انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 13 از 19:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  18  19  پسین »

Daesh | داعش


زن

andishmand
 
پوتین: ابوبکر البغدادی را زنده می خواهم



رئیس جمهوری روسیه از نظامیان این کشور خواسته است ابوبکر البغدادی و دیگر سرکرده های گروه تکفیری- صهیونیستی داعش را زنده بگیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، منابع آگاه روسی اعلام کردند: پوتین از نیروهای نظامی این کشور خواسته است در جنگ علیه تروریست های داعش تلاش کنند سرکرده های آنها و در صدرشان ابوبکر البغدادی را زنده بگیرند و اگر نتوانستند این کار را بکنند، اجساد آنها را به مسکو منتقل کنند.

منابع آگاه اعلام کردند که هدف روسیه از این کار نشان دادن ضعف و شکست آمریکا در نابود کردن داعش با حملات هوایی ائتلاف است که از یک سال پیش آغاز شده است.

ایگور کوناشینکوف سخنگوی رسمی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروی هوایی روسیه اکنون به طور مستقیم مقر اصلی داعش را در شهر الرقه سوریه هدف قرار می دهد.

لاوروف: تغییر نظام سوریه را با توسل به زور نمی ‌پذیریم
وزیر خارجه روسیه هم تاکید کرد: مسکو تغییر نظام سوریه را با توسل به زور نمی پذیرد.

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، سرگئی لاوروف در نشست خبری در مسکو گفت: اقدامات ما در سوریه علنی است و با دعوت دولت سوریه انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد: ائتلاف غربی در بیش از یکسال گذشته حملاتی در سوریه انجام داد بدون اینکه کارآیی واقعی داشته باشد.

نماینده پارلمان روسیه: احتمال حضور نیروهای داوطلب روسیه در سوریه

ولادیمیر کومویدوف رئیس کمیته دفاعی پارلمان روسیه دوشنبه گفت نیروهای داوطلب روسی که تجارب رزمی خود را در اوکراین بهبود داده اند احتمالا به سوریه سفر کنند تا در کنار نیروهای طرفدار بشار اسد رئیس جمهور سوریه بجنگند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی گفت:«این احتمال وجود دارد که گروه هایی از نیروهای داوطلب روسی در میان اعضای ارتش سوریه به عنوان مشارکت کنندگان در نبردها، حاضر شوند.»

وزیر دفاع امریکا: روسیه در حمایت از اسد ناکام خواهد ماند

شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر هم گزارش داد: اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در نشست خبری مشترک با همتای اسپانیایی خود در مادرید گفت: آنچه روسیه در سوریه برای حمایت از بشار اسد انجام می دهد، شکست خواهد خورد و فقط باعث پیچیده تر شدن اوضاع در سوریه می شود.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
بیا اینم از داعش یه مشت بی وجود جمع شدن گروه تشکیل دادن


اصلا خیلی باحاله ها

میخوان داعشی ها ۱نفر رو سر بزنن عکساش هست خیلی زیاد

وسط شهر ۴نفر داعشی تفنگ دستشون ۱نفر جلاد ۱نفرم همونیه که میخوان سرشو ببرن وسط شهر
حالا کیپ تا کیپ ادم وایساده ۲۰۰ نفر شایدم بیشتر
خیلی باحاله ملت وایسادن سر رو میزنن تماشا چی ها قیافه هاشون رو کجو کوله میکنن مثلا ناراحت هستن

خوب اگه راست میگید ناراحتید نزارید سرشو رو ببرن ۲۰۰ نفرید ۴نفر هستن بریزید سرشون چندتاتون رو مگه میخوان یا میتونن بکشن چندتا فشنگ دارن اولی رو بگیرید بقیشون از ترس سکته میکنن نمیخواد اصلا بکشیدشون نفری یه لگد بزنید چیزی ازشون باقی نمیمونه
خوب معلوم میشه اینایی که داعش میکشه اتحاد ندارن ترسو هستن و محکوم به مرگ پس حرص خوردن نداره ادم فقط از اینکه زنا و بچه ها هستن حالش خراب میشه

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  
زن

andishmand
 
حمله موشکی داعش به هواپیمای روسی

+ گزارش ویدئویی




روز گذشته یک هواپیمای مسافربری روسیه متشکل از ۲۱۷ مسافر و هفت خدمه در مصر سقوط کرد.
به گزارش گوناز تی وی، یک فروند هواپیمای مسافربری ایرباس متعلق به شرکت روسیه‌ای "متروجت" که از شهر "شام الشیخ" مصر با ۲۲۴ سرنشین به پرواز درآمده بود، دقایقی پس از برخواستن، در هوا منفجر شده و سقو​ط کرد.

منابع روسیه‌ اعلام کردند که تمامی سرنشینان هواپیمای سقوط کرده در شبه جزیره سینا در مصر از شهروندان روسیه‌ای هستند. تمامی سرنشینان این هواپیما از جمله یک کودک ۱۰ماهه در این حادثه جان باختند.

به دنبال این حادثه، گروه تروریستی دولت اسلامی عراق ـ شام موسوم به داعش با انتشار اطلاعیه‌ای توسط آژانس خبری نیمه رسمی خود که بر روی شبکۀ تویتر نیز درج شده است، مسئولیت سقوط این هواپیما را بر عهده گرفت.


در اطلاعیۀ این گروه آمده است:" رزمندگان دولت اسلامی موفق شدند یک هواپیمای روسی را بر فراز منطقۀ سینا سرنگون سازند. این هواپیما حامل بیش از ٢٠٠ تن از صلیبیون روسیه بود. همۀ آنها کشته شده اند و از همین رو خدا را شاکریم".

در ساعات اولیه اطلاعی از چگونگی رخداد این حادثه در دست نبود که پس از آن ویدئوی نحوه منفجر و سقوط هواپیمای مسافربری روسیه در شبکه اجتماعی یوتیوب منتشر شد.


خبرها حاکی از آن است که جسد ۱۵۰ نفر از جان باختگان این حادثه پیدا شده است که جستجو برای یافتن دیگر اجساد ادامه دارد.


منبع خبر و گزارش ویدئویی gunaz.tv
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
فرار گروهی رهبران داعش از شهر رقه سوریه





همزمان با انتشار اخباری از آغاز قریب‌الوقوع عملیات آزاد‌سازی شهر "الرقه" در شمال شرقی سوریه از دست تروریست‌های داعش منابع سوری از فرار رهبران این گروه تروریستی به همراه خانواده‌هایشان از این شهر خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از پایگاه خبری الفجر، ابو عبدالله، یکی از آوارگانی که از الرقه، پایتخت خودخوانده داعش به شهر حسکه آمده، گفت: شرایط در داخل رقه نسبتا آرام و عادی است و فقط جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی گهگاهی پایگاه‌ها و مراکز داعش در اطراف شهر را هدف قرار می‌دهند.

وی افزود: پس از تهدیدات ائتلاف "نیروهای سوریه دموکرات" (که متشکل از اعراب و کردهای سوریه است و از حمایت آمریکا برخوردار می‌باشد) به آغاز قریب‌الوقوع حمله نظامی علیه داعش در رقه، فرماندهان، رهبران و اعضای داعش به شکلی گسترده شروع به بیرون فرستادن خانواده‌های خود از این شهر کردند.

ابو عبدالله ادامه داد: با این حال داعش همچنان به استخدام اجباری مردان 14 تا 40 ساله در رقه ادامه می‌دهد.

وی اظهار داشت: نیروهای "سوریه دموکرات" چند روز قبل از آغاز عملیاتی نظامی در شهر الهول واقع در نزدیکی مرزهای سوریه-عراق در استان حسکه با هدف پیشروی به سمت رقه خبر داده بودند. این نیروها شامل یگان‌های حمایت از زنان و مردم وابسته به "دولت خودگردان"، شورای نظامی سریانی، نیروهای لشکری، گردان جزیره، ارتش انقلابیون، ائتلاف عربی سوریه و اتاق عملیات آتشفشان فرات است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
داعش گردان عاملان انتحاری زن تشکیل داد




گروه تروریستی داعش شروع به آموزش گردانی از عاملان انتحاری زن در سوریه کرده است.
فعالانی از گروه حقوق بشری "سوریه در سکوت قتل عام می‌شود" مدعی شدند منابع نفوذی در بین تروریست‌های داعش که شهر رقه را تصرف کرده‌اند متوجه شدند این تروریست‌ها برای حمله‌هاي انتحاری به استفاده از زنان روی آورده‌اند.

به یک زن مصري وعده داده شد اگر به عامل انتحاری داعش تبدیل شود مبلغ بسیار زیادی پول دریافت می‌کند و نزد شوهرش در بهشت می‌رود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران به نوشته روزنامه دیلی میل،گمان می‌رود این جوخه جدید عاملان انتحاری برای انجام بمب‌گذاری‌های مرگبار آموزش ببينند چرا که داعش معتقد است زنان به نسبت دیگران کمتر، ظن مردم و مقام‌ها را برمی‌انگیزند.

این گروه حقوق بشری همچنین گفت: بعید است داعش از زنان خارجی که به این گروه تروریستی پیوسته و عضو یگان‌های "الخنساء" هستند که در خیابان‌های رقه گشت‌زنی می‌کنند، برای حمله‌هاي انتحاری استفاده کند.

تبلیغات موفق یگان‌های "الخنساء" که شامل شش زن انگلیسی تبار است، یکی از بخش‌های مهم تصویر وحشتناک داعش محسوب می‌شود.

به خاطر آن‌که زنان خارجی برای داعش بسیار ارزشمند هستند و به آن‌ها برای کنترل زنان رقه احتیاج دارد، گروه داعش، زنان عرب را برای گردان‌ عاملان انتحاری جدیدش هدف قرار داده است.

براساس گزارش این گروه فعالان حقوق بشری، داعش در تبلیغات خود اعلام کرده که به زنان برای مبارزه در راستای حفاظت از رقه احتیاج دارد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
جان کری: عمر گروه حکومت اسلامی به سر آمده است






در آخرین خبرها درباره هدف قراردادن یک عضو گروه خلافت اسلامی موسوم به «جان جهادی» در سوریه، وزیر امور خارجه آمریکا عصر جمعه ۲۲ آبان در سفرش به تونس گفت که واشینگتن همچنان در حال ارزیابی آن حمله است، اما «داعش باید بداند که عمرش به سر آمده است».

پیتر کوک، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، صبح جمعه تایید کرده بود که محمد اموازی، معروف به «جان جهادی» از اعضای گروه خلافت اسلامی (داعش)، روز پنجشنبه در عملیاتی با استفاده از پهپاد در شهر رقه سوریه، که مقر اصلی داعش است، هدف قرار گرفته اما هنوز در حال بررسی نتیجه آن حمله هستند و نمی‌توانند کشته شدن او را تایید یا رد کنند.

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، هم روز جمعه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که حمله با پهپاد به محمد اموازی با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی بریتانیا انجام شده است. آقای کامرون اقدام به حمله با پهپاد و هدف گرفتن این عضو داعش را اقدامی «در دفاع از خود» توصیف کرد.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا که برای گفت‌وگو درباره مبارزه با تروریسم به تونس رفته است، در یک نشست خبری با تاکید بر اینکه هنوز زنده یا مرده بودن محمد اموازی معلوم نیست، گفت «اما تروریست‌ها باید بدانند که عمر آن‌ها به سر آمده و شکست خواهند خورد».

خبرگزاری آسوشییتدپرس به نقل از از یک مقام آمریکایی که نامش برده نشده، گزارش داده است که پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی پنج‌شنبه شب یک خودرو را که گفته می‌شود محمد اموازی در آن بوده است، در رقه در شمال سوریه هدف گرفت.

شبکه خبری فاکس نیوز هم از قول یک منبع ارشد نظامی آمریکایی گفته است که اموازی در آن حمله به احتمال «۹۹ درصد» کشته شده است.

محمد اموازی که گفته می شود ۲۷ سال دارد، متولد کویت و بزرگ شده در بریتانیاست و در رشته کامپیوتر در لندن تحصیل کرده بود. او برای اولین بار در یک ویدیو در حالی که صورتش را با نقاب پوشانده بود، در حال بریدن سر جیمز فولی، خبرنگار آمریکایی به گروگان گرفته در سوریه دیده شد.

پنتاگون در بیانیه‌اش گفته است محمد اموازی در ویدیوهایی دیده می شد که قتل استیون ساتلاف و جیمز فولی خبرنگاران آمریکایی، عبدالرحمان کاسیگ، امدادگر آمریکایی، دیوید هینز و الن هنینگ امدادگران بریتانیایی، کنجی گوتو، خبرنگار ژاپنی و عده‌ای دیگری از گروگان‌ها را نشان می‌داد.

دولت ژاپن هم روز جمعه گفت در مورد نتیجه حمله روز پنج‌شنبه با واشینگتن در تماس است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
رقم حساب پس‌انداز داعش



گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا حاکی از این است که داعش در مناطق تحت تصرف خود در عراق و سوریه ثروتی حدود ۲ تریلیون دلار (دو هزار میلیارد دلار) دراختیار دارد.
روزنامه دیلی میل انگلیس گزارشی منتشر کرده که به بررسی دلایل بقای داعش و قدرت آن با وجود حمله‌های هوایی ائتلاف تحت امر آمریکا و روسیه می‌پردازد.

داعش مناطقی را در سوریه و عراق اشغال کرده که به اندازه مساحت کشور انگلیس است و این گروه توانسته هشت میلیون تن را تحت سیطره خود داشته باشد. داعش دارایی‌هایی به اندازه دو تریلیون دلار نیز دارد.

ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش به همراه تعدادی از سرکرده‌های حزب بعث این گروه را تاسیس کردند. همچنین ساختارهای سازمانی نیز توسط شخص به نام حاجی بکر، سرهنگ سابق در نیروی هوایی سوریه تدوین شد.

این گروه شامل سه دسته نیرو می‌شود: "الانصار" که نیروهایی از عراق و سوریه هستند و "المجاهدون" که افراد خارجی چه عرب یا غیر عرب هستند و "المناصرون" که حقوق می‌گیرند و به عنوان نگهبان فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران به نقل از دیلی‌میل،در موصل و مناطق دیگر، داعش سلاح و تجهیزات نظامی در اختیار دارد که ارزش آنها به دو میلیارد دلار می‌رسد .این تسلیحات متعلق به ارتش عراق است که آمریکا به این کشور داده بود .در میان این تجهیزات 26 تانک و خودروهای زرهی و توپخانه و مسلسل‌های سنگین و تفنگ وجود دارد.

مردان و زنان بسیاری نه فقط از اروپا یا از ایالات متحده بلکه از روسیه، چین، ترکیه، چچن و گرجستان به داعش پیوسته‌اند و در همین حال به برخی از اروپایی‌ها دستور داده شده است تا در خانه بمانند و منتظر عملیات تروریستی در داخل کشورشان باشند.

بر اساس این گزارش، دو ماه بعد از حضور در اردوگاه‌های داعش، نیروها یک توان غیر عادی پیدا می‌کنند و نیروهایی که مقادیر زیادی مواد مخدر مصرف می‌کنند، می‌توانند حکم‌های "َشرعی" و تجاوز جنسی و کشتار را صادر کنند.

داعش برخلاف القاعده فقط به کمک‌های مالی حامیان ثروتمند بسنده نمی کند .



منبع خبر .hamshahrionline
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
ناظران سوریه: یک عضو داعش مادرش را در ملاء عام اعدام کرد





سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید یک عضو گروه موسوم به «حکومت اسلامی» مادر خود را به خاطر اصرار به او برای ترک این گروه، در ملاء عام اعدام کرده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید این زن ۴۰ ساله به پسرش گفته بود ائتلاف به رهبری آمریکا، «حکومت اسلامی» را متلاشی خواهد کرد. مادر از فرزند خود خواسته بود تا همراه او شهر را ترک کند.

گزارش‌های منتشر شده در ۱۸ دی ماه حاکی‌ست که این رخداد در شهر رقه، پایگاه اصلی گروه موسوم به حکومت اسلامی رخ داده است.

زن ۴۰ ساله پس از آنکه پسرش گروه داعش را در جریان گفته‌هایش قرار داده، بازداشت شده است.

شاهدان و منابع محلی گفته‌اند فرزند ۲۰ ساله، مادرش را در روز چهارشنبه، نزدیک ساختمان اداره پست، جایی که این زن در آن کار می‌کرده، در برابر صدها نفر اعدام کرده است.

گروه موسوم به حکومت اسلامی، که بخش‌هایی از عراق و سوریه را تحت کنترل خود دارد، صدها نفر از غیرنظامیان را به دلایل مختلف اعدام کرده است.

سازمان دیدبان حقوق بشر در دسامبر سال گذشته میلادی، گفته بود «داعش» بیش از دو هزار شهروند غیرنظامی سوری، را از زمان اعلام «خلافت» خود اعدام کرده‌است.

این اعدام‌ها در دی ماه سال گذشته خورشیدی به ۱۱۷۵ غیرنظامی سوری می‌رسید.

گروه موسوم به حکومت اسلامی، ده‌ها نفر از اعضای خود را نیز به دلیل آنکه قصد جداشدن از گروه و فرار داشته‌اند، اعدام کرده است.

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
سخنگوی داعش زخمی شده است




ارتش عراق می‌گوید، ابومحمد عدنانی، سخنگوی گروه موسوم به حکومت اسلامی (داعش)، در پی حمله‌ای هوایی در استان انبار، مجروح شده است.

در بیانیه ۱۷ دی‌ماه ارتش عراق آمده «گزارش‌های تائیدشده‌ای وجود دارد که تروریست موسوم به ابومحد العدنانی، سخنگوی داعش، در جریان حمله هوایی در منطقه بروانه زخمی شده است.»

بنا بر این گزارش عدنانی، «خون زیادی از دست داده» و به موصل انتقال داده شده است.

موصل پایگاه مرکزی گروه موسوم به حکومت اسلامی در مناطق اشغال‌شده در عراق است.

خبرگزاری رویترز به نقل از گزارش‌های ائتلاف به رهبری آمریکا، می‌گوید «بیش از ۱۰۰ تن» از اعضای «حکومت اسلامی»، طی حملات هوایی هفته جاری، در بروانه و اطراف آن، کشته شده‌اند. حملات هوایی ائتلاف برای کمک به پیشروی نیروهای نظامی عراق در نبردهای زمینی علیه «داعش» انجام می‌شود.

ائتلاف به رهبری ایالات متحده ۱۶ دی ماه گفته بود افراطیون «حکومت اسلامی» تا ۴۰ درصد از قلمرو خود را در عراق از دست داده‌اند و اکنون در «لاک دفاعی» قرار گرفته‌اند.

بنا بر گزارش موسسه بروکینگز، اتاق فکری در واشینگتن، عدنانی اهل ادلب در سوریه است و پیشتر نیروهای آمریکایی، یک بار او را در عراق به زندان انداخته بودند.

ابومحمد عدنانی از سال ۲۰۱۴ میلادی رئیس دستگاه تبلیغاتی «داعش» است. این گروه طی سال‌هایی که توانسته بخش‌هایی از سوریه و عراق را به تصرف خود درآورد، به طور گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی فعال است و از فناوری‌های پیشرفته‌ای برای تهیه پیام‌ها، فیلم‌ها و حتی نشریات خود بهره می‌برد.

خبرگزاری رویترز به نقل از ویلیام مک‌کانتس، محققی در موسسه بروکینگز، می‌گوید اگر خبرهای مربوط به عدنانی درست باشد، ضربه سختی به گروه خورده و اگر قادر به فعالیت نباشد به این معنی‌ست که ابوبکر بغدادی (خلیفه خودخوانده داعش)، مشاور مهمی را از دست داده است.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
یارگیری «داعش» در ایران

کار‌شناسان وزارت کشور می‌گویند جریان‌های هوادار گروه حکومت اسلامی (داعش) در مناطق کردنشین ایران در حال «یارگیری» هستند و با توجه به «حساسیت وضعیت»٬ هرگونه «آزمون و خطای به ظاهر بی‌اهمیت» از سوی مقام‌های مسئول در این مناطق٬ منجر به وقوع «دومینویی بهمن‌وار» خواهد شد.






آنها معتقدند با آنکه مناسبات فرهنگی٬ اجتماعی و اقتصادی جامعه کردهای اهل سنت ایران در مقایسه با دیگر اقوام ایرانی٬ «اتفاقا» مهیای پذیرش اندیشه سَلَفی نیست٬ اما در سال‌های اخیر جریان هوادار داعش٬ «با تلاش هر چه بیشتر» در تمامی مناطق کردنشین ایران به فعالیت پرداخته و دیگر در این مناطق اندیشه‌ای «وارداتی و بیگانه» نیست.

کار‌شناسان وزارت کشور ایران با اشاره به اینکه در همه مناطق کردنشین کشور از ارومیه تا پاوه٬ فعالیت‌های «غیرتشکیلاتی» جریان سلفی قابل مشاهده است٬ نسبت به تبلیغ و فراگیری اندیشه‌های سلفی از سوی «ده‌ها تن از روحانیون سر‌شناس و طلبه‌های جوان» در این مناطق هشدار داده‌اند.

در این گزارش به رشد و نمو «نسل جدیدی» از روحانیت کرد اشاره شده که «هیچ مشابهتی با روحانیون سنتی مشهور به مدارا و تساهل ندارند و هم و غم خویش را مصروف به تبلیغ باورهای سلفی در میان مردم کرده‌اند و تا حدودی در مناطق بوکان، سرپل ذهاب٬ ارومیه و جوانرود موفق» بوده‌اند.

این مطالب در گزارشی امنیتی-تحقیقی با عنوان «امنیت داخلی جمهوری اسلامی ایران و تاثیر و تاثر احزاب سَلَفی-تکفیری کردستان عراق و کردستان ایران» در هفدهمین شماره نشریه «راهبرد» منتشر شده است.

پیش از این مولوی عبدالحمید٬ امام جمعه اهل سنت زاهدان بارها هشدار داده بود که سخت‌گیری‌های بی‌مورد و تبعیض‌های ناروا نسبت به اهل سنت٬ فرصت‌هایی را در اختیار «عوامل افراط‌‌ گرا» قرار می‌‌دهد و به اختلافات دامن می‌زند.

علی یونسی که از سوی حسن روحانی به عنوان «دستيار ويژه در امور اقوام و اقليت‌های دينی و مذهبی» منصوب شده نیز با اذعان نسبت به وجود «احساس نابرابری» میان اقلیت‌های قومی و مذهبی ایران٬ «نگاه امنیتی» به مقوله «رشد اقلیت‌ها» را «خطرزا» دانسته است.

راه‌کار برای مقابله

با این حال کارشناسان وزارت کشور بدون اشاره به زمینه‌های گرایش به اندیشه سلفی در مناطق کردنشین ایران و طرح پیشنهادهایی برای حذف یا دست‌کم کم‌رنگ شدن آنها٬ تنها به ارائه راه‌کار برای مقابله با گسترش این اندیشه‌ها پرداخته‌اند.

آنها نوشته‌اند بر اثر تبلیغ‌های گروه‌های سلفی در دو دهه اخیر٬ «نمودهای کاملا متفاوت با فرهنگ ایرانی-اسلامی در این مناطق ایجاد شده که در طول تاریخ سابقه نداشته است.»

«رواج البسه جدید چون شلوارهای کوتاه تا بالای مچ پا توسط مردان و ریش‌های انبوه و نقاب توسط زنان در طول تاریخ فرهنگی کرد‌ها سابقه نداشته و حتی روحانیون کرد اهل سنت هیچ‌گاه این گونه سخت‌گیری شدید مذهبی نداشته‌اند.»

راهبرد٬ نشریه تحلیلی-کاربردی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور است و مطالب آن صرفا برای اطلاع مقام‌های مسئول در شماره‌های بسیار محدود تهیه و منتشر می‌شود.

این گزارش با تبار‌شناسی گروه‌های بنیادگرای سلفی در کردستان عراق و ایران صورت گرفته و بدنبال این بوده که نشان دهد گروه داعش می‌تواند در مناطق کردنشین اهل سنت ایران «فعالیت‌های تروریستی» انجام دهد و یارگیری کند.

کار‌شناسان وزارت کشور به مقام‌های سیاسی امنیتی جمهوری اسلامی توصیه کرده‌اند برای خنثی‌سازی فعالیت‌های اسلام‌گرایان بنیادگرا در مناطق کردنشین ایران٬ علاوه بر اقدامات سلبی مثل ایجاد محدودیت برای روحانیون تندرو و مساجد این گروه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای متعلق به آن‌ها و نظارت بیشتر بر ورود و خروج‌های مرزی٬ به صورت «محدود و کنترل شده سازمان‌های مردم‌نهاد٬ جریان‌های تصوف و روحانیون اهل سنت دارای پایگاه اجتماعی» را مورد حمایت قرار دهند.

توصیه اکید آن‌ها نیز خودداری از «هر گونه اقدامات و سخنرانی‌های تفرقه‌افکنانه قومی-مذهبی» علیه اهل سنت به ویژه در غرب و شمال غرب ایران و برخورد جدی با متخلفان از این راهبرد است.

تبار‌شناسی احزاب و سازمان‌های اسلام‌گرای کردستان ایران

کار‌شناسان وزارت کشور نوشته‌اند از آنجا که ایران دارای جمعیت کثیری از مسلمانان اهل سنت است٬ اعلام خلافت از سوی داعش و گسترش فعالیت‌های گروه‌های سلفی در کردستان عراق، با توجه به پیوستگی سرزمینی این دو کشور و همگونی قومی و مذهبی دو منطقه، «تهدیدی بالفعل» برای امنیت داخلی جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

در این گزارش آمده در مناطق کردنشین ایران سرگذشت تأسیس احزاب اسلام‌گرا بسیار متفاوت از سرگذشت آن‌ها در مناطق کردنشین عراق است؛ به این صورت که «روحانیت سنتی کردی در طول تاریخ اصولا در سیاست دخالت نکرده» و «معمولا پشتیبان نظام مستقر بوده‌اند.»

اما بعد از گسترش اندیشه‌های اخوانی در خاورمیانه و به ویژه در کردستان عراق٬ به علت سابقه طولانی روابط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی میان کردهای عراق و ایران بتدریج اندیشه‌های اخوانی نیز در میان کردهای ایرانی رواج پیدا کرده است.

نویسندگان این گزارش در عین حال نوشته‌اند که «فعالیت گروه‌های اسلام‌گرای شیعی نیز در رشد اندیشه‌های اسلام‌گرایانه میان کرد‌ها بی‌تأثیر نبوده است.»

اظهارات علی یونسی٬ دستيار ويژه روحانی «در امور اقوام و اقليت‌های دينی و مذهبی» درباره «رفتار خلاف شرع و سخیف و کثیف» در برخی جشن‌های شیعیان که با حضور «برخی به ظاهر مداحان» صورت می‌گیرد و در آنها به اعتقادات اهل سنت توهین می‌شود٬ از این جمله است.

با آنکه چهره‌های شناخته‌شده اهل سنت از نبود آزادی‌های مذهبی برای اهل سنت و حتی تخریب نمازخانه‌های آنها از جمله در محله پونک تهران سخن می‌گویند٬ وب‌سایت‌های جریان‌های تندرو از جمله شیعه‌آنلاین معتقدند بزرگان اهل سنت در این زمینه «صداقت» ندارند.

مولوی عبدالحمید ساخت مسجد اهل سنت در تهران را «‌مطالبه‌ای» عنوان کرده که «سی و هفت سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ناکام مانده» و مولوی ساداتی، امام جمعه اهل سنت سراوان نیز در این زمینه گفته «اگر در رده‌های بالای مدیریتی کشور پست و مقامی به اهل سنت داده نشده است، نباید آزادی مذهبی از آنان سلب شود.»

طرح «ساماندهي مدارس اهل سنت» به این صورت که به گفته مولوی عبدالحمید «نمايندگان ولايت فقيه در مورد مدارس اهل سنت تصميم بگيرند» و انتقاد از حضور طلاب خارجی (افغان و تاجیک) در مدارس دینی اهل سنت از دیگر موارد مورد اختلاف است.

مولوی عبدالحمید در این مورد گفته «۱۰ هزار نفر از همين طلاب خارجی در قم تنها در جامعه المصطفی مشغول تحصيل‌اند که اغلب‌شان اهل سنت‌اند...سوال ما اين است که اين خارجی‌ها با چه مجوزی در اين مراکز حوزوی درس می‌خوانند؟ با همان قانونی که شما به اين مراکز اجازه می‌دهيد به ما هم اجازه بدهيد.»

وی در یکی از خطبه‌های نماز جمعه زاهدان گفته « ما می‌خواهيم قانون برای همه باشد، همان قانونی که برای قم است برای ما هم باشد. چه فرقی بين ما و قمی‌ها وجود دارد؟ ما هم ايرانی هستيم.»

کار‌شناسان وزارت کشور پس از اشاره‌ای گذرا به فعالیت گروه‌های اسلام‌گرای شیعی در رشد اندیشه سلفی در مناطق کردنشین ایران٬ به تبارشناسی احزاب و سازمان‌های اسلام‌گرای فعال در کردستان ایران پرداخته‌اند.

آنها دو جریان «مکتب قرآن» که احمد مفتی‌زاده از خانواده‌های مفتی اهل سنندج و اصالتا از اهالی پاوه آن را بنیان گذاشت و نیز جریان اخوان المسلمین در قالب گروه «جماعت دعوت و اصلاح ایران» را به ترتیب «تحول خواه» و «میانه‌رو» معرفی کرده‌اند.

حوزه نفوذ «مکتب قرآن» در مناطق کردنشین اهل سنت در مریوان، سنندج، سقز٬ کرمانشاه٬ جوانرود و پاوه اعلام و افزوده شده که پیروان این جریان روابطی با احزاب کردستان عراق ندارند.

در معرفی گروه «جماعت دعوت و اصلاح ایران» هم آمده که این گروه با «تأسی از روش اخوان المسلمین، طبقه متوسط با اولویت دانشگاهیان، روحانیون و صاحبان حرف و مشاغل را هدف قرار داده و در مناطق کردنشین اهل سنت ایران دارای نفود بسیاری است.»

اعضای این گروه «عموما تحصیل‌کردگان حوزوی و دانشگاهی و آشنا به زبان‌های خارجی» توصیف شده‌اند که با جریان مشابه خود در کردستان عراق یعنی حزب «یه کگرتوو ئیسلامی کوردستان» به رهبری «محمود فرج» روابط «مستحکم، منسجم و منظمی» دارند.

جریان سوم نیز «جریان جماعت تبلیغی» است که به نوشته کار‌شناسان وزارت کشور٬ شناخت آن «تأثیر مهمی بر فهم عمیق جریان‌های سلفی اعم از تبلیغی و تکفیری دارد.»

این جریان که در گزارش آمده در سیستان و بلوچستان و تا حدودی مناطق کردنشین ایران گسترش یافته٬ «جریانی در ابتدا فردی و سپس اجتماعی است و بر تزکیه و تهذیب نفس و بجا آوردن سنت‌ها و آیین‌های مذهبی اهل سنت و پرهیز از ورود به سیاست و دوری از نهی منکر در شرایط کنونی توصیه دارد.»

جریان چهارم هم جریان «سلفی_تکفیری» است که به صورت کلی به دوبخش «سلفی-تبلیغی» و «سلفی-تکفیری» تقسیم بندی شده است.

در این گزارش آمده که این دو جریان سلفی اصولا «هیچ اختلافی با یکدیگر در زمینه عقیده اسلامی و نحوه برخورد با متون و نصوص» ندارند و در واقع جریان تبلیغی به عنوان «جاده‌صاف‌کن» جریان جهادی یا تکفیری عمل می‌کند.

«پمپاژ» جوانان ایرانی برای پیوستن به داعش

کارشناسان وزارت کشور معتقدند با توجه به تصرف بیش از ۳۲ درصد از خاک عراق از سوی داعش و حمله این گروه به کردستان عراق٬ باید منتظر «تحرک بیش از پیش گروه‌های تکفیری در کردستان عراق و در ادامه آن در کردستان ایران» باشیم.

در این گزارش آمده بر اثر «تبلیغات شدید ماهواره‌ای و اینترنتی داعش و دیگر گروه‌های سلفی_تکفیری٬ بسیاری از کردهای سلفی ایرانی برای پیوستن به آن‌ها در عراق اعلام آمادگی کرده‌ و بسیاری نیز به سوریه هجرت کرده‌اند.»

تهیه‌کنندگان این گزارش افزوده‌اند «جریان سلفی _تکفیری ایرانی اکنون به صورت هدایت شده در حال پمپاژ جوانان کرد ایرانی برای پیوستن به داعش و انتقال آن‌ها به عراق هستند و روزی نیست که در کردستان ایران و عراق جنازه‌ای از آن‌ها تشییع نشده و به عنوان قهرمانان راه جهاد علیه کفر و طاغوت از شخصیت آن‌ها تجلیل نشود.»

این گزارش با هشدار نسبت به انتشار خبری مبنی بر بازسازی تشکیلاتی «هسته‌های سلفی_جهادی داعش در کردستان عراق بالاخص در حلبچه»٬ استان‌های هدف داعش در ایران را کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان اعلام کرده‌ است.

به نوشته این کارشناسان٬ فعالیت‌های تبلیغی داعش در عراق در قالب برجسته کردن گفتمان صفوی _عباسی و دشمنی آشکار با شیعیان صورت می‌گیرد و «این گونه تبلیغات با توجه به شرایط اهل سنت در ایران بسیار جذاب و عامه پسند است و بسیاری از مردمان عادی نیز تحت تأثیر این القائات قرار می‌گیرند.»

در این گزارش پیش‌بینی شده با توجه به اینکه بسیاری از «نخبگان اسلام‌گرای کردستان عراق حرکت داعش را نوعی دادخواهی اقلیت اهل سنت عراق از دولت شیعه عراق» می‌دانند و این تلقی در ایران نیز «بستر مناسبی» دارد٬ در آینده «جمعیت کثیری از کرد‌ها و بلوچ‌های ایرانی به داعش خواهند پیوست.»

با این حال موضوعاتی چون نگاه امنیتی به مقوله اقلیت‌ها و بی‌اعتمادی به آنها از سوی حکومت مرکزی٬ فقدان دیالوگ مستقیم و صمیمانه میان طرفین٬ اتهام‌افکنی دوسویه٬ انتصاب مدیران غیربومی و حتی دارای مذهب تشیع در مناطق سنی نشین٬ ارسال گزارش‌های «مغرضانه و غیرواقعی» درباره واقعیت‌های این مناطق برای مدیریت کلان کشور٬ مقاومت در مقابل مشارکت گسترده نخبگان قومی-مذهبی در سطوح بالا علیرغم وجود «طبقه‌ای تحصیلکرده در مناطق سنی‌نشین و قوم‌نشین»٬ محرومیت گسترده در این مناطق به ویژه در استان سیستان و بلوچستان٬ بی‌اعتنایی به حق آموزش به زبان مادری در این بخش‌ها و به طور کلی نبود فرصت‌های برابر شغلی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای اقلیت‌ها از موارد مغفول در گزارش کارشناسان وزارت کشور برای مدیران ارشد جمهوری اسلامی است.

علی یونسی اظهارات شماری از شهروندان کرد مبنی بر اینکه «اگر کرد نبودم وضعم بهتر بود» را مصداق «احساس تبعیض» و «سوءتدبیر مدیران و سوءسیاست‌های مرکز» دانسته است.

احساس تبعیضی که مولوی عبدالحمید آن را به این صورت بیان کرده است «ما برای حفظ وحدت در مشکلات ۳۰ سال صبر کرديم، فرزندانمان در دانشگاه‌ها آينده‌ای مجهول دارند، تخصص می‌گيرند و تحصيلات دانشگاهی دارند اما استخدام نمی‌شوند.»

پیشنهادهای امنیتی و سیاسی برای مقابله با داعش

کار‌شناسان وزارت کشور در دو حوزه امنیتی و سیاسی به منظور کنترل جریان‌های حامی تفکر داعش در منطقه کردستان ایران به مقام‌های کلان کشور پیشنهاداتی کرده‌اند.

«جریان‌سازی موازی» در میان گروه‌های سلفی برای «در هم شکستن پیوند و اتحاد» آنها٬ محدود کردن روحانیون و مساجد مبلغ گفتمان سلفی اعم از تکفیری و تبلیغی٬ افزایش تعامل با سایر روحانیون میانه‌روی کرد و اهل سنت بالاخص در قالب جریان‌های میانه‌روی رسمی و کنترل بیش از پیش خروج طلبه‌های اهل سنت از ایران و تحصیل در حوزه‌های علمیه پاکستان٬ کشورهای حاشیه خلیج فارس و عربستان سعودی از پیشنهادهای امنیتی به شمار می‌رود.

«فعال‌سازی بیش از پیش ایستگاه‌های داخل عراق برای رصد گروه‌های سلفی_تکفیری در اقلیم کردستان و ارتباطات آن‌ها با عناصر سلفی_تکفیری ایرانی»٬ کنترل ورود و خروج مسافرین از مرزهای غربی کشور بالاخص درباره خروج اتباع کرد و بلوچ اهل سنت به داخل اقلیم کردستان عراق٬ «رصد مداوم» فعالیت‌های رسانه‌ای کانال‌های ماهواره‌ای سلفی و «فشار» بر کشورهای حاشیه خلیج فارس برای کم کردن فعالیت‌های کانال‌های این گرو‌ها از دیگر پیشنهادات امنیتی است.

پیشنهادات در حوزه سیاسی نیز عبارتند از: «مقابله جدی با اقدامات تفرقه افکنانه مذهبی_قومی» علیه اهل سنت در تمامی مناطق اهل سنت نشین ایران بالاخص در غرب و شمال غرب کشور و «تقویت ضمنی، محدود و کنترل شده» سازمان‌های مردم نهاد منطقه٬ جریان‌های تصوف مثل قادری و نقشبندی و یارسان و نیز جریان اهل حق٬ حمایت از روحانیون اهل سنت که دارای پایگاه اجتماعی هستند و کنترل تبلیغات مذهبی در ماه رمضان و اعیاد مذهبی.

کارشناسان وزارت کشور هشدار داده‌اند اکنون «زمان آزمون و خطا و اغماض در این عرصه نیست و هر حرکت به ظاهر بی‌اهمیتی، ممکن است باعث وقوع دومینویی بهمن‌وار در این مناطق شود.»

آنها به مسئولان استان‌های اهل سنت نشین ایران توصیه کرده‌اند با برگزاری «جلسات توجیهی در میان مبلغان، حساسیت‌های وضعیت کنونی را خاطر نشان ساخته و توصیه اکید نمایند که اصولا وارد مباحث اختلاف برانگیز میان اهل سنت و شیع

هشدارهای کارشناسان وزارت کشور جمهوری اسلامی به مقام‌های اجرایی و سیاسی در شرایطی مطرح شده که شماری از ناظران سیاسی اگرچه از انتصاب علی یونسی به عنوان «دستيار ويژه در امور اقوام و اقليت‌های دينی و مذهبی» استقبال می‌کنند٬ اما معتقدند انتصاب یک چهره امنیتی برای حل مشکلات اقوام و اقلیت‌ها نشان می‌دهد جمهوری اسلامی در بهترین حالت٬ مسائل و مشکلات آنها را «فرهنگی-امنیتی» می‌داند.



منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
صفحه  صفحه 13 از 19:  « پیشین  1  ...  12  13  14  ...  18  19  پسین » 
سیاست

Daesh | داعش

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA