پیشنهادی روسیه، ضمن ممنوع کردن تجارت آثار باستانی سوریه، خریداران نفت از گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره را به اعمال تحریم تهدید کرد. شورای امنیت همچنین از همه کشورها خواست در ازای آزادی گروگان های دربندشان به تروریست ها باج ندهند. این قطعنامه که به اتفاق آراء به تصویب رسید، به لحاظ قانونی الزام آور است و به شورای امنیت اختیار می دهد تصمیم های مربوط به تحریم های اقتصادی را تصویب کند، اما همچنان متوسل شدن به نیروی نظامی را مجاز نمی داند.
بررسی مفاد و نتایج قطعنامه های مزبور نشان از خلأها و مشکلاتی دارد. مشکل نخست در مورد قطعنامه های شورای امنیت این است که تصویب این قطعنامه ها علیه تروریسم و به خصوص داعش و القاعده در حالی است که هیچ یک از اقدامات محدود کننده علیه داعش و النصره پیگیری و اجرا نشده و اقدامات عملی و تحولات میدانی خاصی برای اجرایی کردن این قطعنامه ها صورت نگرفته است. این قطعنامه ها رشد کمی و کیفی داعش و النصره را با مجموعه از تدابیر کنترلی پیش بینی کرده است بدون آنکه برای کاهش قدرت عمل و ظرفیت های فعلی این گروهها و نهایتاً نابودسازی آنها تدبیر ویژه ای را مقرر کرده باشد. در واقع هیچ اراده و تلاش جدی برای شناسایی کشورهای حامی این گروه تروریستی صورت نگرفته و هر چند برخی افراد در لیست تحریم ها قرار گرفته اند؛ اما هیچ کشور و دولتی به دلیل حمایت مالی یا انسانی از داعش مورد تحریم، توبیخ یا مجازات قرار نگرفته است. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران به دلیل حدس و گمان هایی که برخی اعضای اصلی شورای امنیت در مورد تهدیدآمیز بودن برنامه هسته ای اش داشته اند، مورد شدیدترین تحریم ها قرار گرفته است.
نقصان و مشکل مهم دیگر در عملکرد شورای امنیت، عدم درک و شناخت درست آن ها از تهدیدات بین المللی و شیوه مبارزه با آن است. بررسی سایر قطعنامه های شورای امنیت طی این مدت نشان می دهد که از سال 2011 تا 2014 که نقطه شروع و اوجگیری عملکرد گروه تروریستی داعش را در بر می گیرد، این شورا 4 قطعنامه نیز در مورد پرونده هسته ای ایران (به منظور تجدید ماموریت هیات کارشناسان تحریم شورای امنیت و تقویت کارکرد آن) تصویب کرده است (قطعنامه های 1984، 2049، 2105 2159 ). هر چند قطعنامه های صادر شده در مورد ایران به لحاظ محتوایی بیشتر از نوع ساختاری و تشکیلاتی بوده؛ اما به هر ترتیب به زنجیره قطعنامه های شورا در مورد ایران اضافه کرده و وقت و توجه شورای امنیت را به خود اختصاص داده اند.
بنابراین چنین اقداماتی افکار عمومی بین المللی را با این سؤال کلیدی مواجه می سازد که آیا جمهوری اسلامی ایران و گروه تروریستی داعش تهدیدات یکسانی را متوجه نظم و امنیت بین المللی ساخته اند که طی این دوره در مورد هر دوی آن ها چهار قطعنامه صادر شده، یا اینکه اعضای قدرتمند و با نفوذ این شورا به ویژه آمریکا، در تعیین نوع و جدیدت تهدیدات بین المللی سلیقه ای عمل کرده و منافع خود و همپیمانانشان را در نظر می گیرند؟!
نکته آخر اینکه هر چند قطعنامه های اخیر شورای امنیت علیه تروریسم و داعش با اتفاق آراء به تصویب رسیده؛ اما همچنان اختلاف نظر بین اعضای اصلی شورا برای مقابله با این گروه تروریستی وجود دارد. امكان اقدام نظامي عليه اين گروهها، از جمله نكاتي است كه به دليل نبود هماهنگي ميان اعضاي دائم شورا و همچنين دولتهاي منطقه، در اين قطعنامه ها به آن اشاره ای نشده است.
از اين رو، مبناي قطعنامه های جدید نیز همچنان ماده 41 از فصل هفتم منشور است و در اين مرحله، از ظرفيتهاي ماده 42 منشور در خصوص تجويز توسل به زور براي سركوب تروريسم استفاده نشده و در مقابل حملات هوائی یکجانبه، پراکنده و نسبتاً بی اثر برای مقابله با داعش انجام می شود. همه این موارد نشان از خلأها و مشکلاتی جدی در مهمترین رکن سازمان ملل است که وظیفه حفظ صلح و امنیت بین المللی را بر عهده دارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#96
Posted: 6 Mar 2015 11:29
دولت عراق: تخریب آثار باستانی شهر «نمرود» توسط گروه «حکومت اسلامی»
دولت عراق روز پنجشنبه پنجم مارس اعلام کرده است نيروهای گروه «حکومت اسلامی» ، موسوم به داعش، با استفاده از بولدوزر تخریب آثار باستانی شهر «نمرود» متعلق به دوره آشوريان را آغاز کرده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت جهانگردی و آثار باستانی عراق اعلام کرده است: نيروهای گروه حکومت اسلامی در تازه ترين حمله خود به ميراث فرهنگی عراق، با استفاده از بولدوزر و ديگر وسايل نقليه سنگين به تخريب شهر باستانی «نمرود» پرداخته اند.
يک مقام وزارت جهانگردی و آثار باستانی عراق ضمن تاييد خبر تخريب آثار باستانی شهر نمرود، به خبرگزاری فرانسه گفته است: تخريب اين آثار باستانی بعد از نماز ظهر انجام شده است.
اين مقام عراقی که خواست نامش فاش نشود، همچنين گفته است، ابعاد تخريب اين شهر هنوز مشخص نيست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شهر نمردود، يکی از نگین های تمدن دوران آشوريان است که در قرن ۱۳ پيش از ميلاد در نزديکی رود دجله بنا شده است. اين شهر در ۳۰ کيلومتری شهر موصل قرار دارد.
عبدالامير همدانی، يک باستان شناس عراقی دانشگاه استونی بروک در ايالت نيويورک، در اين زمينه گفته است: متاسفانه بايد بگويم همه منتظر اين رويداد بوديم. برنامه آنها اين است که ميراث عراق را نابود کنند.
اين باستانشناس عراقی تصريح کرده است: اقدام بعدی آنها نابودی شهر «هترا» خواهد بود. واقعا اين خبر ها اسفناک است.
شهر هترا يا «الحضرا» در استان نينوای عراق و در ۱۵۰ کيلومتری جنوب غرب موصل قرار دارد و از شهرهای دوره اشکانی است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه محوطه باستانی شهر «هترا» در فهرست «ميراث جهانی» يونسکو ثبت شده است.
در حالی خبر تخريب شهر نمرود منتشر شده است، که دو هفته پیش گروه حکومت اسلامی (داعش سابق)، ويدئويی منتشر کرد که اعضای اين گروه را در حال تخريب آثار باستانی موزه موصل با پتک و متههای بزرگ برقی نشان میدهد.
گروه حکومت اسلامی در تابستان سال جاری توانست بخشی های وسیعی مناطق سنی نشین از جمله استان نینوا و شهر موصل را به تصرف خود در آورد.
نبرد نیروهای عراقی با همکاری ایران برای بازپس گیری بخشی های از این مناطق هم اکنون در استان صلاح الدین و شهر تکریت در جریان است .
منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 24568
#98
Posted: 6 Mar 2015 12:27
shakaat: اگه هیتلر و نازیسم نمونه کامل آریایی بودن باشه پ داعش هم نمونه کامل اسلامه...
داعش هیچ ربطی به اسلام نداره . اصلا" بویی از اسلام نبرده . اما اسلام دست آویز مناسبی ست برای متشنج کردن منطقه . اصولا" استفاده ابزاری از دین امتحان خودش رو خوب پس داده و یه نمونه اش رو در انقلاب ایران دیدیم . داعش یک گروه ساخته و پرداخته قدرت های بزرگه . بنام اسلام و ایجاد بستری مناسب برای دخالت ها سیاسی و نظامی در منطقه .
اینهمه تجهیزات و ادوات نظامی ، شستشوی مغزی جوان ها که از گوشه و کنار دنیا میان و عضو این گروهک میشن ، تقویت روز به روز بنیه نظامی و خیلی از مسائل دیگه دقیقا نمایانگر اینه که داعش از طرف قدرتی بزرگ حمایت میشه . امروز داعش فردا معلوم نیست کدام گروه دیگه رو میشه ( القاعده - و طالبان و فجایعی که کردند هنو زاز یادها نرفته )
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 24568
#100
Posted: 8 Mar 2015 20:22
استثمار زنان توسط داعش
سیل بازگشت دختران باردار اروپایی از بردگی جنسی داعش
اخیرا در شبکه های اجتماعی تصویری منتشر شد که گفته می شود عکسی دسته جمعی از زنان حرمسرای خلیفه خودخوانده داعش ابوبکر البغدادی است.
تبصره ای هم درباره عکس این زنان از سوی برخی فعالان این شبکه ها وارد شد مبنی بر اینکه تصویر مذکور متعلق به زنان تن داده به جهاد نکاح البغدادی است و نمی توان صفت کنیز را به آنان اطلاق کرد.
به هر روی، گذشته از نام و صفت اطلاقی به این زنان، حتی اگر تعلق آنها به شخص خلیفه موثق نباشد، بردگی جنسی این زنان امری محرز است.
تاکنون اخبار زیادی در رسانه های جهان درباره بدعت قبیح جهاد نکاح در میان اعضای گروه تروریستی داعش منتشر شده است اما ظاهرا ورای همه این اخبار، بازگشت به رسم مذموم حرمسراهای پادشاهی و خلافتی به تدریج به یکی از مشخصه های تروریسم داعشی بدل می شود.
فروش زنان ایزدی و توسعه حرمسرا
شاید بعد از جهاد نکاح اعضای داعش با زنان پیوسته به این گروه، مساله ای که داعش را به راه انداختن حرمسرا تشویق کرد، جایزه ای بود که اعضای آن از ابوبکر البغدادی خلیفه خودخوانده خود دریافت کردند. به گزارش ناظر حقوق بشر در سوریه روز 30 آگوست (8 شهریور 1393) البغدادی 300 زن و دختر اسیر ایزدی را به جنگجویان خود در سوریه تحت نام غنیمت جنگی هدیه کرد.
بلافاصله بعد از این اقدام ابوبکر البغدادی، بازار خرید و فروش زنان ایزدی با عنوان کنیز در حاشیه شمالی حلب، الرقه و الحسکه سوریه داغ و متوسط قیمت خرید و فروش دختران و زنان ایزدی 8 تا 10 هزار دلار اعلام شد.
به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، داعش همچنین در بسیاری از مناطق تحت کنترل خود از زنان و دختران ایزدی به عنوان سپر انسانی استفاده کرد.
اما صرفنظر از گرفتن زنان ایزدی به کنیزی عوامل دیگری از جمله پیوستن زنان و دختران از سایر کشورها از جمله کشورهای اروپایی به این گروه تروریستی در چارچوب جهاد نکاح و همچنین آنچه این زنان آن را «ایثار» می نامیدند در تقویت جریان بهره برداری هر چه بیشتر جنسی از زنان موثر بود.
علل گرایش دختران اروپایی به داعش
روزنامه اسپانیایی"لاوانگواردیا" با اشاره به گرایش دختران اروپایی به داعش نوشت:هم اکنون مراکز امنیتی در اروپا نگران موج بازگشت دختران و زنان حامله اروپایی تبار از پدران داعشی می باشند، که در چارچوب قوانین اروپایی فرزندانشان هم باید از تابعیت این کشورها برخوردار شوند.
این روزنامه اسپانیایی به نقل از دفتر فدرال حمایت از قانون اساسی آلمان نوشت : هم اکنون این پدیده به شکل قابل توجهی در حال گسترش است به نحوی که شاهد سفر شماری از دختران کم سن وسال به بهانه گذراندن تعطیلات در کشورهای خاصی هستیم اما بعد از آن با مدارک جعلی وارد کشور سوریه شده و در آنجا بعد از انجام اعمال منافی عفت تحت عنوان جهاد نکاح پرداخته وباردار به کشور خود باز می گردند.
در همین حال روزنامه التیمیو کلمبیا نوشت: شمار دقیق زنان یا «نامزدهای» خارجی در بین جنگجویان داعش مشخص نیست اما برآورد می شود که 10 درصد کل جهادی های غربی را در دو کشور سوریه و عراق تشکیل دهند.
داعش و زنان پیوسته به آن، خود، نام «ایثار کننده» را به این دسته داده اند.
بر اساس این گزارش، 63 زن فرانسوی به داعش در منطقه پیوسته اند که این میزان 25 درصد کل زنان موسوم به جهادی را تشکیل می دهد به عبارت دیگر تعداد کل زنان مذکور از کشورهای اروپایی باید چیزی در حدود 250 نفر باشد.
در این گزارش آمده است که انتظار می رود 60 زن دیگر هم به زودی عازم قلمرو خلیفه خودخوانده شوند. در انگلیس انتظار می رود که 50 زن در دایره داعش گرفتار شده باشند و گفته می شود از آلمان و اتریش به ترتیب 40 و 14 زن عازم سوریه و عراق شده باشند و وزارت کشور اسپانیا نیز از پیوستن 6 زن اسپانیایی به این گروه تروریستی خبر داده است.
بردگان جنسی
گزارش التیمیو تصریح می کند که این زنان عمدتا از طریق شبکه های اجتماعی به عضویت داعش درآمده اند.
فراخوان البغدادی برای پیوستن زنان به داعش حاکی از دستورکار این گروه تروریستی برای زاد و ولد و افزایش جمعیت(تغییر ترکیب جمعیتی) در عراق و سوریه است، هر چند بسیاری از گزارش ها حاکی از پشیمانی تعداد زیادی از زنان پیوسته به داعش و افسردگی های شدید آنان در اثر اسارت در دست این گروه تروریستی است.
مصاحب شیراز یکی از کارشناسان کالج سلطنتی لندن گفته است که «جهادگران سنی، زنان را برای جنگ نمی خواهند بلکه برای آشپزی، نظافت و ارائه خدمات پشتیبانی! به آنها نیاز دارند و زنان مذکور ناچار به ازدواج با داعشی ها می شوند.
ادل بونت نویسنده التیمیو نیز می نویسد: خلافت داعش مانند القاعده هیچ نقش مشخصی در «جهاد» برای زنان قائل نیست، آینده زنان غربی حاضر در صفوف داعش مبهم و نامعلوم است و احتمالا به بخشی از یک حرمسرا به عنوان بردگانی جنسی مبدل شوند.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand