انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
سیاست
  
صفحه  صفحه 7 از 19:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  18  19  پسین »

Daesh | داعش


مرد

 
شهر "کوبانی" نماد مقاومت کردستان سوریه آزاد شد


upload imagem

مقامات کردستان سوریه، خبر بیرون راندن کامل داعش از کوبانی را رسما اعلام کردند. به این ترتیب، کوبانی که از چهار ماه پیش در محاصره داعش بود، بار دیگر به کنترل نیروهای کرد درآمد و نیروهای داعش وادار به عقب نشینی از این شهر شدند

نیروهای موسوم به دولت اسلامی، که بعد بعد از تصرف موصل و شنگال در عراق، تصویری شکست ناپذیر از خود نشان داده بود، به تدریج حدود ۳۰۰ روستاهای اطراف کوبانی را هم تسخیر کردند و به شهر کوبانی نزدیک شدند. از سوی دیگر، نیروهای کرد که خود را در قالب «یگان های مدافع خلق» سازماندهی کرده بودند، تاکید می‌کردند که علیرغم اینکه این نبرد نابرابر است و آن‌ها سلاح‌های سنگین ندارند، اما از شهرشان در مقابل هجوم داعش دفاع خواهند کرد و اجازه نمی دهند کوبانی سقوط کند.
نقطه قوت نیروهای مهاجم در این مرحله، سلاح‌های سنگین، مانند تانک، توپ و خمپاره بود. بعد از چند هفته، درگیری‌ها به ورودی کوبانی رسید. مهم‌ترین اتفاقی که در این مرحله افتاد، تسخیر تپه استراتژیک «مشته نور» توسط داعش بود. از آنجا بود که به نوعی کوبانی در محاصره کامل قرار گرفت و فاز جنگ شهری آغاز شده بود.
نبرد داعش و کردهای سوریه از‌‌ همان آغاز خود را فرا‌تر از نبرد بر سر قلمرو نشان داد. و این به سرعت به یکی از تفاوت‌های کوبانی و مناطق جنگی دیگر تبدیل شد. نبرد کردهای سوریه و داعش، به نوعی نبرد دو پارادایم و دو ایدئولوژی هم محسوب می‌شد.
در یکی از این پارادایم‌ها، زنان نقش محوری و اساسی در تصمیم گیری‌های سیاسی داشتند، زنان نیروهای نظامی مستقل موسوم به «یگان‌های مدافع زنان» را تاسیس کرده بودند. اما پارادایم مقابل، کاملا عکس آن بود. داعش به زنان تجاوز می‌کرد، آن‌ها را به عنوان برده می‌فروخت و تصویر سازمانی به شدت زن ستیز را از خود نشان داده بود. این پررنگ‌ترین تضاد در نبرد کوبانی بود.

از سوی دیگر، کردهای سوریه از راه تدوین یک قرارداد اجتماعی، به نوعی این تصویر را نشان دادند که در قلمرو آن‌ها، علاوه بر تلاشی که در راستای «برابری جنسیتی» صورت می‌گیرد، اقلیت‌های قومی و مذهبی دیگر هم می‌توانند و باید در مدیریت‌های اجتماعی و سیاسی مشارکت داشته باشند. از همین رو، حضور جنگجویان مسیحی یا عرب و آشوری در «یگان‌های مدافع خلق» نمی‌توانست امری تصادفی تلقی شود. اما آنطرف‌تر داعش حتی به آن دسته از مسلمانان که حاضر به بیعت نبودند هم رحم نمی‌کردند. بنابر این، نبرد کوبانی، تبدیل به نبرد دو ایدئولوژی و دو مدل هم شده بود.
این تضاد از یک سو و اصرار مدافعان کوبانی بر مقاومت در برابر داعش، همذات پنداری‌ها با این شهر و مدافعانش را در سرتاسر جهان گستراند. شهری که گروهی می‌گفتند در چند روز سقوط خواهد کرد، چند ماه مقاومت کرد. سطح همذات پنداری با کوبانی به حدی رسید که اینبار برخی مقامات غربی و از جمله مقامات آمریکایی هم مقاومت این شهر را ستودند.

در خیابان‌های سرتاسر جهان، راهپیمایی‌هایی در حمایت از مقاومت کوبانی برپا شد. روشنفکران مطرح جهان در حمایت از کوبانی نوشتند و کوبانی، دیگر آن شهر کوچک مرزی نبود. کوبانی تبدیل به شهری شده بود که طیف‌های گسترده‌ای در سطح جهان، از آن حمایت می‌کردند. این حمایت معنوی، معادلات نظامی و حتی دیپلماتیک را هم تا حدی تغییر داد. نیروهایی که می‌دانستند در سرتاسر جهان به دلیل مبارزه با داعش، حامیانی به دست آورده‌اند، اینبار مصمم‌تر با داعش می‌جنگیدند.
علاوه بر نقش کلیدی نیروهای کرد در کوبانی، عامل دیگری که این معادله را به نفع کرد‌ها تغییر می‌داد، حملات هوایی جنگنده‌های ایالات متحده بود. حملاتی که در آغاز برد آن‌ها محدود بود اما به مرور بیشتر و تاثیرگذار‌تر شدند. «دشمن مشترک» کرد‌ها و آمریکا، زمینه گفتگوی رسمی بین آن‌ها را هم فراهم می‌کرد.
در چنین وضعیتی بود که مقامات آمریکایی رسما با رهبران «حزب اتحاد دموکراتیک» که بانی ایده «خودمدیریتی دموکراتیک» کردستان سوریه محسوب می‌شود، گفتگو کردند. حزبی که از لحاظ فکری به حزب کارگران کردستان، پ ک ک، نزدیک است. دقیقا بعد از این گفتگو‌ها بود که به رغم محاصره کوبانی، هواپیماهایی آمریکایی از راه هوا، سلاح و مهماتی را که کردهای عراق برای کردهای سوریه فرستاده بودند، به دستشان رساندند.
این اقدام ارتش آمریکا، به نوعی حمایت رسمی از کردهای سوریه و در عین حال، پیامی سیاسی به ترکیه هم محسوب می‌شد. ترکیه‌ای که در چند ماه نخست نه خودش به ائتلاف تحت رهبری آمریکا پیوست و نه اجازه داد کردهای ترکیه و عراق به مدافعان کوبانی ملحق شوند.
داعش بیش از نیمی از شهر کوبانی را هم تسخیر کرده بود. اما به مرور به بن بست رسید. عامل تاثیرگذار دیگری که به این معادله اضافه شد، اعزام شماری از نیروهای پیشمرگ کردستان عراق به کوبانی بود. این نیرو‌ها که به سلاح‌های سنگین مجهز بودند، در ‌‌نهایت توانستند بعد از چند ماه، با رضایت مقامات ترکیه از طریق خاک این کشور به کوبانی بروند.
روند پیشروی‌های داعش به مرور متوقف شده بود. مدافعان کوبانی در جنگ شهری، به مراتب قدرتمند‌تر ظاهر شدند. حمایت هوایی جنگنده‌های آمریکایی و حضور نیروهای پیشمرگ در کوبانی، معادله را نفع مدافعان کوبانی تغییر داده بود. این بار روند معکوسی آغاز شد. محله به محله، منطقه به منطقه مدافعان کوبانی، نیروهای داعش را به عقب راندند.
براساس آمارهایی که از سوی یگان‌های مدافع خلق منتشر شده، دست کم هزار عضو داعش در کوبانی کشته شدند. داعشی که خود را نیرویی شکست ناپذیر معرفی می‌کرد، قطعا از وضعیتی که طی چند ماه در کوبانی با آن مواجه شده بود، خرسند نبود.
مدافعان کوبانی طی هفته‌های اخیر توانستند داعش را از بخش‌های جنوبی و غربی کوبانی به عقب برانند. نبرد‌ها در روزهای گذشته عمدتا در جبهه شرقی جریان داشت. اینبار یگان‌های مدافع خلق توانستند یک بار دیگر کنترل تپه استراتژیک «مشته نور» را به دست بگیرند. تپه‌ای که چند ماه پیش فرمانده عملیاتی کرد‌ها «آرین می‌رکان» در آنجا خود را در بین نیروهای داعش منفجر کرده بود و به نوعی برای کرد‌ها علاوه بر اهمیت استراتژیک، اهمیتی معنوی هم داشت.
بازپس گیری تپه مشرف به کوبانی، سرعت پیشروی نیروهای کرد را به مراتب افزایش داد و در ‌‌نهایت امروز، مقامات کرد رسما اعلام کردند که کوبانی بعد از چهار ماه جنگ سنگین «پاکسازی» شد.
پیروزی کوبانی، هم یک پیروزی نظامی قلمداد می‌شود و هم یک پیروزی ایدئولوژیک. به عبارتی، داعش به عنوان نیرویی که قصد داشت در چند روز کوبانی را هم همچون موصل و شنگال تسخیر کند، چهار ماه در کوبانی هزینه داد و دست کم هزار نفر از نیرو‌هایش را از دست داد. بدون اینکه دستاوردی داشته باشد.
در این میان، با توجه به حضور پر رنگ زنان کرد در صفوف «یگان‌های مدافع زنان» غیرواقع بینانه نخواهد بود اگر بگوییم داعش در وهله اول، از زنان کرد شکست خورد. هم از نیروی نظامی آن‌ها و هم از مدلی که بر «برابری جنسیتی» و «همزیستی مسالمت آمیز اقلیت‌ها» تاکید دارد.
هر چه که هست داعش دیگر آن نیروی شکست ناپذیر قبلی نیست. نیرویی است که دست کم یک شکست بزرگ نظامی و ایدئولوژیک را در کارنامه‌اش دارد.
     
  ویرایش شده توسط: nisha2552   
زن

andishmand
 
nisha2552: شهر "کوبانی" نماد مقاومت کردستان سوریه آزاد شد
درود بر مردم قهرمان کوبانی که حماسه سرای مقاومت شدند
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 


جدیدترین پیام تحریک‌آمیز داعش

گروه تروریستی داعش در جدیدترین اقدام خود، مسلمانان را به یورش به «قلعه‌های مسیحیان» دعوت کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: محمد عدنانی، سخنگوی سازمان تروریستی داعش در پیامی صوتی که در اینترنت پخش شد، «همه مسلمانان اروپا و غرب» را دعوت کرد که به «قلعه‌های مسیحیان» یورش ببرند و آنها را «هر کجا که هستند»، به سزای اعمالشان برسانند.

وی گفت که مسیحیان باید هر لحظه «در ترس، ترور و ناامنی» به سر ببرند.

سخنگوی داعش همچنین هواداران خود را تهدید کرد و گفت: ما با مسلمانانی که با وجود فراهم بودن امکان حمله به «غرب کافر»، به این فراخوان پاسخ مثبت ندهند، به مثابه «دشمن» برخورد خواهیم کرد.

عدنانی با اشاره به حمله تروریستی پاریس نیز افزود: «کار ما با این عملیات پایان نگرفته است.»
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


ضرب‌الاجل جدید داعش به دولت اردن برای تبادل اسرا

داعش در یک پیام صوتی ضرب‌الاجل جدیدی را برای دولت اردن با هدف تبادل خلبان اردنی گروگان گرفته با ساجده الریشاوی تعیین کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت خبری العهد، در پیام صوتی جدید کیم جو بوتو، گروگان ژاپنی در نزد تشکیلات تروریستی داعش تاکید شده است که دولت اردن تنها تا پایان امروز(پنجشنبه) زمان دارد تا روند تبادل اسرا میان این کشور و گروه تروریستی داعش را به پایان برساند.

در این پیام صوتی گروگان ژاپنی در دست داعش تاکید کرد که خلبان اردنی که توسط این گروه تروریستی به گروگان گرفته شده است در صورت عدم آزادی ساجده الریشاوی کشته خواهد شد.

وی در ادامه افزود: در صورتی که شرایط لازم برای تبادل ساجده الریشاوی در مرز ترکیه وجود نداشته باشد، معاذ الکساسبه خلبان اردنی تا پایان امروز کشته خواهد شد.

دولت اردن روز چهارشنبه اعلام کرده بود که آماده است تا الریشاوی را در مقابل خلبان اردنی آزاد کند.

گروگان ژاپنی در یک پیام صوتی در روز سه‌شنبه عنوان داشته بود که در صورت عدم آزادی الریشاوی طی 24 ساعت وی و خلبان اردنی کشته خواهند شد.

ساجده الریشاوی 44 ساله که داعش خواهان آزادی وی در مقابل آزادی گروگان اردنی است، از حدود 9 سال پیش در اردن محکوم به اعدام شده اما تاکنون این حکم اجرا نشده است. الریشاوی در 9 نوامبر 2005 در بمب گذاری‌های هتل شهر امان مشارکت داشت اما در آن عملیات کمربند وی منفجر نشد.
ایسنا
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
nisha2552: شهر "کوبانی" نماد مقاومت کردستان سوریه آزاد شد
دمشون گرم

به نظر من داعش یه گروه ادم ترسو رو جمع کرده دور رو ور خودش

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  
زن

andishmand
 
دومین گروگان ژاپنی توسط داعش سر بریده شد



کنجی گوتو، روزنامه‌نگار ۴۷ ساله ژاپنی که توسط داعش سر بریده شد


دولت ژاپن صحت ویدیویی را که در آن گروه "دولت اسلامی" سر گروگان ژاپنی را از تنش جدا می‌کند، با "احتمال بسیار بالا" تایید کرده است. کنجی گوتو روزنامه‌نگار ۴۷ ساله ژاپنی در ویدیوی قبلی از سوی داعش تهدید به مرگ شده بود.

کمتر از یک هفته پس از اعدام خشونت‌بار هارونا یوکاوا گروگان ژاپنی گروه "دولت اسلامی"، این گروه تروریستی ویدیوی دیگری را منتشر کرده که در آن سر کنجی گوتو دومین گروگان ژاپنی این گروه نیز در مقابل دوربین بریده می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دولت ژاپن صحت این ویدیو را با درصد بسیار بالایی تایید کرده است. سخنگوی دولت ژاپن روز یک‌شنبه اول فوریه (۱۲ بهمن) گفته است: «پس از آزمایشات گوناگون به این نتیجه رسیدیم که احتمال درستی این ویدیو بسیار بالاست».
گروه تروریستی "دولت اسلامی" برای آزادی این دو گروگان ۲۰۰ میلیون دلار از دولت ژاپن غرامت خواسته بود. دولت ژاپن اما اعلام کرده بود که با تروریست‌ها وارد معامله نمی‌شود.
ویدیویی که از کشته شدن این خبرنگار ژاپنی روز شنبه ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) در فضای وب منتشر شده مانند تمامی ویدیوهای پیشین گروه "دولت اسلامی" است؛ گروگان در لباس نارنجی بر زمین زانو زده و یک عضو گروه "دولت اسلامی" با ماسک و چاقوی بزرگی در دست در کنار اوست.
قاتل در این ویدیو با لهجه ساکنان جنوب انگلستان خطاب به نخست‌وزیر ژاپن می‌گوید: «به دلیل تصمیم بدون احساس مسئولیت شما مبنی بر مشارکت در یک جنگ بی‌فرجام، این چاقو تنها کنجی را نمی‌کشد بلکه کشتار را در هرکجا که آدم‌های شما حضور داشته باشند ادامه خواهد داد.»
کنجی گوتو اکتبر سال گذشته در سوریه ربوده شده بود.
نگرانی جهانی پس از قتل روزنامه‌نگار ژاپنی
قتل این روزنامه‌نگار، نگرانی سران بسیاری از کشورها را برانگیخته است.
شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن که برای تصمیم‌گیری درباره واکنش به انتشار این ویدئو نشست اضطراری کابینه را برگزار کرده بود به خبرنگاران گفت: «ژاپن همراه با جامعه جهانی تلاش می‌کند تا عاملان این قتل فجیع مجازات شوند.»

منبع خبر دویچه ولیه
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
"دولت اسلامی" ویدئویی از "سوزاندن زنده خلبان اردنی" منتشر کرد.




شبه‌نظامیان گروه "دولت اسلامی" ویدئو و تصاویری دهشتناک منتشر کرده ‌و مدعی شده‌اند که معاذ الکساسبه، خلبان اردنی را سوزانده‌اند. آن‌ها می‌گویند، او را در حالی که زنده بود به آتش کشیدند.

گروه تروریستی "داعش" با انتشار ویدئو و تصاویری در اینترنت مدعی شد که خلبان اردنی به‌اسارت گرفته شده را زنده سوزانده است. در این ویدئو فردی که به نظر می‌رسد معاذ الکساسبه باشد، در قفسی فلزی در حالی که آتش می‌گیرد دیده می‌شود. تصاویر نیز فردی ایستاده در قفسی سیاه را نشان می‌دهند که در حال سوختن است.
خبرگزاری رویترز که سه‌شنبه (۳ فوریه/ ۱۴ بهمن) این خبر را منتشر کرد می‌نویسد، تا کنون نتوانسته در مورد اصالت این ۵ تصویر تحقیق کند.
خانواده معاذ الکساسبه، خلبان اردنی در گفت‌وگو با رویترز اعلام کرد، فرمانده نیروهای مسلح اردن به آن‌ها اطلاع داده که گروه "دولت اسلامی" معاذ را کشته است.
جنگنده معاذ الکساسبه در ماه دسامبر سال ۲۰۱۴ در جریان عملیات نیروهای ائتلاف علیه "دولت اسلامی" در حالی که بر فراز سوریه پرواز می‌کرد در نزدیکی رقه سقوط کرد. خلبان ۲۶ ساله اردنی اولین نظامی نیروهای ائتلاف تحت رهبری ‌آمریکا بود که به دست افراطیون "دولت اسلامی" اسیر شد.
شبه‌نظامیان "دولت اسلامی" مناطق وسیعی از سوریه و عراق را در اختیار خود دارند و در این مناطق اعلام خلافت اسلامی کرده‌اند.
این گروه روز شنبه نیز ویدئویی از گردن زدن یکی از اسرای ژاپنی خود منتشر کرد.

منبع خبر دویچه وله
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
مرد

 
andishmand: "دولت اسلامی" ویدئویی از "سوزاندن زنده خلبان اردنی" منتشر کرد.
اولین بار بود تصویر زنده سوزاندن ی نفرو دیدم

.................................
     
  
مرد

 
andishmand: کنجی گوتو، روزنامه‌نگار ۴۷ ساله ژاپنی که توسط داعش سر بریده شد
اینم کشتن ای بابا
اخه خبرنگار اونجا چیکار میکرده

andishmand: "دولت اسلامی" ویدئویی از "سوزاندن زنده خلبان اردنی" منتشر کرد.
ای بابا یه ادم چقدر میتونه نامرد باشه

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  
مرد

 
lonely_boy: به معنای واقعی کلمه وحشین
تروریست هم تروریست های قدیم
باز یه سیاستی داشتن یه اصولی، اینا رسما یه مشت حیوون وحشین به هیچی هم اعتقاد ندارن
اره بابا
تو همین ایران خودمون چقدر جنایت میشه وحشی بازی لااقل در نمیارن
چند نفر رو تو خارج سلاخی کردن همین ایرانی ها

خنده های زندگی را روزگار ازما گرفت
ای خوشا روزی که ماهم روزگاری داشتیم
     
  
صفحه  صفحه 7 از 19:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  18  19  پسین » 
سیاست

Daesh | داعش

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA