انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 16 از 19:  « پیشین  1  ...  15  16  17  18  19  پسین »

Daesh | داعش


زن

 
به کدامین گناه؟چون از ایزدیان عراق هستند







با کدامین مجوز؟ حکم اسلام مبنی بر جایز بودن خرید و فروش کنیز

خواهر ایزدی ام ، تا زنده ام شرمنده ام.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
مرد

 
این گروه خونخوار تروریستی زاییده سازمان های اطلاعاتی منطقه و فرا منطقه ای هستش. گروهی که نه اسلامی هستن و نه دولت و به زودی تاریخ مصرفش به پایان خواهد رسید
     
  
زن

 
sorena84
سلام دوست گرامی
میشه بگید کدوم کارشون غیر اسلامیه ؟
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
دو زن ایزدی که در اسارت گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) بودند، برنده جایزه ساخاروف یکی از معتبرترین جوایز حقوق بشر اروپا شدند.

نادیا مراد باسه و لامیا اج بشر، دو زنی هستند که به همراه هزاران دختر و زن ایزدی در سال ۲۰۱۴ به عنوان برده جنسی به اسارت داعش درآمدند.

این دو نفر در حال حاضر از جامعه ایزدی حمایت و برای احقاق حقوق آنها تلاش می‌کنند.

داعش در نخستین ماه‌های تصرف بخش‌هایی از عراق، هزاران نفر از ایزدی‌ها را به اسارت درآورد. بسیاری از آنان آواره شدند و گزارش‌ها حاکی از خشونت گسترده داعش علیه ایزدی‌ها، از جمله کشتار شماری از آنان بود.

پیکارجویان گروه دولت اسلامی صدها و حتی شاید هزاران نفر از زنان و دختران ایزدی را به بردگی جنسی کشیدند.

این جایزه برای یادبود از آندری ساخاروف، از مخالفان مشهور حکومت اتحاد جماهیر شوروی به این نام خوانده می شود
.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
تصاویر زنان ایرانی در نبرد با داعش

خبرگزاری رویترز تصاویری از زنان کرد ایرانی منتشر کرده که برای مبارزه با داعش اسلحه به دست گرفته‌اند. این تصاویر، زنان پیشمرگه را در منطقه بعشیقه در نزدیکی موصل نشان می‌دهد.



نشان روی بازوی این زنان نشان می‌د‌هد آنان عضو عضو "پارت آزادی کردستان" (PAK) از احزاب کرد ایرانی هستند.

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  ویرایش شده توسط: nnasrin   
زن

 
جایزه نقدی داعش برای سر دختر ایرانی



«جوانا پالانی» دختر ۲۳ ساله دانمارکی است که با سفر به سوریه، در کنار نیروهای کُرد بر ضد داعش جنگیده و گروهک تروریستی داعش اعلام کرد به کسی که بتواند جوانا را بکشد، یک میلیون دلارجایزه خواهد داد.

این در حالی است که وی پس از بازگشت به کشورش اکنون با مجازات ۶ ماه زندان روبرو شده است.

دانمارک، شهروندان خود را ازسفر به هرکشور خارجی با هدف جنگ و درگیری، منع کرده و قانون شکنان را به مجازات تهدید نموده است.

وکیل جوانا اعلام کرد نخستین جلسه محاکمه وی، سه روز دیگر برگزار می شود و احتمالا او به ۶ ماه زندان محکوم خواهد شد.



به گزارش العالم، مجله دانمارکی "برلنسک" نوشت: پدر و پدربزرگ جوانا، از اعضای پیشمرگه بوده اند و او اصالتا یک کُرد ایرانی است که با خانواده اش در کودکی به کپنهاگ مهاجرت کرده است.

جوانا در مصاحبه با روزنامه نیویورک پست، گفت: کشتن داعشی ها خیلی آسان است. آنها خودشان را به سادگی به کشتن می دهند؛ اما سربازان سوری بسیار خوب آموزش دیده اند.

وی تاکید کرد در سال ۲۰۱۴ برای جنگ با داعش به سوریه رفته و در شمال این کشور به نیروهای دفاع مردمی کرد ملحق شده و ۶ ماه بعد، به عضویت پیشمرگه در آمده است.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
دختر جوان ایزدی که دو سال اسیر داعشی‌ها بوده، از روزهای تلخ اسارت می‌گوید.



به گزارش جام چم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، لامیا تنها یکی از چند هزار دختر و زن ایزدی است که به اسارت گروهک تروریستی داعش درآمده‌اند. دختران و زنان بی‌گناهی که مانند حیوان در بازار خریدوفروش می‌شوند تا به‌عنوان برده مورد سوءاستفاده قرار گیرند. او با وجود اینکه 18 سال بیشتر ندارد، کوهی از درد و رنج بر دوشش سنگینی می‌کند. زخم‌هایی عمیق‌ روح او را می‌آزارد؛ زخم‌هایی عمیق‌تر از آنچه که در صورتش دیده می‌شود.

او دو سال در اسارت داعش بوده، روزها و شب‌هایی که یادآوری‌شان کابوس تلخ زندگی او شده است. لامیا اهل روستایی در شمال عراق است. او کودکی شادی داشته، خانواده‌اش کشاورز بوده‌اند و او نیز پابه‌پای آنها کارمی‌کرده تا به رویای معلم شدن دست یابد.

او می‌گوید وقتی برای اولین بار داعش را از تلویزیون دیدم نمی‌دانستم آنها تروریست هستند. یک روز صبح داعشی‌ها به روستای آنها هجوم بردند و مردان روستا را کشتند و زنان و دختران از جمله لامیا و سه خواهرش را با خود به اسارت بردند. پدر و برادران لامیا نیز جزو کشته‌شده‌ها بودند. داعشی‌ها او و سه خواهرش را در بازار شهر موصل به فروش گذاشتند و هر کدام به قیمتی به فروش رفتند.

لامیا در مدت اسارت پنج بار اقدام به فرار کرد اما هر بار ناموفق بود تا اینکه سرانجام توانست خود را نجات دهد. در یکی از فرارهای ناموفق وقتی دوباره دستگیر شد صاحب او به او گفت اگر فکر فرار به سرت بزند یا تو را می‌کشم یا پایت را قطع می‌کنم. پاسخی که این دختر ایزدی به صاحبش داد این بود "اگر پایم را قطع کنی با پای دیگرم فرار می‌کنم. من هرگز تسلیم نخواهم شد". او می‌گوید من تصمیم گرفته بودم به هر نحوی مقاومت کنم. من باید با سرنوشتی که آنها برایم رقم زده بودند مبارزه می‌کردم.

یکی از تلخ‌ترین خاطراتی که در ذهن لامیا مانده تعرض 40 داعشی به اوست. او شاهد فروش دختران خردسالی بود که به‌عنوان برده به فروش می‌رفتند. با این حال هرگز امید خود را از دست نداد و تسلیم نشد. هر بار که صدای جنگنده‌ها به گوشش می‌رسید از خدا می‌خواست که مقر آنها را بمباران کنند تا از این زندگی خلاص شود. او حتی مجبور بود در ساخت بمب‌های انتحاری به آنها کمک کند و سرانجام در انفجاری خودساخته که باعث آسیب‌های جدی به صورتش شد توانست از چنگال داعش فرار کند.
لامیا اکنون در آلمان زندگی می‌کند و یکی از اهدافش این است که به دختران و زنان اسیر داعش کمک کند و صدای آنها را به مجامع جهانی برساند. او به خاطر شجاعتش برنده جایزه ساخاروف (جایزه اتحادیه اروپا) شد.
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
زن

 
انتقام "خواننده‌ زن ایزدی" از داعشی‌ها



ه گزارش فرادید به نقل از گاردین، مدت‌ها قبل از اینکه خاتون خیدر اسلحه به دست بگیرد، با خواندن آوازی درباره زنی که به جنگ رفت، معروف شد؛ قهرمانی که بالباس‌های مبدل به دنبال مردی که عاشقش بود، به میدان جنگ رفت. خاتون خیدر حتی سال‌ها قبل از ظهور داعش و حمله‌ی وحشیانه این گروه به زادگاهش، با خود می‌اندیشید آیا زمانی مجبور می‌شود به جنگ برود؟

خیدر بر روی چانه و گونه هایش خالکوبی های آبی کوچکی دارد و در اقلیت ایزدی عراق متولدشده است. جمعیت کم ایزدی‌ها، و دین غیر رایجشان با نشان "ملک طاووس" ، برای آن‌ها قرن‌ها آزار و اذیت به ارمغان آورده است. به همین دلیل موسیقی ایزدی‌ها غالبا داستان جنگ، قتل عامل و کشتار است. زندگی خودش نیز سرشار ازاین‌گونه تجارب بوده است.

او که اکنون در پادگانی در شمال کوه سنجار زندگی می‌کند، در این باره گفت: "ما بدون هیچ دلیلی تمام زندگیمان را در جنگ سپری کرده ایم. پدرش چند ماه قبل از تولدش به جنگ رفت و اسیر شد. او به مدت ده سال پدرش را ندید و معتقد است این دوری، سبب شد خوانندگی در او ریشه کند.

خیدر گفت: "زمانی که بچه بودم مادر و مادربزرگم همیشه گریه می‌کردند و منتظر بازگشت پدرم از اسارت بودند. این مسئله باعث می‌شد ناراحتی‌ام را ابراز کنم. هرگز دوران خوشی در زندگی را تجربه نکردم. به همین دلیل خواننده شدم."
خانواده خیدر چوپان و نوازنده بودند. او در مراتع تابستانی کوه سنجار متولد شد و آوازهای چوپانی زیادی را می‌شنید. خانواده‌اش چند ماه در سال آنجا قشلاق می‌کردند.
خیدر مجبور شد پس از کلاس ششم مدرسه را ترک کند و دریکی از مزارع محلی به‌عنوان کارگر روزمزد مشغول به کار شود. تحریم‌ها علیه رژیم صدام حسین قیمت مواد غذایی را بالابرده بود و خانواده‌اش به پول نیاز داشتند. درهرصورت نمی‌توانست به تحصیل ادامه دهد، زیرا در شهرشان دبیرستان نداشتند. هنگام کار در مزرعه آهنگ‌های کودکی را در سرش مرور می‌کرد و از شوهر خواهرش خواست برایش یک تنبور پیدا کند و خودش نواختن را آموخت. مدت زیادی نگذشت که اعضای فامیل جمع می‌شدند تا تصنیف‌های مورد علاقه‌ی او را گوش کنند. اما به‌عنوان زن در یک جامعه محافظه کار، هرگز انتظار نداشت کسی به جز اعضای خانواده به آوازهایش گوش دهد.
در تابستان 2014، تروریست های داعش به زادگاه و حتی خانه‌اش حمله کردند و خانواده و دوستانش را کشتند و شکنجه دادند. چند ماه بعد، از خشم و میل به انتقام، لباس نظامی به تن کرد.
او به کاری که آغاز کرده بسیار متعهد است. قسم‌خورده تا زمانی که تمام ایزدی‌ها از چنگال داعش رها نشده اند، آواز نخواند. "پس از اتفاقی که برای زنان و دختران ایزدی افتاد، تصمیم گرفتم تا زمان انتقام دیگر آواز نخوانم. شاید روزی دوباره به دنیای موسیقی برگردم، اما فکر می‌کنم وظیفه‌ام به‌عنوان سرباز خیلی طول می‌کشد."
نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  ویرایش شده توسط: nnasrin   
زن

 
"عمار حسین" عضو ۲۲ساله "دولت اسلامی" (داعش) بعد از دستگیری، به سخنان یک مامور ضد تروریسم در شهر سلیمانیه عراق گوش می‌دهد. او اعتراف کرده که از زمان پیوستن به داعش در سال ۲۰۱۳، به بیش از ۲۰۰ زن از اقلیت‌های قومی و مذهبی عراق تجاوز کرده و ۵۰۰ نفر را نیز به قتل رسانده است.

عکس از "زهره بن سمره"/خبرگزاری رویترز

نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
     
  
صفحه  صفحه 16 از 19:  « پیشین  1  ...  15  16  17  18  19  پسین » 
سیاست

Daesh | داعش

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA